Ilyen nincs! Varázsolt a Warriors-sztár

Andre Igoudala újradefiniálta az álompassz fogalmát.
 
 
 
 
 

Ilyen nincs! Varázsolt a Warriors-sztár

Andre Igoudala újradefiniálta az álompassz fogalmát.

Több gyönyörű jelenetet is láthattak a Golden State Warriors - Toronto Raptors rangadóra kilátogató nézők magyar idő szerint csütörtök hajnalban, ám egy még ezek közül is kiemelkedett: aki szemtanúja volt Andre Igoudala alley-oop passzának, aligha feledi el egykönnyen.

Az oaklandiek sztárja a negyedik negyed elején, csapata magabiztos vezetésének tudatában folyamodott varázslathoz: felugrás közben, a labdát először a lába közt áthúzva adta fel a játékszert Shaun Livingston zsákolásához. A dolog apró szépséghibája, hogy az akcióba már korábban belesípoltak a játékvezetők, így a mozdulatsor játékon kívül esett meg - azonban az értékéből ez (a két ponton kívül) nem sokat von le. A Golden State végül 121-111-re megnyerte a találkozót.

Igoudala mágiája
 
 

 

 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!