Úgy érzi, sikerült bizonyítania Sopronban

Sopron/Szeged - Bán Tibornak tetszik a Szedeák játékstílusa.
 
 
 
 
 

Úgy érzi, sikerült bizonyítania Sopronban

Sopron/Szeged - Bán Tibornak tetszik a Szedeák játékstílusa.

Tudd meg gyorsabban a magyar kosárlabda legfontosabb híreit. Klikk és like a Facebook oldalunkat!


Honlapunk a múlt héten beszámolt arról, hogy a Sopron KC játékosa, Bán Tibor a a Naturtex-SZTE-Szedeákban folytatja pályafutását, míg a szegediektől Lakosa Zsolt igazolt Sabáli Balázs csapatához. A Bb1-nek a csongrádiak új szerzeménye beszélt a klubváltásról.

- Nem érzem úgy, hogy nem sikerült kellőképpen bizonyítanom Sopronban - kezdte a 21 éves játékos. - Mindent köszönök a klubnak, nagyon szerettem ott játszani, nagyon szerettem a közeget és a szurkolókat is. Csupa pozitív élménnyel távoztam. Így alakult, hogy váltok, de csakis előre tekintek, nem nézek már hátra, csinálom a dolgomat és igyekszem a legjobbat kihozni minden egyes szituációból. Nincs olyanról szó, hogy esetleg már a korábbi hetekben, hónapokban megfogalmazódott volna bennem a klubváltás - de ez nem az jelenti, hogy csak a vezetőség döntése lett volna a távozásom, egyszerűen csak így hozta az élet, próbálok ehhez alkalmazkodni. Más csapat nem került képbe, nem volt több érdeklődő irántam - folytatta az irányító, majd az új együttesénél az előtte álló feladatokról is beszélt.

- Először is csak arra próbálok koncentrálni, hogy minél hamarabb beilleszkedjek, ez lesz az első hetek legfontosabb feladata, remélem pozitív dolgok fognak érni új helyemen. Tetszik a Szeged játékstílusa, úgy érzem, fel tudom venni az új társakkal a ritmust, bízom benne, hogy meglesz az összhang közöttünk és tudom majd segíteni a csapatot a céljai elérésében - zárta honlapunknak adott nyilatkozatát Bán Tibor.

 
 

 

 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!