Játékost cserélt a Sopron és a Szeged - HIVATALOS

Sopron/Szeged – A két klub Bánt és Lakosát "boltolta le" egymással. Frissítve!
 
 
 
 
 

Játékost cserélt a Sopron és a Szeged - HIVATALOS

Sopron/Szeged – A két klub Bánt és Lakosát "boltolta le" egymással. Frissítve!

Tudd meg gyorsabban a magyar kosárlabda legfontosabb híreit. Klikk és like a Facebook oldalunkat!


Ma délben a Sopron KC hivatalos honlapján közölte a hírt, hogy közös megegyezéssel szerződést bontott Bán Tiborral, aki Szegeden folytatja pályafutását. A helyére éppen a Csongrád megyeiektől érkezhet játékos, Lakosa Zsolt személyében. A 25 éves hátvéd korábban a MAFC és Körmend játékosa is volt.

Bár a hír azóta lekerült a kék-fehérek honlapjáról, időközben megkereste honlapunkat Bonifert Domonkos, a Naturtex-SZTE-Szedeák ügyvezetője, aki az alábbi nyilatkozatot tette az ügyben:

- Szeretnék tiszta vizet önteni a pohárba. Nagy reményekkel igazoltuk le Zsoltot a nyáron, sajnos nem úgy jöttek össze a dolgok, ahogy azt szerettük volna, Sopronban pedig hasonló volt a szituáció Bán Tiborral. Egy nyolcszemközti beszélgetés során megegyeztünk a játékosokkal és a soproni klub vezetőivel a cseréről. Bár Tibi még nem írt alá hozzánk, és úgy tudom, hogy Zsolt sem Sopronba, de mindenben megegyeztünk, akárcsak az SKC Lakosával. Vannak olyan kapcsolatok, ahol egy kézfogás, egy ígéret sokat számít, főleg amíg nincs szentesítve a megállapodás - mondta el Bonifert a BB1.hu-nak.

 
 

 

 
 • 13miertis2016december23.00:26ÚjVálasz

  1 Na vègre! Szegeden elindult egy hosszútavú probléma megoldás. Tehetsèges fiatalokat csábítunk a városba kosarazni, csak kapjanak perceket is, ne csak edzőpartnerek legyenek a légiós különítmény számára.
  2 A saját nevelésnél mindig jobb a messziről jött, mert az elhiszi, hogy majd játszik.
  3 Lazic jó edző. Kész játékosokból mindig összerak egy ütőképes csapatot.
  4 Így azonban soha nem fogunk a saját utánpótlásunkra támaszkodni. Ja, azért tenni kell edzőnek és játékosnak egyaránt. Minden nap.

   
 • 12alajos872016december22.21:06ÚjVálasz

  Azért a "Dzsudzsinak" voltak ügyei nem véletlenül cseréljük.

   
 • 11ingyom2016december22.16:34ÚjVálasz

  Bánnak így lett boldog karácsonya!!!Biztos,hogy ő többet fog játszani Szegeden és az is biztos,hogy a Lakosa kevesebbet,habár ő már nem olyan fiatal,akár kaphat akár 5 percet is meccsenként.Sok sikert mindkettőjüknek!Nem ez a csere fogja megoldani a csapat problémáit....

   
 • 10darius2016december22.16:32ÚjVálasz

  F@sza!

  Tibi még nagyobb veszteség, mint Marci volt. Nézhetjük, ahogy a Szegedben 15 pontokat fog dobálni. Igaza van itt valakinek, hogy épülünk lefele.

  Gratulálok mindazoknak, akik miatt ott tartunk, ahol. Elmegy az ember kedve az egésztől.

   
 • 9kendeffy2016december22.16:19ÚjVálasz

  Szerintem Lakosa nem irányító, és a Szegednek kellett valaki Boltics mögé cserének. Viszont Lakosa határozottan használható játékos, aki ha több percet kap, hasznos kiegészítő lesz Sopronban.

   
 • 8zvonko2016december22.16:01ÚjVálasz

  Ha Lakosának fele akkora lenne az önbizalma a pályán mint az arca az életben, még talán jó játékos is lehetne ! De így =0

   
 • 7Bolognai2016december22.14:23ÚjVálasz

  Lakosába sokkal több van mint amit mutat!Körmenden még csak be be talált,de Szegeden...Nem tudom mi az ok,de az biztos ezt a játékot csak alázattal lehet!

   
 • 6slcfan2016december22.13:57ÚjVálasz

  Nem hiszem!A tibikének elsősorban az alázatot kellene megtanulnia és az arcot pedig visszavenni!Amúgy nem lenne rossz játékos

   
 • 5LevKK2016december22.13:48ÚjVálasz

  Szegeden azért jobban jártak...

   
 • 4wind2016december22.13:26ÚjVálasz
  Idézet: apokolba
  Jól járt a Sopron lakosával!
  Csak időt kel neki adni, megfogja hálálni!
  Én nagyon sajnáltam mikor elment tőlük..
  MTE!
  ...

  Lelkes, hajtós játékos, de nem hiszem, hogy megváltó lesz Sopronban.
  Cserének jó, amíg pihen egy-egy kulcsjátékos.

   
 • 3boxoscso2016december22.13:21ÚjVálasz

  Atyaég! Valami nagyon eltört Sopronban...
  Az az érzésem , hogy fejlesztés/szintlépés helyett leépítés kezdődött.
  Ha így haladnak visszatérnek a 10 évvel ezelőtti harcolunk az nb1-ért vagy harcolunk a visszajutásért az nb1 be szintre. Totál koncepció mentes, langyos fos, ami van.
  Nncs egy ember ott, aki csinálna vmit?! Sopronan szeretik a sportot, a férfi kosárlabdát meg pláne ( a nőit inkább megtűrik), megérdemelnék. Pojek lépj le, amíg nem kergetnek..

   
 • 2alajos872016december22.12:59ÚjVálasz

  igaz a hír

   
 • 1apokolba2016december22.12:19ÚjVálasz

  Jól járt a Sopron lakosával!
  Csak időt kel neki adni, megfogja hálálni!
  Én nagyon sajnáltam mikor elment tőlük..
  MTE!

   

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!