EC: Egis Körmend - Cmoki-Minszk

Körmend - Potocnik: nekünk vannak a legjobb drukkereink, minden energiánkat mozgósítani kell előttük.
 
 
 
 
 

EC: Egis Körmend - Cmoki-Minszk

Körmend - Potocnik: nekünk vannak a legjobb drukkereink, minden energiánkat mozgósítani kell előttük.

Tudd meg gyorsabban a magyar kosárlabda legfontosabb híreit. Klikk és like a Facebook oldalunkat!


A FIBA EC-második szakaszának második fordulójában az Egis Körmend a fehérorosz Cmoki-Minszket fogadja szerda este. A vasiak az első fordulóban - éppen az új vezetőedző, Gaspar Potocnik debütálásán - vereséget szenvedtek idegenben a Nanterre-től, a beloruszok pedig az izraeli Bnei Herzliyát verték meg hazai pályán. Csorvásiék azóta már kijavították a franciaországi vereséget, hiszen hétvégén az A-csoportban bravúr-győzelmet arattak az Alba Fehérvár otthonában, így ezúttal a cél most az, hogy meglegyen az első nemzetközi győzelem is Potocnikkal az élen.

Gasper Potocnik, a Körmend vezetőedzője: Egy nagyon jó csapat ellen játszunk holnap, erős a keretük, viszont nincsenek olyan sokan, talán ezt kihasználhatjuk. Tapasztalt csapatról beszélünk, nehéz lesz legyőzni őket. Külső posztokon nagyon jó két amerikai játékosuk kosarazik Joyce és Gray személyében. Nagyon jól oldják meg a leválásokat és a pick and rollokat, ezen felül pedig meg kell akadályoznunk a lerohanásaikat, hiszen gyorsan váltanak védekezésből támadásba. Belső posztokon is nagyon erősek, Gagics és Milosevics képességeit is jól használják ki, minden szegmensben nehéz lesz felülmúlni őket. Egy hét elteltével már valamivel könnyebb nekem, természetesen ez sem sok idő, de valamivel jobban megismertem már a játékosaimat. Csak kis dolgokon változtattunk az utóbbi napokban. Ezután a meccs után karácsonyi szünet következik, aztán pedig mélyebben bele lehet ásni magunkat a taktikába, komolyabban gyakorolhatjuk a védekezést és a támadásokat is. Bízom benne, hogy egy nagyon jó meccset fogunk játszani holnap, különösen azért is, mert otthon lépünk pályára és tudom, hogy nekünk vannak a legjobb drukkereink. Előttük pedig meg kell mutatnia a csapatnak a karakterét, minden energiánkat mozgósítani kell, keményen kell küzdenünk és meg akarjuk lepni a minszkieket. Mindenki készen áll a meccsre, egyik játékosom sem bajlódik sérüléssel.

 
 

 

 
 • 7PécsiVesztes2016december21.14:15ÚjVálasz

  Hát, ahogy levadásztátok - az általam is favoritnak gondolt - Albát, ezt is behúzhatjátok. Szerintem sima lesz.

   
 • 6kendeffy2016december21.13:38ÚjVálasz

  Szèp karácsonyi ajándék lenne, ha győznènk ma

   
 • 5991234dsl2016december21.11:37ÚjVálasz
  Idézet: raptor
  Tökös beszéd ez az, "menjünk nekik" elszántan és meglátjuk mire lesz elég!!

  MTE!
  ...

  A 2002 SZURKOLÓ GARANCIA A GYŐZELEMRE!
  NEHÉZ LESZ DE NEM LEHETETLEN!
  HAJRÁ KÖRMEND!!!!

   
 • 4raptor2016december21.10:43ÚjVálasz

  Tökös beszéd ez az, "menjünk nekik" elszántan és meglátjuk mire lesz elég!!

  MTE!

   
 • 3kormendiszurkolo2016december21.08:33ÚjVálasz

  Az Alba után bravúr után és karácsony előtt jó lenne egy szép győzelem!

  MTE!

   
 • 2Barracuda192016december21.01:45ÚjVálasz

  Sok sikert a Körmendnek!

   
 • 1tibike2016december20.20:24ÚjVálasz

  Sokan leszünk remélem! Az utcán állt a sor a jegyekért ma este.
  Hajrá MTE!

   

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!