Kilenccel verte a Zete a Sopront

Zalaegerszeg - Ubilla és a magasemberei vezették győzelemre a zalaiakat.
 
 
 
 
 

Kilenccel verte a Zete a Sopront

Zalaegerszeg - Ubilla és a magasemberei vezették győzelemre a zalaiakat.

Tudd meg gyorsabban a magyar kosárlabda legfontosabb híreit. Klikk és like a Facebook oldalunkat!


A Zalakerámia ZTE KK utolsó 2016-os hazai mérkőzésén a szintén Nyugat-magyarországi Sopron csapatát fogadta. A kék-fehérek a Városi Sportcsarnokban szerették volna kiköszörülni a vasárnapi csorbát, amikor hosszabbításban maradtak alul a MAFC-al szemben, míg Sabáli Balázs tanítványai nem túl hízelgő őszi mérlegükön szerettek volna kozmetikázni, s életben tartani Magyar Kupa-döntős reményeiket.

A feldobást Ruisz Cecília, a csapat egyik törzsszurkolója végezhette el születésnapja alkalmából. Palánk alól rendre betalált a ZTE, ám Ruják befutása és Spica megmozdulásai után már a vendégeknél volt az előny. A ZTE-ben Szabó Zsolt, míg az SKC-nél Ruják kapta el a fonalat, Mills triplájával pedig már a Hűség Városánál volt az előny. Két szépségdíjas kosárral egyenlítettek Mohácsiék, majd a zalaiak csapatkapitánya kígyózott át a játéktéren. A negyed vége felé pályára lépett a még áprilisban megsérült Fekete Viktor is. Az utolsó perc a vendégeké volt, hárompontos előnnyel vonulhattak pihenőre.

Rossz kinti dobásokkal folytatódott a játék, időnként pedig a játékvezetői ítéletek is borzolták a kedélyeket. A ZTE Kerpel-Fronius ziccerével vette át a vezetést, majd az addig sokat hibázó Benke szinte lehetetlen pózból szerzett bravúros triplát. Nagyon pörgött ekkor a ZTE, Ubilla Sabáli Balázs lába elé vetődött egy labdáért. Mohácsi triplájával jobban is elhúzhattak volna a hazaiak, ám a kimaradt helyzetért Takács büntetett egy "gyilkos" hármassal. Bencze Tamás dühösen hívta magához övéit, az időkérés után Ubilla ugrasztotta talpra a szurkolókat egy kinti dobással. A félidő előtt megint magára talált a Sopron, előbb Ruják talált be a 6,75-ös vonalon túlról, majd Threatt egyenlített.

37-37-ről folytatódott a játék, Default jó megmozdulásaival a vendégeknél volt az előny, ám Benke hármasával máris zárkózott a Zalaegerszeg. A szerencse is a hazaiak mellé állt: Mills triplája kiperdült, Drungials „dadogó” labdáját viszont Szabó Zsolt besegítette. Érkezett azonban megint Takács precíz hármasa, és Ruják betörésével ismét egalizált a vendégcsapat. Ubilla bemutatta a bika-figurát, Benke pedig a sarokból bevarrta a hármast: 58-54 lett a negyed vége.

A ZTE litvánja remekül védekezett Spicán, két és fél perc alatt mindössze egy büntetőt ért el az SKC, míg a ZTE hat pontot szorgoskodott össze. Ubilla beindult, remek labdákkal szolgálta ki a társakat, például Mohácsit, akinek trojkájával már közte tíz volt az állás. Több mint öt perc telt el, amikor Dénes először ért el mezőnykosarat a negyedben. Hiába igyekezett azonban a vendégcsapat, mindössze négy pontig tudtak felzárkózni, a zalaiak ezen az estén igazi csapatként küzdöttek, és megérdemelten nyerték meg a találkozót, 79-70 arányban. Drungilas elől-hátul remekelt, de sokat tett a sikerért Ubilla és Szabó Zsolt is. A Sopron nem bírta el irányítója betlijét, és így lépéshátrányba került a Magyar Kupába kerülésért vívott középmezőnybeli küzdelemben is..

Bencze Tamás, a ZTE vezetőedzője: Nagyon örülök a győzelemnek és gratulálok a csapatomnak. A héten megbeszéltekből nagyon sok dolog köszönt vissza, különösen védekezésben és leginkább a második félidőben. A döntő a védekezésünk volt ezen az estén, hiszen ezzel sikerült labdákat szereznünk és jó ritmusú dobásokat elengednünk. A negyedik negyed elején szerzett 6-8 pontos előnyünk megmaradt és onnan már nem tudott visszajönni a Sopron. Gratulálok nekik is, hiszen ők is nagy energiát fektettek a siker megszerzésébe. Kollégámhoz hasonlóan én is irányítóposzton láttam a nagy különbséget, s nálunk volt 2 jó ember, aki a bontásokat kivitelezte. Egy jó csapat ellen sikerült nyernünk, sok jó helyzetből sajnos nem sikerült mindent bedobni, hiszen nem dobtunk jó százalékkal, ám így is tudtunk győzni, hogy kintről kevésbé dobtunk jól. Ebben persze szerepet játszott a fáradtság is, hiszen 3-4 naponta meccsünk volt az elmúlt időben és edzésekről is többen estek ki betegségek miatt. Sikerült jól zárnunk az évet, amit közönségünknek is köszönünk, hiszen ők a nehezebb periódusokban sem hagytak el bennünket, hatodik emberként mellettünk álltak.

Sabáli Balázs, a Sopron vezetőedzője: Gratulálok a ZTE-nek, ezen a mérkőzésen rengeteg olyan elemi hibát vétettünk, ami ezen a szinten nem megengedhető. Irányítóposzton akkora volt a különbség, hogy ez eldöntötte a találkozót, mi ezt sajnos nem bírtuk elviselni, hogy ezen a poszton jóval gyengébben játszottunk, mint korábban, s ez döntő jelentőségű volt. Néha úgy éreztem, hogy egyes játékosaink már karácsonyi szünetüket töltik, s egy ilyen kiélezett találkozón ez a hiba, ez a gyengébb támadójáték nem fér bele. Ugyan most nem dobta túl jó százalékkal a ZTE a triplákat, rengeteg üres helyzetük volt, ez sem a mi védekezésünket dícséri. A kosárlabda fejjáték, aki nem tud megfelelően koncentrálni, az veszíteni fog. Reméljük az újévben ez ritkábban fordul majd elő velünk. Boldog karácsonyt és szerencsés új esztendőt kívánok valamennyi kosárbarátnak!

 
 

 

 
 • 50darius2016december18.16:51ÚjVálasz
  Idézet: gintas
  Úgy tudom Lewis távozik és jön helyette valaki.
  ...

  Itt már az se segít.

   
 • 49Falco19802016december17.20:10ÚjVálasz
  Idézet: oleg
  Sopron Falco gyengébb nálunk. Barkin túljutunk a 4-be kerülésért az Alba Szolnok kivételével ha a pályaelőnyünk meglesz..
  ...

  Erre azert ne vegyel be merget.A Falco meg csak mostanra kezdett osszeallni,ha idegenbol is hozunk meccseket,meg akarmi is lehet.

   
 • 48royalka2016december17.17:20ÚjVálasz

  Az idény elején úgy gondoltam, hogy ez a csapat jóval gyengébb, mint a tavalyi. Pedig nem így van. Ha csak a Kaposvár elleni már megnyert meccset hoztuk volna, előbbre állnánk a tabellán. Egy jó hátvéd kellene még,( lehet akár magyar is)és ez a csapat is kellemes perceket fog Nekünk okozni. Hajrá ZTE!

   
 • 47oleg2016december17.17:17ÚjVálasz
  Idézet: heraklith1990
  Szerintem elég optimista vagy, de legyen igazad!
  ...

  Sopron Falco gyengébb nálunk. Barkin túljutunk a 4-be kerülésért az Alba Szolnok kivételével ha a pályaelőnyünk meglesz..

   
 • 46oleg2016december17.17:15ÚjVálasz
  Idézet: heraklith1990
  Szerintem elég optimista vagy, de legyen igazad!
  ...

  Egy párharcot kell csak lenyomni a 4 hez. Csak legyünk ott az 2-4 helyen az alapszakasz végén.
  A VAL a legobjektívebb mutató, kár ezt boncolgatni. Norfleet helyett vagy mellé kell vki..

   
 • 45gintas2016december17.16:28ÚjVálasz

  Úgy tudom Lewis távozik és jön helyette valaki.

   
 • 44heraklith19902016december17.13:38ÚjVálasz
  Idézet: oleg
  Govenset nem tudtuk megtartani, de szerintem idén előbbre végzünk. Attól függ a 4 hogy meglesz-e a pályaelőnyünk. Ha igen, akkor 4ben leszünk.
  ...

  Szerintem elég optimista vagy, de legyen igazad! "Többen" vagyunk mint tavaly, de center és főleg hátvéd poszton, Velkey nélkül még szerintem így is kevesen vagyunk ahhoz, hogy a végén a heti két meccsen is ütősek legyünk. Ha a sérülések elkerülnek, akkor talán... Az Olajnak, az Albának és a Falcónak sokkal mélyebb is a kerete, a Körmendé és a Soproné meg "csak" erősebb.

   
 • 43termib19692016december17.13:34ÚjVálasz
  Idézet: e.i.b.
  Ràd meg sintér.
  ...

  Gyepmester...az új titulus, de befoghatná már a veszett kóbor ebeket!

   
 • 42heraklith19902016december17.13:27ÚjVálasz
  Idézet: oleg
  Nézd meg Norfleet VAL átlagát...
  ...

  Rendszeresen nézem a statisztikákat. A VAL átlagból a védekezésre - a szerzett labdákat leszámítva - nem nagyon tudsz következtetni.
  Azt például, hogy mennyit dobnak egy játékosról nem mutatja.

  Azt nem mondom, hogy extra játékos, de szerintem hülyeség lenne elküldeni egy csomó pénzért, hogy aztán vegyünk vmi zsákbamacskát. Kell plusz egy hátvéd, reméljük januárban lesz.

   
 • 41oleg2016december17.12:59ÚjVálasz
  Idézet: heraklith1990
  3 légióssal nem lesz esélyünk a 4-re, ahhoz kevesen vagyunk. Mondjuk az is igaz, hogy ha a Pesti bundát meg a Kaposvár elleni rövidzárlatot elkerüljük, akkor most 2. helyen állunk.
  ...

  Govenset nem tudtuk megtartani, de szerintem idén előbbre végzünk. Attól függ a 4 hogy meglesz-e a pályaelőnyünk. Ha igen, akkor 4ben leszünk.

   
 • 40oleg2016december17.12:04ÚjVálasz
  Idézet: heraklith1990
  3 légióssal nem lesz esélyünk a 4-re, ahhoz kevesen vagyunk. Mondjuk az is igaz, hogy ha a Pesti bundát meg a Kaposvár elleni rövidzárlatot elkerüljük, akkor most 2. helyen állunk.
  ...

  Nézd meg Norfleet VAL átlagát...

   
 • 39heraklith19902016december17.10:38ÚjVálasz
  Idézet: oleg
  Az idény legnehezebb meccse volt, de végig koncentráltak voltunk. A tripla mutató pedig ennél csak jobb lehet. Továbbra is azt mondom hogy 3 légióssal nehéz lesz a legjobb 4.
  ...

  3 légióssal nem lesz esélyünk a 4-re, ahhoz kevesen vagyunk. Mondjuk az is igaz, hogy ha a Pesti bundát meg a Kaposvár elleni rövidzárlatot elkerüljük, akkor most 2. helyen állunk. Persze nincsen "ha", de azért mindkét meccs a miénk volt (lehetett volna) és ez adhat okot bizakodásra.
  Ha elkerülnek minket a sérülések és jön még egy ember, akkor lehetnek vérmesebb reményeink, ellenkező esetben szerintem az 5-8 lehet a realitás.

  Norfleetre meg továbbra is azt mondom, hogy hülyeség lenne elküldeni. A védekezése teljesen jó és ez az elsődleges feladata. Támadásban meg a két Pesti meccsen bebizonyította, hogy meg is tudja szórni magát, ha a többieknek ez kevésbé megy.
  Hajlamosak vagytok szerintem még mindig Govenshez hasonlítani, pedig teljesen más ez, mint a tavalyi keret, a one-man-show már a filkónál van.

   
 • 38oleg2016december17.10:03ÚjVálasz
  Idézet: e.i.b.
  Szép eredmény gratulàlok a sràcoknak!Viszont nem érzem,hogy akkora hurrà optimizmus uralkodna rajtam.Nem jàtszottunk igazàn jól ismét.Legjobb 8 valószinü meglesz.
  ...

  Az idény legnehezebb meccse volt, de végig koncentráltak voltunk. A tripla mutató pedig ennél csak jobb lehet. Továbbra is azt mondom hogy 3 légióssal nehéz lesz a legjobb 4. Viszont a magyar mag nagyon erős, nagyon kellene viszont hogy Kerpi visszatérjen a nyolc hónapja tartó gödörből. Foglalkozik ezzel vki a klubbnál ugye..??
  Ha Kerpi visszatér akkor nem feltétlen kell 4. légiós viszont Norfleet nálam akkor is le lenne cserélve.. Hiába szimpatikus, légiósként (főleg ha csak 3 van..) ez nagyon nagyon kevés tőle..

   
 • 37e.i.b.2016december17.10:02ÚjVálasz
  Idézet: 991234dsl
  JÖN MÉG KUTYÁRA DÉR!!!
  ...

  Ràd meg sintér.

   
 • 36991234dsl2016december17.09:56ÚjVálasz
  Idézet: e.i.b.
  Szép eredmény gratulàlok a sràcoknak!Viszont nem érzem,hogy akkora hurrà optimizmus uralkodna rajtam.Nem jàtszottunk igazàn jól ismét.Legjobb 8 valószinü meglesz.
  ...

  JÖN MÉG KUTYÁRA DÉR!!!

   
 • 35e.i.b.2016december17.08:42ÚjVálasz

  Szép eredmény gratulàlok a sràcoknak!Viszont nem érzem,hogy akkora hurrà optimizmus uralkodna rajtam.Nem jàtszottunk igazàn jól ismét.Legjobb 8 valószinü meglesz.De ha bravúrral 4-be szeretnék esetleg kerülni ahhoz elengedhetetlen lenne a 4. légiós.Ên màr annak is örülök ha megnehezitjük a "nagyok" dolgàt 3 légióssal!Boldog karàcsonyt!

   
 • 34tortajanos2016december17.00:05ÚjVálasz

  Idő/Pont grafikon

   
 • 33szmuki72016december17.00:04ÚjVálasz

  Akkor kezdödhet, közeledik a karácsony:)
  Lehet hogy "nagy" karácsonyi ajándékkal fogják meglepni a szurkolokat:)

   
 • 32alpokalja2016december17.00:02ÚjVálasz

  AJ JAJ JAJJJJJJJ!

   
 • 31bakimvp2016december16.23:06ÚjVálasz
  Idézet: john_stockton
  Ő rakta össze, nem más.
  ...

  Annyi pénzből, amennyi a rendelkezésére áll.

   
 • 30john_stockton2016december16.23:04ÚjVálasz
  Idézet: heraklith1990
  Tehát tavaly a Nyíregyházával Pat Riley bajnok lett volna, igaz?
  ...

  Ha ő lett volna tavaly a Nyíregyháza edzője, biztos nem olyan játékosokat igazol, akikkel kiesett volna...

   
 • 29heraklith19902016december16.22:47ÚjVálasz
  Idézet: john_stockton
  1. Nem azt értem, hanem hogy a végén úgyis elkúrja.
  2. Egyet értünk, ezért is nem jöhet szóba soha egy bajnok(esélyes) csapatnál a neve :D

  Te ez utóbbit most komolyan mondod?
  ...

  Tehát tavaly a Nyíregyházával Pat Riley bajnok lett volna, igaz?

   
 • 28hunyadibasket2016december16.22:46ÚjVálasz

  Sabális voltam mindeddig. De nem veszi észre h nem tud mit tenni õ ide nagyon kevés...Nem tudom ki hogyan van vele de én a meccsekhez igazitottam a szabadnapjaimat az elmult evekben...ha megtehettem utaztam a meccsekre...de ehez a szivtelen nezhetetlen szarra nem vagyok kivancsi...a kecskemet elleni meccsem mar lathatoan sokkal kevesebben voltak...mind mind lerombolta a csapat amit evekig epitett....sajnos iden se egy szerethetõ csapatot sikerul osszehozni...tavaly legalabb volt egy tiggs aki kitette szivet lelket es ha kellett atment a falon is...a mesternek õ nem kellett, pedig kimerem jelenteni h nagy kedvenc volt es hozta amit vartak. Nagyon remelem hogy Lewisnak az achilleses serulese egy mocskos nagy kamu es eppen a becsi repter fele viszik. Tucatlegiosnak se mondanam...Sajnalam ha Sabi elmenne mert egy szimpatikus jo sracnak ismertem meg, de most az lenne mindenkinek a legjobb ha elkoszonne. Es azzal a lendulettel 2 legios is vele egyutt!

  Hajra Sopron, Hajra SKC!

   
 • 27john_stockton2016december16.22:41ÚjVálasz
  Idézet: bakimvp
  A vékony (és a favoritokhoz képest gyenge) keretet mióta nevezik Bencze-effektnek?
  ...

  Ő rakta össze, nem más.

   
 • 26john_stockton2016december16.22:41ÚjVálasz
  Idézet: heraklith1990
  Bencze-effekt alatt azt érted, hogy nincs annyi pénz, hogy bajnok csapatot építsen? Hogy egy rájátszásra éppen esélyes csapatot "csak" az 5.
  ...

  1. Nem azt értem, hanem hogy a végén úgyis elkúrja.
  2. Egyet értünk, ezért is nem jöhet szóba soha egy bajnok(esélyes) csapatnál a neve :D

  Te ez utóbbit most komolyan mondod? A legfontosabb láncszem az edző személye!

   
 • 25mousse2016december16.22:29ÚjVálasz

  Sabali menj mar.. mire varsz? Szegyen ez a 10.pozicio.. SZEGYEN!!! Hol a csapat?
  Grat a Zetenek!

   
 • 24heraklith19902016december16.22:27ÚjVálasz
  Idézet: john_stockton
  Grat a Zetének (nem csak a maihoz), azért egy fokkal jobbak, mint gondoltam. A nyolc nem lesz kérdés számukra, viszont a Bencze-effekt a végére beérik...
  ...

  Bencze-effekt alatt azt érted, hogy nincs annyi pénz, hogy bajnok csapatot építsen? Hogy egy rájátszásra éppen esélyes csapatot "csak" az 5. helyre hozott be vagy a zászlóshajót nem tudta megverni a sárgákkal????
  Mintha azért már sikerült volna beleszólnia a nagyok dolgában.
  Abban azért remélem egyetértünk, hogy a legfontosabb tényező egy bajnok(esélyes) csapat építésében nem az edző személye.

   
 • 23amb222016december16.22:20ÚjVálasz

  Csak én várok lassan 2 órája a részletekre?:D

   
 • 22bakimvp2016december16.22:17ÚjVálasz
  Idézet: john_stockton
  Grat a Zetének (nem csak a maihoz), azért egy fokkal jobbak, mint gondoltam. A nyolc nem lesz kérdés számukra, viszont a Bencze-effekt a végére beérik...
  ...

  A vékony (és a favoritokhoz képest gyenge) keretet mióta nevezik Bencze-effektnek?

   
 • 21john_stockton2016december16.22:12ÚjVálasz

  Sopronban pedig hatalmas gondok vannak, de egyelőre (még) nem edzőváltás lesz. Két légiósnak inog a léc, Lewis már nem is játszik többet, úgy tudom.

   
 • 20john_stockton2016december16.22:11ÚjVálasz

  Grat a Zetének (nem csak a maihoz), azért egy fokkal jobbak, mint gondoltam. A nyolc nem lesz kérdés számukra, viszont a Bencze-effekt a végére beérik, így a nagyok dolgába idén sem szólnak majd bele.

   
 • 19oleg2016december16.21:46ÚjVálasz

  Spica; ezt a beleszarok, nulla küzdés játékát miért tűrik el..?

   
 • 18termib19692016december16.21:31ÚjVálasz
  Idézet: red-black01
  Nem igazán bippáéra szántam, de így sem rossz :)

  (Az asztalosmestert egész nap bosszantja az inasa, mert igen balf@sz.
  ...

  Hofi Gézának is volt egy hasonló poénja az anyóssal...

   
 • 17red-black012016december16.21:28ÚjVálasz
  Idézet: red-black01
  Ez csak az én meglátásom:
  Sabi tipikusan az az edző, aki jól fel tudja készíteni a csapatát egy meccsre és általában az elején többé-kevésbé működik is az elgondolás.
  ...

  Nem igazán bippáéra szántam, de így sem rossz :)

  (Az asztalosmestert egész nap bosszantja az inasa, mert igen balf@sz.
  Átküldi valamiért a műhelyből a lakásba, de az megint értetlenkedik, ezért utánalép, hogy az ajtóban levágjon neki egy hatalmas sallert.
  A felesége viszont abban a pillanatban lép be és ő kapja az irdatlan nagy pofont...
  Mire a mester: így sem rossz...)

   
 • 16istipisti2016december16.21:27ÚjVálasz

  Ezt a meccset a 4. negyedben bukta--már nem először -----az SKC.
  Ezzel a játékkal, hogy akarnak ők a felsőházi rájátszásba jutni ??

   
 • 15heraklith19902016december16.21:24ÚjVálasz

  Csak még annyit, hogy a kedves jv-ket is megemlítsem: nem emlékszem, hogy láttam volna korábban olyat kosárlabda pályán, hogy egy mezei védőfault befújását követően a támadó reklamálásának következményeként megváltoztatják szándékosra az ítéletet ahelyett, hogy technikait fújnának a reklamálónak.
  Végülis -hál' istennek - nem lett jelentősége, de ilyet azért nem mindennap lát az ember.

   
 • 14red-black012016december16.21:20ÚjVálasz
  Idézet: bippa
  Úgy éreztem, hogy olyan szituációba kerültünk, amiből már nem láttam a kiutat, legalábbis úgy éreztem, hogy én nem tudom már felrázni a csapatot, kivezetni a társaságot ebből a helyzetből.
  ...

  Ez csak az én meglátásom:
  Sabi tipikusan az az edző, aki jól fel tudja készíteni a csapatát egy meccsre és általában az elején többé-kevésbé működik is az elgondolás.
  Abban a pillanatban viszont, amikor az ellenfél valami lép vagy változtat, nem igazán vannak jó válaszai, vagy nem igazán tudja a csapata felé közvetíteni, esetleg olyant akar, amire vagy nem képesek, vagy nincsenek felkészítve.
  Sabi nem karizmatikus alkat, sokszor az az érzésem, hogy olyan duli-fuli kismalac, amikor a csapata, vagy külön egyes játékosok nem úgy reagálnak ahogy ő szeretné vagy elgondolja.

   
 • 13MTE19802016december16.21:17ÚjVálasz

  Grat a zetének. Kékek csatáját a zalaiak nyerték.

   
 • 12heraklith19902016december16.21:17ÚjVálasz

  Nagyon kellett ez fiúk, tartottam ettől a meccstől.
  Egyáltalán nem voltunk jók, elméletileg a trojkát például sokkal jobban kellene dobnunk, de ez a Sopron ma nálunk is erőtlenebb volt.
  Szezon előtt én is sokkal többet vártam a Soprontól, nem tudom mi lehet a baj, légiósok és/vagy Sabáli....
  Nem gondoltam, hogy elrugaszkodott gondolat lenne a négybe várni őket, de erre egyre kisebb esélyt látok. Mondjuk messze van még a vége.

   
 • 11zteale2016december16.21:04ÚjVálasz

  Ezazzzzzz

   
 • 10MrBean2016december16.20:54ÚjVálasz

  Csak a szokásos történet: a második félidőre meghalt a csapat. Vajon miért? Threatt hetek óta formán kívül. Grat a Zetének!

   
 • 9bippa2016december16.20:53ÚjVálasz

  Úgy éreztem, hogy olyan szituációba kerültünk, amiből már nem láttam a kiutat, legalábbis úgy éreztem, hogy én nem tudom már felrázni a csapatot, kivezetni a társaságot ebből a helyzetből. Úgy gondoltam, hogy még időben vagyunk egy váltáshoz.Ez az idézet Teo Cizmictől származik.Kedves Sabáli úr tessék elgondolkodni!

   
 • 8termib19692016december16.20:52ÚjVálasz

  Sabáli jó és felkészült edző, de valami hiányzik belőle. Nem mentek,mennek érte tűzbe a játékosai sehol sem.

   
 • 7slcfan2016december16.20:50ÚjVálasz
  Idézet: slcfan
  torgeri ez megint mi vooooolt??!egy meccse nem volt ebben a szezonban amikor valamit is hozzá tudott volna tenni a játékhoz!Nem csak a lewist kellene kibaxni
  ...

  Tothgeri

   
 • 6slcfan2016december16.20:48ÚjVálasz

  torgeri ez megint mi vooooolt??!egy meccse nem volt ebben a szezonban amikor valamit is hozzá tudott volna tenni a játékhoz!Nem csak a lewist kellene kibaxni

   
 • 5Bolognai2016december16.20:46ÚjVálasz

  Szerintem ez volt Sabi uccsó meccse...sajnálom,mert felkészült jó edző,de ezek a légiósok???Zete most először játszott úgy ebben a szezonban,hogy nem hajigálták magukat szarrá triplákkal akarva akaratlanul!Ha Bence tudna ebben változtatni ott lehet a ZTE az elszámolásban!

   
 • 4amb222016december16.20:44ÚjVálasz

  Borzalmas nézni ezt a csapatféleséget...Nem megbántva Dénes Gabit, de amikor az ő extra hármasai tartanak életben minket a negyedik negyedben, akkor azért vannak gondok...Nem írom, hogy Sabáli mondjon le, majd a következő tíz kommentelő megteszi...:D Grat Egerszegre! Hajrá Sopron!

   
 • 3termib19692016december16.20:43ÚjVálasz

  A Sopron igyekszik a négy a Zete a nyolc közé? Nem fordítva reális? Nincs a Sopronban átütőerő.

   
 • 2sordog2016december16.20:42ÚjVálasz

  Sabàli mondj le!!10dik hely körül jók leszunk!!Nem vagyunk kepesek bravurokra,ezeker az eredmenyeker eleg lenne 3 legios is!!!!

   
 • 1koko862016december16.20:41ÚjVálasz

  Hajrá ZTE! Szép volt a fiúk!

   

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!