EC: Nanterre 92 – Egis Körmend

Nanterre - Hétfőn aláírt, szerdán már a Europe Cupban meccsel a Körmend új vezetőedzője.
 
 
 
 
 

EC: Nanterre 92 – Egis Körmend

Nanterre - Hétfőn aláírt, szerdán már a Europe Cupban meccsel a Körmend új vezetőedzője.

Tudd meg gyorsabban a magyar kosárlabda legfontosabb híreit. Klikk és like a Facebook oldalunkat!


Új fejezet kezdődik a körmediek életében, hiszen szerdán először irányítja a csapatot a hétfő este kinevezett új vezetőedző, Gasper Potocnik. A szlovén szakember egyből egy kemény mérkőzésen, a Nanterre elleni EC-találkozón debütál a vasiak élén. A Nanterre a francia bajnokságban jelenleg a harmadik helyen áll kilenc győzelemmel és három vereséggel, a csapat pedig a magyarok számára sem ismeretlen, hiszen a Sopron csoportjából - Sabáli Balázsékat oda-vissza legyőzve - jutott tovább a Europe Cupban.

Gasper Potocnik, a Körmend vezetőedzője: Egyelőre semmi különös nem történt a tegnapi tréningen, hiszen vasárnap még meccset játszottak a fiúk. Átmozgató edzés volt, komoly munkára természetesen még nem volt lehetőségem. Jelen pillanatban még igazán arról sem tudok beszámolni, milyen első benyomások értek. Ami biztos, nagyon nehéz hét áll előttünk, mind az EC-ben, mind pedig a bajnokságban kemény csapat vár ránk. Az a célunk, hogy a legjobbunkat nyújtsuk holnap és természetesen győzni szeretnénk. A Nanterre egy nagyon masszív csapat, jól szerepelnek hazájuk bajnokságában, illetve saját bőrömön is tapasztaltam, milyen erőt képviselnek, hiszen az előző EC-kiírásban meccseltem ellenük még a Ljubljana élén. Németh Ákos betegsége miatt otthon maradt, de mindenki más egészséges, így bízom abban, hogy egy jó meccset fogunk játszani.

 
 

 

 
 • 7991234dsl2016december14.11:39ÚjVálasz
  Idézet: semmitelenbb0
  Majd gumi megneveli őket! :)))))
  ...

  Fröccs ivás, nem kizáró tényező :DDDDD

   
 • 6991234dsl2016december13.19:21ÚjVálasz
  Idézet: wind
  Mit kellett volna nyilatkoznia ebben a helyzetben 1 nap után??
  Szaftos beszólás az elődjének?? Vagy netán a leigazolásának a bizalmas részleteit??
  ...

  Meglep az írásod, 1 hsz ami elválaszt bennünket, de mégsem tudod helyesen leírni a nick nevemet, nos akkor ki az aki se írni se olvasni nem tud:DDDDD

   
 • 5wind2016december13.18:20ÚjVálasz
  Idézet: gultem1
  Nagyon határozott nyilatkozat! Nesze semmi, fogd meg!
  ...

  Mit kellett volna nyilatkoznia ebben a helyzetben 1 nap után??
  Szaftos beszólás az elődjének?? Vagy netán a leigazolásának a bizalmas részleteit??
  Ilyen helyzetben egy edző sem nyilatkozik bombasztikusan. Amúgy meg ott van a nyilatkozatában: "Jelen pillanatban még igazán arról sem tudok beszámolni, milyen első benyomások értek"

  FIGYELEM!!!!!!! A lenti kis troll "5991234dsl" és "semmitelenbb0" hozzászólásaira senki ne reagáljon, mert a vén hülye és eszement Bagáry van a nicknevek mögött. Az elmúlt napokban számos hozzászólásait láttam ennek a két fikanicknek és egy-az egyben a Bagáry stílusában , buta helyesírási hibáival és fogalmazásával írogat mindkettő!!!!!

   
 • 4991234dsl2016december13.17:24ÚjVálasz

  Nem irigylem a mestert!
  HAJRÁ KÖRMEND!

   
 • 3gultem12016december13.16:33ÚjVálasz

  Nagyon határozott nyilatkozat! Nesze semmi, fogd meg!

   
 • 2kormendiszurkolo2016december13.15:19ÚjVálasz

  Az esélytelenség terhével, remélem, hogy játszunk egy jó meccset!

   
 • 1ferrro2016december13.12:48ÚjVálasz

  Hajrà Körmend! Van esély,felszabadultan jàtszhattok.

   

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!