Győzelemmel búcsúzott Cizmic

Körmend – Néhány perc után eldőlt a Körmend-Paks találkozó. Kiütés lett a vége.
 
 
 
 
 

Győzelemmel búcsúzott Cizmic

Körmend – Néhány perc után eldőlt a Körmend-Paks találkozó. Kiütés lett a vége.

Tudd meg gyorsabban a magyar kosárlabda legfontosabb híreit. Klikk és like a Facebook oldalunkat!


Vasárnap este Teo Cizmic utolsó meccsére készült az Egis Körmend kispadján, azok után, hogy pénteken benyújtotta lemondását. Eleinte még fej-fej mellett haladtak a csapatok, hol egyik, hol másik gárda vezetett pár ponttal. A paksiaknál Tiby tarthatatlan volt, de aztán a hajrához érkezvén Ferencz második triplája után 24-16-ra meglépett a Körmend. Megszórták magukat a hazaiak, az első negyed után 30-20-ra vezettek.

”Mi nem kérünk sokat, csak az igazságot!” – ezzel a szöveggel feszített ki molinót a körmendi B-közép, miközben folyamatosan Teo Cizmic nevét skandálta a publikum. Továbbra is remekül dobták a triplákat a játékosok, mindkét oldalon. 38-23-nál időt kért Petrauskas. Hiába, a negyed derekán már több mint húsz volt közte (45-24). A videóbírózás után kiderült, hogy Hill triplája a félidő végén már időn túl született, így 56-31-es állással fordultak a csapatok.

Allen, Petty és Ferencz vezérletével állandósult a tetemes különbség, 66-35-nél paksi időkérés. Közel kétszer annyi pontja volt a Körmendnek, mint a vendégeknek. Gálaelőadásba ment át a meccs a hazaiak szempontjából, a piros-kékek nem igazán tudták, milyen rendezvényen vannak. 75-42 volt az állás a harmadik negyed után.

Nem volt benne a fordulat a mérkőzésben, sőt a végére a negyvenet is átlépte a különbség. A záró felvonásban két körmendi sportszerűtlen fault borzolta a kedélyeket, így legalább nem fulladt teljes unalomba a meccs. Már mindenki a végét várta, összességében egy pillanatra sem volt kérdéses, hogy ki nyeri a mai meccset. A lefújás után a hazai publikum hosszú percekig éltette a leköszönő Cizmic edzőt, és repkedtek is a védjegyévé váló nyakkendők a pálya szélére.

Teo Cizmic, a Körmend vezetőedzője: Köszönöm szépen kollégám szavait, tényleg nagyon jól esik. Ugyanígy köszönöm a közönségnek és a saját játékosaimnak is, akik mindent megtettek a mai mérkőzésen. Ebből is látszik, hogy velük nagyon jó volt a viszonyom, mert így álltak hozzá az utolsó mérkőzésemhez. Egy edző bármit kérhet a játékosaitól, ha ők nem akarják azt a pályán visszaadni, akkor annak vereség lesz a vége. Az én játékosaim esetében ez nem így történt, boldog vagyok a győzelem miatt és egyben szomorú a dolgok alakulása miatt. Vegyes érzelmekkel vagyok most tele.

Gediminas Petrauskas, az ASE vezetőedzője: Gratulálok a Körmendnek, nagy meccsük volt, jól teljesítettek. Nem voltunk eléggé toppon sem fizikálisan, sem mentálisan. Ez elsősorban az én hibám, mert nem tudtam megfelelően felkészíteni a játékosokat erre az atmoszférára és intenzitásra. Jó lett volna kihasználni a Körmend sorozatterhelését, de nem sikerült. Elnézést kérek mindkét csapat szurkolóitól, nem ilyen meccset szerettek volna látni. Végezetül, sok szerencsét szeretnék kívánni Cizmic mesternek, ilyen a kosáredzők élete, benne vannak az ilyen dolgok. A közönség és a játékosai megtisztelték őt ezzel a győzelemmel.

 
 

 

 
 • 84raptor2016december12.21:13ÚjVálasz
  Idézet: red-black01
  Ez nem igazán fedi a valóságot...
  A következő körös kupa jóval kevesebb költséggel jár.
  Ha ilyen jó infóid vannak, nem árulom el miért, akkor tudnod kellene.
  ...

  Ahogy mondtam konkrét információim vannak a továbbjutás utáni időszakban, városi szervezeteket kértek fel hitel(ek?) felvételére a csapat számára, gondolom nem azért mert nem hiányzik valahonnan.

  Hogy pontosan miért, mi céllal, na azt ne kérdezd, azt már feltételes módban valóban én kombináltam hozzá, hogy esetleg a második kör plusza mint eshetőség, mert ugye hiába kerül "kevesebbe" a második kör, azért még az esetlegesen kevésből, a kevesebbe kerülést is éppolyan nehéz finanszírozni!

  Nem egy szokványos megoldás, (ez is csak azt erősíti, hogy esetleg hiányzik valahol valami) és ha ez nem jött össze, ami jó eséllyel előfordulhatott, akkor bizony máshova kelhetett nyúlni!
  Mindenesetre hirtelen valamiért nagyon forró lett a talaj,
  és tény, Csizmics azonnali hatállyal TUDOTT lemondani!!

  Itt egy jólértesült pontokba szedve, az alábbiakat írta:
  1. Nincsenek se ördögök, se angyalok. A szürkének 50-nél sokkal több árnyalata létezik az Egis Körmend kosárlabdacsapat esetében.
  2. Teo eleve nem akart visszajönni Körmendre a mostani szezonra, elég sokat kellett győzködni, hogy mégis így tegyen.
  3. Gumi hozta nemhogy a tavalyi légiósokat, de Teót is, ahogy az ideieket is neki kellett átverni Teón, aki mindenkire nemet mondott, és csak szinte kényszerből bólintott rá az új légiós ötösre.
  4. Teo rögtön lépett, ahogy forróvá vált a talpa alatt a talaj.

  Hozzáfűzni valóm annyi lenne:
  1. általánosságban igaz bármire, tehát az érmének mindig két oldala van, kérdés az egyforma e??
  2. valóban lehetett hallani egy anyagilag jóval kedvezőbb lehetőségét.
  3. pontban leírtakon nem is csodálkozom!!!
  4. tudta ő nagyon jól, hogy ezzel a gárdával -amit ezek szerint mégiscsak átvertek rajt!?- előbb utóbb gond lesz, és a szakmai hírnevükre valamit is adó emberkék, ilyenkor szokták a szerződésük apró betűs részeit elkezdeni böngészgetni!!
  Ergo lehet, hogy ő is csak az adandó alkalomra várt már ....

   
 • 83MTE692016december12.18:17ÚjVálasz
  Idézet: redblackarmy
  Azért mert én tudom a választ...
  ...

  ......vétkesek közt cinkos aki néma....

   
 • 82991234dsl2016december12.14:25ÚjVálasz
  Idézet: kormendiszurkolo
  Dickerson-Allen csere?
  ...

  HÁT!

   
 • 81kormendiszurkolo2016december12.14:23ÚjVálasz

  Dickerson-Allen csere?

   
 • 80991234dsl2016december12.14:22ÚjVálasz
  Idézet: Blue
  Nincsenek anyagi gondok Körmenden, sőt, 6. légióst hallani...
  ...

  Nem említettem az anyagiakat, ám a 6. légiós csak Allen távozása után (mert ezt is hallani) realizálódik!

   
 • 79gultem12016december12.14:22ÚjVálasz
  Idézet: raptor
  Ebből látszik, hogy fingod sincs mi van Körmenden!
  Ne magadból indulj ki mindig!
  ...

  Ha neked van, és te fingod a passzát szelet, akkor viríts! Épp ez a baj, mindenki csak találgat, akinek meg kellene szólalnia az lapít, Teo pedig ad egy kétértelmű nyilatkozatot. Olvasd el még egyszer amit írtam, nem tudom mi sértőt találtál benne Csizmára nézve!

   
 • 78bbll42016december12.14:01ÚjVálasz
  Idézet: red-black01
  Ez nem igazán fedi a valóságot...
  A következő körös kupa jóval kevesebb költséggel jár.
  Ha ilyen jó infóid vannak, nem árulom el miért, akkor tudnod kellene.
  ...

  Radomir Mijanovic?

   
 • 77kiskormendi2016december12.13:52ÚjVálasz

  valakikért egy kis fordítást : http://buzzerbeatercro.blogspot.hu/2016/12/cizmic-napustio-klupu-kormenda.html?m=1#!/2016/12/cizmic-napustio-klupu-kormenda.html

  "A kiváló szezon ellenére Teo Čizmić úgy döntött, hogy feláll a magyar bajnoki csapat kispadjáról a közte és a klub vezetősége közötti nézeteltérések miatt.
  A spliti vasárnap az Atomerőmű ellen még vezeti a csapatot, a klub vezetése pedig az utóbbi két napban mindent megpróbált, hátha megváltoztatja döntését. Ez várható is volt hisz a Körmend mint az európai mint a nemzeti szinten nagyon jól szerepel és a klub történetében a legjobb szezont valósították meg.
  A Körmendet Čizmić tavaly nyáron vette át, az első szezonban elvitte a magyar kupát és harmadik helyezést ért el a magyar ligában. Jelenleg a Körmend Magyarországon a megosztott második helyen van és az Európai kupa második szakaszába/fordulójába jutott."

   
 • 76red-black012016december12.13:44ÚjVálasz
  Idézet: raptor
  Ne hatalmas anyagi problémákra gondolj mert az hál istennek valóban nincs, de a plusz szereplés költségei biztosan zavart okoztak, legalább is erre enged következtetni...
  ...

  Ez nem igazán fedi a valóságot...
  A következő körös kupa jóval kevesebb költséggel jár.
  Ha ilyen jó infóid vannak, nem árulom el miért, akkor tudnod kellene.
  Még csak esélyünk volt a továbbjutásra, amikor kommunikálva lett azok felé akik felé kellett, hogy a pénz meg van rá, hajrá.
  A játékoskivásárlás meg lehet hogy pénz, de ez nem foci. Az inkább a játékosnak lehetőség egy bajnokság szinten is szem előtt lévő ligába kerülni + persze hogy ilyenkor nem +10%-ért.
  És nem Zollner.

   
 • 75raptor2016december12.13:35ÚjVálasz
  Idézet: Blue
  Nincsenek anyagi gondok Körmenden, sőt, 6. légióst hallani...
  ...

  Ne hatalmas anyagi problémákra gondolj mert az hál istennek valóban nincs, de a plusz szereplés költségei biztosan zavart okoztak, legalább is erre enged következtetni, bizonyos hitelek felvételével történő próbálkozások!

   
 • 74raptor2016december12.13:30ÚjVálasz
  Idézet: gultem1
  Jó gyerek volt, talán az volt a gond, nem vert nőt, nem itta altalajig magát, élt-halt a játékért, imádták a szurkerek. Ennyi voltegy ízig-vérig sportember távozott...
  ...

  Ebből látszik, hogy fingod sincs mi van Körmenden!
  Ne magadból indulj ki mindig!

   
 • 73raptor2016december12.13:28ÚjVálasz
  Idézet: kormendiszurkolo
  És mi van akkor, ha Allen kivásárlása olyan komoly bevételt eredményez, hogy az a klub kötségvetésének komoly része?
  ...

  Persze ebben igazad van, de ne feledd, ahhoz, hogy egy élő szerződést azonnali hatállyal csak úgy fel lehessen mondani, azért nem hinném, hogy ilyen olyan szakmai vita elég!!
  Szerintem, ha a klub részéről nem történik valamilyen szintű szerződésszegés, akkor ezt nem tudja megtenni, nem járható út, hanem az van ami ilyenkor szokott lenni, felajánlja a lemondását, a klub meg vagy elfogadja, vagy nem, és kész, a "vita lezárva".

  Itt nem ez történt!
  Az, hogy most ezt a "véletlenek" szerencsétlen egybejátszása szülte, vagy nem vették komolyan, vagy ilyen helyzet elé állították, ezt nem tudni, de azért azt gondolom, hogy az utolsót ki lehet zárni, hiszen nem gondolnám, hogy ennyire hülye legyen valaki!

   
 • 72Blue2016december12.13:13ÚjVálasz
  Idézet: 991234dsl
  Tudod haver, becsukott szemmel problémás látni!!!
  ...

  Nincsenek anyagi gondok Körmenden, sőt, 6. légióst hallani...

   
 • 71gultem12016december12.13:12ÚjVálasz

  Jó gyerek volt, talán az volt a gond, nem vert nőt, nem itta altalajig magát, élt-halt a játékért, imádták a szurkerek. Ennyi voltegy ízig-vérig sportember távozott, de valszeg megvan már az új helye. Ha ironikusan fogalmaznék:

  Dobbant(ott) a körmendi szív!:-)

   
 • 70991234dsl2016december12.12:44ÚjVálasz
  Idézet: redblackarmy
  Úgy látszik vannak bizonyos körök, akiknek a feszültségkeltés a lételeme, és akár a hazugságoktól sem riadnak vissza... Kedves Kolléga!
  ...

  Tudod haver, becsukott szemmel problémás látni!!!

   
 • 69991234dsl2016december12.12:39ÚjVálasz

  Írtam egyik cikkben, hogy játékos gondjai is lehetek egy- két menővel, nos ma beigazolódott az akkori érzésem! Egy vendéglátós haverom mondta hogy a FALCO mérkőzés napján 01-02 közt elég matán iszogatott 3 fekete elég magas emberke! Mivel kosaras berkekben nincs otthon, nem ismerte őket! No már most, ha ezek a fickók, (játékosok) este a pályára léptek hát bizony nem nagyon lehettek nagyon fittek! Gondolom Teo tett pár lépést az érdekükben amit a vezetők nem tolerálták, aztán jöttek a kínos vereségek, így jobbnak látta ha feláll, s tovább lép! Nem véletlen, hogy Gumi és a polgármester a harmadik negyed végén elhagyták a csarnokot! Kínos volt számukra Teo éltetése!

   
 • 68eddyzest2016december12.11:47ÚjVálasz
  Idézet: redblackarmy
  Úgy látszik vannak bizonyos körök, akiknek a feszültségkeltés a lételeme, és akár a hazugságoktól sem riadnak vissza... Kedves Kolléga!
  ...

  Ezekről szívesen elbeszélgetnék veled személyesen...

   
 • 67-kmd-2016december12.10:46ÚjVálasz

  Matthias Zollner

   
 • 66kormendiszurkolo2016december12.10:00ÚjVálasz

  És mi van akkor, ha Allen kivásárlása olyan komoly bevételt eredményez, hogy az a klub kötségvetésének komoly része?

  A mostani szerkezetben nagyon sokszor -legtöbbször - Allen, akinek nem posztja, játszott 5-öst, mert a poszton igazolt magyarok nem tudják megoldani. Az ő kivétele a csapatból komoly szerkezeti problémát okozott volna, amit Teo nem tudott elfogadni.

  Ezen azért össze lehet ugrani.

   
 • 65mazsola2016december12.09:51ÚjVálasz

  Úgy látom nem csak Szolnokon megy a sz....rkavarás és a népbutítás! Mi tudjuk milyen, most sajnos a körmendiek is tapasztalják! Kitartást minden körmendi szurkolónak! Hajrá piros feketék!

   
 • 64C.Zvezda2016december12.09:43ÚjVálasz
  Idézet: redblackarmy
  Úgy látszik vannak bizonyos körök, akiknek a feszültségkeltés a lételeme, és akár a hazugságoktól sem riadnak vissza... Kedves Kolléga!
  ...

  És szerinted Te itt mit csinálsz, ha nem a feszkót gerjeszted?
  Nem fogok állástfoglalni, mert nem vagyok érintett, de sztem jobb lenne, ha nem ország világ előtt írogatnál ilyesmiket.
  Menj oda az érintettekhez, s kérdezz meg Őket. (sztem ehhez nem nagyon van merszed).
  Egy biztos, ez a jól indult szezon mehet e lecsóba.
  Fura lenne egyébként, ha a pénz lenne a gond.
  Ezek szerint az lenne, hogy senki sem várta a kupában a továbbjutást? (szurkolókon kívűl, akik már 20 éve erre várnak). --> Akkor minek indult el a csapat egy nemzetközi kupában???

  Management --> amatőr, akár Nálunk.
  Elb@szott csarnok újjítás
  Vendégszurkolók "fogadása" egy nagy nulla.
  Most már a saját szurkolóknak is érdekes módon biztosítják a jegyeket az idegenbeli meccsekre..
  Nem csoda, hogy sosem volt nekem szimpatikus se Bebes, se Zsebe se a nőverő.

  Sok sikert az MTE-nek a továbbiakra, de egy kincset az illetéksek hagytak veszni. Sajnálom.
  Jön a szokásos: Hene majd segít! Mint már megannyiszor. Az egész körmendi bagázsban Ő az egyedüli biztos pont, akire mindig lehet számítani. Legalább Őt becsüljétek meg, ha Cizmic-et már elkergette a brigád.

  Hajrá Falco!

   
 • 63raptor2016december12.09:40ÚjVálasz

  Bizonyára tények vannak, és szerintem sokkal kisebb lenne a felháborodás azok egyszerű, nem részletezett közlésével!!
  pL. hogy a további nemzetközi szereplés nagy terheket ró a klubra, ezért a szerződésekben szereplő juttatások egy része csak később került volna kifizetésre, esetleg csak a játékosok, esetében (esetleg csak egyes játékosokat érintően) de Csizmics ezt nem fogadta el, és kész.
  (azért mondom az átütemezést, mert csökkentés valszeg nem lehetett, hiszen akkor játékos is léphetett volna; ilyen nem történt, viszont a játékhoz való hozzá állására már hatással lehet)

  Onnan már mindenki ki tudta volna kombinálni, hogy érthető szükséges lépések a klub részéről, viszont érthető, az is, hogy Teo100%-os elvárásainak így nem lehet érvényt szerezni.
  Erre is utalhat a nyilatkozata játékosokkal kapcsolatos része, hiszen láthattuk a saját szemünkkel az elmúlt meccseken meg nem nagyon volt kedvük megvalósítani amit ő kért tőlük!!
  Ergo hiába fizetik meg az edzőt, ha a játékosnak "baja" van, az az eredményesség kárára megy, azzal együtt a szakmai tekintély csorbulásához vezet, Teó pedig erre nagyon igényes!
  És gondolom azért lepődött meg minden illetékes, mert ő nem lett megalkuvó, nem a pénzt, hanem a tisztességes megoldást szerette volna választani, ami mellett garantálható a megfelelő eredményesség!

  Mondjuk ezek valóban belső ügyek, meg ciki lett volna, de kérdezem így most nem még inkább az??
  Persze olvashattuk, erre nem számított senki!!

  Tény, akiket most támadnak, nekik is nagyon köszönhető, (sőt!) hogy ott tartunk ahol, viszont sajna a kényszerhelyzet is nagy úr!
  Esetleg ott szúrták el, hogy valóban nem volt megfelelő fedezet továbbjutás esetén felmerülő plusz kiadásokra, amiből Teo egyből leszűrte, hogy itt a nemzetközi előbbre lépés lehetősége már nem biztos ....

  Viszont akkor télleg elkúrták, és nem kicsit, nagyon!!

  Mindenesetre szerintem ezt tisztázni kell, mert nagyon rossz folyamatokat indíthat el, ugyanis Körmenden "túlságosan sokan, és túlságosan is nagyon" szeretik ezt a klubot, hogy egy ilyen semmilyen helyzet most csak úgy elfelejtődjön!

   
 • 62raptor2016december12.09:07ÚjVálasz
  Idézet: redblackarmy
  Úgy látszik vannak bizonyos körök, akiknek a feszültségkeltés a lételeme, és akár a hazugságoktól sem riadnak vissza... Kedves Kolléga!
  ...

  Na de pontosan ezen vak dumák elkerülése miatt kellene tiszta vizet önteni a pohárba nem???
  Ha jól tudom a szurkolók sem kérnek mást!!
  Mi az akadálya???

   
 • 61szmuki72016december12.08:47ÚjVálasz
  Idézet: -kmd-
  Bebes
  ...

  Ne feledd, miatta van még Körmenden első osztályú kosárlabda!

   
 • 60-kmd-2016december12.08:06ÚjVálasz
  Idézet: szmuki7
  Szerinted??? Mindenki találgat...viszont a tények rendelkezésre állnak! Csak anyagi okokra vetithetö ki... A polgármesteretek nélkül nem is tudnánk még csak találgatni sem, mivel nem lenne miröl.
  ...

  Bebes

   
 • 59szmuki72016december12.07:34ÚjVálasz
  Idézet: MTE1980
  Te aztán már csak tudod onnan zalából.
  ...

  Szerinted??? Mindenki találgat...viszont a tények rendelkezésre állnak! Csak anyagi okokra vetithetö ki... A polgármesteretek nélkül nem is tudnánk még csak találgatni sem, mivel nem lenne miröl. Tehát nem ő a hunyó. Gumi ?? Na ehezz Dérinek közvetve szerintem nincs köze, nem ő rendelkezik a költségvetéssel.Zsebe ?? Ő ártatlan, vagyis neki van rálátása, de nem beszéĺhet, nem mondhat semmit, ő csak klubb élén halad...Tehát??? Amig az illetékes nem fog nyilatkozni, soha nem tudjuk meg ,addig csak sok bennfentes fog találgatni. Még egyszer ősszefoglalva: Csak anyagiak lehetnek, na ehhezz nem statisztált Cizmic.

   
 • 58szmuki72016december12.07:20ÚjVálasz
  Idézet: raptor
  Még egy variáció van a pakliban!
  ...

  Ezt próbaltam az elöbb leirni.... Azt tudomásul kell vennünk mindenhol, a tulajdonos diktál....A sportban ez jobban szem elött van, sajnos ez ellen nincs mit tenni! Sajnálom Cizmicet,távozásával ürt fog hagyni....

   
 • 57raptor2016december12.00:04ÚjVálasz

  Még egy variáció van a pakliban!
  Nemrég itt is taglalva voltak a klub költségvetések, melyek reálisságát most hagyjuk, de a Körmend esetében ki volt emelve, hogy itt a legmagasabb a személyi juttatások mértéke!
  A második körös nemzetközi szereplés túl nagy kiadásokkal jár, és azt most már konkrétan tudom, próbálkozások történtek plusz bevételek megszerzésére, gondolom az itt megjelent lukak betömésére!
  Lehet hogy ez nem vezetett eredményre, és a pár nem várt vereség után, a "rossz" szereplésre hivatkozva, megpróbáltak, esetleg véghez is vittek juttatáscsökkentéseket, vagy pedig azok átütemezését.
  Ide passzolhat Allen esetleges eladása is!

  Túlságosan egyszerre lett fakezű az egész csapat, és az nem szokott véletlen lenni!! Pláne, hogy ma ismét ízelítőt kaptunk a valós tudásokról!!

  Mindenképpen olyan jelentős dolognak kellett lenni, ami a szerződés alapján lehetővé tette Csizmics számára az azonnali távozás lehetőségét!
  Ergo ha az említett próbálkozás van, ő azt nem fogadta el!

   
 • 56MTE19802016december11.22:56ÚjVálasz
  Idézet: szmuki7
  Sajnálom, jó edző volt! Sajnálják a Körmendi szurkolok. Na de....Sajnálja a tulajdonos is??? Sajnálja aki adja a pénzt? Nem lehet hogy sokkal jobban nyujtozkodott mint amit megengedhetett?
  ...

  Te aztán már csak tudod onnan zalából.

   
 • 55szmuki72016december11.22:45ÚjVálasz

  Sajnálom, jó edző volt! Sajnálják a Körmendi szurkolok. Na de....Sajnálja a tulajdonos is??? Sajnálja aki adja a pénzt? Nem lehet hogy sokkal jobban nyujtozkodott mint amit megengedhetett? Fogyóban lehetett a pénz? Na de mire? A szerzödéseknél tudható volt meddig lehet elmenni...Erre a bajnoksagra tuti biztositva lehetett a fizú a játékosoknak.Lehet hogy ezt próbálja faragni a tulajdonos?? Sajna nem a Körmendi szurkolok a tulajdonosok, nem ök adják a pénzt. A jegyek és bérletek árából nehéz lenne, nagyon nehéz lenne....Az tuti, a polgármester nélkül nem is kellene most találgatni senkinek, nem lenne kosárcsapat Körmenden! A Dérire sokkan pikkelnek Körmenden?? A Obán "tanácsadójára" is és mégis az, hiába, nagy a hátszele... Valami gondja lehet a tulajnak, a pénzt ő adja, ő diktál, lehet titkositva lesznek itt is az okok, mint ahogy a Viktorka megtette sok esetben, hogy véletven se lehetsen támadni. Na ebben az esetben tuti mem a Gumi a hunyó !!!!

   
 • 54redblackarmy2016december11.22:31ÚjVálasz
  Idézet: MTE69
  Te miért nem kérdezd meg......... Ne itt legyél hangember !
  ...

  Azért mert én tudom a választ...

   
 • 53MTE692016december11.22:26ÚjVálasz
  Idézet: redblackarmy
  Úgy látszik vannak bizonyos körök, akiknek a feszültségkeltés a lételeme, és akár a hazugságoktól sem riadnak vissza... Kedves Kolléga!
  ...

  Te miért nem kérdezd meg......... Ne itt legyél hangember !

   
 • 52kunka2016december11.22:10ÚjVálasz

  Mindenki ír mindenfélét, de azt hiszem az igazsághoz Tyrex van közel. Valami ilyesmi lehet a dologban.

   
 • 51mindigittvagyunk2016december11.22:07ÚjVálasz
  Idézet: eddy05
  mis.=gumi(?)
  ...

  Én egyáltalán nem írtam ilyet.
  Szerintem egyébként nem, de nem tudom.
  Viszont egyáltalán nem tartom kizártnak, hogy közel áll hozzá (rokon, barát, munkatárs stb.) - de ezt sem tudom.

  A lényeg:
  TEO SOKUNKNAK HIÁNYOZNI FOG!!!

   
 • 50tyrex2016december11.22:06ÚjVálasz

  Én csak egy valamit szeretnék leírni : Terry Allen a karácsonyi szünet után ha nem jön vissza,akkor a franciák kivásárolták,és ezt Teo nem engedte,mert ő választotta a légiósait,és senkit nem engedne el.
  Arra tudok gondolni,hogy a körmendi vezetőség ezt meglépte a "nagy" pénz reményében,és ez lett a folyamat vége,beleugattak Teo munkájába,és ezt nem tudta elviselni a mester.
  Várjuk ki a végét!

   
 • 49Bolognai2016december11.22:06ÚjVálasz
  Idézet: istipisti
  Szvsz:
  Most már szinte egyértelmű, hogy"fentről" valaki/k/ megakarták mondani, hogy
  most szerintük mi a tuti..És itt belenyúltak az edzői tevékenységébe..
  Ezt pedig Ő nem tolerálta ! Max.
  ...

  Ott a pont!!!Aztán ez a 3 ember lapít és tartja egymás felett az esernyőt...

   
 • 48Bolognai2016december11.22:03ÚjVálasz
  Idézet: Blue
  2. Sztem 2 nagyjából megállja a helyét, ha logikusan gondolkodsz. Horvát csapat tripla ajánlatot tett, ha igaz. ( 1+1 volt, magyarul a klub tarthatta..)
  3. igaz
  4. hülyeség
  5. igaz
  6.
  ...

  6.válasznál kérdéseket tettél fel...a 4.ótvar baromság...

   
 • 47eddy052016december11.21:58ÚjVálasz
  Idézet: mindigittvagyunk
  Honnan tudod, hogy mind igaz?
  Én például nem tudom, "lehet eső, lehet hó".
  Azt tudom (bárki láthatta), hogy a szurkolók 99,99 %-a Teo mellett/ mögött áll(t).
  És azt sem tudom Mis.
  ...

  mis.=gumi(?)

   
 • 46Blue2016december11.21:58ÚjVálasz
  Idézet: Blue
  2. Sztem 2 nagyjából megállja a helyét, ha logikusan gondolkodsz. Horvát csapat tripla ajánlatot tett, ha igaz. ( 1+1 volt, magyarul a klub tarthatta..)
  3. igaz
  4. hülyeség
  5. igaz
  6.
  ...

  Nem Déri mellett, csak az összeesküvés - elmélet magyar szokás. Biztos sok hibája van, az is egyértelmű, hogy Cizmic egy extra felkészült edző és talpig úriembernek tűnik, nagy kár érte. A többit csak házon belül tudják..

   
 • 45istipisti2016december11.21:57ÚjVálasz

  Szvsz:
  Most már szinte egyértelmű, hogy"fentről" valaki/k/ megakarták mondani, hogy
  most szerintük mi a tuti..És itt belenyúltak az edzői tevékenységébe..
  Ezt pedig Ő nem tolerálta ! Max. 3 ember jöhet szóba,mindenki rájön, kik lehettek....

   
 • 44Blue2016december11.21:54ÚjVálasz
  Idézet: Bolognai
  A kettes válasznàl megbuktàl hisz nem egy èves szerződése volt Teonak!Tehát ezáltal győzködni sem kellett hisz több évre tervezett(min2)!A Többivel meg senki nem ért egyet rajtad kívül!
  ...

  2. Sztem 2 nagyjából megállja a helyét, ha logikusan gondolkodsz. Horvát csapat tripla ajánlatot tett, ha igaz. ( 1+1 volt, magyarul a klub tarthatta..)
  3. igaz
  4. hülyeség
  5. igaz
  6. igaz
  Sztem :)
  ( bár, Te lehet, jobban értesült vagy..) :)

   
 • 43MTE692016december11.21:53ÚjVálasz
  Idézet: mis.
  Kedves kosárlabdát szerető fórumozók,-

  Néhány adalék az összképhez:
  1. Nincsenek se ördögök, se angyalok.
  ...

  Tavaly is visszahozta a csapatot, mikor gödörben volt!
  Sztárcsapatot akart Körmenden létrehozni! Ezek után szted lelépett mert meleg lett a pite?
  Gumi nélkül talán meg jobb játékosok lennének Körmenden!
  Ha nem a president embere lenne, már régen nem lenne itt Gumi! De jó lenne!!!
  MTE

   
 • 42mindigittvagyunk2016december11.21:53ÚjVálasz
  Idézet: Blue
  Ez mind igaz, de 1-2 embernek egyszerűbb volt Dérit megtalálni az elejétől, pedig a változás érzékelhető. Érdekesen várom Cizmic utolsó bb1-es nyilatkozatát, biztos lesz ilyen.
  ...

  Honnan tudod, hogy mind igaz?
  Én például nem tudom, "lehet eső, lehet hó".
  Azt tudom (bárki láthatta), hogy a szurkolók 99,99 %-a Teo mellett/ mögött áll(t).
  És azt sem tudom Mis.(i)-nek nincs-e köze Dérihez.
  Mindenesetre érdekes, hogy 2003-ban volt 1 db hsz-a a körmendi vendégkönyvben, majd a következő(k) 2016(!) tavaszán.
  Az idei szezonban meg ez a "Gumi-védő" az egyetlen.
  Ezért "furcsa" az írása...

  A lényeg:
  KÖSZÖNÜNK MINDENT TEO!!!
  BÁRCSAK EGYSZER LENNÉL MÉG EDZŐ KÖRMENDEN!

   
 • 41egis2016december11.21:51ÚjVálasz
  Idézet: mis.
  Kedves kosárlabdát szerető fórumozók,-

  Néhány adalék az összképhez:
  1. Nincsenek se ördögök, se angyalok.
  ...

  Jól hangzott a védőbeszéd...csak egy pici bibi van benne.
  Gumihoz közelálló személy lehetsz, mivel belső információkat osztasz meg.
  Innentől kezdve erősen megkérdőjelezhető az igazság tartalma.
  A hetes pont tetszett a legjobban.
  Fizetést honnan kap?
  Még egy apróság!
  VIP páholy a csapatért aktívan tevékenykedőknek van fenntartva....a pereputty mit keres ott?

   
 • 40redblackarmy2016december11.21:51ÚjVálasz

  Úgy látszik vannak bizonyos körök, akiknek a feszültségkeltés a lételeme, és akár a hazugságoktól sem riadnak vissza... Kedves Kolléga! Árulja már el, hogy hova távozott a polgármester, amikor a meccs végéig fent volt a VIP szektorban. Saját szememmel láttam. Arról már ne is beszéljünk, hogy a bb1.hu hozza a szokásos formáját és lehoz egy olyan nyilatkozatot, ami el sem hangzott a sajtótájékoztatón. Ott sem volt a tudósítójuk, ezt biztos forrásból tudom. Szégyellheti magát mindenki, aki abban érdekelt, hogy balhé legyen Körmenden. Aztán itt van az a nagyon okos, aki Fidesz fertőről beszél, de azzal sincs tisztában, hogy ez a club talán már nem is létezne, ha nem Bebes a polgármester. Jobb lenne, ha Red Devils is kicsit magába szállna, mert ahogy elnézem egy olyan nő vette át náluk az irányítást, akit elvakít a gyűlölet és a bosszúvágy a vélt, vagy valós sérelmei okán. Talán meg kellene tőle kérdezni, hogy mi történt az idegenbeli falco meccs előtt... Mi lett a jegyek sorsa? Miként történhetett meg, hogy az összes vendégjegy egy jelentős hányada nála kötött ki? És legfőképpen miért csinált Zsebe belőle kiskirályt?

   
 • 39Bolognai2016december11.21:46ÚjVálasz
  Idézet: mis.
  Kedves kosárlabdát szerető fórumozók,-

  Néhány adalék az összképhez:
  1. Nincsenek se ördögök, se angyalok.
  ...

  A kettes válasznàl megbuktàl hisz nem egy èves szerződése volt Teonak!Tehát ezáltal győzködni sem kellett hisz több évre tervezett(min2)!A Többivel meg senki nem ért egyet rajtad kívül!

   
 • 38Blue2016december11.21:39ÚjVálasz
  Idézet: mis.
  Kedves kosárlabdát szerető fórumozók,-

  Néhány adalék az összképhez:
  1. Nincsenek se ördögök, se angyalok.
  ...

  Ez mind igaz, de 1-2 embernek egyszerűbb volt Dérit megtalálni az elejétől, pedig a változás érzékelhető. Érdekesen várom Cizmic utolsó bb1-es nyilatkozatát, biztos lesz ilyen. Ha nem is a teljes igazság lesz, de tuti a lényeget elmondja...

   
 • 37roszler2016december11.21:37ÚjVálasz

  Cizmic tényleg jó edző és jó arc volt.

   
 • 36mis.2016december11.21:32ÚjVálasz

  Kedves kosárlabdát szerető fórumozók,-

  Néhány adalék az összképhez:
  1. Nincsenek se ördögök, se angyalok. A szürkének 50-nél sokkal több árnyalata létezik az Egis Körmend kosárlabdacsapat esetében.
  2. Teo eleve nem akart visszajönni Körmendre a mostani szezonra, elég sokat kellett győzködni, hogy mégis így tegyen.
  3. Gumi hozta nemhogy a tavalyi légiósokat, de Teót is, ahogy az ideieket is neki kellett átverni Teón, aki mindenkire nemet mondott, és csak szinte kényszerből bólintott rá az új légiós ötösre.
  4. Teo rögtön lépett, ahogy forróvá vált a talpa alatt a talaj.
  5. Furcsa, hogy amikor a Csapat 6 meccsből 6-ot hozott nyerőre, akkor senki sem emlegette Gumit. Amint lefelé vitt a hullámvasút, rögtön előkerült a neve.
  6. Zsebe Ferenc hány nyelven beszél? Hány mondatot tud beszélni a légiósokkal?
  7. Mutassatok már egy olyan, a kosárlabda-szerető publikumnak szóló dokumentumot, amin Déri Csaba, alias Gumi szerepel, mint az Egis Körmend kosárlabdacsapathoz tartozó bárki.
  8. Na ugye!

   
 • 35Bolognai2016december11.21:27ÚjVálasz
  Idézet: heraklith1990
  A nyilatkozat tényleg beszédes.
  Ki lehet zárni néhányat az elméletek közül.
  ...

  Ez a Pali képes volt hajnalig elemezni a nemzetközi kupa ellenfelektől a mostani Paksig mindenkit,hogy fullra felkészítse csapatát úgy,hogy 2 óra alvás után megtartsa a délelőtti edzést!Majd úgy állt neki az edzésnek,hogy frissebb volt mint aki 10 órát aludt...Mikor ideje engedte templomba járt!Remélem a sors igazságot szolgáltat!!!!Azzal akik ezt vele tették!!!

   
 • 34raptor2016december11.21:17ÚjVálasz

  Hát a nyilatkozata alapján teljesen elképzelhető, hogy valóban az a verzió áll, hogy Teó kiállt az általa választott játékosok (és az edzésmódszerei mellett, sérülések) de ebbe a feje felett akartak belenyúlni, amit ő a benne vetett bizalom megingásaként értékelt!
  Szerény ember aki egyre kiemelkedően és egyben érzékenyen volt büszke, mégpedig a szakmai tudására! Azzal ne játsszon senki!

  Bizonyára az utolsó csepp volt a pohárba, de mint tudjuk, az attól a kicsitől is képes már kicsordulni!
  Csak bízni kellett volna benne!! Tavaly is felállította a csapatot a "padlóról", nem mellesleg ez a pali él hal a kosárlabdáért, és mindent, de mindent megtett a Körmendért!!

  A helyzet azért fura, mert a javítani szándékozók is bizonyára jót, jobbat, akartak, de úgy tűnik most túltolták a bringát!
  Ez is tud probléma lenni, pláne ha nem megfelelő módon történik!

  Akárhogy is volt, illett volna a klub részéről is búcsúztatni!!!!!!!
  Persze tudom ilyenkor egymás szemébe is illik nézni!

   
 • 33991234dsl2016december11.21:16ÚjVálasz

  Nem akarok politizálni, de egy fityesz fertő működik Körmenden !!!!

   
 • 32bbll42016december11.21:11ÚjVálasz
  Idézet: zvonko
  Mathias Zollner :-)
  ...

  Tőlem ő is lehet.

   
 • 31csabi12162016december11.21:04ÚjVálasz

  Mindent elmond, hogy a spanok idő előtt távoztak. Ezt megerősíti Teo nyilatkozata is.

   
 • 30zvonko2016december11.21:02ÚjVálasz
  Idézet: zvonko
  Mathias Zollner :-)
  ...

  Kérem tegyék meg önök is tétjeiket ....... Rien ne va plus..........

   
 • 29zvonko2016december11.21:01ÚjVálasz
  Idézet: bbll4
  Radomir Mijanovic nevét emlegetik utódként? Megerősítés? Cáfolat?
  ...

  Mathias Zollner :-)

   
 • 28bbll42016december11.20:52ÚjVálasz

  Radomir Mijanovic nevét emlegetik utódként? Megerősítés? Cáfolat?

   
 • 27lassa2016december11.20:46ÚjVálasz
  Idézet: egis
  Ő elment!
  A közönség maradt és az a tetű is, aki okozta a galibát.
  Nem lennék a helyébe.
  ...

  Egy tiszta ember volt, aki nem bírta a fertőt!!!

   
 • 26Skcforever2016december11.20:44ÚjVálasz

  Sok sikert kívánok neki, bárhova megy is! Szerintem rendkívül jó edző. Akárhova megy az a csapat egy nagyon jó edzővel fog gazdagodni.

   
 • 25egis2016december11.20:43ÚjVálasz

  Ő elment!
  A közönség maradt és az a tetű is, aki okozta a galibát.
  Nem lennék a helyébe.

   
 • 24tibike2016december11.20:40ÚjVálasz

  Aki ott volt láthatta, hogy a játékosok kísérték fel a nézőkhöz és mindenki utána ment sorban. Ez valahol a tisztelet jele.
  Az h pár "prominens" személy idő előtt távozott a Vipből az is beszédes..............

   
 • 23sanyitata2016december11.20:39ÚjVálasz

  Sajnálom, hogy ilyen körülmények miatt távozik, tisztelem mint edzőt.
  Bárhová kerül is, legyen sikeres!

   
 • 22KDMTE2016december11.20:37ÚjVálasz
  Idézet: Bolognai
  Szégyellje magát MINDENKI aki miatt távozott egy remek szakember és remek EMBER!!!Szégyen!!!
  ...

  Ezek a mondatok fortyognak bennem is!

   
 • 21drva2016december11.20:37ÚjVálasz
  Idézet: csocsa
  Nem bánnám , ha Samenas tudna egyenletesebb teljesítnény nyújtani,(ha már litvánokkal van körülvéve) mert a 3 amcsi , (Morse nélkül)+ Zsu -ha megjön- jó lehet.HAJRÁ ASE!!!
  ...

  Nincs miről beszélni...
  Ez a csapat nem nagyon fog idegenben meccset nyerni,pedig a két pestit majd hozni kéne,hogy "a végén ne kelljen izgulni és számolgatni"...
  Ez jutott nekünk erre a szezonra.
  Nagyszerű hangulat várható a szombati Ase-Pécsen,ahol a vendégcsapat az esélyes...

   
 • 20heraklith19902016december11.20:33ÚjVálasz

  A nyilatkozat tényleg beszédes.
  Ki lehet zárni néhányat az elméletek közül.

   
 • 19Soma2016december11.20:31ÚjVálasz
  Idézet: panther
  Nem követtem figyelemmel az eseményeket az elmúlt napokban, de teljesen értetlenül állok Cizmic lemondása előtt. Ennél már csak az érthetetlenebb...
  ...

  Az indokok mindenkit érdekelnének. Gondolom ezt fogalmazzák meg a meccsről távozó vezetők. Aztán megmozgatják a köveket...

   
 • 18Bolognai2016december11.20:30ÚjVálasz

  Szégyellje magát MINDENKI aki miatt távozott egy remek szakember és remek EMBER!!!Szégyen!!!

   
 • 17lassa2016december11.20:29ÚjVálasz

  Cizmic nyilatkozatát olvasva megkaptam a választ!!!

   
 • 16panther2016december11.20:27ÚjVálasz

  Nem követtem figyelemmel az eseményeket az elmúlt napokban, de teljesen értetlenül állok Cizmic lemondása előtt. Ennél már csak az érthetetlenebb, hogy ezek szerint a körmendi vezetőség el is fogadta... Kíváncsi lennék az indokokra.
  Szerintem az egyik legfelkészültebb edző, aki ráadásul még szimpatikus is. Jellemző, hogy őt még az ellenfelek szurkolói is elismerték. Nem mindenkivel van ez így ... :) :)

   
 • 15lassa2016december11.20:27ÚjVálasz
  Idézet: termib1969
  Itt most valami nagyon nem kóser, mert ez az ember nem SAJÁT döntését hozta meg a távozásával. Ez ordított még képernyőn keresztül is. Szűk volt ennek az embernek szerintem itt a mozgástere.
  ...

  Egyértelmű hogy a Körmendi vezetés baklövése Cizmic távozása!

   
 • 14csocsa2016december11.20:20ÚjVálasz

  Nem bánnám , ha Samenas tudna egyenletesebb teljesítnény nyújtani,(ha már litvánokkal van körülvéve) mert a 3 amcsi , (Morse nélkül)+ Zsu -ha megjön- jó lehet.HAJRÁ ASE!!!

   
 • 13kunka2016december11.20:17ÚjVálasz
  Idézet: termib1969
  Itt most valami nagyon nem kóser, mert ez az ember nem SAJÁT döntését hozta meg a távozásával. Ez ordított még képernyőn keresztül is. Szűk volt ennek az embernek szerintem itt a mozgástere.
  ...

  Teljesen egyértelmű. Youtube komment alatt is írta valaki, hogy a végén mikor a szurkolók közé ment, már majdnem sírt szegény. És tényleg. Azért ez a mozdulat még ellágyította az én lokálpatrióta szívem is. Biztos hogy nem önszántából ment. Valaki belevauzott a dolgába, mert most már a játékosokat sem hibáztatom, semmi feszültségre utaló jelet nem találtam, sőt.

   
 • 12termib19692016december11.20:14ÚjVálasz

  Itt most valami nagyon nem kóser, mert ez az ember nem SAJÁT döntését hozta meg a távozásával. Ez ordított még képernyőn keresztül is. Szűk volt ennek az embernek szerintem itt a mozgástere.

   
 • 11tortajanos2016december11.20:13ÚjVálasz

  Idő/Pont grafikon

   
 • 10kunka2016december11.20:09ÚjVálasz

  Hát ha Gumi meg Bebes együtt lépnek le, meg sem nézve végig a 4.negyedet, azért az majdnem egy beismerés... Biztos jót iszik megint a maestro csak nő ne tévedjen a közelébe.....És ilyen ember még ott lehet Körmenden...

   
 • 9heraklith19902016december11.20:09ÚjVálasz
  Idézet: falco2011
  "mi nem kérünk sokat csak az igazságot" olvasom a körmendi B közép üzenetét a klub vezetőségge felé. Én is kiváncsi lennék miért távozik az edző. Annyi mindent hallani.
  ...

  Arra án nem számítanék a helyetekben, hogy megtudjátok a valós indokot.

  Amúgy én is csípem Cicmiccet, jó arc ;-)
  Sok sikert neki!

   
 • 8991234dsl2016december11.20:08ÚjVálasz
  Idézet: Kuvasz
  Gumi mester, és polgármester úr véletlenül együtt távoztak a fidesz vip szektorból a harmadik negyed végén.
  ...

  Ez csupán a véletlenek sorozata :DDDDD

   
 • 7falco20112016december11.20:04ÚjVálasz

  "mi nem kérünk sokat csak az igazságot" olvasom a körmendi B közép üzenetét a klub vezetőségge felé. Én is kiváncsi lennék miért távozik az edző. Annyi mindent hallani. Normális esetben egy edző nem mond le, ha csapata második a bajnokságban és nemzetközi kupában is jól szerepel. Elfogyott a pénz? Kapott egy mesés ajánlatott Cizmic? Problémás játékosok? Nem tudom! Ezért lenne jó, hogy a vezetőség adjon ki egy nyilatkozatot, mert annak hiányában csak mende-mondák keringenek! Sok sikert Cizmicnek és a Körmendnek!!!

   
 • 6mazsola2016december11.20:04ÚjVálasz

  Sajnálom a Körmendet, bár nehéz de fel a fejjel nekik,ezt szolnokiként mondom. Egy nagyszerű és emberileg is szimpatikus edzőt veszített a magyar kosárlabda,ha elmegy kis hazánkból! Minden jót Teo és sok sikert bárhova mész!

   
 • 5Kuvasz2016december11.20:03ÚjVálasz

  Gumi mester, és polgármester úr véletlenül együtt távoztak a fidesz vip szektorból a harmadik negyed végén.

   
 • 4991234dsl2016december11.20:01ÚjVálasz

  Találó felirat, csak 1 baj van vele, az igazság soha nem derül ki!!!
  Sok sikert bárhová vet a sors!
  A csapatnak meg gratula, parádés győzelem született!

   
 • 3lassa2016december11.19:59ÚjVálasz

  Sok volt ő a "nagyszerű " körmendi " managementnek":-(

   
 • 2csocsa2016december11.19:58ÚjVálasz

  Legrosszabbkor játszottunk Körmenden.A vereség varható volt,de így,hogy a játékosai gálázni szerettek volna mesterüknek csúnya lett.Jövő héten otthon talán bizakodhatunk.HAJRÁ ASE!!!

   
 • 1kunka2016december11.19:53ÚjVálasz

  Egy nagyszerű edző volt, aki szeretett itt lenni. És ahogy néztem a meccset, ő nem tervezte azt, hogy el megy innen. Valaki ezt nagyon elbaszkurálta. Minden jót neki, és további sikereket. És remélem látom még őt edzőként a magyar bajnokságba, bármelyik csapathoz is tévedne.

   

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!