Hosszabbításos győzelemmel ünnepelt a MAFC

Budapest - A ZTE második budapesti mérkőzését már elveszítette.
 
 
 
 
 

Hosszabbításos győzelemmel ünnepelt a MAFC

Budapest - A ZTE második budapesti mérkőzését már elveszítette.

Tudd meg gyorsabban a magyar kosárlabda legfontosabb híreit. Klikk és like a Facebook oldalunkat!


Ünnepi hangulatban fogadta a MAFC a Zalakerámia ZTE KK csapatát a bajnokság 10. fordulójában. A budapestiek a klub a '75-ös, a '70-es és az '56-os bajnokcsapat tagjait köszöntötték ezen a mérkőzésen. A jó hangulat adott volt, mert sok hazai és vendég drukker érkezett a találkozóra.

Az eltiltott Drungilas nélkül, alacsony szerkezetben futott ki a parkettre a ZTE, míg a hazaiak a megszokott összeállításukban kezdték a meccset. Nem hozott sok kosarat a mérkőzés első tíz perce. Ugyan Szabó hármasa nyitotta a meccset, de Sihota rögtön egalizált. Ezután gyakorlatilag folyamatosan a MAFC-nál volt az előny. A vége előtt az ötpontos hazai előny már nagynak számított, de Ubilla ekkor behintett egy hármast. Mivel a hazaiak az utolsó támadást elszúrták, két pont maradt meg az előnyükből (18-16).

A második negyedet Norfleet triplája indította, de nem örülhettek sokáig a vezetésnek a vendégek. A MAFC ismét fordított, és akárcsak az előző játékrészben, ismét a zalaiak próbáltak kapaszkodni. Nagyobb különbség azonban ezúttal sem alakult ki, mert a ZTE-nek mindig sikerült válaszolnia. A 18. perc magasságában belejöttek a pontgyártásba a csapatok, Kovács, Norfleet, majd Sihota is triplát dobott. A legnagyobb különbség 40-33-nál alakult ki, amikor Poscic is betalált távolról. Ez a különbség meg is maradt a félidőre (42-35).

Lendületesebben kezdte a második félidőt a ZTE. A negyed felére Norfleet kosara után sikerült utolérnie a MAFC-ot. A hazaiak csupán egyetlen kosárra voltak képesek ebben a szakaszban, így 44-44-et mutatott az eredményjelző. Az időkérés után Poscic talált be, de Ubilla triplája után hosszú idő után vezetett újra a Zalaegerszeg. Sikerült a zalaiaknak tovább növelni az előnyüket, Kerpel-Fronius pontjai után már kilenc pont volt a különbség. A végén sikerült faragnia hátrányából a MAFC-nak (52-57).

Hiába indította Szabó hárompontosa a záró etapot, fokozatosan magukhoz tértek a budapestiek. Bő három perc elteltével Sihota büntetői után újra egál volt az állás, majd Poscic kosara után a hazaiak vezettek 62-60-ra. Már hat ponttal is megléptek Polyákék, a vendégek szempontjából a legjobbkor érkezett erre válaszként Mohácsi triplája. Szabó pontjaival pedig a vezetést is sikerült megszereznie a ZTE-nek. Egy perc volt már csak hátra, amikor Poscic büntetőkből visszavette a vezetést. Az ellentámadást Norfleet oldotta meg, így 68-69-nél, 14 másodperccel a vége előtt a győzelemért támadhatott a MAFC. Smith megcsinálta magának a helyzetet, de kimaradt. Ubillát faultolták, aki csak egy büntetőt dobott be, míg a Mohácsira fújt technikai után Sihota kettőből kettőt. 70-70 után jöhetett még a hazai csapat, de Sihota eladta a labdát. Jöhetett a ZTE 1.6 másodperc volt hátra, kosár már nem született, így következhetett a hosszabbítás (70-70).

Jól kezdte a ráadást a MAFC, pillanatok alatt meglépett 78-72-re. Ahogy a mérkőzés során korábban is, ismét szoros lett a mérkőzés, mert nem adta fel a ZTE. Az utolsó percben azonban előbb Sihota, majd Polyák is pontosan büntetőzött, így fél perccel a vége előtt öt pontot kellett volna ledolgozniuk a kék-fehéreknek. Ez a hátralévő időben már nem jött össze, így a MAFC győzelemmel köszöntötte korábbi bajnokait, míg a ZTE a Vasas után a MAFC otthonában már kikapott Budapesten (88-83).

Garai Péter, a MAFC vezetőedzője: Óriási élmény volt számunkra ez a mérkőzés. Nem csak legendás bajnokaink miatt, hanem mert egy kulturált ZTE-t sikerült legyőznünk. Minimális dolgok döntöttek, talán a döntő szituációkban szerencsésebbek voltunk, és jól éltünk a lehetőségeinkkel. A múlt héten én éreztem azt, amit most kollégám. Akkor nekünk volt majd kétszer annyi faultunk, mint az ellenfelünknek. A szív diadala volt. A csapat egymásért dolgozott, és köszönjük kiváló szurkolótáborunknak.

Bencze Tamás, a ZTE vezetőedzője: Nehéz megszólalni egy ilyen mérkőzés után. Nagyon fordulatos, színvonalas meccset játszottunk. A mérkőzés méltó volt az ünnephez, de természetesen mi eldöntöttük, hogy nem fogunk asszisztálni ehhez. Mindenki tudja milyen center gondokkal küszködünk. Ennek megfelelően a védekezésünk többé-kevésbé rendben volt, de a támadásban akadtak gondjaink, főleg a mélységi játékban. Mindkét gárda sokat tett a győzelemért, sajnos mi a végén a MAFC győzelméért is. A játékvezetésről csak egy mondat: nem hinném, hogy az én csapatom olyannyira durván védekezne, hogy majd kétszer annyi faultot ítéljenek ellenünk. Gratulálok a MAFC-nak.

 
 

 

 
 • 111Beniben2016december12.21:08ÚjVálasz
  Idézet: Beniben
  Visszanézés után: Szabó Gergő b@szd telibe, akit gondolok! Takarva volt a momentum, amit befújt a faszkalap...aki tisztán látta (Praksch) semmit nem fújt érdekes módon!
  ...

  'Amiből...

   
 • 110Beniben2016december12.21:07ÚjVálasz

  Visszanézés után: Szabó Gergő b@szd telibe, akit gondolok! Takarva volt a momentum, amit befújt a faszkalap...aki tisztán látta (Praksch) semmit nem fújt érdekes módon! A full szokványos, ártatlan meccs-szitu, amibő tucatnyi van minden mérkőzésen!!! Kispest, Újpest, Angyalföld...most már Újbuda is felnőtt hozzátok!

   
 • 109hozso2016december12.15:56ÚjVálasz

  ennek a három szánalmas játékvezetőnek köszönhető a vereség.még az sem zavarta őket hogy ott a kosárlabda elnöke a mérkőzésen.ez sem fogta vissza ezt a 3 hülyét.legalább most látta hogy jogosan idiótázik a közönség.

   
 • 108kapaca2016december12.13:56ÚjVálasz

  Grat a MAFC-nak, éltek a lehetőséggel!
  A bírók nagyon gyengék voltak, de ha a 10 kihagyott büntetőnknek csak a felét bedobjuk, ez semmit sem számított volna.
  Amíg mi nem teszünk meg mindent (büntető sikeressége szinte csak koncentráció kérdése), addig kár külső, nem befolyásolható dolgokban keresni a vereség okát.

   
 • 107rimo2016december12.09:58ÚjVálasz
  Idézet: gultem1
  Hiába minden, mi kevesek vagyunk hozzá, íme:
  "dézet: norbee10
  esetleg hallottál valamit?
  ...

  csak "megérzés" ;-)"

  Az ő megérzései tények, nincs miről beszélni! És az arcról sem!
  ...

  :)

   
 • 106gultem12016december12.09:51ÚjVálasz
  Idézet: rimo
  Annál ütősebb, mint amikor azt mondod, hogy ne mondjunk véleményt akkor, ha nem ismerünk minden körülményt???
  ...

  Hiába minden, mi kevesek vagyunk hozzá, íme:
  "dézet: norbee10
  esetleg hallottál valamit?
  ...

  csak "megérzés" ;-)"

  Az ő megérzései tények, nincs miről beszélni! És az arcról sem!

   
 • 105csakazteale32016december12.09:37ÚjVálasz

  Azért az nem igaz, hogy mindig bírózunk... Olvasom itt a kommenteket, és az emberek 80%-a írja, hogy mindig ezzel jövünk. 4 vereségünk van: az Alba egy jobb csapat, remek játékosokkal - megérdemelten nyertek. Körmenden esélyünk sem volt, megérdemelten nyertek - nem bíróztunk, mert 20 pontnál minek. A Kaposvár elleni egyértelműen a mi hibánk volt, nem a bírók tehetnek róla. De ez, ez botrány! Kezdődött a Vasas ellen, ahol nyertünk ugyan, de brutálisan szarul fújtak, és kiállították a semmiért az egyik kulcsjátékosunkat. Itt is hibáztunk, nem keveset, de a játék képéhez nagyban hozzátesz a játékvezetés, és ez - mint már írtam - szörnyű....

   
 • 104rimo2016december12.09:31ÚjVálasz
  Idézet: heraklith1990
  Ennél azért ütősebbre számítottam.
  ...

  Annál ütősebb, mint amikor azt mondod, hogy ne mondjunk véleményt akkor, ha nem ismerünk minden körülményt???
  "Ettől függetlenül természetesen mindenkinek meg lehet a maga véleménye, de megmosolyogtató, hogy ilyen gondolataikat egyesek tényként közlik és ezt még el is hiszik"
  Ez az a mondat is tőled jött?
  Te ezt itt tényként közlöd, úgy hogy nem tudod, hogy mennyit keres, Boriszov, Allen...
  Okos(kodó)

   
 • 103991234dsl2016december12.09:30ÚjVálasz
  Idézet: adsl465326
  Ez jó!Nemrég még öcsi voltam,most meg tata.Tudod mit:nevezz ahogy akarsz,ezért nem fogok megsértődni.Még mindig nem tudom,mit kérdeztél,vagy nem figyeltem oda eléggé.
  ...

  Tudod ez a mókus kissé szenilis korba ért :DDDDD

   
 • 102heraklith19902016december12.09:16ÚjVálasz
  Idézet: rimo
  Itt egy állítás tőled:
  "Ilyet senkiről sem állítanék, mert nem rendelkezem elég infóval hozzá"
  Ezek alapján ne állítsunk semmit, ha nem rendelkezünk elegendő infóval.
  ...

  Ennél azért ütősebbre számítottam. Nem gondolom, hogy érettségire lenne szükség ahhoz, hogy megtippeljük, hogy a tavaly különböző csapatokban extra teljesítményt produkáló légiósok mekkora vagyonba kerülhettek.

   
 • 101rimo2016december12.08:57ÚjVálasz
  Idézet: heraklith1990
  Tán én lennék az illető? :-D

  Az ellentmondásra legalább egy konkrét példát kérek, csak hogy azért hiteles is legyél és ne csak egy harmatgyenge próbálkozás maradjon ez a részedről!

  ...

  Itt egy állítás tőled:
  "Ilyet senkiről sem állítanék, mert nem rendelkezem elég infóval hozzá"
  Ezek alapján ne állítsunk semmit, ha nem rendelkezünk elegendő infóval.
  Egy másik:
  "A napnál is világosabb, hogy az olaj légiósai drágábbak, mint az Albáé vagy a Körmendé. "
  Tehát ilyet, csak akkor írhat az ember, ha pontosan tudja a három csapat légiósainak a bérét.
  Akkor te vagy az egy aki tudja...

   
 • 100gultem12016december12.08:53ÚjVálasz
  Idézet: heraklith1990
  Ellentmondok mégis magamnak. :-)
  Az volt a kérdésem, hogy az AEK meccsen volt-e a kezedben a labda amivel játszottak. Ilyen egyszerű a kérdésem. Ha van kedved válaszolj igennel vagy nemmel.
  ...

  Most értem haza, meglepődve látom, az ország legjobb csapata kikapott a MAFC-tól! Mint, ahogy az Olaj is! Akkor magasan ültél a trónon, hirdetted az igét, most bezzeg mindenkiben hiba van akiben felrémlik az akkori kommentelők velős gúnyolódása. Nincs ebben semmi baj, mi már megszoktuk, de neked még pallérozódni kell kicsit, kissé idegesen véded a mundér becsületét, de, ha mi tesszük ezt, rohadt Ivkovics fanok vagyunk. Szokjad csak, lesz rá még alkalmad, talán akkor is nem egy csapat ellen, hanem három bíró ellen fogtok játszani, akkor sem kell bedobni a büntiket, kihagyni ziccereket stb. Most is nyerhettetek volna, ha csak negyed lux-al megy a világítás a csarnokban, akkor egyből hazai pálya van! Szép napot!

   
 • 99heraklith19902016december12.08:37ÚjVálasz
  Idézet: norbee10
  esetleg hallottál valamit?
  ...

  csak "megérzés" ;-)

   
 • 98Beniben2016december12.07:31ÚjVálasz

  Nem nyerhettünk...
  Ebben mi is vastagon benne voltunk a felelőtlen hajigálásokkal és a pocsék büntetőzéssel, de ezek a fáradtság rovására írhatók! Ami ezen felül, bírói ténykedés folytán sújtott minket, azt sajnos cizelláltan nem tudom kommentálni! Nem, először, valószínűleg nem is utoljára történt ez meg, tönkretéve pénzt, időt fáradtságot, nem sajnáló szurkolók vasárnapját! Következetes, nem kompenzáláson alapuló, fair bíráskodást szeretnénk!
  Ez nagyon nagy kérés sajnos...főleg amiatt mert minden fórumon elhangzik, hogy szüksége van a sportágnak minőségi Bp-i csapatra, de ezért nem a bíróknak kéne minden követ megmozgatni!

   
 • 97tortajanos2016december12.00:46ÚjVálasz

  Idő/Pont grafikon

   
 • 96norbee102016december11.23:06ÚjVálasz
  Idézet: heraklith1990
  Nem center lesz az.
  ...

  esetleg hallottál valamit?

   
 • 95heraklith19902016december11.22:58ÚjVálasz
  Idézet: egymafcos
  Akkor eszerint a logika szerint, ha kikapsz a szerinted leggyengébbtől akkor még náluk is rosszabb vagy? :) mesélj még pls
  ...

  Annyi azért hozzá tartozik az igazsághoz - az erős hátszélen túl- , hogy a MAFC "élete" meccsét játszotta, a Zetének meg ez volt idén a leggyengébb szereplése.
  Én nem benneteket szurkolókat akarlak bántani, nem ti tehettek róla és jogosan örültök, de a gratuláció -annak ellenére, hogy jól játszottatok- most nem jön ki belőlem.
  Az meg tény, hogy a két Pesti csapat a leggyengébb idén.
  Ne aggódj gyorsabban meg fog ez változni, mint gondolnád. Hamar lesz top csapat Pesten, gondoskodni fognak róla. Az erre irányuló szándék már szépen látszik. Azt sem hagyják majd, hogy idén kiessetek.

   
 • 94szmuki72016december11.22:56ÚjVálasz
  Idézet: heraklith1990
  Lehet, hogy hamarosan fúzió lesz Pesten.
  ...

  Az kizárt , a Garai nem engedné, hogy a pénzéért ne ő dirigálhasson!!!!!

   
 • 93heraklith19902016december11.22:22ÚjVálasz
  Idézet: szmuki7
  Gratulálok a MAFC- nak, nyertek és kész.....Nyert mérközést nem kell kommentálni, nyertek és kész. A vesztes részéröl ez esetben is értelmetlen, mint a többi vesztes csapat részéröl is. Na de a ku...
  ...

  Lehet, hogy hamarosan fúzió lesz Pesten.

   
 • 92heraklith19902016december11.22:20ÚjVálasz
  Idézet: adsl465326
  Ez jó!Nemrég még öcsi voltam,most meg tata.Tudod mit:nevezz ahogy akarsz,ezért nem fogok megsértődni.Még mindig nem tudom,mit kérdeztél,vagy nem figyeltem oda eléggé.
  ...

  Ellentmondok mégis magamnak. :-)
  Az volt a kérdésem, hogy az AEK meccsen volt-e a kezedben a labda amivel játszottak. Ilyen egyszerű a kérdésem. Ha van kedved válaszolj igennel vagy nemmel. Utána ha érdekel leírom, hogy miért kérdeztem.
  Ezután a kérdés után küldtél el engem melegebb éghajlatra.

   
 • 91szmuki72016december11.22:17ÚjVálasz

  Gratulálok a MAFC- nak, nyertek és kész.....Nyert mérközést nem kell kommentálni, nyertek és kész. A vesztes részéröl ez esetben is értelmetlen, mint a többi vesztes csapat részéröl is. Na de a ku...va anny...at a csaló bu...iknak, akiket rendesen eligazitottak ez elött mérközés elött!! Ez a szégyen és gyalázat, egyformán gyomják a két Bp csapat szekerét.....Kedves sporik! Szukségetek fog lenni arra is, hogy idegenben is ezt tegyétek majd utasításra.....Eggyet viszont ne felejtsetek el, valahol és valamikor ezeket az egetverö csalásokat számon fogják kérni rajtatok....Amúgy gratula a Mafcnak, nyertek!! Sajnálni fogom öket, a Vasast jobban fogják nyomni.....

   
 • 90heraklith19902016december11.22:02ÚjVálasz
  Idézet: adsl465326
  Ez jó!Nemrég még öcsi voltam,most meg tata.Tudod mit:nevezz ahogy akarsz,ezért nem fogok megsértődni.Még mindig nem tudom,mit kérdeztél,vagy nem figyeltem oda eléggé.
  ...

  Az öcsi nem te voltál, fogd már fel!
  A válasz már nem érdekel. Felteszek majd egy újat a következő tv-s olaj meccs után, ok?

   
 • 89heraklith19902016december11.22:00ÚjVálasz
  Idézet: rimo
  Már ezzel a mondattal is ellntmondtál magadnak! Holnap, akkor bemásolok egyet! Természetesen könnyű feladat! Azért nem most, mert Tab-on nyűgösebb másolgatni, visszakeresni!
  ...

  Kíváncsian várom hogy jön a MAFC- Olajhoz Cicmicc lemondása. Holnapra jó tornázást!

   
 • 88csakazteale32016december11.21:59ÚjVálasz
  Idézet: oleg
  Ubilla miert nem dobta be a második büntetőt?
  Moha mi a faszért üt oda utána?
  Czinger szerepeltetése szégyen!
  ...

  Olasz mondjuk nem utazott el a csapattal betegség miatt. Zalaegerszegről nehéz beállítani...

   
 • 87adsl4653262016december11.21:58ÚjVálasz
  Idézet: heraklith1990
  Élvezd ki tata, nem sokat lesz benne részed! ;-)
  Hát a szenvedés azért erős túlzás. Dühös voltam kicsit, de már elmúlt :-)
  Ha tudom, hogy ma nem nyerhetünk, akkor otthon maradtam volna.
  ...

  Ez jó!Nemrég még öcsi voltam,most meg tata.Tudod mit:nevezz ahogy akarsz,ezért nem fogok megsértődni.Még mindig nem tudom,mit kérdeztél,vagy nem figyeltem oda eléggé.Ha értelmes a kérdésed,természetesen válaszolok.

   
 • 86csakazteale32016december11.21:55ÚjVálasz

  Oké, sok büntetőt hibáztunk.... Oké, nem kellett volna faultolni a végén... DE! Nem szokásom vulgárisan fogalmazni, de ez a fa**szopó Papp Peti, meg a Szabó az önelégült, kaján vigyorral a fején, hogy fújhat még mindig NB1A-s kosárlabda mérkőzést? Felháborító és elszomorító egyben... Rossz nézni, hogy tönkreteszik az emberek szórakozását (és a játékosok estéjét). Nem ez az első eset, kezdődött a Vasas ellen kedden - Drungilas első technikaija teljesen igazságtalan volt (a másodikat be lehetett fújni). Ma pedig folytatódott. És sajnos semmi következménye nincs, a jv-k hazamennek, megveregetik a saját vállukat, aztán elégedetten lefekszenek aludni, mintha ma is alkottak volna valami maradandót. Sajnos a szövetség meg se nézi ezeket a felvételeket, pedig ideje lenne elkezdeni! Nem hiszem el, hogy ezt következmények nélkül csinálhatják. KIÁBRÁNDÍTÓ!
  Pénteken mindent bele a Sopron ellen, remélem a három szürkéből csak kettő, vagy egy fog csalni, akkor már előrébb lennénk.
  Na jó éjszakát, HAJRÁ ZTE!

   
 • 85rimo2016december11.21:44ÚjVálasz
  Idézet: heraklith1990
  Tán én lennék az illető? :-D

  Az ellentmondásra legalább egy konkrét példát kérek, csak hogy azért hiteles is legyél és ne csak egy harmatgyenge próbálkozás maradjon ez a részedről!

  ...

  Ahhoz természetesen gratulálok, hogy az okos(kodó)-t ilyen gyorsan felismerted!

   
 • 84rimo2016december11.21:42ÚjVálasz
  Idézet: heraklith1990
  Tán én lennék az illető? :-D

  Az ellentmondásra legalább egy konkrét példát kérek, csak hogy azért hiteles is legyél és ne csak egy harmatgyenge próbálkozás maradjon ez a részedről!

  ...

  Már ezzel a mondattal is ellntmondtál magadnak! Holnap, akkor bemásolok egyet! Természetesen könnyű feladat! Azért nem most, mert Tab-on nyűgösebb másolgatni, visszakeresni! Reggel elmegyek gerinctornára és, ha hazaértem...
  Pld Mafc-Olaj meccs vs Cizmic lemondás ellentmondó h1990 megállapítások!

   
 • 83csakaZTE2016december11.21:30ÚjVálasz

  Itt ma a CSZKA sem nyert volna..örüljetek! Szabó jv.úrat pedig anyuja lenyelhette vna annak idején!

   
 • 82heraklith19902016december11.21:20ÚjVálasz

  Egyébként meg Czingi volt ma a legjobb 6. ember a Zetében :-) (VAL szerint a 8-ból)
  5 VAL, 3 blokk, 1 pont

  Az igazat megvalva nem volt ma elképzelés a játékunkban, főleg a hosszabbításban meg a 4. negyedben.
  Nem volt nehéz ellenünk védekezni, gyakorlatilag nem volt center munka, pedig Szöszi amikor néha bevitte meg is oldotta. A 41 tripla kísérlet meg még tőlünk is sok. A sokat emlegetett büntetőkről már nem is beszélve.
  Főleg az elején jól gyűjtöttük a támadólepattanókat, de a védőkkel végig gondban voltunk.
  Norfleet egy-két megmozdulása viszont élményszámba ment. Mondtam én, hogy magára fog találni, nem hittek nekem páran.
  Hiányzott ma még egy, jó napot kifogó magyar játékos, így Drungi nélkül. Akkor b@szhatta volna a 3 majom, meg az ünneplő Szövetség és csapata.

   
 • 81ZTErulez2016december11.21:17ÚjVálasz
  Idézet: bezse
  Sportszerű szurkolás volt, a MAFC-os gyerekek hozták a szokásost és a zegiek is tök normálisan nyomták. Szóval jó volt ott lenni.
  ...

  van benne igazság, amit mondasz...

   
 • 80heraklith19902016december11.20:58ÚjVálasz
  Idézet: tormassy
  Jövőre kipróbálhatna a szövetség külföldi bírókat,egészen más lenne a tabellasorrend az idény végére....  ...

  Biztos más lenne a helyzet, de nem érdeke ez a szövetségnek... Sajnos vagy megtanulsz együttélni ezzel vagy kereshetsz egy olyan bajnokságot, amit igényesek vezetnek.

   
 • 79tormassy2016december11.20:49ÚjVálasz
  Idézet: heraklith1990
  Nem lesz még csak látszat videózgatás sem, Bencze nem Ivkovicc. Tudja, hogy teljesen felesleges lenne erölködni, ennek így kellett történnie.
  ...

  Jövőre kipróbálhatna a szövetség külföldi bírókat,egészen más lenne a tabellasorrend az idény végére....

   
 • 78bezse2016december11.20:41ÚjVálasz

  Sportszerű szurkolás volt, a MAFC-os gyerekek hozták a szokásost és a zegiek is tök normálisan nyomták. Szóval jó volt ott lenni. Talán ha a zete nem csak hármasokat hajigált volna és jobban büntetőzik, akkor simán nyer.

   
 • 77heraklith19902016december11.20:40ÚjVálasz
  Idézet: tormassy
  Ekkora bírói csalást még az évtizedben nem láttam!Remélem kivizsgálják!

  ...

  Nem lesz még csak látszat videózgatás sem, Bencze nem Ivkovicc. Tudja, hogy teljesen felesleges lenne erölködni, ennek így kellett történnie. A 3 ribancnak (főleg Szabónak) megmondta a végén a magáét, aztán nyilatkozott egyet úriember módjára egy apró célzással, hogy azért ne nézzék madárnak.

   
 • 76tormassy2016december11.20:32ÚjVálasz

  Ekkora bírói csalást még az évtizedben nem láttam!Remélem kivizsgálják!

   
 • 75heraklith19902016december11.20:29ÚjVálasz
  Idézet: koko86
  Még egy centert igazolni kell ZTE-ben akkor simán 1-4 helyért benne lesz.
  ...

  Nem center lesz az.

   
 • 74heraklith19902016december11.20:28ÚjVálasz
  Idézet: rimo
  Szeretném felhívni a Zte szurkolók figyelmét két dologra.
  1. Mi pontosan így jártunk! Kifogtunk egy rosszabb napot, valamint egy szuper bíráskodást a MAFC ellen!
  2.
  ...

  Tán én lennék az illető? :-D

  Az ellentmondásra legalább egy konkrét példát kérek, csak hogy azért hiteles is legyél és ne csak egy harmatgyenge próbálkozás maradjon ez a részedről!

   
 • 73koko862016december11.20:20ÚjVálasz

  Még egy centert igazolni kell ZTE-ben akkor simán 1-4 helyért benne lesz.

   
 • 72rimo2016december11.20:17ÚjVálasz

  Szeretném felhívni a Zte szurkolók figyelmét két dologra.
  1. Mi pontosan így jártunk! Kifogtunk egy rosszabb napot, valamint egy szuper bíráskodást a MAFC ellen!
  2. Amennyiben valaki beszól Szolnokról az nem a ZTE csapatának vagy szurkolóinak, hanem az elképesztően okos(kodó), magának is ellentmondó szurkolótársatoknak szól. Gondolom tudjátok kiről beszélek!
  Amúgy gratulálok a MAFC-nak!

   
 • 71ZTErulez2016december11.20:17ÚjVálasz

  Úgy látszik, hogy nincs szezon Mafc pofon nélkül.

   
 • 70heraklith19902016december11.20:02ÚjVálasz
  Idézet: adsl465326
  Tetszik ahogy szenvedsz!
  ...

  Élvezd ki tata, nem sokat lesz benne részed! ;-)
  Hát a szenvedés azért erős túlzás. Dühös voltam kicsit, de már elmúlt :-)
  Ha tudom, hogy ma nem nyerhetünk, akkor otthon maradtam volna.

  Sikerült az olaj meccs után rendezni a gondolataidat? Amúgy még mindig nem válaszoltál a kérdésemre. Kerülöd nagyon a témát :-D

   
 • 69egymafcos2016december11.20:00ÚjVálasz

  Így is rengeteg két kezes visszahúzást nem fújtak be ellenetek lepattanónál, nagyobb is lehetett volna a faultkülönbség. Mohácsi faultja szinte ugyan ez volt, csak már labdáson csinálta, meg is kapta a sportszerűtlenjét. Középső negyedekben titeket toltak a bírók sokkal inkább, ezt a nagy felháborodást sem értem. Miért van ez mindig ha megszorongatnak titeket vagy ha még netán meg is vernek? De a vasas elleni meccshez képest most sokkal kultúráltabbak voltak a zete szurkolók így is, ahhoz gratula :)

   
 • 68oleg2016december11.19:56ÚjVálasz
  Idézet: Bolognai
  Kinek az érdeke Czingerrel nyáron szerződést hosszabítani és játszatni???
  ...

  Nagyon jó kérdés...

   
 • 67heraklith19902016december11.19:54ÚjVálasz
  Idézet: Bolognai
  Kinek az érdeke Czingerrel nyáron szerződést hosszabítani és játszatni???
  ...

  Nincs sajnos más, nem tehettük meg hogy két 5-öst hozzunk. Alapvetően, ha Drungi játszik, akkor elég is lenne cserének Czingi, mert átmenetileg Szöszi is megtudja oldani a center posztot. Ha nem játszik, akkor viszont bajban vagyunk, ahogy ma is.
  Tavaly rosszabbul álltunk, mert sem Krapic sem Balmazovic nem tudott háttal a palánknak játszani.
  Hátvéd poszton nagyobb a baj Velkey nélkül. Ubilla és Norfleet is 42 (!!!) percet játszott ma. Csoda, hogy járni tudtak a végén.
  Oda kell még egy ember és talán lesz is :-D

   
 • 66egymafcos2016december11.19:53ÚjVálasz
  Idézet: heraklith1990
  Kár is volt felhúznom magam, úgy is kiesnek. Messze a leggyengébb csapat a MAFC.
  ...

  Akkor eszerint a logika szerint, ha kikapsz a szerinted leggyengébbtől akkor még náluk is rosszabb vagy? :) mesélj még pls

   
 • 65adsl4653262016december11.19:47ÚjVálasz
  Idézet: heraklith1990
  Sz@rok voltunk ez tény, de ezt a harmatgyenge MAFC-ot egyenlő esélyek mellett így is meggyaláztuk volna.
  Ma akkor nyerhettünk volna, ha már a félidőre elmegyünk 30-al.
  ...

  Tetszik ahogy szenvedsz!

   
 • 64norbee102016december11.19:47ÚjVálasz
  Idézet: Bolognai
  Kinek az érdeke Czingerrel nyáron szerződést hosszabítani és játszatni???
  ...

  ő sajnos csak "darabnak" van itt

   
 • 63flash12016december11.19:45ÚjVálasz
  Idézet: rorschach
  Kinek köcsögözöl? Óvoda nem kapott lapot.
  ...

  Ne legyél már ennyire gyenge!Olvass a sorok között!Nem téged jellemeztelek.

   
 • 62Bolognai2016december11.19:38ÚjVálasz
  Idézet: heraklith1990
  Sz@rok voltunk ez tény, de ezt a harmatgyenge MAFC-ot egyenlő esélyek mellett így is meggyaláztuk volna.
  Ma akkor nyerhettünk volna, ha már a félidőre elmegyünk 30-al.
  ...

  Kinek az érdeke Czingerrel nyáron szerződést hosszabítani és játszatni???

   
 • 61bakimvp2016december11.19:38ÚjVálasz
  Idézet: zete5
  Azért nagy bajban lesznek a bírok a Vasas-MAFC play out-on, hogy melyik ujjukba harapjanak! Szerintem amúgy a Vasas egyelőre gyengébb és kevésbé szimpi is...
  ...

  A Vasas igazából három és fél emberes csapat. A MAFC kerete picit mélyebb. Én is inkább a MAFC-ra tennék hosszútávon, bár a Vasas meglepően összeszedettnek tűnik eddig, és talán a légiósaik egy picit jobbak.

   
 • 60bakimvp2016december11.19:34ÚjVálasz
  Idézet: zete5
  Még vmi: Norfleet újabb meccse, ami alaján úgy tűnik helye van a csapatban; ezt egy hónapja nem sokan gondolták.
  ...

  Igen, összességében nem olyan borús a kép. Norfleet a két pesti meccsen már villantott valamit, a csapat alapjáraton elég jól húz. Igazából még egy ember kellene a rotációba.

   
 • 59bakimvp2016december11.19:32ÚjVálasz

  Megint kijött a gyengeségünk a szoros végjátékban. Kevesen is vagyunk a rotációban, darabra is hiányzik pl. Velkey. A büntetőket nem szabad ilyen pocsékul dobni. A játékvezetőkkel nem foglalkoznék most bővebben, mert csak felhúznám magamat.

   
 • 58Szboldi2016december11.19:28ÚjVálasz

  Sajnos akarmit megtehetnek a sporik !! Fele ennyi hibáért kirúgnának minket a munkahelyeinkről mint amit ők hétről hétre megtesznek !! Addig nem is lesz komoly kosárlabda itthon amíg ezt a romlott vezetést le nem valtja egy tenyleg kosárlabdat szereto ember, és nem csak a dugipenzek erdeklik !!

   
 • 57zete52016december11.19:27ÚjVálasz

  Még vmi: Norfleet újabb meccse, ami alaján úgy tűnik helye van a csapatban; ezt egy hónapja nem sokan gondolták. Drungilast fejben rendbe kell rakni (nem a VASAS elleni meccs miatt, mert a kiállítása vicc kategória) és ott leszünk a végefelé.

   
 • 56sprenczl2016december11.19:23ÚjVálasz

  Ha visszaolvasnátok Garai nyilatkozatait a meccsekről, akkor világosan látszik, hogy őket sem engedik nyerni egynéhány meccsen......szóval hogy is van? Egyszerűen évtizedek óta bélsár a játékvezetés. Megélhetési bírák, nulla játékos múlttal, véd és dacszövetségben a szövetséggel, ellenőrökkel, urambátyám-haverokkal. Amúgy Gratula a MAFC-nak, kijárt már nekik.

   
 • 55rorschach2016december11.19:22ÚjVálasz
  Idézet: flash1
  Nincs itt valami moderátor aki az ilyen k@cs@g@ket kigyomlálja?
  ...

  Kinek köcsögözöl? Óvoda nem kapott lapot.

   
 • 54heraklith19902016december11.19:21ÚjVálasz
  Idézet: lufi
  A 2. félidőtől néztem. Nem volt volt valami nagy játék. 41 tripla rádobás gyenge%. Jóval kevesebb dupla,gyenge%. Nem a bírók hagyták ki. Bünti 50%. Nem a bírók hagyták ki.
  ...

  Sz@rok voltunk ez tény, de ezt a harmatgyenge MAFC-ot egyenlő esélyek mellett így is meggyaláztuk volna.
  Ma akkor nyerhettünk volna, ha már a félidőre elmegyünk 30-al. Ha így nézzük, akkor tényleg csak rajtunk múlt.

   
 • 53oleg2016december11.19:09ÚjVálasz
  Idézet: Bolognai
  Amíg egy 28 éves gyerek van a klub élén addig a Sportdiplomácia és a Tekintély nagyjából Nb2 es szinten lesz Egerszegen mint a szövetség mint a jv bizottság részéről!
  ...

  Ubilla miert nem dobta be a második büntetőt?
  Moha mi a faszért üt oda utána?
  Czinger szerepeltetése szégyen! Olasz Ádi tényleg nem érdemel EGYETLEN másodpercet sem ehelyett az ultratehetségtelen Czingi helyett, főleg hogy még Drungi ki is esett??
  Így is nyerhettünk volna, bar a MAFC ugrabugra stílusa senkinek sem tetszik.
  Sihota meg a kamu faultok. Oh vazze...

   
 • 52lufi2016december11.19:08ÚjVálasz

  A 2. félidőtől néztem. Nem volt volt valami nagy játék. 41 tripla rádobás gyenge%. Jóval kevesebb dupla,gyenge%. Nem a bírók hagyták ki. Bünti 50%. Nem a bírók hagyták ki. Több lepattanó a Mafcnál,nem a bírók szedték le. Több gólpassz a hazaiaknál. A bírók adták? Több val érték jóval. 1-2 nagyon gyenge teljesítmény-bírók miatt?Párral több fault a Zte-nél valóban. Ezen múlt volna? Szerintem inkább az előbbieken. Az igen fontos hosszabbításban nem nagyon volt aktív a ZTE tábor. Akkor voltak hangosak mikor amúgy is ment a játék.

   
 • 51roszler2016december11.19:08ÚjVálasz
  Idézet: 991234dsl
  Te koma!
  Az nem csalás hogy a játékosok a triplákat alig 30 százalékosan 41-13, a büntiket 50 százalékosan 20-10 dobálgatják!
  Ez szerencsétlenség illetve
  ...

  Te Csicska Pöcs!

  Talán zavart, hogy nem reagálom le az óvodás böfögéseidet és újra megszólítasz?
  Ha mi is kaptunk volna 37 büntetőt, amit csak 50 %-kal dobunk be, akkor nem lenne most mire recskázzál otthon.

   
 • 50zete52016december11.19:07ÚjVálasz
  Idézet: heraklith1990
  Kár is volt felhúznom magam, úgy is kiesnek. Messze a leggyengébb csapat a MAFC.
  ...

  Azért nagy bajban lesznek a bírok a Vasas-MAFC play out-on, hogy melyik ujjukba harapjanak! Szerintem amúgy a Vasas egyelőre gyengébb és kevésbé szimpi is...
  Egyébként pedig grat a MAFC-nak is, mert éltek a lehetőséggel, amit felkínáltak.

   
 • 49heraklith19902016december11.19:05ÚjVálasz

  Most olvastam a nyilatkozatokat. Ilyen egy elegáns edző. Respect Bencze, én nem tudtam volna ennyivel elintézni!
  Hozunk majd egy idegenbeli bravúrt, ezeket meg majd kiröhögjük a végén .

   
 • 48991234dsl2016december11.19:04ÚjVálasz
  Idézet: gismo
  A bíroknak kéne gratulálnod te s.gg..j! ..... Egyébként sok örömöd úgy sem lesz ebben a szezonban.

  ...

  Nekem kimondottan tetszettek ezek a rigók, még nem láttam ilyen hatásosan fütyülni őket :DDDDD
  Azért Mohácsi is rendesen besegített a vereségbe, és akkor senki sem említi a rigókat!!!!!!

   
 • 47heraklith19902016december11.18:57ÚjVálasz

  Kár is volt felhúznom magam, úgy is kiesnek. Messze a leggyengébb csapat a MAFC.

   
 • 46gismo2016december11.18:53ÚjVálasz

  A bíroknak kéne gratulálnod te s.gg..j! ..... Egyébként sok örömöd úgy sem lesz ebben a szezonban.

   
 • 45zete52016december11.18:53ÚjVálasz

  Gratulálok a csapatnak és a szurkolóknak, hogy ilyen kulturáltan viselték az egyértelmű csalást. Ez már a 90-es évek elejét idézte (Bp-i Sólymok).
  És valóban mi (is) csesztük el, de ennek a lélektana sokkal összetettebb, hogy miért is. Meggyőződésem, hogy Moha nem csinál semmi maflaságot, ha nincsenek az előzmények . Ha egyáltalán csinált, mert ellenkező esetben biztos néma maradt volna a síp (és hogy még sportszerűtlen...).
  Sebaj, belefér, nem most dőlnek el a nagy dolgok. Center nélkül így is szép eredmény.
  HAJRÁ ZTE

   
 • 44heraklith19902016december11.18:52ÚjVálasz
  Idézet: heraklith1990
  Linkeld már be nekem, hogy mikor adtam igazat a pestieknek! Nem emlékszem rá.
  Nekem ott konkrétan a cirkusszal volt a legnagyobb bajom, amit Ivkó, meg Voja megengedett magának.
  ...

  Meg ahogy Faidt egyből lement kutyába Ivkónak.
  Nálunk ez sajnos már megszokott, a celebekkel meg először fordult elő!

   
 • 43heraklith19902016december11.18:49ÚjVálasz
  Idézet: egyszolnoki
  Végre itt vagy már vártam,hogy ilyeneket írj!Pár hete amikor ugyan így elcsalták ellenünk a meccset a MAFC javára Voja kiállításával...
  ...

  Linkeld már be nekem, hogy mikor adtam igazat a pestieknek! Nem emlékszem rá.
  Nekem ott konkrétan a cirkusszal volt a legnagyobb bajom, amit Ivkó, meg Voja megengedett magának.
  Szerinted Bencze videó elemzést fog kérni??? Kapott bárki tekót reklamálásért???

   
 • 42mazsola2016december11.18:46ÚjVálasz
  Idézet: egyszolnoki
  Végre itt vagy már vártam,hogy ilyeneket írj!Pár hete amikor ugyan így elcsalták ellenünk a meccset a MAFC javára Voja kiállításával...
  ...

  Pont ezt akartam írni! Ha a Szolnok ellen csalnak az rendben van sokak szerint, ha ellenük az már vérlázító! Na milyen érzés! Nem sajnálom a ZTE-t, ők sem sajnáltak bennünket! Gratula a MAFC-nak. Visszanyalt a fagyi. Nem szép,nem jó, de nyeljétek le ezt a csontot ahogy mi is lenyeltük anno.Sok sikert a ZTE-nek és a MAFC-nak is a továbbiakban, ettől függetlenül.Szép estét mindenkinek!

   
 • 41991234dsl2016december11.18:44ÚjVálasz
  Idézet: 991234dsl
  Te koma!
  Az nem csalás hogy a játékosok a triplákat alig 30 százalékosan 41-13, a büntiket 50 százalékosan 20-10 dobálgatják!
  Ez szerencsétlenség illetve
  ...

  ...fakezüség....

   
 • 40991234dsl2016december11.18:44ÚjVálasz
  Idézet: roszler
  EKKORA BÜDÖS KURVA NAGY CSALÁST MÉG NEM LÁTTAM!!!!
  ...

  Te koma!
  Az nem csalás hogy a játékosok a triplákat alig 30 százalékosan 41-13, a büntiket 50 százalékosan 20-10 dobálgatják!
  Ez szerencsétlenség illetve

   
 • 39Baggio2016december11.18:42ÚjVálasz

  szerencsétlenek

   
 • 3872huk2016december11.18:41ÚjVálasz
  Idézet: pilotakex
  10 kihagyott büntetővel, kb.
  ...

  Nincs semmiféle arc, csak sírva röhögök, vagy röhögve sírok - még nem döntöttem el pontosan melyiket válasszam - hogy egy nyilvánvalóan szarul, fegyelmezetlenül játszó csapat szurkolójának az első reakciója a vereség okára a soha nem látott méretű csalás.

   
 • 37TomTom2016december11.18:40ÚjVálasz
  Idézet: 991234dsl
  A ZTE csapatát nagyon zavarta a világosság, nekik a sötétség a kedvező!
  Szép volt MAFC hatalmas gratula!!!!!!
  ...

  Csókoltatom anyukádat

   
 • 36heraklith19902016december11.18:37ÚjVálasz
  Idézet: alegnagyobb
  Hogy jon ide Szalay te szegyen?
  ...

  Ott tapsolt vigyorogva! Szabó meg szintén mosolyogva jelezte a végén neki, hogy minden ok, meglesz! Ma ünnepelni kellett egy győztes meccsel, különben Szalay csalódott lett volna.

   
 • 35TomTom2016december11.18:36ÚjVálasz

  Kell egy csapat a nagyfaluban!
  Elvettek egy győzelmet a szürke egerek...

   
 • 34egyszolnoki2016december11.18:36ÚjVálasz
  Idézet: heraklith1990
  Itt ma senki nem nyerhetett volna!!
  Szép ünnep, gratulálok!! Szalaynak, a 3 senkiházinak, meg a tatáknak is remélem a mai nap volt a hátralevő gyúkszaros életük legboldogabb napja!!!
  ...

  Végre itt vagy már vártam,hogy ilyeneket írj!Pár hete amikor ugyan így elcsalták ellenünk a meccset a MAFC javára Voja kiállításával,akkor nagyon védted a pestieket és szerinted a bírók is jól fújtak. Most visszanyalt a fagyi de te már úgy látod ,hogy csalás volt. Ennyit rólad.

   
 • 33norbee102016december11.18:35ÚjVálasz
  Idézet: 72huk
  Dehogynem, hiszen kb. 5-6 éve mi csak csalással nyerünk itthon meccset.:)
  Azért az már komoly, ha már a Mafc-ot is tolja a szövetség.
  ...

  meg nem kellett volna 37 büntetőt engedni nekik, nem? :) Nyilván ha nem basszuk el a végét, akkor megvan a győzelem de hogy a bírókról akkor is szó esett volna, az is biztos.

   
 • 32mivagyunk4p2016december11.18:35ÚjVálasz

  Papp mint pesti bíró hogy fújhatott a MAFC-nak? Szabó kritikán aluli fújásával megnyerette a meccset a hazai csapattal.

   
 • 31kekver2016december11.18:34ÚjVálasz

  meccseket nem nézi vissza valami bizottság? mert azért a bírókra is ráférne egy kis agymosás, mert azért keményen ügyködtek Papp-ék..
  Gratulálok a MAFC nak!
  Czingerre nincsenek szavak..
  gyenge színvonalú meccs volt, a végére lett-tették izgalmassá.

   
 • 30optimista732016december11.18:34ÚjVálasz

  A mérkőzés összképe alapján megérdemelte a győzelmet a Mafc, de a játékvezetőkön is múlt bőven. Egyszerűen katasztrófa volt amit műveltek. Három negyedből egyet nyertünk, de ott sem volt semmilyen játékunk, csak beestek a triplák. Az idei év leggyengébb játékát mutattuk, sajnos egy gyenge Mafc-tól kaptunk ki. És hát a büntetők..... Czingi ma is hozta amit tud. Sportágat kellene váltania, talán a városi röplabda bajnokságban megállná a helyét ezzel a magassággal.
  De azért fel a fejjel, lesz ez még jobb is, nem lehet mindig nyerni. Vereségből is lehet tanulni.
  Hajrá ZTE !!!

   
 • 29991234dsl2016december11.18:34ÚjVálasz

  Nem láttam a FUCK JOU feliratos táblákat, így bizony nagyon nehéz megzavarni az ellenfél játékosait, talán elvesztették a kocsmába a szurkolóitok, míg tök részegre itták magukat:DDDDD

   
 • 28pilotakex2016december11.18:34ÚjVálasz
  Idézet: 72huk
  Dehogynem, hiszen kb. 5-6 éve mi csak csalással nyerünk itthon meccset.:)
  Azért az már komoly, ha már a Mafc-ot is tolja a szövetség.
  ...

  10 kihagyott büntetővel, kb. 4-5 kihagyott üres ziccerrel/elszórakozott letámadással (ez kb 20 elfaszalgott pont) + szokatlanul gyenge dobóformával, kezdő center nélkül, 2 légióssal, 70 km/h-s bírói hátszéllel hosszabbításban nyert a MAFC. Azért ne legyen ekkora az arc. :)

   
 • 27alegnagyobb2016december11.18:32ÚjVálasz
  Idézet: heraklith1990
  Itt ma senki nem nyerhetett volna!!
  Szép ünnep, gratulálok!! Szalaynak, a 3 senkiházinak, meg a tatáknak is remélem a mai nap volt a hátralevő gyúkszaros életük legboldogabb napja!!!
  ...

  Hogy jon ide Szalay te szegyen?

   
 • 26termib19692016december11.18:31ÚjVálasz
  Idézet: royalka
  Lehet majd szidni a játékvezetőket, de ennyi kihagyott büntetővel saját magunkat vertük meg. Plusz nagyon hiányzott Drungilas. :(
  ...

  Alapjátékidőben a büntetőkkel simán nyer a zete. Akkor még nem beszéltem a 3mp-el a vége előtt beütött ökör faultnak Mohácsi részéről. Bencze majd lepofozta a pályáról...ekkora hülye hogy lehet valaki? Csak egyszerűen fut vele és lejár a meccsidő! Az ellenfél palánkja környékén volt akkor még a labda.

   
 • 25istipisti2016december11.18:31ÚjVálasz

  Szvsz:
  Elcsalásról minden csapat fel tudna, nem is 1 példát hozni.Ha csak jobban büntizik a ZTE, megvan a meccs ! És akkor itt nem kell semmire és senkire hivatkozni....Ettől függetlenül persze bosszantó !

   
 • 24flash12016december11.18:31ÚjVálasz
  Idézet: rorschach
  Remélem a gatyádba élveztél te szellemi toprongy....
  Hajrá ZTE!
  ...

  Nincs itt valami moderátor aki az ilyen k@cs@g@ket kigyomlálja?

   
 • 2372huk2016december11.18:30ÚjVálasz
  Idézet: roszler
  EKKORA BÜDÖS KURVA NAGY CSALÁST MÉG NEM LÁTTAM!!!!
  ...

  Dehogynem, hiszen kb. 5-6 éve mi csak csalással nyerünk itthon meccset.:)
  Azért az már komoly, ha már a Mafc-ot is tolja a szövetség.:)
  Nem kellett volna kihagyni 10 büntetőt, akkor nem lennél így elkenődve...

   
 • 22heraklith19902016december11.18:30ÚjVálasz

  Itt ma senki nem nyerhetett volna!!
  Szép ünnep, gratulálok!! Szalaynak, a 3 senkiházinak, meg a tatáknak is remélem a mai nap volt a hátralevő gyúkszaros életük legboldogabb napja!!! Soha ennél nagyobb ünnepben ne legyen részetek!!!!

   
 • 21cibona52016december11.18:30ÚjVálasz

  Nem tudom eldönteni, hogy Ubilla 78-80-nál direkt hagyta-e ki a büntetőt, de ha nem szabálytalankodik Mohácsi, akkor lepereg az óra és a ZTE nyer. Ettől függetlenül ilyenkor már nem szoktak belenyúlni a meccsbe egy erősen véleményes sportszerűtlen hibával. Hogy hibáztak, azt jelzi, hogy egyből visszaadták a labdát. Ami ennél sorsdöntőbb volt, hogy Benke és Szabó sem bántotta Sihotát, de kipontozták őket.

   
 • 20pilotakex2016december11.18:28ÚjVálasz
  Idézet: alegnagyobb
  Irdas nagy csalas volt! Maradjunk annyiban! En nem akarom megvedeni a Zetet mert nem all kozel a szivemhez... de ezt a csalast rossz volt latni...
  ...

  Nekem közel áll, szintén rossz volt látni, de nincs mit tenni, menni kell tovább. Megváltoztatni nem fogják az eredményt. :)

   
 • 19rorschach2016december11.18:28ÚjVálasz
  Idézet: 991234dsl
  A ZTE csapatát nagyon zavarta a világosság, nekik a sötétség a kedvező!
  Szép volt MAFC hatalmas gratula!!!!!!
  ...

  Remélem a gatyádba élveztél te szellemi toprongy....
  Hajrá ZTE!

   
 • 18alegnagyobb2016december11.18:28ÚjVálasz
  Idézet: alegnagyobb
  Irdas nagy csalas volt! Maradjunk annyiban! En nem akarom megvedeni a Zetet mert nem all kozel a szivemhez... de ezt a csalast rossz volt latni...
  ...

  ordas*

   
 • 17Bolognai2016december11.18:28ÚjVálasz

  Amíg egy 28 éves gyerek van a klub élén addig a Sportdiplomácia és a Tekintély nagyjából Nb2 es szinten lesz Egerszegen mint a szövetség mint a jv bizottság részéről!Ez a klub nem lehet ott a top csapatok között,mert nem engedik!!!Nem tudom kinek a hibája ha van egy sérült a csapatban akkor a csont utolsó is nyer...ez a keret ugyanolyan vékony mint tavaly!Czinger remekül helyettesítette Drungit...ki fogja elmondani végre neki,hogy pályát tévesztett....

   
 • 16alegnagyobb2016december11.18:27ÚjVálasz
  Idézet: pilotakex
  Játszották amit kellett. Elől a százalékaik jók voltak, megítélt büntetőket bedobták, hátul meg úgy védekeztek, ahogy hagyták...
  ...

  Irdas nagy csalas volt! Maradjunk annyiban! En nem akarom megvedeni a Zetet mert nem all kozel a szivemhez... de ezt a csalast rossz volt latni...

   
 • 15flash12016december11.18:26ÚjVálasz
  Idézet: 991234dsl
  A ZTE csapatát nagyon zavarta a világosság, nekik a sötétség a kedvező!
  Szép volt MAFC hatalmas gratula!!!!!!
  ...

  Kár,hogy apád nem asztalos volt!Nagyon nagy kár.....

   
 • 14pilotakex2016december11.18:24ÚjVálasz
  Idézet: alegnagyobb
  Szerintem kurv@ szarul jatsztottak... Ez a meccs mar nevezheto csalasnak (szerintem)... Az Olaj ellen is fujkaltak a technikaikat...
  ...

  Játszották amit kellett. Elől a százalékaik jók voltak, megítélt büntetőket bedobták, hátul meg úgy védekeztek, ahogy hagyták... A gyűrű mondjuk durván mellettük volt, a plafonig felpattanó labdák is beszédültek kb. :(

   
 • 13royalka2016december11.18:22ÚjVálasz

  Lehet majd szidni a játékvezetőket, de ennyi kihagyott büntetővel saját magunkat vertük meg. Plusz nagyon hiányzott Drungilas. :(

   
 • 12alegnagyobb2016december11.18:22ÚjVálasz
  Idézet: 991234dsl
  A ZTE csapatát nagyon zavarta a világosság, nekik a sötétség a kedvező!
  Szép volt MAFC hatalmas gratula!!!!!!
  ...

  Te meg bohocnak is rossz vagy... Senki nem nevet az oriasi "poenjaidon"...

   
 • 11991234dsl2016december11.18:22ÚjVálasz
  Idézet: roszler
  EKKORA BÜDÖS KURVA NAGY CSALÁST MÉG NEM LÁTTAM!!!!
  ...

  Hát bizony csukott szemmel elég nehéz látni :DDDDD

   
 • 10kunka2016december11.18:22ÚjVálasz

  Papp-Praksch duón igazából nem csodálkozok.

   
 • 9alegnagyobb2016december11.18:22ÚjVálasz
  Idézet: pilotakex
  Azon felül természetesen gratuláció a hazaiaknak, jól játszottak. Nekünk meg így is hozható lett volna. Nem bírtuk el Drunci hiányát, a rossz dobóformát, meg a sok kihagyott büntetőt egyszerre.
  ...

  Szerintem kurv@ szarul jatsztottak... Ez a meccs mar nevezheto csalasnak (szerintem)... Az Olaj ellen is fujkaltak a technikaikat...

   
 • 8pilotakex2016december11.18:20ÚjVálasz

  Azon felül természetesen gratuláció a hazaiaknak, jól játszottak. Nekünk meg így is hozható lett volna. Nem bírtuk el Drunci hiányát, a rossz dobóformát, meg a sok kihagyott büntetőt egyszerre. Itthon lehet javítani, és szépen befejezni az évet. :)

   
 • 7991234dsl2016december11.18:20ÚjVálasz

  A ZTE csapatát nagyon zavarta a világosság, nekik a sötétség a kedvező!
  Szép volt MAFC hatalmas gratula!!!!!!

   
 • 6roszler2016december11.18:19ÚjVálasz

  EKKORA BÜDÖS KURVA NAGY CSALÁST MÉG NEM LÁTTAM!!!!

   
 • 5alegnagyobb2016december11.18:19ÚjVálasz

  Alacsony szinvonal meg alacsonyabb jatekvezetoi teljesitmeny. A 3 spori foleg a Szabo-Papp paros szemmel lathatoan tolta a MAFC-ot... Itt ma nem nyerhetett a Zete. Mondom en ezt szolnokikent.

   
 • 4csezarro2016december11.18:19ÚjVálasz

  Meg. Mondjuk ha Ubi beveri mindket büntetöjet a vegen, akkor valoszinü mas lenne a cikk cime. Masrol inkabb nem akarok nyilatkozni...

   
 • 3norbee102016december11.18:19ÚjVálasz

  Ilyen látványos hazai pályát még életemben nem láttam, amit a 4. negyedben + a hosszabbításban csináltak, az felháborító....37 büntetőt dobhattak, nem is tudom volt e már ilyen valaha... + Sihota összes fadeaway dobását megették, ebből volt vagy 4-5 azok közül 2 olyan ami 3+1 volt...

  Drungilas nélkül így is nehéz lett volna megnyerni, de a végén ha Ubilla bedobja a büntetőket, akkor nincs miről beszélni, na meg az is jó kérdés hogy Mohának mi a faszt fújtak be pár mp-vel a vége előtt..

  Vereséggel nincs gond, csak nem itt kellett volna kikapni és nem ilyen módon! Sopron ellen javítunk!
  HAJRÁ ZTE!

   
 • 2pilotakex2016december11.18:18ÚjVálasz

  Vicc. Center nélkül, szar dobószázalékkal, úgy, hogy ezen felül a kihagyott üres ziccerekkel, meg büntetőkkel kb. 20 pontot elszórakoztunk még mindig a meccsben voltunk. Norfleetet, Szabót agyonverték, labda nélküli emberen semmit nem fújnak, ellenfél kapja a labdát, stb. A végén a technikai meg valami emberfeletti volt... 37 büntetőt dobott a MAFC...
  Lopott győzelem...

   
 • 1kunka2016december11.18:16ÚjVálasz

  Azért Drungilas hiányát megérezték most vendég fronton, főleg ilyen kevés légióssal. :(

   

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!