„Túl sok volt a baki“

Szombathely – Zsigeranovics nagyon sajnálja, hogy nem sikerült győztes meccsen debütálnia.
 
 
 
 
 

„Túl sok volt a baki“

Szombathely – Zsigeranovics nagyon sajnálja, hogy nem sikerült győztes meccsen debütálnia.

Tudd meg gyorsabban a magyar kosárlabda legfontosabb híreit. Klikk és like a Facebook oldalunkat!


Magas színvonalú, élvezetes találkozót játszott egymással a Zalakerámia ZTE KK és a Falco KC pénteken este a zalaegerszegi Városi Sportcsarnokban. Bencze Tamás tanítványai igazi csapatjátékkal kerekedtek felül Govenséken, akik néhány napja hasonlóan magabiztosan fektették két vállra a megyei rivális Körmendet. Ezen az estén igazából az történt a pályán, amit a kék-fehérek szerettek volna, a második negyedtől kezdve Szabóék akarata érvényesült. Ubilla remekül mozgatta csapatát – az első félidőben 10 gólpasszt is kiosztott a bajnokság assziszt-királya –, a vendégeknél pedig hiába kosarazott eredményesen a fehérorosz válogatott Pustahvar, a zalai kezdőötös ezúttal támadásban és védekezésben is meg tudta valósítani Bencze Tamás elképzeléseit, de a csereemberek is megcselekedték, amit megkövetelt a haza.

A túloldalon már az első negyedben bemutatkozott a szerb óriás, Ivan Zsigeranovics, aki remekül debütált a Falcóban: mindössze egy dobást rontva jutott el 16 pontig 22 perc alatt, nem rajta múlt, hogy a vasiaknak nem sikerült megszerezniük első idegenbeli sikerüket.

Nem véletlenül hozta őt magával Szrecsko Szekulovics a meccs utáni sajtótájékoztatóra; a 212 centis és 120 kilós, rutinos kosaras egyértelműen erősítést jelent a szombathelyiek palánk alatti rotációjában, akik a válogatott kerettag Bognár Kristóf sérülése miatt is döntöttek a keretbővítés mellett.

- Gratulálok a Zalaegerszegnek, megérdemelték a győzelmet - kezdte a Falco KC szerda este érkezett játékosa. – Nagyon sajnálom, hiszen két nappal ezelőtt, amikor megérkeztem, bíztam abban, hogy győztes meccsen tudok majd debütálni sárga-feketében. Sokat hibáztunk, bár megvoltak az esélyeink, de egy ilyen meccsen ennyi baki nem fér bele. El kell felejtenünk ezt a meccset gyorsan és hazai pályán javítanunk, mert jelen pillanatban nem abban a pozícióban vagyunk, amit ez a csapat tud, és érdemel. Januárban pedig el kell kezdenünk nyerni végre idegenben is, mert csak így juthatunk a legjobbak közé - fogalmazott a 32 esztendős Ivan Zsigeranovics.

 
 

 

 
 • 4ZTE152016december03.22:31ÚjVálasz

  Amúgy nekem sportszerű figurának tűnik ez a szerb srác annak ellenére hogy filkós :)Bár lehet csak azért mert még csak most érkezett.. :D

   
 • 3heraklith19902016december03.19:38ÚjVálasz

  Pont az jutott eszembe nekem is, hogy a ZTE - Kaposvár meccsen volt sok Baki ;-)
  Élete meccsét játszotta pont a nevelő együttese ellen. Szégyelhetné magát :-)

  Mondjuk az elmúlt évek legnagyobb bakija is az a meccs volt sajnos.

   
 • 2szmuki72016december03.19:06ÚjVálasz

  Majd láthatjuk a Kaposvarban a Gergöt, a Bakit, aki Gergö :)

   
 • 1szmuki72016december03.19:04ÚjVálasz

  Lessz is kedves, lessz is....

   

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!