A ZTE nyerte a szomszédvári rangadót

Zalaegerszeg - Hiába debütált jó játékkal Zsigeranovics, a hazaiak kikapcsolták a Falco kulcsembereit.
 
 
 
 
 

A ZTE nyerte a szomszédvári rangadót

Zalaegerszeg - Hiába debütált jó játékkal Zsigeranovics, a hazaiak kikapcsolták a Falco kulcsembereit.

Tudd meg gyorsabban a magyar kosárlabda legfontosabb híreit. Klikk és like a Facebook oldalunkat!


Zsúfolásig telt lelátók fogadták a ZTE-Falco meccs résztvevőit pénteken este. A hazai B-közép „Fuck you Govens! Fuck you!” rigmussal „köszöntötte” korábbi kedvenc játékosát, a most már szombathelyieket erősítő Darrin Govens-t a bemelegítés után. Az amerikai ezt később a meccs folyamán folyamatosan megkapta, és mint utólag kiderült, a zrika ki is zökkentette remek formájából.

Egy perc után 5-0-ra vezettek a fehér mezesek. A Falco hamar válaszolt Váradi és Pustahvar távolijával. A hazaiak szinte minden próbálkozásukból sikeresek voltak, így eleinte az ő akaratuk szerint alakult a meccs. Váradi aztán bekeményítetett, a negyed derekán fordítottak a vendégek (11-13). A Falcóba beállt az új szerzemény, Zsigeranovics, valamivel több, mint három perc volt hátra, amikor 13-21-nél Bencze Tamás időt kért. Sikerült rendezniük a sorokat a zalaiaknak, 6-0-val feljött 18-21-re a ZTE, ekkor Szekulovics lépett a zsűriasztal felé. Az első negyed Ubilla büntetőivel 22-27-es eredménnyel zárult.

Parázs hangulatú volt a derbi, a hazai B-közép végig a vendégeket anyázta, időnként a szombathelyi focicsapat is csuklott. Bár továbbra is kézben tartotta a meccset a Falco, visszajött a meccsbe a ZTE. A bajnokságegyik legjobb egyese, Ubilla vette vállára a hazaiakat, triplájával megszerezte tizenkettedik pontját, és hosszú idő után ismét a Bencze-legénység vezetett (34-33). Ez fordulópont volt, a remek napot kifogó Drunglias közelije után ismét időt kért Szekulovics. Benke távoliját követően már 41-33 volt az állás. Aztán először (és utoljára) villant – távolról – Medford, majd egyéni akcióból Govens is hozzátett, 41-38-nál ismét Bencze hívta magához fiait. A második negyed egyértelműen a zalaiakról szólt, 30 pontot szórtak, a félidőben 52-45 volt az állás.

A fordulás után 6-0-val kezdett a ZTE, hamar zúgott is a „Tíz! Tíz! Tíz” rigmus. Tizenhat ponttal is vezettek a hazaiak (62-46), aztán ismét beállt Zsigeranovics, amitől új erőre kapott a Falco, hatra zárkóztak a vasiak (64-58). Az utolsó felvonás 68-62-ről indult.

Simon és Ubilla akaszkodott össze a záró negyed elején, páros technikai lett a „jutalmuk”. Időközben 68-66-ra feljött a vendég. Varázsütésre jött az újabb fordulat, Szabó triplájával a 35. percben 79-68-ra ismét elhúzott a Zete, Szekulovics jobb híján megint időt kért. Norfleet megtette azt a szívességet a Szombathelynek, hogy a kitörő Govens-t utolsó emberként sportszerűtlenül faultolta 79-72-nél, igaz ez is belefért, mert a két sikeres büntető után az oldalbedobást követően nem vendég, hanem hazai kosár született. Ubilláék jól sáfárkodtak a hátralévő idővel – még egy Drungilas-sportszerűtlent is átvészeltek –, és összességében teljesen megérdemelten nyertek. Hiába debütált jó egyéni teljesítménnyel Zsigeranovics, a ZTE felkészült riválisából, kikapcsolta kulcsembereit, és a kulcspillanatokban rendre tudott valami újat húzni.

Bencze Tamás, a ZTE edzője: Nagyon örülök a győzelemnek és meghajlok minden játékosom előtt, mert csapatként tudtunk győzelmet aratni egy kiváló Falco ellen. Az első negyedben nem úgy működött a védekezésünk, mint terveztük, ráadásul a Falco extrán dobott és külső dobásaikat nem igazán tudtuk kontrollálni. A második negyed volt a döntő, amikor visszatudtunk jönni és előnnyel tudtunk menni a félidőre. Ubilla nagyon jó volt támadásban és biztos kézzel értékesítette a helyzeteket. Benke és Norfleet védekezése is dicsérhető, Drungilas pedig nagyot harcolt a palánk alatt, azon múlt a mérkőzés, hogy több lepattanót sikerült szednünk, ráadásul 13 támadót. Fontos volt, hogy a két falcos kisembert semlegesíteni tudtuk, így nem tudtak annyit hozzátenni a játékhoz, mint például tették a Körmend ellen. Nagyon kicsin tud múlni egy győzelem, úgy érzem ma megérdemelten hagytuk el győztesen a parkettet, mindenki hozzátette a magáét a sikerhez. Boldog vagyok, hogy megnyertük a rangadót, ráadásul mindkét szurkolótábor nagyszerű hangulatot teremtett, és a játékvezetőkre sem lehetett panasz.

Szrecsko Szekulovics, a Falco edzője: Gratulálok a Zalaegerszegnek, az első negyedben sikerült némi előnyre szert tennünk, és megvolt a sanszunk megfogni a meccset. Később azonban a ZTE visszajött a meccsbe, és utána végig tartani tudta jó formáját. Ubillát sajnos nem tudtuk tartani ma este, extrán játszott, az egész ZTE nagyot harcolt, nálunk pedig sajnos nem volt elég energia a csapatban ehhez. Megint egy idegenbeli vereség – amikor elhagyjuk a Szombathely táblát, egyszerűen nem hiszik el játékosaim, hogy nyerhetünk... Szerencsére most két hazai meccsünk következik – a Kaposvár és a MAFC ellen -, remélem ott több babér terem számunkra. Dolgozunk tovább, beépítjük Ivant, aki jó játékkal debütált és januárban megpróbálunk vendégként is sikert aratni; hiszen nem lehetünk idegenben kisegerek, ha hazai pályán oroszlánok tudunk lenni.

 
 

 

 
 • 196C.Zvezda2016december06.09:15ÚjVálasz

  ezt meg még talán nem mondtam:
  Grat a ZTE-nek, merr megérdemelten nyertek!!

   
 • 195C.Zvezda2016december06.09:12ÚjVálasz
  Idézet: ZTE15
  Mit ne mondjak,okoztál pár vidám percet nekem :DDD.De persze mexikói,mint ahogy Miskolcon is Brazilok honosodtak meg.....
  ...

  ez esetben nem egyről beszélünk.
  Akire Te gondolsz akkor sztem, Ő csak egy kis szaros gyerek.. nem gondolnám, hogy roma.

   
 • 194ZTE152016december05.17:23ÚjVálasz
  Idézet: C.Zvezda
  Te milyen hülye vagy. :)))))
  A csávó mexikói, az USA-ban is tanult. Nem mellesleg a legnagyobb munkaadótoknál dolgozik, azon, hogy minden rendben menjen, ha már a magyarjaitoknak ez nem megy.
  ...

  Mit ne mondjak,okoztál pár vidám percet nekem :DDD.De persze mexikói,mint ahogy Miskolcon is Brazilok honosodtak meg.....De nem volt nehéz megkülönböztetni,hiszen tavaly mikor 40el égtetek,és 10en voltatok,ő mutogatott egyedül egészen addig,amíg egy másik szhelyi srác meg nem fegyelmezte.Szóval ideje megnevelnetek a túlsúlyos tanult "mexikóitokat"

   
 • 193C.Zvezda2016december05.16:28ÚjVálasz
  Idézet: ZTE15
  Jaaaj gyertek ide sírni szombathelyiek!Szegény Govens tényleg keserű a szőlő mi?!Ja és nem a mi táborunkban van roma az első sorban...
  ...

  Te milyen hülye vagy. :)))))
  A csávó mexikói, az USA-ban is tanult. Nem mellesleg a legnagyobb munkaadótoknál dolgozik, azon, hogy minden rendben menjen, ha már a magyarjaitoknak ez nem megy.
  Miért vagyok meglepve, hiszen csak egy zalai vagy...

   
 • 192heraklith19902016december05.12:25ÚjVálasz
  Idézet: ozymandias
  Kezdetben volt egy-két értelmesebb hozzászólásod is. Függetlenül attól ,hogy épp melyik neveden tetted. Foglalkoztál a kosárlabdával is.
  ...

  Lehet abban némi igazság, amit írsz. Látod az erőszak erőszakot szül. Meg van az oka, hogy mitől változott a "hozzáállásom", de most is jobban örülök az értelmes vitának, csak sajnos egyre kevesebbszer van benne részem.

   
 • 191ozymandias2016december05.12:04ÚjVálasz
  Idézet: heraklith1990
  Akkor ez rossz poén volt, sajnálom. Tényleg.
  Így most nem másolom be a te (nekem címzett) rossz poénodat, ami miatt kitiltottak innen!
  ...

  Kezdetben volt egy-két értelmesebb hozzászólásod is. Függetlenül attól ,hogy épp melyik neveden tetted. Foglalkoztál a kosárlabdával is. Aztán hosszú ideje csak hánysz és böfögsz minden cikkhez ész nélkül ,a semmiről is beírsz 3-4 hsz-t (ezek értékét pedig rosszul becsülöd meg). Ez beteges.

   
 • 190ozymandias2016december05.12:00ÚjVálasz

  A vasi sárgák mikor lettek ennyire kiscsajok? Nemrég még elképzelhetetlen lett volna ,hogy egy ilyen szomszédvári rangadó után hisztériáznak pár trágár rigmus miatt. Lassan tényleg minden tábor libsi színházi közönség lesz.

   
 • 189heraklith19902016december05.06:45ÚjVálasz
  Idézet: 72huk
  Örülök, hogy jól szórakozol. Én annyira nem. Apám 6 éve, karácsonykor hagyott itt bennünket...
  ...

  Akkor ez rossz poén volt, sajnálom. Tényleg.
  Így most nem másolom be a te (nekem címzett) rossz poénodat, ami miatt kitiltottak innen!

   
 • 18872huk2016december04.23:15ÚjVálasz
  Idézet: heraklith1990
  Ez az irónia, nem az amikor a Zetések parasztoznak....
  Egyébként attól még, hogy a szolnoki nyuggerek komoly veszik ezt a fórumot, még nem biztos...
  ...

  Örülök, hogy jól szórakozol. Én annyira nem. Apám 6 éve, karácsonykor hagyott itt bennünket...

   
 • 187heraklith19902016december04.22:00ÚjVálasz
  Idézet: profbasket
  Szimpatikus srác vagy nekem! :DDDDDDD
  ...

  Ez az irónia, nem az amikor a Zetések parasztoznak....
  Egyébként attól még, hogy a szolnoki nyuggerek komoly veszik ezt a fórumot, még nem biztos, hogy Nobel díjat érdemelnek.
  Szegény huk meg hát.... mióta Ivkó mondta neki, hogy " Huk én vagyok az apád".... kicsit labilis lett.
  Negyedeket vesz ki a meccsekből, meg képzeld egyszer ki is tiltották innen... :-D

   
 • 186profbasket2016december04.17:08ÚjVálasz
  Idézet: heraklith1990
  Mi jut eszedbe a faékről?

  Itt nagyjából mindenki szubjektív. Kicsit kevered a dolgokat, nemde?
  ...

  Szimpatikus srác vagy nekem! :DDDDDDD

   
 • 185heraklith19902016december04.16:54ÚjVálasz
  Idézet: profbasket
  Huggyos a mesterem volt Hérakli. Grammatikát tanultam tőle, és ötvözöm most azt kosárlabdabeli tudásomma, és véleményezek. Ha főtünt, a meccsek 90%át tökéletesen megjósótam.
  ...

  Mi jut eszedbe a faékről?

  Itt nagyjából mindenki szubjektív. Kicsit kevered a dolgokat, nemde? Ennyire ne vállald túl magad, mert belekeveredsz :-D
  Nem tudom kinek jósoltál és mit, de biztos nagyon ügyes vagy, még annak ellenére is, hogy az ilyen egyszerű szavak jelentése is meghaladja a képességeidet!

   
 • 184ZTE152016december04.13:28ÚjVálasz
  Idézet: 991234dsl
  Közben, meg a hátsódból kilóg a kapanyél!!!

  ...

  Jobban tennéd ha inkább levezetnéd ezt a sok felesleges energiát.Foglalkozz a saját csapatod buzdításával te semmirekellő...Vagy ha ennyire erősnek hiszed magad hogy itt fuckyou-zod a b-közepet akkor húzz egy maszkot a billentyűzet mögött ülve úgy még keményebb leszel.

   
 • 183profbasket2016december04.12:43ÚjVálasz
  Idézet: heraklith1990
  Jaj te álszent madár, te! Hát mennyi eszed van neked, te isten báránya?
  Eltanultad a hugyostól ezt az erőltetett "stílust" és azt hiszed egyedi vagy?
  ...

  Huggyos a mesterem volt Hérakli. Grammatikát tanultam tőle, és ötvözöm most azt kosárlabdabeli tudásomma, és véleményezek. Ha főtünt, a meccsek 90%át tökéletesen megjósótam. Inkább örüjjetek van egy szubjektív ember a fórumon...És a fákjútó tovább is látik...
  Nem vok szolnoki, de hidd el huk,adsl,és sanyitata iqja leveri zsigerbű az egész b közepetekét.

   
 • 182991234dsl2016december04.12:27ÚjVálasz
  Idézet: ZTE15
  Azt a mindenit de kemény vagy te senkiházi parasztgyerek
  ...

  Közben, meg a hátsódból kilóg a kapanyél!!!

   
 • 181heraklith19902016december04.12:18ÚjVálasz
  Idézet: heraklith1990
  Jaj te álszent madár, te! Hát mennyi eszed van neked, te isten báránya?
  Eltanultad a hugyostól ezt az erőltetett "stílust" és azt hiszed egyedi vagy?
  ...

  ... akkor már én érzem magam kellemetlenül helyette.
  Tudom neked ez nem fáj, mert nem érted! :-D

   
 • 180heraklith19902016december04.12:15ÚjVálasz
  Idézet: profbasket
  Írónikus, mikor a zétée parasztoz le másokat és nevezik szolnokiakat buckalakóknak.......
  ...

  Jaj te álszent madár, te! Hát mennyi eszed van neked, te isten báránya?
  Eltanultad a hugyostól ezt az erőltetett "stílust" és azt hiszed egyedi vagy? Értem én, hogy nem tudsz két szót egymás után helyesen leírni, de szerinted ez így kevésbé szánalmas?
  Semmi bajom itt a fórumon a rosszindulatú emberekkel, de amikor valaki emellett még mérhetetlenül ostoba is

   
 • 179profbasket2016december04.12:02ÚjVálasz

  Írónikus, mikor a zétée parasztoz le másokat és nevezik szolnokiakat buckalakóknak.......:D
  Mikó egerszegen több a buckaföldi "szakmunkásagyú" xD de hát tuggyuk bence szeret ilyen körökbe mozogniiiiiiii

  Visszanéztem a fákjúgovenszt...
  Egyik oldalon: bóoldog boldog boldog születésnapot zene 2 minutes later fákjúgovenszfákjú
  így kell megünnepelni egy új élet születését xDDDDDD LOLka Bolka és a szolnokiakat szidjátok

   
 • 178ZTE152016december03.23:06ÚjVálasz
  Idézet: 991234dsl
  Fuck you Govens! A tavalyi szezon ZTE üdvöskéjének ezt a rigmust szánták elismerésként a kiváló szezonért! Jómagam is ugyanezt kívánom a sötét ZTE "b" középnek...
  ...

  Azt a mindenit de kemény vagy te senkiházi parasztgyerek

   
 • 177termib19692016december03.20:12ÚjVálasz
  Idézet: mindigazetellenfujnak
  Szerintem egyenként nézd végig az összes hozzászólást és elemezgesd. Aztán nehogy félmunkát végezz ám! Lesz dolgod bőven.
  Helyesírásba belekötni...
  ...

  Nyugalom, kívülállóként láttam a meccset is, nem is volt rossz. Csak beleolvastam a fórumba és ez feltűnt. Egyébként nem értem a Falco-t, ezzel az állománnyal és edzővel, szerkezettel valahol a dobogót kellene ostromolni. Talán fogjátok is. Ez a center megáll a lábán, az tuti. Igazi klasszikus. A két fél vitájába meg nem szerettem volna beletenyerelni, szerintem szégyen ami itt megy. Mindenről szól, csak a sportrészről nem! Hajrá Magyarok!

   
 • Idézet: termib1969
  Semmi köze a névelő helytelen használatának a tájszóláshoz. Nem egyről beszélünk.
  Hát még "ilyent"? Nyilván ez is egy tájszólás, igazi gyöngyszem kategória....
  Szégyen!
  ...

  Szerintem egyenként nézd végig az összes hozzászólást és elemezgesd. Aztán nehogy félmunkát végezz ám! Lesz dolgod bőven.
  Helyesírásba belekötni... persze akinek nincsenek érvei az nem tud mást tenni.

   
 • 175termib19692016december03.19:18ÚjVálasz
  Idézet: Kaponya
  Más tájszólásán - ami szintén megbecsülendő része szép anyanyelvünknek - gúnyolódni pedig prosztóság....
  ...

  Semmi köze a névelő helytelen használatának a tájszóláshoz. Nem egyről beszélünk.
  Hát még "ilyent"? Nyilván ez is egy tájszólás, igazi gyöngyszem kategória....
  Szégyen!

   
 • 174szmuki72016december03.19:15ÚjVálasz

  Igaz a hír? Váradi tényleg megegyezett Ivkoval, Szolnokra költözik??

   
 • 173szmuki72016december03.19:12ÚjVálasz

  A Zalaiak szerint Govensnek nem áll jól a sárga fekete szín, inkább látták volna piros feketében...A kék fehérbe már nem cserélnék vissza, hiszen kaptak nála jobb játékost

   
 • 172Kaponya2016december03.17:52ÚjVálasz
  Idézet: termib1969
  Személynevek elé ne tegyél már névelőt, mert nagyon sértő az illetőre nézve...meg főleg a szép anyanyelvünkre!
  ...

  Más tájszólásán - ami szintén megbecsülendő része szép anyanyelvünknek - gúnyolódni pedig prosztóság....

   
 • 171termib19692016december03.17:33ÚjVálasz
  Idézet: MARILLION
  A Falco ismét elhagyta Szombathelyt. A Govens ismét beleszippantott a zalai levegőbe,a mai játéka nekem nem volt meglepetés! Akkor lett volna az ha megszórja őket is!
  ...

  Személynevek elé ne tegyél már névelőt, mert nagyon sértő az illetőre nézve...meg főleg a szép anyanyelvünkre!

   
 • 170termib19692016december03.17:30ÚjVálasz
  Idézet: kunka
  Lemaradtam valamiről?
  Szerintem szöszinél undorítobb volt a ZTE tábor...
  ...

  Váradi Kornéllal Szolnokon.....???? Hmmmm.... van baj az emlékezettel, kicsit kevesebbet abból a kannásból kisfiú!

   
 • 169991234dsl2016december03.17:25ÚjVálasz

  Fuck you Govens! A tavalyi szezon ZTE üdvöskéjének ezt a rigmust szánták elismerésként a kiváló szezonért! Jómagam is ugyanezt kívánom a sötét ZTE "b" középnek, de csupa nagybetűvel! FUCK YOU B-KÖZÉP! Az éjszaka hozzátok képest nappali fény!!!!!!

   
 • 168Bolognai2016december03.17:18ÚjVálasz
  Idézet: heraklith1990
  Nem volt egészen helyes a megfogalmazásom, inkább hosszabb távú tervek, de nem fogom leírni, hogy mire célzok. Nem ez a lényeg.
  ...

  Először rendezzék a sarakat és év végén ne kelljen üres kasszával szégyenkezni utána lehet hosszútávú tervekről beszélni!Sajnos a klub gyenge lábakon áll csoda,hogy eredmények jönnek!

   
 • 167szmuki72016december03.16:35ÚjVálasz

  3 légióssal már nem trendi, azt a jatékot csak zalában játszodják.
  Tényleg ám, tudja valaki ott miért nem faradnak el a hazai játékosok? Ott miért jatszhatnak annyit?? Szerintem ez nem szép tölük. Játszodhatna ott 4.légiós is és akkor a hazai játékosok ott is pihizhetnének.

   
 • 166szmuki72016december03.16:28ÚjVálasz

  De miért ne igazolhatna pl a Falcó 6. légiost? Szerintem nyugodtan megtehetik, van rá anyagi fedezet. Akkor a Váradinak sem kellene olyan sokat jatszania.Lehetne kezdeni 5 légiossal, maradhatna tarcsiban a 6.légiós, a Váradi sem fáradna ell annyira. Többieket nem említem, eddig sem jutott sajna sok szerep nekik.

   
 • 165bakimvp2016december03.14:42ÚjVálasz
  Idézet: oleg
  Govensen és esetleg Váradin kívül ki olyan brutális a mostani Falcoban..? Turner, Medford, a két középszerű unott VALOGATOTT..? Vagy Ki..?
  ...

  A Szolnok/Alba páros után nem látok egy csapatot sem, amelyik veretesebbnek/drágábbnak tűnne, mint a szombathelyi keret. Rákínáltak Govensre, a tavalyi év MVP-jére. Leigazoltak egy komoly pedigréjű fehérorosz válogatottat, nem tűnik rossznak a másik két amcsi sem. Hoztak most ötödik légiósnak egy igazi tábla alatti centert. A húzóember Váradi mellé Szolnokról és Körmendről érkeztek rutinos válogatott kiegészítő emberek. Ez az anyag papírforma szerint elég kellene, hogy legyen az 1-4-hez.

   
 • 164heraklith19902016december03.14:27ÚjVálasz
  Idézet: kekfeher05
  Hosszútávú tervek? Te miről beszélsz?
  ...

  Nem volt egészen helyes a megfogalmazásom, inkább hosszabb távú tervek, de nem fogom leírni, hogy mire célzok. Nem ez a lényeg.

   
 • 163kekfeher052016december03.14:16ÚjVálasz
  Idézet: heraklith1990
  Nincs könnyű helyzetben a klub az biztos, de 2010 szerintem ebből a szempontból nem fog megismétlődni. Én bízom benne, hogy lassan lépegetni fogunk előre.
  ...

  Hosszútávú tervek? Te miről beszélsz?

   
 • 162szmuki72016december03.13:45ÚjVálasz

  Sajnalom ám én a Simont ! Azért küldték csak pályára, hogy probalja kizokkenteni a zalaiak Ubilllajat....Olyan szépen nézett rá közelröl... De nem sikerült neki a granc beleeeee
  ..

   
 • 161oleg2016december03.13:44ÚjVálasz
  Idézet: craig
  Jah Simon Kristóf vagy ki a bánat az??Egy szar ember már elnézést!Silver Lacika stílus!
  ...

  Beküldte Szeku aprítani.. Mondjuk Kis Raul 8-10 másodperces becserélgetése is gáz volt, mégha látszott is Bencze szándéka.

   
 • 160MTE19802016december03.13:39ÚjVálasz
  Idézet: heraklith1990
  Érzem, hogy idén tényleg megtalálta igazi otthonát a szenegáli streetball csapat.
  ...

  Istálló! Nézz körül a fapados csarnokotokban.

   
 • 159craig2016december03.13:26ÚjVálasz

  Jah Simon Kristóf vagy ki a bánat az??Egy szar ember már elnézést!Silver Lacika stílus!

   
 • 158oleg2016december03.13:23ÚjVálasz
  Idézet: optimista73
  Brutális jó kerete van ennek a faconak. Nem is nagyon érem hogy miért ilyen gyengék idegenben. Minden posztra van két egyforma játékosa. Ebből is látszik, hogy a kosárlabda nem a hűlyek sportja.
  ...

  Govensen és esetleg Váradin kívül ki olyan brutális a mostani Falcoban..? Turner, Medford, a két középszerű unott VALOGATOTT..? Vagy Ki..?

   
 • 157hefti19632016december03.13:11ÚjVálasz
  Idézet: istipisti
  Nem köpjük!!!
  Szvsz: Nálad valami igen nem stimmelhet, ha itt éled ki Magad...
  Ez egy meccs volt--írtam már--, majd jövőre, ha indul igazából a bajnokság..
  ...

  Csak helyesbítek-Szűcs és Rózsás....

   
 • 156TomTom2016december03.13:08ÚjVálasz
  Idézet: profbasket
  Már értem mé monnyák zalaiakra hogy sötétek :D
  Agyi szint megvolt gondolom XD Van a Fuck youzásról videó valahol? :D
  ...

  Az ilyen agyoniskolázott" IQ lájtok" mondjak csak, 10 elemivel......

   
 • 155bbfelhasznalo22016december03.13:06ÚjVálasz

  Akkor a tárgyilagosság kedvéért leírom. A bemelegítéshez Govens külön jött be (talán nem véletlenül), nagy tapsot kapott az egész csarnoktól, köszönetül még ki is intett a B középnek. A bemutatásnál is megtapsolták. A feldobás pillanatától azonban már nem a tavalyi kedvenc volt, hanem az ellenfél egyik kulcsjátékosa, akit ki akartak zökkenteni a ritmusából. Ennyi.
  Szerintem profi játékos kb pont lesz@rja, mit kiabálnak neki, de egy szombathelyi oldalnak most kényelmesebb a sötét zalára terelni a témát az újabb idegenbeli vereség helyett (ráadásul kattintásszámot generál).

   
 • 154TomTom2016december03.12:58ÚjVálasz
  Idézet: profbasket
  Már értem mé monnyák zalaiakra hogy sötétek :D
  Agyi szint megvolt gondolom XD Van a Fuck youzásról videó valahol? :D
  ...

  Apró pénzért ment odébb.....
  ....mit szeressenek rajta?

   
 • 153craig2016december03.12:55ÚjVálasz
  Idézet: profbasket
  Körmenden szenegáli együttes, zétéeben suttyó szurkolók, sopronban egy gyenge edző, filkóban meg egy rookie a kisfőnök.XDDDDDDD

  HAJRÁ DUNÁNTÚL XD
  ...

  Kelet mindig is elmaradott országrész volt.Ez látszik is a nyeszlett hozzászólásaidból te agyoniskolázott hülyegyerek. :)

   
 • 152Beniben2016december03.12:35ÚjVálasz

  Ez olyan felemelő, hogy minden ZTE-s cikk 100 felett hsz számot generál! Így, vagy úgy de a felszínen vagyunk! :)
  Csak a ZTE!!!

   
 • 151profbasket2016december03.12:29ÚjVálasz
  Idézet: craig
  Tanulj meg írni mielőtt sötétezel te szerencsétlen!
  ...

  Körmenden szenegáli együttes, zétéeben suttyó szurkolók, sopronban egy gyenge edző, filkóban meg egy rookie a kisfőnök.XDDDDDDD

  HAJRÁ DUNÁNTÚL XD

   
 • 150craig2016december03.12:09ÚjVálasz
  Idézet: profbasket
  Már értem mé monnyák zalaiakra hogy sötétek :D
  Agyi szint megvolt gondolom XD Van a Fuck youzásról videó valahol? :D
  ...

  Tanulj meg írni mielőtt sötétezel te szerencsétlen!

   
 • 149heraklith19902016december03.12:02ÚjVálasz
  Idézet: craig
  Az összes vas megyei aki itt siránkozik + az elmeroggyant cikk iró aki maximum a SZarénátokat takarithatná "tehetsége" alapján tanuljon meg vesziteni mert azt sohasem tudtatok.
  ...

  Érzem, hogy idén tényleg megtalálta igazi otthonát a szenegáli streetball csapat.
  Igaz minden évben körmendi szívük van az új feketéknek, csak valami érthetetlen okból mégis tovább állnak, de ez most érzem, hogy más. Ti is érzitek, ugye "kedves" körmendi sporttársak?
  Ha nem férnek be jövőre vagy később a keretbe akkor is Körmenden telepednek le. Ilyen istálló például nincs a világon máshol, ahová az egész falu befér. :-D
  Petty, ha jól tudom a pályafutását követően kárpitos lesz az Adában, Allan árufeltöltő a sparban, Saddler, Loveridge és Smith meg munkahely híján együtt szögdécselnek majd a Rába parton a közmunka keretében.
  Szabadidejükben még nem tudják, hogy mit fognak csinálni, mert a tyúkoktól félnek, de majd kijárnak a főtérre ünnepeltetni magukat a könnyes szemű falubeliekkel.

   
 • 148norbee102016december03.11:56ÚjVálasz
  Idézet: MTE1980
  Ubilla Govens páros? Esetleg Szombathelyen a falcoban nézzheted mert ezzek után Govens nem megy a zetébe az is biztos. Ezt elkurtátok nem kicsit nagyon.
  ...

  Szerinted a történtek után kinek hiányozna Govens? :D Biztos vagyok benne hogy jövőre nem Magyarországon folytatja majd.

   
 • 147profbasket2016december03.11:52ÚjVálasz

  Már értem mé monnyák zalaiakra hogy sötétek :D
  Agyi szint megvolt gondolom XD Van a Fuck youzásról videó valahol? :D

   
 • 146Bolognai2016december03.11:51ÚjVálasz
  Idézet: heraklith1990
  Nincs könnyű helyzetben a klub az biztos, de 2010 szerintem ebből a szempontból nem fog megismétlődni. Én bízom benne, hogy lassan lépegetni fogunk előre.
  ...

  Abban azért egyetértünk,hogy nem ez a klub méltó helye és eredménye...ez egy fellegvár volt nem részsikerek helyszíne...Mert ilyen sikereink is csak az alapszakaszban vannak

   
 • 145craig2016december03.11:46ÚjVálasz
  Idézet: istipisti
  Nem köpjük!!!
  Szvsz: Nálad valami igen nem stimmelhet, ha itt éled ki Magad...
  Ez egy meccs volt--írtam már--, majd jövőre, ha indul igazából a bajnokság..
  ...

  Kinek nem inge..Tudom kikről beszélsz ne aggódj.Nem 20 éves kispöcs vagyok.

   
 • 144istipisti2016december03.11:41ÚjVálasz
  Idézet: craig
  Az összes vas megyei aki itt siránkozik + az elmeroggyant cikk iró aki maximum a SZarénátokat takarithatná "tehetsége" alapján tanuljon meg vesziteni mert azt sohasem tudtatok.
  ...

  Nem köpjük!!!
  Szvsz: Nálad valami igen nem stimmelhet, ha itt éled ki Magad...
  Ez egy meccs volt--írtam már--, majd jövőre, ha indul igazából a bajnokság..
  És ha itt etikáról beszélünk, mi is volt annak idején a Szűcs Józsival és Szlávikkal/ha nem tudod kikről van szó, érdeklődj/...

  Ennyi !!!!

   
 • 143craig2016december03.11:33ÚjVálasz
  Idézet: hajrakormendhajravas
  +1
  ...

  Az összes vas megyei aki itt siránkozik + az elmeroggyant cikk iró aki maximum a SZarénátokat takarithatná "tehetsége" alapján tanuljon meg vesziteni mert azt sohasem tudtatok.A buzi Pantelics az sportszerű,meg a buzi Egerszeg igaz vasiak?/és még lehetne sorolni/.Ha már szépen össze fújta a szél itt a szemetet látom körmENDiek is beugatnak ide a nagy arcról.Akkor had mondjam el az ország legnagyobb arcú szurkolói azok pont ők!!!És ha már a falusiaknál tartunk 10 év múlva már nem kell légiósokat hoznotok mert az utánpotlásban lesz legalább 5 kis fekete..Álszent kutyák vagytok mind!!!Köpjétek pofán magatokat!

   
 • 142heraklith19902016december03.11:23ÚjVálasz
  Idézet: Bolognai
  Legyen igazad!De az a hír járja,hogy a klub a veterán sztárokat és családjukat tartja el ami szép gesztus,de nehéz így előre lépni!
  ...

  Nincs könnyű helyzetben a klub az biztos, de 2010 szerintem ebből a szempontból nem fog megismétlődni. Én bízom benne, hogy lassan lépegetni fogunk előre. Vannak használható rövid- és hosszútávú tervek is, majd meglátod.
  Egyébként igazad van, a szurkolók nagy része (köztük én is) elégedett ezzel a szerepléssel is.
  Van esélyünk bárkit megverni, csapatjátékot látunk, küzdenek a srácok és ráadásul tele vagyunk magyar játékossal!
  Jó lenne persze éremért küzdeni, de nekem ez már elég. Eljön még újra a mi időnk, addig meg szívesen nézem ezt a játékot és elégedett leszek az 5-8. hely valamelyikével is.

   
 • Idézet: MTE1980
  Zte tábor Litvániát éltette? Költözetek oda.
  ...

  +1

   
 • 140hozso2016december03.11:11ÚjVálasz

  szép volt fiuk!köszönet a győzelemért,ezzel nagy örömet szereztetek.hajrá ZTE!!!

   
 • 139Bolognai2016december03.10:52ÚjVálasz
  Idézet: heraklith1990
  Épitkezünk, csak figyelj!
  1, max 2 év és ott leszünk a méltó helyünkön, a tabella legelején ;-)
  ...

  Legyen igazad!De az a hír járja,hogy a klub a veterán sztárokat és családjukat tartja el ami szép gesztus,de nehéz így előre lépni!Völgyinek kellene a sarát kifizetni:)Sokba került a 2010 bajnoki cím ugyanez lenne most is!Nektek bőven jó a középszerűség a szurkolóknak ez is elég!

   
 • 138szmuki72016december03.10:35ÚjVálasz

  Pl milyen szépen elvégezte a Zte vezèrszurkoloja ( aki az énekli : ha felveszed.... ) a kezdödobást ? Ezt ám Ö a Zte vezetöségétöl kapta a szülinapjára !! Sźép gesztus volt töllük, gondoltak a vezérszurkolójukra!

   
 • 137Beniben2016december03.10:32ÚjVálasz
  Idézet: hunyeeeahno88
  Gusztustalan vasi majom aki ìrta ezt a cikket!!!!
  ...

  Nem is adta a nevét hozzá...nem véletlenül...

   
 • 136szmuki72016december03.10:22ÚjVálasz

  Sportszerüek legyünk.. Gyözott a jobb csapat, ezen nincs mit a nyertes gárda szurkolóinak megmagyarázni, itt csak a veztesek próbalkoznak:-D

   
 • 135hunyeeeahno882016december03.09:51ÚjVálasz

  Gusztustalan vasi majom aki ìrta ezt a cikket!!!!

   
 • 134pilotakex2016december03.09:38ÚjVálasz

  Végig a vendégeket anyázta... gratulálok... Inkább matekórára járnátok be, szerencsétlenek. "Tizenhat ponttal is vezettek a hazaiak (62-45)"
  Érdekes, tavaly az összes meccsen szólt ellenünk a b.zi Pantelic, vasi oldalról folyamatosan megy a b.zi Egerszeg, Körmend ellen még az ünneplés alatt is a Vasból jön a fény ment, egyszer sem volt megemlítve a cikkekben. Legalja vagytok...
  Az meg a másik, hogy csak a Falco-sok sírnak meccs után azért, hogy ment a zrika a két csapat szurkolói között (annak ellenére, hogy ők is nyomják). Érdekes, egy ZTE-Körmend után sosincs ilyen téma. Egy rangadónál igenis része ez is a hangulatnak. Inkább egy ilyen meccs legyen, mint ezer ülve tapsikolós.

   
 • 133optimista732016december03.09:25ÚjVálasz

  Brutális jó kerete van ennek a faconak. Nem is nagyon érem hogy miért ilyen gyengék idegenben. Minden posztra van két egyforma játékosa. Ebből is látszik, hogy a kosárlabda nem a hűlyek sportja. Egy közepes szintű edző is bajnokot csinálna ebből a társaságból. Minek nektek szerb edző, ezt egy magyar másodedző is simán tudja. Érdekes hogy senki nem szidja, bezzeg szegény Benczét annó, pedig messze nem volt ilyen kerete. Sok fiatallal próbálkozott sok játék percet adva nekik, akik most minőségi magyar játékosok. Dehát el kellett zavarni mert sok szoros meccsen kikaptatok mert meg hiányzott a rutin.
  Bencze most egy szerény kerettel is tud eredményes lenni.

   
 • 132aurel2016december03.09:01ÚjVálasz

  Kár, hogy nincs rotáció, gyenge a csapatjáték, többször van erőlködés, mindenáron rádobás.Nem értem, hogy a médiában is több alkalommal az egyik legjobb magyar védőjátékosnak tartott válogatott játékost miért ültetik annyit a padon,pedig valószínűleg Ubillát bárkinél jobban tudott volna fogni. Szolnok ellen is végigülte a negyedik negyedet, pedig egyedül ő fogta jól Vojvodát, és előtte nagyon is jó teljesítményt nyújtott a meccsen. Kár.
  Igen, a két válogatott játékos valóban mélyponton van, pedig az előző években már bizonyítottak. Érdemes lenne megvizsgálni az okát.Nem tudom történt-e próbálkozás ennek orvoslására.Érdemes lenne, mert hozzá tudnának tenni a csapatjátékhoz.
  Hajrá Szombathely!

   
 • 131MTE19802016december03.08:34ÚjVálasz
  Idézet: heraklith1990
  Ajjaj de durci lettél, nem jött be a meccs előtti tipped? :-D
  Jöttök Egerszegre, ne aggódj. Fog még itt fetrengeni az egész szenegáli streetball válogatott!
  ...

  Sajnos, Lemont választotta vezetőség Govens helyett. Majd meglássuk ki fetreng a végén. Nagy volt az arc az alapszakaszban nálatok tavaly aztán a rájátszásban meg cumi volt.

   
 • 130heraklith19902016december03.08:14ÚjVálasz
  Idézet: MTE1980
  Ubilla Govens páros? Esetleg Szombathelyen a falcoban nézzheted mert ezzek után Govens nem megy a zetébe az is biztos. Ezt elkurtátok nem kicsit nagyon.
  ...

  Ajjaj de durci lettél, nem jött be a meccs előtti tipped? :-D
  Jöttök Egerszegre, ne aggódj. Fog még itt fetrengeni az egész szenegáli streetball válogatott! ;-) Beállhat Govens is, bár nektek annyi eszetek sem volt, hogy egy szezonra megtartsátok.

   
 • 129MTE19802016december03.06:38ÚjVálasz
  Idézet: rorschach
  Két megyeszékhely játszott, te mit keresel itt?
  ...

  Amit ti szoktatok nálunk. Nincs kiírva hogy más csapat szurkolói nem írhatnak ide.

   
 • 128MTE19802016december03.06:35ÚjVálasz
  Idézet: szmuki7
  Amugy a barátom és az öccsém szembe velem szurkolt a Falcó táborban.
  Ezt a mai estét beszivták, vacsorát sem kapnak tőlem:-D
  ...

  Szmuki! Akkor a barátod az éjjel biztos bosszút állt a vereségért.

   
 • 127rorschach2016december03.06:31ÚjVálasz
  Idézet: MTE1980
  Körmend-Zte rangadón tanulni? Aztán kitől ? Max tőlünk tudnának mert ott is ugyan ezt nyomjátok mint tegnap a cinegék ellen.
  ...

  Két megyeszékhely játszott, te mit keresel itt?

   
 • 126MTE19802016december03.06:28ÚjVálasz
  Idézet: MARILLION
  Szmuki7 mi a faszról beszélsz? Ennyire nem lehetsz hee...! A Litvánotok hány napja van ott a csapatnál,meg a vele szemben felemlegetett Szerb mióta van a Falconál!
  ...

  A Litvánjuk az elején olyan jó volt hogy Körmenden csak fetrengett a parketán.

   
 • 125MTE19802016december03.06:22ÚjVálasz
  Idézet: szmuki7
  Igen-igen....ilyenkor lehet mindent fikázni...Mi volt a gond?? Hogy fikáztak Govenst? Oka volt! Mi volt a gond? Hogy fikázta a zalai csarnokban talalható szurkolok 90 %-a a nagy Falcót?? Oka volt!
  ...

  Körmend-Zte rangadón tanulni? Aztán kitől ? Max tőlünk tudnának mert ott is ugyan ezt nyomjátok mint tegnap a cinegék ellen.

   
 • 124MTE19802016december03.06:18ÚjVálasz
  Idézet: szmuki7
  Szerintem ezen bukott föleg a Falcó, hogy elvett sok játékpercet, de ez jól jött most , az a helyzet, ezen a mérközésen ill a végén sem a semmiért éltette a ZTE tábor Litvániát....
  ...

  Zte tábor Litvániát éltette? Költözetek oda.

   
 • 123MTE19802016december03.06:15ÚjVálasz
  Idézet: szmuki7
  Értem én, de ki marad majd a következö idényben Szombathelyen???? Azért egy Ubilla Govens párost szivesen látnék egy csapatért küzdeni...

  ...

  Ubilla Govens páros? Esetleg Szombathelyen a falcoban nézzheted mert ezzek után Govens nem megy a zetébe az is biztos. Ezt elkurtátok nem kicsit nagyon.

   
 • 122rorschach2016december03.06:11ÚjVálasz
  Idézet: falcoszurkolo
  Egerszegi szurkolótól tanulni... Háhá az év vicce volt !!!!
  Volt játékosunkat aki tavaly isten volt most porig alàzni, szenzációs Egerszegi kultúrbarbárok!
  ...

  Látom érzékenyen érintett ez a vereség.Hagyd abba a picsogást és mond szépen : Gratulálok a ZTE-nek jobb volt ma, aztán szaladj kérjél az Ivántól egy autogrammot, otthon egy pohár kakaó és feküdj le időben! Holnap jobb lesz ne aggódj!

   
 • 121szmuki72016december03.01:19ÚjVálasz
  Idézet: craig
  Ennyi!Undorító!!!
  ...

  Mi történt?

   
 • 120craig2016december03.01:14ÚjVálasz
  Idézet: freddy57
  Ezt a tudósítást tanítani kellene!
  Negatív példaként.
  ...

  Ennyi!Undorító!!!

   
 • 119freddy572016december03.00:53ÚjVálasz

  Ezt a tudósítást tanítani kellene!
  Negatív példaként.

   
 • Idézet: szmuki7
  Ok, azért kaptak...
  Én nem vok látod szakértö, kérlek segits ki engem....Miért nem szeretik dunántúllon a Falcót?? Körmenden nem, Sopronban egyszerüen utálják, Zalaegerszegen semmibe veszik...
  ...

  Bizonyos szint alatt szoktak elkezdeni emberek utálkozni és talán akkor kezdődött amikor végigvertünk mindenkit ? : ) Általában azokat utálják a legjobban, akik a legjobbak és mellé nem szürke kisegerek lásd Kálmán Laci. Mindenesetre Körmend Falco között messze nincs olyan nagy utálat a zrikán kívül, Sopronban csak fontoskodnak, ZTE Hali között meg régi mély ellentét van amit ostoba módon idekevernek.

  Egyébként nekem első tippem az lett volna, hogy a Bencze Tomi lánya vagy.

   
 • 117szmuki72016december03.00:32ÚjVálasz

  Az nem volt szép a Zte-töl, hogy a kis huncutt magyar játékosai jól játszottak.
  Most a Falcóban kezd majd magyar játékos? Vagy a kispadra vettek légiost? Mi lesz a Váradival meg a tobbi magyar játékossal??

   
 • 116szmuki72016december03.00:24ÚjVálasz
  Idézet: MARILLION
  Azért ne fogd őket fogyókúrába,egy meccs miatt! Éhesen még aludni sem lehet!
  ...

  Ok, azért kaptak...
  Én nem vok látod szakértö, kérlek segits ki engem....Miért nem szeretik dunántúllon a Falcót?? Körmenden nem, Sopronban egyszerüen utálják, Zalaegerszegen semmibe veszik... Mi a bajuk a Falcóval???

   
 • 115MARILLION2016december03.00:18ÚjVálasz
  Idézet: szmuki7
  Amugy a barátom és az öccsém szembe velem szurkolt a Falcó táborban.
  Ezt a mai estét beszivták, vacsorát sem kapnak tőlem:-D
  ...

  Azért ne fogd őket fogyókúrába,egy meccs miatt! Éhesen még aludni sem lehet!

   
 • 114MARILLION2016december03.00:16ÚjVálasz
  Idézet: szmuki7
  Ennye-ennye, nem nyugszik a lelked, amig ki nem írom neked:-D Ám legyen: Szombathelyen élek( ebédre nem hivnalak meg téged) Körmenden dolgozom, itt nem árulom el...
  ...

  Szerintem totál mindegy ki hol él és onnan kinek szurkol,de okosnak kell lenni,és sportszerűnek a másikkal a legyőzöttel szemben is! 4x10 percen megy a háború,egyszer egyik csapatnak satú ,aztán fordul a kocka,satú a másiknak is,mert az ritkán marad egy helyben a kocka!

   
 • 113szmuki72016december03.00:14ÚjVálasz

  Amugy a barátom és az öccsém szembe velem szurkolt a Falcó táborban.
  Ezt a mai estét beszivták, vacsorát sem kapnak tőlem:-D

   
 • 112szmuki72016december03.00:07ÚjVálasz
  Idézet: MARILLION
  Szmuki7 mi a faszról beszélsz? Ennyire nem lehetsz hee...! A Litvánotok hány napja van ott a csapatnál,meg a vele szemben felemlegetett Szerb mióta van a Falconál!
  ...

  Igazad van, én sajna nem értek a kosárlabdához.
  Nem értek, de amit láttam... nem tom lehet rosszul, bocsánat érte én nem vagyok nagy mágus, nagy szakértö, de azt azért láttam, nem bánják már zalában a szurkolok, hogy van egy Ubilla nevü pasi náluk a Govens helyett, nem cserélnék vissza....

   
 • 111szmuki72016december03.00:02ÚjVálasz
  Idézet: mindigazetellenfujnak
  Bár nem válaszoltál, azt elárulhatom nem dőltem a kardomba a ZTE elleni idegenbeli vereség okán. Sőt, én a szezon előtt is simán számoltam, hogy kikapunk nálatok.
  ...

  Ennye-ennye, nem nyugszik a lelked, amig ki nem írom neked:-D Ám legyen: Szombathelyen élek( ebédre nem hivnalak meg téged) Körmenden dolgozom, itt nem árulom el, mert akkor mimoza lelkunek tartanának, a zalaiakkal szimpatizálok, ha hiszed ha nem, de realissan nézem, lezuzták a Falcót, pedig még Pantelicsük s volt, rettegett Ivánuk sem volt, csupán egy kis Litván centerük:-D

   
 • 110MARILLION2016december03.00:00ÚjVálasz

  Szmuki7 mi a faszról beszélsz? Ennyire nem lehetsz hee...! A Litvánotok hány napja van ott a csapatnál,meg a vele szemben felemlegetett Szerb mióta van a Falconál! A kettőt nem lehet ilyen módon teljesítmény alapján egymással szemben kivesézni! Mert a Litván már amikor először lépett nálatok parkettre,egyből fickándozott mi?! Azért szedd össze magad,meg a gondolataidat normálisba mielőtt kirakod ide fikába! Ne égesd le magad! Ehhez a játékhoz érteni is kell,nem csak a lelátóról smasszerozni tudni!

   
 • 109szmuki72016december02.23:58ÚjVálasz

  Aprópó.... elfelejtettem! Igazi csapatmunka volt a zalaiaktól !! Éljen a kosárlabda szeretete, gyözzön a jobbik! Na ez az, nem a sok pénzböl megvett zsoldossereg, hanem a csapatként joval kisebb pénzböl gazdálkodó, magyar játékosokat sokat játszató csapat. Igen, hááát, ebben megint a zalaiak a nyerök, bár azért a kis huncuttoknál is van 3 !!! légiós... Ugye nem szép tölük.....

   
 • 108szmuki72016december02.23:51ÚjVálasz
  Idézet: mindigazetellenfujnak
  Bár nem válaszoltál, azt elárulhatom nem dőltem a kardomba a ZTE elleni idegenbeli vereség okán. Sőt, én a szezon előtt is simán számoltam, hogy kikapunk nálatok.
  ...

  Ennye-ennye, nem nyugszik a lelked, amig ki nem írom neked:-D Ám legyen: Szombathelyen élek( ebédre nem hivnalak meg téged) Körmenden dolgozom, itt nem árulom el, mert akkor mimoza lelkunek tartanának, a zalaiakkal szimpatizálok, ha hiszed ha nem, de realissan nézem, lezuzták a Falcót, pedig még Pantelicsük s volt, rettegett Ivánuk sem volt, csupán egy kis Litván centerük:-D

   
 • Idézet: norbee10
  Akkor mi mindent jól csináltunk, mert a mai teljesítménye értékelhetetlen volt :)
  ...

  Bejött, ahogy nálunk Pantelic barátságos fogadtatása is.

   
 • 106norbee102016december02.23:43ÚjVálasz
  Idézet: falcoszurkolo
  Egerszegi szurkolótól tanulni... Háhá az év vicce volt !!!!
  Volt játékosunkat aki tavaly isten volt most porig alàzni, szenzációs Egerszegi kultúrbarbárok!
  ...

  Még mindig nem jutott el az agyadig hogy miért anyázzák, igaz? IQ betyár...

   
 • Idézet: szmuki7
  Én is szeretlek téged:-D Amúgy nem szégyen egerszegen kikapni, fel a fejjel, nem elosször történt .... Mi a gond ??
  ...

  Bár nem válaszoltál, azt elárulhatom nem dőltem a kardomba a ZTE elleni idegenbeli vereség okán. Sőt, én a szezon előtt is simán számoltam, hogy kikapunk nálatok. Nekem 2 korábbi vereségünk fáj, ez csak tűzoltásnak lett volna jó.

   
 • 104norbee102016december02.23:42ÚjVálasz
  Idézet: mindigazetellenfujnak
  Arról beszéltem, mi hogy fogadtuk, nem esett le?
  A többi a kék szemüveg...
  ...

  Akkor mi mindent jól csináltunk, mert a mai teljesítménye értékelhetetlen volt :)

   
 • 103falcoszurkolo2016december02.23:41ÚjVálasz

  Egerszegi szurkolótól tanulni... Háhá az év vicce volt !!!!
  Volt játékosunkat aki tavaly isten volt most porig alàzni, szenzációs Egerszegi kultúrbarbárok!
  IQ teszt Zalában nem kivitelezhető, túl nagy a sötétség!...

   
 • 102oleg2016december02.23:41ÚjVálasz
  Idézet: heraklith1990
  Ezen örlődtél egész úton hazafelé a buszon? :-D
  Ezt sikerült kiszenvedni magadból?
  A BB1 helyében bevezetnék egy szintfelmérőt, vagy IQ tesztet a regisztrációt megelőzően.
  ...

  Kovács Péter, Tóth, Turner.. Milyen hozzáállás volt ez tőlük..? Medford rémgyenge. 5 légiós 3 válogatott, mégis nyertünk. Jó volt látni Justint mosolyogni, talán megjön az önbizalma.

   
 • 101heraklith19902016december02.23:40ÚjVálasz
  Idézet: falcoszurkolo
  A meccsről vicc ami itt volt..!!
  3 szürkemarha tevékenysége megint felháborító volt élen Mr.Xfaktor Tőzsérrel!! Hazai oldalon szinte nem létezett foult...
  Szurkolás:
  Gratula a Zete tábornak!!!
  ...

  21/24 lett a faultarány. Ha nem vagy biztos magadban mindig tájékozódj mielőtt leírsz valamit, akkor nem néznek majd hülyének.

   
 • 100heraklith19902016december02.23:35ÚjVálasz
  Idézet: falcoszurkolo
  A meccsről vicc ami itt volt..!!
  3 szürkemarha tevékenysége megint felháborító volt élen Mr.Xfaktor Tőzsérrel!! Hazai oldalon szinte nem létezett foult...
  Szurkolás:
  Gratula a Zete tábornak!!!
  ...

  Ezen örlődtél egész úton hazafelé a buszon? :-D
  Ezt sikerült kiszenvedni magadból?
  A BB1 helyében bevezetnék egy szintfelmérőt, vagy IQ tesztet a regisztrációt megelőzően. Ki lehetne vele szürni az ilyen hozzád hasonlókat.
  Könnyebb lenne itt az élet....

   
 • 99szmuki72016december02.23:34ÚjVálasz
  Idézet: mindigazetellenfujnak
  "A zalaiak litvánja" - és te honnan valósi vagy? Tavaly megjelentél és folyamatosan úgy beszélsz mint a nagy objektív, persze közben csak a zalai propagandát nyomatod.
  ...

  Én is szeretlek téged:-D Amúgy nem szégyen egerszegen kikapni, fel a fejjel, nem elosször történt .... Mi a gond ?? Szeretik a Govenst egerszegen, csak most kicsit eszébe jutott a szurkoloknak az a szemétség, amit megcsinalt... Igaz, pénzböl él mindenki, érthetö... ill az is, hogy a Zte szirkolói megtalalták:-D

   
 • 98szmuki72016december02.23:29ÚjVálasz
  Idézet: falcoszurkolo
  A meccsről vicc ami itt volt..!!
  3 szürkemarha tevékenysége megint felháborító volt élen Mr.Xfaktor Tőzsérrel!! Hazai oldalon szinte nem létezett foult...
  Szurkolás:
  Gratula a Zete tábornak!!!
  ...

  Igen-igen....ilyenkor lehet mindent fikázni...Mi volt a gond?? Hogy fikáztak Govenst? Oka volt! Mi volt a gond? Hogy fikázta a zalai csarnokban talalható szurkolok 90 %-a a nagy Falcót?? Oka volt!
  Kedves Falcó szurkolok, legyetek szivesek egy Körmend Zte rangadóra elmenni és tanulni....

   
 • Idézet: szmuki7
  Mindenki Ivánra volt kiváncsi....erre? A Zalaiak Litvánja hülyét csinált centerben a Falcóból....
  ...

  "A zalaiak litvánja" - és te honnan valósi vagy? Tavaly megjelentél és folyamatosan úgy beszélsz mint a nagy objektív, persze közben csak a zalai propagandát nyomatod.

   
 • 96craig2016december02.23:26ÚjVálasz
  Idézet: falcoszurkolo
  A meccsről vicc ami itt volt..!!
  3 szürkemarha tevékenysége megint felháborító volt élen Mr.Xfaktor Tőzsérrel!! Hazai oldalon szinte nem létezett foult...
  Szurkolás:
  Gratula a Zete tábornak!!!
  ...

  tudod mi billent?Az agyad de az kurvára..

   
 • Idézet: norbee10
  Pantelicel való példálózás teljesen felesleges, megmondta hogy Bencze miatt igazolt a Zetéhez, és azt is megmondta ha maradna Mo.-n csak a ZTE ajánlatát fogadná el.
  ...

  Arról beszéltem, mi hogy fogadtuk, nem esett le?
  A többi a kék szemüveg...

   
 • Idézet: craig
  szánalmas hülyegyerek vagy!Tudatlanságból és mellébeszélésből 5-ös te nyomorék!
  ...

  Azt gondolod, most hitelesebb vagy?

   
 • 93szmuki72016december02.23:23ÚjVálasz

  Mindenki Ivánra volt kiváncsi....erre? A Zalaiak Litvánja hülyét csinált centerben a Falcóból....

   
 • 92falcoszurkolo2016december02.23:23ÚjVálasz

  A meccsről vicc ami itt volt..!!
  3 szürkemarha tevékenysége megint felháborító volt élen Mr.Xfaktor Tőzsérrel!! Hazai oldalon szinte nem létezett foult...
  Szurkolás:
  Gratula a Zete tábornak!!! a Buzi Szombathelyen kívül nagyon mást nem ismernek, sgész meccsen ez ment! Eléggé unalmas volt, nemhogy saját csapatukat biztatták volna, bár nem meglepő, mert a Körmend ellen is ezt csináljak! Egerszegi szurkolók az ország szégyenfoltjai! Sötét Zalában csak erre futja...
  Ez az Uborka meg egy undorító unszimpatikus játékos, ilyen elmehet a sunyiba aki kifele mutogat a vendég tábornak meg fiatal magyar játékost akar lefejelni! No komment....
  Govens fikázása meg a tetőpont volt...
  Egesz meccsen ez ment, tavaly meg Kinneyvel ők voltak az istenek nem??? Szoval ennyit az Egerszegi publikumról! Bohócok vagytok!!!
  Sajnos a csapatból nem lehetett érezni mindenkin a küzdeni akarást, igy pedig nem lehet meccset nyerni egy ilyen rangadón ahol még billen a hazai pálya is....
  Nem baj megyünk tovább !!
  Hajrà Vas Megye!!!!
  Hajrà Falco!!!

   
 • 91norbee102016december02.23:21ÚjVálasz
  Idézet: mindigazetellenfujnak
  Govenshez még annyi; Párhuzam Pantelic tavaly. Nem fogadta el a szerződésünket és aláírt az "örök rivális" ZTE-hez. Miért? Mert nem volt elég neki a pénz.
  ...

  Pantelicel való példálózás teljesen felesleges, megmondta hogy Bencze miatt igazolt a Zetéhez, és azt is megmondta ha maradna Mo.-n csak a ZTE ajánlatát fogadná el.

   
 • 90szmuki72016december02.23:21ÚjVálasz
  Idézet: craig
  Először is egy tehetségtelen senki aki irta a cikket!Meglátszik egy vasi bunkó!Lázitó cikkeddel elmehetsz a picsába!Te is kiirtál minden csúnya szót!
  ...

  Szerintem ezen bukott föleg a Falcó, hogy elvett sok játékpercet, de ez jól jött most , az a helyzet, ezen a mérközésen ill a végén sem a semmiért éltette a ZTE tábor Litvániát....

   
 • 89craig2016december02.23:19ÚjVálasz
  Idézet: mindigazetellenfujnak
  Tehetségtelen senki az te vagy bocsi. Fikázáson kívül máshoz nem értesz, sajnos ez nálatok arrafelé valami kulturális különlegesség lehet. De legalább hazudni tudsz, bár azt se jól.
  ...

  szánalmas hülyegyerek vagy!Tudatlanságból és mellébeszélésből 5-ös te nyomorék!

   
 • Idézet: craig
  Először is egy tehetségtelen senki aki irta a cikket!Meglátszik egy vasi bunkó!Lázitó cikkeddel elmehetsz a picsába!Te is kiirtál minden csúnya szót!
  ...

  Tehetségtelen senki az te vagy bocsi. Fikázáson kívül máshoz nem értesz, sajnos ez nálatok arrafelé valami kulturális különlegesség lehet. De legalább hazudni tudsz, bár azt se jól.

   
 • 87szmuki72016december02.23:17ÚjVálasz
  Idézet: MARILLION
  Pedig ahogy az Ubilla teljesít,ne vegyél be mérget arra,hogy bebetonozta magát Zegre! Ő is megkapja a stekszet mire eljön az idő!
  ...

  Értem én, de ki marad majd a következö idényben Szombathelyen???? Azért egy Ubilla Govens párost szivesen látnék egy csapatért küzdeni...

   
 • Govenshez még annyi; Párhuzam Pantelic tavaly. Nem fogadta el a szerződésünket és aláírt az "örök rivális" ZTE-hez. Miért? Mert nem volt elég neki a pénz. Valószínűleg nem volt olyan nagy különbség a két ajánlat között, vagy ha mégis az azt jelentené, hogy elég gazdagok vagytok. Szerintem nem volt, de mégis oda írt alá, akkor félpénzes lett?

  Mi lett az eredménye? Tappsal üdvözöltük az egykori kiváló játékosunkat. Mi lett ennek az eredménye? Pantelic gyenge formát mutatott és könnyedén nyertünk. Akkor melyik út a jobb?

   
 • 85craig2016december02.23:09ÚjVálasz

  Először is egy tehetségtelen senki aki irta a cikket!Meglátszik egy vasi bunkó!Lázitó cikkeddel elmehetsz a picsába!Te is kiirtál minden csúnya szót!Folytatnám azzal,hogy Tavaly körmENDen ugyanúgy anyázták rigmusban Govenset,érdekes módon az nem lett nagy dobra verve.Filcósok meg rinyálnak itt miközben ugyanezt teszik otthon/fikázás/./Itt is tették csak azt kurvára nem lehetett hallani mert NULLÁK voltak/Évről évre alul múlják önmagukat!Légióst onnantól lehet becsülni ha már lehúzott egy helyen legalább 2 évet!Rettegett Ivánnak meg köszönjük,hogy megérkezett!Nagyban hozzájárúlt a sikerünkhöz! :D Rettegett Iván..Még mindig röhögök! :D Üdv Vasba!Nagy volt az arc bunkók!Remélem jó volt az út hazfelé.Aztán legközelebb el lehet gondolkodni,hogy előre nem játszuk a nagyot olcsó jánosok!! :D

   
 • 84Kaunas2016december02.22:58ÚjVálasz

  Magasan a zte tábora a legundoritóbb , egyszerűen primitivek nincs mit mondani róluk...Véletlenek nincsenek a szájhagyomány mindig igaz. sötét zala...
  de tényleg nagyon sötét...

   
 • Idézet: bakimvp
  Na de tudjuk jól, ki volt az edzője a Falco-ezüstnél. Jó lesz ez a képlet most is.
  ...

  Nem mondom, hogy teljesen esélytelen de azért meglepődnék. A ZTE ezüstben hiányzik nekem még 1 Pantelic és 1 Kálmán Laci, Timberlake - Ubilla hasonló, de nekünk ők szállították akkor az eredményt.

   
 • 82bakimvp2016december02.22:48ÚjVálasz
  Idézet: mindigazetellenfujnak
  Amit idén és tavaly nyújtott az nem volt több átlagosnál, ez tény. Olyan játékosok ők ketten, akiket tehetségük alapján én is szívesen látnék nálunk. Viszont!
  ...

  Na de tudjuk jól, ki volt az edzője a Falco-ezüstnél. Jó lesz ez a képlet most is.

   
 • 81haZTEfelveszed2016december02.22:36ÚjVálasz

  Birokrol egy szo sem esett, ezt mondhatjuk dicseretnek, nem? Nekem teszett, hogy nem fujtak szet a meccset, mint pl legutobb farkas g.

   
 • 80heraklith19902016december02.22:33ÚjVálasz
  Idézet: Bolognai
  Rég nem látott gyenge Falco tábor,maroknyi zete tábor ámbár lelkes.Govens aprópénzt nem kapott a nyakába???Bence Betör kiad trojka még mindig él..Tóth N,Kovács P életük mélypontján...
  ...

  Épitkezünk, csak figyelj!
  1, max 2 év és ott leszünk a méltó helyünkön, a tabella legelején ;-)

   
 • 79MARILLION2016december02.22:30ÚjVálasz

  Pedig ahogy az Ubilla teljesít,ne vegyél be mérget arra,hogy bebetonozta magát Zegre! Ő is megkapja a stekszet mire eljön az idő! Köszörülhetitek a torkotokat,mert a Nálatok a Govens után ö lesz a következő céltáblán!

   
 • Idézet: igazegerszegi
  Igen..hala isten tudtam kiabàllni BUZI SZOMBATHELY!!!
  ...

  Értem én, de akkor miről vitatkozunk ? : DD

   
 • Idézet: bakimvp
  Ne nevezzünk már átlagosnak egy olyan magyar játékost, aki hosszú éveken át megállta a helyét Spanyolországban és Olaszországban is. Akkor mi a jelző mondjuk Tóth Norbira?
  ...

  Amit idén és tavaly nyújtott az nem volt több átlagosnál, ez tény. Olyan játékosok ők ketten, akiket tehetségük alapján én is szívesen látnék nálunk. Viszont! Bomlasztják a csapategységet, igazi csapatba nem valóak. Persze jól is elsülhet mint az ezüst idején nálunk Szabónak volt pár jó meccse, de az Atomnál meg ismét kimutatta a foga fehérjét.

   
 • 76haZTEfelveszed2016december02.22:25ÚjVálasz
  Idézet: oleg
  Ha szopatna minket egesz nyáron és utána 500 $ különbség miatt az örök riválishoz igazolna akkor igen. Húszforintos ribanc..
  ...

  +1

   
 • 75CurryChef2016december02.22:22ÚjVálasz

  talán középházra jók lesztek :)

   
 • 74bakimvp2016december02.22:19ÚjVálasz
  Idézet: mindigazetellenfujnak
  Átlagos játékos jó nagy arccal, ez a te Petikéd. Kb. az egyetlen dolog, amiben Ivkovicsal egyetértek, pedig nagyon nem szeretem a kopaszt. Gondolom Szabótól is el vagy ájulva...
  ...

  Ne nevezzünk már átlagosnak egy olyan magyar játékost, aki hosszú éveken át megállta a helyét Spanyolországban és Olaszországban is. Akkor mi a jelző mondjuk Tóth Norbira? És akkor még válogatott játékosoknál tartunk, de skálázhatjuk lefelé, Horti, Czinger stb. Egyébként a magam részéről abszolút elégedett vagyok a Szöszivel, stabilan hozza magát. Ma is jó helyre ment a három tőrdöfés.

   
 • 73igazegerszegi2016december02.22:19ÚjVálasz
  Idézet: mindigazetellenfujnak
  Átlagos játékos jó nagy arccal, ez a te Petikéd. Kb. az egyetlen dolog, amiben Ivkovicsal egyetértek, pedig nagyon nem szeretem a kopaszt. Gondolom Szabótól is el vagy ájulva...
  ...

  A végén..rommà verték a kisembereink..és odaütött..elfogyott..sok volt neki a 22 perc..köszöntük..a 16 dobotjàra 36-ot kapott..de mindegy. Lórànt jó jàtékos...bàrmit mondasz..es "Szöszi" is..azert bebaszott 3 triplàt..amikor kellett.

   
 • 72kekver2016december02.22:17ÚjVálasz

  Gratulálok a fiúknak, mindenki tette a dolgát, Govenst szépen kivették a játékból. Ennek ellenére sem volt könnyű meccs. Gratulálok a Falconak is, végig partiban voltak, úgy gondolom az új igazolásotokkal erősebbek lettetek.
  Govens témára kitérve, nem az nem tetszik nekünk hogy elment, mert várható volt hogy elfog menni egy olyan jó szezon után. Egyrészt ígérgetett, hülyített mindenkit Egerszegen. Másrészt meg pont egy rivális csapathoz ment. Szerintem nem zavarta különösebben az ellenhangulat.
  Nem értem mit sírnak a szombathelyiek. Szidtunk titeket és? ti is minket. Épp ezért a paprikás hangulatért szeretjük ezeket a meccseket, "utáljuk" egymást, mégis mindenki ezt a meccset várja a legjobban, minden egyes meccseinken teltház van, pár óra alatt elfogynak a jegyek.
  Drungi ma megrázta magát, Nortfleet remekül védekezett, Ubilla meg szórta a pontokat, Szöszi pedig megmutatta hogy mekkora szívvel kell küzdeni. le a kalappal a csapat előtt.

   
 • 71MARILLION2016december02.22:16ÚjVálasz

  T.MTE1980. Nálatok nem csak a két kék fehér alakulat fog szopni,hanem nekünk is jó eséllyel visszaadjátok majd az Aréna Savaria vereségeteket!

   
 • Idézet: igazegerszegi
  Butàzni meg ne merj Te paraszt..ezt hozod ki belőlem..pedig én mindig próbàlok intelligensen szólni..de a magyar emberek közé 5. nek minek???Ezzel a kerettel azt hittem 8-0-val àlltok majd..
  ...

  Azt látom, elég intelligensnek tűnsz. : DDD
  Gondolom a "szurkolást" is így nyomtad. Az a szerencse, hogy közben a játékosaink elemzésére is jutott még kapacitásod.

   
 • 69Bolognai2016december02.22:15ÚjVálasz

  Rég nem látott gyenge Falco tábor,maroknyi zete tábor ámbár lelkes.Govens aprópénzt nem kapott a nyakába???Bence Betör kiad trojka még mindig él..Tóth N,Kovács P életük mélypontján...Zete alapszakasz 6.hely aztán elfogynak ja és Ubillának is addig lesz repjegye mint tavaly Kinneyéknek...állóvíz de ez jó Egerszegen...középszerűség ámbár annál nagyobb az öröm!Szekulovics nem bírja összerakni a filkót!

   
 • 68istipisti2016december02.22:15ÚjVálasz

  1/: Grat a zte-nek, megérdemelten nyertek, ma jobbak voltak
  2/: jó lesz a szerb gyerek, a center játékot kell erőltetnünk, ha a kinti embereinket levédik
  3/: ma a ZTE azzal vert meg minket, amivel mi kedden az MTE-t.
  Szvsz ez Szrecsko hibája is, mert ezt előre lehetett tudni és talán lehetett volna készülni belőle.
  4/: szurkolást majd tavasszal visszaadjuk...Az nevet, aki a végén nevet..

  Tudnunk kell akkor is meccseket nyerni, ha Govens-nek nem megy.Nekem ma Medford nagyobb csalódás volt +

  Hajrá Falco,messze még az alapszakasz vége !

   
 • Idézet: igazegerszegi
  Aham..szóval Lórànt nem jó...értem..ma sem szórta meg a magàét..a Cupban sem szokta...nem is vàlogatott szint..szerintem ma meg bebizonyosodott csapatként nullàk vagytok...önző jàték..
  ...

  Átlagos játékos jó nagy arccal, ez a te Petikéd. Kb. az egyetlen dolog, amiben Ivkovicsal egyetértek, pedig nagyon nem szeretem a kopaszt. Gondolom Szabótól is el vagy ájulva... : D
  Mit várok, te 3 fault alapján döntöd el, hogy ki milyen játékos. Ez lehet a szakma csúcsa, ahova már nem érnek fel sokan.

   
 • 66bakimvp2016december02.22:12ÚjVálasz
  Idézet: heraklith1990
  Nem lesz rossz ez az új center, de Pantelichez hasonlítani egyelőre szerintem is túlzás.
  Elsőre én mondjuk nem játszattam volna 22 percet.
  ...

  Elsőre nem tűnt rossznak ez az Ivan. Az külön tetszene, hogy magabiztosan verte a büntetőket, meg volt egy szép távolija is. Ez egy nagyon komoly keret, nyilván büdzsében is.

   
 • 65MTE19802016december02.22:10ÚjVálasz
  Idézet: SKC999
  Szép volt ZTE!!! Jó lehetett a hangulat, olyan nekünk való :) Vasban meg lehet újra játszani a szendeszuzet..vagy irany a színház ha nem tetszik! Remélem januárban nálunk is megkapják.
  ...

  Ti meg mégegyszer Körmenden. Aztán rendben is lesztek.

   
 • 64igazegerszegi2016december02.22:10ÚjVálasz
  Idézet: mindigazetellenfujnak
  Tényleg nagyon buta vagy, most játszott először ehhez képest 5/6 kettes 6/6 egyes, 5 lepi 1 assist. Komolyan ember tegnap csatlakozott a csapathoz...
  ...

  Butàzni meg ne merj Te paraszt..ezt hozod ki belőlem..pedig én mindig próbàlok intelligensen szólni..de a magyar emberek közé 5. nek minek???Ezzel a kerettel azt hittem 8-0-val àlltok majd..De Szrecsko talan hoz majd egy 6.-at.

   
 • 63MARILLION2016december02.22:07ÚjVálasz

  Igazegerszegi,nincs is vita azon,hogy ezt totál megérdemeltétek! Ma Éles volt a csapatotok,edzőért újszülöttért,közönségért,szurkolóért! GRATULÁCIÓ.

   
 • 62heraklith19902016december02.22:07ÚjVálasz
  Idézet: MARILLION
  Igazegerszegi,mit akarsz,két napja érkezett,és így is szórt nektek annyit amennyit! 15 pont felett! Lesz még jobb is! Majd egy két csapat megtapasztalja!
  ...

  Nem lesz rossz ez az új center, de Pantelichez hasonlítani egyelőre szerintem is túlzás.
  Elsőre én mondjuk nem játszattam volna 22 percet.
  Vele egyébként pláne minimálisan elvárható lenne a filkótól a legjobb 4. A Szolnok és Alba után Szombathelyen van a legerősebb játékosállomány és az egyik leghosszabb pad is.

   
 • 61igazegerszegi2016december02.22:06ÚjVálasz
  Idézet: mindigazetellenfujnak
  Tényleg nagyon buta vagy, most játszott először ehhez képest 5/6 kettes 6/6 egyes, 5 lepi 1 assist. Komolyan ember tegnap csatlakozott a csapathoz...
  ...

  Aham..szóval Lórànt nem jó...értem..ma sem szórta meg a magàét..a Cupban sem szokta...nem is vàlogatott szint..szerintem ma meg bebizonyosodott csapatként nullàk vagytok...önző jàték..és a gnómot megfogjàk màsok is majd...lassú..védekezésben meg...pfhú

   
 • 60bakimvp2016december02.22:05ÚjVálasz

  Tóth Norbi és Kovács P. 7-7 percet kapott, ketten együtt összelapátoltak 0 pontot és -1 VAL-t. Teljesen taccsra lettek téve, 2 hónap alatt leamortizálódtak. A szerb hegyomlást érkezésével végleg annyi Tóth maradék perceinek is. Aztán ha ezek után esetleg még nem is jut felsőházba a Falco, azzal Szeku nehezen fog tudni elszámolni. Összességében persze nem szabad komoly következtetéseket levonni a maiból, hiszen ugyanezt a meccset Szombathelyen nyilván behúzta volna Falco. Keményen dominálnak a hazai pályák. Nagyon nem lesz mindegy, ki tud majd bejutni a felsőházba.

   
 • 59MARILLION2016december02.22:03ÚjVálasz

  A Pantelicsnek a Magyar bajnokságba mikor először jött ide kezdésnek a Falcóba,akkor itt is jó pár kör lement mire beilleszkedett,és kihozta magát a maxot! Korán fikázod a friss húst!

   
 • 58igazegerszegi2016december02.22:02ÚjVálasz
  Idézet: MARILLION
  Igazegerszegi,mit akarsz,két napja érkezett,és így is szórt nektek annyit amennyit! 15 pont felett! Lesz még jobb is! Majd egy két csapat megtapasztalja!
  ...

  Làttad a meccset???Hàla égnek őt erőltette..vegen 3 buta fault..meg tényleg tiszta palank ziccer..önàlló center munka semmi...örülök 5. légiósnak kell..magyarok.Szrecskónàl amúgy sem...kilőttük a két kisembert..és elfogytatok...nagyon megérdemeltük ezt a győzelmet.

   
 • Idézet: igazegerszegi
  Kint voltam...lattam..egesz csaladdal..nulla az ember..alig er vissza es odaüt azonnal..köze nincs Pantelicshez ahogy előtte vki a beharangozóban írta..
  ...

  Tényleg nagyon buta vagy, most játszott először ehhez képest 5/6 kettes 6/6 egyes, 5 lepi 1 assist. Komolyan ember tegnap csatlakozott a csapathoz... mondjuk akinél egy Lóránt Petya az etalon, talán meg sem lepődök.

  Talán a családdal legközelebb a meccset is nézd.

   
 • 56igazegerszegi2016december02.21:58ÚjVálasz

  Tudod..volt hozzà hasonló méretű jàtékos..Sejo Bukva..csak ő képzett volt..ő meg egy gnóm...

   
 • 55MARILLION2016december02.21:57ÚjVálasz

  Igazegerszegi,mit akarsz,két napja érkezett,és így is szórt nektek annyit amennyit! 15 pont felett! Lesz még jobb is! Majd egy két csapat megtapasztalja!

   
 • 54igazegerszegi2016december02.21:56ÚjVálasz
  Idézet: mindigazetellenfujnak
  Persze, ne legyél totál tuskó. Alig tudom kapkodni a fejem a nagyobbnál nagyobb baromságokra, hazaértetek?
  ...

  Kint voltam...lattam..egesz csaladdal..nulla az ember..alig er vissza es odaüt azonnal..köze nincs Pantelicshez ahogy előtte vki a beharangozóban írta..

   
 • 53igazegerszegi2016december02.21:53ÚjVálasz

  Az emlegetett magyar vàlogatottak...botràny..Tóth meg a Kovàcs is..5 légiós mellett..én nem értem..küzdes alapjàn inkàbb nàlunk vannak igazi magyarok...ezt mondjuk ki nem hagyom..meg a Lórànt Peti..messze hangzik..de remelem làtom Zte mezben. Óriàsi jatekos
  ...nekem..persze.

   
 • Idézet: igazegerszegi
  Nekem döbbenet..a nyak nélküli szerb óriasotok nulla center munka..köszönjük a buta faultokat..csak tiszta ziccerek..ki sem emelném. Ő rajta nyertünk..sokat.
  ...

  Persze, ne legyél totál tuskó. Alig tudom kapkodni a fejem a nagyobbnál nagyobb baromságokra, hazaértetek?

   
 • 51MARILLION2016december02.21:51ÚjVálasz

  Egyébként nincs itt más teendő vesztes oldalról mint sportszerűségből példát mutatni,mint azt itt már sokan megtették,és most én is megteszem! Gratuláció Egerszegre,ma ezt a győzelmet totál megérdemelték!

   
 • 50igazegerszegi2016december02.21:49ÚjVálasz

  Nekem döbbenet..a nyak nélküli szerb óriasotok nulla center munka..köszönjük a buta faultokat..csak tiszta ziccerek..ki sem emelném. Ő rajta nyertünk..sokat.

   
 • 49MARILLION2016december02.21:46ÚjVálasz

  T. Szajkosaras. Lehet hogy éppen az 1-es villamoson ülne a népliget felé arra még aránylag jó a levegő mert sok a fa,meg bokor!

   
 • 48igazegerszegi2016december02.21:45ÚjVálasz

  Govens patkâny volt..megkapta a pénzt..hozzà teszem duplàjàt amit kért..majd erre ràígértetett. Ma viszont csapatként jobbak voltunk..Drungi végre megmutatta mit tud. Ma csapatként nyertünk...mindenki hozzàtette a magàét. Szabó 2 demorizàló 3-sa azért kellett. Bencze Tomi jó egészséget a 3 gyermekhez. Szép ajàndék....

   
 • 47SKC9992016december02.21:44ÚjVálasz

  Szép volt ZTE!!! Jó lehetett a hangulat, olyan nekünk való :) Vasban meg lehet újra játszani a szendeszuzet..vagy irany a színház ha nem tetszik! Remélem januárban nálunk is megkapják.
  Ja és amúgy amíg a dagadt a szombathelyi foszurkolo addig a "ki a nagyobb paraszt" versenyben dobogóról sosem fogtok lemaradni!

   
 • 46szajkosaras2016december02.21:40ÚjVálasz
  Idézet: MARILLION
  Egerszegi oldalról mindig a Haladással puhittanak ha szidni kell egy kosár meccsen!
  ...

  Ha öreganyám sárgán születik, kerekekkel, most villamos lenne Budapesten.

   
 • 45MARILLION2016december02.21:38ÚjVálasz

  Egerszegi oldalról mindig a Haladással puhittanak ha szidni kell egy kosár meccsen! Előre bocsájtom kitalálható hogy nem vagyok Haladás szurkoló ,söt,de miért kell egy Körmend vagy Falco elleni meccsükön belekeverni. A haladás fanok közül elenyésző az a hangember aki bejár pl.Falcora is B közepesek közé! A Haladás szurkolóknak sosem jelentett sokat inkább szinte semmit hogy van Szombathelyen egy kosárlabda csapat akit időnként összesorsolnak a ZTE-vel,Mert ha összejárnának akkor kosármeccsen a leghangosabb és messze a legnagyobb tábora a Falconak lenne! Még az MTE tábor is kismiska lenne mellette!

   
 • 44norbee102016december02.21:37ÚjVálasz
  Idézet: mindigazetellenfujnak
  Aztán akkor mi van ha rákért az pénzre? Ez a piac, addig ütöd a vasat amíg meleg.

  Megkérdezem még1x, miért maradt volna nálatok?
  ...

  Tavaly körmenden is szólt a fuck you Govens , az itt fórumon senkinek nem tűnt fel, érdekes :)) Imádta mindenki itt, de miért is kéne szeretnünk, ha pénzért ment el a falcohoz?? ZTE-s fizetésének kétszereséért van ott, és erre mondta még azt hogy ha ráemelünk akkor marad Zegen..... Ezek után ne is várjon mást....

  Más: buzi Egerszegre meg nekünk kéne felháborodni?? Ti is nyomtátok szépen, nem kell ezen szépíteni, ez minden meccsen elhangzik, hozzá tartozik a HANGULATHOZ. Ezen is csak ti tudtok fennakadni, Körmend-ZTE-n senkinek nincs baja egymás szidásával, szokjatok hozzá.Ha te a szidáson mást nem hallottál, akkor van egy rossz hírem :)

  Meccsről: Amit tudtunk hogy kell, azt megcsináltuk, szépen levédekeztük Govenst, ezzel a Falco nem tudott sok meglepetést nyújtani, végig jól védekeztünk, okosan játszottunk, megérdemelten nyertünk!

  ELŐRE AZ ÉGI SZÍNEKÉRT!
  HAJRÁ ZTE!

   
 • 43heraklith19902016december02.21:36ÚjVálasz
  Idézet: mindigazetellenfujnak
  Aztán akkor mi van ha rákért az pénzre? Ez a piac, addig ütöd a vasat amíg meleg.

  Megkérdezem még1x, miért maradt volna nálatok?
  ...

  Én nem nyomtam a fuck you- t egyszer sem, nem is bánom különösebben, hogy elment Govens, de tényleg 500 dollárokért csinált picsát a szájából. Lelke rajta....
  Egyébként meg a mellékelt ábra szerint elérte a célját a "szurkolás", meg persze Norfleet.
  Most lehet lelkizni filkósok, az mégiscsak jobb mint egy vesztes meccset elemezni, igaz?
  Ma ez jutott nektek, szerintem inkább dolgozzátok fel gyorsan ;-)

   
 • 42haZTEfelveszed2016december02.21:34ÚjVálasz
  Idézet: mindigazetellenfujnak
  Aztán akkor mi van ha rákért az pénzre? Ez a piac, addig ütöd a vasat amíg meleg.

  Megkérdezem még1x, miért maradt volna nálatok?
  ...

  Nezd, ne nezzuk mar hulyenek egymast, igen, Ubilla is el fog menni tobb penzert. En is elmegyek mashova dolgozni tobb penzert. De.... ha azt mondom xy osszegert maradok akkor annyiert maradok, utana nem megyek vissza, hogy ja megsem, kicsit tobbert maradok :) ilyenkor baszna ram az ajtot a fonokom, teljesen jogosan. Erted?

   
 • 41ZTE152016december02.21:29ÚjVálasz
  Idézet: mindigazetellenfujnak
  Aztán akkor mi van ha rákért az pénzre? Ez a piac, addig ütöd a vasat amíg meleg.

  Megkérdezem még1x, miért maradt volna nálatok?
  ...

  Ha nem szomszédvárba igazolt volna el,semmi bajunk nem lenne vele hidd el :)

   
 • Idézet: haZTEfelveszed
  Govens nem szimplan azert kapja az ivet mert atment szhelyre, a pletykak alapjan teljesen inkorrekt volt... Beigertuk neki amit kert, majd ujra rakert a penzere....
  ...

  Aztán akkor mi van ha rákért az pénzre? Ez a piac, addig ütöd a vasat amíg meleg.

  Megkérdezem még1x, miért maradt volna nálatok? Ki akar olyanok közé tartozni, akiknek a szurkolása csak ócsárolásból áll? Akiknek a szurkolói így köszönik meg a volt játékosaik teljesítményét? Mi van nálatok még amiért érdemes lett volna maradnia ezen kívül? Ne legyenek illúziók Ubilla ugyanúgy le fog lépni, ha lesz egy jobb ajánlata, ahogy elment Kaposvárról is tavaly. Nekik nem kék ám az isten, meg a ha felveszed sem jár a fejükben.

   
 • 39heraklith19902016december02.21:25ÚjVálasz
  Idézet: haZTEfelveszed
  Govens nem szimplan azert kapja az ivet mert atment szhelyre, a pletykak alapjan teljesen inkorrekt volt... Beigertuk neki amit kert, majd ujra rakert a penzere....
  ...

  És ezt nem csak velünk játszotta el! Az olaszokból fika pénzért csinált hülyét.

   
 • 38MTE19802016december02.21:25ÚjVálasz
  Idézet: ZTE15
  Jaaaj gyertek ide sírni szombathelyiek!Szegény Govens tényleg keserű a szőlő mi?!Ja és nem a mi táborunkban van roma az első sorban...
  ...

  Nálatok meg az egész város velük van tele. Már magyarul se igen tudnak beszélni.

   
 • 37ZTE152016december02.21:23ÚjVálasz
  Idézet: szajkosaras
  Világosíts fel, miért is probléma, ha egy roma szurkoló van az első sorban? Ezzel a hozzászólással csak magadat minősítetted.
  ...

  Jó hogy szólsz,lehet migráns...az sokkal jobb ;)

   
 • 36dzseki2016december02.21:21ÚjVálasz

  Ezt a "szurkolást" (ZTE) ti sem gondoltátok komolyan, mi volt ez te jó ég....

   
 • 35szajkosaras2016december02.21:20ÚjVálasz
  Idézet: ZTE15
  Jaaaj gyertek ide sírni szombathelyiek!Szegény Govens tényleg keserű a szőlő mi?!Ja és nem a mi táborunkban van roma az első sorban...
  ...

  Világosíts fel, miért is probléma, ha egy roma szurkoló van az első sorban? Ezzel a hozzászólással csak magadat minősítetted.

   
 • 34haZTEfelveszed2016december02.21:19ÚjVálasz

  Govens nem szimplan azert kapja az ivet mert atment szhelyre, a pletykak alapjan teljesen inkorrekt volt... Beigertuk neki amit kert, majd ujra rakert a penzere....

   
 • Idézet: MARILLION
  Azért az EL Classicos szurkolással el van tévedve és nem kicsit a kommentelő! Mert ott elsősorban meg a MTE-sek nem fogták vissza magukat! Ennyit érről hogy Hajrá Vas Megye.
  ...

  A többség nem, az észkombánjok játszották az agyukat.

   
 • 32MARILLION2016december02.21:17ÚjVálasz

  Azért az EL Classicos szurkolással el van tévedve és nem kicsit a kommentelő! Mert ott elsősorban meg a MTE-sek nem fogták vissza magukat! Ennyit érről hogy Hajrá Vas Megye.

   
 • Idézet: zteale
  KIRALY meccs volt
  Mas:aki Govenst szidta az magát minősítette,igen elment,mert ott több pénzt kapott.ÉÉÉÉS?Megy az elet tovabb mas emberekkel.
  ...

  Az igaz.

   
 • 30heraklith19902016december02.21:15ÚjVálasz

  A korábban károgók lassan remélem elkezdik Drungilast lelkesen dicsérni! Egy gyenge meccse volt a Kecsó ellen, amúgy Ő is meghal a pályán, Szöszivel együtt! Norfleet meg kivette a játékból az A csoport pontfosóját. Nem kell neki 20 pontokat szórni, azt megteszik mások!
  Ubilla meg az első félidőben kiosztotta a 10 asszisztot.
  Sokkal erősebb a filkó játékosállománya, de majdnem végig okosan játszottunk.
  Kár azért a rohadt Kaposvár elleni rövidzárlatért, most a dobogón figyelnénk....

   
 • 29kunka2016december02.21:14ÚjVálasz
  Idézet: MARILLION
  A Szöszinek vajon milyen hallani mikor ezek ott a fülébe üvöltik,a Szombathelyt gyalázó áradatot! Persze már megkapta az agymosást ezért nem érdekli! Ott jó helyen van,oda is való közéjük!
  ...

  Szöszi azért más téma. Az utálatot nem a semmiért vívta ki. Például meccs végén azt mondta itt marad, majd másnap dobbant egy másik csapathoz. Ennyi gerinc se volt benne. De ez csak egy a sok közül.

   
 • 28ZTE152016december02.21:13ÚjVálasz

  Jaaaj gyertek ide sírni szombathelyiek!Szegény Govens tényleg keserű a szőlő mi?!Ja és nem a mi táborunkban van roma az első sorban...

   
 • 27zteale2016december02.21:13ÚjVálasz

  KIRALY meccs volt
  Mas:aki Govenst szidta az magát minősítette,igen elment,mert ott több pénzt kapott.ÉÉÉÉS?Megy az elet tovabb mas emberekkel.
  A sotet zalaizoknak meg annyit,hogy minden tabor tele van eszkombajn huliganokkal

   
 • Ti parasztozzátok Szombathelyt, mikor Egerszeg jóval kisebb város, a maga kb. 55 000 lakójával, ezzel szemben Szombathely 79 000 fős :DDD

   
 • 25red-black012016december02.21:12ÚjVálasz
  Idézet: mindigazetellenfujnak
  Sajnos megint nem sikerült a hazai játékot átmenteni idegenbe, a kérdés még mindig áll, miért?

  Más: Zalai szurkolás nagyon szánalmas, szépen megköszöntétek a volt játékos tavalyi évét.
  ...

  Csak kb. és hallomásból és zalai oldali infóból, de akik úgy mennek el, ahogy nem "illik" és annak ellenére, hogy mindenki a piacról él, párszáz dodóért pávatáncot járnak... azok ne lepődjenek meg.
  Persze, hogy megtalálják...
  Mint ahogy a másikat, mert ő sem ma született bárány... :D

  Ezért mondom én, nem szeretem azokat a játékosokat (körmendit sem...), akik a mezüket csókolgatják, meg életem legjobb helye és innen vonulok vissza dumákat eregetnek. Aztán az első adandó alkalommal más színű mezt puszilgatnak.
  Azt hiszem, itt sokan tudjuk-látjuk 1-2 meccs után, hogy kik azok a játékosok, akik felszántják a parkettát és nem azért mert szerelmesek a klubba, hanem mert profik vagy olyan "lelkük" van, hogy mindenhol ezt teszik.
  És egyenesek... ennyivel többért maradok, vagy ha ezt meg ezt megkapom részemről oké, beszéljük meg.
  Na ezt mindenki megérti.

   
 • 24MTE19802016december02.21:12ÚjVálasz
  Idézet: heraklith1990
  A meccset elemezd öcsi! Ahhoz nincs kedved? :-D
  ...

  Jó volt a zete. Számolni kell velük az alsóházban. Csak vicc volt. Otthon bárkit elkaphatnak meg azért idegenben is ( Szolnok ). Jó volt a hangulat is rendesen át jött a neten.

   
 • 23kunka2016december02.21:11ÚjVálasz
  Idézet: haZTEfelveszed
  IlyeNt? Tanulj mg magyarul.
  ...

  Látom próbáltál valamibe belekötni :)
  De megsúgom..mindkettő szóhasználat helyes, csupán kissé nyelvjárásos az "ilyent".
  Ez olyan körülbelül, ha én egy szegedibe belekötnék, mert azt mondja, hogy kőne má mönni önni :)

   
 • 22MARILLION2016december02.21:10ÚjVálasz

  A Szöszinek vajon milyen hallani mikor ezek ott a fülébe üvöltik,a Szombathelyt gyalázó áradatot! Persze már megkapta az agymosást ezért nem érdekli! Ott jó helyen van,oda is való közéjük!

   
 • Undorító egy sötét ez a Zalai tábor, te jó Isten... Agyba-főbe szidalmazni a volt (egyik, ha nem a legjobb) játékosukat, megalázó módon csicskaság.
  A szurkolásotok ki is merült a buzizásban, az ellenfél anyjának szidalmazásával, ezzel akartok menők lenni, aztán pont, hogy utálnak titeket. Az El Classicon kedden kiderült, hogy igenis lehet normálisan szurkolni.
  HAJRÁ VAS MEGYE!

   
 • 20kunka2016december02.21:09ÚjVálasz
  Idézet: heraklith1990
  A meccset elemezd öcsi! Ahhoz nincs kedved? :-D
  ...

  Jobbak voltatok, de gratuláltam is nektek ;)
  Idegenben egyszerűen nem megy nekünk.

   
 • 19991234dsl2016december02.21:07ÚjVálasz

  Ne véletlen a sötét Zala elnevezés! DE NAGYON SÖTÉTEK!!!!!!

   
 • 18MTE19802016december02.21:07ÚjVálasz
  Idézet: kunka
  Igaz. De ha majd netán ő is dobbantana máshova jövőre, őt is így üdvözlitek? :)
  ...

  Biztosan főleg ha hozzátok megy

   
 • 17heraklith19902016december02.21:07ÚjVálasz
  Idézet: kunka
  Lemaradtam valamiről?
  Szerintem szöszinél undorítobb volt a ZTE tábor...
  ...

  A meccset elemezd öcsi! Ahhoz nincs kedved? :-D

   
 • 16haZTEfelveszed2016december02.21:06ÚjVálasz
  Idézet: kunka
  Lemaradtam valamiről?
  Szerintem szöszinél undorítobb volt a ZTE tábor...
  ...

  IlyeNt? Tanulj mg magyarul.

   
 • 15heraklith19902016december02.21:05ÚjVálasz
  Idézet: kutyagumi
  Szabó Szöszi...UNDORÍTÓ VAGY!!! Az uborka haveroddal együtt.. Fociban ezt tudod hogy nevezik... Megsúgom, kosárban is ugyanez.
  Már a bemelegítésnél is pokol lesz nektek itt Szombathelyen..
  ...

  Aki undorító volt kőkeményen az ez a takony Simon, vagy ki a fene! A végén nem maradt más a nagy filkónak csak az,hogy mégpróbálják Ubillát felhergelni. Hát ez nem jött össze :-D :-D Nem most jött le a falvédőről a srác ;-)

   
 • 14kunka2016december02.21:04ÚjVálasz
  Idézet: oleg
  Ubilla vs Govens...
  Miert kellene Govens ide..?
  ...

  Igaz. De ha majd netán ő is dobbantana máshova jövőre, őt is így üdvözlitek? :)

   
 • 13oleg2016december02.21:03ÚjVálasz
  Idézet: kunka
  Olyan értelmesek, hogy Govens biztos soha többet nem megy vissza :) Okosan elintézték, csak éppen nem gondolták át.
  ...

  Ubilla vs Govens...
  Miert kellene Govens ide..?

   
 • 12MTE19802016december02.21:01ÚjVálasz
  Idézet: kunka
  Lemaradtam valamiről?
  Szerintem szöszinél undorítobb volt a ZTE tábor...
  ...

  Ez a Govens gyerek kapott hideget meleget. Pedig tavaly sokat tett a zetéért. De hát ilyen a sors. Ma még imádnak holnap meg már utálnak.

   
 • 11MARILLION2016december02.21:01ÚjVálasz

  A Falco ismét elhagyta Szombathelyt. A Govens ismét beleszippantott a zalai levegőbe,a mai játéka nekem nem volt meglepetés! Akkor lett volna az ha megszórja őket is! A Medfordnak megköszönni az eddigit....! Még további személy csere kellene posztra a Falconál,hogy feljebb léphessen! A szerb centerrel nem nyúltunk mellé!

   
 • 10Kuvasz2016december02.21:00ÚjVálasz

  Most már értem miért mondják a Zalaiakra, hogy sötétek, tisztelet a kevés kivételnek. Ez a szurkolás amit műveltek, a legalja.

   
 • 9kunka2016december02.20:59ÚjVálasz
  Idézet: mindigazetellenfujnak
  Sajnos megint nem sikerült a hazai játékot átmenteni idegenbe, a kérdés még mindig áll, miért?

  Más: Zalai szurkolás nagyon szánalmas, szépen megköszöntétek a volt játékos tavalyi évét.
  ...

  Olyan értelmesek, hogy Govens biztos soha többet nem megy vissza :) Okosan elintézték, csak éppen nem gondolták át.

   
 • 8mousse2016december02.20:58ÚjVálasz
  Idézet: kutyagumi
  Szabó Szöszi...UNDORÍTÓ VAGY!!! Az uborka haveroddal együtt.. Fociban ezt tudod hogy nevezik... Megsúgom, kosárban is ugyanez.
  Már a bemelegítésnél is pokol lesz nektek itt Szombathelyen..
  ...

  Igen, a nagy hangulatról vagytok híresek :D

   
 • Sajnos megint nem sikerült a hazai játékot átmenteni idegenbe, a kérdés még mindig áll, miért?

  Más: Zalai szurkolás nagyon szánalmas, szépen megköszöntétek a volt játékos tavalyi évét. Ezek után csodálkoztok, hogy nem maradt nálatok? Ha kevesebb a pénz, minek maradna ilyen emberek között?

   
 • 6MTE19802016december02.20:57ÚjVálasz

  Jó meccs volt. Mi elvertük a zetét, a zete a falcót, a falcó meg minket. Jó kis keresztbe verések lesznek. Jó ez a zete is.

   
 • 5kunka2016december02.20:56ÚjVálasz
  Idézet: kunka
  Lemaradtam valamiről?
  Szerintem szöszinél undorítobb volt a ZTE tábor...
  ...

  De szerintem a Körmend se.

   
 • 4kunka2016december02.20:55ÚjVálasz
  Idézet: kutyagumi
  Szabó Szöszi...UNDORÍTÓ VAGY!!! Az uborka haveroddal együtt.. Fociban ezt tudod hogy nevezik... Megsúgom, kosárban is ugyanez.
  Már a bemelegítésnél is pokol lesz nektek itt Szombathelyen..
  ...

  Lemaradtam valamiről?
  Szerintem szöszinél undorítobb volt a ZTE tábor...
  a buzizás még hagyján, ha ennyire értelmesek, de az egyik volt játékosukat, aki kitette náluk a "szívét" a pályára, folyamatosan fuck youzni...
  Mi sosem csinálnánk ilyent.
  Egyébként Gratula Egerszegre.

   
 • 3koko862016december02.20:53ÚjVálasz

  ZTE csak így tovább!!!!!
  Szép volt fiúk!!!

   
 • 2kutyagumi2016december02.20:52ÚjVálasz

  Szabó Szöszi...UNDORÍTÓ VAGY!!! Az uborka haveroddal együtt.. Fociban ezt tudod hogy nevezik... Megsúgom, kosárban is ugyanez.
  Már a bemelegítésnél is pokol lesz nektek itt Szombathelyen.. Képzeld el mi lesz utána..

   
 • 1rorschach2016december02.20:52ÚjVálasz

  Ezt nem gondoltam volna, hogy így le tudjuk védekezni a Falco kisembereit, le a kalappal! Hajrá ZTE!

   

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!