Ivkovics minden feltételt megkapott Szolnokon

Szolnok – Az Olaj edzőjével értékeltük a BL első felét, de szóba került a „cyber-betyárok” boldog élete is.
 
 
 
 
 

Ivkovics minden feltételt megkapott Szolnokon

Szolnok – Az Olaj edzőjével értékeltük a BL első felét, de szóba került a „cyber-betyárok” boldog élete is.

Tudd meg gyorsabban a magyar kosárlabda legfontosabb híreit. Klikk és like a Facebook oldalunkat!


A Nemzetközi Kosárlabda Szövetség (FIBA) első alkalommal írta ki a Bajnokok Ligája sorozatot. A főtáblán kapott helyet a magyar aranyérmes Szolnoki Olaj KK is, amely a Besiktassal, az AEK Athénnal, a Partizán Belgráddal, a Ludwigsburggal, a Sassarival, a Zielona Gorával és a Spirou Basket Charleroi-val együtt az E-csoportba kapott besorolást.

Túl vagyunk a kupa felén, hét forduló után a Szolnok 1 győzelemmel és 6 vereséggel utolsó a nyolc csapat közül. Sztojan Ivkovics vezetőedzővel beszélgettünk, aki értékelte a mögöttük hagyott időszakot.

- Amikor megismertük a sorsolást, úgy gondoltam, hogy az első körben két győzelmünk lesz, a Partizán Belgrád és a Spirou Basket ellen. Sajnos ez nem sikerült, csak a Sassarit tudtuk megverni. Azt, hogy ez jó-e vagy rossz, most még nem tudom megítélni, majd a jövő fogja eldönteni, amikor a következő magyar csapat is ott lesz a BL-főtáblán, és meglátjuk, hogy hány győzelme lesz. Szerintem sok ember nincs is tisztában azzal, hogy tulajdonképpen hol is vagyunk. Egy biztos, a játékosok, akiket én választottam ki, mindent megtettek, de egyelőre messze vagyunk attól, hogy csapatszinten jól működjünk.

- Miért? Mi ennek az oka?

- Lehet, hogy a kevés edzéslehetőség miatt, vagy a sok sérülés miatt, de az is lehet, hogy alkalmatlan az edző, és meg kell tanulnia, hogy kell egy csapatot összerakni. Lehet azt mondani, hogy nem értek hozzá, de egy dolog biztos, hogy harcolni tudok, és pontosan tudom, hogy mi a feladatom.

- Mennyire érzi stabilnak a pozícióját Szolnokon? Továbbra is élvezi a vezetők bizalmát, vagy volt olyan pillanat, amikor megremegett ön alatt a kispad?

- Nálunk egyszerűen működik a dolog, mindenki tiszteli a klubot és a klub is tisztel mindenkit. Az előző kollégákat sem kellett elüldözni, ha nem ment valami, mert fontosabb volt számukra a klub, mint bármi más. Nem véletlenül maradt mindenki nagyon jó viszonyban a csapattal a távozása után is. Egy biztos: a vezetők mindent megtettek, hogy ebben az évben is minden rendben legyen. Én megkaptam minden lehetőséget, hogy a Szolnok folytassa azt a sorozatot, amit elkezdett. Az elmúlt években tizenkét döntőt játszottunk, kilenc aranyérmet szereztünk, ebben az évben is minden adott ahhoz, hogy ezek számát növeljük.

- Az interneten viszont vannak páran, akik az utóbbi időben elég rendesen „betalálták”. Ez mennyire zavarja?

- Semmi sem változott azóta, amióta tavaly megnyertük az alapszakaszt, a középszakaszt és a magyar bajnokságot. Minden évben ugyanazt kapom, a huszonöt év alatt már megtanultam ezt kezelni. Eddig az volt, hogy mindenki alkalmatlan, most talán egy fokkal jobbak vagyunk, mert most nem fúr senki senkit, csak rám fókuszálnak, velem kell megvívni a harcot. Minden csatában két fél harcol, ez egyelőre elég egyoldalú. Azt kapom, hogy nincs eredmény, semmi nem jó, de majd eljön az ideje annak is, amikor válaszolni fogok ezekre. A cyber-betyároknak ilyen a boldog élete. Senkit nem bántottak még hozzászólások miatt, viszont senki nem is nyert még bajnokságot mocskolódás és hozzászólások miatt. Szeretném leszögezni, hogy a Toto11 álnevű kommentelő nem azonos Somos Ákos sportújságíróval, de nem is férfi.

- Térjünk vissza a csapathoz. A napokban hatodik külföldit igazoltak. Miért volt erre szükség?

- Tudjuk, hogy csak öt játszhat, de mivel annyi sérült emberem volt, többségük orvosi kezelések után, hatalmas fájdalmakkal tudott csak játszani, kénytelenek voltunk ehhez folyamodni, hogy tudjuk pihentetni őket. Az utolsó csepp a pohárban Rudner sérülése volt, az egyik utánpótlás meccsen kapott egy ütést a térdére, így hogy most már egy fiatal cserénk is kiesett hosszabb időre, ez után már nem volt más választásunk.

- Pedig önnek, mint szövetségi kapitánynak inkább az kellene, hogy legyen a célja, hogy minél több magyar jusson lehetőséghez a csapatoknál.

- Pontosan tudjuk, hogy ki mire szavaz, szerintem egy normális embernél ez nem lehet kérdés. Nem rajtam múlik, hogy hány külföldi játszhat a bajnokságban, én megteszek mindent, hogy minél több magyarnak legyen helye. Ezt el is fogom érni, és szerintem egy idő után az emberek is rájönnek majd, hogy ez a helyes út. A saját csapatát viszont senki nem fogja olyan helyzetnek kitenni, hogy hátrányba kerüljön a riválisokkal szemben.

 
 

 

 
 • 84mivanmivan2016december07.11:44ÚjVálasz

  Az az igazság, hogy Toto lehet, hogy Ivkovics-fóbiás, de... teljesen igaza van a dolgokkal kapcsolatban.

  Ivkovics:

  "Az előző kollégákat sem kellett elüldözni, ha nem ment valami, mert fontosabb volt számukra a klub, mint bármi más." --> Te miről beszélsz? Horvát Imre, Ascserics??? Őket nem üldöztük el? Az egész lelátó kórusban szidta, és követelte a lemondását. Drapit is kaptak. Pont, hogy el kellett őket üldözni! Ez után lett sikeresebb, eredményesebb a csapat, de ami még ennél is fontosabb, nézhető és szerethető gárda lett.

  Jah, hogy most sajna fordítva volt: te üldözted el az egész B-közepet. De ne felejtsd, ők visszatérnek, mikor te már sehol sem leszel... Akkor gondolom a "kollégákat sem kellett elüldözni" dolog érvényes lenne a lelátó népére is nemde? Csinálj már egy drapit, hogy B-közép takarodj! Már csak ez hiányzik az undorító stílusodból!

   
 • 83Icebear2016december02.14:12ÚjVálasz
  Idézet: plataoplomo
  itt a remek alkalom, hogy visszatérjen a B közép, egy" én is toto vagyok" egyen pólóban és ha elkergetni nem is tuja, de legalább finoman éreztesse vele, hogy hova is való ez a szökött kiskatona
  ...

  Én nem szeretnék toto lenni,vagy vele azonosulni!
  Ha valakivel gondja van egy másik személlyel akkor ne név nélkül,undorító módon,a közösségi oldalon pocskondiázza az illetőt (ha nagyon sok mindenben igazat is adok az általa leírtakkal),hanem ott van a szurkolói ankétok és ott el lehet mondani a problémákat!
  Sajnos minden csapat körül vannak tornából felmentett,mentálisan sérült,gerinctelen fotelforradalmárok akiknek az okoz örömet,ha játszhatják ratyirambóta és majdénmegmondomatutitmertmindenkifelettállok szindrómában szenvednek!

   
 • 82plataoplomo2016december02.11:06ÚjVálasz

  itt a remek alkalom, hogy visszatérjen a B közép, egy" én is toto vagyok" egyen pólóban és ha elkergetni nem is tuja, de legalább finoman éreztesse vele, hogy hova is való ez a szökött kiskatona

   
 • 81mazsola2016december02.10:55ÚjVálasz
  Idézet: alegnagyobb
  Aki egy kosarlabda forumozot kipecez maganak mert kimondja az igazat, az nem valo egy nemzeti csapat elere sem!!!! Szerintem!!!!! De tudjuk o barmit megtehet es eddig is barmit megtehetett!!!!!!
  ...

  +1. Teljesen igazad van.

   
 • 80plataoplomo2016december02.10:54ÚjVálasz

  békében elválás?? Obie, Lóránt, Milo, Ákos, Cica stb tudna mesélni

  ilyen fizettet politikai hirdetések a magyaridőkben jól mutatnak de itt?!
  azok az alákérdezések bébéegy te szánalom#&v*

   
 • 79apuci452016december02.09:47ÚjVálasz

  Egy szó mint száz...sürgős vérfrissítés kell,elsősorban edzői oldalon,mert itt fejétől bűzlik a hal...nem kicsit.

   
 • 78olaly2016december02.09:14ÚjVálasz
  Idézet: faradtolaj
  Íme, egy termelési riport 2016-ból. :))))))

  Már csak azt nem értem, miért kong a csarnok, és miért tűnik úgy, hogy... hmmm....kevesen és kevéssé élvezik Szolnokon ezt a lenyűgöző produktumot.
  ...

  Ez legyen a legkevesebb nèzőszámunk,amig egy besiktasnál istambulban 1500an vannak,egy diósgyőr-haladás focimeccsen 1033man,a meccseinket minden hèten tv közvetíti(ahol te is láthatod a BAJNOKOKAT).ès mèg Rudner sem játszhatott.nem baj a kutyák csak ugassanak az a dolguk.

   
 • 77almacska2016december02.08:29ÚjVálasz
  Idézet: stukkerno4
  Te most epp azt modtad Ivkorol hogy jatekoskent nezöknek a nyakat elkapta...
  Es ezeknek te a szemtanuja voltal.. vagy hasonloknak...
  Akkor lehet teged is keresni fog...
  ...

  Elég (lenne) annak utánanézni, hogy ez a szent ember miért nem kap magyar állampolgárságot több magyar feleség, több magyar gyerek, és sokéves magyarföldön való bejelentett munkaviszony után.
  Hogy ilyen kétes múlttal ki alkalmazza és helyezi "pozícióba"? Na, az is megérne egy különmisét!

   
 • 76stukkerno42016december02.01:16ÚjVálasz
  Idézet: adsl465326
  Szerintem meg ne kekeckedjetek Ivkóval,mert nem ismeritek...Nem tudom megkapta-e már a magyar állampolgárságot,mert sokáig nem kapta meg és nem véletlenül.
  ...

  Te most epp azt modtad Ivkorol hogy jatekoskent nezöknek a nyakat elkapta...
  Es ezeknek te a szemtanuja voltal.. vagy hasonloknak...
  Akkor lehet teged is keresni fog...
  De akkor ilyen ember hogy lehet edzö /szövetsegi kapitany/... vagy kesöbb nöi vagy utanpotlas... Sehogy!!

   
 • 75stukkerno42016december02.01:12ÚjVálasz
  Idézet: adsl465326
  Szerintem meg ne kekeckedjetek Ivkóval,mert nem ismeritek...Nem tudom megkapta-e már a magyar állampolgárságot,mert sokáig nem kapta meg és nem véletlenül.
  ...

  Ez most komoly?? :O
  Es ilyen ember a szövetsegikapitany???
  :-S

   
 • 74faradtolaj2016december01.22:38ÚjVálasz
  Idézet: olaly
  A karaván halad,a kutyák meg mindig ugatnak.törtènelmi 7 bajnoki cím,törtènelmi első győzelem a Bajnokok Ligájában.(TV)
  ...

  Íme, egy termelési riport 2016-ból. :))))))

  Már csak azt nem értem, miért kong a csarnok, és miért tűnik úgy, hogy... hmmm....kevesen és kevéssé élvezik Szolnokon ezt a lenyűgöző produktumot.

   
 • 73faradtolaj2016december01.22:35ÚjVálasz
  Idézet: TheTransporter
  Eddig toto11 néven írkáltál..most meg nemvagyoktoto néven. Meg lehet nézni az összes olaj cikknél az új neved alatt szerepelnek a " magas szakmai " tartalmú kommentjeid. Meddig süllyedsz még ember!?
  ...

  Igen, aki nem akarja, hogy felismerjék az új nicknév alatt a régit, az
  - ugyanazzal a képpel regisztrál, mint amit addig használt,
  - a névadással is nyilvánvalóvá teszi a helyzetet.

  Hát persze.

  :))))))))

   
 • 72faradtolaj2016december01.22:31ÚjVálasz
  Idézet: quimby
  Ez komoly? :D :D

  A Magyar Válogatott Szövetségi Kapitánya...és a Szolnoki Olaj szakmai igazgatója...aki értünk dolgozik...a magyar kosárlabda érdekében tevékenykedik és stb., stb., stb.
  ...

  Na és akkor még nem is említettük a Dottorét, aki szintén nicknevekkel viaskodott a napokban. :)))

   
 • 71faradtolaj2016december01.22:29ÚjVálasz
  Idézet: Toto11
  Valóban szép szezonon vagyunk eddig túl. Történelmi vereség sorjában. :)))

  A 2011/12-es szezonban, 7-8 játékost forgatott a csapatban Pór mester, egészen a Final Fourig mentünk az EC-ben.
  ...

  Jelszó: "Tanulóév" :))))))

   
 • 70faradtolaj2016december01.22:28ÚjVálasz
  Idézet: adsl465326
  Szerintem meg ne kekeckedjetek Ivkóval,mert nem ismeritek...Nem tudom megkapta-e már a magyar állampolgárságot,mert sokáig nem kapta meg és nem véletlenül.
  ...

  Kétségkívül méltó a magyar válogatott szövetségi kapitányi posztjára.

  Ezt akartad mondani?

   
 • 69olaly2016december01.21:44ÚjVálasz

  A karaván halad,a kutyák meg mindig ugatnak.törtènelmi 7 bajnoki cím,törtènelmi első győzelem a Bajnokok Ligájában.(TV)

   
 • 68TheTransporter2016december01.21:43ÚjVálasz
  Idézet: Toto11
  Lebuktam.
  ...

  Szerinted korrekt amit csinálsz? Magadat minősíted..te tudod.. úgy látom tudsz még mélyebbre süllyedni emberileg. Vmi azt súgja lesz ez még így se!! Majd akkor is légy ilyen kis szellemes..

   
 • 67Toto112016december01.21:30ÚjVálasz
  Idézet: TheTransporter
  Eddig toto11 néven írkáltál..most meg nemvagyoktoto néven. Meg lehet nézni az összes olaj cikknél az új neved alatt szerepelnek a " magas szakmai " tartalmú kommentjeid. Meddig süllyedsz még ember!?
  ...

  Lebuktam.

   
 • 66TheTransporter2016december01.21:27ÚjVálasz
  Idézet: Toto11
  Valóban szép szezonon vagyunk eddig túl. Történelmi vereség sorjában. :)))

  A 2011/12-es szezonban, 7-8 játékost forgatott a csapatban Pór mester, egészen a Final Fourig mentünk az EC-ben.
  ...

  Eddig toto11 néven írkáltál..most meg nemvagyoktoto néven. Meg lehet nézni az összes olaj cikknél az új neved alatt szerepelnek a " magas szakmai " tartalmú kommentjeid. Meddig süllyedsz még ember!? Nem ég a képeden a bőr?

  Remélem megkapod a magadét a sok gerinctelen húzásodért. Mert hát megfogod nem vitás, itt már csak az a kérdés mikor!

  Azt hitted elbújhatsz ha nevet váltasz? Annyira egyszerű vagy vazze hogy még csalni sem tudsz..

   
 • 65Icebear2016december01.21:10ÚjVálasz
  Idézet: Toto11
  A hozzám fűzött kommentárok mind üres szavak „álnéven“. Nem én mondtam. :)))

  Ha nem lenne igazam, nem ismerné senki a nevem.
  ...

  bazáry te vagy az?????
  Eddig csak neked sikerült tudathasadásos állapotban bizonygatni hogy te nem tevagy!
  bAZÁRY tE VAGY AZ????

   
 • 64alegnagyobb2016december01.20:46ÚjVálasz

  Aki egy kosarlabda forumozot kipecez maganak mert kimondja az igazat, az nem valo egy nemzeti csapat elere sem!!!! Szerintem!!!!! De tudjuk o barmit megtehet es eddig is barmit megtehetett!!!!!! Hanyingerem van.......

   
 • 63quimby2016december01.20:45ÚjVálasz
  Idézet: heraklith1990
  Ivkó most aztán egy roadshow keretében mindenkit le fog vadászni az országban, aki nem nyalt be csontig neki itt a fórumon ;-D
  Lesznek páran, akik megússzák, nemde?

  ...

  XD +1

   
 • 62heraklith19902016december01.20:42ÚjVálasz
  Idézet: adsl465326
  quimby te se pattogjál ott a nyugati széleken,mert Ivkó megtalál.

  ...

  Ivkó most aztán egy roadshow keretében mindenkit le fog vadászni az országban, aki nem nyalt be csontig neki itt a fórumon ;-D
  Lesznek páran, akik megússzák, nemde?

   
 • 61quimby2016december01.20:31ÚjVálasz
  Idézet: adsl465326
  quimby te se pattogjál ott a nyugati széleken,mert Ivkó megtalál.

  ...

  De elnézést....

  Máris rendbe tettem a fejem, szóval: ooooolaj....olaaaaj...hajrá olaj, hajrá olaj...

  Ez így jó lesz? :D
  Bedugatam a füldugót és próbáltam nem meghallani amikor a tiszaligetben csak azt lehetett hallani, hogy: partizaaaaan, partizaaaan....


  Na ez a szomorú...meg a hozzászólásod...

  Megtalál? Hmmmm! ;) Jujujjjujjjjjj! :D Ki talál meg? És mit fog mondani?

   
 • 60quimby2016december01.20:25ÚjVálasz
  Idézet: adsl465326
  quimby te se pattogjál ott a nyugati széleken,mert Ivkó megtalál.

  ...

  És ha nem nyugaton élek?

   
 • 59Toto112016december01.20:17ÚjVálasz
  Idézet: adsl465326
  quimby te se pattogjál ott a nyugati széleken,mert Ivkó megtalál.

  ...

  Az a baj, hogy Te ezt komolyan is gondolod egy demokratikus berendezkedésű országban.

  Akinek véleménye van azt megkerestetjük... :)))

  Úristen...

   
 • 58adsl4653262016december01.20:14ÚjVálasz
  Idézet: quimby
  Ez komoly? :D :D

  A Magyar Válogatott Szövetségi Kapitánya...és a Szolnoki Olaj szakmai igazgatója...aki értünk dolgozik...a magyar kosárlabda érdekében tevékenykedik és stb., stb., stb.
  ...

  quimby te se pattogjál ott a nyugati széleken,mert Ivkó megtalál.

   
 • 57quimby2016december01.20:13ÚjVálasz
  Idézet: KreD
  +1
  ...

  Mitől lenne zabszem a fenekében?

   
 • 56Toto112016december01.20:12ÚjVálasz

  Az olvasottak alapján, ha egy tegyük fel egy Madridban élő embernek baja van a foci csapat mutatott játékával, akkor le kell ülnie tárgyalnia Zidanenal.

  Érdekes felvetés. :))))

  Itt nap, mint nap tanul az ember.

   
 • 55quimby2016december01.20:11ÚjVálasz

  Ez komoly? :D :D

  A Magyar Válogatott Szövetségi Kapitánya...és a Szolnoki Olaj szakmai igazgatója...aki értünk dolgozik...a magyar kosárlabda érdekében tevékenykedik és stb., stb., stb. egy internetes oldalon kommentáló akárkit megemlít egy interjúban????? :D :D

  Te jó ég.....!!!!!!!

  Ez még annál is nagyobb hiba, mint ahogy összeválogatta a légiósait...

  :D :D

   
 • 54Toto112016december01.20:04ÚjVálasz

  A hozzám fűzött kommentárok mind üres szavak „álnéven“. Nem én mondtam. :)))

  Ha nem lenne igazam, nem ismerné senki a nevem. Valóban gerincesebb lenne az edző szemébe mondani a dolgokat, de úgy csak négy szem közt marad. Itt meg Magyarország leglátogatottabb kosaras portálján oszthatom meg a véleményem, ahol sokkal többen láthatják mit gondolok.

   
 • 53Toto112016december01.20:00ÚjVálasz
  Idézet: Flavius
  Nem értek annyira a kosárlabdához,de az biztos h most kisebb a rotációs lehetőségünk mint korábban. Ez edzésen sem és a meccseken sem előny.
  ...

  Valóban szép szezonon vagyunk eddig túl. Történelmi vereség sorjában. :)))

  A 2011/12-es szezonban, 7-8 játékost forgatott a csapatban Pór mester, egészen a Final Fourig mentünk az EC-ben. Ami a harmadik számú kupasorozat volt akkor. Most is a harmadik számú kupasorozatban vitézkedünk, 6 légióssal és válogatott játékosok sorjával. 7 meccs alatt 1 győzelem.

  Az előrelépés megkérdőjelezhetetlen... (?)

   
 • 52KreD2016december01.19:38ÚjVálasz
  Idézet: Icebear
  TOTO-ka,nincs most másolás+beillesztés?Rendesen bent van a zabszem ugye!!!
  ...

  +1

   
 • 51Icebear2016december01.19:28ÚjVálasz
  Idézet: adsl465326
  Úgy hogy Totó a jó egészségi állapotodért 10 forintot nem adnék.Te akartad...
  ...

  TOTO-ka,nincs most másolás+beillesztés?Rendesen bent van a zabszem ugye!!!
  Szerintem csak az segítene rajtad ha vállalnád ki is vagy valójában és ha "véletlenül" bajod esne akkor tudná mindenki "ki nem tartott aznap edzést" !!!! :-)) Hidd el sokkal korrektebb lett volna szemtől szemben,volt rá példa nem is egy és azóta sem beszél Ivko egyikkel sem! Kérdezd még az egyik "B közepes" is vállalta a véleményét,egyenesen a szemébe (akivel sokáig összemostak )látod Ő egy gerinces ember megmondta szemtől szemben és nem nick-név mögött köpköd csapatot,nézőt,edzőt!

   
 • 50Flavius2016december01.19:09ÚjVálasz

  Nem értek annyira a kosárlabdához,de az biztos h most kisebb a rotációs lehetőségünk mint korábban. Ez edzésen sem és a meccseken sem előny. (Csak meg kell nézni a BL meccseken az ellenfeleink játékosainak számát) Sztem szép szezonokon vunk túl,most ez rögösebbnek ígérkezik. Igaz, az előző szezonokat is beárnyékolták a jóakaróink. Továbbra is HAJRÁ OLAJ!

   
 • 49adsl4653262016december01.19:05ÚjVálasz

  Úgy hogy Totó a jó egészségi állapotodért 10 forintot nem adnék.Te akartad...

   
 • 48Icebear2016december01.19:03ÚjVálasz
  Idézet: Wape
  Ki próbál elhallgattatni toto? Szerinted az helyén való ha valaki mániákusan, rááll egy bizonyos személyre és az igazságot elferdítve ,csúsztatva állandóan ostromolja?
  ...

  +1!!!
  Ehhez sajnos gyáva fé.eg!!!

   
 • 47adsl4653262016december01.19:02ÚjVálasz
  Idézet: alegnagyobb
  Ha Ivko tudna ki o akkor nem itt uzengetne. Hanem a kekek segge mogott bujt volna el... :DDDD Szerintem ez mindennek a legalja inkabb a csapattal foglalkoza.....ami romokban.....
  ...

  Szerintem meg ne kekeckedjetek Ivkóval,mert nem ismeritek...Nem tudom megkapta-e már a magyar állampolgárságot,mert sokáig nem kapta meg és nem véletlenül.Kerüljétek mint a rossz pénzt,mert ha valaki nála kihúzza a gyufát annak régen rossz.Szerintem totót is kinyomozta.

  Annak idején,amikor még játszott és a nézőtéren valaki beszólt neki a meccs végén nem az öltözőbe vonult,hanem a nézőtérre és aki beszólt annak megszorongatta a torkát.Én személyesen láttam egy-két dolgot.

   
 • 46Icebear2016december01.18:59ÚjVálasz
  Idézet: Toto11
  Akinek meg van a véleménye a dolgokról azt próbálják elhallgattatni. Aki szokta olvasni a kommentárokat, az tudja, hogy én észérvekkel próbálom alátámasztani a mondandómat.
  ...

  "Azzal sem értek egyet, hogy én egy álnév alatt bújok meg. Ez egy blog. Itt senki sincs a saját nevén."Pontosan elbújsz te gyáva féreg!! A másik nick név alatti "sanyibá"-t név szerint megnevezted itt a BB1-en és még te tartod magadat egyenes "embernek!!!Tudod mit ,úgyis fel vagy regisztrálva az Olaj kk szurk.csop.-ba, akkor ott fed fel magad és ígérem én is megteszem,sőt szerintem sokan csatlakoznak hozzám és elmondják melyik nick név alatt vannak regisztrálva! Sokan kíváncsiak már rád!!!! Hidd el az "illetékesek" már rég tudják ki vagy te "bátor,gerinces,megmondó ember" !!!!! :-)
  VÁRLAK A FÓRUMON TOTOKA!!!

   
 • 45alegnagyobb2016december01.18:41ÚjVálasz
  Idézet: gultem1
  Kispajtás! vs. Kisanyám!
  Lövésem nincs, hogy szólítsalak, de látom, bekúszott hátra a zabszem, Ivkó tudja ki vagy! Hiányoltam a ctrl.v vezércikked!
  ...

  Ha Ivko tudna ki o akkor nem itt uzengetne. Hanem a kekek segge mogott bujt volna el... :DDDD Szerintem ez mindennek a legalja inkabb a csapattal foglalkoza.....ami romokban.....de mindegy a fizeteset igy is felveszi.....szegyen!!!

   
 • 44alegnagyobb2016december01.18:39ÚjVálasz

  Szerintem Ivkovicc ezzel az interjuval sporttortenelmet irt. Meg szerintem egy magyar edzo sem emelt ki egy felhasznalot egy sporttal foglalkozo oldal kommenteloi kozul. :DDD Legalabb igy bekerult a sporttortenelmbe, hamar a szar legiosaival nem tud......

   
 • 43olaly2016december01.18:34ÚjVálasz

  Toto-t nagyon bántja mèg mindig a 2000-res törtènet amikor Stojan nem adott neki aláírást a mellère

   
 • 42olaly2016december01.18:32ÚjVálasz

  Ez legyen a legszarabb csapatunk minden idènyben,hogy "csak" bajnokok vagyunk

   
 • 41gultem12016december01.17:52ÚjVálasz
  Idézet: Toto11
  Ezek a tények. Szerintem ez mindennek a legalja... :))))
  ...

  Kispajtás! vs. Kisanyám!
  Lövésem nincs, hogy szólítsalak, de látom, bekúszott hátra a zabszem, Ivkó tudja ki vagy! Hiányoltam a ctrl.v vezércikked! Feri barátom mondta vala:" Szar az élet, s mi vagyunk benne a cseresznye magok"!

   
 • 40gultem12016december01.17:44ÚjVálasz

  Sztojan!
  Ezt a Rudner sztorit komolyan mondtad? Ha Kinney sérülésénél léped meg, azt mondom, belefér, de így?!!!! Remélem nem veritek rá a gyerekre a plusz légiós szerződtetésének költségeit. Komolyan mondom, nem tudom, sírjak, vagy nevessek!

   
 • 39vagasiferi2016december01.17:24ÚjVálasz
  Idézet: Toto11
  Én ellentétben veled „álnéven“, ami szerintem nem álnév soha nem személyeskedtem trágár módón. Ellentétben veled.

  Ennek ellenére még is én vagyok célkeresztben.
  ...

  Rajtad érdemben egy intelligens szívlapátos beavatkozás segítene!
  Ha meg akarsz gyógyulni, kérj meg valakit, hogy segítsen rajtad!

   
 • 38vagasiferi2016december01.17:19ÚjVálasz
  Idézet: Somogy-baranya2000-2009
  Szerintem régóta tudja, hogy ki vagy. Miért várt eddig, hogy hozzád szóljon? Nem értem. Mindenkit idegesítesz, egy cirkuszt csinálsz ezen a portálon.
  ...

  Hajrá Pécs!

   
 • 37alegnagyobb2016december01.16:17ÚjVálasz

  Rudner serulese volt az utolso csepp a poharban. :DDDDDDDD

  Az a baj hogy o meg a bo rotacio tagja sem volt. A magyar jatekos parti Ivkovicc mester 6 legiossal.......

   
 • 36szeku2016december01.16:14ÚjVálasz

  bb1 komment szekcióból gyorsan kékfény lett!!

   
 • 35alegnagyobb2016december01.16:14ÚjVálasz

  Mikor mar senki nem lesz a lelaton Stojan, akkor mar keso lesz lemondani... Ez a cyber-Totos dolog meg bunbak kereses... Foglalkozz a csapattal.

   
 • 34pilvaker2016december01.16:06ÚjVálasz
  Idézet: mert_csak
  "Az előző kollégákat sem kellett elüldözni, ha nem ment valami, mert fontosabb volt számukra a klub, mint bármi más."

  Ez azt jelentheti...
  ...

  +1

  Azt hittem már nincs lejjebb, de úgy látszik lehet még lehet tetézni.

   
 • Idézet: Toto11
  A tavalyi év az egy sikeres év volt? A szezon elején kötelező elvárásként tűzte ki a tulajdonosi kör a csapatnak a Magyar Kupa és a bajnokság címvédését.
  ...

  Szerintem régóta tudja, hogy ki vagy. Miért várt eddig, hogy hozzád szóljon? Nem értem. Mindenkit idegesítesz, egy cirkuszt csinálsz ezen a portálon. Nem értem a szerkesztőket miért engedték, hogy idáig fajuljon a dolog. Ha személyes ellentéted van valakivel, azt nem itt és ilyen módon kell megoldani.
  Remélem megverjük a Sopront, hála istennek ilyen kretének nálunk nincsenek. Az én értékrendemben a megnyilvanulasaid becsületsértők. Most Ivkovic, ki tudja mikor lesz valakinek az áldozata Feri, vagy Ádám. Ezért nem bánom ha megállítják.

   
 • 32alegnagyobb2016december01.15:46ÚjVálasz
  Idézet: Szolnok93
  A csapatunkkal szemben türelmesnek kell lennünk, mindenféle hisztériát el kell kerülnünk. Vannak játékosok akik nem bírják a körítést.
  ...

  :DDDDDDDDDDD Te ezeket komolyan gondolod? Szep.

   
 • 31Szolnok932016december01.15:42ÚjVálasz
  Idézet: Toto11
  Akinek meg van a véleménye a dolgokról azt próbálják elhallgattatni. Aki szokta olvasni a kommentárokat, az tudja, hogy én észérvekkel próbálom alátámasztani a mondandómat.
  ...

  A csapatunkkal szemben türelmesnek kell lennünk, mindenféle hisztériát el kell kerülnünk. Vannak játékosok akik nem bírják a körítést.
  Toto
  1: bűnszervezet
  2: nincs eredmény
  3: eltapsolt pénz
  4: magán életi kutatás
  ZAKLATÁS ÉS HAZUGSÁG
  Hajrá Olaj!
  (Tavaly februárban valamelyik idióta úgy kiakasztott, hogy kék dzsekiben vártam a félidőben. Remélem felfogjuk, hogy a Bajnokok Ligájaban mi játszunk nem pedig más csapat és örüljünk ennek!)

   
 • 30DFTT2016december01.15:38ÚjVálasz

  és akkor mi van?
  nem a netes hozzászóláson kellene pörögnie se neki se a játékosoknak... ott van a pálya, csattanós választ lehetne adni!
  Ehelyett megy a bűnbak keresés.

  ivkovic takarodj!

   
 • 29redmiller2016december01.15:21ÚjVálasz
  Idézet: Toto11
  Akinek meg van a véleménye a dolgokról azt próbálják elhallgattatni. Aki szokta olvasni a kommentárokat, az tudja, hogy én észérvekkel próbálom alátámasztani a mondandómat.
  ...

  Toto11 úgy is megfogja tudni ki vagy...

   
 • 28DFTT2016december01.15:08ÚjVálasz

  Jogi következmény? jajj annyira butusok vagytok... az egész rendőrségi sztori csak arra megy ki, hogy a bb1 köteles legyen kiadni az IP címre vonatkozó kérést. A többi csak parasztvakítás.
  De látom azért elég sokakat elvakított.

   
 • 27mardosh2016december01.15:03ÚjVálasz
  Idézet: Toto11
  Akinek meg van a véleménye a dolgokról azt próbálják elhallgattatni. Aki szokta olvasni a kommentárokat, az tudja, hogy én észérvekkel próbálom alátámasztani a mondandómat.
  ...

  Kedves Toto!
  Nem bánom, hogy elkapnak téged. Amikor Ivkovic itt volt mi ugyanezen mentünk keresztül. Nincs néző, miért csak másodiknak vagyunk a kupában, bajnokságban. Mennyire jo élet lesz Ivkovic nélkül.. Csak 1.300 ember van a csarnokban, teltház lesz amikor ő nem lesz. Terrorizáltál minket is. Voltak olyanok akik el is hitték. Ha meg kellene neveznünk a megnyilvánulásaidat 'szakaszavakkal' akkor azok a zaklatás és a hitel rontás lenne. ( Mennyire félre vezetted az embereket: voltam a Partizán, Sassari és a Falco meccsen, mind a 3 meccsen a hangulat és a nézőszám normális volt! Az írásaid nem voltak hazugságok? )
  Remélem belőled ketrecharcos lesz!

   
 • 26Basketrulez2016december01.14:29ÚjVálasz
  Idézet: Toto11
  Ezek a tények. Szerintem ez mindennek a legalja... :))))
  ...

  Ezt úgy értsük hogy nyomozás indult utánad?Ha ilyen tiszta a lelkiismereted akkor miért vagy izgatott? Akkor úgysem lesz semmi jogi következménye!
  Ja hogy azért vagy betojva, mert így kiderül hogy ki vagy ,kinek a megbízásából irkálsz, és ez igen kellemetlen szitu lesz számodra! Így már érthető a parád!

   
 • 25sorstars2016december01.14:22ÚjVálasz

  Szerintem is tudja Ivkovics hogy ki is ő valójában, de csak azért derítette ki, mert személyesen akarja jelöltetni a Pulitzer díjra!

   
 • 24pisti5.12016december01.14:21ÚjVálasz
  Idézet: vagasiferi
  'te' már csak tudod.
  Nyilván te is ilyen nem tudom férfi,vagy nő vagy ugye. Esetleg az a kasztrált?
  ...

  Kedves Vágási úr, látod ez a baj, ici picit sem akarod/tudod normális hangvételben tárgyalni a témát. Maslow az egyik szintet rólad mintázhatta úgy gondolom.

   
 • 23keeper2016december01.14:17ÚjVálasz
  Idézet: Toto11
  Ezek a tények. Szerintem ez mindennek a legalja... :))))
  ...

  Részletezd kérlek, mik ezek a tények?

   
 • 22Wape2016december01.14:15ÚjVálasz

  Ki próbál elhallgattatni toto? Szerinted az helyén való ha valaki mániákusan, rááll egy bizonyos személyre és az igazságot elferdítve ,csúsztatva állandóan ostromolja? A következő lépésed az lesz hogy megkarcolod az autóját, vagy elmész a a lakására? Ha ennyire idegesít Ivkovics és ennyire félted a szolnoki kosárlabdát, akkor alakíts egy civil szervezetet névvel címmel , gyűjts szimpatizánsokat ,szintén névvel címmel és szervezz tüntetést. Nyugodtan megteheted, mert ahogy írtad demokrácia és szólás szabadság van! Csak ehhez bátorság kéne, és gerinc, de sajnos neked egyik sincs!
  Egyébként pedig bárhol rossza példát hoztál, mert valóban volt olyan külföldön hogy megfenyegettek, játékost ,edzőt, elnököt, sőt még talán halálosan is ,de nem neten keresztül álnéven, hanem odamentek és elmondták személyesen mi a gondjuk!

   
 • 21Toto112016december01.14:07ÚjVálasz
  Idézet: keeper
  toto mi van veled? miért szabadkozol? mentegetőzöl? mi történt? kopogott a postás? hozott valami levelet? Az üldözőből üldözött lett?
  ...

  Ezek a tények. Szerintem ez mindennek a legalja... :))))

   
 • 20keeper2016december01.14:03ÚjVálasz
  Idézet: Toto11
  Én ellentétben veled „álnéven“, ami szerintem nem álnév soha nem személyeskedtem trágár módón. Ellentétben veled.

  Ennek ellenére még is én vagyok célkeresztben.
  ...

  toto mi van veled? miért szabadkozol? mentegetőzöl? mi történt? kopogott a postás? hozott valami levelet? Az üldözőből üldözött lett?

   
 • 19Toto112016december01.13:59ÚjVálasz
  Idézet: vagasiferi
  'te' meg az észérvek? Nablaty,blabla, Ivko személyes gyűlölete,kiherélt kan,ennyi!
  Ez vagy te.Hulladék vagy,fiam!
  ...

  Én ellentétben veled „álnéven“, ami szerintem nem álnév soha nem személyeskedtem trágár módón. Ellentétben veled.

  Ennek ellenére még is én vagyok célkeresztben.

  Külföldön halálos fenyegetéseket is kapnak egy-egy játékosok/edzők. Azokat is lenyelik. Itt pedig egy demokratikus berendezkedésű országban próbálják elhallgattatni azokat akik normális hangnem hangot adnak véleményüknek.

   
 • 18Toto112016december01.13:55ÚjVálasz

  A tavalyi év az egy sikeres év volt? A szezon elején kötelező elvárásként tűzte ki a tulajdonosi kör a csapatnak a Magyar Kupa és a bajnokság címvédését.

  Mint tudjuk, a Magyar Kupát nem is sikerült megnyerni, csak a bajnokságot.

   
 • 17bati2016december01.13:54ÚjVálasz
  Idézet: csocsozte
  Hajrá Toto11 mond csak neki!!
  Rudner 7 perc eddig két meccs alatt nagyon fog hiányozni mi!!Ivko te egy vicc vagy de remélem még sokáig maradsz a Szolnok edzője mert az nekünk csak jó!!

  ...

  Ez állítólag egy fórum, ahol véleményeknek lehet hangot adni. Ez egy demokráciában teljesen normális. Persze aki úgymond közszereplő, annak azért érdemes szabatosan fogalmazni. Amikor az egyik nyilatkozat üti a másikat azt hamar észreveszik és szóvá is teszik. Nem kellene a szurkolókat hülyének nézni-és el kell viselni a kritikát akkor is ha az éppen elevenbe talált. Nem hinném, hogy az lenne ivkovicc feladata, hogy Totó 11 vagy bárki más kilétét vizsgálja. Dolgozni kell a kamuzás helyett, és ha nem jönnek az eredmények, annak okait őszintén feltárva sokkal tovább lehet jutni mint a ködösítéssel!!

   
 • 16vagasiferi2016december01.13:51ÚjVálasz
  Idézet: Toto11
  Akinek meg van a véleménye a dolgokról azt próbálják elhallgattatni. Aki szokta olvasni a kommentárokat, az tudja, hogy én észérvekkel próbálom alátámasztani a mondandómat.
  ...

  'te' meg az észérvek? Nablaty,blabla, Ivko személyes gyűlölete,kiherélt kan,ennyi!
  Ez vagy te.Hulladék vagy,fiam!

   
 • 15vagasiferi2016december01.13:47ÚjVálasz
  Idézet: pisti5.1
  Nincs még egy ilyen edző a sportban, aki ennyit megengedhet magának, bármilyen téren. Se kontroll, se számonkérés.
  ...

  'te' már csak tudod.
  Nyilván te is ilyen nem tudom férfi,vagy nő vagy ugye. Esetleg az a kasztrált?

   
 • 14Toto112016december01.13:43ÚjVálasz

  Akinek meg van a véleménye a dolgokról azt próbálják elhallgattatni. Aki szokta olvasni a kommentárokat, az tudja, hogy én észérvekkel próbálom alátámasztani a mondandómat.

  A mágus tudja, hogy igazam van. Hiszen, ha nem gondolná azt nem foglalkoza vele. Mert őt habzó szájjal szidják, akkor azzal sem foglalkozik.

  Azzal sem értek egyet, hogy én egy álnév alatt bújok meg. Ez egy blog. Itt senki sincs a saját nevén. Amennyiben trágáran nyilvánulnék meg azt a BB1 szerkesztői szankcionálják.

   
 • 13vagasiferi2016december01.13:43ÚjVálasz
  Idézet: newjersey
  A nem férfi megjegyzés takarhatja azt is, hogy nem mer szemtől szemben beszélni toto11.
  ...

  Az is lehet,hogy herélt kan, kappan!
  Nagyon fontos az alkalmatlan egyedek kizárása a nemzésből!

   
 • 12pisti5.12016december01.13:42ÚjVálasz

  Nincs még egy ilyen edző a sportban, aki ennyit megengedhet magának, bármilyen téren. Se kontroll, se számonkérés.
  Ne legyen háromnál több külföldi a csapatoknál, de ő igazol hatodikat, mert le ne maradjon a versengésben...Ha három lenne, akkor jönne a negyedik, ötödik.

  Egyébként meg a netes "provokációk" tized annyi problémát nem okoznak, mint ő, ezzel az ámokfutásával. Ez a nyilatkozat is minősíthetetlen...

   
 • 11drukkker2016december01.13:37ÚjVálasz

  nem azért nem férfi mert nő. hanem azért mert álnéven pocskondiáz, de szemtől szemben nem mer kiállni.

   
 • 10newjersey2016december01.13:08ÚjVálasz

  A nem férfi megjegyzés takarhatja azt is, hogy nem mer szemtől szemben beszélni toto11.

   
 • 9ferrro2016december01.13:07ÚjVálasz
  Idézet: kavarta19
  Hát bizony arra nagyon kíváncsi lennék, hogy ez az eszement honnét tudja, hogy Toto 11 nevű felhasználó egy hölgyet takar?
  ...

  Reszkessetek Bazàri.Ivko mindent tud, mindent làt...

   
 • 8mert_csak2016december01.13:00ÚjVálasz

  "Az előző kollégákat sem kellett elüldözni, ha nem ment valami, mert fontosabb volt számukra a klub, mint bármi más."

  Ez azt jelentheti, hogy a klub iránti tiszteletből lemondtak az edzői posztról? Ha igen, akkor példát kell venni róluk és azonnal lemondani ivkovicc!

  Kérlek ne tedd tönkre az Olajbányászt!

   
 • 7kavarta192016december01.12:59ÚjVálasz

  Hát bizony arra nagyon kíváncsi lennék, hogy ez az eszement honnét tudja, hogy Toto 11 nevű felhasználó egy hölgyet takar?

   
 • 6faradtolaj2016december01.12:50ÚjVálasz

  Mekkora hantás. :))))

  A "sok ember nincs is tisztában azzal, hogy tulajdonképpen hol is vagyunk" meg az "utolsó csepp a pohárban Rudner sérülése volt" szövegek különösen viccesek. :))))) A 0 perces Rudner, LOL.

  Rudner játékpercei a bajnokságban:
  0
  0
  0
  6 (0 pont)
  1
  0
  0

  LOL

   
 • 5ferrro2016december01.12:48ÚjVálasz
  Idézet: John
  Tehát nem a székesfehérvári születésű sportriporter,Toto? Ki mondta.hogy ő az? Most viszont,hogy már Ivkó említette,gyanítom,hogy mégis ő lehet. Na ,de Ivkó,honnan tudja? Mennyi kérdés.....:D :D

  ...

  Hölgy , Ivko szerint .Személyes "bosszúallàs" esetén,nem ismernek se istent , se embert...

   
 • 4John2016december01.12:33ÚjVálasz

  Tehát nem a székesfehérvári születésű sportriporter,Toto? Ki mondta.hogy ő az? Most viszont,hogy már Ivkó említette,gyanítom,hogy mégis ő lehet. Na ,de Ivkó,honnan tudja? Mennyi kérdés.....:D :D

   
 • 3bossy2016december01.12:27ÚjVálasz

  Kiváló center volt, emlékszem bármikor megdobta a 20-25 pontját Dávidról, Oroszról, Gulyásról, Cziglerről és bármelyik légióssal szemben is, de edzőként annyira nem nagy ász szerintem, mint a parketten volt. Én még a MAFC elleni vereséget sem értem.
  Genetikailag úgy vagyok kódolva, hogy csak a Szolnoknak tudok szurkolni, így kívánom, hogy érje el amit akar a klubnál, majd jövő nyáron a válogatottal is.

   
 • 2amb222016december01.12:12ÚjVálasz

  Szóval ha én is nekiállok 0-24ben Ivkót kritizálni meg leszek említve egy interjúban?:D

   
 • 1csocsozte2016december01.12:04ÚjVálasz

  Hajrá Toto11 mond csak neki!!
  Rudner 7 perc eddig két meccs alatt nagyon fog hiányozni mi!!Ivko te egy vicc vagy de remélem még sokáig maradsz a Szolnok edzője mert az nekünk csak jó!!

   

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!