Ubilla hozta meg a ZTE győzelmét

Kecskemét - Nyögvenyelős meccsen fektette két vállra Bencze Tamás csapata a Kecskemétet, amely zsinórban harmadszor kapott ki.
 
 
 
 
 

Ubilla hozta meg a ZTE győzelmét

Kecskemét - Nyögvenyelős meccsen fektette két vállra Bencze Tamás csapata a Kecskemétet, amely zsinórban harmadszor kapott ki.

Tudd meg gyorsabban a magyar kosárlabda legfontosabb híreit. Klikk és like a Facebook oldalunkat!


Sztojan Ivkovics vasárnapi kosárdélutánt tartott, Paksról átért erre a meccsre is. Mindkét csapat kapkodva, rengeteg hibával kezdett. Szabó aztán egy brutális egykezes zsákolása után egy duplát is a helyére tett, a ZTE szerezte tehát az első kosarakat. 7-6-nál egy pillanatra már a hazaiaknál volt az előny, de nem sokáig örülhettek a kecskemétiek, pontszegény első negyed után 12-13 volt az állás.

A 12. percben Drungilas már a negyedik személyhibáját kapta (hétpercnyi játék alatt). 12-18-nél időt kért Forray Gábor, de hiába, mert pillanatok alatt elhúzott a ZTE. Mohácsi távolról, Czinger és Ubilla közelről volt eredményes, 12-25-nél ismét időt kellett kérnie a KTE-nek, 0-12-nél járt ekkor a ZTE, köszönhetően elsősorban amerikai irányítójának. Közel hat percet kellett várni az első kecskeméti kosárra, Karahodzsics szerezte. Ettől aztán erőre kaptak a lila-fehérek, varázsütésre megváltozott a játék képe. 11-2-es rohammal a 18. percre 23-27-re feljött a Kecskemét, ekkor már a ZTE kért időt. És itt még nem volt vége, Djeraszimovics a timeout után a büntetőjét is bedobta, majd utána egy közelit is a helyére tett, így visszajött egy pontra a Kecskemét (26-27). Ubilla triplakísérlete homállyal végződött, így a gyenge színvonalú első félidő után 28-29 volt az állás. A hazaiak úgyis meccsben voltak, hogy az első félidőben nem találtak be kintről (0/7).

Továbbra is mindkét csapat sokat hibázott, több mint két percig nem született kosár. Karahodzsics 2+1-es akciójával már a Kecskemét vezetett, Molnár kosara után pedig ismét időt kellett kérnie Bencze Tamásnak. 33-29-nél összességében már 21-4-es szériánál járt a KTE. Benke triplából talált be, több mint négy percig „volt csendben” a ZTE. Karahodzsics nagyon élt a palánk alatt, a másik oldalon főként Ubilla és Benke próbálkozott, több-kevesebb sikerrel. 45-45-ről indult a záró felvonás.

Mohácsi hármasával indult a negyedik etap. Továbbra is fej-fej mellett haladtak a csapatok, hol egyik, hol másik fél járt előbbre pár ponttal. Ubilla két triplájával 50-54, azonnal időt is kért Forray Gábor a játékrész derekán. A 36. percben Djeraszimovics megszerezte a Kecskemét első(!) – és mint később kiderült, egyetlen – tripláját, ezzel felhozta egy pontra csapatát (55-56). Ubilla azonban tarthatatlan volt, illetve a végén kulcspillanatokban Szabó kétszer is beköszönt a palánk alól. 58-63-nál Forray hívta magához övéit, alig több mint egy perccel a vége előtt. Ivosev duplájára Mohácsi felelt távolról, 60-66-nál utolsó idejét is kikérte a hazai csapat, ám ekkor már sejteni lehetett, hogy eldőlt. Ivosev másodszorra tudta csak betenni a palánk alól, 23.6 másodperccel a vége előtt még Bencze is időt kért, 62-66-nál. Ubilla büntetőit a helyére tette, végérvényesen eldöntve ezzel a győztes kilétét.

Forray Gábor, a KTE vezetőedzője: Gratulálok a Zetének. Az én játékosaim is maximálisan odatették magukat, adtunk egy előnyt a Zetének, de nagy energiákat mozgósítottunk, és fordítani tudtunk. Nüanszok döntöttek és Ubilla extra játéka, no meg az, hogy kaptunk egy pár triplát a végén, ami megpecsételte a sorunkat. A védekezésünk javult, a kritikus pillanatokban bedobott kosarak miatt vesztettünk.

Bencze Tamás, a ZTE vezetőedzője: Örülök a győzelemnek, kemény, férfias meccs volt. Gratulálok a Kecskemétnek is, nagyon nehéz mérkőzés volt, apró dolgok döntöttek. Centereink fault problémái miatt küzdöttünk, annak köszönhetjük a győzelmünket, hogy a magyarjaink jól teljesítettek. A magyar játékosainkra eddig is nagy hangsúlyt fektettünk, és a jövőben is fontos számunkra hogy jól szerepeljenek.

 
 

 

 
 • 42ZTE152016november14.10:11ÚjVálasz
  Idézet: MTE1980
  Nekünk is Bombay. Mumbai
  ...

  Na te óvodás most hogy kikreatívkodtad magad,bújj vissza anyu szoknyája mögé

   
 • 41MTE19802016november14.08:21ÚjVálasz
  Idézet: norbee10
  Sötétezés is elég unalmas már, ti is találjatok ki valami újat :). Nekünk már megvan: Körmend Afrika :)
  ...

  Nekünk is Bombay. Mumbai

   
 • 40MTE19802016november14.08:17ÚjVálasz
  Idézet: Tobey
  ...nem csak a csapat.
  A város is :D :D
  meg migráncsok, meg feketék, meg nőverők....bla-bla-blaaaa :D

  ....ááááááááááásíííííít............ :))))))
  ...

  Tobey! Múltkor voltam zegen a belvárosban azt hittem Bombayban vagyok.

   
 • 39nembirnekdogozni2016november14.07:09ÚjVálasz

  Tegnap nem írtam dühből de még most sem nyugodtam le így próbálok röviden nyugodtan pötyögni.
  Feka kuka
  Pongókkal mi a fene lett? emlékszem Ivko alatt Martinnnak voltak a tempói hármasai jó ütemű faltjai Máté meg egyértelműen alap ember lehetett volna bármelyik elsőosztályú csapatban. tavaly még Máté elég jó volt de idénre Ő is leeresztett.
  Hege? Nyilván nem 20 perces játékos de azért ennél jobb mint amit most kap.
  legnagyobb talány Ivosev idei "játéka"
  valamit tenni kell határozottan és gyorsan mert a 8 már a látóhatár végén de nehogy kiesés elől meneküljünk

   
 • 38craig2016november13.23:25ÚjVálasz
  Idézet: dannyainge
  Tanult ,iskolázott ember lehetsz, amolyan Egerszeg közeli falusi tahó. Szerintem eltaláltam.
  ...

  Te sem vagy egy Einstein.Igazából te is egy igazi falusi paraszt vagy!

   
 • 37olimpiautca1a2016november13.23:15ÚjVálasz
  Idézet: defleppard0413
  Ebben igazad van...
  De!
  Van egy mindenki által elismert Financ-unk pl.
  ...

  Igen, ebben van igazságod bőven. Pont ma láthattuk is, hogy ez milyen tragikus tud lenni, mert a Zete, függetlenül attól, hogy ma nem játszott túl jól (amiben azért bőven volt része a védekezésünknek, igaz, ők is jól védekeztek, sőt) speciel meg pont egy olyan csapat, amelyik ha lehetőség nyílik, remek passzokkal tudja helyzetbe hozni a játékosait. Egy ilyesmi akcióból verte be Mohácsi is a végén azt a hármast, amivel tényleg eldőlt a meccs.

  Jó lenne egy sokkal gyorsabb, látványosabb játék, de ehhez új edző kellene vagy Forraynál egy teljes szemléletváltás. Szívesen megnézném amúgy, hogy Csirke mit tudna kezdeni a mi állományunkkal, de ez nyilván álom marad.

   
 • 36defleppard04132016november13.23:10ÚjVálasz
  Idézet: olimpiautca1a
  Jakabnak tényleg nagyon jó keze van, de az a baj, hogy ehhez a szinthez ő már lassú.
  ...

  Ebben igazad van...
  De!
  Van egy mindenki által elismert Financ-unk pl.
  Illetve, a gyorsasággal kapcsolatban annyit, amíg a tamadásaink 90 százaléka abból áll, hogy "valaki" a 24 másodpercből 14-18 másodpercig pumpálja a labdát, majd a maradék pár másodperc alatt próbálunk valamilyen mondvacsinált "figurát" kierőszakolni, addig bárki gyorsasága kevés!!!!
  Mikor láthattunk utoljára gyors, pontos passzokat? Bepassz, kiosztást? Gördülékenyen, gyorsan körbe passzolt /pontosan kézbe érkező labdákkal/ zónát???
  A mai 15 tripla kisérletünkből, talán ha 3-4 volt, ami nem kierőszakolt "erőlködés" volt, hanem kidolgozott szituáció eredménye?

   
 • 35mcrae652016november13.23:07ÚjVálasz
  Idézet: Csakakte
  Grat a Zalaegerszegnek!
  Nállunk pont a magyarok dobtak pocsékul !! Pongó M, Pongó M, Mészáros M összesen 2 pont
  Röhej!!!
  ...

  Hát mert fakezűek b*szki.

   
 • 34norbee102016november13.22:55ÚjVálasz
  Idézet: dannyainge
  Tanult ,iskolázott ember lehetsz, amolyan Egerszeg közeli falusi tahó. Szerintem eltaláltam.
  ...

  Sajnos eléggé mellélőttél, az ilyen embereket nem errefelé kell keresned :)

   
 • 33olimpiautca1a2016november13.22:53ÚjVálasz

  Más: Hegedűsről tud valaki valamit? Nincs jóban az edzővel és azért nem játszik vagy valami más oka van annak, hogy eddig a négy forduló alatt összesen nem volt 10 percet a pályán?

   
 • 32olimpiautca1a2016november13.22:49ÚjVálasz
  Idézet: defleppard0413
  Úton melóba, kissé lehiggadva, bár az f1 sem igazán úgy alakult ahogy szerettem volna...
  Először is gratulálok a Zalaegerszegnek a győzelemhez!
  Másodszor, nem érdemeltünk volna ma győzelmet!
  ...

  Jakabnak tényleg nagyon jó keze van, de az a baj, hogy ehhez a szinthez ő már lassú. Támadásban is, mert az A-csoport mezőnyében az alsóbb osztályokhoz képest jóval gyorsabb védők vannak, akik kiérnének a hármasainak egy jó részére és nem tudná annyira zavartalanul eldobni őket, de védekezésben aztán pláne, szóval sokkal több pontot kapnánk róla, mint amennyit ő szerezne vagy amennyihez asszisztálna esetleg még a jelenlétével.

  Biztosan fel lehetne őt gyorsítani kicsit célirányos edzéssel és táplálkozással, de hogy ehhez neki megvan a kellő elszántsága és a klubnak a lehetőségei, abban nem vagyok biztos, bár az edzés és evés részéhez útmutatót találni az internet korában már talán nem akkora kunszt.

   
 • 31airball2016november13.22:40ÚjVálasz

  Jól fest a 3-as statisztika is. 1/15 vs 10/31.
  Ez a "fakezű" kiszólás nem tul hiteles, mint az eddigi teljesítmény. Es tenyleg most verhető lett volna a zete, de Ubilla megrázta magát q4-ben.

   
 • 30dannyainge2016november13.22:15ÚjVálasz
  Idézet: norbee10
  Sötétezés is elég unalmas már, ti is találjatok ki valami újat :). Nekünk már megvan: Körmend Afrika :)
  ...

  Tanult ,iskolázott ember lehetsz, amolyan Egerszeg közeli falusi tahó. Szerintem eltaláltam.

   
 • 29defleppard04132016november13.21:36ÚjVálasz

  Úton melóba, kissé lehiggadva, bár az f1 sem igazán úgy alakult ahogy szerettem volna...
  Először is gratulálok a Zalaegerszegnek a győzelemhez!
  Másodszor, nem érdemeltünk volna ma győzelmet!
  Harmadszor, két éve, rettenetesen mellé nyúlunk az amerikai légiósokkal! Ilyen játékosokért miért fizet az egyesület???
  Véleményem szerint, egy másodosztályú délszláv kosarasban több tűz, több győzni akarás, és hatványozottan több alázat van a kosárlabda, a csapat, és a csapat érdek irányában, mint bármelyik az elmúlt két évben nálunk megforduló amerikaiban!
  Lehet, hogy meg kellene próbálni egy kicsit arra felé keresgélni!
  Más!
  Nem értem mi lett a csapat játékosaival?
  Nem értem hová lett a támadás a játékunkból?
  Azt felfogom, hogy törekszünk a jó védekezésre, de nem kellene elkezdeni a támadási variációk kitalálását, begyakorlását???
  Kérdésem lenne még!!!
  Van egy nagyon jó kezű "fiatalunk"... emlékezzünk vissza, voltak olyan meccsei az utánpótlásban, amikor 7, 8, de emlékeim szerint a GAMFon volt olyan meccse is mikor 11 triplát dobott, szóval, Jakab Petit mikor akarja végre a stáb stabilan beépíteni a csapatba?
  Ha pár másodpercig pályán van, nem hogy az ő vajkezére felépített támadást nem látunk, hanem őt, állandó passzolási kényszerbe hozó játék variációkat erőltetünk... / tudom ma pl. pályára sem lépett /
  És úgy egyáltalán mikor fog végre a CSAPATUNK látványos, igazi játékra épülő kosarlabdát játszani!
  Végül:
  Tisztelt Tulajdonosok, Tisztelt Vezetőség!
  Sajnos, egyre kevesebb és kevesebb nem csak a néző, de a "szurkoló" is a csapat meccsein! Ez tény!
  Véleményem szerint, ennek az okát nem a lehetetlen időpontokban kell azonban keresni, hanem, a csapat egyre kevésbé látványos, /időnként már-már nézhetetlen/ a szurkolóknak, nézőknek élményt, örömet nem adó játékában!
  Hogy ez miért alakult, alakul így?
  Erre a választ Önöknek kell(ene) minél hamarabb megkeresni!
  Mégpedig sürgősen, ha nem akarják hogy a csapat max 50-60 hozzátartozó és néhány önsanyargató és fanatikus kosárlabda "őrült" előtt játssza a hazai meccseit!
  Mindezektől függetlenül,
  Hajrá fiúk! Hajrá KTE!
  CSAK KECSKEMÉT!

   
 • 28raptor2016november13.20:57ÚjVálasz
  Idézet: ZTE15
  Nem kötekedni akarsz mi.Nálatok az egész csapat egy afrikai törzs...gondokodj el
  ...

  Akik annak rendje és módja szerint jól be is fűtöttek nektek :)

   
 • 27JaY11702016november13.20:45ÚjVálasz
  Idézet: Tobey
  Gratulálok a Zte-nek....mindegy, hogy 1 játékos hozott-e extrát, vagy nem....a győzelem, az győzelem! :)

  a körmEND-ezésről meg annyit, hogy gagyi, lejárt, és primitív ...
  ...

  26os ide ment :)

   
 • 26JaY11702016november13.20:44ÚjVálasz

  Asitas kozben rakd a szad ele a kezed, ahogyan az oviban tanitottak, es nem lesz gond :P

   
 • 25ineedmoney2016november13.20:35ÚjVálasz

  Ja és még valami szembetűnő volt:)ez a Forray egy jó amerikait cserélt le egy fakezűre...Hihetetlen ez a faszi...

   
 • 24norbee102016november13.20:22ÚjVálasz
  Idézet: Tobey
  Gratulálok a Zte-nek....mindegy, hogy 1 játékos hozott-e extrát, vagy nem....a győzelem, az győzelem! :)

  a körmEND-ezésről meg annyit, hogy gagyi, lejárt, és primitív ...
  ...

  Sötétezés is elég unalmas már, ti is találjatok ki valami újat :). Nekünk már megvan: Körmend Afrika :)

   
 • 23igazegerszegi2016november13.20:21ÚjVálasz

  48 magyar pont..és elbírtunk 2 légiós betlit..itt jön az hogy csapatkènt jó a Zte!!!!

   
 • 22kte19522016november13.19:53ÚjVálasz
  Idézet: batyus69
  Szép volt fiúk! De....Norfleet -, Drungilas -. Hmmmmm nem értem
  ...

  A Drungilas gyerek 15 perc után kiütötte magát.

   
 • 21Gyöngyi2016november13.19:51ÚjVálasz
  Idézet: Csakakte
  Grat a Zalaegerszegnek!
  Nállunk pont a magyarok dobtak pocsékul !! Pongó M, Pongó M, Mészáros M összesen 2 pont
  Röhej!!!
  ...

  A teljesség kedvéért: Plussz Molnár Marci hat pont. Nem kötözködöm, ne értsd félre.

   
 • 20Tobey2016november13.19:50ÚjVálasz
  Idézet: ZTE15
  Nem kötekedni akarsz mi.Nálatok az egész csapat egy afrikai törzs...gondokodj el
  ...

  ...nem csak a csapat.
  A város is :D :D
  meg migráncsok, meg feketék, meg nőverők....bla-bla-blaaaa :D

  ....ááááááááááásíííííít............ :))))))

   
 • 19Tobey2016november13.19:48ÚjVálasz

  Gratulálok a Zte-nek....mindegy, hogy 1 játékos hozott-e extrát, vagy nem....a győzelem, az győzelem! :)

  a körmEND-ezésről meg annyit, hogy gagyi, lejárt, és primitív :)
  Asszem a falcosok kezdték....de már tőlük se lehet olvasni.

  Találjatok ki valami újat, mert ez olyan unalmas, hogy ásítás közben kiesek a számon.
  ;-)

   
 • 18ZTE152016november13.19:48ÚjVálasz
  Idézet: MTE1980
  Kedves Zetések. Nem kötekedni akarok csak ti Körmend afrikáztok, aztán ha ma nem lett volna Ubilla akkor cumi lett volna. De sebaj.
  ...

  Nem kötekedni akarsz mi.Nálatok az egész csapat egy afrikai törzs...gondokodj el

   
 • 17Csakakte2016november13.19:41ÚjVálasz

  Grat a Zalaegerszegnek!
  Nállunk pont a magyarok dobtak pocsékul !! Pongó M, Pongó M, Mészáros M összesen 2 pont
  Röhej!!!

   
 • 16FrankyH2016november13.19:31ÚjVálasz
  Idézet: MTE1980
  Kedves Zetések. Nem kötekedni akarok csak ti Körmend afrikáztok, aztán ha ma nem lett volna Ubilla akkor cumi lett volna. De sebaj.
  ...

  Mindkettoben igazad van. kormEND Afrika, es ha ma nem lett volna Ubilla akkor cumi lett volna.

   
 • 15pilotakex2016november13.19:28ÚjVálasz
  Idézet: MTE1980
  Kedves Zetések. Nem kötekedni akarok csak ti Körmend afrikáztok, aztán ha ma nem lett volna Ubilla akkor cumi lett volna. De sebaj.
  ...

  Nem kötekedni akarsz, csak... mégis...
  Ha kivesszük egy csapat legponterősebb játékosát, akkor nem nyer. Azt a mindenit! Mik nem vannak!

  Azért vegyük észre, hogy az Afrikázás nem a néger, vagy külföldi játékosok ellen ment, hanem az egyszerre 5 pályán lévő légiósra... :)

   
 • 14MTE19802016november13.19:19ÚjVálasz

  Kedves Zetések. Nem kötekedni akarok csak ti Körmend afrikáztok, aztán ha ma nem lett volna Ubilla akkor cumi lett volna. De sebaj.

   
 • 13kapaca2016november13.19:10ÚjVálasz
  Idézet: ineedmoney
  Ez az elején még "elmegy"de én úgy gondolom ahol majd zsinórban jönnek a meccsek ott kijön ennek a 2 játékosnak a hiányosságai...5 meccs és talán 1-1 mérkőzésen játszottak jól...
  ...

  Először is gratula a csapatnak, megküzdöttünk a győzelemért!

  Légiósként ilyen "teljesítményért" kár fizetni őket!
  Norfleet-ben nincs semmi extra, sokszor még a várhatót se hozza, Drungi pedig valószínűleg fejben nincs rendben, ezért a sok buta fault és a technikaik, így nem lehet rá kiélezett helyzetekben számítani!
  Elgondolkodtató, hogy mennyit tudnak segíteni a jövőben a csapatnak, főleg úgy, hogy min. Drungliast húzóembernek igazoltuk.

   
 • 12heraklith19902016november13.19:08ÚjVálasz
  Idézet: ineedmoney
  Ez az elején még "elmegy"de én úgy gondolom ahol majd zsinórban jönnek a meccsek ott kijön ennek a 2 játékosnak a hiányosságai...5 meccs és talán 1-1 mérkőzésen játszottak jól...
  ...

  Örüljünk annak, hogy ma elég volt ennyi is!
  Hál' istennek van mondjuk 7 olyan játékosunk, aki elméletileg képes egy -egy meccsen meghatározó lenni. Ha közülük legalább 3 jó napot fog ki, akkor lehet keresnivalónk bárki ellen. Az igaz, hogy az említett két légióst össze sem lehet hasonlítan a tavalyiakkal, de nem is kell! Én azért bízom benne, hogy összekapják magukat. Az idei csapat szerintem alkalmasabb a sorozatterhelésre, mint a tavalyi. Tavaly egy emberre épült a védekezés és kettőn múlt gyakorlatilag a támadás.

   
 • 11TomTom2016november13.19:06ÚjVálasz
  Idézet: batyus69
  Szép volt fiúk! De....Norfleet -, Drungilas -. Hmmmmm nem értem
  ...

  Kezdőben nulla?
  Ezért nem fizetnék

   
 • 10rorschach2016november13.19:04ÚjVálasz

  Egyik szemem sír, a másik nevet.....a két légiós betli miatt persze aggódom, mert mehet el meccs rajtuk, annak viszont nagyon örülök, hogy nálunk van 2-3 magyar játékos aki fel tud lépni ha kell pontszerzésben és el tud dönteni egy meccset.

   
 • 9ineedmoney2016november13.18:57ÚjVálasz
  Idézet: heraklith1990
  Ilyenkor mindig az jut eszembe, hogy mekkora királyok lennénk, ha Norfleet helyett meg tudtuk volna fizetni Govenst....
  ...

  Ez az elején még "elmegy"de én úgy gondolom ahol majd zsinórban jönnek a meccsek ott kijön ennek a 2 játékosnak a hiányosságai...5 meccs és talán 1-1 mérkőzésen játszottak jól...De mégegyszer mi van ha sorozatterhelés jön és még fáradtak is???

   
 • 8heraklith19902016november13.18:52ÚjVálasz

  Ilyenkor mindig az jut eszembe, hogy mekkora királyok lennénk, ha Norfleet helyett meg tudtuk volna fizetni Govenst....
  Azért így sem rossz, de legközelebb ennél sokkal több kell a másik két légióstól!

   
 • 7bakimvp2016november13.18:50ÚjVálasz

  MANI! Minden idegenbeli győzelem aranyat ér. Drungilas -3 VAL, Norfleet -3 VAL. Mit nem adnék egy tavalyi Govens-ért meg Pantelicsért. De tényleg, Drungilasnak már nem ez az első meccse, ahol lényegében használhatatlan a beütött faultok miatt.

   
 • 6takooo2016november13.18:50ÚjVálasz

  Ezt a Norfleet gyereket valakinek gatyaba kene raznia!!!
  Ennek ellenere hatalmas grat a csapatnak!
  Ubilla RESPECT!
  CSAK A ZTE!

   
 • 5ineedmoney2016november13.18:49ÚjVálasz

  Két bűn gyenge produkció...Ubilla extra ez hozta a győzelmet,de ez a Kecsó...egy két nb2 es csapat szebb kosárlabdát játszik!

   
 • 4heraklith19902016november13.18:48ÚjVálasz

  1 (extra) légióssal nagy győzelem volt ez. Drungilas és Norfleet a fejenként 0 ponttal és -3 VAL-al nagyon gyenge volt, de szerencsére a magyarjaink hozták, amit kell!
  Persze biztos máshogy alakul, ha Drungilast nem ültetik le az első negyedben.

   
 • 3pilotakex2016november13.18:46ÚjVálasz

  Nagyon melós meccs volt, a faultproblémák, meg a rossz dobóforma miatt. Ezek a meccsek érnek igazán sokat, amikor ilyen játékkal is nyerni tudunk. Ubilla meg nem evilági
  (Helyenként) szép volt fiúk! Hajrá ZTE!

   
 • 2ZTEforever2016november13.18:46ÚjVálasz

  Ubilla egyszerűen nagyszerű, viszont 3 légiósból ma kettő totál betli és még is is győzelem ennél csak jobb lehet

   
 • 1batyus692016november13.18:45ÚjVálasz

  Szép volt fiúk! De....Norfleet -, Drungilas -. Hmmmmm nem értem

   

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!