KTE-Duna Aszfalt - Zalakerámia ZTE KK

Kecskemét - A hazaiak javítanának, a vendégek ott folytatnák, ahol Szolnokon abbahagyták.
 
 
 
 
 

KTE-Duna Aszfalt - Zalakerámia ZTE KK

Kecskemét - A hazaiak javítanának, a vendégek ott folytatnák, ahol Szolnokon abbahagyták.

Tudd meg gyorsabban a magyar kosárlabda legfontosabb híreit. Klikk és like a Facebook oldalunkat!


Vasárnap délután a Zalaegerszeg együttesét látja vendégül a Kecskemét az NB I-es kosárbajnokság 7. fordulójában. A két csapat ellentétes formában várja az összecsapást, a zalaiak idegenben verték a címvédő Szolnokot, míg a KTE odahaza kapott ki a Kaposvártól.

Forray Gábor, a KTE vezetőedzője: Jó formában lévő Zalaegerszeg látogat hozzánk, hiszen legutóbb legyőzte a Szolnokot, és nem minden csapat mondhatja el magáról, hogy nyert a Tiszaligetben. A ZTE a nyáron lecserélte a tavalyi légiós kontingensét, de három hasonló képességű külföldit tudtak igazolni, akik egyre jobban összeérnek. Csapatként játszanak, és a külföldiek mellett rendkívül jó és hasznos magyar játékosaik vannak. A ZTE egy nagyon jól dobó csapat, ezért a védekezésünket agresszívabbá szeretnénk tenni, hogy megakadályozzuk a sok üres dobást. Ha ezt meg tudjuk tenni, akkor egy jó mérkőzésre van kilátás. Természetesen nyerni akarunk, hiszen legutóbb hazai pályán vereséget szenvedtünk. Szeretnénk kiszolgálni a közönségünket, és javítani.

Bencze Tamás, a ZTE vezetőedzője: Egy riválisunkkal játszunk, de rajtunk valamelyest kisebb a nyomás, hiszen a Kecskemét a múlt héten odahaza kikapott a Kaposvártól, amely szintén rivális a nyolcért folytatott harcban. Úgy gondolom, hogy mi egy jó játékkal tudtunk nyerni Szolnokon, ahol azért nagyon nehéz győzelmet aratni. Ilyen szempontból bizakodó vagyok, de koncentráltnak kell lennünk ahhoz, hogy jó eredményt tudjunk elérni. Védekezésben nem csak egy félidőre, hanem többre lesz szükség. Nagyon nehéz mérkőzésre számítok.

Báder a ZTE győzelmét várja

A mérkőzés esélyeit a BB1.hu szakértője, Báder Márton, korábbi 4-szeres magyar bajnok és 98-szoros magyar válogatott kosárlabdázó elemezte:

– A Kecskemét nyilvánvalóan ki szeretné javítani a legutóbbi, Kaposvártól elszenvedett hazai vereséget. Úgy gondolom, hogy a Zalaegerszeg egy kicsit előrébb tart a csapatépítésben, és a szolnoki siker után maximális önbizalommal léphetnek pályára. Úgy érzem, hogy a ZTE talán jobb passzban van, és a legutóbbi idegenbeli győzelem után valamivel esélyesebb a Kecskemét pályáján is. Azért azt sem szabad elfelejtetni, hogy a KTE évek óta stabil csapat, amely hazai pályán joggal várhatja el magától a győzelmet. Abszolút kétesélyes a találkozó, de talán a Zalaegerszeg ismét nyerhet idegenben.

 
 

 

 
 • 9TomTom2016november13.14:42ÚjVálasz

  ....ha felveszed!

   
 • 8ineedmoney2016november12.22:32ÚjVálasz

  Ha bemennek a trojkák nyerünk ha nem akkor nem ilyen egyszerű a kép az egész szezonra...

   
 • 7adsl4653262016november12.20:25ÚjVálasz
  Idézet: TheTransporter
  Köszi, nektek grat a mai győzelemhez!!
  ...

  Köszi,de ez is nyögvevelősre sikeredett.Most azonban több sikertelen meccs után ez volt a legfontosabb.

   
 • 6TheTransporter2016november12.20:11ÚjVálasz
  Idézet: adsl465326
  Hajrá Kecsó,mindent bele!
  ...

  Köszi, nektek grat a mai győzelemhez!!

   
 • 5adsl4653262016november12.19:54ÚjVálasz

  Hajrá Kecsó,mindent bele!

   
 • 4TheTransporter2016november12.17:31ÚjVálasz

  Gyerünk fiúk mindent bele a győzelemért! Mi veletek leszünk holnap is! Csak Kecskemét!!

   
 • 3heraklith19902016november12.17:23ÚjVálasz

  Abszolút kétesélyes, de ez gyakorlatilag idén a meccsek 80%-ára igaz. Nem csoda, hogy nagy okosságokat nem mer írni senki ezekhez a beharangozókhoz :-)

   
 • 2DannyG2016november12.17:03ÚjVálasz

  Báder Marci, a próféta szóljon belőled !

   
 • 1Csakakte2016november12.15:58ÚjVálasz

  Na el lehet felejteni, hogy győzni járunk KECSKEMÉTRE!!!
  Most ki lehet engesztelni a szurkolókat!!!
  Hajrá KECSKEMÉT!!!

   

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!