Szolnokon nyert a ZTE

Szolnok – Nem bírta el a bajnok Vojvoda hiányát. Szabó Zsolt és Ubilla is remekelt.
 
 
 
 
 

Szolnokon nyert a ZTE

Szolnok – Nem bírta el a bajnok Vojvoda hiányát. Szabó Zsolt és Ubilla is remekelt.

Tudd meg gyorsabban a magyar kosárlabda legfontosabb híreit. Klikk és like a Facebook oldalunkat!


Az élvonal harmadik fordulójából maradt vasárnap estére a Szolnoki Olaj KK és a Zalakerámia ZTE KK összecsapása. A bajnok legjobbját volt kénytelen nélkülözni: Vojvoda Dávid kiállítása miatt nem léphetett pályára.

Egy 4-0-s etappal nyitott a Szolnok, de a ZTE hamar jelezte, nem adja könnyen: Norfleet hármasával már a vendégek vezettek három és fél perc elteltével (6-9). Ráijesztett a hazai publikumra a vendég, a hetedik lepergett perc végén 24-16-ra is vezetett már a Bencze-csapat, de Boriszov duplája, majd Barnies triplája rögtön visszahozta a Szolnokot. Egy Mohácsi-kettes is beakadt az első negyed végén: 26-21-re vezetett a Zete.

Negyven másodperc alatt egyenlített az Olaj (26-26), de Ubilla és a szintén remekül kezdő Benke Szilárd újra előnyhöz juttatták csapatukat. Benke mellett Szabó Zsolt is elérte a tíz pontot a 13. perc végére – csapatuk ekkor 37-30-ra vezetett. Benke már a harmadik tripláját süllyesztette el, viszont Popovics és Boriszov is kintről válaszoltak, így egyre közelebb férkőzött ellenfeléhez a Szolnok. Popovics kapta el legjobban a fonalat ezekben a percekben, újabb kettesével pedig már a házigazdánál volt a vezetés (45-44). Bencze Tamás időt is kért két és fél perccel a nagyszünet előtt, de ezt követően Barnies jegyzett újabb két pontot. Tartotta minimális előnyét az Ivkovics-csapat: 53-50-nél szólalt meg a félidőt jelző duda.

Ubilla közelije nyitotta a második félidőt, ami megadta az „alaphangot” a ZTE-nek: 9-0-s futással kezdett a vendég csapat, melyet Barnies triplája tört meg. Norfleet sem gondolkodott sokat, kintről engedte el hajszálpontosan. Drungilas is betalált – 64-56 volt a ZTE-nek 25 perc játék után. Szabó egy büntetőjét értékesítette csak, de ezzel is messze a mezőny legeredményesebbje volt már ekkor: 21. pontját jegyezte a 26. percben. Boriszov hintett el egy hármast, a szolnoki lelkesedést viszont azonnal lehűtötte Ubilla szintén távoli trojkája. Nem változott a különbség a csapatok között: 65-71-nél fordultak a rendes játékidő utolsó tíz percére.

Norfleet nyitotta a pontgyártást a negyedik negyedben, Kinney válaszolt. A Szolnok jött ki harcosabban a záró etapra, percek alatt le is dolgozta hátrányát (73-73), de a remekelő Norfleet és az extra formában játszó Szabó Zsolt tripláival rögtön visszaállította a hatpontos különbséget a ZTE. Kezdtek megremegni a kezek: Kinney két büntetőt is rontott, Wittmann pedig távolról célzott pontatlanul – négy és fél perccel a vége előtt néggyel ment a ZTE (75-79). Kerpel-Fronius viszont pont, hogy belelendült: labdát szerzett, majd jegyzett egy triplát, így tovább nőtt a Zete-előny. Popovics révén zárkózott az Olaj a hajrában, de a hosszabb ideje gólképtelen Benke ismét betalált, így egy perccel a vége előtt sem csökkent a különbség. Kitartott a ZTE-előny: 85-91 a vége.

 
 

 

 
 • 187jordanke2016november08.20:01ÚjVálasz

  Édes jó Istenem....
  Te valamelyik családtag vagy a Wittmann famíliából, hogy már a lelki világát is idekevered?!
  Ez a Wittman gyerek állítólag profi kosárlabdázó, profi szerződéssel. Egy profi pedig nem takarózik a magánéletével, különösen nem egy még meg sem született gyerekkel.
  Kifogásnak nagyon gyenge és gyomorforgató volt, hogy idekeverte a házaséletét. De pont ilyen a pályán is: egy fatökű, pancser.

   
 • 186vagasiferi2016november08.15:35ÚjVálasz
  Idézet: almacska
  Már legalább ötödször olvasom, hogy Wittmann felesége terhes, és a szentem ezért játszik rosszul.

  Most komolyan: mi ez a f@szság?

  A Wittmann hordja ki náluk a gyereket?
  ...

  Hát, a szemétségetek határtalan,mi késztet benneteket arra,hogy belegázoljatok más ember lelki világába? Megmondjam? A mocskos agyatok!

   
 • 185jordanke2016november08.12:40ÚjVálasz

  Képzeljetek bele abba, ha a Wittmann szeretője lenne terhes, nem pedig az asszony... Ha így letargiàban van, mi lenne vele akkor???

  Amúgy meg grat a Zetének, kúlönösen a magyar srácoknak! Így kell ezt csinálni!

   
 • 184almacska2016november08.12:11ÚjVálasz
  Idézet: szurkolo5
  Ha jól tudom, Krisztián bármelyik pillanatban apuka lehet.Gondolom ez nem segít a koncentrálásban.Mindenki máshogy éli ezt meg.Egyébként grat a Zetének!
  ...

  Már legalább ötödször olvasom, hogy Wittmann felesége terhes, és a szentem ezért játszik rosszul.

  Most komolyan: mi ez a f@szság?

  A Wittmann hordja ki náluk a gyereket?

  Egyébként meg nem az elmúlt 9 hónapban gyengélkedik, hanem világ életében sz@r volt.
  Magasra se sikerült megnőnie, mindig is az alacsony játékosok közé tartozott, ellenben a túlsúlya ellen nem szívesen tesz semmit.
  Gondolom a gyereket sem kényszerből hozta össze. Vagy igen, és épp ez a baja?
  Egy baba érkezése örömmel szokta eltölteni általában az embert, ő meg ekkora tragédiát csinál belőle? Mi lesz akkor, ha éjszakáznia kellesz, büfikéztetni meg pelekázni a kis pocaklakót? Be sem fog járni a munkahelyére, mert éjjel nem pihente ki magát?

  Más ember ha nem végzi el a munkáját, megválnak tőle, és keresnek a helyére olyat, aki a magánéletét felnőtt emberként tudja kezelni.
  Ne kelljen már megszakadnia neki se, meg az asszonynak se abba, hogy a ház ura napi 2 x 1,5 órát dolgozik milliós fizetésért meg rózsadombi kertes házért....

   
 • 183szurkolo52016november07.21:26ÚjVálasz
  Idézet: bballhun
  WItmann Krisztián katasztrófa... Visszanézve a meccset egyszerűen használhatatlan.
  ...

  Ha jól tudom, Krisztián bármelyik pillanatban apuka lehet.Gondolom ez nem segít a koncentrálásban.Mindenki máshogy éli ezt meg.Egyébként grat a Zetének!

   
 • 18272huk2016november07.18:53ÚjVálasz
  Idézet: raptor
  Az ivko fanok sokszor leírták már, hogy a mágus semmit nem tesz véletlenül!!
  ...

  Nah, hát így is lehet megfogalmazni negatív kritikát, köszönet érte. Igazat is adok Neked. Magam, azon túl, hogy Olaj szurker vagyok, egyfajta szolgáltatásnak fogom fel a sportesemények látogatását. Én szeretnék jól szórakozni a pénzemért. Hát tegnap nem ment, főleg a második félidőben. Tudom, hogy nem lehet mindig nyerni még hazai pályán sem, de nem mindegy hogyan veszít egy csapat. Nemzetközi színtéren meg egyszerűen nem teheti meg egy magára valamit is adó csapat, hogy zsinórban 40 pontokkal kap ki. Értem én, hogy egy görög, vagy jobb német csapat ellen nincs sok keresni valónk, de legalább a látszatra adjunk, legalább a tisztes helytállást célozzuk meg, nem eleve feltartott kézzel kimenni a pályára, és közröhej tárgyává válni. Amilyen bizakodó voltam a válogatottal kapcsolatban, és hál' istennek joggal, annyira elszomorít az elmúlt pár meccsen látottak.
  Azért hajrá Olaj!

   
 • 181adsl4653262016november07.18:31ÚjVálasz
  Idézet: heraklith1990
  Az a szomorú, hogy néhány szolnoki még el is hiszi, hogy ez egy gyenge keret. Először még azt hittem csak poén, de ezek egy része tényleg komolyan gondolja.
  ...

  Egy új oldaladról ismertelek meg.Te dicséred az Olajt ? Köszi,de tegnap ebből semmi nem jött le.A legrosszabb Voja hiánya mellett Wittmann formán kívülisége.Tud ő sokkal jobban is játszani,volt amikor ő nyerte meg nekünk a meccset,ezért sem értem ami mostanában vele történik.A Zetét illett volna legyőzni,nem sikerült,szerdán nem tudom mi lesz a Partizán ellen,de sok jóra nem számítok.Egy tisztes vereséggel kiegyeznék.CSAK AZ OLAJ !

   
 • 180batu19752016november07.18:15ÚjVálasz

  Edzői nyilatkozatok ?!?!

   
 • 179bballhun2016november07.17:36ÚjVálasz

  WItmann Krisztián katasztrófa... Visszanézve a meccset egyszerűen használhatatlan. Dobásai többnyire rosszak, labdavezetés nem az erőssége, alacsony, a súlypontemelkedése sem jó és álandóan eljátsza a faultokat. Csak egyszer venné már észre hogy a folyamatos színészkedéseivel csakk azt éri el hogy a faultot se fogják befújjni neki.

   
 • 178heraklith19902016november07.16:46ÚjVálasz
  Idézet: faradtolaj
  "Persze, hogy gyakorlatilag az egész ország Szolnok-ellenes, hiszen mindenkinek szúrja a szemét, hogy a Szolnok évről évre elviszi csapatuk legjobb játékosát. "

  ...
  ...

  Az a szomorú, hogy néhány szolnoki még el is hiszi, hogy ez egy gyenge keret. Először még azt hittem csak poén, de ezek egy része tényleg komolyan gondolja. Néhányan meg gondolom csak ezzel próbálják vigasztalni magukat, mert Ivkóval ugye nem lehet gond.
  Ez az olaj MAGYAR SZINTEN kiemelkedő képességű és főleg díjazású játékosokkal van tele. Attól még hogy csapatként kevésbé működnek, egyenként nem lesznek gyengébbek.
  Jókat röhögök azokon akik elhiszik, hogy ez egy olcsó, tehetségtelen játékosokból álló keret.

   
 • 177adsl4653262016november07.16:03ÚjVálasz
  Idézet: lalyoska
  Ha a Kinney - Vojvoda páros összeszokik, az azért ütős lesz. Ez minden bizonnyal magabiztosságot fog adni az egész csapatnak, teljesen más Szolnokot fogunk látni.
  ...

  A próféta beszéljen belőled!

   
 • 176gultem12016november07.15:02ÚjVálasz

  Toto!
  Te egy tökös gyereknek tartod magad. Ma lesz szurkoló gyűlés, kérlek, menj el, és mondd el szeretett barátodnak, Stojan Ivkovicsnak a véleményed róla, a csapatról! Ha megteszed egy Stroh 80-as a tiéd!

   
 • 175ferrro2016november07.13:30ÚjVálasz
  Idézet: alegnagyobb
  Ferikem nem eleg hogy olyan buta vagy mint a segg meg ket nevrol is (ferrro es vagasiferi) nevvel osztod a szakertelmet.Hogy lehet valaki ilyen sotet mint ez a kutya?
  ...

  Nem talált. Vîgasztaljon ,hogy néha a "legnagyobbak"is tévedhetnek. Szerinted aki nem szidja a csapatot ,edzőt , szurkolót,jàtékost az egy ember?Toto te vagy az?

   
 • 174quimby2016november07.13:22ÚjVálasz
  Idézet: vagasiferi
  Jó reggelt!
  Ezt a sok marhaságot amit itt összehordtál, ugye a beteg agyad éjszakai álmaidat zavarták meg!
  ...

  Rád gondolt többek közt... :)

   
 • 173alegnagyobb2016november07.13:15ÚjVálasz
  Idézet: vagasiferi
  Jó reggelt!
  Ezt a sok marhaságot amit itt összehordtál, ugye a beteg agyad éjszakai álmaidat zavarták meg!
  ...

  Ferikem nem eleg hogy olyan buta vagy mint a segg meg ket nevrol is (ferrro es vagasiferi) nevvel osztod a szakertelmet.Hogy lehet valaki ilyen sotet mint ez a kutya?

   
 • 172ferrro2016november07.12:34ÚjVálasz

  Azért a ZTE közel 50%-s tripla mutatója nem semmi.Van ez îgy.De nem lesz mindig így.

   
 • 171vagasiferi2016november07.12:23ÚjVálasz
  Idézet: raptor
  Az ivko fanok sokszor leírták már, hogy a mágus semmit nem tesz véletlenül!!
  ...

  Jó reggelt!
  Ezt a sok marhaságot amit itt összehordtál, ugye a beteg agyad éjszakai álmaidat zavarták meg!

   
 • 170TheTransporter2016november07.11:59ÚjVálasz
  Idézet: alegnagyobb
  Nehez helyzetben van mert szuletik a gyereke kitudja mikor??:DDDD Es ez miatt szar evek ota???? Udvari bolondnak jo lennel. A nehez helyzet az ami ma van Magyarorszagon hogy eheznek az emberek
  ...

  Nem akarom elvenni a jól megérdemelt pozíciódat..mármint az udvari bolondot.

   
 • 169lalyoska2016november07.11:42ÚjVálasz

  Ha a Kinney - Vojvoda páros összeszokik, az azért ütős lesz. Ez minden bizonnyal magabiztosságot fog adni az egész csapatnak, teljesen más Szolnokot fogunk látni. Simán ott lehetnek a döntőben - a végén kell majd nagyot alkotni. Ebben pedig Ivkovics nagymester, bárki bármit is mond.

   
 • 168reggiemiller2016november07.11:09ÚjVálasz

  Toto11! Hadd kérdezzek valamit: te trollnak tartod saját magad?

   
 • 167bilbao2016november07.10:46ÚjVálasz
  Idézet: Toto11
  Sztojan Ivkovics: „Ha össze akarjuk hasonlítani a Szolnokot a többi klub lehetőségeivel, valóban ijesztő képet kapunk.
  ...

  Igen, ez a bl csapatokra értette...

   
 • 166raptor2016november07.10:29ÚjVálasz
  Idézet: raptor
  Az ivko fanok sokszor leírták már, hogy a mágus semmit nem tesz véletlenül!!
  ...

  Csak, hogy teljesebb lehessen a kép, a mérkőzés előtti nyilatkozat alapján.
  Sztojan Ivkovics, a Szolnok vezetőedzője:
  Elég izgi dolog előtt állunk, megnézzük, hogy Vojvoda nélkül mennyit érünk. Az tisztán látszott, hogy nem volt jogos a MAFC-meccsen a kiállítása, ez persze nem befolyásol semmit, nekünk így is nyernünk kell vasárnap. Mindenki egészséges, Kinney első komoly meccsét játssza a hosszú sérülése után. Mint mindig, most is jó hangulatban várjuk a mecset, semmi különös nem volt a felkészülésünkben, mindenki megpróbálja a maximumot kihozni magából. Kicsit kellemetlen, hogy alig, hogy elkezdtük az új csapat építését, Kinney kiesett, most pedig kicsit korábban kell visszajönnie, mert Vojvodára nem számíthatok. Változtatnunk kellett az előzetes szisztémánkon, így viszont nem tudunk előre haladni.

   
 • 165Toto112016november07.10:22ÚjVálasz

  Sztojan Ivkovics: „Ha össze akarjuk hasonlítani a Szolnokot a többi klub lehetőségeivel, valóban ijesztő képet kapunk. Sem anyagi, sem semmilyen más viszonylatban nem vagyunk olyan szinten, mint akikkel itt játszunk...“

  Hát igazad van mester, az arab sejkek által tolt MAFC és a dúsgazdag elit, ZTE sincs azon a szinten, mint mi.

   
 • 164Toto112016november07.10:21ÚjVálasz
  Idézet: raptor
  Az ivko fanok sokszor leírták már, hogy a mágus semmit nem tesz véletlenül!!
  ...

  Egyetértek. Nekem az tetszik főleg, amire te is utaltál, hogy a hipnózis alatt álló Ivkovics-fanok azt hiszik, hogy Ivkovics semmit nem tesz véletlenül. És most azt akarják páran elmagyarázni, hogy direkt kapnak ki ezeken a meccseken.

  Ezzel csak az a probléma, hogy ezek a súlyos agyi gondokkal rendelkező embereknek felnyitni se lehet a szemét. Szóval ne is próbáld, én próbáltam, reménytelen.

  Most úgy érzem egy csúnya, Szolnokot beborító eső felhő takarja el a város fényét. Az emberek teljesen meghülyültek. Tisztelet a kivételnek, amiből szerencsére egyre több van.

   
 • 163raptor2016november07.10:10ÚjVálasz

  Az ivko fanok sokszor leírták már, hogy a mágus semmit nem tesz véletlenül!!
  A kicsit, és a szerintem akkor sem véletlenül hektikusra sikerült válogatott felkészülés alatt történtek, a fanok hathatós közreműködésével ezt velem is megértették!

  Így is kell nézni most is, és nem kell izgulni, csak mert "véletlenül" egy kicsit rossz időzítéssel túlsúlyzóztatja megsatöbbi a srácokat, majd abba hagyja és akkor újra mennybe megy!!

  Tehát van itt gödör ja, csakhogy abba a gödörbe lehet nem magától kerül a csáápot, :) hanem szépen beleviszi őket, (közben táncikál a szakadék szélén, mert azt azért senki ne gondolja, hogy ki akart kapni a Mafctól és a Zetétől, csak ez így benne van a pakliban) majd aztán kellő időben, mondjuk miután már majdnem mindenki temeti az Olajt, szépen ki is engedi onnan!!
  Tán az ebben az időszakban felbukkanó Toto11 szóágyúzása sem véletlen??
  Bár lehet ő nem beavatott, csak egy jól jövő eszköz :)
  Közben nem történik semmi extra, csak végre tudják azt, vagy egy kicsit többet játszani ami valóban bennük van, (mert a felszabadultság sokra képes!) ivko pedig újra megmentőként tetszeleghet, és végül mint a mesében, mindenki jól jár :)

  Nem véletlenül mosolyog 43 pontos zakók után is, tudja ő, hogy van 4 válogatott játékosa (köztük a magasan legjobb itthon játszó!) 5 magyar szinten legalább stabil légiósa, nehogy most meg már azt akarjátok megmagyarázni, hogy ez egy rossz csáápot :) !!
  Nyissátok ki a szemeteket, csak azt a pici időt kell kivárni amíg a játéka lezajlik,
  és majd újra lehet koronázni!

  Mondjuk addig legalább nem üzenget másoknak, (majd figyeljetek csak amikor meglesz a következő diadalittas győzelem!) no meg persze ilyenkor a magyar kosárlabda presztízse sem annyira számít ezek szerint.

  Valahol meg lehet érteni, ki így, ki úgy így tud eredményes lenni, de mint látszik ezt azért nem veszi be mindenki gyomra, többek közt az enyém se!

   
 • 162Clyde2016november07.09:57ÚjVálasz

  Nem értem én ezt...akkor most készülj Peti?!
  Hajrá Magyarok!

   
 • 161alegnagyobb2016november07.09:57ÚjVálasz
  Idézet: TheTransporter
  Ennyire nem lehetsz egyszerű öreg! Próbáltam ecsetelni hogy milyen nehéz helyzetben van Krisz, csak nem akarod érteni! Csináld csak..rajtad és a melléd szegődött pár hülyegyereken röhög az ország.
  ...

  Nehez helyzetben van mert szuletik a gyereke kitudja mikor??:DDDD Es ez miatt szar evek ota???? Udvari bolondnak jo lennel. A nehez helyzet az ami ma van Magyarorszagon hogy eheznek az emberek

   
 • 160TheTransporter2016november07.09:48ÚjVálasz
  Idézet: Toto11
  Sok egészséget kívánok a feleségének és a gyermeknek, aki napvilágot lát. De, nem tudom, hogy jött szóba Krisztián gyermeke.
  ...

  Ennyire nem lehetsz egyszerű öreg! Próbáltam ecsetelni hogy milyen nehéz helyzetben van Krisz, csak nem akarod érteni! Csináld csak..rajtad és a melléd szegődött pár hülyegyereken röhög az ország.☺Nekem nem fáj..esetleg neked lehetne kínos..De mint tudjuk vastag bőr van a pofádon,így hát érthető sokminden veled kapcsolatban..Toljad, ne állj le! Hajrá sötétség!

   
 • 159hozso2016november07.09:36ÚjVálasz

  na,ez már ,,döfi,,.Hajrá ZTE!

   
 • 158bilbao2016november07.09:23ÚjVálasz
  Idézet: Toto11
  Rosszul gondolod. Nekem nincs bajom azzal, aki Ivkovics ittléte alatt is kijár meccsre vagy kitart a csapat mellett. És főleg nincs bajom a törzsszurkolókkal. A címert szeretni kell...
  ...

  Az a baj, hogy amit leírsz sem érted...
  Mi az h évek óta nulla?

   
 • 157vagasiferi2016november07.08:12ÚjVálasz
  Idézet: Toto11
  Kedves BB1.hu!

  Ez a hozzászólás sérti a „Moderálási szabályzat“ 9. pontját. Kérem, cselekedjenek a szabálykönyvben leírtak szerint. Már nem az első eset, hogy azt „nickelsdorf“ megszegte.
  ...

  MESTERMÉRLEG
  Sztojan Ivkovics: – Ha komoly eredményeket akarunk elérni, nem hibázhatunk ennyit, mint tettük ezen a mérkőzésen. A második félidőben sok triplát és büntetőt elhibáztunk. Sajnos Vojvoda Dávid eltiltás miatt nem játszhatott, Tóth Ádám pedig sérülés miatt még az első félidő végén kivált a játékból, de ez sem kisebbítheti a jól játszó zalaegerszegi csapat sikerét.

  Egy Toto11 gyöngyszem a sok közül:
  "Egy szavát sem lehet komolyan venni. Az egész ország előtt hazudik a tévé kamerái előtt, a hétköznapi életben mennyit hazudhat ez az ember?"

  Egy ilyenért én már rég bevertem volna a pofádat!

  Hajrá Olaj! Ivkoviccsal vagy Ivkovics nélkül!!

   
 • 156bati2016november07.07:56ÚjVálasz
  Idézet: Toto11
  Az Ivkovics-érában rendelkező klubköltségvetéssel, az ár-érték arányban legrosszabb légiósokat sikerül igazolni évről-évre.
  ...

  A "nagy megmentő és megmondó" csapata bukdácsol és itthon nem a legacélosabb csapatok verték el őket. Persze az összezárás után edzői nyilatkozat nincs, még a sporthírekben sem mondták be az eredményt-talán nem véletlen. Nem történt semmi különös csak egyszer megtörtént az ami a többi csapat már többször is elszenvedője volt, hogy a játék(el) vezetők a szolnoki játékosnak is mertek fújni esetleg kétes szituációban technikait nem is egyet. Persze aki látta a szitut az könnyen leveheti, hogy Vojvoda szokásához híven kézzel lábbal reklamál-Ivkovicsnak kell elhúzni a helyszínről és ezt nem tolerálták a játékvezetők. Nem jó a kudarc ízét ízlelgetni, de most a "zászlóshajó" is megtapasztalta és a normális szimpatizánsaikat sajnálom. Volt olyan szolnoki szurkoló, aki azt írta e fórumon, hogy ha reális lett volna a ZTE elleni játékvezetés akkor 20-al kapott volna ki a Szolnok . Úgy gondolom ezzel mindent elmondott!!

   
 • 155kisertet2016november07.07:29ÚjVálasz
  Idézet: vagasiferi
  A két bolond (Toto11 és fáradtolaj) együtt sétál , az egyik fölnéz az égre:
  - Ez most a nap vagy a hold?
  - Nem tudom - mondja a másik -, nem vagyok idevalósi.  ...

  Azért a 119-es hozzászólás után Te is megpályázhatod az egyik bolond szerepét. :)
  "Gyenge magyarok,gyenge légiósok! "
  Van akinek semmi sem elég. :)
  Lehet az általad utált Toto11 mégis mond némi igazságot?

   
 • 154ZsuZeg2016november07.07:25ÚjVálasz

  A meccs megtekinthető ma délután négytől és este kilenctől itt: http://www.szolnoktv.hu Szép volt, fiúk!

   
 • 153vagasiferi2016november07.07:21ÚjVálasz
  Idézet: faradtolaj
  "Persze, hogy gyakorlatilag az egész ország Szolnok-ellenes, hiszen mindenkinek szúrja a szemét, hogy a Szolnok évről évre elviszi csapatuk legjobb játékosát. "

  ...
  ...

  A két bolond (Toto11 és fáradtolaj) együtt sétál , az egyik fölnéz az égre:
  - Ez most a nap vagy a hold?
  - Nem tudom - mondja a másik -, nem vagyok idevalósi.

   
 • 152FrankyH2016november07.07:13ÚjVálasz

  Alig várom az edzői nyilatkozatokat :D

   
 • 151ferrro2016november07.07:04ÚjVálasz
  Idézet: nickelsdorf
  TOTO11=faradtolaj. Vagy együtt alszotok?
  ...

  Én elfogadom a màssàgukat. Màr megîrtam neki.(k)

   
 • 150nenoszmokolj2016november07.06:45ÚjVálasz
  Idézet: nickelsdorf
  TOTO11=faradtolaj. Vagy együtt alszotok?
  ...

  +1

   
 • 149Toto112016november07.01:04ÚjVálasz
  Idézet: nickelsdorf
  TOTO11=faradtolaj. Vagy együtt alszotok?
  ...

  Kedves BB1.hu!

  Ez a hozzászólás sérti a „Moderálási szabályzat“ 9. pontját. Kérem, cselekedjenek a szabálykönyvben leírtak szerint. Már nem az első eset, hogy azt „nickelsdorf“ megszegte.

  Köszönöm. Reméljük, ezen az oldalon nincs kettős mérce.

   
 • 148nickelsdorf2016november07.00:53ÚjVálasz

  TOTO11=faradtolaj. Vagy együtt alszotok?

   
 • 147faradtolaj2016november07.00:47ÚjVálasz
  Idézet: lalyoska
  Ha egy játékosnak valamilyen gondja van a magánéletében, ezt normális csapatban tudnia kell az edzőnek. Lehet, Wittman a baba születése után 8/8 hármast fog produkálni.
  ...

  "Persze, hogy gyakorlatilag az egész ország Szolnok-ellenes, hiszen mindenkinek szúrja a szemét, hogy a Szolnok évről évre elviszi csapatuk legjobb játékosát. "

  ... és utána még FANYALOGNAK is, meg a kiscsapat (!!??!) szerepében tetszelegnének. Öt légióssal, négy magyar válogatottal, köztük Vojvodával.

  Lásd például vagasiferi bicskanyitogató hozzászólását lentebb.

  LOL

   
 • 146nickelsdorf2016november07.00:33ÚjVálasz

  Toto 11! Még a birka is tudja , hogy újságíró vagy! Mondtam,már elárultak, csak nem értetted.Nagy meglepi ér majd :)

   
 • 145alegnagyobb2016november07.00:31ÚjVálasz
  Idézet: ferrro
  Ez most a főnöknek szól?
  ...

  Fonok? Mi vagy te a csicskasa vagy neki? :DDDDDDD

  Egyetertek Toto11-el! Mennyi buta ember!!

   
 • 144ferrro2016november07.00:26ÚjVálasz
  Idézet: Toto11
  Mikor már a mágus nem lesz a Szolnok edzője egy nagy űrt hagy maga után.
  ...

  Ez most a főnöknek szól?

   
 • 143Toto112016november07.00:26ÚjVálasz
  Idézet: bball24
  Komolyan nem értem miért próbálod még mindig felnyitni a szemüket az embereknek. Én beletörődtem hogy ennyire buták meg birkák és sajnos nem csak kosárlabda keretekben... de minden tiszteletem.
  ...

  Én tisztában voltam vele, hogy sok „birka“ fog reagálni az észrevételeimre. Ennek ellenére beregisztráltam, de nem bántam meg.

  A legtöbb fórumozó nem is próbál ellenérvekkel visszavágni, csak próbálja elintézni a dolgoz azzal, hogy nekem közöm sincs Szolnokhoz...

  :)

   
 • 142bball242016november07.00:21ÚjVálasz
  Idézet: Toto11
  ELÉG VOLT! Az elmúlt évek legnagyobb kudarcai pár mérkőzés alatt. Az AEK Athéntól elképesztően súlyos történelmi vereség, majd egy megalázó betli a fiatalokra épülő és mindaddig nyeretlen (!
  ...

  Komolyan nem értem miért próbálod még mindig felnyitni a szemüket az embereknek. Én beletörődtem hogy ennyire buták meg birkák és sajnos nem csak kosárlabda keretekben... de minden tiszteletem. Én egyet értek.

   
 • 141Toto112016november07.00:20ÚjVálasz
  Idézet: ferrro
  Nyerges doki a főnök.Te ezt nem tudod?Beszélj vele.,hogy milyen a beosztottja.Vagy bvele van bajod,hisz Ő a csapat felelős vezetője.Milyen főnök az akit éveken keresztül megvezet egy ember.
  ...

  Mikor már a mágus nem lesz a Szolnok edzője egy nagy űrt hagy maga után.

  Amit a mágusnak köszönhetünk Szolnokon:

  – a sok döntő (legnagyobb költségvetéssel és az előző években honi viszonylatban nem is volt egy erősebb ellenfél sem), amiben még mindig nem tudjuk, hogy a mágusnak mennyi szerepe volt, hiszen mikor feljön a játékoskeret, akkor azt mondja, hogy azt nem ő alakította ki. De mikor feljönnek a nemzetközi sikerek, akkor azt nyilatkozza, hogy már régóta itt dolgozik

  – minden évben használhatatlan légiósok (a magyar válogatottat nem nehéz ide hozni, azzal nem lehet mellé lőni, mert ismerjük a tudásukat) és megmagyarázhatatlan, rossz döntések

  – az utóbbi évek legalacsonyabb átlagnézőszáma a hazai mérkőzéseken, a 2015/16-os szezonban, mikor a mágus szakmai igazgató lett és vezetőedző

  – 10 év edzősködés alatt 0-szoros bajnok, majd a 11. évében a legnagyobb költségvetésű csapat irányításakor bajnoki címet szerzett

  – a sok balhé és cirkusz, a játékvezetők sakkban tartása, a hazugságok sora

  A kecskeméti időszak lezárta után ezt az interjút adta a Kecskeméti TV-nek: „100 százalék, hogy szolnoki vezetőedző nem leszek” – majd leszögezte, családjával továbbra is Kecskeméten fog élni, így a jövőjét is Magyarországon képzeli el.

  Egy szavát sem lehet komolyan venni. Az egész ország előtt hazudik a tévé kamerái előtt, a hétköznapi életben mennyit hazudhat ez az ember?

  2015-ben a SportKlub műsorában azt nyilatkozta NEM TUDJA, hogy Nyerges Zsolt rakja-e a pénzt a Szolnoki Olajba. De azt mondta hallott már Nyergesről. Mikor köztudott, hogy a 2010-es évek elején már nagy barátok voltak Nyergessel, a Portugália–Magyarország kosárlabda Eb–selejtező mérkőzésre például együtt utaztak el, családostul.

  Kinevezésekor meg azt nyilatkozta, hogy jövő évtől mindenképpen ő lett volna az edző. Tehát ez akkor is így lett volna, ha Pór Péterrel megnyerjük a Magyar Kupát és a bajnokságot is. Nem mellesleg Peti a sírból hozta vissza a Eurocupot. Mint utólag tudjuk az „Év Edzője“ lett az elküldött Pór Péter. Nyerges úr pedig az Alba Fehérvár elleni döntő előtt jelentette be, hogy Sztojan Ivkovics irányítja a 2016-17-es szezonban is a csapatot. Valami megint nem stimmel.

   
 • 140Toto112016november07.00:18ÚjVálasz
  Idézet: ferrro
  Nyerges doki a főnök.Te ezt nem tudod?Beszélj vele.,hogy milyen a beosztottja.Vagy bvele van bajod,hisz Ő a csapat felelős vezetője.Milyen főnök az akit éveken keresztül megvezet egy ember.
  ...

  Az Ivkovics-érában rendelkező klubköltségvetéssel, az ár-érték arányban legrosszabb légiósokat sikerül igazolni évről-évre. Minden évben elhangzódik, hogy idén (is) rossz külföldieket sikerült ide igazolni. Ez a játékospolitika már évek óta megbukott, ennek ellenére a mai napig sincsenek felelősök. Megmagyarázhatatlan lépések és igazolások idén is. Boriszov megtartása, Wright és Barnies leigazolása... sorolhatnánk. A többi légiós sem üti meg az európai szintet.

  Sztojan Ivkovics évek óta a fiatalok beépítéséről beszél a magyar csapatoknál, de a saját csapatában egy magyar fiatalt sem rotál. Sztojan Ivkovics a magyar bajnokságban sokkalja a légiósokat, 5-ről 3-ra – vagy még tovább – korlátozná vissza számukat, hogy a magyar játékosok több játéklehetőséget kapjanak, de a saját csapatában mindig öt légióst forgat, mikor az nem lenne kötelező. Az erőcsatár poszton játszó Boriszov vagy akár Barnies csak a magyar játékosoktól veszi el a lehetőséget. Lóránt Péter, aki klasszis ezen a poszton, ő nem kellett Ivkovics csapatába, őt a mágus elküldte Szolnokról, de az előtte említett két külföldit pedig alkalmazza a mostani csapatában.

  Sztojan Ivkovics hivatalos megjelenése óta fogyakozó nézőszám és kripta hangulat. A szolnoki kosárbarátoknak nyűg lett a meccsrejárás. Tavaly még ingyenjegyekkel, a bajnoki döntő mérkőzésein sem volt teltház! A 2015/16-os szezon bajnokcsapatát mindössze 100-200 szurkoló „ünnepeltette“ a Kossuth téren. Majd a Klubnak erre az volt a „válasza“, hogy a 2016/17-es szezonra csaknem 50%-al csökkenti a jegyek árát. Ivkovics azt nyilatkozta, hogy „még az út elején járunk“. El sem tudjuk képzelni, hogy mi lesz az út végén.

  Sztojan Ivkovics és dr. Nyerges Zsolt két jó barát, üzletként tekint a szolnoki kosárlabdázásra. Be kell látni, ez az üzlet nem működik jól. Egy látványos, jól működő és eredményes kosárlabda – amiről ők beszélnek – új nézőket vonzana a lelátókra, de ehelyett drasztikusan (!) csökken a nézőszám a tavalyi év kezdetével a legtöbb alapszakasz, középszakasz és play-off mérkőzésen az ürességtől kongott a lelátó. A jó hangulat és a szurkolók hiányoznak legjobban a szolnoki kosárlabdázásból – ez érezhető a szolnoki játékosok hozzáállásán is – és nem a sok elfecsérelt millió.

  ELÉG a magyarázkodásból! Megbukott játékospolitika, eredménytelen és elképzeléstelen játék hazai és nemzetközi mezőnyben is! IVKOVICS TAKARODJ!

   
 • 139ferrro2016november07.00:13ÚjVálasz
  Idézet: Toto11
  Rosszul gondolod. Nekem nincs bajom azzal, aki Ivkovics ittléte alatt is kijár meccsre vagy kitart a csapat mellett. És főleg nincs bajom a törzsszurkolókkal. A címert szeretni kell...
  ...

  Nyerges doki a főnök.Te ezt nem tudod?Beszélj vele.,hogy milyen a beosztottja.Vagy bvele van bajod,hisz Ő a csapat felelős vezetője.Milyen főnök az akit éveken keresztül megvezet egy ember.Vak talàn,vagy nem okos?Kérdezd csak meg tőle.Akàr itt ,ezen a fórumon .Tudom,hogy Ő is olvassa.A stîlusodból ne vegyél vissza ,ha beszélsz vele.

   
 • 138Toto112016november07.00:01ÚjVálasz
  Idézet: ferrro
  Ugye,ugye.Arcnélkül megy a dolog
  .Nem vagy hiteles.Ivko fanozod a csapat mellett kitartó törzsszurkolókat.Sorold fel a nyolcvanas évek végétől az Olaj edzőit és tedd hozzá a fan szót.
  ...

  Rosszul gondolod. Nekem nincs bajom azzal, aki Ivkovics ittléte alatt is kijár meccsre vagy kitart a csapat mellett. És főleg nincs bajom a törzsszurkolókkal. A címert szeretni kell, én is így teszek.

  De vannak olyan dolgok, amelyek mellett nem mehetünk el szó nélkül. Az a folytonos hazugság, a rossz játékospolitika vagy az eredménytelen, nézhetetlen, rossz játék, ami jellemzi az Ivkovics-érát. Vagy Ivkovics régi szolnoki múltja és az újkori beépítése a vezetőségbe. Vagy a jelleme, hogy 43 pontos vereségek után is van bőr az arcán mosolyogni.

  Ez mind-mind szúrja egy jóérzésű szurkoló szemét. Én az újkori beépítésénél is megadtam neki az esélyt, mit tudhat, ha ennyire ide akarták hozni... Semmit! Megbukott az egész rendszer, a játékosaival együtt! Évek óta nulla! Az egész ország rajtunk nevet! Nyissátok ki a szemeteket!

  Nem kell Ivkovics! Hajrá, Olaj!

   
 • 137ferrro2016november06.23:53ÚjVálasz
  Idézet: Toto11
  Nem sértegettem itt senkit, hiszen ha történt volna ilyen az moderálásra került volna. Egy-egy játékossal és az edző személyével van problémám. Egy sportembernek bírnia kell a kritikát!
  ...

  Ugye,ugye.Arcnélkül megy a dolog
  .Nem vagy hiteles.Ivko fanozod a csapat mellett kitartó törzsszurkolókat.Sorold fel a nyolcvanas évek végétől az Olaj edzőit és tedd hozzá a fan szót.Nem vàrom ,hogy megértsd.Te nem vagy OLAJSZURKOLÓ.

   
 • 136Toto112016november06.23:49ÚjVálasz
  Idézet: szmuki7
  Huuuu, erre aztan kivancsi lennék én is, ha erre megkérné
  ...

  A markában röhög rajtatok.

  „Szárok a légiósok, rossz a csápot, de ezek még mindig szeretnek...“

   
 • 135szmuki72016november06.23:43ÚjVálasz
  Idézet: vagasiferi
  Tehát?
  Ott leszel a szurkológyűlésen?
  Megkéred Sztojant,hogy mondjon le? Ne hamukázz, azt írtad megkéritek Ivkovicsot,mondjon le!
  Ott legyen nagy a pofád!
  Hajrá Olaj!
  ...

  Huuuu, erre aztan kivancsi lennék én is, ha erre megkérné

   
 • 134Toto112016november06.23:43ÚjVálasz
  Idézet: ferrro
  Gyere az ankétra és vesd fel a problémáidat szemtől szembe.Làssuk van e vér a pucàdban.Pofàzni ,edzőt ,szurkolókat,jàtékosokat sértegetni az megy.Na ,hajrà totó ,mutasd meg...
  ...

  Nem sértegettem itt senkit, hiszen ha történt volna ilyen az moderálásra került volna. Egy-egy játékossal és az edző személyével van problémám. Egy sportembernek bírnia kell a kritikát!

  Ezek olyan problémák, hogy a teljesítményét kritizálom. Erre meg van a jogom, mint ahogy nektek is. A magánéletét is Ti, Ivkovics-fanok hántorgattátok fel (tisztelet a kivételnek).

  Figyelj, lemennék az ankétra, ahol 10-15, esetleg 20 agymosott Ivkovics-fan üldögél és issza a mester szavait... Mi értelme lenne? Ha követelném az Ivkovics-éra lemondását... Lemondana? Én az #1-ban megkértem a mágust, hogy mondjon le, mert ennél nagyobb gödörben nem lehet már a csapat és a közeg. Ezen csak egy edzőváltás tudna segíteni. Ő ennek ellenére vigyorogva, tovább folytatja az elkezdett munkát, amiből nem lehet látni a kiutat.

  Kérjétek meg Ti is, hogy távozzon a vezetőedzői posztjáról!

   
 • 133ferrro2016november06.23:37ÚjVálasz
  Idézet: Toto11
  Veled ellentétben én nem ítélek el embert azért, mert másképp nézki, mint én. Valamint azért sem ítélek el embert, mert a másik nemhez vonzódik.

  Most, ha beállnék a sorba, akkor nevetnék.
  ...

  Bocs ,hogy az elevenedre tapintottam.Nem ítélem el a 'màssàgot".

   
 • 132lalyoska2016november06.23:30ÚjVálasz

  Ha egy játékosnak valamilyen gondja van a magánéletében, ezt normális csapatban tudnia kell az edzőnek. Lehet, Wittman a baba születése után 8/8 hármast fog produkálni.
  Más:
  Persze, hogy gyakorlatilag az egész ország Szolnok-ellenes, hiszen mindenkinek szúrja a szemét, hogy a Szolnok évről évre elviszi csapatuk legjobb játékosát. Ezek után csak az marad a csóró szurkolónak, hogy Szolnok vereségéért szorítson. Nevezhetjük a Szolnokot akár a hatalom csapatának is, az ilyeneket pedig minden korban utálták.
  Persze erről a szolnoki szurkolók nem tehetnek, ma már ot tartunk, hogy természetesnek veszik azt, hogy csapatuk minden évben lerabolja a többi magyar csapatot. Most ez van, de remélhetően nem lesz sokáig így.

   
 • 131ferrro2016november06.23:30ÚjVálasz
  Idézet: Toto11
  Veled ellentétben én nem ítélek el embert azért, mert másképp nézki, mint én. Valamint azért sem ítélek el embert, mert a másik nemhez vonzódik.

  Most, ha beállnék a sorba, akkor nevetnék.
  ...

  Gyere az ankétra és vesd fel a problémáidat szemtől szembe.Làssuk van e vér a pucàdban.Pofàzni ,edzőt ,szurkolókat,jàtékosokat sértegetni az megy.Na ,hajrà totó ,mutasd meg...

   
 • 130vagasiferi2016november06.23:24ÚjVálasz
  Idézet: Toto11
  Veled ellentétben én nem ítélek el embert azért, mert másképp nézki, mint én. Valamint azért sem ítélek el embert, mert a másik nemhez vonzódik.

  Most, ha beállnék a sorba, akkor nevetnék.
  ...

  Tehát?
  Ott leszel a szurkológyűlésen?
  Megkéred Sztojant,hogy mondjon le? Ne hamukázz, azt írtad megkéritek Ivkovicsot,mondjon le!
  Ott legyen nagy a pofád!
  Hajrá Olaj!

   
 • 129Toto112016november06.23:19ÚjVálasz
  Idézet: ferrro
  Neked semmi közöd Szolnokhoz .Ritka féreg vagy.Nem vagyok Ivko fan .Veled ellentétben Olaj fan vagyok .Te max. Concita fan vagy .Tudod,a szakállas csaj.
  ...

  Veled ellentétben én nem ítélek el embert azért, mert másképp nézki, mint én. Valamint azért sem ítélek el embert, mert a másik nemhez vonzódik.

  Most, ha beállnék a sorba, akkor nevetnék. Hogy hú, ez vicces volt. De, sajnos, kicsit sem nevettem a „poénodon“...

  Az a baj, hogy az Ivkovics-fanok azt hiszik mindent lehet.

   
 • 128ferrro2016november06.23:09ÚjVálasz
  Idézet: Toto11
  Azt hittem, ennyire buta és elvakult Ivkovics-fanok nem léteznek, mint Te. De tévedtem. Ez nem egy hullámvölgy, hanem egy óriási gödör. Amelyen csak egy edzőváltás segíthet.
  ...

  Neked semmi közöd Szolnokhoz .Ritka féreg vagy.Nem vagyok Ivko fan .Veled ellentétben Olaj fan vagyok .Te max. Concita fan vagy .Tudod,a szakállas csaj.

   
 • 127vagasiferi2016november06.23:08ÚjVálasz
  Idézet: Toto11
  ELÉG VOLT! Az elmúlt évek legnagyobb kudarcai pár mérkőzés alatt. Az AEK Athéntól elképesztően súlyos történelmi vereség, majd egy megalázó betli a fiatalokra épülő és mindaddig nyeretlen (!
  ...

  "A MAI VERESÉG UTÁN MEGKÉRJÜK SZTOJAN IVKOVICSOT, HOGY MONDJON LE VEZETŐEDZŐI POSZTJÁRÓL!"
  Ezt te teszed meg a holnapi szurkológyűlésen? Köszi! Figyelünk majd!

   
 • 126Toto112016november06.23:04ÚjVálasz
  Idézet: TheTransporter
  Szia! Nem korrekt hogy kifogod Krisztiánt..!Gondolom tudod hogy a felesége bármikor megszülhet..ő meg a pályán.. sztem nem könnyű szitu..ESETLEG CSAK NEKED LENNE AZ...
  ...

  Sok egészséget kívánok a feleségének és a gyermeknek, aki napvilágot lát. De, nem tudom, hogy jött szóba Krisztián gyermeke.

  E mellett sok boldogságot Krisztián házas életéhez, ha még erről nem esett szó.

  Én a pályán mutatott teljesítményét értékeltem normál keretek között. Te meg jössz a magánéletével! Nem szép dolog.

   
 • 125Toto112016november06.23:00ÚjVálasz
  Idézet: ferrro
  Nagyobb optimizmust Ferikém.Tavalyi csapatunk is bukdàcsolt.pedig tizenakàrmennyi edzőmeccset jàtszott a bajnoki rajtig.Gödörbe kerültünk,több oka is van.
  ...

  Azt hittem, ennyire buta és elvakult Ivkovics-fanok nem léteznek, mint Te. De tévedtem. Ez nem egy hullámvölgy, hanem egy óriási gödör. Amelyen csak egy edzőváltás segíthet.

  „A szolnoki kosárlabdában van egy egység, amit hiába próbálnak megbontani, és az embereket egymás ellen fordítani, mi tudjuk, hogy mi volt a múltban, mi van most, és úgy gondolom, jobban látjuk a jövőt, mint bárki más.“

   
 • 124TheTransporter2016november06.23:00ÚjVálasz
  Idézet: Toto11
  Csaknem éve:

  Toto11: „
  Wittmann nem Olaj-szintű játékos. Tény. Más kisebb költségvetésű csapatoknál is jobb magyar irányítók vannak. Itt, jelenleg nulla.“

  Akkor is nulla volt, most is.
  ...

  Szia! Nem korrekt hogy kifogod Krisztiánt..!Gondolom tudod hogy a felesége bármikor megszülhet..ő meg a pályán.. sztem nem könnyű szitu..ESETLEG CSAK NEKED LENNE AZ...Nem szeretnélek minősíteni így csak annyit írnék hogy a jó érzésű embereknek forog a gyomra tőled! Nem vagy szurkoló, csak 1 nagy Nulla esetleg..!

   
 • 123Toto112016november06.22:57ÚjVálasz
  Idézet: ferrro
  Nagyobb optimizmust Ferikém.Tavalyi csapatunk is bukdàcsolt.pedig tizenakàrmennyi edzőmeccset jàtszott a bajnoki rajtig.Gödörbe kerültünk,több oka is van.
  ...

  Azért kaptak ki ma is, mert a héten kemény súlyzós edzések voltak és alapoztak a jövő évre. Nem mellesleg a válogatottjaink végig dolgozták a nyarat... Persze, hogy kimerültek!

  Majd magára találnak! A légiósok is egyre jobbak lesznek, ha beépülnek a csapatba, csak két hete edzenek teljes kerettel.

   
 • 122ferrro2016november06.22:52ÚjVálasz
  Idézet: vagasiferi
  Nem tudom ki mit nem ért ezen a vereségen?
  A JOBB csapat nyert! Nem a jobb napot kifogó,hanem a jobb csapat.
  Így ez a játékos állomány talán a nyolc közé kerüléshez elegendő.
  ...

  Nagyobb optimizmust Ferikém.Tavalyi csapatunk is bukdàcsolt.pedig tizenakàrmennyi edzőmeccset jàtszott a bajnoki rajtig.Gödörbe kerültünk,több oka is van.Ne feledd,,hogy a válogatott miatt a magyarjaink végig toltàk a nyarat.Remélem mihamarabb összeàll a csapat és kikerülünk ebből a hullámvölgybőlSokkal több van bennük.Hajrà Olaj!

   
 • 121Toto112016november06.22:51ÚjVálasz
  Idézet: vagasiferi
  Mondom a BL felejtős,ha csak nem veszünk egy komplett csapatot--mondjuk a ZTE-t edzőstől--,csak akkor meg az lesz a baj,hogy az már nem az Olaj lesz,hanem a Zete!
  Hajrá OLAJ!
  ...

  Ezt a hozzászólást kéne kikereteztetni! Nagyon okos ember vagy!

   
 • 120vagasiferi2016november06.22:47ÚjVálasz

  Mondom a BL felejtős,ha csak nem veszünk egy komplett csapatot--mondjuk a ZTE-t edzőstől--,csak akkor meg az lesz a baj,hogy az már nem az Olaj lesz,hanem a Zete!
  Hajrá OLAJ!

   
 • 119vagasiferi2016november06.22:40ÚjVálasz

  Nem tudom ki mit nem ért ezen a vereségen?
  A JOBB csapat nyert! Nem a jobb napot kifogó,hanem a jobb csapat.
  Így ez a játékos állomány talán a nyolc közé kerüléshez elegendő.
  Gyenge magyarok,gyenge légiósok! Egy két kivétel talán akad.
  Értem én,hogy az ellen szurkolói miért magasztalják az Olaj játékosait,csapatát.Azért,hogy ellenük a győzelem értéke még nagyobb legyen. Ha kikapnak,még mindig ott van a bírózás lehetősége.
  Tehát még egyszer, győzött a jobb csapat jár nekik a gratuláció.Az ellen szurkolóit megkérem,hogy hagyják már el az Olaj fényezését.Be kell látniuk nekik is,hogy ez az Olaj már nem AZ az Olaj! Azért küzdünk,harcolunk, drukkolunk a csapatunknak(nem úgy,mint a perrel megfenyegetett Toto11) és bízunk a változásban,hogy fel tudjuk venni a versenyt a mezőnnyel. A BL felejtős!
  Hajrá Olaj!

   
 • 118ZTE152016november06.22:23ÚjVálasz
  Idézet: mazsola
  Szolnoktv.hu szerintem holnap fent lesz,próbáld meg hátha...
  ...

  Köszi!

   
 • 117alpokalja2016november06.22:22ÚjVálasz

  Gratulálok a ZTE-nek!!!!!IVKÓ PARÁDÉÉÉÉÉÉÉ!!!!

   
 • 116kaposbazska012016november06.22:19ÚjVálasz

  Brávó Szili, bravó Manni, és bravó Zete!!!

   
 • 115tmmate2016november06.22:17ÚjVálasz

  Hát, nehéz mit mondani. Alapvetően azokkal vagyok, akik elfogadják a csapatukat és kitartanak mellette, igyekeznek tárgyilagosak maradni (vagy legalább úgy szándékoznak). Ennek szellemében szoktam hozzászólni, s nem azért próbálok a vereségek után is pozitív lenni, mert Ivkovics imádó lennék, mert egyáltalán nem vagyok az, nem is szimpatizálok vele, de az Olajnak szurkolok több évtizede, s most ő az edzője a csapatnak.
  Úgy gondolom, nagyon kritikus ponthoz értünk, kellene egy bravúrgyőzelem a Partizán ellen, de félek nehéz lesz, bár nem lehetetlen. Ha ott is beleszaladunk egy nagy pofonba, akkor el kell gondolkodni.
  Az, hogy sok minden összejött mostanában nem mentség. A büntetőket be kell dobni ezen a szinten annak, aki a pályán van. Az a baj, hogy minden használható játékosunk 2-es, 3-as pozíciójú. A többi szinte azért van, hogy meglegyünk. Egyet kell értenem Toto11-el, amit a játékospolitikával kapcsolatban mond. Azok a gyerekek, akiket a padon látok, szintén ott vethetőek be. Ott van a Rudner gyerek is. Érdekes módon többet játszik a BL-meccseken, mint a bajnokikon. Szerintem egy Partizánban bőven benne lenne a rotációban. Így, kalap szart sem ér, hogy itt van. El kellene mennie, ahol játéklehetőséget kap a többivel együtt. Különben csak az a lényeges különbség közöttünk, hogy én feljebb ülök. Wright? Tudom, a centerek a legdrágábbak, de akkor vissza kell hozni Somogyit! Legalább bedobja a büntiket. Mindenki látja és tudja ezt. Nem is értem.
  Persze Vojvodával más lesz a helyzet - reméljük.
  Amúgy, majdnem elfelejtettem, gratulálok a Zetének, szimpatikus csapat, megérdemelten nyertek. A Benke gyerek több, mint ügyes, jó a magyar mag, ne igazoljatok több külföldit, mert lopják a játékperceket!

   
 • 114TomTom2016november06.22:12ÚjVálasz
  Idézet: Funkygirl
  MESTERMÉRLEG
  Sztojan Ivkovics: – Ha komoly eredményeket akarunk elérni, nem hibázhatunk ennyit, mint tettük ezen a mérkőzésen. A második félidőben sok triplát és büntetőt elhibáztunk.
  ...

  Vallom, hogy minden edzőt a harnadik negyed eredménye tükröz!
  Gratula Tamás!

   
 • 113Toto112016november06.22:09ÚjVálasz
  Idézet: gultem1
  Gratulálok Egerszegre, megérdemelten nyertek! Katasztrofális védekezés, volt olyan, hogy Cingi olyan egyedül kapta a labdát a körtében, hogy ijedtében kihagyta a dobást.
  ...

  Csaknem éve:

  Toto11: „
  Wittmann nem Olaj-szintű játékos. Tény. Más kisebb költségvetésű csapatoknál is jobb magyar irányítók vannak. Itt, jelenleg nulla.“

  Akkor is nulla volt, most is. Csak akkor még az üres dobóhelyzeteket kosárra váltotta. Most már azt is mellédobálja. Akkor kaptam a lehordást, hogy alázatos játékos, stb...

  Most szó szerint nulla. Nemzetközi viszonylatban még a labdát is alig tudja felvinni a támadóoldalra. Egyébként meg nem tudja megbontani a védelmet, nem tör be, alacsony és kicsi a súlypontemelkedése, nincs jó keze, de néha behull neki egy-egy dobás.

  Megtisztulást!

   
 • 112mazsola2016november06.22:08ÚjVálasz
  Idézet: ZTE15
  Szolnokiakat kérdezném hogy van e lehetőség neten visszanézni a meccset?Egy kamerát láttam,meg szerintem kommentátor is ült mellette
  ...

  Szolnoktv.hu szerintem holnap fent lesz,próbáld meg hátha...

   
 • 111heraklith19902016november06.22:08ÚjVálasz
  Idézet: Funkygirl
  MESTERMÉRLEG
  Sztojan Ivkovics: – Ha komoly eredményeket akarunk elérni, nem hibázhatunk ennyit, mint tettük ezen a mérkőzésen. A második félidőben sok triplát és büntetőt elhibáztunk.
  ...

  Ennyi? Ivkó nem hibáztat senkit??? Jobban is teszi, ha szűkszavú marad. Eddig is jobban tette volna. Meccs előtt azt mondta, hogy Voja hiánya nem befolyásol semmit, így is nyerniük kell.

  Bencze meccs előtti nyilatkozatában elég pesszimista volt. Remélem jót tett ez a győzelem mindenkinek és marad ez a játék a jövőben is!

   
 • 110lufi2016november06.22:05ÚjVálasz
  Idézet: adsl465326
  Vojvoda Dávodot akartál mondani,gondolom.Na ez legyen a legnagyobb tévedésed!
  ...

  Persze VOJVODA DÁVID. Így nagy betűvel,mert megérdemli. ÁDÁM az más,aki szintén megérdemli.

   
 • 109rikka2016november06.22:01ÚjVálasz

  gratuláció Egerszegre, Körmendről!

  MTE

   
 • 108adsl4653262016november06.22:00ÚjVálasz
  Idézet: adsl465326
  Vojvoda Dávodot akartál mondani,gondolom.Na ez legyen a legnagyobb tévedésed!
  ...

  Bocs: Vojvoda Dávidot akartam én is mondani!

   
 • 107adsl4653262016november06.21:59ÚjVálasz
  Idézet: lufi
  Ennyit ér Vojvoda Ádám. Vele ez a meccs is meg lett volna. Nélküle a tavalyi bajnokság,a nemzetközi sikerek, múltkor a Sassari stb nem lett volna meg.
  ...

  Vojvoda Dávodot akartál mondani,gondolom.Na ez legyen a legnagyobb tévedésed!

   
 • 106gultem12016november06.21:58ÚjVálasz

  Gratulálok Egerszegre, megérdemelten nyertek! Katasztrofális védekezés, volt olyan, hogy Cingi olyan egyedül kapta a labdát a körtében, hogy ijedtében kihagyta a dobást. Átjáróház, bohózat, Wittmann valami polgári foglalkozást kereshetne, Einglisfeld, Tóth, Wright valami iszonyat, Kinney akkorát alibizett, mint ide Lacháza. Sztojannak ez volt az egyik fontos meccs, amire készült. Bravó! Jön a Partizan, alpból -20, és lehet, optimista vagyok. Ez van, lassan visszatérnek a régi idők, sima kis középcsapat, jól el leszünk. Még egyszer, gratula a Zetének!

   
 • 105Funkygirl2016november06.21:56ÚjVálasz

  MESTERMÉRLEG
  Sztojan Ivkovics: – Ha komoly eredményeket akarunk elérni, nem hibázhatunk ennyit, mint tettük ezen a mérkőzésen. A második félidőben sok triplát és büntetőt elhibáztunk. Sajnos Vojvoda Dávid eltiltás miatt nem játszhatott, Tóth Ádám pedig sérülés miatt még az első félidő végén kivált a játékból, de ez sem kisebbítheti a jól játszó zalaegerszegi csapat sikerét.
  Bencze Tamás: – Nagyon örülök a győzelemnek, mert ez a meccs visszaadta a hitemet. A második félidőben jól támadtunk, és amiben eddig akadozott a játékunk, azt most megcsináltuk.

   
 • 104lufi2016november06.21:56ÚjVálasz

  Ennyit ér Vojvoda Ádám. Vele ez a meccs is meg lett volna. Nélküle a tavalyi bajnokság,a nemzetközi sikerek, múltkor a Sassari stb nem lett volna meg. Ezekkel a légiósokkal Vojával együtt is nehéz lesz a közeljövő.Pláne,hogy a többi magyar sem nagyon hozza magát. Stojan túlértékelte magát,hogy ő bármilyen kerettel sikeres lehet. Nem lehet.

   
 • 103heraklith19902016november06.21:55ÚjVálasz
  Idézet: Toto11
  Jó játékos = a sztárral?! Érdekes meglátás.
  ...

  Nézd meg a VAL értékeket, az tükrözi leginkább a teljesítményüket. Borisov 2014/2015 első a Sopronban, tavaly Wright és Barnies első a csapatában, Kinney "csak" a harmadik.
  Nyilván a sztár jelző itthon csak idézőjelben szerepelhet, bocs hogy nem így jelöltem, látom összezavartalak vele.

   
 • 102Funkygirl2016november06.21:54ÚjVálasz

  Sziasztok!
  A nemzetisport.hu-n fent vannak a nyilatkozatok.

   
 • 101szmuki72016november06.21:50ÚjVálasz

  Nagyon várom a vezetöi nyilatkozatokat, ahogy kezdem kiismerni Ivkó "politikáját" lenyilatkozza, gratulál a Zte - nek, a ma jobban játszó csapat nyert:-)

   
 • 100ZTE152016november06.21:49ÚjVálasz

  Szolnokiakat kérdezném hogy van e lehetőség neten visszanézni a meccset?Egy kamerát láttam,meg szerintem kommentátor is ült mellette

   
 • 99szmuki72016november06.21:47ÚjVálasz
  Idézet: szmuki7
  Lehet szidni, bar amennyien szidják, annál többen szeretik!
  Egy tuti, mind játékosként, mint vezetöként prófi módon teszi a dolgát.
  ...

  Örüljetek, van játék.
  Szorakozzatok, szurkoljatok, szerethetö csapatotok van, ráadásul bajnokesélyes:)
  Néha ha megcibalja más kiscsapat is a Mafcon kivül az " oroszlán " bajuszkáját, hát ez benn van a levesben....

   
 • 98adsl4653262016november06.21:45ÚjVálasz
  Idézet: szmuki7
  Én úgy tudom, ha nem ö az eggyik sipos, akkor több pont lehetett volna a különbség a zalaiaknak....
  De hát minden csapat szurkolói szidják a siposokat, teszem azt hozzá, sokszor van is miért!
  ...

  Én a MAFC elleni meccsre gondoltam,most Földházi nem Szolnokon volt,hanem Kecskeméten.

   
 • 97Toto112016november06.21:45ÚjVálasz
  Idézet: heraklith1990
  Magyar szinten, így kezdtem.
  ...

  Jó játékos = a sztárral?! Érdekes meglátás.

   
 • 96Toto112016november06.21:44ÚjVálasz
  Idézet: szmuki7
  Lehet szidni, bar amennyien szidják, annál többen szeretik!
  Egy tuti, mind játékosként, mint vezetöként prófi módon teszi a dolgát.
  ...

  Rég nevettem ennyit. Amikor még nem volt vezetőedző, a háttérben tevékenykedett. Hozta az igazolásait, melyek legtöbbje rossz volt. BUKOTT játékospolitika.

  Az eredmények jöttek, hiszen honi viszonylatban egy komolyabb ellenfél sem volt az elmúlt években, kivéve a tavalyi évet. Kivéve azt a tavalyi évet, amikor a Magyar Kupát meg is nyerték előlünk. De EREDMÉNYTELEN év volt a tavalyi is - hiába nyertük meg a bajnokságot - mert az év eleji célkitűzéseknek nem tettünk eleget. Mert KÖTELEZŐ elvárás volt a két honi serleg elhódítása.

  Aztán következett az idei év. Azt hittük, hogy az elmúlt évek sikertelen légiósválasztásai után az idei lesz a megváltás. Ennek ellenére az idei év felülmúlta az előzőket! Megmagyarázhatatlan döntések sora. Kezdődött Boriszov megtartásával, de sorolhatnám.

  Persze, profi módon teszi a dolgát. Két 43-as zakó BL-ben, betli a kiesés ellen harcoló MAFC ellen és most egy újabb zakó a Tiszaligetben... Az eredmények igazolják a mágust.

   
 • 95adsl4653262016november06.21:43ÚjVálasz
  Idézet: heraklith1990
  Nem is arra gondoltam, hogy miattuk kaptok majd ki. Nem láttam a meccset, de így is meg vagyok döbbenve pappon. Gondolom félt, hogy sport lesz idén a videóelemzésből.
  ...

  Hát fújtak ide is-oda is.Volt technikai itt is,ott is,vigyáztak arra hogy meglegyen az egyensúly.Erre mondtam hogy nem rajtuk múlt.

   
 • 94szmuki72016november06.21:42ÚjVálasz
  Idézet: heraklith1990
  Magyar szinten, így kezdtem.
  ...

  + 1

   
 • 93szmuki72016november06.21:41ÚjVálasz
  Idézet: adsl465326
  Minden gond és probléma ellenére mostanában nem szeretném Szolnokon látni Földházi Tamást.Valamilyen szinten szerepe volt a mai vereségünknek.

  ...

  Én úgy tudom, ha nem ö az eggyik sipos, akkor több pont lehetett volna a különbség a zalaiaknak....
  De hát minden csapat szurkolói szidják a siposokat, teszem azt hozzá, sokszor van is miért!
  Hát ezen a mérközésen inkább a vendégeket dühitették jobban....

   
 • 92TomTom2016november06.21:40ÚjVálasz
  Idézet: Toto11
  Ivkovics rokona vagyok, nem lehet baj.
  ...

  Minden családban vannak seggfejek!
  Ivkó, nem az...
  ....hmmmm....
  ....akkor, ki lehet????

   
 • 91adsl4653262016november06.21:38ÚjVálasz
  Idézet: adsl465326
  Minden gond és probléma ellenére mostanában nem szeretném Szolnokon látni Földházi Tamást.Valamilyen szinten szerepe volt a mai vereségünknek.

  ...

  Egyébként "jól meg lett büntetve"Földházi.Vezető bíró volt a KTE-Kaposvár meccsen.Gratulálok Faidt Mihály!

   
 • 90heraklith19902016november06.21:38ÚjVálasz
  Idézet: Toto11
  Legtöbb sztárjátékos?! Sorolj már fel egynél többet, én csak egyet tudok: Voja.

  Ha Ő egyáltalán az. De mihez képest sztárjátékos? Ő itthon talán az, de már Európa-szinten is ismert neve van.
  ...

  Magyar szinten, így kezdtem.
  Kérdezd meg a Soproniakat Borisovról, az Egerszegieket Kinneyről, a Paksiakat Barniesról, vagy a Szombathelyieket Wrightról, hogy magyar szinten mennyire voltak jó játékosok!

   
 • 89szmuki72016november06.21:36ÚjVálasz
  Idézet: szmuki7
  Lehet szidni, bar amennyien szidják, annál többen szeretik!
  Egy tuti, mind játékosként, mint vezetöként prófi módon teszi a dolgát.
  ...

  Örüljetek, van játék.
  Szorakozzatok, szurkoljatok, szerethetö csapatotok van, ráadásul bajnokesélyes:)
  Néha ha megcibalja más kiscsapat is a Mafcon kivül az " oroszlán " bajuszkáját, hát ez benn van a levesben....

   
 • 88adsl4653262016november06.21:35ÚjVálasz

  Minden gond és probléma ellenére mostanában nem szeretném Szolnokon látni Földházi Tamást.Valamilyen szinten szerepe volt a mai vereségünknek.

   
 • 87pilvaker2016november06.21:34ÚjVálasz
  Idézet: szmuki7
  Lehet szidni, bar amennyien szidják, annál többen szeretik!
  Egy tuti, mind játékosként, mint vezetöként prófi módon teszi a dolgát.
  ...

  Egyelőre a magyar mezőny is sok nekünk. A riválisainknak már két meccs fórt adtunk, mert ezeket a meccseket ők hozni fogják.

   
 • 86heraklith19902016november06.21:33ÚjVálasz
  Idézet: bp001
  Miért nem kérdezik meg azok a szurkolók a játékosokat, hogy miért jöttek Szolnokra? Mert ami neked "vittek" az pl nekem jöttek. Senki nem rángatta őket erőszakkal (főleg nem mi).
  ...

  Jöttek, vitték tökmindegy. Egyébként egyetértünk.

   
 • 85Toto112016november06.21:30ÚjVálasz
  Idézet: nickelsdorf
  Toto 11! Az a baj, hogyha igazad is lenne,nem lesz.Mert nem adják meg neked.Nem vagy szimpatikus Szolnokon.Nem jársz ki a meccsre. Statból írsz elemzést.
  ...

  nickelsdorf nekem címzett írása, 2016. július 13. 10 óra 15 perc:

  A cikk: http://www.bb1.hu/tartalom/cikk/29274_valogatott_ivkovics_keretet_hirdetett_jarrod_jones_a

  nickelsdorf: „Toto 11-ről annyit, hogy választékosan fogalmaz, hibátlan helyesírással. Szóközökkel a mondatban. Szépen. Nagyon jól informált. Nemzetközi szinten is. Legtöbbször elsőként kommentel. A célja látszik. Ki is ő, vagy kik?“

  Ez a nyalás valahogy jobban bejött...

   
 • 84szmuki72016november06.21:30ÚjVálasz

  Lehet szidni, bar amennyien szidják, annál többen szeretik!
  Egy tuti, mind játékosként, mint vezetöként prófi módon teszi a dolgát.Az, hogy más magyar csapat is megtesz mindent, hogy gyözni tudjon, nem rajta múlik....
  Az már másképp fest, hogy nemzetközi porondra több kell....

   
 • 83adsl4653262016november06.21:27ÚjVálasz

  Csak gondolkodom:ilyenkor illik valami elegáns megoldást találni.Ez a nézőtéri hangulat egy katasztrófa, az Egerszegről jött szurkolók simán lenyomtak bennünket .Respekt nekik,kivéve azt a félmeztelen jószágot aki le akart mászni a lelátóról és szerintem azt sem tudta hol van.Megoldásról beszéltem...ha a mostani emberek maradnak a helyükön semmi nem fog változni.a nyáron megnyertük a bajnokságot,most nem vagyok ebben biztos,hogy sikerülni fog.Bár én eddig vakon bíztam Ivkovicsban,de nem tenném rá a nagyesküt,hogy sokáig marad.Nyerges Dr.nem a türelméről híres,de TZ-t legalább akkora felelősség terheli a mostani helyzetért,mint Sztojant.Még egyszer mondom valamit lépni kell!

  Igen Toto,most jöhetsz azzal,hogy kezeltessem magam!

   
 • 82bp0012016november06.21:27ÚjVálasz
  Idézet: heraklith1990
  Össze lettek válogatva a magyar bajnokság más csapatainak legjobbjai és meghatározó játékosai. Ezzel a kerettel nem a Zetét, hanem az Albát kellene oda-vissza 20-al verni.
  ...

  Miért nem kérdezik meg azok a szurkolók a játékosokat, hogy miért jöttek Szolnokra? Mert ami neked "vittek" az pl nekem jöttek. Senki nem rángatta őket erőszakkal (főleg nem mi). Nincs olyan, hogy bárkit vittek volna.

  Több pénz + jobb körülmények + nemzetközi játéklehetőség. Nagyjából ennyi és egy profi játékos általában megy is tovább. Az egész profi sportvilág így működik. És hidd el ennek ellenére még sok olyan meccs lesz a sportvilágban ahol a papíron gyengébb csapat fog nyerni. Talán épp ez az egyik szépsége a kosárlabdának is.

   
 • 81Toto112016november06.21:26ÚjVálasz
  Idézet: nickelsdorf
  Toto 11! Az a baj, hogyha igazad is lenne,nem lesz.Mert nem adják meg neked.Nem vagy szimpatikus Szolnokon.Nem jársz ki a meccsre. Statból írsz elemzést.
  ...

  Ivkovics rokona vagyok, nem lehet baj.

   
 • 80Tomika7782016november06.21:24ÚjVálasz
  Idézet: Toto11
  Legtöbb sztárjátékos?! Sorolj már fel egynél többet, én csak egyet tudok: Voja.

  Ha Ő egyáltalán az. De mihez képest sztárjátékos? Ő itthon talán az, de már Európa-szinten is ismert neve van.
  ...

  Próbáld meg úgy nézni, hogy mielőtt Szolnokra kerültek, az adott csapatukban milyen teljesítményt nyújtottak magyar szinten. De az tény, hogy nem elég csak "sztárokat" igazolni, mert az még nem CSAPAT!

   
 • 79szmuki72016november06.21:23ÚjVálasz
  Idézet: heraklith1990
  Magyar szinten messze Szolnokon van a legtöbb sztárjátékos, de szerintem sem forog különösebben kockán a bajnoki címük. Viszont nekem egyértelmű, hogy Ivkovic a leggyengébb láncszem.
  ...

  Az a helyzet, hogy töretlenül él a mondas és az elv Szolnokon, hogy az erösebb kutya ba......ik !
  Tudomasul kell venni, Sztojan nem fog lemondani, igazság szerint nincs is miért...
  Addig nyujtozkodj, mig a takarod él.... ez a közmondas is él....

   
 • 78nickelsdorf2016november06.21:22ÚjVálasz

  Toto 11! Az a baj, hogyha igazad is lenne,nem lesz.Mert nem adják meg neked.Nem vagy szimpatikus Szolnokon.Nem jársz ki a meccsre. Statból írsz elemzést.Nem vagy olaj szurkoló,csak Ivkót akarod nyugdíjba küldeni.Van egy rossz hírem.Ha nyugdíjba megy sem lesz több ideje rád,hiába vagy szerelmes belé.Neki van szerető családja.Nem fogja miattad otthagyni őket.Nem az olaj mellett vagy,csak öncélú szerelemféltő.....vagy valami más vezérel.De van mégegy rossz hírem.Bárki vagy, reméld,hogy befolyásos emberek barátja vagy.A 30 ezüstpénzt már több barátod megkapta.Nemsokára kiderül névvel címmel,hogy ki vagy. :) Nézz a hátad mögé! Ő az.

   
 • 77Toto112016november06.21:21ÚjVálasz
  Idézet: heraklith1990
  Magyar szinten messze Szolnokon van a legtöbb sztárjátékos, de szerintem sem forog különösebben kockán a bajnoki címük. Viszont nekem egyértelmű, hogy Ivkovic a leggyengébb láncszem.
  ...

  Legtöbb sztárjátékos?! Sorolj már fel egynél többet, én csak egyet tudok: Voja.

  Ha Ő egyáltalán az. De mihez képest sztárjátékos? Ő itthon talán az, de már Európa-szinten is ismert neve van. De nem gondolnám ettől függetlenül sztárnak.

   
 • 76zammis42016november06.21:20ÚjVálasz

  Csak nem a felmondó levelét fogalmazza???

   
 • 75heraklith19902016november06.21:12ÚjVálasz
  Idézet: optimista73
  Szerintem Ivko össze tudja rakni ezt a Szolnokot úgy hogy megnyerje a magyar bajnokságot. A tavalyi csapat szerintem rosszabb volt, mégis behúzták a végére. (Sajnos).
  ...

  Magyar szinten messze Szolnokon van a legtöbb sztárjátékos, de szerintem sem forog különösebben kockán a bajnoki címük. Viszont nekem egyértelmű, hogy Ivkovic a leggyengébb láncszem. Ha jobban belegondolok jobb is, ha marad Szolnokon. A nyilatkozata miatt viszont már nagyon "izgatott" vagyok :-)

   
 • 74Toto112016november06.21:09ÚjVálasz
  Idézet: optimista73
  Szerintem Ivko össze tudja rakni ezt a Szolnokot úgy hogy megnyerje a magyar bajnokságot. A tavalyi csapat szerintem rosszabb volt, mégis behúzták a végére. (Sajnos).
  ...

  Ez túl optimista Tőled. De jót nevettem, köszi!

   
 • 73superjoe2016november06.21:09ÚjVálasz
  Idézet: Toto11
  „Nágyon gyenge a mostáni csápot, de még az út elején járunk...“

  A ZTE reméljük másfél éven belül harmadjára is edzőt buktat. Eltakarodik a mágus és vége az ámokfutásnak.
  ...

  Ezt most meg kell adnom Totonak... mintahogy a látottak alapján mondtam kurva gyenge wittmann,popovics,wright és toth...és a mester is,:) szarra égetik a csapatot:(

   
 • 72heraklith19902016november06.21:07ÚjVálasz
  Idézet: adsl465326
  Még valami: heraklith kolléga jó előre beharangozta Papp Péter kompenzálásait,de megmondom őszintén rajtuk most nem múlott semmi.
  ...

  Nem is arra gondoltam, hogy miattuk kaptok majd ki. Nem láttam a meccset, de így is meg vagyok döbbenve pappon. Gondolom félt, hogy sport lesz idén a videóelemzésből. Azért holnap megnézem, ha tényleg elérhető lesz a meccs.

   
 • 71TomTom2016november06.21:06ÚjVálasz
  Idézet: szmuki7
  A Zte próbalkozik segíteni Szolnokra, mult idényben is meg most is:-)
  ...

  Taps...taps....taps...
  ...azért Ivkó tud valamit.....

   
 • 70optimista732016november06.21:04ÚjVálasz

  Szerintem Ivko össze tudja rakni ezt a Szolnokot úgy hogy megnyerje a magyar bajnokságot. A tavalyi csapat szerintem rosszabb volt, mégis behúzták a végére. (Sajnos). Ivkovicsnak az a nagy előnye, hogy nem kellenek feltétlen nagy sztárok ahhoz hogy jó csapatot csináljon. Lásd tavalyelőtt KTE vagy a válogatott.
  De a legfontosabb hogy: HAJRÁ ZTE

   
 • 69adsl4653262016november06.21:02ÚjVálasz
  Idézet: heraklith1990
  Össze lettek válogatva a magyar bajnokság más csapatainak legjobbjai és meghatározó játékosai. Ezzel a kerettel nem a Zetét, hanem az Albát kellene oda-vissza 20-al verni.
  ...

  Na...azért az Albát nem vernénk oda-vissza 20 ponttal.Most egész biztosan nem.Esetleg ők.

   
 • 68szmuki72016november06.21:01ÚjVálasz
  Idézet: heraklith1990
  Össze lettek válogatva a magyar bajnokság más csapatainak legjobbjai és meghatározó játékosai. Ezzel a kerettel nem a Zetét, hanem az Albát kellene oda-vissza 20-al verni.
  ...

  Az albával azonos szinten érzem a Szolnokot, bár a jegyzett játékosok ( magyar mag..) alapján sokkal jobb játékot kellene mutatni...
  Valami "kiscsavar" csérére szorul...

   
 • 67adsl4653262016november06.21:01ÚjVálasz

  Még valami: heraklith kolléga jó előre beharangozta Papp Péter kompenzálásait,de megmondom őszintén rajtuk most nem múlott semmi.Nem ők miattuk kaptunk ki,hozták a formájukat,mindkét oldalra fújtak borzalmas dolgokat,de...nem miattuk veszítettünk.

   
 • 66szmuki72016november06.20:56ÚjVálasz

  A Zte próbalkozik segíteni Szolnokra, mult idényben is meg most is:-)

   
 • 65heraklith19902016november06.20:56ÚjVálasz
  Idézet: blindside
  Így nem hogy nemzetközi, hazai meccset sem lehet nyerni. Ez a csapat egyszerűen nem jó. Wright sorozatos betli, Eilingsfeld dettó, Wittmann homály, Tóth Ádám ma ugyan megsérült, de sajnos ő sem jó.
  ...

  Össze lettek válogatva a magyar bajnokság más csapatainak legjobbjai és meghatározó játékosai. Ezzel a kerettel nem a Zetét, hanem az Albát kellene oda-vissza 20-al verni.
  Nem a játékosokkal van itt a baj. Kérdezzétek meg a soproni, szombathelyi, paksi, kecskeméti és egerszegi szurkolókat. A legjobbjaikat vittétek el!
  Ha baj van Szolnokon, akkor arról nem a játékosok tehetnek. Egyébként szerintem nincs baj, ezzel a kerettel még Ivkoviccel is hoznotok kell(ene) a bajnokságot.

   
 • 64adsl4653262016november06.20:55ÚjVálasz

  Gratulálok a ZTE-nek.Ez így illik,ha eltudjuk viselni a sikereket,a kudarcokat méltósággal kell kezelni.Katasztrófális a csapatunk és én nem vagyok biztos abban,hogy Vojával nyertünk volna.Benkéből nagyon jó játékos lesz,már most megmutatta a képességeit.Szabó jó szokása szerint megint szétdobta az agyunkat,ehhez kellett a mi impotens védekezésünk is.Nem tudom mi lesz velünk,csak azt,hogy így nem maradhat.Sokadik évünk amikor impotens módon igazolunk játékosokat,mert ezek akik most itt vannak nem nyerő emberek.Jó példa erre Kinney amikor 40 másodperccel a vége előtt hát mögötti passzokkal operált,amikor triplákat kellett volna dobni.Wittmann most már sokadik meccsen katasztrófa,egyszerüen érthetetlen amit csinál.Boriszov és Barnies pont akkor nem talál be távolról,amikor nagyon kellene.A centereink meg...jól fogalmazok akkor ha azt mondom,nincsennek centereink.Egy BL-ben szereplő csapat itt tart.Holnap a szurkológyűlésen lesznek kérdéseim,bár itt én számítok a legkevésbé.CSAK AZ OLAJ!

   
 • Gratulálok a zalaiaknak! Így biztos új bajnok lesz idén...

   
 • 62bp0012016november06.20:50ÚjVálasz

  Grat a Zetének! Külön kiemelve Benke és Szabót!

  Úgy látszik nálunk az ősz már csak ilyen. Épp egy éve, hogy nemzetközi és a hazai vereségek (akkor is a zetétől) miatt mennie kellett Alekszicsnek. Most nagyon hasonló a helyzet, de kétlem, hogy Ivkovicsnak akárcsak megremegnek a széke. Majd az év végén lecserélünk egy-két légióst és tavasszal megtáltosodunk :) korábbi években már bejött.

  Azért a vereségek mellett elég nagy probléma, hogy egy olyan csapatról és egy olyan edzőről van szó ahol hagyományosan a játék alapja az erős védekezés. És ez az ami a legkevésbé állt össze. (A szar büntetőzés is hagyomány, de az maradt is szar:) ). Oké, hogy nincs már egy Milosevicsünk, de aligha egy emberen múlik, hogy átlagban 15-20 ponttal többet kapunk, mint amennyi az Olaj játékrendszerében megszokott lenne.

  Vakarhatja a fejét Stojan mert ez most leginkább az ő sara, és ezt ő is tudja.

  Hajrá Olaj!

   
 • 61roszler2016november06.20:46ÚjVálasz

  Hajrá ZTE!

   
 • 60Skcforever2016november06.20:46ÚjVálasz

  Gratula a ZTE-nek Sopronból!

   
 • 59TomTom2016november06.20:43ÚjVálasz
  Idézet: barro
  Köszönjük a ZTE nek hogy ismét eljátszották a Szolnoki Olaj hazi bolondjat! Ahogy tavaly is segitettek minket hogy a változásokat elinditsak nálunk és a végén megnyerhettük a bajnokjságot!
  ...

  Söré mindent!

   
 • 58blindside2016november06.20:42ÚjVálasz

  Így nem hogy nemzetközi, hazai meccset sem lehet nyerni. Ez a csapat egyszerűen nem jó. Wright sorozatos betli, Eilingsfeld dettó, Wittmann homály, Tóth Ádám ma ugyan megsérült, de sajnos ő sem jó. Boris nem tud húzóember lenni, ás még lehetne sorolni. Hiányzott Voja, ez igaz, de ez önmagában nem mentség. Rengeteg eladott labda, kihagyott büntető, pontatlan dobások, stb. Tartok a szerdától, kiadós zakó néz ki.

   
 • 57TomTom2016november06.20:42ÚjVálasz
  Idézet: kavarta19
  Az olajka ma megint szopós kedvében volt! :DDDDD
  ...

  Olajjaj, jobban csìszik!

   
 • 56Solar2016november06.20:40ÚjVálasz
  Idézet: barro
  Köszönjük a ZTE nek hogy ismét eljátszották a Szolnoki Olaj hazi bolondjat! Ahogy tavaly is segitettek minket hogy a változásokat elinditsak nálunk és a végén megnyerhettük a bajnokjságot!
  ...

  Te szànalmas ökör te! :D

   
 • 55barro2016november06.20:39ÚjVálasz

  Köszönjük a ZTE nek hogy ismét eljátszották a Szolnoki Olaj hazi bolondjat! Ahogy tavaly is segitettek minket hogy a változásokat elinditsak nálunk és a végén megnyerhettük a bajnokjságot! Ahogy a tavalyi bajnoki címet is nekik köszönhetjük így az ideit is előre KÖSZI

   
 • 54heraklith19902016november06.20:38ÚjVálasz
  Idézet: sanyitata

  Nem olvastam egy hozzászólást sem.
  Gratulákok az egerszegi szurkolóknak és a csapatnak is.
  Nagyon sz@r mérkőzésen a motiváltabb csapat megérdemeltem nyert.
  ...

  Ezek a játékosok a korábbi csapataikban egytől -egyig (esetleg Popovicsot leszámítva) vezérek voltak, akik hatalmas összegekért választották a zászlóshajót. Valami más gond van itt, de nem akarok ujjal mutogatni....

   
 • 53kavarta192016november06.20:37ÚjVálasz

  Az olajka ma megint szopós kedvében volt! :DDDDD

   
 • 52TomTom2016november06.20:37ÚjVálasz
  Idézet: szerk
  Kedves TomTom!
  Köszönjük az észrevételt, mi is láttuk. Amiről azonban te beszélsz (Fullcourt rendszer), ahhoz nekünk annyi közünk van, mint neked. Semmi.
  ...

  Sorry.....
  ...akinek inge....
  ...remélem tovább jut majd tőletek az "illetékes elvtárnak"
  ....és az is, hogy akadozik a "gépetet"
  Nektek köszi!
  Jó , hogy vagytok!

   
 • 51Toto112016november06.20:35ÚjVálasz

  „Nágyon gyenge a mostáni csápot, de még az út elején járunk...“

  A ZTE reméljük másfél éven belül harmadjára is edzőt buktat. Eltakarodik a mágus és vége az ámokfutásnak. És viszi a játékosait is: Wittmann, Popovics, Boriszov, Wright.

   
 • 50egyszolnoki2016november06.20:33ÚjVálasz

  Gratulálok ZTE-nek teljesen megérdemelten nyertek. Azt még el kell mondani ha a bírók nem fújnak ekkora hazait husszal kaptunk volna ki. Az utóbbi tíz év leggyengébb légiósai vannak nálunk. Hiába dob Boriszov és Barnies is 15 pontot ha ugyan ennyit kapunk róluk. Wright meg használhatatlan támadásban és védekezésben is. Egy lehetőség van TZ,hogy azonnal légiósokat cseréltek vagy küzdhetünk a nyolcba kerülésért! Most már látni,hogy miért kapnak ki idegenben 43 pontokkal és egy kieső csapattól BP-en mert ezek a légiósok használhatatlanok védekezésben és van aki támadásban is. Az általam eddig sokat szapult totókának a légiósválasztásban teljesen igaza van. Ivkovics azt mondta egy ankéton,hogy ebben a bajnokságban csak ő választotta a légiósokat és ha gyengék lesznek lehet őt szidni,hát teljes betli mind . Még egy kérdés TZ-hez minek ehhez a csapathoz 3 edző amikor egy is sok lenne,helyettük inkább jó légiósok kellettek volna?

   
 • 49Toto112016november06.20:30ÚjVálasz
  Idézet: sanyitata

  Nem olvastam egy hozzászólást sem.
  Gratulákok az egerszegi szurkolóknak és a csapatnak is.
  Nagyon sz@r mérkőzésen a motiváltabb csapat megérdemeltem nyert.
  ...

  Nem csak a játékosállományunk sz@r... :)

   
 • 48heraklith19902016november06.20:30ÚjVálasz

  Írtam korábban, hogy van 7 jó játékosunk. Egyikük sem igazán extra, de ha közülük 3-4 jó napot fog ki, akkor bárkit megverhetünk.
  Az Alba ellen sem kellett volna sok.
  Ubilla 4 meccs alatt 9,5 gólpasszt átlagot, Szabó a Körmend meccset leszámítva nagyon jó, ma Benke is (főleg az első félidőben) extra volt és még arra is van esély, hogy Norfleet beindul, plusz ott van Drungilas mellett Moha és Kerpi, akikben szintén van potenciál.

  Jó látni az 51 magyar pontot a válogatott sztárok 13 pontja mellett!!!

   
 • 47drva2016november06.20:30ÚjVálasz
  Idézet: fajoda
  A volt paksi magyar különítmény újabb betlije!!!
  Érdemes volt kiszakítani Őket a megszokott környezetükből, a mindenféle ígérgetésekkel!
  Kíváncsi lennék, vajon a Tóth Á.
  ...

  Van az a pénz,amiért el lehet ezt is viselni.
  Amúgy is megsérült,nem tehet a vereségről...)))

   
 • 46sanyitata2016november06.20:29ÚjVálasz

  Nem olvastam egy hozzászólást sem.
  Gratulákok az egerszegi szurkolóknak és a csapatnak is.
  Nagyon sz@r mérkőzésen a motiváltabb csapat megérdemeltem nyert.
  Tudomásul kell venni ez a játékosállományunk nem csapat.
  Játékvezetők miatt időnként bolondokháza lett a pályán, egyik csapat sem lehetett elégedett velük.
  Tóth Ádámnak mielöbbi gyógyulást kívánok!

   
 • 45Toto112016november06.20:29ÚjVálasz
  Idézet: nenoszmokolj
  TOTO11! Akik rávettek ennek a kísérleti gyógyszernek a használatára nem a barátaid. Nem akarlak megijeszteni, de ez már a végső stádium nálad.
  ...

  Köszi, hogy szóltál, fiam. Micsoda ellenérv. Feldobtad a labdát. :)

   
 • 44faradtolaj2016november06.20:27ÚjVálasz
  Idézet: nazol
  Miért nincs bírózás?!?!
  ...

  Talán mert nem volt élőkép a mérkőzésről.

   
 • 43nenoszmokolj2016november06.20:25ÚjVálasz

  TOTO11! Akik rávettek ennek a kísérleti gyógyszernek a használatára nem a barátaid. Nem akarlak megijeszteni, de ez már a végső stádium nálad. Akkora ámokot futsz, hogy Kozsó bevesz a retro csapatába. Oda vagy fiatalon. :(

   
 • 42nazol2016november06.20:20ÚjVálasz

  Miért nincs bírózás?!?!

   
 • 41Tobey2016november06.20:19ÚjVálasz

  Gratulálok a Zte-nek!
  Kár, hogy az ilyen meccsekről nincs legalább élőképes közvetítés! :(

   
 • 40szerk2016november06.20:18ÚjVálasz
  Idézet: TomTom
  Kedves BB1
  Azért az elég mély pont, hogy a Mohácsi mellé Olasz fényképét raktátok....
  .....az meg még mélyebb, hogy Kinneyt ZTE mezben és háttérel mutattátok!
  ?????
  ...

  Kedves TomTom!
  Köszönjük az észrevételt, mi is láttuk. Amiről azonban te beszélsz (Fullcourt rendszer), ahhoz nekünk annyi közünk van, mint neked. Semmi.

   
 • 39faradtolaj2016november06.20:18ÚjVálasz

  LOL

  Várjuk az edzői nyilatkozatokat. :)))))))

   
 • 38Toto112016november06.20:17ÚjVálasz
  Idézet: fajoda
  A volt paksi magyar különítmény újabb betlije!!!
  Érdemes volt kiszakítani Őket a megszokott környezetükből, a mindenféle ígérgetésekkel!
  Kíváncsi lennék, vajon a Tóth Á.
  ...

  Nem bánta meg, mert a rózsadombon lakik és többet keres itt.

   
 • 37Tomika7782016november06.20:17ÚjVálasz
  Idézet: szmuki7
  És mi történik a hajigalassal,a Zte is igazol esetleg 4. vagy mint több csapat 5
  Légióst..
  ...
  ...

  Remélem nem igazolunk több légióst. Ne legyünk olyanok mint a többi csapat. A Zete ezért a Zete!

   
 • 36szmuki72016november06.20:15ÚjVálasz
  Idézet: Pimpernel
  megint hajigáltatok egy keveset :-DDDD Szép volt!!!
  ...

  És mi történik a hajigalassal,a Zte is igazol esetleg 4. vagy mint több csapat 5
  Légióst..
  ...

   
 • 35joeboy2016november06.20:15ÚjVálasz

  Magyar szinten, Kinney-t leszámítva közepes szintű légiósok. Egerszegiként örülök, magyarként Bl meccsen ég az arcom...(Hajrá magyar kosárlabda!!!

   
 • 34TomTom2016november06.20:14ÚjVálasz
  Idézet: hp12
  Wittmannak jól ment a hármas: 8/0
  ...

  Fogott volna evezőt!

   
 • 33fajoda2016november06.20:13ÚjVálasz

  A volt paksi magyar különítmény újabb betlije!!!
  Érdemes volt kiszakítani Őket a megszokott környezetükből, a mindenféle ígérgetésekkel!
  Kíváncsi lennék, vajon a Tóth Á. /őszintén/ még mindig tartja a szavát, hogy nem bánta meg, hogy Szolnokra igazolt?? /2 x -43 + 2 betli a maygar bajnokságban - és még csak az elején tartunk!

   
 • 32Pimpernel2016november06.20:12ÚjVálasz
  Idézet: szmuki7
  Aztaaaa.... A Zte megint kezdi baszuuus,ráadásul megint csak 3 légióssal...
  ...

  megint hajigáltatok egy keveset :-DDDD Szép volt!!!

   
 • 31DannyG2016november06.20:12ÚjVálasz

  Wittmann statisztikája káprázatos 0/8 tripla 2/5 büntető, köszönjük szépen ez elég nekünk. 91 pont Szolnokon, ez hihetetlen. Benke Szili és Szöszi végre hozott egy nagyon jó meccset, Norfleet is bátrabb volt, jöttek a fontos triplák, Ubilla gólpasszokat zsákszámra termeli. Zsoldoshadsereg vs szerethető magyar csapat 0-1 . Szép volt fiúk!!!

   
 • 30TomTom2016november06.20:11ÚjVálasz

  Végre!
  A két válogatott szintű igazolásunk bizonyított!
  Ehhez, kel majd Ivkó eztán?

   
 • 29szmuki72016november06.20:11ÚjVálasz

  Aztaaaa.... A Zte megint kezdi baszuuus,ráadásul megint csak 3 légióssal...

   
 • 28Luminas2016november06.20:10ÚjVálasz

  Grat a ZTE-nek!

  Állítólag Tóth Ádám is megsérült. Megint jól dobtuk a büntetőket 14/23... Voja hiányzott természetesen. Ezek persze nem vonnak le semmit a ZTE érdemeiből.

   
 • 27hefti19632016november06.20:10ÚjVálasz

  Hatalmas gratula a Zetének,pláne idegenben.Jó kis meccs lehetett,kár,hogy semmi nem adta az edzőbucka-bukta meccset.

  Mi történt szolnoki gyerekek,mi a f@sz van veletek????

   
 • 26szeku2016november06.20:10ÚjVálasz

  Ubilla nagyon jó játékos és irányító, eltudnám képzelni egy Európai szinten rangos(abb) csapatban.

   
 • 25Pimpernel2016november06.20:10ÚjVálasz
  Idézet: heraklith1990
  Ezzazz srácok, szép volt!!! Hozzátok el a zászlót a hajóról, kitűzzük a dísztéren!!!
  Ha ezt tudom, akkor elmegyek én is. Bevallom nem számítottam erre, de gondolom senki...
  ...

  :-DD Nem mentél el, mert divatszurkoló vagy :-Ddd Nehogy komolyan vedd!!! Óriási gratuláció Egerszegre Sopronból!!

   
 • 24TomTom2016november06.20:10ÚjVálasz

  Kedves BB1
  Azért az elég mély pont, hogy a Mohácsi mellé Olasz fényképét raktátok....
  .....az meg még mélyebb, hogy Kinneyt ZTE mezben és háttérel mutattátok!
  ?????

   
 • 23fajoda2016november06.20:09ÚjVálasz

  Bravo ZTE, gratulálok!
  Az egyemberes csapat kapitulált!
  Ivkovics azért ne mondjál le, mert így még több csapat is diadalra jut ellenetek!
  Legközelebb remélem az ALBA veséz ki benneteket!

   
 • 22Toto112016november06.20:07ÚjVálasz

  500 néző?

   
 • 21Toto112016november06.20:07ÚjVálasz
  Idézet: Toto11
  Ennél már nincs lejjebb... És ez nem a tavaly Zete...
  ...

  *tavalyi

   
 • 20TomTom2016november06.20:06ÚjVálasz

  Kezdődik az edzőbuktatás?

   
 • 19Toto112016november06.20:06ÚjVálasz

  Ennél már nincs lejjebb... És ez nem a tavaly Zete...

   
 • 18heraklith19902016november06.20:06ÚjVálasz

  Ezzazz srácok, szép volt!!! Hozzátok el a zászlót a hajóról, kitűzzük a dísztéren!!!
  Ha ezt tudom, akkor elmegyek én is. Bevallom nem számítottam erre, de gondolom senki...

  Remélem az Egerszegi károgók is megnyugodnak egy kicsit!

  A legjobban Ivkó nyilatkozata érdekel! Csak Voja hiányával jön, vagy lesz valami pikánsabb magyarázat is....?

   
 • 17pilotakex2016november06.20:04ÚjVálasz
  Idézet: bakimvp
  Így tovább, ZTE!
  (Az megvan, hogy tavaly ugyanilyenkor szintén egy szolnoki bravúrral indultunk meg felfele? 2-3-mal álltunk akkor, MAFC elleni hazai, meg pécsi és szombathelyi nagy zakókkal.)
  ...

  Pont ez jutott eszembe. :'D

   
 • 16chazby2016november06.20:04ÚjVálasz
  Idézet: Toto11
  ELÉG VOLT! Az elmúlt évek legnagyobb kudarcai pár mérkőzés alatt. Az AEK Athéntól elképesztően súlyos történelmi vereség, majd egy megalázó betli a fiatalokra épülő és mindaddig nyeretlen (!
  ...

  Előre bekészültél pár hétre, hogy már akkor megjelenik az aktuális lesújtó írásod, amikor még fel sem került a cikk?

   
 • 15 Blue_White922016november06.20:04ÚjVálasz

  Nagyon szép estét varázsoltak a fiúk nekünk :) Nagyon büszke vagyok :) KÉK AZ ISTEN!!! Kár hogy nem adták élőképesen a meccset :(

   
 • 14Toto112016november06.20:03ÚjVálasz
  Idézet: hp12
  Wittmannak jól ment a hármas: 8/0
  ...

  Reméljük viszi a játékosait is...

   
 • 13igazegerszegi2016november06.20:03ÚjVálasz
  Idézet: igazegerszegi
  Hmmm...ismét edzőt buktatunk..es gyengék vagyunk..összeérik ez a csapat. Köszönjük srâcok. Csodàlatos győzelem. Csak a ZTE!!!!
  ...

  Ja..es az ex vàlogatott..meg a kihagyott fiatal tehetség szétszórta Ivko híres védekezését..Szép volt Szöszi..és Benke Sziszi.

   
 • 12antekirt2016november06.20:03ÚjVálasz
  Idézet: igazegerszegi
  Hmmm...ismét edzőt buktatunk..es gyengék vagyunk..összeérik ez a csapat. Köszönjük srâcok. Csodàlatos győzelem. Csak a ZTE!!!!
  ...

  +1
  :D

   
 • 11bakimvp2016november06.20:03ÚjVálasz

  Így tovább, ZTE!
  (Az megvan, hogy tavaly ugyanilyenkor szintén egy szolnoki bravúrral indultunk meg felfele? 2-3-mal álltunk akkor, MAFC elleni hazai, meg pécsi és szombathelyi nagy zakókkal.)

   
 • 10hp122016november06.20:03ÚjVálasz

  Wittmannak jól ment a hármas: 8/0

   
 • 9pilotakex2016november06.20:02ÚjVálasz

  Pont erről beszélt valaki korábban. Ha van két jó magyar teljesítmény, akkor elég két légiósnak hozni az elvárhatót. Szépen kihasználtuk Vojvoda hiányát, meg a szolnoki hullámvölgyet. Benke végre megmutatta, mit is tud, Szabó eddig is jól nyomta, Ubilla 23 pont, 9 assist, 9 kiharcolt fault, 6 pattanó brutális. Szép volt fiúk, hajrá ZTE!

   
 • 8igazegerszegi2016november06.20:01ÚjVálasz

  Hmmm...ismét edzőt buktatunk..es gyengék vagyunk..összeérik ez a csapat. Köszönjük srâcok. Csodàlatos győzelem. Csak a ZTE!!!!

   
 • 7SnoopDogg2016november06.20:01ÚjVálasz

  Össze kell zárni, Sztojan, össze kell zárni!

   
 • 6szeku2016november06.20:01ÚjVálasz

  Es a partizantol megegy zako lesz! Nem nez ki jol a helyzet szolnokon

   
 • 5norbee102016november06.20:01ÚjVálasz

  Vojvoda nélkül/vele tök mind1, gratulálok a csapatnak, hatalmas győzelem, remélem innentől már felfelé vezet az út !

  HAJRÁ ZTE !!

   
 • 4Pimpernel2016november06.20:01ÚjVálasz

  Kitört az olajválság :-DDDD Szép volt Zete!!!

   
 • 3wind2016november06.20:00ÚjVálasz

  Ivkovics a legnagyobb király!!!

   
 • 2takooo2016november06.20:00ÚjVálasz

  KÉK AZ ISTEN!!!

   
 • 1Toto112016november06.20:00ÚjVálasz

  ELÉG VOLT! Az elmúlt évek legnagyobb kudarcai pár mérkőzés alatt. Az AEK Athéntól elképesztően súlyos történelmi vereség, majd egy megalázó betli a fiatalokra épülő és mindaddig nyeretlen (!) MAFC-tól. Szerdán, a Ludwigsburg otthonában pukkant ki a lufi. Csapatunk teljesen elfogyott, megsemmisült, az összeszokottság és a csapategység SEMMI JELÉT nem mutatva kapott ki! Majd ma ismét egy óriási BLAMA, a ZTE ellen! Erre nincs magyarázat! A csapat romokban...

  Jövő hét szerdán Szolnoki Olaj-Partizan Belgrád... A Partizan kevesebb pénzből gazdálkodik, mint mi szolnokiak, mégis a tudatos játékospolitikának köszönhetően okosan igazolnak! E mellett jól nyúlnak a fiatal játékosokhoz is... Kevesebb pénzből gazdálkodnak, mégis ők lesznek a mérkőzés esélyesei... Pedig még csak nem is a Hala Pioniir-ban lesz a találkozó.

  Fontos, hogy TUDATOSAN! Oda igazolnak olyanokat légiósokat/tapasztaltabb játékosokat, amelyik poszton nincs olyan fiatal szerb játékos, aki megtudná oldani az adott posztot. Ugye, Sztojan Ivkovics évek óta a fiatalok beépítéséről beszél a magyar csapatoknál, de a saját csapatában egy magyar fiatalt sem rotál.

  Itt Szolnokon pedig az zajlik, hogy azokat a légiósokat igazoljuk le, akik a harmatgyenge szinten lévő, magyar bajnokságban brillíroznak 30-35 percek alatt, Európa élvonalához képest „nevetséges“ csapatok ellen. Megbukott játékospolitika!

  Az eddig lejátszott HÁROM nemzetközi mérkőzés gólkülönbsége: -85 (!)... Sztojan Ivkovics arra fogta főként a Ludwigsburg elleni vereséget, hogy a válogatott miatt csak két hetük volt teljes kerettel készülni. Mikor szeptember 23-án, már teljes kerettel állt ki a csapat Szombathelyen. Azóta a szerdai Németországban lezajló mérkőzésig eltelt 42 (!) nap, nem két hét! Megy a félrebeszélés...

  Vegyük Ryan Wright leigazolását (http://www.bb1.hu/tartalom/cikk/29196_a_falcotol_igazolt_centert_az_olaj):

  Toto11:

  „Nem egy labdazsonglőr a srác, de jól megcsinálja a helyzeteket magának. Nincs jó keze, de az adottságainak köszönhetően jó lehet a palánk alatt.

  Én jobbra számítottam ötös posztra. Szerintem ez a keret nagyon gyenge lesz nemzetközi porondon...“

  Ez sajnos, kezd beigazolódni... Itt a napnál is világosabb, hogy az Ivkovics-érában igazolandó játékosok nagy részénél előre lehet látni, hogy balul fog elsülni az igazolás. A vezetőség szakmai munkája évek óta elégtelen! És pár Ivkovics-fan még mindig azt állítja, hogy jó ez az út, amit elkezdtünk. Csak én nem látom, az alagút végén a fényt...

  A MAI VERESÉG UTÁN MEGKÉRJÜK SZTOJAN IVKOVICSOT, HOGY MONDJON LE VEZETŐEDZŐI POSZTJÁRÓL!

   

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!