„Mint egy falat kenyér, annyira kellett ez a győzelem”

Kaposvár – Javier Duren szerint, ha zsinórban jönne még néhány győzelem, az lendületet adhatna a Kaposvárnak.
 
 
 
 
 

„Mint egy falat kenyér, annyira kellett ez a győzelem”

Kaposvár – Javier Duren szerint, ha zsinórban jönne még néhány győzelem, az lendületet adhatna a Kaposvárnak.

Tudd meg gyorsabban a magyar kosárlabda legfontosabb híreit. Klikk és like a Facebook oldalunkat!


A Kaposvári KK fontos győzelmet aratott a legutóbbi fordulóban, amikor hazai pályán 78-72-re verte meg a Paksot. A somogyiak amerikai légiósa, Javier Duren 32 perc alatt 19/9-es pontmutatót, 9 lepattanót, 7 kiharcolt faultot, 5 labdaszerzést és 4 gólpasszt ért el, kulcsfigurája volt tehát a találkozónak.

- Az egész szezon során szenvedtünk eddig, nem tudtunk mérkőzéseken belül kiegyenlített, jó játékot nyújtani, volt, hogy a negyedik negyedre fogytunk el. Ezért erre a mérkőzésre nagyon elszántan futottunk ki, és már a legelején nagy előnyt akartunk kiharcolni. Ez meg is lett, ám ismét kieresztettünk, és szorossá vált a csata, de az utolsó negyedben most sikerült jól játszanunk, ez pedig meghozta a sikert. Mint egy falat kenyér, annyira kellett ez a győzelem. Remélhetőleg tudunk belőle erőt meríteni, és máskor is így teljesíteni a végjátékban - mondta Duren a BB1.hu-nak.

- Ha már végjáték, az ön remek teljesítménye is kellett ehhez a győzelemhez. Kedveli ezeket a mérkőzés végi kiélezett szituációkat?

- Egyértelműen! Még amikor a harmadik negyedben a padon ültem, igyekeztem készen állni arra, hogy jól szálljak majd be, és jó játékkal tudjam segíteni a csapatom a végén. Számítottam rá, hogy kemény lesz a hajrá, és igyekeztem minél hasznosabb lenni, pontokat szerezni, lepattanókat szedni, és oda tenni magam, amennyire csak lehet.

- Mekkora lökést adhat ez siker a csapatnak?

- Bízom benne, hogy sokat. Úgy gondolom, ha zsinórban jönne néhány hasonló győzelem, az mindenképpen önbizalmat adna a csapatnak, azáltal pedig még jobb teljesítményre lehetünk képesek.

- Simms leigazolásával most már véglegessé vált a keret. Mennyire érett össze mostanra a csapat?

- Jól állunk szerintem. Még mindig a szezon elején járunk, és sok apróság van, amin még dolgoznunk kell, hogy hogyan is szuperál majd a legjobban együtt ez a keret. Bízom benne, hogy tényleg jönnek majd a győzelmek, ami által a szurkolóinkat is még inkább lázba tudjuk hozni. A hét elejétől kezdve már a Kecskemétre koncentrálunk, reméljük, sikerrel tudjuk majd zárni azt a kiruccanást.

 
 

 

 
 • 4k.robert2016november03.05:34ÚjVálasz
  Idézet: Csakakte
  Hát én meg remélem nem jártok sikerrel!!
  Hajrá KECSKEMÉT!!
  ...

  Így van jól ! Mindenki a saját csapatának szurkoljon és nyerjen a jobbik vagy a szerencsésebb . Remélem a Kaposvár jön jobban ki a meccsből.
  Hajrá Kaposvár !

   
 • 3Delfinek2016november02.21:01ÚjVálasz
  Idézet: Csakakte
  Hát én meg remélem nem jártok sikerrel!!
  Hajrá KECSKEMÉT!!
  ...

  Majd meglátjuk
  Hajrá KKK

   
 • 2Csakakte2016november02.19:26ÚjVálasz

  Hát én meg remélem nem jártok sikerrel!!
  Hajrá KECSKEMÉT!!

   
 • 1kaposbazska012016november02.19:03ÚjVálasz

  Hajrá J.D.!!!! ;)

   

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!