Különleges szezon előtt áll a Sopron

Sopron – Marko Spica szerepe ugyanaz lesz, mint Kaposváron, de még össze kell szoknia a társakkal.
 
 
 
 
 

Különleges szezon előtt áll a Sopron

Sopron – Marko Spica szerepe ugyanaz lesz, mint Kaposváron, de még össze kell szoknia a társakkal.

Tudd meg gyorsabban a magyar kosárlabda legfontosabb híreit. Klikk és like a Facebook oldalunkat!


A Sopron KC nem húzott zsákbamacskát, amikor Kaposvárról leigazolta Marko Spicát. A szerb-magyar center elmondta, hogy nagyon különleges lesz számukra az idei szezon, mert a nemzetközi porondon erős csapatok ellen léphetnek pályára.

– Nagyon jól érzem magam Sopronban – mondta Marko Spica a BB1.hu érdeklődésére. – A csapat felkészülése kifejezetten jól halad. A hatodik hétnél tartunk, szóval mindenki egy kicsit fáradt, de ez teljesen normális ebben a szakaszban. Az eddigi kilenc felkészülési meccsünkből hatot sikerült megnyernünk, szóval nem lehetünk elégedetlenek. Ettől függetlenül ez nem jelenti azt, hogy nyugodtan hátradőlhetünk, mert még mindig sok minden van, amin dolgoznunk kell. Nagyon különleges lesz számunkra ez az idei szezon, hiszen a FIBA Europe Cupban csupa erős csapat ellen játszhatunk majd. Nagy élmény lesz ellenük pályára lépni. A magyar bajnokság pedig minden évben erős, kiegyensúlyozott, hiszen sok hasonló erősségű csapat van. Nagy csata lesz minden egyes hely megszerzéséért.

De milyen szerep várhat vajon Spicára új csapatában? A kaposváriak színeiben Hendlein Rolanddal rendszerint a csapat húzóemberei voltak.

– A saját teljesítményemről csak annyit, hogy még mindig nem mondanám azt, hogy 100%-os a kondícióm, de egészen jól haladok – folytatta a játékos. – A szerepem gyakorlatilag ugyanaz, mint Kaposváron volt, a palánk alatti játék megoldása a fő feladatom. Ahogy a társak egyre jobban megbíznak bennem és kiismerik a játékomat, úgy fogok egyre több labdát kapni tőlük. De ehhez idő kell, össze kell szoknunk, hiszen öt új játékos is érkezett a csapathoz.

 
 

 

 

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!