Három új légióst jelentett be a Körmend

Körmend - Egyikük már játszott Európában, ketten viszont újoncok.
 
 
 
 
 

Három új légióst jelentett be a Körmend

Körmend - Egyikük már játszott Európában, ketten viszont újoncok.

Tudd meg gyorsabban a magyar kosárlabda legfontosabb híreit. Klikk és like a Facebook oldalunkat!


Ma hajnalban három új játékossal sikerült megállapodnia az Egis Körmend vezetőségének, így a jelenleg is a magyar válogatottal készülő Ferencz Csaba és Csorvási Milán nélkül, de a teljes légiós kontingenssel kezdheti meg az alapozást Teo Cizmic csapata.

Hármas-négyes poszt: Jordan Loveridge

A 198 cm magas, 3-as és 4-es poszton bevethető Jordan Loveridge a PAC 12-konferenciában vitézkedő Utah egyetem játékosaként fejezte be a mögöttünk álló szezont. A 23 éves erőcsatár, már elsőévesként is komoly szerepet kapott a Salt Lake City-i csapatban, 32 mérkőzésen 12.1 pont és 7.0 lepattanó állt a neve mellett. A nagyon jó tripladobóként elkönyvelt kosaras a további három egyetemi szezonja során is meghatározó játékosa volt csapatának. Harmadévesként a legjobb 16 egyetemi csapat közé jutottak, Loveridge 36 mérkőzésen 11.6 pontot, 3.8 lepattanót és 1.7 gólpasszt átlagolt.

Jordan Loveridge

Négyes-ötös poszt: Terry Allen

Szintén első európai szezonját kezdi meg Körmenden a Houston-ból érkező Terry Allen, aki a 4-es és szükség esetén az 5-ös poszton lehet hasznára a vasiaknak. A 203 cm magas és 109 kg súlyú erőcsatár a szintén nagyon erős Atlantic 10 konferenciában, a Richmond egyetem – itt játszott Josh Duinker is – végzőseként 17.1 pontos és 7.7 lepattanós átlagot produkált, így nem meglepő módon meghívást kapott az elődraftként is emlegetett Portsmouth Invitational Tournament-re, ahol a legjobb végzős játékosok mutathatják meg tudásukat az NBA csapatok és tengerentúli klubok megfigyelőinek. Allen ezen a tornán 3 mérkőzésen lépett pályára, 9.7 pont és 5.7 lepattanós teljesítménye elég meggyőző volt ahhoz, hogy meghívást kapjon az NBA nyári ligájába is, ahol 4 meccsen lépett pályára a Utah Jazz színeiben.

Utolsó egyetemi évében 31 mérkőzésen 17.1 pontot, 7.7 lepattanót és 2.1 gólpasszt átlagolt.

Terry Allen

Kettes-hármas poszt: Lenzelle Smith

A két újonc mellett egy már Európát is megjárt hátvéd, Lenzelle Smith lehet a csapat ötödik légiósa, aki a korábban bejelentett másik két amerikai mezőnyjátékossal együtt hivatott pótolni az előző szezon sikeres trióját. Elsősorban a kettes poszton érzi otthon magát, de szükség esetén hármast is tud játszani és képes irányítani is.

A 25 éves, 193 cm magas játékos szintén komoly egyetemi karrierre tekinthet vissza, hiszen a nagyon nagynevű Ohio State csapatának tagjaként 2011-ben és 2013-ban a BIG 10, a legerősebb konferencia győzteseként fejezte be a szezont, 2012-ben a legjobb 4, 2013-ban pedig a legjobb 8 egyetemi csapat közé jutott.

Lenzelle első profi szezonját a D-ligában töltötte, 47 mérkőzésen 7.3 ponttal, 3.4 lepattanóval és 2.2 gólpasszal segítette az Erie Bay Hawks csapatát. Tavaly nyáron ő is meghívást kapott az NBA nyári ligájában, ahol 5 mérkőzésen 3.0 pont, 3.6 lepattanó és 2.0 gólpassz került a neve mellé az Orlando Magic színeiben. Első európai szezonja során két csapatban szerepelt az olasz másodosztályban. A harmadik ligába kieső La Briosa Barcellona együttesében 19 meccs során 16.0 pont, 6.7 lepattanó, 2.5 gólpassz és 1.5 szerzett labda, további 4 mérkőzésen, a rájátszásban, az U.S. Basket Recanati csapata tagjaként pedig 18.5 pont, 4.5 lepattanó, 2.8 gólpassz és szintén 1.5 szerzett labda volt az átlaga.

Lenzelle Smith

A csapat már hétfőn este megkezdi a munkát Teo Cizmic vezetésével. Hencsey Tamás az U16-os válogatottal a korosztályos Eb-n dolgozik, de augusztus 21-től ő is csatlakozik a stábhoz, amely az első három napon zárt kapuk mögött tartja az edzéseket, kérik a szurkolók megértését! - adta hírül az Egis Körmend hivatalos közleménye.

Nyári játékosmozgás az Egis Körmend csapatánál:
Érkezett/Érkezhet: Jordan Loveridge (Utah State University - USA), Terry Allen (Richmond University - USA), Lenzelle Smith (U.S. Basket Recanati - Olaszország), Gerry Blakes (Arizona State University – USA), Tyler Larson (BK Jekabpils - Lettország), Csorvási Milán (Alba Fehérvár), Horti Bálint (PVSK)
Maradt: Ferencz Csaba, Molnár Levente, Németh Ákos, Doktor Péter, Márton Ádám, Márton László, Teo Cizmic (edző)
Távozók/Távozhat: Trey McKinney-Jones (?), Wesley Channels (Kangoeroes Willebroek - Belgium), Joshua Duinker (Regatas Corrientes - Argentína), Cole Dickerson (KK Mornar Basket Bar - Montenegró), Parrish Petty (?), Tóth Norbert (Falco), Farkas Attila (DEAC), Lakosa Zsolt (Szeged), Bordács Soma (?).

 
 

 

 
 • 30raptor2016augusztus15.11:01ÚjVálasz
  Idézet: mindigittvagyunk
  Én vagyok az egyik hiányoló...
  Nem azt mondtam, hogy nem lesz jó - sőt legyen jó!!!
  De hátvédnek van aposztrofálva és nem "klasszikus 1-esnek"...
  ...

  Teo azt mondja még több lesz!!
  És ha egyszer ő azt mondja :)

   
 • 29mindigittvagyunk2016augusztus12.22:58ÚjVálasz
  Idézet: raptor
  Akik irányítót hiányolnak, azoknak azt javallanám, nézzék már meg még egyszer azt a Tayler Larson nevezetű srácot akit elsőnek igazoltunk, mert nekem ő nagyon csak úgy tűnik, hogy képes rá ...
  ...

  Én vagyok az egyik hiányoló...
  Nem azt mondtam, hogy nem lesz jó - sőt legyen jó!!!
  De hátvédnek van aposztrofálva és nem "klasszikus 1-esnek"...
  Én laikusként a sok új mellett + a magyar centerek - úgy gondoltam volna, hogy egy minden hájjal megkent, rutinos, eszes, "igazi" irányító érkezik, aki mintegy tyúkanyó a kiscsirkéket gardírozza majd Őket.
  Na mind1, most is igaz Teo mondása:
  "Majd meglátjuk..."
  Legyen bennük legalább annyi örömünk, mint a tavalyi csapatban!

   
 • 28raptor2016augusztus12.21:28ÚjVálasz

  Akik irányítót hiányolnak, azoknak azt javallanám, nézzék már meg még egyszer azt a Tayler Larson nevezetű srácot akit elsőnek igazoltunk, mert nekem ő nagyon csak úgy tűnik, hogy képes rá :)
  Ráadásul neki már van európai tapasztalata, azzal a 72 meccsel a háta mögött.

  Persze nekem is van hiányérzetem, mégpedig a rutin, a higgadtság és a kiegyensúlyozottság kérdését tekintve!
  Ők fiatalok, biztosan fel fogják szántani a pályát ezerrel, ezzel nem lesz gond, de lesz e eszünk, amikor pl. lassítani kell? Mint pl. Channels volt!

  Hát ez egy más csapat lesz az biztos, :) de tekintve, hogy nem sok bomba center mozog a hazai bajnokságban, :) így szerintem azon a poszton nincs akkora lemaradásunk, amit egy jó mezőnysor ne tudna ellensúlyozni :)

  Csizmics tudja mit csinál, és különben is, majd meglássuk!
  És szerintem pont attól jó edző, többek közt, hogy meg is lássa, :) vagyis jól tud változtatni ha szükséges!!

   
 • 27raptor2016augusztus12.20:59ÚjVálasz
  Idézet: rimo
  "de ők sem tudták megfizetni. "
  Gondolom elhiszed, hogy nincs kedvem visszakeresni, de tényként megjelent a körmendiek szurkolók részéről, hogy MKJ Szolnokra igazol.
  ...

  "Neked bizonyára mellékes, de a klub által kiadott információk a mérvadóak!"
  Más kérdés, hogy egyesek a "megkeresés", a "bízunk benne, hogy marad" és a "leigazolása" között nem képesek különbséget tenni!

  Azt hiszem ez a te figyelmedet is elkerülte!
  Persze arra jó, hogy cseszegessük a Körmendet!!

  Ja és mielőtt azzal jönnél, hogy ki kezdte, hát nézd meg nyugodtan, hogy az eddigi ubi szezonos cikkeknél a Körmendről (de majdnem mindenhova!!) szólóknál honnan, és legfőképpen milyen stílusban érkeznek sorjában az ELSŐ kommentek!
  És nézd meg a Szolnoki cikkeknél az elsők között van e körmendi, hasonló stílusban!
  Csak a tisztánlátás végett!

  Egyedül adsl akárhány kollégátoknak jutott eszébe szólni ezért!!
  Ismételten köszönet neki érte!!

   
 • 26quimby2016augusztus12.20:57ÚjVálasz
  Idézet: mindigittvagyunk
  +1
  Nekem is az "igazi 1-es" egy nagyon jó irányító hiányzik, aki megdobathatta volna a magyar centerpárosunkat - míg "kettest" gyakorlatilag 3 légiósunk is tud játszani...
  Remélem rám cáfolnak!
  ...

  We will see...

  Egy két edzőmeccs és okosabbak leszünk. Kicsit idén árnyaltabb a kép mint tavaly.

  MTE!!!

   
 • 25quimby2016augusztus12.20:52ÚjVálasz
  Idézet: kondor44
  Én pont a Csorvási-Horti párosban látom, ahol a Körmend megcsúszhat.

  Csori képzett, technikás játékos,de mentálisan gyengébb. Horti képességei behatároltabbak, de szorgalmasabb,harcosabb.
  ...

  Szerintem Csorvási most elég nagy vízválasztóhoz érkezett; most sok minden eldőlhet a karrierjében. Tehetséges volt világ életében...aztán jött a vita ivkóval...válogatott számüzetés...albában gyengébb évadok...

  Most gyakorlatilag első számú center lesz. Ha kosaras akar lenni akkor most az lesz/lehet. Bízom benne is és abban is, hogy Teo azt csinál belőle.

  A fájós derékra meg napi 4000 mg c vitamin...ha nem csonthoz kapcsolódó a baj és - 10 kg.

  Hortival kapcsolatban valamiért nyugodtabb vagyok.

  Légiósok meg....első blikkre a 4-es posztos játékos kiemelkedő.. a többieket meglátjuk.

   
 • 24kondor442016augusztus12.19:55ÚjVálasz
  Idézet: Realista007
  Gratula a körmendi vezetőségnek. Úgy tűnik, hogy idén is jó csapatot állítottak össze. Ismét minőségi légióskontingens sikerült hozni. Komoly egyetemekről, nagyon komoly pedigrével rendelkezőket.
  ...

  Én pont a Csorvási-Horti párosban látom, ahol a Körmend megcsúszhat.

  Csori képzett, technikás játékos,de mentálisan gyengébb. Horti képességei behatároltabbak, de szorgalmasabb,harcosabb. Nála fejben jöhetnek elő problémák, könnyebben begőzöl.
  Kérdés, hogy képesek lesznek-e a nagy elvárásoknak FOLYAMATOSAN megfelelni.

   
 • 23MTE19802016augusztus12.19:32ÚjVálasz
  Idézet: Solar
  Közöm nincs a buckalakokhoz te kretén.. :D Tanulj meg irni inkàbb! :D
  ...

  Solar! Te is nem irni hanem írni ha már itt tartunk. Kretén

   
 • 22IllAron2016augusztus12.18:55ÚjVálasz

  Ezért tart itt többek között (!) a válogatott, mert ti balf*szok (tisztelet a kivételnek) állandóan itt tépitek egymást. Sajnos ebből áll az életetek, hogy a másikat minél többet alázzátok.

   
 • 21mindigittvagyunk2016augusztus12.18:42ÚjVálasz
  Idézet: quimby
  We will se...szól a klasszikus.

  Egy kérdés: ki fog irányítani??? Nem igazoltunk klasszikus irányítót.
  ...

  +1
  Nekem is az "igazi 1-es" egy nagyon jó irányító hiányzik, aki megdobathatta volna a magyar centerpárosunkat - míg "kettest" gyakorlatilag 3 légiósunk is tud játszani...
  Remélem rám cáfolnak!
  Bízom TEO-ban és abban is, hogy nem csak egyszer tudja megmutatni, megcsinálni a "feladatot", mint a kamikáze-kiképző...
  MTE!

   
 • 20quimby2016augusztus12.18:36ÚjVálasz
  Idézet: raptor
  Arról már nem is beszélve, hogy elsőként megint kik okoskodnak itt!
  Bár már megszokhattuk!
  Nyílt titok volt, Mckinney-t megkereste a Szolnok is, már az elődöntő környékén, (!!
  ...

  "Labdát se tudott vezetni"...el is küldték szónokróóól. Szerencsére. :D :D

   
 • 19quimby2016augusztus12.18:32ÚjVálasz
  Idézet: Realista007
  Gratula a körmendi vezetőségnek. Úgy tűnik, hogy idén is jó csapatot állítottak össze. Ismét minőségi légióskontingens sikerült hozni. Komoly egyetemekről, nagyon komoly pedigrével rendelkezőket.
  ...

  A 4-es srác játéka tetszik a legjobban a videókon.

  Szerintem ő Dickersonnál is jobb lesz.

   
 • 18quimby2016augusztus12.18:30ÚjVálasz
  Idézet: Realista007
  Gratula a körmendi vezetőségnek. Úgy tűnik, hogy idén is jó csapatot állítottak össze. Ismét minőségi légióskontingens sikerült hozni. Komoly egyetemekről, nagyon komoly pedigrével rendelkezőket.
  ...

  We will se...szól a klasszikus.

  Egy kérdés: ki fog irányítani??? Nem igazoltunk klasszikus irányítót. Megkockázatom, hogy Petty-hez hasonló ponterős és egyben szervező, assziszt osztó irányítónk nem lesz még x évig.

  Tavaly az volt az erősségünk, hogy posztra igazoltunk jó jétékosokat. "Klasszikus" 1-2-3-4-5 vagy legalább 2/3-ad részben klasszikus posztos játékosokat. Max. Channels irányított néha de a 4-es az 4-es volt a 3-as meg 3-as, ahogy az 5-ös is 5-ös. Most nem ezt látom...

  Ok, ez is elsülhet jól mint a Toroman, Toya, Németh külső sor anno...de 10 évente 2-szer jön be. Látva az ellenfeleket pedig aggodalommal tölt el ez így első látásra, nyersen.

  Teo tudja. Meglátjuk.

   
 • 17garcia2016augusztus12.17:23ÚjVálasz
  Idézet: garcia
  "Tipográfiai ismeretem mondatja, Szolnokon (mellett) sem domb, sem homok de még tengerpart sincs. Persze vazsban az sem tudják mit jelent a tipográfia.
  ...

  Elfelejtettem hozzá tenni: Te igen okos bucka.

   
 • 16garcia2016augusztus12.17:20ÚjVálasz
  Idézet: unter40
  Bucka,
  v. buckó, homokterületeken összehordotta halom vagy domb.
  ...

  "Tipográfiai ismeretem mondatja, Szolnokon (mellett) sem domb, sem homok de még tengerpart sincs. Persze vazsban az sem tudják mit jelent a tipográfia."
  Vasban tudják, hogy mit jelent a tipográfia, de neked fogalmad sincs róla.
  Tipográfia: nyomtatott betűkkel foglalkozó szakma és művészeti ág, melynek célja olyan írásképet kialakítani a betűtípusok és betűcsaládok alkalmazásával, mely egyszerre esztétikus és célszerű.
  (Wikipédia)

   
 • 15Solar2016augusztus12.17:09ÚjVálasz
  Idézet: MTE1980
  Solar! Mit migránsozzol te kis buckalakó. Nincs más örömöd a puszta közepén mint a Körmenddel foglalkozni. Mi van elszöktek a szürkemarhák?
  ...

  Közöm nincs a buckalakokhoz te kretén.. :D Tanulj meg irni inkàbb! :D

   
 • 14rimo2016augusztus12.16:24ÚjVálasz
  Idézet: raptor
  Arról már nem is beszélve, hogy elsőként megint kik okoskodnak itt!
  Bár már megszokhattuk!
  Nyílt titok volt, Mckinney-t megkereste a Szolnok is, már az elődöntő környékén, (!!
  ...

  "de ők sem tudták megfizetni. "
  Gondolom elhiszed, hogy nincs kedvem visszakeresni, de tényként megjelent a körmendiek szurkolók részéről, hogy MKJ Szolnokra igazol. Vagy a BB1-en vagy az MTE vendégkönyvben.
  Azért, hogy a "cseszegessük a Szolnokot" nagyobb legyen még az összegek is meg voltak nevezve. Az MTE 8000-es ajánlatára az Olaj 20000-es volt.
  Az is lehet, hogy minden igaz, csak a szíve miatt nem jött, még a 2,5x-es pénz sem hatotta meg.

   
 • 13Conan2016augusztus12.16:04ÚjVálasz
  Idézet: MTE1980
  Solar! Mit migránsozzol te kis buckalakó. Nincs más örömöd a puszta közepén mint a Körmenddel foglalkozni. Mi van elszöktek a szürkemarhák?
  ...

  Mit buckalakózol migri. :) Nincs jobb dolgotok a faluban,mint a Olajjal foglalkozni. :)

   
 • 12Realista0072016augusztus12.16:02ÚjVálasz

  Gratula a körmendi vezetőségnek. Úgy tűnik, hogy idén is jó csapatot állítottak össze. Ismét minőségi légióskontingens sikerült hozni. Komoly egyetemekről, nagyon komoly pedigrével rendelkezőket. Ahogy erősnek tűnik a Horti-Csorvási-Ferencz magyar mag is. Nagy öröm továbbá, hogy nem máshol levitézlett, közepes képességű játékosokkal bővült a csapat, hanem 4 fiatal körmendi tehetség erősíti a klubot.
  Ez a Körmend a magyar bajnokságban és a nemzetköziben is nemcsak hogy helytáll, de minden ellenfele ellen komoly győzelmi esélyekkel lép majd pályára.

  Hajrá MTE!

   
 • 11unter402016augusztus12.15:37ÚjVálasz
  Idézet: zuzu
  Dűnék közé, elnézést. Autokorrekt.
  ...

  Bucka,
  v. buckó, homokterületeken összehordotta halom vagy domb. Sekélyvizű homokos talajú
  tengervidéken a homokbuckák (Dünem) a partot széles szegélyképen környezik, és minthogy az erősebb szél messze befelé hordja a finomszemcséjű futóhomokot, a B.-k lekötése és beerdősítése nagyfontosságú feladat. L Futóhomokkötés.

  Forrás: Pallas Nagylexikon

  Read more(olvashatsz még bzdmeg): http://www.kislexikon.hu/bucka.html#ixzz4H7mvaYyW

  Tipográfiai ismeretem mondatja, Szolnokon (mellett) sem domb, sem homok de még tengerpart sincs. Persze vazsban az sem tudják mit jelent a tipográfia.

   
 • 10MTE19802016augusztus12.15:14ÚjVálasz

  Solar! Mit migránsozzol te kis buckalakó. Nincs más örömöd a puszta közepén mint a Körmenddel foglalkozni. Mi van elszöktek a szürkemarhák?

   
 • 9Conan2016augusztus12.14:57ÚjVálasz
  Idézet: zuzu
  Mint ahogy ti buckák is biztosak voltatok abban hogy McKinney a derék közé telepszik, ennyit erről.
  ...

  Ülj le fiam egyes.Migránsimádóktól mit várunk.Nemzetközi meccsen magyar csapat ellen szurkolni.Saját szegénységi bizonyítványodat állítottad ki több falusi haveroddal együtt, nem csak most hanem a múlt szezonban is.

   
 • 8zuzu2016augusztus12.14:29ÚjVálasz
  Idézet: zuzu
  Mint ahogy ti buckák is biztosak voltatok abban hogy McKinney a derék közé telepszik, ennyit erről.
  ...

  Dűnék közé, elnézést. Autokorrekt.

   
 • 7red-black012016augusztus12.14:24ÚjVálasz
  Idézet: john_stockton
  Ja, és persze ne feledkezzünk el Kendrick Perryről sem, aki mint mondta (hazudta), ott van még neki opcióként Körmend, és majd szól, ha ez másként lesz!
  ...

  Az 1-es hsz-re is :D

  Csak a csúsztatáááás, csak a csúsztatááááás.... csak a csúsztatááááás.

  Na akkor:
  Nem kell félni idén tőlünk, mert gyenge a magyar mag, tele vagyunk első éves amcsi lutri légiósokkal, vékony a cserepadunk, tavaly "szarba" nyúló edzővel.
  Tiszta hülyék vagyunk, hogy nem azt csináljuk, mint pl. a Szolnok.

  Most jobb? :D:D (bármi lesz, majd lécci hivatkozz arra, hogy "MINDEN jólértesült" körmendi ezt mondta ;D)

   
 • 6john_stockton2016augusztus12.13:24ÚjVálasz
  Idézet: balldontlie
  Ha ennyire szeretnél tőlük egy aláírást, küldj nekik egy körmendes fotót, szerintem adnak rá neked autogrammot és visszaküldik! Sok szerencsét hozzá!
  ...

  Ja, és persze ne feledkezzünk el Kendrick Perryről sem, aki mint mondta (hazudta), ott van még neki opcióként Körmend, és majd szól, ha ez másként lesz! Szóval bármelyik pillanatban beeshet ő is, mint hatodik légiós! A helyét fenntartja a klub.

  (Ha nem esett volna le én most csak azon ironizálok és röhögök, hogy anno, hogy kikérte magának minden jólértesült körmendi, hogy márpedig többen is visszatérnek hozzájuk, és fel voltak háborodva a cikkeken, amik ezt cáfolták. Ezért nem kéne akkora pofával okoskodni.)

   
 • 5raptor2016augusztus12.13:16ÚjVálasz
  Idézet: john_stockton
  Remélem McKinney Jones és Parish Petty is minél előbb aláír! Légyszi-légyszi!!!! Állítólag már hetek óta megegyeztek! Vagy ezek most ők? Csak új személyit váltottak ki a nyáron? Vagy most mi van?
  ...

  Amúgy igen, bíztunk benne, hogy összejön, talán nem szabad?
  Esetleg engedélyt kellett volna rá kérni tőled?

  Neked bizonyára mellékes, de a klub által kiadott információk a mérvadóak!

  Amúgy ne izgulj, amint látod lesznek helyettesek, és nagyon úgy néz ki megint csak jó kosárlabdának őrülhetünk :)
  A többit meg majdmeglássuk

   
 • 4raptor2016augusztus12.13:10ÚjVálasz

  Arról már nem is beszélve, hogy elsőként megint kik okoskodnak itt!
  Bár már megszokhattuk!
  Nyílt titok volt, Mckinney-t megkereste a Szolnok is, már az elődöntő környékén, (!!) de ők sem tudták megfizetni.
  Más kérdés, hogy egyesek a "megkeresés", a "bízunk benne, hogy marad" és a "leigazolása" között nem képesek különbséget tenni!
  Pettyt meg minek emlegetitek, hiszen szerintetek ő egy harmadrangú játékos.
  Vagy már meggondoltátok magatokat?

   
 • 3balldontlie2016augusztus12.12:47ÚjVálasz
  Idézet: john_stockton
  Remélem McKinney Jones és Parish Petty is minél előbb aláír! Légyszi-légyszi!!!! Állítólag már hetek óta megegyeztek! Vagy ezek most ők? Csak új személyit váltottak ki a nyáron? Vagy most mi van?
  ...

  Ha ennyire szeretnél tőlük egy aláírást, küldj nekik egy körmendes fotót, szerintem adnak rá neked autogrammot és visszaküldik! Sok szerencsét hozzá!

   
 • 2zuzu2016augusztus12.12:26ÚjVálasz

  Mckinney buckaföldre igazolt, ahogy azt a tuskenek állították. Ja, mégsem...

   
 • 1john_stockton2016augusztus12.12:10ÚjVálasz

  Remélem McKinney Jones és Parish Petty is minél előbb aláír! Légyszi-légyszi!!!! Állítólag már hetek óta megegyeztek! Vagy ezek most ők? Csak új személyit váltottak ki a nyáron? Vagy most mi van? Mégsem maradnak? Ki bírja már ezt követni?

   

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!