Fodor Márton nem vonul vissza

Kaposvár – Érez még erőt magában a veterán játékos.
 
 
 
 
 

Fodor Márton nem vonul vissza

Kaposvár – Érez még erőt magában a veterán játékos.

Tudd meg gyorsabban a magyar kosárlabda legfontosabb híreit. Klikk és like a Facebook oldalunkat!


Az Alba ellen begyűjtött harmadik vereséggel a Kaposvár számára is véget ért a szezon, a továbbiakat már csak kívülállóként figyelhetik a somogyiak. A hetedik helyen végző együttesben a sérülések miatt meghatározó szerep jutott az idén 35 éves irányítóra, Fodor Mártonra is, aki most a teljes szezont értékelte.

- Hogyan értékeli a szezont?

- Úgy vélem, teljesen reális a 7. helyünk. Az előttünk végző csapatok idén jobban teljesítettek, jobb együttesek is nálunk. Akik mögöttünk vannak, azoknál pedig mi vagyunk erősebbek. Rengeteg problémával küszködtünk egész évben - sérülések, betegségek, edzőváltás, stb -, de mindenkinek akadtak ilyen gondjai, úgyhogy nem emiatt zártunk így, ahogy. Célkitűzéünket teljesítettük, a szájízünk nem rossz. Idén nem tudtunk meglepetést okozni.

- Elégedett az Alba elleni sorozattal?

- Semmiképp. Nem számítottunk söprésre. Megérdemelt volt az Alba továbbjutása, az utolsó találkozót nem is minősíteném, azok nem mi voltunk. Gála volt, nem méltó hozzánk. Az első mérkőzésen óriási lehetőséget szalajtottunk el a vereséggel, ha akkor nyerünk, lehetett volna esélyünk a négy közé jutásra. Nem koncentráltunk eléggé, szerencsénk se volt. A második, hazai meccsen is benne volt a győzelmünk, de összességében kijött a két csapat közti különbség. Hosszabb a padjuk, erősebbek, nem is kétséges.

- Hallani lehetett arról is, hogy a szezon végén visszavonul. Igazak a pletykák?

- Röviden: nem vonulok vissza. A lábam még rendben van, érzek magamban annyi erőt, hogy folytassam, űzzem az ipart. Ebben a szurkolóknak is nagy szerepük van, mindig a csapat mellett álltak. Majdnem mindig teltház volt. Amikor közel voltunk ahhoz, hogy kicsússzunk a nyolcból, akkor is segítettek.

- A Kaposvár legnagyobb gondjai idén a szűk rotáció és a kevés légiós voltak. Változhat ez a jövő szezonra?

- Tény, hogy nekünk nem kedvezett az öt légiósos szabály, de nem szeretnék ilyen dolgokkal takarózni. Tavaly és tavalyelőtt erőn felül teljesítettünk, ami az idén nem jött össze. Talán nem voltunk annyira csapat, mint amennyire megszokhatták tőlünk. Voltak kisebb-nagyobb hullámvölgyeink. Az eredeti kérdésre visszatérve: remélhetőleg stabilabb lesz a háttér, de nem az én reszortom ezt megmondani, nem is látom előre. A város szerintem a csapat mellett van.

 
 

 

 
 • 10quimby2016május15.00:36ÚjVálasz
  Idézet: Hunnia
  Gyere haza Körmendre! Grebivel együtt! Azért nem mindenki van oda a légióscsapatokért...
  ...

  igen, tudjuk..meg a kutasi és a sömi, sonyák páros és kész is az nb3-as csapat...

  idióta

   
 • 9kormendinekjo2016május12.23:58ÚjVálasz

  Csak a Körmend! MTE!

   
 • 8flimo2016május12.16:07ÚjVálasz

  Szíven ütött, hogy már 35.. öregszem :D

   
 • 7kaposbazska012016május12.13:46ÚjVálasz

  Remélem marad a Marci nálunk. Félig már kaposvárinak vallhatja magát.
  Kezdőként már nem nagyon számolnék vele, de a kispadról tudna segíteni, és a fiatalok mellé is nagyon jó egy Marci féle mentor.
  Remélem jövőre is megtaláljuk a "Benkénket".

   
 • 6Hunnia2016május12.13:27ÚjVálasz

  Gyere haza Körmendre! Grebivel együtt! Azért nem mindenki van oda a légióscsapatokért...

   
 • 5-kmd-2016május12.07:54ÚjVálasz
  Idézet: zvonko
  Remélem nem jön Körmendre !!!!
  ...

  paraszt vagy.

   
 • 4gultem12016május12.07:17ÚjVálasz

  Az a baj Marci, lassan már tényleg csak "űzöd az ipart"!

   
 • 3Delon2016május11.22:24ÚjVálasz
  Idézet: zvonko
  Remélem nem jön Körmendre !!!!
  ...

  Elég paraszt vagy! Szükség van az ilyenre, vagy esetleg hozzászólási kényszered van? Azt már elfelejtetted, hogy három évig értetek küzdött? Különben is Marci nem színesbőrű, és jövőre ti úgyis öt-hat új, színesbőrű amerikait fogtok leigazolni, így nektek már magyar kosarasra nem lesz szükségetek. Mi pedig szeretünk olyan játékosoknak szurkolni, akik már több éve itt játszanak, vagy már játszottak nálunk, és magukénak érzik a várost, a csapatot, a szurkolókat. Még ha nem is olyan atlétikusak, vagy olyan jó kosarasok, mint a ti jelenlegi légiósaitok, de hiányosságaikat elszántsággal teli szívvel pótolják. A másik, hogy jól érzi magát Kaposváron, ahogy a nyilatkozatból is kiderül, nem hiszem, hogy máshova igazolna, hiába járt le a szerződése.

   
 • 2KKKfanta2016május11.21:40ÚjVálasz

  Ha tudsz értelmezni olvasást akkor ki lehet szűrni hogy marad Kaposváron

   
 • 1zvonko2016május11.19:39ÚjVálasz

  Remélem nem jön Körmendre !!!!

   

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!