A Falco hozta a kötelezőt a MAFC ellen

Szombathely - Relphorde remekül mutatkozott be a sárga-feketéknél.
 
 
 
 
 

A Falco hozta a kötelezőt a MAFC ellen

Szombathely - Relphorde remekül mutatkozott be a sárga-feketéknél.

Noha a Falco keretében négy új játékos is volt, a hazaiak első hét pontját egy "régi motoros", Wright szerezte. De szó sem volt arról, hogy a vasiak már a meccs elején állva hagyták volna ellenfelüket. A budapestiek jól tartották magukat, így a szombathelyiek csak +3-mal fordultak a második tíz percre.

A nagy szünet előtt Relphorde megmutatta, hogy miért is gondoltak rá tűzoltásként Vasban. Nagyon jól játszott, szórta a pontokat, Wright és az ő vezérletével 47-35-re nyerték az első félidőt.

A szombathelyieknél látszott, hogy "új" a csapat, sokszor elég kaotikusnak tűnt a játék, de a pályán lévők nagyon akartak bizonyítani. Dolgukat jelentősen megkönnyítette, hogy a Sihota pótlására hozott két új légiós még nem állt Garai mester rendelkezésére az ellenfélnél.

Noha a második félidő is a Falco fölényét, majd magabiztos győzelmét hozta, a MAFC-ot is dicséret illeti, hiszen mindent elkövettek, hogy szorossá tegyék a meccset. Az a tény azonban, hogy gyakorlatilag center nélkül érkeztek az Aréna Savariába, lehetetlenné tette nekik, hogy akárcsak szorossá is tegyék az összecsapást.

Kálmán László, a Falco edzője: Örülök neki, hogy sikerült magabiztosan győznünk, és annak is, hogy ilyen jól mutatkoztak be az új játékosaink. Azt gondolom, hogy két nap alatt így tudtunk játszani, az egy csoda. Remélem, hogy ugyanezen az úton fogjuk tudni folytatni. Ma is bizonyította a MAFC, hogy nem hiába van öt győzelme, sosem adta fel. Gátlás nélkül játszanak, sok meglepetést fognak még okozni a bajnokságban.

Garai Péter, a MAFC edzője: A három új légióssal felálló Falco sokkal nagyobb rotációval rendelkezett, ezt végig tudta is kamatoztatni. Nagyon jól játszottak. Mi is megpróbáltunk mindent, a magyarokkal és a külföldiekkel is elégedettek vagyunk. Ebben a szerkezetben, így ahogy vagyunk, erre voltunk képesek. Szerintem teljesen megfelelően helytálltunk. Ez egy nehéz pálya, nagyon erős itthon a Falco, ezt mindenki tudja. Megérdemelten nyert az ellenfél, gratulálunk neki.

 
 

 

 
 • 2lassa2016február27.22:02ÚjVálasz

  Szép kezdés!

   
 • 1kunka2016február27.20:27ÚjVálasz

  Relphorde nem cáfolta meg a statját. Nagyon állat a srác, ha Halliknak van vajkeze, akkor rá nem tudok mit mondani.... :-)

  Thomas jól kiszolgált mindenkit, nem a statját hajtotta, csapat érdekeit kereste, mint egy jó irányító.
  HAJRÁ FALCO! KAPOSVÁRT MEG KELL VERNI!!!!!!!

   

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!