MK-döntő: hatalmas körmendi győzelem

Budapest - A második félidőben állva hagyta a Szolnokot a fantasztikus szívvel játszó vasi csapat.
 
 
 
 
 

MK-döntő: hatalmas körmendi győzelem

Budapest - A második félidőben állva hagyta a Szolnokot a fantasztikus szívvel játszó vasi csapat.

Tudd meg gyorsabban a magyar kosárlabda legfontosabb híreit. Klikk és like a Facebook oldalunkat!

Vojvoda Dávid 2+1-es akciójával indult a Magyar Kupa döntője, a Szolnok klasszisa igazolta, hogy valóban nem fáradt, miután a Pécs elleni elődöntőben sokat pihentette őt (is) Pór Péter. Petty egy triplával felelt, de a nagy rohanásban a következő támadásoknál pontosabban célzott az Olaj. McKinney dobta az első körmendi hármast, addigra szolnoki részről már Vojvoda és Wittmann betalált. A Körmend hamar zónázni kezdett, támadásban pedig Dickerson pályára lépése lendítette meg őket: 5-9 után zsinórban hét pontot dobtak, amire Pór Péter időkéréssel reagált. Az eredmény egy szolnoki 7-0-ás etap lett. Dickersont szinte azonnal el is veszítette a Körmend, ami igen komoly veszteségnek tűnt... Mindkét csapat jól védekezett, váltott vezetés, izgalmas első negyed ért véget igen furcsán: a Körmend támadhatott, de a legvégén eldobott labda után még rájuk fújtak egy faultot, így Keller büntetőivel a Szolnok nyerte az első tíz percet (18-17).

A második negyed elején Vojvoda rögtön elérte a tíz pontot, de utána a negyedik perc végéig nem talált be az Olaj, igaz, a Körmend is csak kétszer. Pontatlanul dobtak a csapatok, körmendi oldalon Duinker harcosan szedte a lepattanókat és egy szép horoggal is észrevétette magát. A másik oldalon Milosevics szerzett vissza lehetetlen módon labdákat, amiből Wittmann dobott triplát. Cizmic egy időkéréssel próbálta elejét venni az újabb szolnoki rohamnak. A felfokozott hangulat az időmérőt is hatalmába keríthette, mert egy szolnoki támadás alatt egyszer csak újraindult a 24 másodperc. Hosszabb egyeztetés után pörgették vissza az órát, a Körmend pedig képtelen volt betalálni. Vojvoda három büntetője után már 11 ponttal vezetett a kupa címvédője, Channels egy-egyezése után végül 36-27-es szolnoki előnynél következett a nagyszünet.

Továbbra is szigorúan védekezett mindkét csapat, nem volt könnyű kosarat szerezni. A Szolnok tartotta előnyét, amikor pedig a szívós körmendiek felzárkóztak hat pontra, Burrell elsüllyesztett egy "gyilkos" triplát. Wesley Channels kissé túlvállalta magát, Keller nagyon betakarta - közben pedig mindkét oldal sokat reklamált a kemény játék közben befújt vagy be nem fújt faultok miatt. A Körmend gyakorlatilag öt emberrel játszva is visszajött a meccsbe, McKinney ziccere után Pór Péternek időt kellett kérnie. Hiába: elképesztő harcossággal, McKinney faulttal dobott triplája után már a Körmend vezetett! Az Olaj az utolsó percekben képtelen volt betalálni, tizenhat ponttal nyerte a negyed hajráját a Körmend, amely 49-44-re vezetett a harmadik játékrész végén.

Tóth Norbert duplája nyitotta a negyedik tíz percet, Milosevics pedig megtörte a nagyon hosszú szolnoki csendet. A következő támadásnál viszont összeszedte a negyedik faultját, le kellett ülnie. Mindkét fél fáradt, a szolnokiak a lepattanókra sem értek oda a pontatlan dobások után. A Körmend nyolc ponttal vezetett hat perccel a vége előtt, de a Szolnok félelmetes hajrájára az Alba ellen mindenki emlékezhetett. A vasiak csak a triplákra utaztak, de nem ők, hanem Burrell dobta a következőt 49-54-re felhozva csapatát. Az amerikai irányító versenyben tartotta csapatát, hiszen utána újabb hármast dobott, csakhogy közben Channels kétszer is átment a szolnoki védelmen, mint kés a vajon. Amikor három perccel a vége előtt Duinker is befejezett egy labdaszerzést, önfeledten tombolt a körmendi tábor (52-60).

Csakhogy nem volt még vége... Technikait fújtak a játékvezetők Channelsre, a visszatérő Vojvoda közelebb hozta az Olajt. Petty ziccerével kilenc volt a körmendi előny, ám rögtön utána Duinker kipontozódott. Támadásban nagyon okosan tartotta a labdát, ölte az időt az MTE, nem adott esélyt gyors indításra az ellenfélnek. McKinney huszadik pontjával, mindössze 1:25-tel a vége előtt maradt a kilenc pontos körmendi előny, Pór időt kért, de Channels előbb lepattanót tépett, majd triplát vágott - eldőlt! Az Egis-Körmend tizennyolc év után nyert Magyar Kupát, teljesen megérdemelten. Nagyon nehéz ágon, óriási szívvel játszva hódították el három mérkőzésen a trófeát.

A körmendiek ezzel hetedik kupasikerüket aratták, eggyel megelőzve a Szolnokot és ismét második helyen állnak az örökranglistán a Budapesti Honvéd mögött. Kezdődhetett az elképesztő körmendi fieszta a Syma-csarnokban.

Pór Péter, a Szolnok edzője: Jól kezdtük a mérkőzést, az első félidőt uraltuk. A szünet után viszont sokat hibáztunk. Nem ültek a dobásaink, nagyon sok hárompontos kísérlet elrontottunk, a Körmend pedig feljavuló, agresszív védekezésével megvert minket.

Teo Cizmic, a Körmend edzője: Nem tudom szavakba önteni, hogy mennyire boldog vagyok. Hosszú idő után nyert a Körmend Magyar Kupát, azt hiszem, mindenféle túlzás nélkül kijelenthetjük, hogy teljesen megérdemelten. Jól sikerült a felkészülésünk erre a hétvégére. Mindhárom mérkőzésen megvolt a csapat tartása, erőnlétileg a topon voltunk. Jól védekeztünk, és ma azt is elbírtuk, hogy Dickersonra sérülése miatt nem számíthattunk. Nagyon büszke vagyok a fiúkra.

 
 

 

 
 • 276sorstars2016február23.21:35ÚjVálasz
  Idézet: hegylako
  Gratulálok minden csapatnak az erőltetett hétvégén hozott teljesítményért.
  Különösen Sopronba és Körmendre jár a gratuláció!!!
  ...

  Előkerültél?

   
 • 27519730624PETER2016február23.21:03ÚjVálasz
  Idézet: carbon
  Nem tudom valóban Olaj szurker vagy-e, de teljesen lényegtelen. A bírók igen látványosakat tévedtek a második félidőben az Olaj kárára. Pl. lépéssel indulok és ziccert dobok a harmadik negyedben.
  ...

  akkora szurker vagy hogy biztos mész egerszegre vidd a fotelt is ami gyenge az gyenge nem kell itt bölcselkedni szombaton majd tapsolj leszünk vagy 300 an

   
 • 274szaller2016február23.18:23ÚjVálasz
  Idézet: drSova
  Eddig is magyarázkodtatok,ezután is fogtok majd magyarázkodni! Ami nem baj,csak tény!
  ...

  Nem vagyok körmendi, nekem főleg semmit nem kell magyarázni. :)

   
 • 273drSova2016február23.12:27ÚjVálasz
  Idézet: szaller
  Szerintem itt a Körmend az egyetlen, ahol semmit nem kell magyarázni. :)
  ...

  Eddig is magyarázkodtatok,ezután is fogtok majd magyarázkodni! Ami nem baj,csak tény!

   
 • 272drSova2016február23.09:25ÚjVálasz
  Idézet: faradtolaj
  Pór szótára 4, azaz négy szóból áll. :)))
  - pikenroll
  - dífensz
  - penetréjt
  - ríbaund
  Aztán ezek valamilyen variációja és kombinációja teszi ki az időkérést. :)
  ...

  Sok beszédnek,sok az alja!
  Hajrá Olaj!

   
 • 271bati2016február23.08:31ÚjVálasz
  Idézet: szaller
  Nem tudom, hogy ezt miért nekem válaszoltad, ha elolvasod a kommentjeim, senkit nem szidtam egy ártatlan szóval sem.
  ...

  Igazságod van, hogy nem írtál semmi olyat ami másra sértő lenne. Vélhetően azért a Te kommentedre írtam egy bejegyzést, mert mint a hangneme, mint a tartalma normális és valósághű volt. Olyan bejegyzéseket tevőkkel nem szeretnék eszmét cserélni, akik csak szidalmazni és a kosárlabdát csak ugató bejegyzésekre képesek. Persze vannak fricskák, amik természetesen jelen vannak-ez egészen addig nem gond, amíg a csapatok segítésétől a találó megjegyzésekig terjednek. Amikor viszont a másik megalázása, szidása ..stb a cél, az nem nyerő az én szemszögemből. Esetenként szoktam háborogni én is meccseken(de ki nem), viszont ez jórészt a játékvezetők "áldásos"tevékenysége, néhány esetben a játékosok eszetlen megoldásai hatására történik.

   
 • 270oilkid2016február23.08:30ÚjVálasz
  Idézet: carbon
  Nem tudom valóban Olaj szurker vagy-e, de teljesen lényegtelen. A bírók igen látványosakat tévedtek a második félidőben az Olaj kárára. Pl. lépéssel indulok és ziccert dobok a harmadik negyedben.
  ...

  Igen ebben igazad van, viszont az üres dobóhelyzetre vonatkozik egy íratlan szabály: legalább 50%-os hatékonysággal BE KELL DOBNI!!!!!!!! Aki erre képtelen, az gondolkodjon el rajta, hogy jó sportágat választott e??? Mellesleg 11 pontos vezetésnél látványosan beleszarni a meccsbe és szemmel követni az ember, akit fogni kéne az nálam nem profi sportolói hozzáállás!!!
  A fáradtságot meg jobb ha még gondolatban sem említjük meg mert én magam is kiröhögök mindenkit aki ezt leírja, ugyanis kérdem én a Körmend nem volt fáradt??????????????
  Igenis szívvel nyertek, ami nálunk NINCS, köszönhetően egy birka vezetőségnek akik elfelejtettek légióst igazolni. Emellett pl. Greent elküldtük azzal a jelszóval, hogy bomlasztó személyiség, holott ha jól tudom mindössze néhányszor megjegyezte, hogy biztosan mindent mindig Vojvodának és Milónak kell e eldobni, holott van rajtuk kívül még 8 játékos!!!!!
  Évek óta csak azért igazolunk légiósokat, hogy asszisztáljanak Voja és a magyarok játékához, ezt így nem lehet!!!!!!!!!

   
 • 269carbon2016február22.22:45ÚjVálasz
  Idézet: 19730624PETER
  NA GYEREKEK! OLAJ SZURKOLÓ VAGYOK GRATULÁLOK A KÖRMENDNEK !
  ...

  Nem tudom valóban Olaj szurker vagy-e, de teljesen lényegtelen. A bírók igen látványosakat tévedtek a második félidőben az Olaj kárára. Pl. lépéssel indulok és ziccert dobok a harmadik negyedben. Nem akarok bírózni, azt meghagyom a fehérváriaknak. ;) A körmendi légiósok nagyon jók voltak és az edzőjük remekül meccselt. Nekünk ipari mennyiségű üres dobóhelyzet nem ment be. Ennyi. Ilyen a sport! Gratulálni kell a győztesnek és tanulni kell a hibákból , kijavítani és tovább dolgozni a következő győzelemért!
  Ja! Nem a fotelből néztem a mérkőzést. ;)

   
 • 268carbon2016február22.22:38ÚjVálasz

  Gratulálok a Körmendnek! A légiósaik szépen megvertek bennünket. Így kell légióst és edzőt választani.

  Hát, "érdekes beszélgetése" lesz TZ-nek a Dokival, ha a bajnoki aranyról is lecsúszik.

   
 • 26719730624PETER2016február22.21:00ÚjVálasz

  NA GYEREKEK! OLAJ SZURKOLÓ VAGYOK GRATULÁLOK A KÖRMENDNEK ! MOST NEM LEHET BÍRÓZNI MEG FÁRADTOZNI A 4 DZSUDZSU MEGVERT MINKET 1- 1 BEN A GRUNDKOSÁRLABDA NEM JÖTT ÖSSZE AZT MONDJÁK EZT TI JÁTÉKOSOK IS OLVASSÁTOK HÁT NEM SZÉGYENLITEK MAGATOKAT? MIÉRT NEM TAKARODTOK EL keller borisov gregory jones somogyi KB EBBEN A SORRENDBEN 900 OLAJDRUKKER VOLT FENN SZERENCSÉTLEN NYOMORULTAK!

   
 • 266Toto112016február22.20:29ÚjVálasz
  Idézet: faradtolaj
  Pór szótára 4, azaz négy szóból áll. :)))
  - pikenroll
  - dífensz
  - penetréjt
  - ríbaund
  Aztán ezek valamilyen variációja és kombinációja teszi ki az időkérést. :)
  ...

  Meg van egy olyan figura is, hogy jersey. Es allitolag o kint volt par evet tanulni Amerikaban, nem sok minden ragadt ra, ami az angolt is illeti.

   
 • 265szaller2016február22.19:56ÚjVálasz
  Idézet: drSova
  Minden csoda három napig tart!
  Aztán magyarázkodhattok megint!
  Hajrá Olaj!
  ...

  Szerintem itt a Körmend az egyetlen, ahol semmit nem kell magyarázni. :)

   
 • 264drSova2016február22.19:50ÚjVálasz

  Minden csoda három napig tart!
  Aztán magyarázkodhattok megint!
  Hajrá Olaj!

   
 • 263huk722016február22.19:14ÚjVálasz
  Idézet: wind
  Most már meccs heve után átgondolva, azt kell mondjam, hogy a Szolnok szerintem idegileg fáradt el és nem csak a kupadöntőre.
  Azt hiszem, hogy a nemzetközi menetelés sokat kivett a csapatukból.
  ...

  Meg ezzel is egyetértek.

   
 • 262huk722016február22.19:12ÚjVálasz
  Idézet: Camo
  1993 óta járok Olaj meccsre, de SZÉGYEN amit tegnap az Olaj produkált…ez a csapat ma az ország kirakatcsapata, ezigen.
  ...

  Sajnos igaz.

   
 • 261faradtolaj2016február22.18:37ÚjVálasz
  Idézet: pipacs
  Szörnyű volt hallani hogy időkéréskor Pór Peti "hiányos" angol nem tudását, csak szavakat ismételgetett és nem tud összefüggően mondatokkal magyarázni taktikai utasításokat a csapatnak.
  ...

  Pór szótára 4, azaz négy szóból áll. :)))
  - pikenroll
  - dífensz
  - penetréjt
  - ríbaund
  Aztán ezek valamilyen variációja és kombinációja teszi ki az időkérést. :)

   
 • 260Zvezda2016február22.17:56ÚjVálasz
  Idézet: pipacs
  Szörnyű volt hallani hogy időkéréskor Pór Peti "hiányos" angol nem tudását, csak szavakat ismételgetett és nem tud összefüggően mondatokkal magyarázni taktikai utasításokat a csapatnak.
  ...

  Igen ez gáz, de sajna ez így van Kálmánnal is, és még van néhány ilyen ... :(:(
  Alap lenne legalább egy picit ismerni a nyelvet.

   
 • 259Zvezda2016február22.17:53ÚjVálasz

  Kicsit megkésve, de hatalmas Gratula Körmendre Szombathelyről!!
  Szép volt!!

   
 • 258szaller2016február22.16:09ÚjVálasz
  Idézet: bati
  Sok a dühből írt komment, és általában elveszik a lényeg. Poórt szidják sokan, mert kikapott a Szolnok. Akkor hibás abban is amikor a kupában meneteltek.
  ...

  Nem tudom, hogy ezt miért nekem válaszoltad, ha elolvasod a kommentjeim, senkit nem szidtam egy ártatlan szóval sem.

   
 • 257MARILLION2016február22.16:01ÚjVálasz

  Alapból nem vagyok Körmend szimpatizáns söt,de hatalmas gratuláció Körmendre! Ott jelenleg nem hobbi légiósokkal operálnak mind pl.Itt Sz.helyen! Daráltak végig. És még egy kis kitérő a Red Devilsnek is, ahogy lenyomták a döntőt az IGEN! A kosárlabdában jelenleg ők uralják a fanatizmus és a decibel tabelláját,ezt el kell ismerni!

   
 • 256bandi792016február22.15:33ÚjVálasz
  Idézet: James11
  Zászlóshajó.. egymilliárd..jurókáp..szalaynyergesmkosz...magyarposvány...mindenkitmegveszünk..
  PikkendrollPeti....Voja....profitálaválogatott...neszeneked szopóálarc!!!!
  ...

  +1

   
 • 255bandi792016február22.15:29ÚjVálasz

  Hatalmas Gratula Körmendre!!!!

  Hajrá Sopron!

   
 • 254pipacs2016február22.15:24ÚjVálasz

  Szörnyű volt hallani hogy időkéréskor Pór Peti "hiányos" angol nem tudását, csak szavakat ismételgetett és nem tud összefüggően mondatokkal magyarázni taktikai utasításokat a csapatnak. Szégyen gyalázat egy ilyen csapatra nézve, hogy nemzetközi szinten nem tud az edzőjük nyilatkozni a csapatról a sajtónak. Bezzeg Teo sikeredző! Camo minden egyes szavával egyetértek.

   
 • 253nenoszmokolj2016február22.15:08ÚjVálasz
  Idézet: boxoscso
  Amúgy sajnos ez ilyen kicsit "rosszmájú" beszólás:), de gyakorlatilag leírja az egész fos posványt itthon.
  ...

  az utolsó mondatod az nagyon ott van ! :))

   
 • 252wind2016február22.14:39ÚjVálasz
  Idézet: pemete
  Türelmesen végigolvastam a kommenteket, azt kaptam amit vártam, de hál' istennek anormális vélemények túlsúlyban vannak, a primitív barmokat, akik csak ugatni járnak ide meg hagyjuk...
  ...

  Most már meccs heve után átgondolva, azt kell mondjam, hogy a Szolnok szerintem idegileg fáradt el és nem csak a kupadöntőre.
  Azt hiszem, hogy a nemzetközi menetelés sokat kivett a csapatukból. Általában azt szokták gondolni, hogy a nemzetközi megmérettetésből lehet jócskán profitálni a bajnokságban, a Szolnok esetében azt látni, hogy inkább elfáradtak alaposan ebben. De ne csodálkozzunk! Az őszi és januári-februári meccsek, közte nem egy igazi kemény mérkőzés hétről-hétre újabb és újabb megújulást kívánt a csapattól. Itt nincs 8-10 egyforma képességű húzójátékos, mint az európai élcsapatokban. A Szolnokban van max 2-3 és ha ők jól nyomják, akkor le lehet győzni akár egy Besiktast is. A fárasztó kupameccsek után pedig jött most a leeresztés, és nem tudtak igazán felpörögni a játékosok erre a kupahétvégére. Egy kicsit olyan kiégett játékosokra emlékeztettek. "Pikkendroll" Peti pedig nem az a vérmes személyiség, aki kemény kézzel összerántja a csapatot.
  A Körmend meg éhesen érkezett erre a kupára, és szerencsére minden összejött, és nagyon örülök a kupagyőzelemnek.
  A folytatásban két dolog lehetséges. A kupagyőzelem után jóllakva a sikertől leeresztünk (remélem Cizmic nem engedi), vagy tovább folytatva pörgünk és akkor akár a döntőig is eltudunk jutni. Mondjuk messze még a vége és számos dolog is közbejöhet még....de néha jó álmodni, mint ahogy a kupahétvége előtt is. :)) MTE!!

   
 • 251superjoe2016február22.13:55ÚjVálasz
  Idézet: boxoscso
  Amúgy sajnos ez ilyen kicsit "rosszmájú" beszólás:), de gyakorlatilag leírja az egész fos posványt itthon.
  ...

  Tökéletesen erre gondoltam, csak nem találtam a szavakat:D
  Ez itt a lényeg a kérem szépen nem a TAO pénzek kihúzása:):)
  Jaj nekünk az EB selejtezőkön.....
  Nagyjából ennyi volt az értelme ennek az egésznek.. sajnos:(

   
 • 250boxoscso2016február22.13:47ÚjVálasz
  Idézet: superjoe
  Mivel ez MAGYAR KUPA, ezért 32-6 lett a meccs:)
  Kéretik Szolnoknak beírni!
  ...

  Amúgy sajnos ez ilyen kicsit "rosszmájú" beszólás:), de gyakorlatilag leírja az egész fos posványt itthon.
  Még komolyan mondom az sem lenne rossz ötlet, hgy az egész kupasorozatban csak magyar játszhatna.
  Persze akkor meg megkezdődne az ügyeskedés a honosítgatásokkal. Aztán ugyanúgy játszana a Körmendben egy újabb Bell meg Szolnokon egy új Trotter.
  Még középkori magyar nemesi oklevelet is szereznének nekik meg felpingálnák őket a bazilika freskóira

   
 • 249superjoe2016február22.13:21ÚjVálasz

  Mivel ez MAGYAR KUPA, ezért 32-6 lett a meccs:)
  Kéretik Szolnoknak beírni!

   
 • 248pemete2016február22.12:59ÚjVálasz

  Türelmesen végigolvastam a kommenteket, azt kaptam amit vártam, de hál' istennek anormális vélemények túlsúlyban vannak, a primitív barmokat, akik csak ugatni járnak ide meg hagyjuk, tudjuk kikről van szó!
  Először is nagy garatula Körmendre, remek, kemény meccsen vertek meg bennünket, tegnap ez volt a realitás. Hajtottak, haraptak, motiváltak voltak, az edzőjük a szünetben tökéletesen elmagyarázta nekik, mit kell tenni és innen nem volt megállás. Mi az első félidőben jól kontrolláltuk a játékot, mentek az 1-1-ek, 2-2-ők. Aztán gondoltuk megvan a meccs, elkezdtük kintről dobálni a téglákat ész nélkül, Voja, Milo elfáradt és ennyi. Úgy voltam a meccs végén, mint Moldova öreg bácsija a repülőn: Ezt gondoltam, ezt is, na ezt nem! De ez van, brutál csapatszellem a Körmendnél meghozta az eredményt. Szép volt MTE!
  Hajrá Olaj!

   
 • 247Piffinger2016február22.12:32ÚjVálasz

  Elsősorban nem azzal van a baj, hogy ezt a döntőt elbuktuk, hanem azzal, hogy hogyan...
  Senki ne jöjjön már azzal, hogy azon múlik egy meccs, hogy ki, milyen formában van...
  A vérprofi sportban nincs forma hanyatlás...
  Nem jók a szakemberek! Nem jók a légiósok! Pénzmosoda az egész!!!

   
 • 246pemete2016február22.12:29ÚjVálasz
  Idézet: fajoda
  Még annyit kérdeznék: HOL VOLT A NÉMETH ISTI???
  Nem mert előjönni a fényre, érezte előre, hogy a neki már nem szimpi Körmend esetleg győzni fog?? Máskor igencsak tolta a Szolnok szekerét!!
  ...

  Ha még nem jutott volna el a tudatodig, Isti a Sport tv kommentátora.

   
 • 245bati2016február22.11:53ÚjVálasz
  Idézet: szaller
  Megkövetem. A cikk írójának üzenem, hogy illene azt beleírni a nyilatkozatba, kicsit más hatása lenne.
  ...

  Sok a dühből írt komment, és általában elveszik a lényeg. Poórt szidják sokan, mert kikapott a Szolnok. Akkor hibás abban is amikor a kupában meneteltek. A játékosok oldaláról talán rá lehetne lelni a fiaskó okaira! A labda gömbölyű, és nem mindig a legjobbnak kikiáltott csapat nyer-ebben van a sport szépsége. Semmi más nem történt csak annyi, hogy a Körmend mentálisan a Szolnok fölé keveredett és behúzták a meccset. Lehet, hogy az MTE magyarjai nem fosták a pontokat-de a védekezésben és a csapatjátékban aktívan kivették a részüket. Ami nem a sportról szól, az egymás szidása ócsárolása.

   
 • 244szaller2016február22.11:35ÚjVálasz

  Sokan panaszkodnak a színvonal miatt, bennem kicsit ambivalens érzések vannak ennek kapcsán. Egyrészt rossz látni, hogy a magyarok nagy része gyengén játszik azokban a csapatokban, ahol ott van az 5 légiós. Viszont a 3 nap alatt több hazai játékos is bebizonyította, hogy lehetnek főszereplők. Gondolok itt a soproni Takácsra, a pécsi Bíróra és bizony Tóth Norbi is hatalmasat küzdött a Körmendben, még ha ez támadásban nem is látszott annyira. Ha játékos szinten nem is emelkedik a színvonal, csapatok tekintetében mindenképp, hiszen van 5-6 csapat, ahol teljesen kiszámíthatatlan a végeredmény, és bizony még a "kicsik" is elkaphatnak 1-1 élcsapatot. Hosszútávon szerintem a magyar játékosoknak sem rossz, hogy ennyi légiós van, hiszen nem mindegy, hogy kivel állnak szemben edzésen, kivel készülnek. Tény, hogy az 5 légiós túlzó, de a szövetség folyton variálja a szabályozást, meglátjuk, hogy jövőre mi sül ki belőle. Én kötelezővé tenném a férfiaknál is azt, ami női vonalon mát harmadik éve szabály. Első félidőben egy 21 év alatti játékosnak mindig a pályán kellene lennie. Azért láttuk, hogy minden csapatban vannak ügyes fiatalok, és nem ártana szokniuk a versenyhelyzetet, a felfokozott hangulatot.

  Más. Valaki itt már írta, hogy a játékvezetők az egész tornán láthatóan hagyták a kemény játékot. Szerintem ezen a tornán végre felnőttek a feladathoz a szürkék/narancsok. Voltak érdekes ítéletek, de be kell látni, hogy ők is hibázhatnak, ahogy egy játékos is hibázhat a büntetővonalról. Személy szerint én a fizikális kosárlabdát kedvelem, ahol kemény védekezés van, sok ütközéssel. Ebből a Körmend jött ki a legjobban, kőkeményen védekeztek. Nem bántam meg, hogy a képernyő előtt töltöttem a hétvégém, mert két negyeddöntőt leszámítva izgalmas meccsek voltak, és izgalmasnak ígérkezik a rájátszás.

   
 • 243Tina2016február22.10:44ÚjVálasz

  Gratulálok Körmendnek, valóban megérdemelten nyertek!
  Gratulálok a szurkolóinak is, akik televízión keresztül sokszor még nekem is libabőrt idéztek elő :)
  Viszont ha nem bánjátok, gratulálnék Szolnoknak is! A végjátékba történt valami, ott csúszott szét valami.
  Hiányoztak a szolnoki szurkolói hangulat...Ideje lenne szerintem a valós/vélt sértettséget félre tenni, mert ahogy látjátok, sok változás nem fog történni, plusz saját magatoktól is elvesztek egy igazi élményt meccsről-meccsre.
  De ez csak egy vélemény, mégpedig az enyém... :)
  Szolnoknak szurkoltam, két ember miatt. (Krisztián és Péter)
  Idén trón fosztás történt, de ne feledjük, jövőre is lesznek összecsapások! :)

  Hajrá Kecskemét, Hajrá Magyar Kosárlabda!

   
 • 242csocsa2016február22.10:26ÚjVálasz
  Idézet: szaller
  Jahrá ASE? :)
  ...

  Na ez is egy variáció.Most tanulok gyors- és gépírni...

   
 • 241Camo2016február22.10:10ÚjVálasz

  1993 óta járok Olaj meccsre, de SZÉGYEN amit tegnap az Olaj produkált…ez a csapat ma az ország kirakatcsapata, ezigen. Hogy egy fociból átvett „Bognárgyuris” hasonlattal éljek: a magyar kosárlabda edzői karának a szembeköpése hogy egy angolul alig-alig makogó, a 2000-es évek közepén szakmailag ottragadt, időt kérni a megfelelő pillanatban a mai napig nem tudó, a kispadról a pálya felé semmiféle tartást, erőt, érzelmet közvetíteni képtelen „edző” ülhet ma az Olaj padján.

  És hagyjuk már ezt az Eurocup menetelést…a szurkolót a szíve mélyén nem az érdekli hogy elcsíp a csapat egy-egy bravúrgyőzelmet egy-egy alulmotivált európai középcsapat ellen itthon, hanem az, hogy ha már - papíron – ilyen kerettel bír kedvenc csapata, és ennyi pénz van a háznál, akkor a hazai ősi riválisokat igenis tessék megverni, tessék ellenük motiváltan játszani, tessék PROFI sportolóként hozzáállni a meccshez (büfépletykák a Symában hajnalig bulizó játékosokról…), és tessék nem semmibe venni a csapatért Pestre érkező többszáz szurkert. Gyalázatos akarati tényezők voltak tegnap…

  A csapatunkból Wittmann volt dícsérhető, sajna gyorsan megvolt a 3 faultja, Burrell meg éppen pocsék napot fogott ki (légiósbetli 1: hogy lehet egy olyan irányítóra bízni a csapatot akin látszik hogy vagy ilyen napja van, vagy olyan, majd eldől a pályán hogy épp hajlandó-e passzolni az adott meccsen avagy sem). Nem egy Kelley vagy Trotter szint na…Voja az első félidőben jó volt, aztán elfáradt, és valahol azért elveszett a dobóformája is mostanság. Milo erőlködött, bár a lépései olyanok voltak mintha egy ólomgolyó lenne a lábaira kötve…és a többiek? A centereink minek vannak a pályán edző bá? Jones és Gregory ha tényleg ennyit tudnak akkor csá, vagy szimplán csak az van hogy képtelenek vagyunk használni őket? Nekem nem ilyen Jones rémlik az Albából és a Paksból…Somogyit hagyjuk, rajtunk röhög az ország hogy kerettag egy ilyen csávó (szándékosan nem írtam „kosarast”, nem sértem meg az amatőr szinten pattogtató srácokat). Kovács Peti nem fog meccset nyerni nekünk, nem ezért van a csapatban. Boriszov meg ugyanaz mint Burrelll…vagy elsül párszor a keze, vagy csak több kárt csinál mint hasznot…tegnap pl csík (-)…

  A légiósválasztás nálunk évek óta nagy gond, nem tudom (sejtem csak) hogy ezért kik a felelősök, de úgy látszik vígan elvannak, senki soha meg nem kérdezi őket hogy „ezt mégis hogy gondoltátok?”. A kémia rég halott szurkoló és csapat között, tegnap a körmendi tábor megmutatta hogy hogy is kéne…

  A bajnokságot tessék behúzni, sajnos a színvonal a ligában a béka hátsója, úgyhogy ez kötelező! De attól még a felsorolt gondok (edző, légiósválasztás, profinak hazudott mentalitás, csapat/vezetőség-szurkolók viszonya) ugyanúgy meglesznek…

   
 • 240adsl4653262016február22.09:41ÚjVálasz
  Idézet: boxoscso
  Körmend egy ideig örül mert megynyerte a kupát, jogos gratuácó is jár hozzá meg vagy 3 millió Ft, ami kb. az egyik külföldi prémiuma a győzelemért.
  ...

  Vojvoda csúcsformában játszott Miloseviccsel párban a Besiktas elleni csoportmeccsig.Onnan viszont Voja játékában is törés keletkezett.Mentálisan elfáradt,vagy mi a fene van vele,nem tudom.Olyat hogy bántóan tiszta dobóhelyzetben szemben a palánkkal téglát dob,nem nagyon szokott vele előfordulni.Tegnap azért vesztettünk,mert a húzóemberek egytől-egyig becsődöltek.A 3.és 4.negyedben Burell két tripláját leszámítva semmi nem ment be.Jó aláírom,emberek ők is,hibázhatnak.Sajnos pihenő kizárt,szerdán menni kell Egerszegre,ha ott is így játszunk,jobb nem is belegondolni...A vezetők részéről történő sok-sok melléfogás most jön elő,csak nehogy a bajnoki címünkbe kerüljön.
  Amit a magyar játékosokról írtál,sajnos helytálló.Ott van például Körmenden Fepu,ővele sem tudom hogy mi van.Jó tudom,söpörjek a saját portámon,de nyár végén jönnek a válogatott meccsek és ő ottlesz a válogatottban,ezért nem mindegy.

   
 • 239boxoscso2016február22.09:16ÚjVálasz

  Körmend egy ideig örül mert megynyerte a kupát, jogos gratuácó is jár hozzá meg vagy 3 millió Ft, ami kb. az egyik külföldi prémiuma a győzelemért.
  A szolnok átmenetileg szomorkodik, mert döntőt vesztettek és nagyon rosszul játszotta a tegnapi napon.

  Az igazi magyar kosárszurkoló pedig csapattól függetlenül az egész kupadöntő után mélységesen el van keseredve.:(

  Komolyan egyre rosszabb aszínvonl:/
  Magyar játékos gyakorlatilag nincs, aki van az inkább gyengítés csapatának mint erősítés.
  Pl: Körmeden extra légiósok, jó edző, ők bárhl megállnák a helyüket. Magyarok igazi fékek (őket rossz volt nézni komolyan)
  Szolnokon hasonló a helyzet, tényleg csak Vojvoda az egyedüli, szerintem neki viszont itt az ideje egy erősebb bajnokságban/kupában játszania

  A magyar edző igazi puhapöcű, hozzánemértő emberek. Kálmán, Sabáli, Pór egyik se tud rendesen meccselni, taktikát, játékot elmagyarázni a játékosoknak. A magyar fiatalokat talán csak Szombathelyen használják egy kicsit de ott meg a Kálmántól mit tanulnak?:/
  Lassan a magyar bajnokság a délszláv 3-ad vonal és az amerikai huszad vonal farm ligája, ahol olyan a bjnokság mint a lóverseny, aki jól tippel( választ légióst) az nyer.
  Lehet tehát örülni a kupagyőzelemnek és kell is, de Körmenden is érzik szerintem, hogy ez nem olya mint rég...:/
  Jobbakat, hajrá MAGYAR kosár!

   
 • 238hegylako2016február22.09:03ÚjVálasz

  Gratulálok minden csapatnak az erőltetett hétvégén hozott teljesítményért.
  Különösen Sopronba és Körmendre jár a gratuláció!!!
  Nagyon kevesen gondolták volna hogy ez a Szolnok tétmeccset veszít itthon.
  Szinte hihetetlen.
  Péntekig még mehet a keringő majd újabb erőltetett menet májusig.
  Érdekes bajnokság.

   
 • 237adsl4653262016február22.08:50ÚjVálasz
  Idézet: hajrabereny
  Egy újabb senkiházi! :D :D :D
  Bújtok elő, mint a csótányok a pincében. Jó látni, hogy eldurrant az agyatok, és kibújt a valódi énetek a fényre.
  ...

  Hát látom nem nyughatsz!Neked minden normális szolnoki senkiházi? Nyaljad csak nyugodtan a nyugat-magyarországiak alsó felét,hátha te nem leszel buckalakó,mint mi.Megnyugtatlak az leszel.Ugyanúgy mint én vagy az összes többi szolnoki.Ezért is zárunk össze,ha bennünket bántás ér,mert csak együtt tudjuk megvédeni magunkat.Te csak az ekézéssel foglalkozol,nem érdekel semmi más.Az hogy a csapatunknak milyen volt a taktikája,centerkérdés,dobószázalék,elzárások,stb.Hozzá se szagolsz.Csináld nyugodtan,majd megsimogatják Dunántúlon az okos kis fejedet.

   
 • 236bugsbunny2016február22.08:42ÚjVálasz

  gratulálok, gyerekek! Szolnokra szüksége van a magyar kosárlabdának, jövőre jusson még messzebb nemzetközi szinten, Körmendre pedig most volt szüksége, megmutatta: nem egy csapatos a magyar bajnokság!! hajrá magyar kosárlabda! hajrá (régi) budapesti kosárlabda!

   
 • 235jockey2016február22.08:38ÚjVálasz

  Én pedig köszönöm minden ellenfelünknek, hogy kemény ellenállást tanusítottak minden meccsünkön, így a kupagyőzelmünk többszörösen értékes számunkra. Ezt hívják sportnak ugyanis.
  Várom a bajnoki rájátszást, remélem ott is hasonló hangulatú parázs csaták lesznek.
  A mi győzelmünk szerintem annak köszönhető, hogy ebben a kisvárosban - sőt szinte egész Vas megyében - akkora szeretet veszi körül csapatunkat, amivel nem tud versenyre kelni semmiféle "nagy pénz", vagy vérprofi játékosok - magyar és külföldi - egy csapatba terelése sem. A mi idegenből jött játékosaink ebbe csöppentek bele az idei évben. Hogy ez a győztes légkör kinek köszönhető azt nem tudom, Teora gyanakszom.
  MTE forever!

   
 • 234nenoszmokolj2016február22.08:18ÚjVálasz

  Gratulálok a Körmendnek a győzelemhez! Megérdemelt volt! Küzdöttek ,lelkesedtek,jobban akarták,egyszerűen jobbak voltak.Erős csapatokon keresztül jutottak el a kupagyőzelemig.Milot és Vojat kivették a játékból,Burell meg nem egy Wittmann aki mozgatja a csapatot és labdát ad.Wittmann sajna sokat ült z elején beszedett faultjai miatt.Nincs több állandó jó teljesítményt nyújtó játékosunk.Pór nem meccselt,figurák sem voltak,a játékosok nem voltak feltüzelve.Szép volt MTE!! Hajrá Olaj!!

   
 • 233krapulax2016február22.08:03ÚjVálasz

  A magyar mag kevés pontja és az amerikai játékosok jó teljesítménye engem is már a 2. naptól elgondolkoztatott, a vasárnap meg rátett erre is egy lapáttal. A teóriám az, hogy mindennek a csarnok mérete az oka. A magyarok a nagy teret valahogy nem tudták belőni, az amerikaiak meg az ilyen méretű termek szinte az alap. Az amúgy indokoltnál sokkal nagyobb különbség volt a légiósok javára pontokban nagyjából az összes meccsen, és szerintem leginkább ettől. Ezek után nem is csoda, hogy győzőtt a legjobb formában lévő légiós csapat!
  Gratula Paksról nekik, mindenkinek tanulságos meccs, és hétvége volt!

   
 • 232Piffinger2016február22.08:02ÚjVálasz

  Először is szolnokiként óriási és őszinte gratuláció a Körmendnek !!!
  Csapatként szenzációsak voltak, a szurkolásról meg ne is beszéljünk!
  Szánalmas volt azt néznem a saját lelátónkról, hogy mennyire lelketlenül szurkoltunk. De sajnos ez minden meccsünkön látszik, a fele bagázs ül és tátott szájjal bámulja azokat, akik véletlenül felállva szurkolnak.
  Olyan érzés volt, mintha a szurkolói szív valahol elveszett volna...
  Egyértelműen látszik az is, hogy az egész szakmai csapat egy nagy csőd! Dilettáns igazolások légiós szinten, amelyért hazánk állítólagos kosárlabda guruja mindig nagy hangon vállalja a felelősséget, de a nagy felelősségvállalás közepette inkább azzal van elfoglalva, hogy mit és miért mond róla a szurkoló.
  Szakmaiság kettő: minőségi centereink vannak, illetve azt ígérték, hogy a centereink órási figyelmet fognak kapni az edzéseken is, ehelyett egyértelműen látszik, hogy játékunk szinte nélkülözi a centermunkát.
  Egyedül Wittman Krisztiánon látszik a fejlődés!
  Lehet bukni, de egy ilyen csapatnak nem így kellene...Ez így megalázó, több dimenzióban is...

   
 • 231wind2016február22.07:25ÚjVálasz
  Idézet: jobarat944
  Először is gratula a Körmendnek a kupagyőzelemhez!

  Több dolog is kellett ehhez a győzelemhez:

  Petty és Mckinney extra játéka.
  Hogy Pór Péter még ennyi idő után sem tudjon extrán "meccselni"!
  ...

  Valóban szokatlan volt az egész MK tornán a bírók fújása.
  Nemcsak a döntő meccsen, de a többi összecsapáson is megfigyelhető volt, hogy engedték a kemény játékot. Volt olyan meccs is ahol "előnyszabályt" is alkalmaztak és még a játékosok is megálltak a fújást várva egy-egy nyilvánvaló fault után.
  Gondolom a szövetség kérte, hogy ne fújják szét a meccseket és engedjék inkább a folyamatos játékot.
  Aztán lehet, hogy csak megijedtek a TV nyilvánosságától, a döntőn a sok nézőtől, aztán ilyenre sikeredett a játékvezetés. Nem hinném a részlehajlást, egyszerűen ennyi a szintjük, ami aztán egy-egy rosszabb napjukon látványosan sújt egy csapatot.
  A lényeg a kupagyőzelem!!! :)
  Remélem nem eresztünk le ezután és a bajnokságban is odatesszük magunkat.

   
 • 230gintas2016február22.07:18ÚjVálasz

  Az 5 légiós szabályt a Szolnoknak találták ki, de most a Körmend profitál belőle. Azért gáz, hogy magyar alig dob pontot a győztesben. Azzal is kéne valamit kezdeni, hogy ne cserélgessenek a csapatok agyba-főbe.

   
 • 229pityesz2016február22.06:22ÚjVálasz
  Idézet: smallball
  Jaj mááá Pityesz.... nálatok mintha Dunn, Robinson, Barnies mellett más is termelné ezerrel a pontokat, most is kaptatok egy jó kis ruszkit, gondolom Paks2 pénzekből és ilyeneket írogatsz ide...
  ...

  Maradjunk annyiban, hogy nálunk nem 6-8 pontot termel a magyar mag..... Néhány éve még nálatok se....Ez nem a csapatotok érdeméből von le, mert nálunk és a többi csapatnál is nagy a baj ilyen tekintetben!! Lassan nem lesz egy épkézláb magyar játékos a mezőnyben, ezt hozta az elmúlt 20 év!
  Egyébként még egyszer gratulálok a kupához, szép volt!! Találkoznak a csapataink még az idén és akkor jajj Nektek!!!:)))
  Hajrá ASEEEEE!!!!!!!

   
 • 228jobarat9442016február22.02:19ÚjVálasz

  Először is gratula a Körmendnek a kupagyőzelemhez!

  Több dolog is kellett ehhez a győzelemhez:

  Petty és Mckinney extra játéka.
  Hogy Pór Péter még ennyi idő után sem tudjon extrán "meccselni"!
  Hogy egyszer csak meccs közben elveszítsük a dobóformánkat (félig megnyert meccset buktunk el)!
  Továbbá hogy Földházi úr (és fő segítője Pálla "kisinas") kiválóan "menedzselte", hogy ne legyen fault problémája a Körmendi légiós kontingensnek (de különösen a 4 afro-amerikai légiósnak)! Korrekt fújásokkal a 4. negyedet legalább 3-an 4 faulttal kezdték volna! De nem történt meg, és csak a "nagyon-nagyon-muszályt" fújták be!
  Egyébként nem először akar kibabrálni velünk Földházi úr (ez az utóbbi 2 évben megfigyelhető markánsan)!

  Továbbá még amellett sem tudok elmenni szó nélkül, hogy mennyire nem tudunk megfelelő légiósokat igazolni! Ebben azért vastagon benne van Sztojan Ivkovics és Tóth Zoltán!

   
 • 227bball242016február22.00:35ÚjVálasz

  Nos, megérte felmenni Pestre!
  Hatalmas gratula a fiúknak!!! Ezt behúztuk. De mégjobban örülnék ha azt az igazi szolnokot sikerült volna megvernünk nem ezt a Voja meg a fiúk bagázst. Rossz volt nézni amit csinaltak azt kell hogy mondjam. Erről nem lehet sokat levonni. Ja,meg a bírók kiszálltak a meccsből a vègèn. Ha befújták volna azokat a hatalmas faultokat akkor a szolnok a büntetőkkel feljött volna és megint megvan az ok hogy utaljuk a szolnokot... mindegy, örülök hogy nyert a körmend annak még inkább hogy a legjobb csapatokat tudtuk legyűrni egymás után.

   
 • 226kormendinekjo2016február22.00:28ÚjVálasz
  Idézet: Toto11
  Ahogy láttam elég sok egymeccses buzdította a körmendieket, hátrahagyva a tanyát. :D
  ...

  A tények Totó:
  Kupagyőztes az Egis Körmend
  Egis Körmend- Szolnoki Olaj KK 68:55
  Fair play: "az ellenféllel szemben tanúsított sportszerű magatartás eszméje" - szurkolóként is
  Hajrá Körmend!
  Hajrá Kosárlabda!

   
 • 225oilkid2016február21.23:09ÚjVálasz
  Idézet: Toto11
  Ez is emberfuggo. En peldaul jot nevetek az ilyen kommenteken. Max. az a bosszanto, hogy az ilyen kolykok csak a szamitogep elott kemenyek, elobe meg kussolnak.
  ...

  Ez is igaz

   
 • 224Toto112016február21.23:01ÚjVálasz
  Idézet: oilkid
  Nem nektek szólt, hanem a kárörvendőknek, akik nem a Körmendnek hanem ellenünk szurkoltak.
  Nektek gratulálok, és remélem a bajnoki döntőben is találkozunk, az MTE-vel nincs és soha nem is volt bajom
  ...

  Ez is emberfuggo. En peldaul jot nevetek az ilyen kommenteken. Max. az a bosszanto, hogy az ilyen kolykok csak a szamitogep elott kemenyek, elobe meg kussolnak. Hat de tudjuk, amelyik kutya ugat az nem harap.

   
 • 223oilkid2016február21.22:55ÚjVálasz
  Idézet: ciri12
  Nekünk ebben az évben már nagy bánatunk nem lesz.. :) 1 kupát már nyertünk!!

  ...

  Nem nektek szólt, hanem a kárörvendőknek, akik nem a Körmendnek hanem ellenünk szurkoltak.
  Nektek gratulálok, és remélem a bajnoki döntőben is találkozunk, az MTE-vel nincs és soha nem is volt bajom

   
 • 222ciri122016február21.22:43ÚjVálasz
  Idézet: oilkid
  Te ki vagy? Honnan jöttél? Kinek szurkolsz?
  Mert azt hogy ellenünk azt látom.
  Galatasaray játszott velünk?
  ...

  Nekünk ebben az évben már nagy bánatunk nem lesz.. :) 1 kupát már nyertünk!!

   
 • 221egismte2016február21.22:42ÚjVálasz
  Idézet: fajoda
  Na mi van nagyképű szemét banda, miliárdostul, Vojástól, médiástul, Zelenyánszkystul, Báderestől, Székelyestől - nagyon szívtatok a körmendi csodából!!!
  ...

  Nem kell, ne állj be a sorba a bunkók közé!!! Örüljünk!!! Ennyi!!!

   
 • 220oilkid2016február21.22:42ÚjVálasz
  Idézet: James11
  Mert az olajosok csak zrikálnak, huncutkodnak...na ja.
  Parasztok, táncolj köcsög, autista Keller (most már Ákos) meleg Simon, csupa vicces kis megjegyzés.
  ...

  Mégsem egy egész várost és a lakosait szidjuk és dobálunk rájuk mocskot, hanem 1-1 játékost, de mindegy nincs értelme ennek a vitának.
  Örülj a győzelemnek, folyt köv a bajnokságban

   
 • 219James112016február21.22:39ÚjVálasz
  Idézet: oilkid
  Ez nem zrika amiket te írsz hanem undorító és rosszindulatú sértegetés
  ...

  Mert az olajosok csak zrikálnak, huncutkodnak...na ja.
  Parasztok, táncolj köcsög, autista Keller (most már Ákos) meleg Simon, csupa vicces kis megjegyzés.
  Semmi baj, nekem nem sérti a fülem, csak nem kell megsértődni ha visszanyal a fagyi.

   
 • 218oilkid2016február21.22:26ÚjVálasz
  Idézet: James11
  Ennyi...ha ők szidnak Albát Kálmánt Falco-t Körmendet-Faluznak- mindjárt nem olyan érzékeny a lelkük.
  Posványoznak lenéznek simalibáznak az természetes.
  Buknak zrikát kapnak besértődnek!
  Ez van.
  ...

  Ez nem zrika amiket te írsz hanem undorító és rosszindulatú sértegetés

   
 • 217James112016február21.22:20ÚjVálasz
  Idézet: papika
  Hirtelen milyen fontos lett nektek az emberi méltóság. Szánalmasak vagytok,hogy ennyire nem tudtok veszíteni.
  ...

  Ennyi...ha ők szidnak Albát Kálmánt Falco-t Körmendet-Faluznak- mindjárt nem olyan érzékeny a lelkük.
  Posványoznak lenéznek simalibáznak az természetes.
  Buknak zrikát kapnak besértődnek!
  Ez van.
  Amilyen az adjonisten....

   
 • 216oilkid2016február21.22:15ÚjVálasz
  Idézet: szaller
  Egy magát intelligensnek tartó, kosárlabdát szerető ember. Nem attól leszel faszagyerek, ha itt oltod a szolnokiakat. Tudod, a győzelmet is el kell tudni viselni.
  ...

  Ez igaz de ő nem intelligens és még kevésbé ember!

   
 • 215oilkid2016február21.22:14ÚjVálasz
  Idézet: papika
  Hirtelen milyen fontos lett nektek az emberi méltóság. Szánalmasak vagytok,hogy ennyire nem tudtok veszíteni.
  ...

  Ha jól emlékszem gratuláltam, ezt benézted öreg, megérdemelten nyert a Körmend ezt senki sem vitatja, viszont amit te a haverjaiddal itt művelsz az minden határon túlmegy.
  Remélem a csapat olvassa, és megkapjátok ami jár ezután.............

   
 • 214szaller2016február21.22:13ÚjVálasz
  Idézet: fajoda
  Ki vagy te szaller??? Nem neked írtam, amit írtam, vagy nem értesz magyarul??
  ...

  Egy magát intelligensnek tartó, kosárlabdát szerető ember. Nem attól leszel faszagyerek, ha itt oltod a szolnokiakat. Tudod, a győzelmet is el kell tudni viselni.

   
 • 213kmdfan2016február21.22:13ÚjVálasz

  Gratulálok a csapatnak :) Hatalmas győzelem, és még hatalmasabb szív dominált ma. Köszönöm a normális hozzászólók gratulációját.
  MTE

   
 • 212oilkid2016február21.22:10ÚjVálasz
  Idézet: Toto11
  A kicsiknek mar amugy is aludni kene fiam, es ez a Szolnok-utalat mar-mar beteges, de te nyilvan nem erzed annak a szamitogep mogul varod, hogy szegezzenek neked egy kerdest a bb1-en es irhass ra.
  ...

  Hagyd szegényt az egyik legrosszabb betegségben szenved: lelki szegény!

   
 • 211sargahugggyy2016február21.22:03ÚjVálasz
  Idézet: papika
  Hirtelen milyen fontos lett nektek az emberi méltóság. Szánalmasak vagytok,hogy ennyire nem tudtok veszíteni.
  ...

  itt olyanok élveznek akiknek semmi köze 1 ik csapathoz se....

  azmih ha nem szánalmas..)?..de látom nem érzitek..)

   
 • 210Toto112016február21.22:01ÚjVálasz
  Idézet: James11
  Ez is verekedni akar a világhálón....beszarok!
  Még sok-sok SZOPnok vereséget akarok, hogy ezeken a kreténeken tudjak röhögni....
  ...

  A kicsiknek mar amugy is aludni kene fiam, es ez a Szolnok-utalat mar-mar beteges, de te nyilvan nem erzed annak a szamitogep mogul varod, hogy szegezzenek neked egy kerdest a bb1-en es irhass ra. Beszelgess a barataiddal, ha ennyire unatkozol.

   
 • 209papika2016február21.21:59ÚjVálasz
  Idézet: oilkid
  Te ki vagy? Honnan jöttél? Kinek szurkolsz?
  Mert azt hogy ellenünk azt látom.
  Galatasaray játszott velünk?
  ...

  Hirtelen milyen fontos lett nektek az emberi méltóság. Szánalmasak vagytok,hogy ennyire nem tudtok veszíteni.

   
 • 208oilkid2016február21.21:56ÚjVálasz
  Idézet: fajoda
  Hát igen, nagy kretének vannak az Isten állatkertjében /sok iqu-val/ - maradjunk ennyiben, jó éjt!
  ...

  Igen akkor a szólj rá a főkretén james11 haverodra!
  Akkora bantu, mint akinek a nevét nickeli

   
 • 207Fantom762016február21.21:56ÚjVálasz
  Idézet: James11
  Szeeeevaaaassszzz sárgahuggggyyy!!!!
  Na végre!
  Felcsillant a fény az éjszakába!!!!
  ...

  Ti osztjátok az észt??????Normális hozzászólások voltak addig míg te meg az egysejtű james ide nem hánytatok!A helyedbe nem nagyon dobálóznék az iq szóval te szerencsétlen!

   
 • 206papika2016február21.21:56ÚjVálasz
  Idézet: Toto11
  Na ne mond... :D:D:D De en jot virulok az ilyen kommenteken ez az sracok toljatok, eddig nem rossz
  ...

  Úgy érzem,hogy nem őszinte a mosolyod ! :)))

   
 • 205oilkid2016február21.21:54ÚjVálasz
  Idézet: James11
  Azért a Bránermarci vitt mindent....szegény.
  Megint át kellett élnie, hogy egy ország szurkol ellenük.
  Szórta is a marhaságokat dögivel...
  Adj egy cigit Marci!!!
  ...

  Te ki vagy? Honnan jöttél? Kinek szurkolsz?
  Mert azt hogy ellenünk azt látom.
  Galatasaray játszott velünk? Lehet, de az ezek szerint elkerülte a figyelmed, hogy közben megvertük a Sassarit, Rytast, PAok-ot, Besiktast, Avtodort.
  Ezeket a meccseket 3 kupagyőzelemért sem adnánk, hiába próbáljátok itt a világ minden mocskát ránk zúdítani az okos művelt fajoda, kavarta, jaszbernyi stb haverjaiddal, semmit nem értek le vele.
  Emberi méltóságában sértegetitek a szolnoki embereket hétről hétre, bravó igazán fasza gyerekek vagytok!
  Gratulálok az MTE csapatának!
  Sok bánatot kívánok a kárörvendőknek (lesz benne részük úgy gondolom :-))))))))))))))
  Hajrá Olaj!!!

   
 • 204Toto112016február21.21:52ÚjVálasz
  Idézet: James11
  Ez is verekedni akar a világhálón....beszarok!
  Még sok-sok SZOPnok vereséget akarok, hogy ezeken a kreténeken tudjak röhögni....
  ...

  Szegeny gyerek, ez boldogitja az eletben. Nem baj, egyszer majd talan neked is megadatik, hogy a sajat sikereidert elj, es nem az Olaj-bukasokert. Sok sikert az elethez, ocsi! :D

   
 • 203James112016február21.21:52ÚjVálasz
  Idézet: sargahugggyy
  mostmárnemgond a up se...


  honosítás...

  8 légiós...

  mindenre van elégedetcségeh ..
  ...

  Szeeeevaaaassszzz sárgahuggggyyy!!!!
  Na végre!
  Felcsillant a fény az éjszakába!!!!

   
 • 202fajoda2016február21.21:51ÚjVálasz

  Hát igen, nagy kretének vannak az Isten állatkertjében /sok iqu-val/ - maradjunk ennyiben, jó éjt!

   
 • 201bp0012016február21.21:51ÚjVálasz

  Süllyed a színvonal... további kellemes eszmecserét kosárbarátok :)
  és mégegyszer grat Körmendre!

   
 • 200tapsi2016február21.21:51ÚjVálasz
  Idézet: fajoda
  Még annyit kérdeznék: HOL VOLT A NÉMETH ISTI???
  Nem mert előjönni a fényre, érezte előre, hogy a neki már nem szimpi Körmend esetleg győzni fog?? Máskor igencsak tolta a Szolnok szekerét!!
  ...

  Szerintem Németh Istit ne vedd a szádra!
  Egész biztosan tisztában van vele honnan jött, kinek mit köszönhet, de van ami megbocsáthatatlan még a szülővárosban is.
  Vagy talán kiment a buksidból, amikor megköpködtétek Egerszegen?

   
 • 199Fantom762016február21.21:50ÚjVálasz
  Idézet: James11
  Ez is verekedni akar a világhálón....beszarok!
  Még sok-sok SZOPnok vereséget akarok, hogy ezeken a kreténeken tudjak röhögni....
  ...

  Na te meg a másik hulladék!Szopkodjátok egymást nyugodtan fajoda haveroddal!

   
 • 198James112016február21.21:48ÚjVálasz
  Idézet: Fantom76
  Neked lenne jobb,hidd el,mert olyat belevernék a fejedbe,hogy kiszakadna az a gusztustalan arcod!
  ...

  Ez is verekedni akar a világhálón....beszarok!
  Még sok-sok SZOPnok vereséget akarok, hogy ezeken a kreténeken tudjak röhögni....

   
 • 197sargahugggyy2016február21.21:47ÚjVálasz

  mostmárnemgond a up se...


  honosítás...

  8 légiós...

  mindenre van elégedetcségeh ..

   
 • 196Fantom762016február21.21:45ÚjVálasz
  Idézet: fajoda
  Fantom 76 tünj el, szívódj fel - ez jobb lesz neked!
  ...

  Neked lenne jobb,hidd el,mert olyat belevernék a fejedbe,hogy kiszakadna az a gusztustalan arcod!

   
 • 195sargahugggyy2016február21.21:44ÚjVálasz

  látom nagy a szííinvonnal....

  habzik 1 eseknek a szája....kivannakfordulva....nem semmmi emberek..jó beáraztátok magatokat ..

  mi lenne ha minden elvesztett mecscs után ezt kapná az ellenfél mint most mi...

  mi lenne ha annyi meccset kupát bajnokságot nyernétek mint mi...elpaattanna egy ér a fejetekbe?

  ..1-2 nek má rég le kelllett volna tenni a piát..


  lessz még pár vereség ammarra is ..)


  nemhiába 1-2 dologhoz nem árt felnőni kúttúrnugaton...

   
 • 194fajoda2016február21.21:41ÚjVálasz

  Fantom 76 tünj el, szívódj fel - ez jobb lesz neked!

   
 • 193James112016február21.21:40ÚjVálasz
  Idézet: fajoda
  Na mi van nagyképű szemét banda, miliárdostul, Vojástól, médiástul, Zelenyánszkystul, Báderestől, Székelyestől - nagyon szívtatok a körmendi csodából!!!
  ...

  Azért a Bránermarci vitt mindent....szegény.
  Megint át kellett élnie, hogy egy ország szurkol ellenük.
  Szórta is a marhaságokat dögivel...
  Adj egy cigit Marci!!!

   
 • 192bp0012016február21.21:40ÚjVálasz
  Idézet: wayance23
  Ebbe jók vagytok bizony....megtanultad a leckét!
  Lerabolni a mások által kinevelt játékosokat!
  Légiós téren meg?Vittetek innen anno egy Winsome Frazier nevű játékost...
  ...

  Ja és utána cipruson visszavágott és tovább is jutott az Olaj. A Keravnos pedig kiesett. Mert ugye ez is hozzá tartozik az igazságoz. Egy meccsen bárki lehet jó...

   
 • 191fajoda2016február21.21:40ÚjVálasz

  Ki vagy te szaller??? Nem neked írtam, amit írtam, vagy nem értesz magyarul??

   
 • 190nick2016február21.21:39ÚjVálasz

  Ez egy nagyon nagy győzelem volt! Pláne úgy, hogy az előző két meccs legjobbja Dickerson nem volt bevethető. A Körmend szurkolói közül sem sokan hitték volna, hogy behúzza a csapat. Azt gondoltuk, hogy talán megcibáljuk egy kicsit az oroszlán bajszát. A fiúk és a mester azonban nem így gondolták, inkább letépték az oroszlán fejét.
  Ismét több, mint 10 pontos hátrányból állt fel a csapat, méghozzá nagyszerű játékkal. Cizmic mesternek sok mindenre figyelnie kellett. Dickerson kiválására, arra, hogy gyűjtjük a faultokat. Az első félidőben jóval több faultunk volt, ellenben nem sok lepattanót sikerült szedni. Amikor elment az Olaj húzni kellett egyet a védekezésen, akár a több fault árán is. Ez nagyon jól sikerült, és jöttek a lepattanók is. Az már az első negyedben is látszott, hogy a Szolnoknak nem nagyon van játéka, vagy bedobja Vojvoda, vagy nem, de kb. ennyi. Aztán a 3. félidőre elfáradt.
  Szép volt fiúk!
  Óriási győzelem volt!

   
 • 189Fantom762016február21.21:38ÚjVálasz
  Idézet: fajoda
  Na mi van nagyképű szemét banda, miliárdostul, Vojástól, médiástul, Zelenyánszkystul, Báderestől, Székelyestől - nagyon szívtatok a körmendi csodából!!!
  ...

  Mi van megérkeztél szarcsinbók?????Takarodj vissza a csatornába,ahonnan előbújtál!

   
 • 188fajoda2016február21.21:37ÚjVálasz

  Még annyit kérdeznék: HOL VOLT A NÉMETH ISTI???
  Nem mert előjönni a fényre, érezte előre, hogy a neki már nem szimpi Körmend esetleg győzni fog?? Máskor igencsak tolta a Szolnok szekerét!! Hamar elfelejtette a múltját, hogy honnan jött, hol lett igazi kosaras??!

   
 • 187szaller2016február21.21:36ÚjVálasz
  Idézet: fajoda
  Na mi van nagyképű szemét banda, miliárdostul, Vojástól, médiástul, Zelenyánszkystul, Báderestől, Székelyestől - nagyon szívtatok a körmendi csodából!!!
  ...

  Inkább menj ünnepelni. :)

   
 • 186wayance232016február21.21:34ÚjVálasz

  Bocs a normális szolnoki szurkolóktól, de Nálatok is van ám egy-két Bagáry....

   
 • 185fajoda2016február21.21:32ÚjVálasz

  Na mi van nagyképű szemét banda, miliárdostul, Vojástól, médiástul, Zelenyánszkystul, Báderestől, Székelyestől - nagyon szívtatok a körmendi csodából!!!
  Csak még istenítsétek a Szolnokot - szemét banda!
  Hol van a tárgyilagosság, hol van a hozzáértés????
  41-19 a második félidő - 22 ponttal aláztuk a kedvenceiteket!
  Egyébként is mit keres a stúdióban egy ilyen meccsen szakértőként a Székely??? Fogalma sincs a férfi kosárlabdáról, örök életében a női vonalon volt, csak egy rövid időre rándult át az ALBÁ-hoz és ott hatalmasat bukottttt, Hahahaha!!
  Ez mond véleményt - ez a köztévé szegénységi bizonyítványa!

   
 • 184hajrabereny2016február21.21:32ÚjVálasz
  Idézet: Wape
  Mit képzelsz magadról, te berényi segg?! Te aki csak ugatod a kosárlabdát? Szégyelld magad! Nem kell az olajnak drukkolni, de a ti helyzetetekben én nem ugatnék!
  ...

  Egy újabb senkiházi! :D :D :D
  Bújtok elő, mint a csótányok a pincében. Jó látni, hogy eldurrant az agyatok, és kibújt a valódi énetek a fényre. Igyatok csak tovább, holnapra hátha nem tűnik ez a cumi olyan nagynak. Totóka majd elmosogatja a poharakat. :D :D :D

   
 • 183wayance232016február21.21:31ÚjVálasz
  Idézet: Kistucsok
  Leigazoljuk szanatit,bognárt,váradit . . .
  Meg a fél filkót.
  Hisz olyan jó az utánpótlásotok meg a légiósaitok . . .
  ...

  Ebbe jók vagytok bizony....megtanultad a leckét!
  Lerabolni a mások által kinevelt játékosokat!
  Légiós téren meg?Vittetek innen anno egy Winsome Frazier nevű játékost...az se volt jó, nem tudtatok mit kezdeni vele....mondhatnám, hogy megölte a technika az Olajt!
  Aztán elment egy Keravnos nevű csapathoz, és 28 pontot verve lesimázta az Olajkát.
  No comment...

   
 • 182mivamma2016február21.21:24ÚjVálasz
  Idézet: Kistucsok
  A nevelés nem ugyanaz a helyesírással!
  Csak ugassatok..
  Jó éjt a sötét megyeszékhelyen.
  ...

  Esetedben biztosan!
  Azt mondjuk nem tudom, hogy iskolába miért jártál (ha egyáltalán jártál), mert nem a nevelés miatt, ez látszik.
  Neked is további jó "sötét" éjszakát!

   
 • 181James112016február21.21:23ÚjVálasz
  Idézet: Kistucsok
  Téged,te barom!Ha már nem neveltek meg!Pedig a kúltúrnyugaton élsz.
  Foglalkozz a nagyfilkódddal!
  ...

  Szánalmas vagy kistücsök!
  Fogd már fel, hogy kevés vagy mint börtönbe a vészkijárat!
  Kicsit kreatívabb megnyilvánulásokkal még visszajöhetsz...

   
 • 180Kistucsok2016február21.21:21ÚjVálasz
  Idézet: mivamma
  Apropó, nevelés... A "kúltúr" rövid u. Helyesen (csak hogy lásd): kultúr.
  Khm... Nevelés.... Ja....
  ...

  A nevelés nem ugyanaz a helyesírással!
  Csak ugassatok..
  Jó éjt a sötét megyeszékhelyen.

   
 • 179panther2016február21.21:18ÚjVálasz

  Egyébként pedig nagy gratula a Körmendnek, hatalmasat küzdöttek ! A TV-ben néztem a meccset, ott úgy tűnt, hogy a szurkolótáborok csatáját is fölényesen nyerték! 19 (!!!!) ponton tartották a Szolnokot a 2. félidőben, ez óriási teljesítmény volt. Egy kicsit nekünk is köszönhetitek a kupát: Somogyit kivettük a döntőről ! :) :)

   
 • 178raptor2016február21.21:18ÚjVálasz

  A bajnokság az más tészta, ott még mindig "magasan" a Szolnok az esélyes!
  Annyi történt, hogy már nem olyan magasan :)

   
 • 177HajraBP2016február21.21:17ÚjVálasz
  Idézet: James11
  Nyáron kik a kiszemeltek a tiszapartján?
  Elfogytak a magyarok, Hanga Perl nem fog hazajönni, SzalayNyerges elintézi a 12 légióst plusz emeli a büdzsét mert a vízilabda se nagy biznisz már...
  ...

  Ha Hanga majd 3-4 év múlva hazajön tuti csak Fehérvárra fog menni!

   
 • 176mivamma2016február21.21:16ÚjVálasz
  Idézet: Kistucsok
  Téged,te barom!Ha már nem neveltek meg!Pedig a kúltúrnyugaton élsz.
  Foglalkozz a nagyfilkódddal!
  ...

  Apropó, nevelés... A "kúltúr" rövid u. Helyesen (csak hogy lásd): kultúr.
  Khm... Nevelés.... Ja....

   
 • 175Kistucsok2016február21.21:16ÚjVálasz
  Idézet: James11
  Nyáron kik a kiszemeltek a tiszapartján?
  Elfogytak a magyarok, Hanga Perl nem fog hazajönni, SzalayNyerges elintézi a 12 légióst plusz emeli a büdzsét mert a vízilabda se nagy biznisz már...
  ...

  Leigazoljuk szanatit,bognárt,váradit . . .
  Meg a fél filkót.
  Hisz olyan jó az utánpótlásotok meg a légiósaitok . . .

   
 • 174smallball2016február21.21:16ÚjVálasz
  Idézet: HajraBP
  Értem :) a Smafc lesz szerintem az arany középút :)
  ...

  :-DDD Gyerekkoromban voltam pár SMAFC-MAFC rangadón!

   
 • 173raptor2016február21.21:15ÚjVálasz

  És Csizmics előtt meg nagyon-nagyon le a kalappal, most látszott, hogy mire készítette a csapatot januárban!!
  Szerencsére nagyon bízik a tudásában, na meg még jobban az elvégzett munkában, ami visszaigazolja, ezért a játékosok is bíznak benne, és így tudnak bízni egymásban is!! (még az egyénieskedő játéka miatt vándormadár Petty is beáll a sorba, és issza a szavait!)
  A magyar játékosoknak ez a kőkemény kollektív védekezés már megy, de egyenlőre sajna elveszi az energiájukat támadásban.
  Nyugi, ez is javulni fog a rájátszásra!

  Reális ember, tudta jól, hogy kupát nyerni nagyobb esélyünk van mint bajnokságot, és egy meccsen van esély elkapni akár a Szolnokot is!
  Erre készültünk, és áldozódtak be érte bajnokik,
  de ugye nincs vita, hogy megérte :)

  Naggyon kemény CSAPATUNK VAN!!!!
  Bravo COACH, bravo MTE!!!!

   
 • 172HajraBP2016február21.21:15ÚjVálasz
  Idézet: smallball
  Soproni vagyok, de pár éve Pesten élek.
  ...

  Értem :) a Smafc lesz szerintem az arany középút :)

   
 • 171panther2016február21.21:15ÚjVálasz
  Idézet: raptor
  Szép volt srácok, nagyon nagy garatula, ez egy pompás győzelem volt!!

  Tetszik nem tetszik, ez a meccs a két edző közti különbségen is ment el!!!
  Nem kicsit, nagyon!
  ...

  Már csak amiatt is, mert amíg Cizmic az időkéréseknél jól és folyamatosan beszélve angolul lényegi dolgokat is el tudott magyarázni, addig "Pikkenroll" P. az egy két szavas angol tudásával szánalmasnak hatott... Komolyan, azok voltak a meccs legszórakoztatóbb pillanatai! :) Abból a költségvetésből, ami az Olajnak van, talán futná egy gyorstalpaló nyelvtanfolyamra is...

   
 • 170James112016február21.21:13ÚjVálasz

  Nyáron kik a kiszemeltek a tiszapartján?
  Elfogytak a magyarok, Hanga Perl nem fog hazajönni, SzalayNyerges elintézi a 12 légióst plusz emeli a büdzsét mert a vízilabda se nagy biznisz már...
  Izgalmas lesz ez a nyár....

   
 • 169Kistucsok2016február21.21:11ÚjVálasz
  Idézet: James11
  Tücsök!A neved is kicsi...kit akarsz te fejbeverni???
  Próbálkozz a tiszapartján a nyugdíjas horgászokkal!!!!
  ...

  Téged,te barom!Ha már nem neveltek meg!Pedig a kúltúrnyugaton élsz.
  Foglalkozz a nagyfilkódddal!

   
 • 168smallball2016február21.21:09ÚjVálasz
  Idézet: HajraBP
  Egyébként te soproni és mafcos szurkoló vagy? Mintha egyszer láttalak mafcos poszt alatt azt írni hogy "mi"
  ...

  Soproni vagyok, de pár éve Pesten élek. Másrészt a hetvenes-nyolcvanas évek fordulóján az egyetlen csapat volt aki meg tudta szorongatni a gyűlölt Honvédot :-) ezért MAFC szurkoló voltam, a mai csapatnak is szurkolok, még ha jelenleg a bennmaradás is csak a cél. SKC-MAFC-on azért kék sálat veszek fel :-D

   
 • 167tmmate2016február21.21:07ÚjVálasz
  Idézet: atibacsi
  Hát, éppen ez az!!! Nincs center játékunk! Miért nincs? Olyan nehéz begyakorolni a labdaátvételt háttal felállva a gyűrűnek. Olyan nehéz előre vagy hátra sarkazni- dobni- zsákolni?
  ...

  Őszintén szólva élvezem amiket írsz. Teljesen igazad van.

   
 • 166Wape2016február21.21:06ÚjVálasz
  Idézet: hajrabereny
  Igazából nem szóltam hozzád, te szolnoki hulladék, de most hogy így felveted, bizony tényleg nagy örömöt szerzett nekem is, és a hazai kosárszerető emberek 90 %-nak a Körmend!
  ...

  Mit képzelsz magadról, te berényi segg?! Te aki csak ugatod a kosárlabdát? Szégyelld magad! Nem kell az olajnak drukkolni, de a ti helyzetetekben én nem ugatnék! Te vagy az az üvöltő marha a palánk mögött? Én a helyedben inkább csendben lennék és meghúzódnék!

   
 • 165HajraBP2016február21.21:05ÚjVálasz
  Idézet: smallball
  Ha hiszed, ha nem a fizetés mellett szeretetből is! Ez az egész hétvégén sugárzott róluk!!
  ...

  Egyébként te soproni és mafcos szurkoló vagy? Mintha egyszer láttalak mafcos poszt alatt azt írni hogy "mi"

   
 • 164hajrabereny2016február21.21:01ÚjVálasz
  Idézet: adsl465326
  Ja igen...engem itt ismernek,tudják azt hogy reálisan szoktam értékelni a dolgokat.Soha senkit ok nélkül nem szoktam fikázni.Te kivétel vagy ezzel a bicskanyitogató stílusoddal.
  ...

  Kibújik a szög a zsákból. :D Ugyanolyan ostoba nyomoronc vagy, mint a védenceid. Tudod mit? Nem kapom be. Majd a buzibarátod bekapja.

   
 • 163HajraBP2016február21.21:01ÚjVálasz
  Idézet: James11
  Hol vagy sárgahugggggyyyy????????????????????????
  Hol?Hol?Hol?????
  Gyere magyarázd el.....tegnap edzőmeccs Pécs ellen....Jones Boriszov Burell cseresor a TóthNorbi Ferencz Lakosa ellen.....
  ...

  +1
  Én is szívesen szórakoznék a kis kancsón, de sajnos ma zárva a cirkusz úgy látszik...

   
 • 162szaller2016február21.21:01ÚjVálasz
  Idézet: hajrabereny
  Pór gratulált a meccs után! A tv adta, csak a BB1 lespórolta.
  ...

  Megkövetem. A cikk írójának üzenem, hogy illene azt beleírni a nyilatkozatba, kicsit más hatása lenne.

   
 • 161smallball2016február21.21:00ÚjVálasz
  Idézet: pityesz
  Egy szépséghiba azért van! Mondjuk a többi csapat sem dicsekedhet ezzel a paraméterrel, de nem szép jövő előtt áll a magyar kosárlabda!! 3 meccs alatt a magyar mag összesen dobott 30 pontot!!!?
  ...

  Jaj mááá Pityesz.... nálatok mintha Dunn, Robinson, Barnies mellett más is termelné ezerrel a pontokat, most is kaptatok egy jó kis ruszkit, gondolom Paks2 pénzekből és ilyeneket írogatsz ide... de nem tudod elrontoni senki örömét pajti...

   
 • 160adsl4653262016február21.20:59ÚjVálasz
  Idézet: hajrabereny
  Olvasd végig a hsz.-ket. A Körmendnek gratuláltam. Te kötöttél most belém senkiházi! Idd le nyugodtan magad bánatodban, hülyébb szerintem nem leszel. :D :D :D
  ...

  Ja igen...engem itt ismernek,tudják azt hogy reálisan szoktam értékelni a dolgokat.Soha senkit ok nélkül nem szoktam fikázni.Te kivétel vagy ezzel a bicskanyitogató stílusoddal.Egyébként azt sem tudjuk ki vagy,honnan fújt ide a szél,csak most evett ide a fene.Egy szolnokinak szóltál be ok nélkül,én őt védtem.Tudod mit ? kapd be!

   
 • 159James112016február21.20:59ÚjVálasz
  Idézet: Kistucsok
  Te is leülnél,ha bevernék a gyökér fejedbe!Hajra csodás csulaci!

  ...

  Tücsök!A neved is kicsi...kit akarsz te fejbeverni???
  Próbálkozz a tiszapartján a nyugdíjas horgászokkal!!!!

   
 • 158atibacsi2016február21.20:57ÚjVálasz
  Idézet: tmmate
  Igen, de nincsen center-játékunk, akkor meg minek? A kisemberek átmentek rajtunk.
  ...

  Hát, éppen ez az!!! Nincs center játékunk! Miért nincs? Olyan nehéz begyakorolni a labdaátvételt háttal felállva a gyűrűnek. Olyan nehéz előre vagy hátra sarkazni- dobni- zsákolni? Olyan nehéz lepattanót letépni, az ellenfelet kizárni? Ez kiknek a hibája? Kellene edzéseken futni, lábmunkát fejleszteni, és akkor a kisemberek kicsit nehezebben kerülnék meg " nagyjainkat"! Pár kilométerre délebbre az akkora srácok, mint Keller, úgy futnak és dobnak, mint Voja. Nálunk alapértelmezetten egy 2 méteres gyerek már fel van mentve a futás és technikás dobás alól. Ájjá gyűrű alatt, oszt tegyed föl a kezed, zsákojjjááá!

   
 • 157pityesz2016február21.20:57ÚjVálasz
  Idézet: pityesz
  Egy szépséghiba azért van! Mondjuk a többi csapat sem dicsekedhet ezzel a paraméterrel, de nem szép jövő előtt áll a magyar kosárlabda!! 3 meccs alatt a magyar mag összesen dobott 30 pontot!!!?
  ...

  Bocsi még 30 sincs, nem tudok számolni van az 28 is........

   
 • 156Heraklith90 2016február21.20:57ÚjVálasz

  Azért körmendi oldalon a 6 magyar pontra sem lehet senki büszke, finoman fogalmazva.

   
 • 155smallball2016február21.20:56ÚjVálasz
  Idézet: Kistucsok
  Igazad van.Körmenden szeretetből játszanak!
  ...

  Ha hiszed, ha nem a fizetés mellett szeretetből is! Ez az egész hétvégén sugárzott róluk!!

   
 • 154hajrabereny2016február21.20:56ÚjVálasz
  Idézet: szaller
  Pikkendroll Petinek üzenem, hogy nemes gesztus gratulálni egy kupagyőztes csapatnak!
  ...

  Pór gratulált a meccs után! A tv adta, csak a BB1 lespórolta.

   
 • 153pityesz2016február21.20:55ÚjVálasz

  Egy szépséghiba azért van! Mondjuk a többi csapat sem dicsekedhet ezzel a paraméterrel, de nem szép jövő előtt áll a magyar kosárlabda!! 3 meccs alatt a magyar mag összesen dobott 30 pontot!!!? Lassan csak a vízhordók lesznek magyarok.......

   
 • 152hajrabereny2016február21.20:54ÚjVálasz
  Idézet: adsl465326
  Te eddig csak ideugatsz,de semmi konkrétum.Szerintem még a nyolc általánosod sincs meg.Takarodj innen semmi keresnivalód nincs itt,csapatod sincs,akkor mit akarsz!
  ...

  Olvasd végig a hsz.-ket. A Körmendnek gratuláltam. Te kötöttél most belém senkiházi! Idd le nyugodtan magad bánatodban, hülyébb szerintem nem leszel. :D :D :D

   
 • 151Toto112016február21.20:53ÚjVálasz
  Idézet: bp001
  Fogalmad sincs az ár-érték arányról. Te itt az árra próbálsz talán utalni, úgy hasra ütve de azért ugye "egyértelműen kijelenthető". Összevásárolt más csapat is.
  ...

  Sose ment neki a gondolkodas, most meg elemzesekbe kezdett. Nem viccel. :D Szerintem amikor eloszor az ar-ertek aranyra gondolt akkor az volt a fejebe, hogy meger-e neki egy Olaj-vereseg, hogy azert eladja-e az edesanyjat.

   
 • 150bp0012016február21.20:53ÚjVálasz
  Idézet: faradtolaj
  Ó, már megint ez a játék.
  ...

  Bizony azokat a számokat én is várom:) Anélkül csak minden találgatás. Ez a hosszú gondolatmeneted is:)

   
 • 149wayance232016február21.20:51ÚjVálasz
  Idézet: tmmate
  Tudod, azért igazoltunk a francia másodosztály kiesőjelöltjétől ...
  ...

  Nem szeretnék acsarkodni a szolnokiakkal, nem is kenyerem a névtelenségbe burkolt szájkarate, csak egy adatot szeretnék írni tájékoztató jelleggel.
  Mikor a 2008-as Falco bajnokcsapatából távozott Arnas Kazlauskas az olasz második vonalba, 14 ezer eurós havi fizetéssel kellett volna versenyeznie a Falco-nak azért, hogy itt maradjon a litván.
  Hát valamiért ez nem sikerült.
  És ez 8 évvel ezelőtt történt....

   
 • 148adsl4653262016február21.20:51ÚjVálasz
  Idézet: hajrabereny
  :D :D :D Valószínűleg úgy van. Te szerencsétlen idióta! :D :D :D
  ...

  Te eddig csak ideugatsz,de semmi konkrétum.Szerintem még a nyolc általánosod sincs meg.Takarodj innen semmi keresnivalód nincs itt,csapatod sincs,akkor mit akarsz!

   
 • 147Kistucsok2016február21.20:51ÚjVálasz
  Idézet: faradtolaj
  Ó, már megint ez a játék.
  ...

  Igazad van.Körmenden szeretetből játszanak!

   
 • 146bp0012016február21.20:50ÚjVálasz
  Idézet: James11
  Bármelyik csapat kerete fele se annyit ér mint a szolnoké.
  Ne akard itt hülyének nézni az embereket!
  ...

  Fogalmad sincs az ár-érték arányról. Te itt az árra próbálsz talán utalni, úgy hasra ütve de azért ugye "egyértelműen kijelenthető". Összevásárolt más csapat is. Sőt volt ahol több légiós is megfordult mint nálunk.
  Az értéket is hasonló módszerrel lövöd be? :) Ma egy értéknél még az is sokat számít, hogy mennyi kattintás van egy csapatról szóló cikk alatt, nem beszélve a közvetítésekről, nézettségről, meccsszámokról, játékosok reklámértékéről nemzetközi ismertségről, stb. És ez még csak egy kis szelete az egésznek.

  Szerintem ne erőltesd ezt a dolgot.

   
 • 145tmmate2016február21.20:49ÚjVálasz
  Idézet: faradtolaj
  Ó, már megint ez a játék.
  ...

  Nem ezt vitattuk!

   
 • 144pityesz2016február21.20:49ÚjVálasz

  Gratula Körmendre! Megcsinálták! Szerintem ezt a mostani Olajat el lehet kapni a bajnokságban is, mint néhány éve az Alba.

  Hajrá ASEEEEE!!! Kár, hogy most csúszott be nálunk a gikszer... ilyen a kupa... csak egy meccs van, nincs lehetőség javításra!!!

   
 • 143Toto112016február21.20:49ÚjVálasz

  Ezert imadom a bb1-et, tulajdonkeppen egesz evben erre az egy napra vart mindenki. :D

  Itt van gyerekek. Gorgess fel es izgulj ra az eredmenyre.

  Imadlak titeket.

   
 • 142szaller2016február21.20:49ÚjVálasz

  Pikkendroll Petinek üzenem, hogy nemes gesztus gratulálni egy kupagyőztes csapatnak!

   
 • 141szolnoksport2016február21.20:48ÚjVálasz
  Idézet: raptor
  Szép volt srácok, nagyon nagy garatula, ez egy pompás győzelem volt!!

  Tetszik nem tetszik, ez a meccs a két edző közti különbségen is ment el!!!
  Nem kicsit, nagyon!
  ...

  +1

   
 • 140tmmate2016február21.20:48ÚjVálasz
  Idézet: atibacsi
  Nem volt nálunk a magassági előny?

  ...

  Igen, de nincsen center-játékunk, akkor meg minek? A kisemberek átmentek rajtunk.

   
 • 139hajrabereny2016február21.20:48ÚjVálasz
  Idézet: adsl465326
  Szeretnél ilyen hulladék lenni!
  ...

  :D :D :D Valószínűleg úgy van. Te szerencsétlen idióta! :D :D :D

   
 • 138faradtolaj2016február21.20:48ÚjVálasz
  Idézet: bp001
  nafene:) mert mennyit ér egy Olaj keret és mennyit egy körmendi keret vagy egy paksi keret? Azt sem tudod mit írtál le.
  ...

  Ó, már megint ez a játék.

  Maradjunk abban, hogy erősen valószínűsíthető, hogy
  - 6 légiós (köztük Milosevics, az előző 2 szezonban a magyar bajnokság szuper-extra játékosaként nyilván szintén nem olcsójános Boriszov, a német első osztályból érkező Gregory stb.) többe kerül, mint 5 légiós (köztük a Szolnokról már egyszer rövid úton elzavart Petty, LOL),
  - Vojvoda (icipicit...) többe kerül, mint Ferencz,
  - Keller (icipicit...) többe kerül, mint Tóth,
  - Wittmann (icipicit...) többe kerül, mint Lakosa
  - Somogyi és Kovács P. (icipicit...) többe kerül, mint Farkas.

  És ugye akkor az egyik csapat még tartalékos is volt a mai napon. Nem a Szolnok.

  Vagy nézzük másik szemszögből: sírva zokogtatok volna, ha azzal kezdődik a szezon, hogy Vojcoda, Keller, Wittmann el, de cserébe jön Ferencz meg Tóth N.... meg Parrish Petty kezdőirányítónak.

  Nem részletezem tovább. Nyilvánvaló minden józan embernek, hogy a Körmend jóval kevesebből hozott ki többet.
  De kiváncsian várom a számokat, komolyan mondom.

   
 • 137adsl4653262016február21.20:47ÚjVálasz
  Idézet: raptor
  Szép volt srácok, nagyon nagy garatula, ez egy pompás győzelem volt!!

  Tetszik nem tetszik, ez a meccs a két edző közti különbségen is ment el!!!
  Nem kicsit, nagyon!
  ...

  Bár körmendi vagy,de a szakmai meglátásaid teljesen helytállóak.Sajnos mi szolnokiak is látjuk azt amit írtál!

   
 • 136Kistucsok2016február21.20:46ÚjVálasz
  Idézet: James11
  Gyenge válasz!
  Ülj le fiam, 1-es!
  ...

  Te is leülnél,ha bevernék a gyökér fejedbe!Hajra csodás csulaci!

   
 • 135Toto112016február21.20:46ÚjVálasz
  Idézet: adsl465326
  Ezek nem körmendiek,ezek az Olajt és Szolnokot rühellik,de ez legyen a legnagyobb örömük az életükben. Az igazi körmendi most örül,de helyén kezeli ezt a győzelmet.Tudja azt hogy semmi sem állandó.
  ...

  Na ne mond... :D:D:D De en jot virulok az ilyen kommenteken ez az sracok toljatok, eddig nem rossz

   
 • 134szaller2016február21.20:45ÚjVálasz
  Idézet: tmmate
  Tudod, azért igazoltunk a francia másodosztály kiesőjelöltjétől ...
  ...

  A francia másodosztályban tehetségesebb játékosok vannak, mint a magyar légiósok 50-60%-a.

   
 • 133tmmate2016február21.20:44ÚjVálasz
  Idézet: raptor
  Szép volt srácok, nagyon nagy garatula, ez egy pompás győzelem volt!!

  Tetszik nem tetszik, ez a meccs a két edző közti különbségen is ment el!!!
  Nem kicsit, nagyon!
  ...

  Teljesen igaz.

   
 • 132stedberg2016február21.20:43ÚjVálasz

  A 30. percben elhangzott, hogy Vojvoda, Milosevics és Burell 25-27 percet volt addig a pályán. Akkor hol az a mély, jól rotálható keret? Lehet magyarázni, hogy Kovács Péter milyen fantasztikus védőjátékos (magyar szinten, persze) - mire mennek vele, amikor nem tudnak kosarat dobni?

  Háromszor legyőzni persze így is nehéz lesz a Szolnokot, de,hogy nincs oka senkinek azt hinni, ez a keret a ráköltött pénzzel arányban áll tudásban is mindenki fölött - az biztos.

   
 • 131Kistucsok2016február21.20:43ÚjVálasz
  Idézet: kavarta19
  Szolnoki barátaim! Igazi edzőbuktató meccset játszottatok! Miért kell ezt csinálni a szó szerint szerencsétlen "pikkendroll" Petikével? Hej hej hej buckafejek, teli torokkal szoptatok a "falutól"...
  ...

  Ti már hányszor buktattátok meg szegény csulacit?Majd az új légiós beválik.Csak nem egy gyenge Pécstől szoptatok?

   
 • 130atibacsi2016február21.20:43ÚjVálasz
  Idézet: tmmate
  Tudod, azért igazoltunk a francia másodosztály kiesőjelöltjétől ...
  ...

  Nem volt nálunk a magassági előny?

   
 • 129adsl4653262016február21.20:43ÚjVálasz
  Idézet: egismte
  Ha körmendi vagy, akkor csak örülj a csapatnak! Nem kell ez!!
  ...

  Ezek nem körmendiek,ezek az Olajt és Szolnokot rühellik,de ez legyen a legnagyobb örömük az életükben. Az igazi körmendi most örül,de helyén kezeli ezt a győzelmet.Tudja azt hogy semmi sem állandó.

   
 • 128raptor2016február21.20:42ÚjVálasz
  Idézet: egyszolnoki
  Ne foglalkozz a tahóval!
  ...

  Szép volt srácok, nagyon nagy garatula, ez egy pompás győzelem volt!!

  Tetszik nem tetszik, ez a meccs a két edző közti különbségen is ment el!!!
  Nem kicsit, nagyon!
  Az utolsó negyedben, a rém lassú Boriszov fogta Channelst!!
  Köszönjük szépen :)
  Nem volt elég, hogy Mckinney leradírozta Voját, jött még mellé egy Burell aki teljesen öncélú, és akkor sem passzolt neki ha egyébként az időkéréskor felvázolt figura tisztára játszotta őt.
  Köszönjük szépen :)
  Ha többet játszott volna Gregory azt is megköszönnénk, de a helyette játszó Jones sincs bent ebben a csapatban az is világosan látható!
  Kellert szidjátok, nem hinném, hogy joggal, mert olyat kell játszania amit ő nem tud jól, ezért visszafejlődött nálatok l!
  És a többit is lehet szidni, de őket is ott igazolták valakik!

   
 • 127James112016február21.20:41ÚjVálasz
  Idézet: Kistucsok
  Anyád is macska-egér harcot játszott,amíg szoptatott!!
  ...

  Gyenge válasz!
  Ülj le fiam, 1-es!

   
 • 126jopper2016február21.20:41ÚjVálasz

  Nagy gratula Körmendre! Azért remélem mi össze szedjük magunkat a bajnokságra, mert oké, hogy harmadikak lettünk... De ez kevés lesz a bajnokságban! Hajrá Sopron! SKC!

   
 • 125Fantom762016február21.20:41ÚjVálasz
  Idézet: kavarta19
  Szolnoki barátaim! Igazi edzőbuktató meccset játszottatok! Miért kell ezt csinálni a szó szerint szerencsétlen "pikkendroll" Petikével? Hej hej hej buckafejek, teli torokkal szoptatok a "falutól"...
  ...

  De kár hogy annak idején anyád nem vetélt el,te hulladék!

   
 • 124tmmate2016február21.20:40ÚjVálasz
  Idézet: James11
  Bármelyik csapat kerete fele se annyit ér mint a szolnoké.
  Ne akard itt hülyének nézni az embereket!
  ...

  Tudod, azért igazoltunk a francia másodosztály kiesőjelöltjétől ...

   
 • 123Fantom762016február21.20:38ÚjVálasz

  Gratulálok a Körmendnek!Teljesen megérdemelten nyertek!Sajnos mi nagyon szarok voltunk!Ha pénteken leoltottam az Alba szurkereket,akkor ma csupa NAGYBETŰ a Körmendi szurkolóknak!Kurva messziről eljöttek és megtöltötték a szektort!És szurkolni jöttek,nem tapsikolni!Nálunk a szurkolás sem volt az igazi.Azt hittük feldobjuk a szerelést a pályára és megvan a kupa.Hát nagy lószart!Most magukba nézhet mindenki,mert ez a bajnokságra nagyon kevés lesz!

   
 • 122kavarta192016február21.20:38ÚjVálasz

  Szolnoki barátaim! Igazi edzőbuktató meccset játszottatok! Miért kell ezt csinálni a szó szerint szerencsétlen "pikkendroll" Petikével? Hej hej hej buckafejek, teli torokkal szoptatok a "falutól"... Csak így tovább seggfejek, a bajnokságban is, mindezt másfél millából! Szánalmasak vagytok:)))))

   
 • 121Kistucsok2016február21.20:38ÚjVálasz
  Idézet: James11
  Nem csak a Galatasaray játszott macska-egér játékot ezzel a hulladék csapattal!!!
  ...

  Anyád is macska-egér harcot játszott,amíg szoptatott!!

   
 • 120tmmate2016február21.20:37ÚjVálasz
  Idézet: atibacsi
  A lusta, elkényelmesedett csapatok nem szeretnek labda nélkül futkorászni, akárcsak a magyar focisták. Az olyan alantas. "Fusson más vazze!
  ...

  atibacsi! Légy szíves írd meg, miért álltunk fel ennyi magas emberrel? A fél csapat 4-es, 5-ös ember volt. Legalább négyen.

   
 • 119stedberg2016február21.20:37ÚjVálasz

  Brutális gratula Körmendre, ők megmutatták, milyen a teljes szívvel játszott kosárlabda. És, hogy "nemzetközi rutin" ide vagy oda, a Szolnok nem az ország egyértelműen legjobb csapata. Hálistennek.

  Csodálatos volt a körmendi szurkolás. Remélem, a nyolcas döntőt végiganyázó, köpködő és ivó szolnoki ultrák (szóval nem az összes, csak az a néhány hülyegyerek) annyira azért maguknál vannak, hogy jó hosszú útjuk legyen hazáig, megérdemlik.

   
 • 118Kistucsok2016február21.20:35ÚjVálasz
  Idézet: hajrabereny
  Igazából nem szóltam hozzád, te szolnoki hulladék, de most hogy így felveted, bizony tényleg nagy örömöt szerzett nekem is, és a hazai kosárszerető emberek 90 %-nak a Körmend!
  ...

  Reméljük,hogy a Jászberény kiesik!

   
 • 117egismte2016február21.20:35ÚjVálasz
  Idézet: James11
  Nem csak a Galatasaray játszott macska-egér játékot ezzel a hulladék csapattal!!!
  ...

  Ha körmendi vagy, akkor csak örülj a csapatnak! Nem kell ez!!

   
 • 116James112016február21.20:34ÚjVálasz
  Idézet: bp001
  nafene:) mert mennyit ér egy Olaj keret és mennyit egy körmendi keret vagy egy paksi keret? Azt sem tudod mit írtál le.
  ...

  Bármelyik csapat kerete fele se annyit ér mint a szolnoké.
  Ne akard itt hülyének nézni az embereket!Összevásároltátok a legjobb magyarokat évről-évre, légiósok jöttek-mentek idén is, de nem bírtok egy ütőképes csapatot kiállítani még magyar szinten se.Nektek úgy kellene alázni a magyar csapatokat ahogy a Galatasaray alázott titeket a Eurocup-ba!

   
 • 115Heraklith90 2016február21.20:34ÚjVálasz

  Pórnak is mennie kell, vagy ráér majd csütörtökön?

   
 • 114adsl4653262016február21.20:34ÚjVálasz
  Idézet: hajrabereny
  Igazából nem szóltam hozzád, te szolnoki hulladék, de most hogy így felveted, bizony tényleg nagy örömöt szerzett nekem is, és a hazai kosárszerető emberek 90 %-nak a Körmend!
  ...

  Szeretnél ilyen hulladék lenni!

   
 • 113ciri122016február21.20:32ÚjVálasz

  Bravo Mte! Gratulalok a Szolnoknak is,ez igazi kupadonto volt,mind a palyan,mind a lelaton! Ez Kormend!

   
 • 112Toto112016február21.20:32ÚjVálasz
  Idézet: James11
  Teljesen egyértelműen kijelenthető:
  Ár-érték arányban Magyarország legrosszabb csapata:
  SZOLNOKI OLAJ KK
  ...

  Ergin Ataman nem ezt mondana. En az o szavara jobban adnek, mint egy Olaj-gyulolo emberere, aki meg ilyenkor is ossza az eszt.

  A Crvena zvezda az elodontoben bukott el a kupaban. Ez hogy lehet? Ar-ertek aranyban akkor nyilvan a legrosszabb lehet Szerbiaban, de azert a Euroliga Top16-ba meg tovabbjutottak. Erdekes, ugye?

   
 • Hatalmas gratula Körmendre, brutálisan jo a csapatotok! Nagyon jo kis döntő volt semlegesként nézve! Mindenesetre az a 6(!!!!!) magyar pont elszomorító:/
  Na mind1 végre nem a Szolnok nyert!
  SKC!

   
 • 110atibacsi2016február21.20:30ÚjVálasz
  Idézet: egyszolnoki
  Nehéz lesz egy ilyen csalódás után talpraállítani a csapatot. Mi akkor vagyunk jók ha jönnek a triplák ha nem lásd a mai második félidőt végünk.
  ...

  A lusta, elkényelmesedett csapatok nem szeretnek labda nélkül futkorászni, akárcsak a magyar focisták. Az olyan alantas. "Fusson más vazze!" Csak triplával pedig nem lehet nyerni, ezt én is tudom, pedig nem vagyok a sportág zsenije. Alázat nélkül nincs győzelem, meg persze ész nélkül sincs. Palánk alatt nullák voltunk úgy, hogy átlagban egy fejjel magasabbak voltunk? Ugyan ... Taktikai vereség volt ez főleg, de minden szegmensben felül múltak a körmendiek. Akartak győzni, mi pedig úgy gondoltuk, ez alanyi jogon jár nekünk, Mert, mi többet keresünk, és mi vagyunk a jobbak. Na!

   
 • 109nb-x2016február21.20:29ÚjVálasz

  Xtra volt a Körmend, Peti bealudt nem váltott a négy kicsi ellen.

   
 • 108egyszolnoki2016február21.20:26ÚjVálasz
  Idézet: tmmate
  Ez egy marhaság! Gondold át még egyszer!
  ...

  Ne foglalkozz a tahóval!

   
 • 107bp0012016február21.20:25ÚjVálasz
  Idézet: James11
  Teljesen egyértelműen kijelenthető:
  Ár-érték arányban Magyarország legrosszabb csapata:
  SZOLNOKI OLAJ KK
  ...

  nafene:) mert mennyit ér egy Olaj keret és mennyit egy körmendi keret vagy egy paksi keret? Azt sem tudod mit írtál le.

   
 • 106James112016február21.20:24ÚjVálasz
  Idézet: tmmate
  Ez egy marhaság! Gondold át még egyszer!
  ...

  Átgondoltam!
  Baszki megint az Olaj jött ki!

   
 • 105egismte2016február21.20:22ÚjVálasz

  MTE HOZD EL A KUPÁT!! Óriási volt! Ne arcoskodjunk a kupagyőzelem után, hanem büszkén örüljünk!
  Köszönjük a gratulációkat, ajánlom minden kommentelő figyelmébe! Így is lehet!!!

   
 • 104tmmate2016február21.20:21ÚjVálasz
  Idézet: James11
  Teljesen egyértelműen kijelenthető:
  Ár-érték arányban Magyarország legrosszabb csapata:
  SZOLNOKI OLAJ KK
  ...

  Ez egy marhaság! Gondold át még egyszer!

   
 • 103Heraklith90 2016február21.20:21ÚjVálasz
  Idézet: James11
  Hol vagy sárgahugggggyyyy????????????????????????
  Hol?Hol?Hol?????
  Gyere magyarázd el.....tegnap edzőmeccs Pécs ellen....Jones Boriszov Burell cseresor a TóthNorbi Ferencz Lakosa ellen.....
  ...

  B-) Nem ér rá, biztos a helyszínen ünnepli a nagy csapatot!

   
 • 102James112016február21.20:21ÚjVálasz
  Idézet: hefti1963
  Szép volt fiúk,igazi férfi munka volt!
  Kupagyőztesek vagyunk!!!!!
  Köszönjük a gratulációkat,már ki voltunk éhezve.
  ...

  Nem csak a Galatasaray játszott macska-egér játékot ezzel a hulladék csapattal!!!

   
 • 101egyszolnoki2016február21.20:21ÚjVálasz
  Idézet: smallball
  Eszetekbe ne jusson kikapni Egerszegen! :-D Szeretnénk utolérni őket... SKC!
  ...

  Nehéz lesz egy ilyen csalódás után talpraállítani a csapatot. Mi akkor vagyunk jók ha jönnek a triplák ha nem lásd a mai második félidőt végünk. Nincs egyáltalán centerjátékunk és ezt az ellenfél jó edzői látják már,teljesen behúzódnak a védők a palánk alá és ha nem megy a 3-as akkor az van mint a Körmend ellen. Plusz egy jóval pihentebb ZTE lesz az ellenfél.

   
 • 100James112016február21.20:19ÚjVálasz

  Teljesen egyértelműen kijelenthető:
  Ár-érték arányban Magyarország legrosszabb csapata:
  SZOLNOKI OLAJ KK

   
 • 99tmmate2016február21.20:18ÚjVálasz
  Idézet: adsl465326
  Az olasz bort ajándékba kaptam,most bontottam fel.Egyébként a Villányi Cabernet Savignon a kedvencem,az vetekszik a világ legjobb boraival.
  ...

  Kóstold meg a Koch Hajósi Cabernet Savignon-t. Meg fogsz lepődni. Ár-érték arány fele a többi nagymenőhöz képest! Nagyon ajánlom, nem fogsz csalódni!

   
 • 98hajrabereny2016február21.20:18ÚjVálasz
  Idézet: adsl465326
  Te meg most örülj te tetves féreg,jó napot szerzett neked az Olaj!Jászberény szégyene!
  ...

  Igazából nem szóltam hozzád, te szolnoki hulladék, de most hogy így felveted, bizony tényleg nagy örömöt szerzett nekem is, és a hazai kosárszerető emberek 90 %-nak a Körmend!
  Remélem, hogy a bajnoki címetek sem fog összejönni, mert az újabb öröm lenne a magyar kosaras társadalomnak.

   
 • 97Heraklith90 2016február21.20:18ÚjVálasz
  Idézet: atibacsi
  ... Egyébként meg Magyar Kupa döntő volt! Uraim! Nézzük meg, mennyi magyar is kosár született? Nevetséges ez így! Na, majd a válogatott mérkőzései után ezt is elemezhetjük!
  ...

  Nálad a pont!!! Megéri az olajka nemzetközi szereplésének oltárán szétbarmolni a Magyar bajnokságot! Gratulálok!

   
 • 96hefti19632016február21.20:17ÚjVálasz

  Szép volt fiúk,igazi férfi munka volt!
  Kupagyőztesek vagyunk!!!!!
  Köszönjük a gratulációkat,már ki voltunk éhezve.
  A három meccsünk közül a döntő lett a legsimább,nem hittem volna,hogy eljutunk a végéig,de sikerült.
  MTE!!!!!

   
 • 95lufi2016február21.20:16ÚjVálasz
  Idézet: adsl465326
  Az olasz bort ajándékba kaptam,most bontottam fel.Egyébként a Villányi Cabernet Savignon a kedvencem,az vetekszik a világ legjobb boraival.
  ...

  Erre gondoltam. Nekem az a kedvenc.

   
 • 94James112016február21.20:14ÚjVálasz

  Hol vagy sárgahugggggyyyy????????????????????????
  Hol?Hol?Hol?????
  Gyere magyarázd el.....tegnap edzőmeccs Pécs ellen....Jones Boriszov Burell cseresor a TóthNorbi Ferencz Lakosa ellen.....
  Nyomás nyomás!!!!

   
 • 93Kuvasz2016február21.20:14ÚjVálasz

  Nagy gratula a Körmendnek, Dávid ne sírj!

   
 • 92lufi2016február21.20:13ÚjVálasz

  Kicsit elgondolkodtam,hogy akkor mi volt az Eurocup? Kicsúszott eredmény talán? Vagy most ez egy kisiklás?A nagy gond akkor jönne Szolnokra,ha a bajnokság sem lenne meg,a vele járó dolgokkal. Akkor sokan elgondolkoznának....

   
 • 91smallball2016február21.20:13ÚjVálasz
  Idézet: egyszolnoki
  Ilyen egy kupa ahol nincs lehetőség javítani.Más egy bajnoki döntő ahol háromszor kell valakinek nyerni ahhoz ,hogy bajnok legyen ott lehet javítani.
  ...

  Eszetekbe ne jusson kikapni Egerszegen! :-D Szeretnénk utolérni őket... SKC!

   
 • 90szaller2016február21.20:13ÚjVálasz

  Edzői nyilatkozatok nem lesznek?

   
 • 89tmmate2016február21.20:11ÚjVálasz
  Idézet: atibacsi
  Sajnos nálam elszakadt a cérna! Szegény feleségem csendben figyelte az őrjöngésemet, most hozzám sem mer nagyon szólni, pedig fegyelmezett ember vagyok a hétköznapokban. Szép estét!

  ...

  Kérlek, ne őrjöngj! Még akkor se, ha igazad van. Hiányzik Neked egy infarktus? Gondolj szegény feleségedre!
  Egyébként "alföldi parasztként" tiszta szívből gratulálok a Körmendnek a nagyon megérdemelt győzelemhez.
  Nem esik jól a vereség, pedig mi itt Szolnokon sokkal jobban hozzá vagyunk szokva, mint a magyar mezőny. Csalódás ami történt, de nagyon benne volt már az Alba ellen is.
  Jó lenne, ha szurkolótársaim nem ekéznék Milosevicset egy olyan idény után, amikor a hátán vitte ezt az érthetetlenül összerakott csapatot. Amúgy Keller azért nem dob többet, mert nincsen centerjátékunk. Eleve így készültünk az idényre. Így aztán ha bemegy nyerünk, ha nem veszítünk. Ilyen egyszerű.
  Az ilyen edző, aki most a Körmendnél van, ezt látja. Nem értem Jones játékát és tartását sem. Látjuk, hogy a teljesítménye nulla, amióta itt van. Lehet, hogy Vrbanc segíthetett volna?

   
 • 88atibacsi2016február21.20:11ÚjVálasz

  ... Egyébként meg Magyar Kupa döntő volt! Uraim! Nézzük meg, mennyi magyar is kosár született? Nevetséges ez így! Na, majd a válogatott mérkőzései után ezt is elemezhetjük! Mert, ne legyenek kétségeink! Nagyjaink valószínűleg műttetik magukat nyáron, hogy a pénzes szezonra már rendben legyenek. A lelkesek játéka pedig kevés lesz, mert csapataikban annyit dobnak az év folyamán, mint ma is.

   
 • 87szaller2016február21.20:10ÚjVálasz
  Idézet: MNML
  Vicc amit a birók műveltek... Első félidőben minket nyomtak,úgy hogy már én éreztem kellemetlenül magam,a másodikban meg a körmendet,úgy hogy rossz volt nézni..
  ...

  Úgy tudom, hogy minden évben indul képzés, ha ennyire szakértő vagy, akkor el lehet menni. Talán néhány éven belül megreformálhatod a hazai játékvezetést. Nem fújták szét a meccset, hagyták a kemény játékot, és az eredményre meg aztán végképp semmi befolyásuk nem volt.

   
 • 86adsl4653262016február21.20:09ÚjVálasz
  Idézet: lufi
  Vannak itthon is jó merlotok. Én cabernet savignont ittam,de csak 1 pohárral.
  ...

  Az olasz bort ajándékba kaptam,most bontottam fel.Egyébként a Villányi Cabernet Savignon a kedvencem,az vetekszik a világ legjobb boraival.

   
 • 85egyszolnoki2016február21.20:08ÚjVálasz
  Idézet: bp001
  és akkor nagyon finoman fogalmaztál... az a 19 egy szurkolói rigmussal élve "kurva gyenge".

  ...

  Ilyen egy kupa ahol nincs lehetőség javítani.Más egy bajnoki döntő ahol háromszor kell valakinek nyerni ahhoz ,hogy bajnok legyen ott lehet javítani. El kell felejteni már ezt a meccset most leblokkoltunk a második félidőben ,készülni kell tovább a bajnokságra. Szerdán valószínű megint egy zakó.

   
 • 84bp0012016február21.20:07ÚjVálasz
  Idézet: rostas70
  Teljesen hasonlóan fagyott le az Olaj a második félidőben, mint három éve az Alba elleni döntőben.
  ...

  Nekem is az a meccs jutott eszembe. Sőt a körmend rohanása is hasonló volt az akkori Albáéhoz. És akkor is ezt mondák sokan, hogy háromszor megverni nehéz lesz és tudjuk mi lett a vége :) A Körmend eddig kettőből kétszer nyert az Olaj ellen. Idén nem lesz söprés a bajnokságban (ami nem is baj). Óriásit változott helyzet tavalyhoz képest, pedig az Olaj szerintem nem lett sokkal gyengébb csapat. Viszont több csapat is sokat erősödött.

   
 • 83James112016február21.20:07ÚjVálasz
  Idézet: MNML
  mindenkit megveszünk? Kikre gondolsz? A 4 magyar játékosra? Vagy a forma 1-es kocsikat megszégyenítő Borisov-ra?
  ...

  Ti írtátok ki bakker rohadtnagy drapériária nagyképűen...már erre sem emlékszel???
  Hol voltál hovajársz meccsre???

   
 • 82szaller2016február21.20:05ÚjVálasz
  Idézet: csocsa
  H=J
  ...

  Jahrá ASE? :)

   
 • 81fehervari222016február21.20:05ÚjVálasz
  Idézet: rostas70
  Teljesen hasonlóan fagyott le az Olaj a második félidőben, mint három éve az Alba elleni döntőben.
  ...

  Háromszor nem kell egymás után, csak kétszer. Elveszed a pályaelőnyt, majd utána nyersz otthon, aztán már mindenki nyerheti a hazait.

   
 • 80lalinykk2016február21.20:05ÚjVálasz

  A nyagy szolnok :) :) :) :)
  Vicces hogy ez az agyon marketingezett csapat mégsem tudott győzedelmeskedni! :)
  Gratuláció a Körmednek! Óriásit játszottak!
  Mindenesetre jó volt látni, hogy a nagy szolnok elbukik es mégsem annyira jó ammennyire tartják!! :) :)

   
 • 79egis2016február21.20:04ÚjVálasz

  Csodás estét szereztek a fiúk!!!
  Lesz valahol ünneplés?

   
 • 78szolnoksport2016február21.20:04ÚjVálasz

  Gratulálok a Körmendnek, teljesen megérdemelték a győzelmet. Ezzel a mai meccsel végérvényesen be lettünk árazva. Nyugodtan kijelenthetjük, hogy nem mi vagyunk Magyarország legjobb csapata, a fél NB 1 elvert már minket. A legnagyobb gond az, hogy sztem Milo-t sem fogjuk tudni megtartani így.

   
 • 77smallball2016február21.20:04ÚjVálasz
  Idézet: rostas70
  Teljesen hasonlóan fagyott le az Olaj a második félidőben, mint három éve az Alba elleni döntőben.
  ...

  Nem muszáj háromszor egymás után, elég lesz ötből háromszor.... ;-)

   
 • 76bp0012016február21.20:02ÚjVálasz
  Idézet: lufi
  A számszerű eredményt most nézegetem. 55 pont......második félidőben 19.... az Olajtól. Itthon ez nagyon karcsúnak tűnik.
  ...

  és akkor nagyon finoman fogalmaztál... az a 19 egy szurkolói rigmussal élve "kurva gyenge".

   
 • 75lufi2016február21.20:00ÚjVálasz
  Idézet: adsl465326
  Mondjuk ehhez azért kellett 3 deci merlot is.Ritkán szoktam ehhez folyamodni,de most kivételt tettem.Jó volt a merlot,olasz bor volt.
  ...

  Vannak itthon is jó merlotok. Én cabernet savignont ittam,de csak 1 pohárral.

   
 • 74rostas702016február21.19:59ÚjVálasz

  Teljesen hasonlóan fagyott le az Olaj a második félidőben, mint három éve az Alba elleni döntőben. Akkor a bajnokságban is bebukták a végét, érdekes lehet most is a helyzet, nagyon oda kell figyelniük. Továbbra is ők a favoritok, mert azért háromszor egymás után nehéz lesz megverni őket, de ez a mai totális betli a második félidőben, egy Dickerson nélküli, majdnem négyemberes ellenféllel szemben, elgondolkodtató.

  A Körmendnek természetesen jár a nagy elismerés.

   
 • 73bp0012016február21.19:58ÚjVálasz
  Idézet: adsl465326
  Tiszta szívből gratulálok a Körmendnek! Nem bennem keserűség,egyszer minden sorozat véget ér.Sokáig voltunk a napos oldalon és többször nyertünk a Körmend ellen,most revánsot vettek.
  ...

  Szerintem nincs is igazi centerünk mióta elment Natyazko. Ez látszódott a nemzetközi meccseken is idén (Somogyit hagyjuk). A Körmend sincs ebből a szempontból túl rózsás helyzetben, de nekik legalább van egy Duinkerük.

   
 • 72faradtolaj2016február21.19:57ÚjVálasz
  Idézet: HajraBP
  +1
  ...

  +1

   
 • 71MNML2016február21.19:57ÚjVálasz
  Idézet: James11
  Zászlóshajó.. egymilliárd..jurókáp..szalaynyergesmkosz...magyarposvány...mindenkitmegveszünk..
  PikkendrollPeti....Voja....profitálaválogatott...neszeneked szopóálarc!!!!
  ...

  mindenkit megveszünk? Kikre gondolsz? A 4 magyar játékosra? Vagy a forma 1-es kocsikat megszégyenítő Borisov-ra?

   
 • 70egyszolnoki2016február21.19:57ÚjVálasz

  Gratulálok a Körmendnek a kupagyőzelemhez megérdemelték.
  Megkérek minden szolnokit,hogy ne üljetek fel itt néhány majom provokációjának!

   
 • 69Kistucsok2016február21.19:56ÚjVálasz
  Idézet: Heraklith90
  Inkább ittátok volna el azt a sok pénzt...
  ...

  Ha ti is el ittátok volna annak idején,akkor nem lettetek volna csődközelben!

   
 • 68lufi2016február21.19:55ÚjVálasz

  A számszerű eredményt most nézegetem. 55 pont......második félidőben 19.... az Olajtól. Itthon ez nagyon karcsúnak tűnik.

   
 • 67vizes8as2016február21.19:55ÚjVálasz
  Idézet: krapulax
  kösz a Szolnoknak egy országot tett boldoggá.
  ...

  ott a pont :-)

   
 • 66atibacsi2016február21.19:55ÚjVálasz
  Idézet: adsl465326
  Mondjuk ehhez azért kellett 3 deci merlot is.Ritkán szoktam ehhez folyamodni,de most kivételt tettem.Jó volt a merlot,olasz bor volt.
  ...

  Sajnos nálam elszakadt a cérna! Szegény feleségem csendben figyelte az őrjöngésemet, most hozzám sem mer nagyon szólni, pedig fegyelmezett ember vagyok a hétköznapokban. Szép estét!

   
 • 65adsl4653262016február21.19:55ÚjVálasz
  Idézet: hajrabereny
  Óriásgratuláció Körmendre Jászberényből!
  Megérdemelt siker!
  ...

  Te meg most örülj te tetves féreg,jó napot szerzett neked az Olaj!Jászberény szégyene!

   
 • 64rimo2016február21.19:54ÚjVálasz

  Gratulálok az MTE játékosainak, edzőinek szurkolóinak! A külföldiek közötti különbség döntött. A vége ngyon simaliba verzió lett!

   
 • 63James112016február21.19:53ÚjVálasz

  Zászlóshajó.. egymilliárd..jurókáp..szalaynyergesmkosz...magyarposvány...mindenkitmegveszünk..
  PikkendrollPeti....Voja....profitálaválogatott...neszeneked szopóálarc!!!!

   
 • 62Heraklith90 2016február21.19:53ÚjVálasz

  Inkább ittátok volna el azt a sok pénzt...

   
 • 61csak2016február21.19:52ÚjVálasz

  Boriszov,jones, takarodjatok a picsába.szégyen gyalázat az egész!

   
 • 60vizes8as2016február21.19:52ÚjVálasz
  Idézet: Toto11
  Ahogy láttam elég sok egymeccses buzdította a körmendieket, hátrahagyva a tanyát. :D
  ...

  Fáj a vereség :-) :-) :-) :-) :-)

   
 • 59wind2016február21.19:52ÚjVálasz

  Somogyi hiánya döntő volt.... :)

   
 • 58adsl4653262016február21.19:50ÚjVálasz
  Idézet: atibacsi
  Így kell higgadtan reagálni! +1
  ...

  Mondjuk ehhez azért kellett 3 deci merlot is.Ritkán szoktam ehhez folyamodni,de most kivételt tettem.Jó volt a merlot,olasz bor volt.

   
 • 57Kistucsok2016február21.19:50ÚjVálasz
  Idézet: HajraBP
  Szerintem érdekeljen, mert nagyon nyögvenyelősen sikeredett nyernetek ellenük.
  ...

  A végeredmény számít mindig.A többi csak rizsa!

   
 • 56vizes8as2016február21.19:50ÚjVálasz

  Kupagyőztes!Kupagyőztes!Kupagyőztes!MTE!MTE!MTE!

   
 • 55MNML2016február21.19:50ÚjVálasz

  Vicc amit a birók műveltek... Első félidőben minket nyomtak,úgy hogy már én éreztem kellemetlenül magam,a másodikban meg a körmendet,úgy hogy rossz volt nézni.. Nem értem miért ilyen szar a birói képzés itthon...hányinger.. pedig különösebb tehetség nem kell hozzá,szerintem ha random 3 embert kijelöltek volna a nézzőtérről azok levezénylik rendesen a meccset...
  A másik,hogy mit keres még nálunk Borisov? Oda-vissza verték a körmendi idegenlégió játékosai. Vicc amit művel ő is.
  A játékunk meg sajnos a 4.dik negyedre csak céltalan vergődés lett,pedig addig jól játszottunk még a bírói agyrém ellenére is.
  Végezetül grat körmendnek , mi meg felejtsük el ezt a Benny Hill komédiát.
  U.I. mire ekkora az arc körmenden idén? Pakson ,Fehérváron nem volt ekkora amikor ott ment a szekér igazán..SŐŐT..
  Üdv és kellemes estét!

   
 • 54HajraBP2016február21.19:48ÚjVálasz
  Idézet: Kistucsok
  Közben halkan jegyzem meg,hogy kit érdekel a mafc??
  ...

  Szerintem érdekeljen, mert nagyon nyögvenyelősen sikeredett nyernetek ellenük.

   
 • 53atibacsi2016február21.19:47ÚjVálasz
  Idézet: adsl465326
  Tiszta szívből gratulálok a Körmendnek! Nem bennem keserűség,egyszer minden sorozat véget ér.Sokáig voltunk a napos oldalon és többször nyertünk a Körmend ellen,most revánsot vettek.
  ...

  Így kell higgadtan reagálni! +1

   
 • 52hajrabereny2016február21.19:46ÚjVálasz
  Idézet: basketboy
  A hétvégén nem láttuk a Jászberényt játszani, hol is voltak?
  ...

  Totókának termeltük a mosogatnivalót.

   
 • 51bakimvp2016február21.19:46ÚjVálasz

  Gratula az MTE-nek. Örültünk a győzelmüknek rendesen, de egy négyszeri hosszabbítás még jobb lett volna. A három amcsi nagyot játszott, és szokása szerint megint a második félidőben volt jobb a Körmend. Azért a Paks-Sopron-Szolnok soron átmenni nem semmi.

   
 • 50adsl4653262016február21.19:46ÚjVálasz

  "Gondolom az Olajnál magukba néznek kicsit,mert jöhetnek még meglepetések"

  Én is így gondolom!

   
 • 49Icebear2016február21.19:46ÚjVálasz
  Idézet: wind
  Ennyire savanyú a szőlő pajti????? :))))
  Gratuláció hol marad??? :))))
  ...

  Nagyon nagy gratula Szolnokiként a Körmendnek!!!

   
 • 48HajraBP2016február21.19:45ÚjVálasz
  Idézet: krapulax
  kösz a Szolnoknak egy országot tett boldoggá.
  ...

  +1

   
 • 47adsl4653262016február21.19:44ÚjVálasz
  Idézet: Tik1
  Ez is egy jo meccs volt. Fordulatos, izgalmas. Gratulálok a Körmendnek a győzelemhez.
  ...

  Tiszta szívből gratulálok a Körmendnek! Nem bennem keserűség,egyszer minden sorozat véget ér.Sokáig voltunk a napos oldalon és többször nyertünk a Körmend ellen,most revánsot vettek.Óriási edzői húzásokra amit Cizmic lépett,Pór nem tudott érdemben reagálni.Persze a tiszta dobásokat nem az edzőnk hagyta ki,mint ahogy arról sem tehetett hogy Milosevics teljesen formán kívül van.Olyan hibákat vétett,amit eddig nem láttam tőle,teljesen el volt bizonytalanodva,szerintem nem jött ki jól a sérüléséből.Az az igazság Voja sincs bombaformában,tiszta dobóhelyzeteket nem szokott ő elhibázni.Most előjöttek a csapatunk gyengéi,ami már majdnem vereséghez vezetett a Fehérvár ellen,de akkor ott még mi jöttünk ki jobban.Miről is van szó: totálisan gyenge centereink vannak,nem lehet nekik egyszerüen bejátszani a labdákat,mert úgysem tudják megoldani.Az utolsó ilyen centerünk anno Ivkovics volt.Őnála nem volt ritka amikor 30 pontokat dobált,sokszor észrevétlenül,fű alatt.Sajnos azóta nyomokban sincs ilyen center nálunk.Mindenki azt szajkózza milyen erős a csapatunk,de kérdem én kik azok a játékosok akikre gondolnak ? Szürke mind.
  Mégegyszer gratulálok az MTE-nek a kupagyőzelemhez,ami semmit nem ér ha nem indulnak ősszel a nemzetközi kupák valamelyikében.Nekünk pedig marad a tanulság és koncentrálni kell a bajnokságra.Szerdán megint nem lesz nekünk egyszerű.megyünk a ZTE-hez,az sem lesz egyszerű és még akkor finoman fogalmazok.CSAK AZ OLAJ!

   
 • 46lufi2016február21.19:43ÚjVálasz

  Jó meccs volt ez is,bár az Alba ellenin jóval jobban játszott az Olaj. Meglepő azért a végeredmény,mert ez a Körmend hiányos is volt,meg alapból is gyengébb kicsit.Nagy gratula a Körmendnek is,mert nagyon jól kihasználták a pillanatnyi lehetőséget.Gondolom az Olajnál magukba néznek kicsit,mert jöhetnek még meglepetések.

   
 • 45csocsa2016február21.19:43ÚjVálasz
  Idézet: csocsa
  Elmondhatjuk,hogy a kupagyőztestől kaptunk ki az első meccsen.Nagy-nagy gratuláció Körmendre!HAHRÁ ASE!!!
  ...

  H=J

   
 • 44hajrabereny2016február21.19:43ÚjVálasz
  Idézet: krapulax
  kösz a Szolnoknak egy országot tett boldoggá.
  ...

  +1

   
 • 43doublex2016február21.19:43ÚjVálasz

  Nincs itt baj, az Olajnak nem a csoki kupában kell bizonyítani! Hajrá Olaj!

   
 • 42huk722016február21.19:43ÚjVálasz

  Rossz előjel szolnoki oldalról. Évek óta aki nyeri a kupát, behúzza a bajnokságot is.
  Grat. Körmendre.

   
 • 41ZTErulez2016február21.19:42ÚjVálasz

  Gratulálok a Körmendnek! Kicsit fáraszthattátok volna még a Szolnokot, mondjuk egy 3 hosszabbításos meccset el tudtam volna képzelni... :)

   
 • 40csocsa2016február21.19:42ÚjVálasz

  Elmondhatjuk,hogy a kupagyőztestől kaptunk ki az első meccsen.Nagy-nagy gratuláció Körmendre!HAHRÁ ASE!!!

   
 • 39Kistucsok2016február21.19:42ÚjVálasz
  Idézet: HajraBP
  Gratula a Körmendnek!
  Élmény lesz olvasni a nagyképű olaj szurkolók(80%) kommentjeit!
  (közben halkan megjegyzem, hogy a Mafc négyszeres hosszabbításban verte a Nyíregyet)
  ...

  Közben halkan jegyzem meg,hogy kit érdekel a mafc??

   
 • 38monalisa632016február21.19:41ÚjVálasz

  "Külsősként" gratulálok a Körmendnek! Hatalmas csatában, nagyon jó játékkal nyert a nemzetközi kupákban "pallérozódott" Szolnok ellen.
  (De ha nem gond, továbbra is Hajrá Albacomp!)

   
 • 37bp0012016február21.19:41ÚjVálasz

  Grat Körmendre!
  A második félidőben egyértelműen jobbak és motiváltabbak voltak. Ez utóbbi pedig elengedhetetlen a győzelemhez. Sajnos az Olajban ezt ma nem láttuk. Itt nem volt fáradtság, sem utazás, mint kifogás, szóval ez ma a Körmendé volt. Megérdemlik a kupát, rég vártak már erre gondolom.

  Kicsit olyan a kép mint három éve, annyi különbséggel, hogy most négy csapat is versenyben lehet a bajnoki címért. A Körmend már kétszer simán verte az Olajt. Milosevicset leszámítva nem látom azt, hogy az Olajba jobb légiósok lennének és ezt a mai meccs is bizonyította. A erősebb magyar mag meg lehet kevés lesz a bajnokságban is...

  Hajrá Olaj!

   
 • 36Csakegyszurkolo2016február21.19:41ÚjVálasz

  Grat Körmendre! Igazi csapatmunka volt náluk az egész hétvégén !
  Mi nem tudtuk feldolgozni Somogyi hiányát :D!

   
 • 35atibacsi2016február21.19:41ÚjVálasz
  Idézet: faradtolaj
  "Kérem vissza az amatőr időket szolnoki fiatalokkal, a régi hangulatot, és mindent, amiről szólt ez az egész a 90- es években! "

  Hoppá, nocsak.
  Erről ugatok régóta: én is azt kérem vissza.
  ...

  Akik nemcsak sportszakmai szinten értékelik ezt a játékot, ezt már régóta emlegetik. Vajon miért hallani a cipők csikorgását hónapok óta a meccseken? Nincs lelki oldala, kötődése az egésznek, nincs pszichés kielégülés egy- egy meccs után ... Nincs dob, ordítás, készülődés ... Nincs semmi, csak óvatos úri tapsocska. Ennyi!

   
 • 34fkc01022016február21.19:40ÚjVálasz
  Idézet: faradtolaj
  Vagy edzőt akartak buktatni.
  ...

  Vagy csak engedték őket nyerni, mert már unták, hogy mindig ők nyernek haha

   
 • 33faradtolaj2016február21.19:38ÚjVálasz
  Idézet: Heraklith90
  Ebből nagy égés lett gyerekek! Ezzel a kerettel simán be kellett volna húzni a kupát! Biztos fáradtak voltatok!
  ...

  Vagy edzőt akartak buktatni.

   
 • 32HajraBP2016február21.19:38ÚjVálasz

  Gratula a Körmendnek!
  Élmény lesz olvasni a nagyképű olaj szurkolók(80%) kommentjeit!
  (közben halkan megjegyzem, hogy a Mafc négyszeres hosszabbításban verte a Nyíregyet)

   
 • 31Heraklith90 2016február21.19:37ÚjVálasz

  Ebből nagy égés lett gyerekek! Ezzel a kerettel simán be kellett volna húzni a kupát! Biztos fáradtak voltatok!

   
 • 30Race2016február21.19:37ÚjVálasz

  aleksic takarodj....ugye ugye...
  Körmendnek Grat Szolnokról.

   
 • 29fehervari222016február21.19:37ÚjVálasz

  Szép volt Körmend, nagy gratula!

   
 • 28faradtolaj2016február21.19:37ÚjVálasz
  Idézet: atibacsi
  Elvittétek a MIX-em utolsó meccsét!!! Már csak ez kellett volna! Lapát az egész túlfizetett elkényelmesedett bagázs! Milo és Voja kivételével menjen az egész halvérű banda.
  ...

  "Kérem vissza az amatőr időket szolnoki fiatalokkal, a régi hangulatot, és mindent, amiről szólt ez az egész a 90- es években! "

  Hoppá, nocsak.
  Erről ugatok régóta: én is azt kérem vissza. Akkor már csak Nyergesnek kell szólni.

   
 • 27Kistucsok2016február21.19:36ÚjVálasz
  Idézet: Falcoalazas
  Grat a Körmendnek !!

  Báder Marci már gusztustalan módon szopkodta a Szolnok faszát az egész közvetítés alatt.
  ...

  Ti meg a pécsieket szopkodtátok!

   
 • 26atibacsi2016február21.19:35ÚjVálasz
  Idézet: atibacsi
  Elvittétek a MIX-em utolsó meccsét!!! Már csak ez kellett volna! Lapát az egész túlfizetett elkényelmesedett bagázs! Milo és Voja kivételével menjen az egész halvérű banda.
  ...

  És, gratulálok a körmendieknek!

   
 • 25smallball2016február21.19:34ÚjVálasz

  Egyet viszont nem értek, McKinney jól játszott, de nálam Wesley volt az MVP... :-)

   
 • 24atibacsi2016február21.19:34ÚjVálasz

  Elvittétek a MIX-em utolsó meccsét!!! Már csak ez kellett volna! Lapát az egész túlfizetett elkényelmesedett bagázs! Milo és Voja kivételével menjen az egész halvérű banda. egy fejjel magasabbak vagyunk, és nincs palánk alatti figuránk? Keller? Mondjuk már ki a k.rva életbe, az ALBA csapatában ezerszer jobb volt! Elfelejtett dobni, gyűrűre támadni. Boriszov innen akar jó fizetéssel nyugdíjba menni! Jones fos, vicc, és a többi igazolás is! Mi ez? Kérem vissza az amatőr időket szolnoki fiatalokkal, a régi hangulatot, és mindent, amiről szólt ez az egész a 90- es években! Szégyellje magát az egész társulat! Lehet, holnap én is így teszek, de most engedtessék meg, rohadt ideges vagyok! Bocsi a nálam higgadtabbaktól!

   
 • 23xBenx2016február21.19:34ÚjVálasz
  Idézet: Toto11
  Ahogy láttam elég sok egymeccses buzdította a körmendieket, hátrahagyva a tanyát. :D
  ...

  Kit buzditottak volna toto kutya? Az alföldi parasztokat? Húzd be szépen a farkad aztán takarodj. Vagy csak szopd le magad.

   
 • 22sanyitata2016február21.19:33ÚjVálasz

  Gratulálok a körmendieknek a kupa megnyeréséhez, csapatunknak pedig a 2. hely megszerzéséhez.
  Nagyon szomorú vagyok, de a 2. félidőbeli játék alapján nem is érdemeltünk volna győzelmet, rengeteg dobóhivával játszottunk, szétesett játékunk. A bajnoki címmel fogunk "vígasztalódni".
  Szerintem most majd jönnek a fröcsögők.Hajrá Olajka!

   
 • 21papajozsi2016február21.19:32ÚjVálasz

  Gratuláció a Körmendnek a kupa megnyeréséhez !
  Megérdemelték ! mind a 3 napon vesztes meccseket hoztak vissza - és nyertek !

  Az OLAJ az első két negyedben játszott elfogadhatóan.
  RENGETEG DOBÁS KIMARADT !!!!!!
  Nem csapatként játszottak; a II. - III. negyedre szétestek !!!!!
  Vojvoda 1 / 7; Boriszov 0 / 4 ; Milosevics 0 / 5 ; Burell 3 / 9 ......... a tripladobások.......

  Ettől függetlenül hajrá OLAAAAAAAAAAAJJJJJJJJJJJJ !!!!!!!!

   
 • 20krapulax2016február21.19:32ÚjVálasz

  kösz a Szolnoknak egy országot tett boldoggá.

   
 • 19Falcoalazas2016február21.19:32ÚjVálasz

  Grat a Körmendnek !!

  Báder Marci már gusztustalan módon szopkodta a Szolnok faszát az egész közvetítés alatt.
  Érdemesebb lett volna valami semleges szakkommentátort hívni
  De a közmédia már csak ilyen

   
 • 18faradtolaj2016február21.19:32ÚjVálasz
  Idézet: Toto11
  Ahogy láttam elég sok egymeccses buzdította a körmendieket, hátrahagyva a tanyát. :D
  ...

  Ahogy láttam, elég savanyú a szőlő. :))))
  "Eurocup"-védekezés...

  ... a Dickerson nélküli, 6 emberes Körmendnél (ebből 1-1 Fepu és Tóth Norbi).
  41-19-es második félidő, LOL! :))

   
 • 17Tik12016február21.19:31ÚjVálasz

  Ez is egy jo meccs volt. Fordulatos, izgalmas. Gratulálok a Körmendnek a győzelemhez.

   
 • 16basketboy2016február21.19:31ÚjVálasz
  Idézet: hajrabereny
  Totóka! Nem is várt senki tőled értelmesebb böfögést. Mars vissza a mosogató mellé, mert a főnököd ideges lesz! :D :D :D
  ...

  A hétvégén nem láttuk a Jászberényt játszani, hol is voltak?

   
 • 15Csakakte2016február21.19:30ÚjVálasz

  Grat !!! Ez szép győzelem volt !

   
 • 14csenge12016február21.19:30ÚjVálasz

  Le a kalappal!!!
  GRAT KÖRMENDRE! Már nem is fáj az elődöntő.
  Várható volt, meg voltak az előjelek, csak a vak nem látta....

   
 • 13Yankee2016február21.19:30ÚjVálasz
  Idézet: Toto11
  Ahogy láttam elég sok egymeccses buzdította a körmendieket, hátrahagyva a tanyát. :D
  ...

  mi van te szánalmas bohóc?Csak nem elfáradt az olajka..?Szenvedj csak te pojáca!

   
 • 12darius2016február21.19:30ÚjVálasz

  Hatalmas gratula a Körmend csapatának! Az egész sorozat egyetlen csapata, amelyik büszkén,emelt fővel térhet haza. Óriási eredmény ez Nektek. Nagyon egyben van a csapatotok, McKinney-Jones is beért úgy látszik, Channels pedig extra. További sok sikert Nektek, jussatok a felsőházba, aztán a döntőbe és legyetek bajnokok. Ha valaki el tudja venni a bajnoki címet a Szolnoktól az a Körmend.
  Gratula még egyszer!
  Hajrá Sopron!

   
 • 11gintas2016február21.19:30ÚjVálasz

  Gratula Körmend! Nagy győzelem! A Szolnok nem bírt a sima 1-1-ező amcsikkal.

   
 • 10hajrabereny2016február21.19:29ÚjVálasz

  Óriásgratuláció Körmendre Jászberényből!
  Megérdemelt siker!

   
 • 9hajrabereny2016február21.19:28ÚjVálasz
  Idézet: Toto11
  Ahogy láttam elég sok egymeccses buzdította a körmendieket, hátrahagyva a tanyát. :D
  ...

  Totóka! Nem is várt senki tőled értelmesebb böfögést. Mars vissza a mosogató mellé, mert a főnököd ideges lesz! :D :D :D

   
 • 8Funkygirl2016február21.19:28ÚjVálasz

  Gratulálok a Körmendnek!!! Megérdemelten nyertek. Hajrá Olaj!!!

   
 • 7smallball2016február21.19:28ÚjVálasz

  Hatalmas gratulációm Sopronból! Igazi csapatotok van, mint már oly sokszor az elmúlt 30 évben. Gratuláció a szurkolóknak is, így kell hajtani egy csapatot, sok tábor tanulhat tőletek...

   
 • 6sopronilaci2016február21.19:24ÚjVálasz

  Gratula Sopronból a megérdemelt aranyhoz!

  Nagyon szimpatikus csapat!

  Hajrá Sopron!

   
 • 5wind2016február21.19:23ÚjVálasz
  Idézet: Toto11
  Ahogy láttam elég sok egymeccses buzdította a körmendieket, hátrahagyva a tanyát. :D
  ...

  Ennyire savanyú a szőlő pajti????? :))))
  Gratuláció hol marad??? :))))

   
 • 4szaller2016február21.19:23ÚjVálasz
  Idézet: Toto11
  Ahogy láttam elég sok egymeccses buzdította a körmendieket, hátrahagyva a tanyát. :D
  ...

  Másra nem tudsz szólni egy szót sem, inkább bújj vissza az odúdba. :)

   
 • 3wind2016február21.19:22ÚjVálasz

  MTE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  KUPAGYŐZTES!!!!!!!!!

   
 • 2Soma2016február21.19:22ÚjVálasz

  SZÉP VOLT FIÚK!!!!

   
 • 1Toto112016február21.19:22ÚjVálasz

  Ahogy láttam elég sok egymeccses buzdította a körmendieket, hátrahagyva a tanyát. :D

   

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!