MK: Piros-fekete döntő lesz vasárnap a kupában

Budapest - Könnyedén masírozott át a Pécsen a címvédő Szolnok.
 
 
 
 
 

MK: Piros-fekete döntő lesz vasárnap a kupában

Budapest - Könnyedén masírozott át a Pécsen a címvédő Szolnok.

Tudd meg gyorsabban a magyar kosárlabda legfontosabb híreit. Klikk és like a Facebook oldalunkat!


A Falcót lesimázó Pécs és az Albát kiejtő Szolnok játszotta a második elődöntőt a SYMA-csarnokban. Sokkal több nézőt ez a mérkőzés sem vonzott…

Anthony Nelsont bokasérülése miatt ezúttal nem is nevezte a PVSK. Hamar egyértelműsítette fölényét a címvédő, 7-2-vel kezdett az Olaj. Eleinte még igyekezett lépést tartani a címvédővel Csirke Ferenc csapata, de aztán az első negyed végére meglógott a Szolnok. Burrell triplájával 17-28 volt az állás.

A második negyedben tovább nyílt az olló. Három perccel a félidő vége előtt Horti előbb sima, majd technikai hibát kapott, Somogyi pedig három büntetőjével 23-51-re módosította az állást. A teljes csarnok ovációval köszöntötte a center pontjait. A félidőben 32-56-ot mutatott a tábla. A nagy kérdések már el is dőltek.

Milosevics triplájával indult a második játékrész, majd 34-64-nél felharsant a „Harminc! Harminc! Harminc!” kórus az Olaj-táborból. A helyzet nem változott a harmadik negyed végéig, amikor is 54-79-re vezetett a Pór-legénység.

A végén már mindenki a lefújást várta. Hogy ne unjunk bele az egészbe, arról Harazin és Somogyi gondoskodott (bár a szolnoki szurkolók igyekeztek elszórakoztatni egymást). A két center a 37. percben „egymásnak ment” a pécsi palánk alatt, aminek az lett a vége, hogy a játékvezetők mindkét játékost kiállították. Burrell duplája zárta a második elődöntőt, ahol nem született meglepetés: a papírformának megfelelően idén is döntős a Szolnok.

Csirke Ferenc, a PVSK edzője: Nyolc percig Európa Kupás csapatnak érezhettük magunkat, addig tudtuk tartani magunkat. Nagyon büszke vagyok a csapatomra, mert sok olyan játékosom van, aki életében nem játszott még ilyen szintű kosarasok ellen. A mi helyzetünkben minden részsikernek örülni kell, és én azt annak tartom, hogy a második félidőt megnyertük. Nagyon készültünk arra, hogy holnap megnyerjük a bronzérmet, ezt a célunkat azonban most nagyon megnehezíti, hogy Harazin Tamást elvesztettük.

Pór Péter, a Szolnok edzője: A mi águnkon az első meccs volt a nehezebb, ez a mai a könnyebb. Az első negyed végén elhúztunk, onnantól tartottuk ezt az előnyt. A kulcsjátékosokat tudtam pihentetni, 12 emberrel hoztuk le a meccset. Holnap a döntőn nem számít, hogy ki milyen úton jutott el idáig, ott olyan a légkör, úgy dolgozik az adrenalin, hogy annak már nincs jelentősége. Természetesen szeretnénk megnyerni a Magyar Kupát.

 
 

 

 
 • 66faradtolaj2016február21.20:58ÚjVálasz
  Idézet: faradtolaj
  Hogy kinyílt a Közgép-szurkolók csipája megint. :)

  Tipikus egylabdás meccsen, Fortuna istenasszony (meg a ját...
  ...

  Akkor lehet folytatni az észosztást, a magas lóról. :)))

   
 • 65Icebear2016február21.19:15ÚjVálasz

  NAGY GRATULA A KÖRMENDNEK!!!! megérdemeltétek!!!!

   
 • 64hajrabereny2016február21.17:25ÚjVálasz
  Idézet: Funkygirl
  Na jó, elmagyarázom.... Tudod, egy szolnoki sosem fogja éltetni a Falcót, mert köszöni szépen, elégedett a csapatával.
  ...

  Valóban jobban illene ez a nick hozzád. Én akkor is Lehel drukker voltam, amikor bajnokok lettünk '90-ben, és akkor is, amikor utána már nem lehettünk. Akkor is a Berénynek drukkoltam a focimeccseken, amikor a másodosztályban meghatározó csapat voltunk, és akkor is, amikor a megyeibe száműztek minket. Akkor is a JKSE drukkere voltam, amikor ötödikek lettünk, és akkor is szurkolok a meccseken, ha tökutolsók vagyunk. Ezt nevezhetjük lokálpatriotizmusnak, hűségnek, vagy másnak is. Ha csak a siker érdekelne, akkor sz@rnak tartanám magam. De számíthat rám a klub egy szurkolóként, és sok más társamra is. Akkor is, ha most nem megy. Lehet, hogy egyszer bajnokok leszünk, lehet, hogy a megyeibe fogjuk nyomni, de ezt nem itt döntik el a kommentelők. De a gerincem akkor is megmarad. Téged pedig hátha egyszer befogadnak majd abba a fantasztikus szépségű városba, és ott büszke szolnoki leszel. Akkor hátha nicket is váltasz, és nem köpöd le a városod.

   
 • 63Funkygirl2016február21.17:08ÚjVálasz
  Idézet: hajrabereny
  Majd ha egy szolnoki élteti a Falcót, akkor is lesz ekkora pofád te senkiházi? Csókoljátok körbe a berényi árulót, hogy sok sört fizessen nektek.
  ...

  Na jó, elmagyarázom.... Tudod, egy szolnoki sosem fogja éltetni a Falcót, mert köszöni szépen, elégedett a csapatával. Szegény jászberényi viszont semmi örömöt nem kap a városa csapatától és máshová jár kosárlabdát nézni, mert ott tudja élvezni a játékot. Igen, undorító, hálátlan disznó vagyok és szarok a lokálpatriótizmusra magasról. Suttyó is, meg minden negatív jelzőt elbírok magamon ami csak létezik. Azért látom nagyon felkavart ez a tény...... Remélem nem sírsz fel álmodban... Szeretnéd, hogy megváltoztassam a nickem berényiáruló-ra? Nyugodj meg, attól megnyugszol!!!! :-))))))))))))))))

   
 • 62hajrabereny2016február21.16:51ÚjVálasz
  Idézet: adsl465326
  Te idióta takarodj már innen!Jász-Nagykun-Szolnok megye szégyene!Fáradtolaj legalább dunántúli(hogy pontosan ott hová is való,nem tudom)őrajta annyira nem csodálkozom.
  ...

  Majd ha egy szolnoki élteti a Falcót, akkor is lesz ekkora pofád te senkiházi? Csókoljátok körbe a berényi árulót, hogy sok sört fizessen nektek. Semmivel nem tartozunk a Szolnoknak, inkább mesélj az ellopott adóforinjainkról, amiből a csapatotokat loptátok össze. Örülj a pillanatnyi helyzetednek, remélem egy-két éven belül véget ér, és mentek a kukába.

   
 • 61Funkygirl2016február21.15:52ÚjVálasz
  Idézet: hajrabereny
  Most mondhatnám, hogy semmi akadálya, de látod, hogy szókimondó vagyok, és erősen lokálpatrióta, így szerintem nem fog sikerülni. De azért majd megpróbálom.
  ...

  Sok sikert hozzá! És jobbulást a kisgyereknek!!! :-)

   
 • 60adsl4653262016február21.15:50ÚjVálasz
  Idézet: hajrabereny
  Ezelőtt 25 évvel (amikor valószínűleg te még nem is éltél) a jégkorongmeccseken is volt egy-két magadfajta kis áruló, aki átsunnyogott a Fradi táborba, nagy fradistaként.
  ...

  Te idióta takarodj már innen!Jász-Nagykun-Szolnok megye szégyene!Fáradtolaj legalább dunántúli(hogy pontosan ott hová is való,nem tudom)őrajta annyira nem csodálkozom.Te viszont egy elvetemült féreg vagy,nincs rá jobb szó.Csak hogy tudd:a félcsapatot odaadta az Olaj,akkor amikor feljutottatok az A-ba,hogy helytálljatok,ne kelljen szégyenszemre kiesni időnap előtt.Nem vár itt Szolnokon senki hálát,de azért azt sem várjuk hogy a hátunka állítsátok a tőrt.Minden normális jászberényi szurkolótól elnézést kérek,természetesen nem róluk írtam.CSAK AZ OLAJ!

   
 • 59hajrabereny2016február21.15:50ÚjVálasz
  Idézet: Funkygirl
  Mivel írtam, hogy jászberényi vagyok, de nem a JKSE-nek, hanem az Olajnak drukkolok, így hatalmas ész kellett a megállapításhoz.
  ...

  Most mondhatnám, hogy semmi akadálya, de látod, hogy szókimondó vagyok, és erősen lokálpatrióta, így szerintem nem fog sikerülni. De azért majd megpróbálom.

   
 • 58Funkygirl2016február21.15:24ÚjVálasz
  Idézet: hajrabereny
  Csak kibújt a szög a zsákból, te senkiházi áruló! Nyilvánvaló volt, hogy nem a JKSE drukkerei közül való vagy. Nincs több kérdésem. Takarodj vissza a szolnoki sleppbe!
  ...

  Mivel írtam, hogy jászberényi vagyok, de nem a JKSE-nek, hanem az Olajnak drukkolok, így hatalmas ész kellett a megállapításhoz. Persze, minden szépet és jót kívánok a jászberényi csapatnak, de teljesen hidegen hagy a munkásságuk. Befejeznéd a kötözködést, ha szépen megkérlek????

   
 • 57hajrabereny2016február21.15:19ÚjVálasz
  Idézet: Funkygirl
  Ha ennyire irritál a Szolnok, mit írkálsz ide???? Inkább foglalkozz a harmatgyenge csapatoddal...... Rájuk fér a törődés.
  ...

  Ezelőtt 25 évvel (amikor valószínűleg te még nem is éltél) a jégkorongmeccseken is volt egy-két magadfajta kis áruló, aki átsunnyogott a Fradi táborba, nagy fradistaként. Persze csak arra kellett nekik, mint te a szolnokiaknak, hogy fizesse valaki a sörüket. Két nap múlva pedig jöttek volna velünk, Lehel drukkerekkel bratyizni. Előtte pedig ellenünk ordítoztak a meccsen. Mint ahogyan most te fikázod a "harmatgyenge csapatomat". Értelemszerűen ugyanúgy köptük le őket, mint ahogyan most téged. A saját városod csapatát fikázod, és eljársz drukkolni ellenünk. Gerinctelen senki vagy, csak legalább akkor ne ezen a néven írogatnál!

   
 • 56hajrabereny2016február21.15:08ÚjVálasz
  Idézet: Funkygirl
  Ha ennyire irritál a Szolnok, mit írkálsz ide???? Inkább foglalkozz a harmatgyenge csapatoddal...... Rájuk fér a törődés.
  ...

  Csak kibújt a szög a zsákból, te senkiházi áruló! Nyilvánvaló volt, hogy nem a JKSE drukkerei közül való vagy. Nincs több kérdésem. Takarodj vissza a szolnoki sleppbe!

   
 • 55rimo2016február21.14:45ÚjVálasz

  Induljunk!

   
 • 54rimo2016február21.13:53ÚjVálasz
  Idézet: kavarta19
  A bucka csapatnál utoljára még az 1970 években történt olyan csoda, hogy az összes benevezett játékos játszott! Ez mindent megmond az ellenfél erejéről...
  ...

  Legutóbb, akkor fordult elő ilyen, amikor Barro 45 pontot dobott, amiből 6-ot szinte a földön fekve. Youtuben megtekinthető.
  Az ellenfél természetesen a Falco volt. Egy simaliba alkalmával! Kálmán közelròl nézhette!

   
 • 53Icebear2016február21.13:38ÚjVálasz
  Idézet: kavarta19
  A bucka csapatnál utoljára még az 1970 években történt olyan csoda, hogy az összes benevezett játékos játszott! Ez mindent megmond az ellenfél erejéről...
  ...

  Buzári bácsi a nafffalkót melyik csapat is alázta meg és mennyivel ?
  Nagyon nyomorult életet élhetsz ha idejársz gyűlölködni,bár ahogy a fb. képed mutatja csúnyán elbánt veled az élet! Se család,se gyerekek,se barátok csak a melegpor.o meg a BB1 ,EZÉRT JÁRSZ IDE OBOÁZNI!!! :-)

   
 • 52Funkygirl2016február21.13:25ÚjVálasz
  Idézet: rimo
  Ne bátsd a Berényt! A szurkolóknak nincs baja egymással, ő meg ilyen!
  ...

  Tudom-tudom... Mindenhol van egy ügyeletes hülye. :-) Kinek nem inge, ne vegye magára...

   
 • 51kavarta192016február21.13:20ÚjVálasz

  A bucka csapatnál utoljára még az 1970 években történt olyan csoda, hogy az összes benevezett játékos játszott! Ez mindent megmond az ellenfél erejéről, természetesen nem lebecsülve a pécsi csapatot... :)))))))

   
 • 50rimo2016február21.13:17ÚjVálasz
  Idézet: Funkygirl
  Ha ennyire irritál a Szolnok, mit írkálsz ide???? Inkább foglalkozz a harmatgyenge csapatoddal...... Rájuk fér a törődés.
  ...

  Ne bátsd a Berényt! A szurkolóknak nincs baja egymással, ő meg ilyen!

   
 • 49Funkygirl2016február21.13:03ÚjVálasz
  Idézet: Funkygirl
  Neked mi a f@sz közöd van hozzá, hogy én kinek szurkolok???? Igen, jászberényi vagyok képzeld el és akkor mi van?????????? Te vagy egy igazi suttyó, hogy ilyeneket szóvá teszel.....
  ...

  Ha ennyire irritál a Szolnok, mit írkálsz ide???? Inkább foglalkozz a harmatgyenge csapatoddal...... Rájuk fér a törődés.

   
 • 48Funkygirl2016február21.13:00ÚjVálasz
  Idézet: hajrabereny
  Te valószínűleg nem jászberényi vagy, de ha mégis akkor kifordul tőled a belem. Gondolom, amikor hozzánk jön a Szolnok, akkor is a vendégszektorban parádézol. "Csak az olaj" ???
  ...

  Neked mi a f@sz közöd van hozzá, hogy én kinek szurkolok???? Igen, jászberényi vagyok képzeld el és akkor mi van?????????? Te vagy egy igazi suttyó, hogy ilyeneket szóvá teszel.....

   
 • 47hajrabereny2016február21.12:54ÚjVálasz
  Idézet: egyszolnoki
  Nekünk meg sajnos tőled fordul ki a belünk. A fél csapatotok előtte Szolnokon játszott és te minket utálsz? Te nem ember vagy hanem .llat.
  ...

  Azt, hogy ki az állat, már bemutattátok legutóbb, amikor nálunk jártatok Berényben. Részegen balhézó, petárdázó, biztonságiakkal összeverekedő, mocskos csürhe. Nem véletlenül undorodik az egész ország tőletek.

   
 • 46egyszolnoki2016február21.12:19ÚjVálasz
  Idézet: hajrabereny
  Te valószínűleg nem jászberényi vagy, de ha mégis akkor kifordul tőled a belem. Gondolom, amikor hozzánk jön a Szolnok, akkor is a vendégszektorban parádézol. "Csak az olaj" ???
  ...

  Nekünk meg sajnos tőled fordul ki a belünk. A fél csapatotok előtte Szolnokon játszott és te minket utálsz? Te nem ember vagy hanem .llat.

   
 • 45drSova2016február21.12:08ÚjVálasz
  Idézet: hajrabereny
  Te valószínűleg nem jászberényi vagy, de ha mégis akkor kifordul tőled a belem. Gondolom, amikor hozzánk jön a Szolnok, akkor is a vendégszektorban parádézol. "Csak az olaj" ???
  ...

  Barátokat keresel? Nehéz lesz találnod!
  Hajrá Berény!

   
 • 44hajrabereny2016február21.11:59ÚjVálasz
  Idézet: Funkygirl
  Neeeeeeem! Csak az Olaj!!!!!!!!!
  ...

  Te valószínűleg nem jászberényi vagy, de ha mégis akkor kifordul tőled a belem. Gondolom, amikor hozzánk jön a Szolnok, akkor is a vendégszektorban parádézol. "Csak az olaj" ??? Ez igazi lokálpatrióta szurkolás. Ócska ki suttyó!

   
 • 43drSova2016február21.11:54ÚjVálasz
  Idézet: faradtolaj
  Hogy kinyílt a Közgép-szurkolók csipája megint. :)

  Tipikus egylabdás meccsen, Fortuna istenasszony (meg a ját...
  ...

  Nagggyon jól csinálod ezt a trollkodást.A troll már csak ilyen,a trollj trollkodjon! A baj csak az,hogy le se sza,nak már itt.Akik visszaírnak neked, azok is csak szórakoznak rajtad---mint én is. Mesélj még valamit---- jöhet a Közgép, a montipájton,a repülő izé,az öööö,meg minden más amiket előszeretettel alkalmazol. Legjobb persze az lenne, ha meg tudnál újulni,azonban tudjuk,erre egy troll nem képes.
  Hajrá Olaj!

   
 • 42kokszosdzso2016február21.11:45ÚjVálasz
  Idézet: quimby
  Neeem. Az majd a döntőben lesz. De a plusz 3-al is csak ezüstöt szerez a zászlóshajó.
  ...

  1 nappal a meccs előtt mát azt mosdatja hogy fog szopni a nagy bajnokesélyes csapata :D :D :D
  6-0 után, ha volt olyan, nem voltatok ilyan álszerények..döntéstek már el végre utáltok vagy imádtok minket? rendesen hasad a tudatotok

   
 • 41kokszosdzso2016február21.11:40ÚjVálasz
  Idézet: faradtolaj
  Hogy kinyílt a Közgép-szurkolók csipája megint. :)

  Tipikus egylabdás meccsen, Fortuna istenasszony (meg a ját...
  ...

  te még mindig itt somi, mire??? eriggy már! :D

   
 • 40egyszolnoki2016február21.10:37ÚjVálasz
  Idézet: faradtolaj
  Hogy kinyílt a Közgép-szurkolók csipája megint. :)

  Tipikus egylabdás meccsen, Fortuna istenasszony (meg a ját...
  ...

  Azt elfelejtetted okoska,hogy az Olajtól is zakózott a csapatod a bajnokságban. Csak a reklám kedvéért és a tiedért a Közgéptől a kompótka 11 -el kapott ki Fehérváron!

   
 • 39HajraBP2016február21.10:35ÚjVálasz
  Idézet: sargahugggyy
  páréve kilehecc az olajra )

  nem lácccik...)......még jó sokat belőle..
  ...

  Olyan jó, hogy tele van írástudókkal ez az oldal...

   
 • 38papajozsi2016február21.10:33ÚjVálasz
  Idézet: faradtolaj
  Hogy kinyílt a Közgép-szurkolók csipája megint. :)

  Tipikus egylabdás meccsen, Fortuna istenasszony (meg a ját...
  ...

  mi lett volna..... HA ........
  milyen tájképet láttál volna ....... HA .......
  bejutott a négybe ????????............. BE.....
  van olyan kosárlabda csapat,hogy KÖZGÉP ?????? ................. NINCS....
  szóljál anyádnak,hogy toljon ki a friss levegőre, HOGY NE A GÉP ELŐTT SZENVEDJ....
  a csapatod milyen eredményt ért el ??????????

   
 • 37papajozsi2016február21.10:19ÚjVálasz
  Idézet: HajraBP
  Épp ellenkezőleg, olyan szép volt hogy még mélyebben aludtam :)
  ...

  aludtál ?????
  pedig az egész országot arra kérted,hogy a Pécsnek szurkoljon.........
  akkor ennyire érdekelt ................
  döntőt pedig a következő évszázadban játszik majd a csapatod..............

   
 • 36bp0012016február21.10:14ÚjVálasz

  Grat a csapatnak a döntőbe jutásért! Az Alba ellen kicsit megizzadtak, de a Pécs ellen már sikerült egy könnyedebb meccset játszani. Remélem a döntőben visszavágunk a Körmendnek. Most nincs utazás, nincs fáradtság.

  Hajrá Olaj!

   
 • 35rimo2016február21.10:01ÚjVálasz
  Idézet: faradtolaj
  Hogy kinyílt a Közgép-szurkolók csipája megint. :)

  Tipikus egylabdás meccsen, Fortuna istenasszony (meg a ját...
  ...

  Gondolom nem tudsz róla de nincs HA. Tudod, ha normálisnak születsz, nem születsz (csúnya szó). A tripla bement, a bünti kimaradt! Nincs HA.
  Tudod, ha abedobja Milo és Voja vagy ......
  Nyertünk örülünk, nyertünk te nem ürülsz. Gyere délután a meccsre! Te csak jól járhatsz! Vagy velünk ünnepelsz, vagy a körmendiekkel!
  Ha akarod elintézzük, hogy bagári és kvimbi mellé ülhess!
  Jó szurkolást!

   
 • 34bilbao2016február21.09:50ÚjVálasz
  Idézet: wind
  Nos... Vojvoda, Milosevics, Gregory alig játszott. Pihentek a padon. De Boriszov és Burell is csak 17 percet volt a pályán, ráadásul egy olyan meccsen, ahol elég volt kocogni és dobóedzést tartani.
  ...

  A P a pontot jelenti és nem a játszott perceket :) Burell 26, Boriszov 23 percet játszott. Vojvoda sem 8 percet játszott :)

   
 • 33faradtolaj2016február21.09:47ÚjVálasz

  Hogy kinyílt a Közgép-szurkolók csipája megint. :)

  Tipikus egylabdás meccsen, Fortuna istenasszony (meg a ját... ja, bocs, nem bírózunk) igen tevőleges segítségével lebirkózták 1 ponttal a posvány egyik (mindössze 4 légióst foglalkoztató) reprezentánsát (akik zakóztak már a Pakstól, Körmendtől, Zalaegerszegtől, Kaposvártól), aztán leverték a legjobbja nélkül felálló, Horti-Harazin-Czukor-Antóni fémjelezte pécsi csapatot. :))))

  Szóval egészen vicces ez az észosztás, ami két napja megy. Annyira kiváncsi vagyok, miként nézne ki a tájkép, ha akár Burrell triplája lepördült volna, vagy Chery büntetője bepördült volna stb. azaz konkrétan nem jut a négybe sem a szuperfavorit zászlóshajó.
  Milyen hirtelen el lett felejtve a döbbenet, ami a meccs hosszas szakaszain kiült a kispadon meg a szektorban helyet foglalók arcára. :) Nyúltak azok az arcok rendesen, Pór pl. tiszta idegroncs volt. Pedig hát... nem az agyonajnározott Sassari vagy Besiktas volt az ellenfél, hanem csak a posvány negyedik helyezettje...

   
 • 32pemete2016február21.09:32ÚjVálasz
  Idézet: quimby
  Neeem. Az majd a döntőben lesz. De a plusz 3-al is csak ezüstöt szerez a zászlóshajó.
  ...

  Te annyira hülye vagy, hogy körbe kellene hordozni az országon, mint anno a véres kardot! Tényleg sajnállak!

   
 • 31adsl4653262016február21.09:15ÚjVálasz
  Idézet: adsl465326
  Hazaáruló!
  ...

  Bocsáss meg: bogyókának szántam.

   
 • 30adsl4653262016február21.09:14ÚjVálasz
  Idézet: Funkygirl
  Neeeeeeem! Csak az Olaj!!!!!!!!!
  ...

  Hazaáruló!

   
 • 29egyszolnoki2016február21.08:38ÚjVálasz
  Idézet: quimby
  Neeem. Az majd a döntőben lesz. De a plusz 3-al is csak ezüstöt szerez a zászlóshajó.
  ...

  Igen közben felébredsz és a lábad a biliben lóg! Szánalmas egy majom vagy!

   
 • 28drSova2016február21.08:34ÚjVálasz
  Idézet: quimby
  Neeem. Az majd a döntőben lesz. De a plusz 3-al is csak ezüstöt szerez a zászlóshajó.
  ...

  Ezek vagytok ti!
  Hajrá Olaj!

   
 • 27Csopi2016február21.04:33ÚjVálasz

  Gyerekek Keller kijött a 10ből......

   
 • 26quimby2016február21.02:57ÚjVálasz
  Idézet: Toto11
  Megint 8+5 volt??!!:)))))))))
  ...

  Neeem. Az majd a döntőben lesz. De a plusz 3-al is csak ezüstöt szerez a zászlóshajó. Viszont megnyugtatlak; egy csepet se aggódj: ha esetleg így lenne, akkor újra kiírjuk kupát; a közgép 6 játékossal játszhat öt ellen és ivkovics meg szalay is beáll; a körmendi csapat pedig csak a saját gyűrűjére támadhat. Talán úgy sikerület az ország hírnevét kosaras berkekben is tovább öregbíteni. ;)

   
 • 25egis2016február20.23:00ÚjVálasz
  Idézet: sanyitata
  Gratulálok csapatunknak a könnyed győzelemért, valamint szurkolóinknak a folyamatos buzdításért. Az utolső 2 peres szurkolás már a régit idézte.
  A mérkőzés 13.
  ...

  Talán!
  A nemzeti sportban a hatodik oldalon.
  Majd ha lábbal játsszák a kosárlabdát, akkor talán nagyobb figyelmet érdemel.
  Nem politizálok.
  A "nemzeti csapat" vagy a "falu"?
  Oly egyszerű!

   
 • 24sargahugggyy2016február20.22:49ÚjVálasz
  Idézet: HajraBP
  Épp ellenkezőleg, olyan szép volt hogy még mélyebben aludtam :)
  ...

  páréve kilehecc az olajra )

  nem lácccik...)......még jó sokat belőle..

   
 • 23HajraBP2016február20.22:44ÚjVálasz
  Idézet: szaller
  Aztán felébredtél? :)
  ...

  Épp ellenkezőleg, olyan szép volt hogy még mélyebben aludtam :)

   
 • 22Funkygirl2016február20.22:30ÚjVálasz
  Idézet: Bogyo21
  A döntőben hajrá-hajrá Körmend!!! És csak a Berény!!!
  ...

  Neeeeeeem! Csak az Olaj!!!!!!!!!

   
 • 21Bogyo212016február20.22:27ÚjVálasz
  Idézet: Funkygirl
  Szép volt Fiúk!!! Sok sikert holnapra! Hajrá Olaj!!!!!!!!!!!
  ...

  A döntőben hajrá-hajrá Körmend!!! És csak a Berény!!!

   
 • 20szaller2016február20.22:25ÚjVálasz
  Idézet: HajraBP
  A cím alapján már azt hittem, hogy a Mafc döntős... :)
  ...

  Aztán felébredtél? :)

   
 • 19nick2016február20.22:19ÚjVálasz
  Idézet: adsl465326
  Reméljük így lesz.Biztos hogy piros-fekete csapat lesz a győztes.Egyet azért nem értek:mivel tudta Harazin Totya felbőszíteni ezt a halvérű Somogyit,rejtély?
  ...

  Egy-két perccel az ominózus jelenet előtt is volt egy kisebb "ütközet". Harazin kosárra akart dobni, Somogyi meg le akarta sapkázni, aminek sikerülnie is kellett volna - hiszen "fél méterrel" magasabb - ha Somogyi oda csapna, ahova néz. De nem sikerült, mellé ütött, Harazin kezét, arcát és kicsit a szemét találta el. A spori lefújta, Somogyi csodálkozott :) Aztán az ominózus jelenetnél Somogyi tovább feszítette a húrt, befogta Harazin kezét és elrántotta, Harazin ezen felkapta a vizet és kicsit mellbecsapta Somogyit, aki aztán nekiment. De jobb megnézni, úgy egyértelmű.

   
 • 18adsl4653262016február20.22:09ÚjVálasz

  Na megnéztem a szitut,korábban Harazin kapott egy maflásat Somitól,ez volt még benne.Utána Somi átkarolta,erre fel Totya ütött felé,Somi felkapta vizet és...Na ő nem sok vizet zavart eddig sem,de Harazin Tominak kontrollálni kellene az indulatait.Sajnálom ezt a fiút nálunk játszott,egészen igéretesen indult,de aztán megtorpant a fejlődése,amihez hozzájárult egy súlyos sérülés is.

   
 • 17HajraBP2016február20.21:55ÚjVálasz

  A cím alapján már azt hittem, hogy a Mafc döntős... :)

   
 • 16sanyitata2016február20.21:33ÚjVálasz

  Gratulálok csapatunknak a könnyed győzelemért, valamint szurkolóinknak a folyamatos buzdításért. Az utolső 2 peres szurkolás már a régit idézte.
  A mérkőzés 13. percére lett meg a 20 pontos vezetés alapvetően Burrell és Ákos játékának köszönhetően. Innen, de főleg a 2. félidőben már könnyed, többször könnyelmú volt csapatunk játéka, sok üres dobóhelyzetet hagytunk. A szokásos 9 játékoson túl Somogy, Preringer és Kovács G. is pályára lépett, de a túloldalon is a korosztályos válogatottak is kaptak játéklehetőséget. 3 és fél perccel a vége előtt Harazin kezdeményezésére reagált Somogyi, mindkettő kiállítva. A meccs állása, de a két játékos halvérűsége sem indokolta ezt. Keller Ákos napja volt 22 Val.
  Hajrá Olajka! Holnap lesz meg a 7. kupasiker.

   
 • 15szaller2016február20.21:26ÚjVálasz

  A Szolnoknak nem fog holnap hiányozni Somogyi. Harazin kiesése viszont fájó pont a Pécsnek, mert egy jó dobóformával elkaphatták volna a fáradt Sopront. Így viszont elég kevés rotációs lehetőség maradt, és valószínűleg Budimirnek is belső embert kell majd játszania többször.

   
 • 14adsl4653262016február20.21:23ÚjVálasz
  Idézet: wind
  Nem láttad a Somogyi - Harazin kakaskodást???? Mindkettő eléggé halvérű, de most eldurrantak. :)
  Itt a livestream-ban ha a 4:05:38-as időre tekered, akkor láthatod a jelenetet.
  http://livestream.
  ...

  Nem,nem láttam,megnézem...

   
 • 13mivagyunk4p2016február20.21:08ÚjVálasz

  Azért a BuziKörmend jól esett a végen. Csak azt a srácot sajnálom aki teljesen kiöntötte emiatt a sörét :(

   
 • 12wind2016február20.21:05ÚjVálasz
  Idézet: adsl465326
  Reméljük így lesz.Biztos hogy piros-fekete csapat lesz a győztes.Egyet azért nem értek:mivel tudta Harazin Totya felbőszíteni ezt a halvérű Somogyit,rejtély?
  ...

  Nem láttad a Somogyi - Harazin kakaskodást???? Mindkettő eléggé halvérű, de most eldurrantak. :)
  Itt a livestream-ban ha a 4:05:38-as időre tekered, akkor láthatod a jelenetet.
  http://livestream.com/accounts/8560439/mkosz-zsirostiborferfikupa-2

  Ha láttad, akkor tárgytalan. :)

   
 • 11adsl4653262016február20.20:57ÚjVálasz
  Idézet: wind
  Nos... Vojvoda, Milosevics, Gregory alig játszott. Pihentek a padon. De Boriszov és Burell is csak 17 percet volt a pályán, ráadásul egy olyan meccsen, ahol elég volt kocogni és dobóedzést tartani.
  ...

  Reméljük így lesz.Biztos hogy piros-fekete csapat lesz a győztes.Egyet azért nem értek:mivel tudta Harazin Totya felbőszíteni ezt a halvérű Somogyit,rejtély? A múltkor pont ezt tárgyaltuk a nézőtéren,hogy Somogyiban még vér se nagyon van,erre tessék!

   
 • 10wind2016február20.20:50ÚjVálasz
  Idézet: adsl465326
  Mitől gondolod,hogy mi pihentebbek vagyunk?
  ...

  Nos... Vojvoda, Milosevics, Gregory alig játszott. Pihentek a padon. De Boriszov és Burell is csak 17 percet volt a pályán, ráadásul egy olyan meccsen, ahol elég volt kocogni és dobóedzést tartani.
  Az egyetlen izgalom, Somogyi és Harazin páros kiállítása volt.
  Remélem persze ettől függetlenül izgalmas és kiegyenlített döntő lesz. ... biztos piros-fekete győzelemmel. :))

   
 • 9Csakakte2016február20.20:47ÚjVálasz

  Grat a Szolnoknak !! És sok sikert a döntőhöz !!

   
 • 8adsl4653262016február20.20:45ÚjVálasz
  Idézet: wind
  Jókat mosolyogtam a szolnoki szurkolók "f@szszopó Falcóóóóóóó"... és a végén a "ki a f@szom az az Ivkovic" féle rigmuson.
  ...

  Mitől gondolod,hogy mi pihentebbek vagyunk?

   
 • 7wind2016február20.20:37ÚjVálasz

  Jókat mosolyogtam a szolnoki szurkolók "f@szszopó Falcóóóóóóó"... és a végén a "ki a f@szom az az Ivkovic" féle rigmuson.
  A lényeg azonban az, hogy hosszú idő után ismét lesz egy piros-fekete döntő!!!!
  Remélem nem fáradtunk el annyira, hogy a mostani meccs után valószínű pihentebb Szolnok ellen ne tudjunk szoros meccset játszani.
  Jó lenne egy igazi, izgalmas kupadöntő!!!
  MTE!!!!!!

   
 • 6nick2016február20.20:36ÚjVálasz

  Ez a Somogyi b+ .........

   
 • 5csenge12016február20.20:35ÚjVálasz

  Tök mindegy, hogy mit ír a szerkesztőség, de a CIM VÉDŐ MÉG MINDIG A SZOLNOK. (nem szolok)

   
 • 4szaller2016február20.20:33ÚjVálasz
  Idézet: Toto11
  Megint 8+5 volt??!!:)))))))))
  ...

  Örülj a győzelemnek egy jóval gyengébb csapat ellen, ne itt izmozz. :)

   
 • 3Funkygirl2016február20.20:32ÚjVálasz

  Szép volt Fiúk!!! Sok sikert holnapra! Hajrá Olaj!!!!!!!!!!!

   
 • 2Toto112016február20.20:32ÚjVálasz

  Megint 8+5 volt??!!:)))))))))

   
 • 1Tik12016február20.20:31ÚjVálasz

  Azért sajnálom Somogyit soha nem játszatjàk, most jatszik erre kiállítattja magát

   

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!