MK: Elképesztő meccsen jutott négybe a Szolnok

Szolnok - Szinte végig az Alba akarata érvényesült, a végén azonban kiénekelte a címvédő a sajtot a fehérváriak szájából.
 
 
 
 
 

MK: Elképesztő meccsen jutott négybe a Szolnok

Szolnok - Szinte végig az Alba akarata érvényesült, a végén azonban kiénekelte a címvédő a sajtot a fehérváriak szájából.

Tudd meg gyorsabban a magyar kosárlabda legfontosabb híreit. Klikk és like a Facebook oldalunkat!


Az Olaj szurkolóknak köszönhetően remek hangulatban kezdődött az utolsó negyeddöntő. Lóránt duplája jelentette az első kosarat, amit Gregory egyenlített ki. Chery hármasára Milosevics válaszolhatott volna egy 2+1-es akcióval, de a büntetőjét elrontotta a szerb, Vojvoda viszont eredményes volt távolról, így fordított a Szolnok. Pearson és Spurlock vezérletével visszavette a vezetést az Alba, amely az első negyed után 24-20-ra vezetett. Borzasztóan fizikális volt a játék, minden labdáért keményen meg kellett harcolni, mindkét oldalon ment az adok-kapok, sok fault tördelte az első játékrészt.

Milosevics középtávolijával zárkózott a címvédő. A Fehérvár azonban nem adta könnyen magát, főként egyéni villanásokra épülő, gyors és eredményes játékának köszönhetően 22-28-nál időt kellett kérnie Pór Péternek. Hiába, 22-32-nél már a jól ismert „Tíz! Tíz! Tíz!” kórust lehetett hallani a csarnokban. A kék-fehérek a palánkok alatt megették reggelire a szolnoki centereket, rengetegszer éltek második esélyből Lóránték. Aztán, mielőtt még nagyobb bajba kerültek volna, eggyel nagyobb sebességi fokozatba kapcsoltak a piros-feketék, az Alba pedig elkezdett hibázni támadásban. Kevesebb, mint két perc volt hátra a félidőből, amikor Vojvoda duplája után 36-38-ra zárkóztak, Dzunics edző rögtön időt is kért. A slusszpoén a végére maradt: Vojvoda dudaszós triplájával 41-40-es Olaj-vezetéssel mehettek öltözőbe a csapatok.

Keller egy sikeres büntetőjére, majd Boriszov közelijére Spurlock egy hármassal válaszolt. Ezt követően Supla és Wittmann köszönt be távolról (47-48). A tempó semmit sem lassult, továbbra is az Alba vezetett, igaz csak pár ponttal. Pearson és Gregory találkozásánál utóbbi húzta a rövidebbet, hatalmas esése után le is kellett cserélni az Olaj négyesét. Három negyednyi játék után továbbra sem dőlt el semmi, de érett a meglepetés (58-63).

Nagy kérdés volt, hogy bírja-e végig diktálni a tempót az Alba, vagy esetleg elfárad a végére a Dzunics-legénység. Úgy tűnt, bírja. Lóránt hárompontosa után ugyanis a 33. percben már 63-70 volt az állás, Pór Péter időt is kért. Két és fél perccel a vége előtt Jones vezérletével 75-77-re zárkózott a Szolnok. A fehérvári timeout után Pearsont kétszer is betakarták a palánk alatt, igaz Milosevics sem tudott betalálni közelről. Másfél perc volt vissza, amikor Jones egyenlített, majd Wittmann büntetőivel hosszú idő után ismét az Olajnál volt az előny (79-77). Spurlock csak egyszer volt eredményes a vonalról, Pearson keze viszont egyszer sem remegett meg. Lóránt buta faultját követően Milosevics vette vissza a vezetést szabaddobásaival. Lóránt tehette volna helyre hibáját, ám távoli kísérlete lejött, Burrell viszont bevágta a hármast. 13.9 másodperc volt hátra, 84-80. Az időkérés után Pearson gyorsan még dobott egy kosarat, de Vojvoda is eredményes volt büntetőkből. 6.7 másodperccel a vége előtt Myles hintett egy trojkát. Lóránt kiszállt, Milosevics pedig 50 %-kal büntetőzött. Chery kezében volt az Alba sorsa. Az első büntetőjét kihagyta, a másodikat bedobta. Vojvoda elrontotta mindkettőt, utóbbit vélhetően szándékosan, ezzel vért izzadva ugyan, de legyőzte a címvédő Szolnok a remekül felkészített Albát. Az Olaj-szurkolókat az infarktus kerülgette ma este…

 
 

 

 
 • 126sopron982016február20.19:03ÚjVálasz

  A kispad mögött ültem, valóban elküldte bane-t és nem ment köszönni. A válogatott azért lett egységes mert az ilyenek eltűntek. Ha velünk tette volna ezt, irány Burgenland.

   
 • 125HajraBP2016február20.18:39ÚjVálasz
  Idézet: rimo
  Te nagyon el vagy tévedve. Ne hasonlítsd a Veszprém meccs szurkolóit egy Olaj szurkolóhoz. Az almát az elefàthoz hasonlítod.
  ...

  Ebben abszolút igazad van!

   
 • 124szaller2016február20.16:31ÚjVálasz
  Idézet: tmmate
  Ezt rosszul gondolod. Már ami a "fejében is rendet kellene tenni" tételt illeti. Milo azon túl, hogy a magyar bajnokság legjobb légiósa - szerintem - fejben nagyon rendben van.
  ...

  Nem véletlenül nem azt írtam le, amit te is. Ezzel teljesen tisztában vagyok, gyakorlatilag a délszláv kosárlabdán nőttem fel. Viszont tegnap is látszott 1-2 szituációban (főleg az ellene ítélt faultok után), hogy kicsit "elvesztette önmagát". Úgy gondolom, hogy jól jött neki a negyedik, mert így higgadtan tudott beszállni a végjátékra. Mindemellett vitathatatlan, hogy az egyik legstabilabb, és - talán - a legjobb, legképzettebb légiós a bajnokságban. :)

   
 • 123Toto112016február20.16:08ÚjVálasz
  Idézet: rimo
  Te nagyon el vagy tévedve. Ne hasonlítsd a Veszprém meccs szurkolóit egy Olaj szurkolóhoz. Az almát az elefàthoz hasonlítod.
  ...

  Ne haragudj, de te hol tanultal olvasni? Nem a V. es az O. szurkoloit hasonlitgattam, hanem az orszag hozzaallasat a ket csapathoz.

   
 • 122pokolbol062016február20.15:46ÚjVálasz

  Nagyon jó meccs volt.A győzelmet nem kell magyarázni és olyan egyszerű az egész mint ahogy Dzunics is mondta az elején. Majd a végén meglátjuk, megtudjuk. Megtudtuk, az igazság mindég győz. 1ponntal többet kell dobni mint az ellenfél és győztesen lehet levonulni.! Az Alba jó csapat, az edzőjük már nem először vesztes az ilyen szituációkban, most is eltaktikázta. Vehemensebb utolsó támadással ők nyerhettek volna, nem volt egy higgadt ember akire rábízhatta volna. Lehet fikázni, pénzt emlegetni, légiósokon poenkodni, de......a Körmend hogyan is állt ki???? 5 légiós volt a pályán, magyar egy sem. Ez már tiszta üzlet és döntse el mindenki, élmény dús meccset akar látni, vagy simán elbambulni egy langyos meccsen? ASE- MTE, jó meccs volt, az Olaj- Alba ...szintén. Mi van ha valamelyik csapat elmegy hússzal és egy unalmas valami lesz három negyeden át. Most talán kellő színvonal volt a két meccsen, lehet a döntők nem lesznek ennyire jók.

   
 • 121tmmate2016február20.15:16ÚjVálasz
  Idézet: szaller
  Senki egy szót ne szóljon a játékvezetésre. Ott volt a labda Cherry kezében a végén, hogy egyenlítsen.
  ...

  Ezt rosszul gondolod. Már ami a "fejében is rendet kellene tenni" tételt illeti. Milo azon túl, hogy a magyar bajnokság legjobb légiósa - szerintem - fejben nagyon rendben van. Egy végtelenül szelíd, kiegyensúlyozott, pozitív ember, aki óriási hatással van a többiekre is. Amit Te indulatnak vélsz, az a szerb iskola. Ha Milo megfogja a labdát, akkor az "meg van fogva!" Így tanítják nekik gyerekkoruktól fogva., Ezt láttuk az Adria Ligában is a délszlávoktól. Tehát, csak azt akarom mondani, hogy szó sincs indulatról, ezt nevezik pedigrének. Ezért van minden valamire való európai klubcsapatban ics-re végződő játékosnév. Meg kellene tanulni.

   
 • 120rimo2016február20.15:07ÚjVálasz
  Idézet: papika
  A Veszprémnek és a Szegednek mindenki szurkol,a Szolnokot meg mindenki utálja? Szerinted miért van ez így ?
  ...

  Te nagyon el vagy tévedve. Ne hasonlítsd a Veszprém meccs szurkolóit egy Olaj szurkolóhoz. Az almát az elefàthoz hasonlítod. A Veszprémről vagy a Szegedről az orosházi vagy gyöngyösi KÉZI szurkolókat kérdezd. Ugyanazt mondják, mint itt egy pécsi vagy berényi kosár szurkoló. Államilag szponzorált kivételezett csapat, vagy... könnyű nekik...
  A semleges szurkolók nagy része hidd el Olaj szurkoló! A semleges az az aki megnézi a tévèben, mert szereti a sportot, de nincs kedvenc csapata. Azért Olaj szurkolók, mert évek óta bennünket látnak a TV-ben. A semleges hoki szurkoló Alba szurkoló, vizilabdában Eger, vagy Szolnok, női kosárban rengeteg a Pécs....A fiam osztálytársai holnap is mennek a döntőre. Budapesti kosaras gyerekek, mert Voját akarják látni. Nem Lórántot, nem Milót...hanem Voját! Nekik Voja az isten. Voltak Szolnokon többször meccsen megnézni Voját. Szerintem azért őt, met fiatal, magyar és a TV-ben hétről hétre látható. Ilyen egyszerű.

   
 • 119sanyitata2016február20.14:13ÚjVálasz

  Visszanéztem a mérkőzést. A 12. hozzászólásomat ezek után is fenntartom. Akik a játékvezetők nyakába varják a meccset, másképp nyilatkoznának. Az élő és a visszanézés alapján nyugodtan írom nem a bírókon múlt. Egyébként 12 pontos fehérvári vezetésnél nem gondoltam hogy nyerünk.Mindkét csapat sokat tett a győzelemért, végül a szerencsésebb csapat nyert.Végjátékban nézett ki úgy is, simább lesz, hisz 4-5 ponos vezetésünk is volt. Gratulálok csapatunknak! Hajrá Olajka!

   
 • 118DallasBird2016február20.13:08ÚjVálasz
  Idézet: szaller
  Igen, én a játékvezetők oldalán néztem, ott ez a két időpont van írva. :)
  ...

  Én marha, most látom hogy az egy közel 10 órás felvétel amit lehet tekergetni xD

   
 • 117szaller2016február20.12:43ÚjVálasz
  Idézet: DallasBird
  Nem biztos ,de elméletileg 16:30 és 19:00 a meccsek kezdési időpontja.
  ...

  Igen, én a játékvezetők oldalán néztem, ott ez a két időpont van írva. :)

   
 • 116DallasBird2016február20.12:37ÚjVálasz
  Idézet: szaller
  Szerintem a tegnapi link ma is élni fog. Legalább is remélem. :)
  ...

  Nem biztos ,de elméletileg 16:30 és 19:00 a meccsek kezdési időpontja.

   
 • 115Toto112016február20.12:35ÚjVálasz
  Idézet: papika
  A Veszprémnek és a Szegednek mindenki szurkol,a Szolnokot meg mindenki utálja? Szerinted miért van ez így ?
  ...

  Ez ostobasag, mar ne is haragudj. Amit hazai meccseken hallok a vendegszurkoloktol, azt te hallanad megvaltozna a velemenyed. Kaposvari szurkolok (par fo) peldaul vegigszidta az egesz Olaj csapatot, Sopronrol ne is beszeljek, mindehol vannak ilyen emberek. Itt a pelda a Fradi, szurkoloikat ismerjuk, megis, a legtobb szurkolotabor oket tartja a legjobbnak, es ilyenkor nem nezik, hogy mennyi gusztustalannak tartott emberek alkotjak es milyen nezetekkel, valamint ha nemzetkozi meccse van szinte minden magyar ember szurkol nekik. Ennyit errol.

   
 • 114DallasBird2016február20.12:32ÚjVálasz
  Idézet: szaller
  Szerintem a tegnapi link ma is élni fog. Legalább is remélem. :)
  ...

  Remélem,most a Sopron -zte meccs ismétlése megy .)

   
 • 113szaller2016február20.12:09ÚjVálasz
  Idézet: DallasBird
  Valaki tud linket a szombati meccsekről ?
  ...

  Szerintem a tegnapi link ma is élni fog. Legalább is remélem. :)

   
 • 112szaller2016február20.12:09ÚjVálasz

  Senki egy szót ne szóljon a játékvezetésre. Ott volt a labda Cherry kezében a végén, hogy egyenlítsen.
  Milosevic: elképesztő képességű játékos, de kicsit a fejében is rendet kellene rakni, mert sokszor játszik indulatból, és ezekben az esetekben láthatóan visszaesik a teljesítménye.
  Egyébként fantasztikus meccs volt, csakúgy, mint az ASE-MTE, és itt is a szerencsésebb csapat győzött.

   
 • 111sargahugggyy2016február20.11:56ÚjVálasz
  Idézet: papika
  A Veszprémnek és a Szegednek mindenki szurkol,a Szolnokot meg mindenki utálja? Szerinted miért van ez így ?
  ...

  lehet azé mertez kosár az meg kézi....)


  hogy szurkolnál már annak aki csak szopat h a összekerülsz velük..)  Hajrábp a legkeményebb.....)
  " Az alba a vegjatekban sokat hibázott de a bírok is elég egyértelműen az olajnak fújtak! Na ez az undorító kedves barátom"

  " Meg sem hallgatom már a nagy pofád, a nagy pofád"  '"Kíváncsi lennék hogy amikor majd végre valahára elfogy a penzetek és egy jászberény szintű csapatotok lesz (nem megbántas berenyiek csak ti vagytok a szomszéd ) akkor is ekkora lesz e a pofatok, lesz e ekkora hangotok?

  Büszkék lehettek a bírókra, elintézték nektek! "


  " A Szolnok szurkolói egy külön műfaj"  " Mindenesetre holnap hajrá Pécs, EGY ORSZÁG VELETEK!!! "  ))))))) komoly csóka---hogy fáj neki))))) lehet valami oolajszurker felpróbálta a csaját azé haragszikkk..

   
 • 110Fantom762016február20.11:46ÚjVálasz

  Gondolom annyi IQ--val rendelkezel mint amennyi a nevedben van!Itt mindenki kommentje szar csak az Albásoké nem!Hát megsúgom neked kis barátom,hogy az Albát sem szeretik ám sehol sem.........

   
 • 109papika2016február20.11:37ÚjVálasz
  Idézet: Toto11
  Szerinted az Olaj es az Alba kozott mennyi a koltsegvetes-beli kulonbseg? Nyilvan az Olaj-fele billen a merce, de hidd el nem olyan sokkal, mint azt te gondolnad!
  ...

  A Veszprémnek és a Szegednek mindenki szurkol,a Szolnokot meg mindenki utálja? Szerinted miért van ez így ? Megkapod a választ,ha visszaolvasol a kommentek között a szolnoki hozzászólásokra figyelve,vagy kimész a meccsükre ellenfélként. Ezek után nem fogsz csodálkozni,hogy miért is utál benneteket mindenki.

   
 • 108papika2016február20.11:31ÚjVálasz
  Idézet: rookie96
  Semleges szurkolóként...:
  Ezt nem a jatékvezetők nyerték meg...Lóránt nagyon "inteligens" játékának köszönheti az Alba a kiesést!!!
  ...

  Az inteLLigens ott kezdődik,hogy le tudod írni helyesen.

   
 • 107papika2016február20.11:27ÚjVálasz
  Idézet: Toto11
  Le van osztva a lap sracok. De kerlek titeket, ne ide sirjatok hanem a zsepibe. Es tudjatok azt is, hogy amelyik kutya ugat az nem harap.
  ...

  A te szádból hallani,hogy valakit leparasztozol elég bájos dolog. Mosolyt csaltál az arcomra. Köszönöm. :)

   
 • 106egyszolnoki2016február20.11:25ÚjVálasz
  Idézet: nanate
  Nem tudom igazad van-e, de én nem értek veld egyet! Itthoni szinten még el is hinném! Nemzetközi szinten viszont az dob róla aki akar!
  ...

  Igen neked van igazad légiósként nagyon kevés! Pórnak mindig vannak ilyen kiválasztottjai annak idején ugyan ez volt a "segges" is. Egy évet itt ellébicelnek jó pénzért aztán mehetnek amerre látnak,a baj csak az,hogy mások küzdenek és dobnak helyettük is. Gyenge és fakezű játékos is.Ezt már több kosárszakértő is elmondta róla.

   
 • 105Felcsut2016február20.11:22ÚjVálasz

  Gratulálok az Olajnak. Szurkoltunk, szeretjük a csapatunk, de valamin változtatni kellene. Nekünk mindig a bíró vagy valaki más a hibás, de mi soha. Dzunic kétszer hozta vissza a meccsbe a Szolnokot ameddig Poór tehetetlen volt. Magyarországon a legdrágább játékos Lóránt katasztrófa. Nem a játékára gondolok, az nem az én szakmám, hanem a viselkedésére. Valóban nem köszönt a szurkolóknak. Ha jól láttam leintette Dzunic-ot is. Csodálkozunk, hogy Ivkovic elküldte? Szolnok ennyivel jobb nálunk. Van egy tulajdonos és a hozzá hű emberek vezetik a klubot. Utana minden rendben van, jön a siker. Nekünk ezt kell megtanulnunk. Fájó volt, hogy a szolnoki szurkoló tábor akkora volt, mint a többi tábor együtt. Nem gondoltam volna, hogy ennyien lesznek, mert olyan hírek voltak, hogy eltávolodtak a klubtól.
  Hajrá Alba!
  A bajnoki döntőben találkozunk!

   
 • 104nanate2016február20.11:11ÚjVálasz
  Idézet: adsl465326
  Leszögezem nem biztos hogy igazam van,de hagy mondjak már egy-két olyan szakmai dolgot amit a nézőtérről én látok és még jó páran.Pór Peti nagyon szereti Grogoryt.Hogy miért?
  ...

  Nem tudom igazad van-e, de én nem értek veld egyet! Itthoni szinten még el is hinném! Nemzetközi szinten viszont az dob róla aki akar! Túl egyoldalú játékos és ez a mai kosárlabdában egy légióstol édeskevés! De nem szeretnék vitatkozni senkivel, lényeg a győzelem! Hajrá Olaj!!!

   
 • 103DallasBird2016február20.11:10ÚjVálasz

  Valaki tud linket a szombati meccsekről ?

   
 • 102Szolnok932016február20.11:04ÚjVálasz
  Idézet: egyszolnoki
  Gratulálok mindkét csapatnak küzdős egylabdás meccs volt. Most mi nyertünk kis szerencsével de a kupa csak ilyen egy meccs dönt.
  ...

  Szerencsénk volt, nyertünk. Ameddig Dzunic az Alba edzője a fekete szín és Lóránt fog domonálni. Megnéztem reggel a tv-ben, nem volt gond a bírókkal semelyik oldalra. Egyetlen dolog tűnt fel, hogy Lórántot nagyon védik. Miló a semmiből kapott faultokat, Lóránt könyököseinél néma volt a síp, a lassításban mindkettő látható volt. Az albacomp táborában jobb ha azzal foglalkoznak, hogy voltak olyan játékosok akik rögtön az öltözőbe mentek, nem pancsiztak veletek. Ezek kik voltak?... (Szépfiú sietett a buliba)
  Hajrá Olaj!

   
 • 101carbon2016február20.11:00ÚjVálasz
  Idézet: kavarta19
  Nagyon jó a cikk szövege! Előre vetítette (ami utólagos) a három szürke marha ténykedését 9 pontos vezetésnél, a buckák javára! Elképesztően csaltak!
  ...

  Te bazárimajom! Mit játszott tegnap a filkó???
  :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD


  - Apa! Mi az, hogy kupagyőztes?
  - Nem tudom, fiam. Mi filkó szurkerek vagyunk!!!

  :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

   
 • 100reddevil2016február20.10:20ÚjVálasz

  100

   
 • 99adsl4653262016február20.10:19ÚjVálasz

  Leszögezem nem biztos hogy igazam van,de hagy mondjak már egy-két olyan szakmai dolgot amit a nézőtérről én látok és még jó páran.Pór Peti nagyon szereti Grogoryt.Hogy miért?Hát azért az alázatért amit belevisz a védekezésbe.Jones sokkal használhatóbb támadásban,de Gregoryt részesíti előnybe az edzőnk.Lóránt nem véletlenül játszik már a második Olaj-Alba meccsen szürkén,ennek oka van.Az ok:Gregory.Ez a szürke látszólag teljesen haszontalan amerikai képes őt kivenni a játékból,legalábbis egy időre biztos.A mi csapatunkat ez élteti:a szervezett védekezés.Ezért voltam iszonyatosan mérges,hogy a fehérváriak sok lepattanót szedtek.Milosevics a sérülése óta,sajnos még nem olyan jó,mint előtte volt.Ez látszik a bizonytalan dobásain és ezért volt az hogy jóformán most nem is vállalkozott triplákra,inkább bevitte a palánk alá,vagy kiosztotta valakinek.Dzunics itt szokta ezeket a meccseket elbaltázni,hagyja az amerikai játékosokat dobni akkor amikor csak akarnak (ha úgy tetszik,ez a streetball),viszont ez a visszájára is elsülhet,mint ahogy el is sült.

   
 • 98egyszolnoki2016február20.10:10ÚjVálasz
  Idézet: rimo
  Az a gusztustalan, hogy csak fröcsögsz árad belőled a rosszindulat az Olaj irányába. Meccs előtt ès után! A fehèrvári szurkerek szerint sm a jv-ken múlt!
  Pld Lóránt könyökösei?? Volt hiba ide-oda!
  ...

  Hagyd reménytelen eset,bagári szint! Az utolsó szó mindig az övé lesz.Az fáj neki,hogy Pesten csak egy csapat van az is a bent maradásért küzd.

   
 • 97Fantom762016február20.10:05ÚjVálasz
  Idézet: kavarta19
  Nagyon jó a cikk szövege! Előre vetítette (ami utólagos) a három szürke marha ténykedését 9 pontos vezetésnél, a buckák javára! Elképesztően csaltak!
  ...

  A csúszó-mászó te vagy te kis pondró!Gyere el ma a Symába és mond el ott ugyanezt!Akkor véget is érne szánalmas kis életed!

   
 • 96szolnoksport2016február20.10:04ÚjVálasz
  Idézet: hefti1963
  Toto11!
  Leírom a tutit.
  A sportba nagyon-de nagyon kár volt bevinni a politikát.
  A te zsoldos csapatod semmit nem érne a kivásárolt kopaszodó Voja,rosszarcú K.
  ...

  Te csőbuzi lehetsz Nózika! A srácok külseje a legnagyobb problémád??? :D :D
  Egyébként gratulálok az Albának, az Olaj semmivel nem volt ma jobb, szerencsénk volt.

   
 • 95kavarta192016február20.10:02ÚjVálasz

  Nagyon jó a cikk szövege! Előre vetítette (ami utólagos) a három szürke marha ténykedését 9 pontos vezetésnél, a buckák javára! Elképesztően csaltak! Undorítóak voltak, A szolnoki csapat hozzájuk képest csak csúszó mászók számomra...

   
 • 94HajraBP2016február20.09:55ÚjVálasz

  Annyit írtam a meccs előtt, hogy ez lesz a döntő. Nem tudom, hogy ebben hol a rossz indulat.

   
 • 93HajraBP2016február20.09:40ÚjVálasz
  Idézet: rimo
  Az a gusztustalan, hogy csak fröcsögsz árad belőled a rosszindulat az Olaj irányába. Meccs előtt ès után! A fehèrvári szurkerek szerint sm a jv-ken múlt!
  Pld Lóránt könyökösei?? Volt hiba ide-oda!
  ...

  Meccs előtt?

   
 • 92rimo2016február20.09:35ÚjVálasz
  Idézet: HajraBP
  Mi vagyunk a fizetett trollok igen... Olyan jó, hogy ez a nicked mert legalább tudom, hogy nem lehet komolyan venni téged, tükrözi az intelligenciád.
  ...

  Az a gusztustalan, hogy csak fröcsögsz árad belőled a rosszindulat az Olaj irányába. Meccs előtt ès után! A fehèrvári szurkerek szerint sm a jv-ken múlt!
  Pld Lóránt könyökösei?? Volt hiba ide-oda! Nyertünk! Ennyi!

   
 • 91Fantom762016február20.09:13ÚjVálasz

  Hát átfutottam a komenteket....siralmas!Egy-két Alba szurkoló/tisztelet a kivételnek/megint játsza az eszét!Kérdezném,hol voltatok tegnap este????,Nem fértetek fel a nyugdíjas buszra?Nevetségesek vagytok!!!!Fehérvár közelebb van mint Szolnok és voltatok 50-en!!!!Mi meg 1000-en!Na ez a különbség!Osztjátok az észt a BB-n!Pffffff........

   
 • 90HajraBP2016február20.09:09ÚjVálasz
  Idézet: rimo
  Vigyázz, a Syma csarnokban nem találsz TOI-TOI ! Ne keresd, nem otthon vagy!
  ...

  Valamit amúgy nagyon félreértettél mert nem Mafcos vagyok... A vendég wc-kről Garait kellene kérdezgetned.

   
 • 89HajraBP2016február20.09:07ÚjVálasz
  Idézet: sargahugggyy
  ti berényiek mit kerestek itt?


  1 általán kik mik vagytok...-,?


  lázas beteg ...ki mi,? eza hajrábp.... ti valami fizetett trollok vagytok ..?

  szánalmas ittt a vergődés ..nemérzitek?
  ...

  Mi vagyunk a fizetett trollok igen... Olyan jó, hogy ez a nicked mert legalább tudom, hogy nem lehet komolyan venni téged, tükrözi az intelligenciád.
  Egy totál normális kommentem után amiben leírtam kulturáltan a véleményemet a meccsrol máris csírázol mert te más véleményen vagy? Kinek kepzeled te magad? Szánalmas amit csinálsz.

   
 • 88papajozsi2016február20.09:07ÚjVálasz
  Idézet: hefti1963
  Toto11!
  Leírom a tutit.
  A sportba nagyon-de nagyon kár volt bevinni a politikát.
  A te zsoldos csapatod semmit nem érne a kivásárolt kopaszodó Voja,rosszarcú K.
  ...

  a te kinézeted milyen ????????

   
 • 87carbon2016február20.08:41ÚjVálasz

  Gratulálok mindkét csapatnak! Igazi kupameccs volt. Tele izgalmakkal és küzdéssel.
  A Fehérvár nagyon akart. Plusz van néhány játékosnak/edzőnek "törleszteni" valója is. Néha túllépte 1-2 albás játékos a határt, amit nem kellene egy igazi sportolónak. Kár érte.
  Mindezek miatt látható volt tegnap, hogy a PO-ban ha összekerülünk, akkor összejöhet a "Hanga-féle álomdöntő" színvonal. :)
  Örvendetes a fejlődés, hogy már vannak fehérváriak akik nem a bírókra fogják a vereséget.

   
 • 86drSova2016február20.08:34ÚjVálasz

  Chery szándékosan kihagyta az egyik büntetőjét,pedig abban a büntetőben volt az Alba sorsa.
  "Nyilvánvalóan"lefizetett játékos volt!
  Ez így a bírókkal együtt lehetetlen vállalkozás volt az Alba számára legyőzni az Olaj csapatát!
  Na, szóval ennél még nagyobb marhaságokat is olvashatnak itt a kosárlabda rajongók,pedig naggggyon,nagggggon érti itt mindenki,hogy mi folyik itt!

   
 • 85Fantom762016február20.08:23ÚjVálasz

  Először is grat mindkét csapatnak!Azért azt látni kell,hogy ez az Alba simán döntőzni fog szerintem! A fehérváriak vért ittak,ez látszott a játékukon,Dzunic szinte önkívületben volt az egész meccs alatt. Azért azt megjegyezném,hogy az Albának mindig sikerül leigazolnia egy paraszt amerikait.A negyedik negyedbe amikor Lóránt bedobta a hármast és 7-elmentek a Spurlock barátunk felállva hergelte az Olajtábort.Szánalmas kis csicska!A lefújás után meg elkullogott! A bírók katasztrofálisak voltak. Lórántak legalább 3 könyököse volt,a fejre ütése meg gusztustalan!!!!!Ettől függetlenül jó lenne egy Olaj-Alba döntő!

   
 • 84egyszolnoki2016február20.08:18ÚjVálasz
  Idézet: albapeet
  Szeretnék gratulálni az olajnak, szépen megvették kilóra a bírókat. Csak akkor maradt néma a síp amikor kellett, ellenben a másik oldalon azt is lefújták amit nekünk nem. Gusztustalan
  ...

  Gratulálok mindkét csapatnak küzdős egylabdás meccs volt. Most mi nyertünk kis szerencsével de a kupa csak ilyen egy meccs dönt. Érdekes a bírók ténykedése csak a fehérvári szurkolóknak nem tetszett(tisztelet a kevés kivételnek) meg persze az egy db.MAFC-osnak és a nem rendes egy db.Jászberényinek. Ez a magyar színvonal a játékvezetők szintjén és sokkal több képesítéssel rendelkező ember küldi őket a meccsekre mint az itt magukat bírói szakértőnek hitt szurkoló. Még egyszer gratulálok az Albának is és a szurkolóinak csak annyit amit már párszor nekünk is üzentek,hogy a vereséget is méltósággal kell viselni,úgy ahogy Dzunics is tette!

   
 • 83rimo2016február20.07:49ÚjVálasz
  Idézet: HajraBP
  De azért remélem, hogy holnap majd még mindenki szarrá oltja a másikat a véleménye miatt!
  Jó éjt!
  ...

  Vigyázz, a Syma csarnokban nem találsz TOI-TOI ! Ne keresd, nem otthon vagy!

   
 • 82albapeet2016február20.06:58ÚjVálasz

  Szeretnék gratulálni az olajnak, szépen megvették kilóra a bírókat. Csak akkor maradt néma a síp amikor kellett, ellenben a másik oldalon azt is lefújták amit nekünk nem. Gusztustalan

   
 • 81gazos_laptop2016február20.03:24ÚjVálasz
  Idézet: Toto11
  Telefonrol vagyok kenytelen veled csevegni, mert nem erek ra tudod otthon ulni pentek este, mint te, fiam. Es azert, mert nincs ekezet a betuimen el kene mennem magyar tanarhoz?
  ...

  Csak azért írok, mert "szimpatikus" vagy, és szeretnék neked segíteni! Ha nem érsz rá, akkor hajolj közelebb, de azért a biztonság kedvéért a szemedet csukd be!!!!!!!!!!

   
 • 80Toto112016február20.01:17ÚjVálasz
  Idézet: nanate
  Szoval gratula azalbának! Szolnoki szurkerként el vagyok kederedve! Adria liga, eurocup stb, erre egy pontos győzelem! Van ennek értelmre? Akkor most mi van?
  ...

  Te mirol beszelsz? Ez a mostani Alba erosebb, mint a legtobb mostani Adria Liga-csapat.

   
 • 79nanate2016február20.01:01ÚjVálasz

  Szoval gratula azalbának! Szolnoki szurkerként el vagyok kederedve! Adria liga, eurocup stb, erre egy pontos győzelem! Van ennek értelmre? Akkor most mi van? Négy éve komoly csapat építés zajlik állítólag! Erre az Alba majdnem megszopat! Akkor mi van? Gregory stb! Vicc! Ma hagyjuk! Lesz ami lesz! Hajrá Olaj!

   
 • 78sargahugggyy2016február20.00:39ÚjVálasz

  szal akkor az olaj csak a bírók miatt tud nyerni több éve meg voja miló miatt .aha..

  zsooldosok vagyunk a többi csapatba meg üres cd ékérrt jáccanak....

  még valami ?

   
 • 77sargahugggyy2016február20.00:33ÚjVálasz
  Idézet: gatib
  Ne haragudj de melyik mérkőzést nézted? A fiúk tényleg jól játszottak megérdemlik a GRATULÁCIÓT.
  ...

  mindig van mibe kapaszkodni...de szép is az..))

  mindeen meccsutaán van valami ...) ált nektek vereség..

   
 • 76sargahugggyy2016február20.00:32ÚjVálasz
  Idézet: hefti1963
  Toto11!
  Leírom a tutit.
  A sportba nagyon-de nagyon kár volt bevinni a politikát.
  A te zsoldos csapatod semmit nem érne a kivásárolt kopaszodó Voja,rosszarcú K.
  ...

  sportba ...  ezmegez nem lennne))))))))))

  meg félkeézzel lehetne kosrarzni meg kivenénk negyedeket..))


  ))) ilyennekkkel jösssz?

   
 • 75hefti19632016február20.00:31ÚjVálasz
  Idézet: gatib
  Ne haragudj de melyik mérkőzést nézted? A fiúk tényleg jól játszottak megérdemlik a GRATULÁCIÓT.
  ...

  +1

   
 • 74gatib2016február20.00:29ÚjVálasz
  Idézet: Albaszurkolo
  Először is gratulálok a Szolnoknak a győzelemhez!
  Én nem foglalkoznék a játékvezetőkkel, szerintem a meccs rangjához és a téthez képest nem volt aránytalan a ténykedésük egyik irányban sem.
  ...

  Ne haragudj de melyik mérkőzést nézted? A fiúk tényleg jól játszottak megérdemlik a GRATULÁCIÓT. De a meccs közben végig, és az utolsó percekben is a bírók töketlen fújása nem fújása miatt tudott az olaj visszajönni a meccsbe. Idézem egy kedves barátom leírását, az utolsó negyedről, mindent elmond:
  " ... 3 vagy 4 támadásunkat répázták szét a palánk alatt (nem kintről hajigáltunk, hanem szépen bementünk) és szarháziék még csak levegőt sem mertek venni, nehogy megszólaljon a sípjuk, aztán meg küzdöttek a légszomjjal, és fújtak mindent a másik oldalon, mint az északi szél."
  Miért kell ekkora hátszelet adni egy amúgy is erős csapatnak? Ha jobbak nyerjenek de ma nem voltak jobbak! Nem lefutott a bajnokság!!!!!

  Hajrá ALBA

   
 • 73hefti19632016február20.00:27ÚjVálasz
  Idézet: Toto11
  Telefonrol vagyok kenytelen veled csevegni, mert nem erek ra tudod otthon ulni pentek este, mint te, fiam. Es azert, mert nincs ekezet a betuimen el kene mennem magyar tanarhoz?
  ...

  Toto11!
  Leírom a tutit.
  A sportba nagyon-de nagyon kár volt bevinni a politikát.
  A te zsoldos csapatod semmit nem érne a kivásárolt kopaszodó Voja,rosszarcú K. Peti,Hajas Ákos és viccmann kriszti nélkül.A légiósok "szuperek",de Milo 5.faultját a következő faultosnak írták be,az már sokkkkkkkkkk....

   
 • 72sargahugggyy2016február20.00:25ÚjVálasz

  ti berényiek mit kerestek itt?


  1 általán kik mik vagytok...-,?


  lázas beteg ...ki mi,? eza hajrábp.... ti valami fizetett trollok vagytok ..?

  szánalmas ittt a vergődés ..nemérzitek?)

   
 • 71IllAron2016február20.00:25ÚjVálasz

  Sokan kérnek konkrétumot.
  Konkrétan amikor az első félidőben Supira (Vojvodán kitűnően védekezett) és Pearsonra fújtak faultokat, na az undorító volt. Igen Milosevicsre is fújtak két olyat, amit nem kellett volna, de a végjátkban kétszer is kipontozódhatott volna (mondani se kell hogy utána kulcsfontosságú büntetővel pont hogy fehérvárit pontoztak ki)
  DE!
  Nem írnám a játékvezetőkre. Szörnyen yenge volt a bírók teljesítménye újfent (már kínos), de az Alba kezében volt plussz 12-nél a meccs, nem éltünk vele és ezt a Szolnok kihasználta. Jó küzdés, izgalmas meccs volt, jó volt látni, hogy partyban vagyunk az Olajjal. Jót tenne a magyar kosárlabdának ha lenne kezdetben 4 ilyen erős csapat mint most a Szolnok, Fehérvár, Paks, Körmend. Ez most meg is van, de összekéne tartani ezeket a kereteket, nem minden évben tippmixelni és közben felzárkózhatnánaj a többiek is és alakulhatna egy színvibalasabb magyar bajnokságot.
  Gratulálok az Olajnak!

   
 • 70Funkygirl2016február20.00:09ÚjVálasz
  Idézet: hajrabereny
  Nincs mese mennem kell! :D :D :D Befenyített a kis suttyó! :D :D :D
  Igazából eddig is azért virrasztottam, mert a kisebbik gyerekem lázas, de Totóka szerint biztosan ez sem így van.
  Na mindegy.
  ...

  Tényleg szánalmas vagy.....

   
 • 69hajrabereny2016február20.00:04ÚjVálasz
  Idézet: red-black01
  Totóka fellőtte nekünk a pizsamát :D:D

  Na kurva kölkei, villanyoltás, kezeket a paplan fölé és reggelig egy mukkanást nem akarok hallani :D
  ...

  Nincs mese mennem kell! :D :D :D Befenyített a kis suttyó! :D :D :D
  Igazából eddig is azért virrasztottam, mert a kisebbik gyerekem lázas, de Totóka szerint biztosan ez sem így van.
  Na mindegy. Jó éjszakát Totóka, neked is. Most már te is menj aludni, mert holnap bizony sok mosogatni való lesz. :D :D :D Pusszantás!

   
 • 68Funkygirl2016február20.00:02ÚjVálasz

  Szánalmas vagy, komolyan mondom........ Szurkolj csak a csapatodnak, kb azon a szinten állsz mint ők. Én jászberényi lévén beérem olyan szar csapattal is, mint az Olaj.........Hajrá Olaj!!

   
 • 67Szboldi2016február20.00:02ÚjVálasz

  Szerintem meg mint az alba mint a szolnok lenèzi nagyon a "szürke" kis közèp csapatokat gondolok itt a zte re a körmendre a sopronra ès a kaposvàrra okozhatnak ők mèg meglepetèst ebben a bajnoksàgban !!!

   
 • 66HajraBP2016február20.00:00ÚjVálasz
  Idézet: red-black01
  Totóka fellőtte nekünk a pizsamát :D:D

  Na kurva kölkei, villanyoltás, kezeket a paplan fölé és reggelig egy mukkanást nem akarok hallani :D
  ...

  De azért remélem, hogy holnap majd még mindenki szarrá oltja a másikat a véleménye miatt!
  Jó éjt!

   
 • 65red-black012016február19.23:57ÚjVálasz
  Idézet: Toto11
  En nem voltam kint ma a SYMA-ba, de mindenki lathatta, hogy az orszag legjobb csapata, szurkolotabora. A tobbi mellebeszeles. E tenyek alapjan fekudjetek le aludni!
  ...

  Totóka fellőtte nekünk a pizsamát :D:D

  Na kurva kölkei, villanyoltás, kezeket a paplan fölé és reggelig egy mukkanást nem akarok hallani :D

   
 • 64HajraBP2016február19.23:56ÚjVálasz
  Idézet: Toto11
  En nem voltam kint ma a SYMA-ba, de mindenki lathatta, hogy az orszag legjobb csapata, szurkolotabora. A tobbi mellebeszeles. E tenyek alapjan fekudjetek le aludni!
  ...

  Köszi, ez mind volt az Alba! Neked is jó éjt!

   
 • 63Toto112016február19.23:55ÚjVálasz

  En nem voltam kint ma a SYMA-ba, de mindenki lathatta, hogy az orszag legjobb csapata, szurkolotabora. A tobbi mellebeszeles. E tenyek alapjan fekudjetek le aludni!

   
 • 62red-black012016február19.23:53ÚjVálasz
  Idézet: Szboldi
  Akkor te egy vaskos szőrű vad pincsi lehetsz!! :D
  Iskolai vègzettsèged baràtom ? :D
  ...

  OKJ-s vaslábos tisztasági manager...

  De jövőre beiratkozik a porcelán kiegészítő-szakra és ha sikerül elvégezni, akkor talán már tányérokat is engedik mosogatni...

   
 • 61Toto112016február19.23:52ÚjVálasz
  Idézet: hajrabereny
  Nyomozónak azért ne menj el, mert hatalmas mellét lőttél. Viszont magyar tanárnak se, mert a helyesírás sem az erősséged.
  ...

  Telefonrol vagyok kenytelen veled csevegni, mert nem erek ra tudod otthon ulni pentek este, mint te, fiam. Es azert, mert nincs ekezet a betuimen el kene mennem magyar tanarhoz? Meselj meg kerlek, nagyon jo formaban vagy ma. Meg egy kicsit birozzal is, hatha nyerni fog az Alba, na hajra. De, ahogy olvasod a kommenteket Alba-szurkolok gratulalnak, irjak, hogy a birok ossze-vissza fujtak es nem azon ment el, semleges nezok irnak, hogy ezek a barmok mar megint biroznak mikor csak szerencseje volt a Szolnoknak, addig te a gep elott ulsz es varod, hogy irjanak a kommentedre mert ettol erzed magad boldognak. Mutass fel egy berenyi eredmenyt. Udv, Europabol

   
 • 60HajraBP2016február19.23:51ÚjVálasz

  Mindenesetre holnap hajrá Pécs, EGY ORSZÁG VELETEK!!!

   
 • 59Szboldi2016február19.23:49ÚjVálasz
  Idézet: Toto11
  Le van osztva a lap sracok. De kerlek titeket, ne ide sirjatok hanem a zsepibe. Es tudjatok azt is, hogy amelyik kutya ugat az nem harap.
  ...

  Akkor te egy vaskos szőrű vad pincsi lehetsz!! :D
  Iskolai vègzettsèged baràtom ? :D

   
 • 58red-black012016február19.23:47ÚjVálasz
  Idézet: Toto11
  Te egy tizeneves paraszt vagy, akinek kilog a kapa a szajabol. Honnan tudom ezeket?
  ...

  Figyelj totoka...
  Azért mert Szolnokról kijutottál Londonba és ott vége van a mosogatói műszakodnak, még nem kellene itt az ékezet nélküli billentyűzetedet koptatni.
  A "sujjeszton" meg még gondolkodj kicsit :D:D
  Van itt nélküled is épp elég troll, meg balfék, de te tudod :D

   
 • 57hajrabereny2016február19.23:46ÚjVálasz
  Idézet: Toto11
  Te egy tizeneves paraszt vagy, akinek kilog a kapa a szajabol. Honnan tudom ezeket?
  ...

  Nyomozónak azért ne menj el, mert hatalmas mellét lőttél. Viszont magyar tanárnak se, mert a helyesírás sem az erősséged. Szerintem maradj meg a Szolnok szurkolói közt, vagy próbálj itt trollkodni tovább. Beférsz a gyökerek közé.

   
 • 56KosárFan72016február19.23:46ÚjVálasz

  Ja és sosem értettem miért kell .asszopó albacompozni, de szerencsére ez Fehérvárra akkor sem volt jellemző mikor volt szurkolás.

   
 • 55HajraBP2016február19.23:43ÚjVálasz
  Idézet: sargahugggyy
  nemtommilyensokkk ért most téged?) de nagy a pofád!


  amkor csórok vótunk akkor is nyertünk bajnokságot kupát és többen is vótunk..)


  mirűl beszélsz ?
  ...

  Ajánlom figyelmedbe a helyesírási szótárat!

   
 • 54kunka2016február19.23:42ÚjVálasz

  No, látom megint megy a bírózás..
  Én semleges nézőként élveztem, igazából szerintem össze-vissza fújtak, nem mondanám hogy most akármelyik csapatot tolták volna.
  Szerencse.Ennyi.

   
 • 53KosárFan72016február19.23:41ÚjVálasz

  Először is gratula Szolnokra. Sajnos ez a meccs nem a bírókon ment el, hanem saját hibáink miatt kaptunk ki.. Myles és Lóránt is gyenge teljesítményt nyújtott ma a tudásukhoz képest. Mindenesetre jó látni, hogy meccsben tudunk lenni az Olajjal, és szerencsén is múlik a vége. Gratula a mi csapatunknak is, és a legfontosabb, hogy a bajnokságban 5-ben legyünk! Csori, Supi és Luka pedig nagyon sokat javult az utóbbi meccseken, így tovább!

  Toto11
  A példa jó a Veszprémmel, de szerintem itt sokaknál nem a pénz miatt van az ellenszenv, hanem a szurkolói viselkedés miatt. Ez csak az én véleményem, de sokszor kicsit nagy az arc, tény hogy van is mire eredmények terén, de ez amiben különbözik az MKBtől az Olaj.

   
 • 52Toto112016február19.23:41ÚjVálasz
  Idézet: hajrabereny
  Elnézegettem ma a többi meccsekhez történt hozzászólásaidat, és eddig csak annyit tudtam, hogy egy senkiházi őstapló rejtőzik a nick mögött...
  ...

  Te egy tizeneves paraszt vagy, akinek kilog a kapa a szajabol. Honnan tudom ezeket? A jaszberenyi "szurkolok", ha lehet igy fogalmazni atlagban 14-19 ev kozott vannak, es a paraszt megfogalmazas az mar csak az elovilagod miatt kerult elo.

  Egy versiket ideznek toletek: "Utcara nyilik a kocsma ajto, kihallatszodik belole, hogy SUJJESZTO..."

   
 • 51red-black012016február19.23:35ÚjVálasz
  Idézet: papajozsi
  red-black1 - akkor ez az egy nem jött be ......

  Hajrá OLAAAAAAAAAAAAJJJJJJJJJJJJJJJ !!!!!!!!!!
  ...

  Ja :DDD
  Mondtam ,hogy trollkodom :)
  Ha megfigyelted, az első körben szándékosan Rimo "ellen" tettem ;)))

  Egyébként komolyra fordítva a szót, egyáltalán nem bánom, sőt.
  A Szolnok és az Alba is jobb erőt képvisel, mint mi, ez főleg azért van, mert a magyar magunk a maguk jelen formájában nem tudnak annyit hozzátenni a meccshez, amennyire szükségünk lenne.

  De mondok én valamit és vagy igazam vagy nincs:
  az Albát atlétikusabb és gyorsabb csapatnak tartom, ezért ha holnap tovább is jutunk a Sopron ellenében, akkor egy picivel több esélyünk lehet a Szolnok ellen (ha pl. szar dobóformát fognak ki...), mert az Alba egyszerűen szétfutna bennünk és megenne a palánk alatt a döntőben, főleg egy várható Pécs elleni sétagalopp után.

  Ezzel nem azt akarom mondani, hogy a döntőben, ha eljutunk odáig, komoly sanszunk lehet 2 kutya kemény meccs után, de a labda gömbölyű és pl. Fepunak is kiszakadhat a befoltozott zsák :)))

   
 • 50hajrabereny2016február19.23:34ÚjVálasz
  Idézet: Toto11
  Fiam, legkozelebb adok egy szemuveget ugy nezd a meccseket. Te egy troll vagy. Magadra akarod hivni a figyelmet, mert unatkozol es itt hoborogsz.
  ...

  Elnézegettem ma a többi meccsekhez történt hozzászólásaidat, és eddig csak annyit tudtam, hogy egy senkiházi őstapló rejtőzik a nick mögött, de a hovatartozását a bunkó beszólásai után sem árulta el senkinek. De végre világossá vált, hogy miért. Hiszen te szolnoki vagy !!! :D :D :D
  Hogyan is nem jöttem eddig rá? :D :D :D

   
 • 4919730624PETER2016február19.23:33ÚjVálasz

  na gyerekek! nem voltunk pesten szolnokon néztük kivetitőn egy kocsmában de a végén szólt az allléallléallléallléaó .asszoo.ooo albakooomp hatalmas élmény

   
 • 48Toto112016február19.23:29ÚjVálasz
  Idézet: hajrabereny
  Földrajzilag sajnos egy megye vagyunk, de a két csapatnak az égvilágon semmi kötődése egymáshoz. Szégyelljem magam?
  ...

  Fiam, legkozelebb adok egy szemuveget ugy nezd a meccseket. Te egy troll vagy. Magadra akarod hivni a figyelmet, mert unatkozol es itt hoborogsz. Mozdulj ki a szamitogeped elol, menj ki az altalanos iskolaba, es nezd vegig, hogy szopik ki a Jaszbereny az nb1-bol es megy a sullyesztobe, ahonnan mar sose jut vissza. Se tortenelem, se jovo. Utana folddel hintsetek be az iskola tornatermet, a bordasfalak maradjanak. Utana menj el szemeszetre.

   
 • 47sargahugggyy2016február19.23:26ÚjVálasz
  Idézet: HajraBP
  Kíváncsi lennék hogy amikor majd végre valahára elfogy a penzetek és egy jászberény szintű csapatotok lesz (nem megbántas berenyiek csak ti vagytok a szomszéd ) akkor is ekkora lesz e a pofatok...
  ...

  nemtommilyensokkk ért most téged?) de nagy a pofád!


  amkor csórok vótunk akkor is nyertünk bajnokságot kupát és többen is vótunk..)


  mirűl beszélsz ? elnepattanjonvalami abba nagyod tudod fejedbe..te csira!

   
 • 46huk722016február19.23:23ÚjVálasz
  Idézet: hajrabereny
  Földrajzilag sajnos egy megye vagyunk, de a két csapatnak az égvilágon semmi kötődése egymáshoz. Szégyelljem magam?
  ...

  Kicsalt továbbjutás? Neked is ajánlom figyelmedbe a 26-os, 32-es hsz-eket. Megmosolyogtatóan egyszerű lény vagy.

   
 • 45papajozsi2016február19.23:21ÚjVálasz
  Idézet: hajrabereny
  Csatlakozom az előttem szólókhoz. Undorító módon hozták fel a bírók 9 pont hátrányból a Szolnokot. Viccé vált az egész meccs. Adják át nekik a kupát, és lehet menni sörözni.
  ...

  a csapatoddal foglalkozzál.........

   
 • 44csocsa2016február19.23:19ÚjVálasz
  Idézet: Still69
  +1 igazad van. A birok tévedtek ide oda... Szolnokot bántjátok a szurkolói miatt ? Nagy az arc ..? Innentől sima lesz stb.. Miert kell ez ?
  ...

  Tényleg???

   
 • 43papajozsi2016február19.23:19ÚjVálasz
  Idézet: HajraBP
  Kíváncsi lennék hogy amikor majd végre valahára elfogy a penzetek és egy jászberény szintű csapatotok lesz (nem megbántas berenyiek csak ti vagytok a szomszéd ) akkor is ekkora lesz e a pofatok...
  ...

  elgurult a gyógyszered?????

   
 • 42adsl4653262016február19.23:19ÚjVálasz
  Idézet: hajrabereny
  Földrajzilag sajnos egy megye vagyunk, de a két csapatnak az égvilágon semmi kötődése egymáshoz. Szégyelljem magam?
  ...

  Te olyan sötét vagy hogy az már fáj.Mesélj,hol csaltak a sporik?Konkrétan?

   
 • 41don0012016február19.23:17ÚjVálasz

  Gyengén játszó Szolnok 1 ponttal megverte a gyengén játszó Alba-t.
  Ennyi. Szerencse. Birózni értelmetlen, egyébként sem rajtuk múlt. Alba jobban akarta, nem sikerült. Mi meg gondolkodjunk már el hogy hogyan kell játszani. Ez kevés volt. Többet tudnak ennél sokkal, itt csak 1-2 élményszerű pillanat volt. Mikor lesz az a nap mikor kijön a lépés ? Hajrá Olaj !

   
 • 40adsl4653262016február19.23:17ÚjVálasz
  Idézet: hefti1963
  Csak az Albának tudok gratulálni,hogy 8 ember ellen ilyen jól küzdöttek,ugyanis a rigók segítették a felzárkózásban az olajt.Undorító játékvezetés!!!!!
  ...

  ...ne reménykedj...

   
 • 39hajrabereny2016február19.23:15ÚjVálasz
  Idézet: adsl465326
  Figyelj...megyebeli létedre nem szégyelled magad?Neked ugyan miért kellett beleszólni?
  ...

  Földrajzilag sajnos egy megye vagyunk, de a két csapatnak az égvilágon semmi kötődése egymáshoz. Szégyelljem magam? Majd ha szolnokiként egy ilyen kicsalt továbbjutást ünneplek, akkor szégyellni fogom magam.

   
 • 38huk722016február19.23:15ÚjVálasz
  Idézet: hefti1963
  Csak az Albának tudok gratulálni,hogy 8 ember ellen ilyen jól küzdöttek,ugyanis a rigók segítették a felzárkózásban az olajt.Undorító játékvezetés!!!!!
  ...

  Ajánlom figyelmedbe a 26-os, és 32-es hsz-eket. Sokat tanulhatsz tőlük.

   
 • 37hefti19632016február19.23:14ÚjVálasz
  Idézet: Toto11
  Teged se az eszedert szeretnek.
  ...

  Gondolom te vagy Maugli ismerőse,aki még egy kicsit járt is iskolába,de sokat nem.....

   
 • 36Toto112016február19.23:11ÚjVálasz
  Idézet: hefti1963
  Csak az Albának tudok gratulálni,hogy 8 ember ellen ilyen jól küzdöttek,ugyanis a rigók segítették a felzárkózásban az olajt.Undorító játékvezetés!!!!!
  ...

  Teged se az eszedert szeretnek.

   
 • 35hefti19632016február19.23:09ÚjVálasz

  Csak az Albának tudok gratulálni,hogy 8 ember ellen ilyen jól küzdöttek,ugyanis a rigók segítették a felzárkózásban az olajt.Undorító játékvezetés!!!!!
  Muszáj volt befújni a "címvédőt",mert ha nem így alakul,Szalay Fecó nagyon megdádázta volna őket.
  Szurkolok a Pécsnek,hogy fogjanak ki holnap egy hatalmas jó napot!!!

   
 • 34Still692016február19.23:08ÚjVálasz
  Idézet: Albaszurkolo
  Először is gratulálok a Szolnoknak a győzelemhez!
  Én nem foglalkoznék a játékvezetőkkel, szerintem a meccs rangjához és a téthez képest nem volt aránytalan a ténykedésük egyik irányban sem.
  ...

  Tisztelet! Szep volt mind a ket csapat részéről ez a mai teljesítmény. Hajra Szolnok! Hajra Olaj!

   
 • 33Toto112016február19.23:08ÚjVálasz
  Idézet: HajraBP
  Kíváncsi lennék hogy amikor majd végre valahára elfogy a penzetek és egy jászberény szintű csapatotok lesz (nem megbántas berenyiek csak ti vagytok a szomszéd ) akkor is ekkora lesz e a pofatok...
  ...

  Szerinted az Olaj es az Alba kozott mennyi a koltsegvetes-beli kulonbseg? Nyilvan az Olaj-fele billen a merce, de hidd el nem olyan sokkal, mint azt te gondolnad! Es ahogy megnezed meg mindig levagyunk maradva az europai szinttol koltsegvetesileg. Ergin Ataman, egyik legnevesebb europai edzo is dicserei a Szolnokot, mert tudja, hogy kis koltsegvetesbol mindig elernek valamit.

  Mondok neked egy tulzobbat, MKB Veszprem, kezilabda. Mindenki tudja dol a le. Eredmenyeket is elernek, mint az Olaj is tette iden is. A ketszeri EC Final Four is magaert beszel. A Veszprem es a Szeged kozott nagyobb a differencia koltsegvetesileg, mint az Olaj-Alba viszonylatba, a Veszprem es a tobbi magyar csapathoz kepest meg drasztikusan tobb. Megis az egesz orszag szurkol neki, itthon meg mindenki utalja az Olajt. Eredmenyeket csak megfelelo hatterrel lehet elerni. Errol ennyit.

  Nem akarok okoskodni igy keso este, de nagyon lehoztok a sok butasaggal. Ez irigyseg. A Szolnoki Olaj elert valamit, sajnos a tobbi csapat meg korbeszopta Europat.

   
 • 32Albaszurkolo2016február19.23:05ÚjVálasz

  Először is gratulálok a Szolnoknak a győzelemhez!
  Én nem foglalkoznék a játékvezetőkkel, szerintem a meccs rangjához és a téthez képest nem volt aránytalan a ténykedésük egyik irányban sem. Persze néhány dolgot benéztek, de nem foghatjuk rájuk a vereséget.
  Sajnos úgy alakult a meccs ahogy azt várni lehetett. Féltem attól hogy ha a végén szoros lesz a végjáték akkor az olaj a nagyobb nemzetközi rutinjának köszönhetően behúzza. Ezt a meccset ott kellett volna megnyernünk a 2. negyedben. Nem kellett volna 12 pontról vissza engedni magunkra az Olajt, de kicsit hátra dőltünk és lám...
  Nem lennék egyébként meglepve, ha a Pécs (amely ma egy viszonylag könnyebb meccset játszott) holnap elkapná az Olajt akikből a mieink ma sokat kivettek.
  Na mindegy, minden esetre büszke vagyok a fiúkra. Meggyőztek minket arról, hogy az idén nagyon nehéz dolga lesz velünk az Olajnak és igenis lesz ellenük keresni valónk.
  HAJRÁ ALBA! Hajrá magyar kosárlabda!

   
 • 31HajraBP2016február19.23:04ÚjVálasz
  Idézet: Still69
  +1 igazad van. A birok tévedtek ide oda... Szolnokot bántjátok a szurkolói miatt ? Nagy az arc ..? Innentől sima lesz stb.. Miert kell ez ?
  ...

  A Szolnok szurkolói egy külön műfaj

   
 • 30Still692016február19.23:02ÚjVálasz
  Idézet: lufi
  Brutál jó meccs volt. Úgy néz ki vagyunk olyan jók mint az Olaj. Nagyon jó ez így,hogy most játszottunk velük.Ha ez a döntőben történt volna, akkor sem lennénk boldogabbak.
  ...

  +1 igazad van. A birok tévedtek ide oda... Szolnokot bántjátok a szurkolói miatt ? Nagy az arc ..? Innentől sima lesz stb.. Miert kell ez ? A PAKS-SZOLNOK meccset mikor 3 hosszabbítás volt 10X néztem vegig az agyon el volt fújva.. Remelem emlékszik ra valaki. Nem nyerhetett ott az olaj... Az nem kavart ekkora port, nekünk jött ki a lépés. Ennyi az egesz. Hajra OLAJ!

   
 • 29adsl4653262016február19.23:00ÚjVálasz
  Idézet: adsl465326
  Az hogy ki a kihajtott félhulla csapat,lehetne vitatkozni.Amig mi átutaztuk egész Európát,ti itthon röhögve dobóedzéseket tartotattok.
  ...

  ...tartottatok

   
 • 28HajraBP2016február19.23:00ÚjVálasz
  Idézet: rookie96
  Semleges szurkolóként...:
  Ezt nem a jatékvezetők nyerték meg...Lóránt nagyon "inteligens" játékának köszönheti az Alba a kiesést!!!
  ...

  +1

   
 • 27adsl4653262016február19.22:59ÚjVálasz
  Idézet: darius
  Szolnok szépen kipiheni magát holnap a Pécs ellen, majd egy kihajtott, félhulla Sopron/Körmend ellen ismét bezsebeli a kupát... Micsoda izgalmak
  ...

  Az hogy ki a kihajtott félhulla csapat,lehetne vitatkozni.Amig mi átutaztuk egész Európát,ti itthon röhögve dobóedzéseket tartotattok.

   
 • 26lufi2016február19.22:57ÚjVálasz

  Brutál jó meccs volt. Úgy néz ki vagyunk olyan jók mint az Olaj. Nagyon jó ez így,hogy most játszottunk velük.Ha ez a döntőben történt volna, akkor sem lennénk boldogabbak. Mindenképp jó volt velük játszani,mert látszik,hogy verhetőek. Amúgy gratula nekik. A fordított eredmény sem lett volna meglepő. A két legjobb képességű csapat játszott,bármi legyen majd a bajnokság vége.

   
 • 25rookie962016február19.22:57ÚjVálasz

  Semleges szurkolóként...:
  Ezt nem a jatékvezetők nyerték meg...Lóránt nagyon "inteligens" játékának köszönheti az Alba a kiesést!!! 9-ből 1 mezőny után eldob egy triplát,majd utána védekezésben kapnak róla egy triplát...IGAZI KLASSZIS!

   
 • 24adsl4653262016február19.22:54ÚjVálasz
  Idézet: hajrabereny
  Csatlakozom az előttem szólókhoz. Undorító módon hozták fel a bírók 9 pont hátrányból a Szolnokot. Viccé vált az egész meccs. Adják át nekik a kupát, és lehet menni sörözni.
  ...

  Figyelj...megyebeli létedre nem szégyelled magad?Neked ugyan miért kellett beleszólni?

   
 • 23HajraBP2016február19.22:53ÚjVálasz
  Idézet: Toto11
  Le van osztva a lap sracok. De kerlek titeket, ne ide sirjatok hanem a zsepibe. Es tudjatok azt is, hogy amelyik kutya ugat az nem harap.
  ...

  Kíváncsi lennék hogy amikor majd végre valahára elfogy a penzetek és egy jászberény szintű csapatotok lesz (nem megbántas berenyiek csak ti vagytok a szomszéd ) akkor is ekkora lesz e a pofatok, lesz e ekkora hangotok?

  Büszkék lehettek a bírókra, elintézték nektek!

   
 • 22tmmate2016február19.22:51ÚjVálasz
  Idézet: HajraBP
  Mi volt benne az undorító?

  Az alba a vegjatekban sokat hibázott de a bírok is elég egyértelműen az olajnak fújtak! Na ez az undorító kedves barátom
  ...

  Esetleg azt nem figyelted, hogy Milosevics 4 faultjából kettő nem volt az! Ezért egy negyedet legalább kihagyott. Az első félidőben a palánk alatti bruszt mind szabályos volt? Kár a bírókra fogni a vereséget, Ide-oda tévednek, mert ők is emberek. Jó volt az Alba, de nem volt szerencséje. Ennyi.
  Amúgy az volt az érzésem, hogy a szolnokiak nem pörögtek száz százalékon, Burell az első félidőben szerintem szórakozott, a többiek is unottak voltak. Óriási különbség volt a két csapat testbeszéde között, ami motivációt tükrözi. Ezzel együtt egy nagyon jó meccs volt, magas élvezeti értékkel. Mindenki jól szórakozhatott, még a semlegesek is.

   
 • 21kosar20052016február19.22:50ÚjVálasz

  A szolnoki ünneplőknek: egyáltalán nem érdemelte meg az OLAJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  Pórnak: már egy ideje nem ALBACOMP a csapat neve!!!!!!!!!!!!!!!
  A kommentárnak: csöppet sem feltűnő ,hogy az OLAJ-nak szurkolt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  A bíróknak : ez röhejes egy játékvezetés volt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Arra célzok ,hogy nem érdemeltétek meg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  (Fehérvárról szurkolok holnap a Pécsnek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)

   
 • 20csocsa2016február19.22:50ÚjVálasz
  Idézet: darius
  Szolnok szépen kipiheni magát holnap a Pécs ellen, majd egy kihajtott, félhulla Sopron/Körmend ellen ismét bezsebeli a kupát... Micsoda izgalmak
  ...

  Úgy beszélsz , mint ha irányítva lenne.Most ennyivel jobb az Olaj.Tegyünk róla,hogy a bajnokságban ne így legyen!HAJRÁ ASE!!!

   
 • 19papajozsi2016február19.22:50ÚjVálasz
  Idézet: papajozsi
  a Soron meg ma pihent........
  mert egy gyenge,küzdelem nélkül nyert a ZTE ellen.......

  ez volt a sorsolás...........
  ...

  a Sopron - helyesen

   
 • 18Toto112016február19.22:49ÚjVálasz

  Le van osztva a lap sracok. De kerlek titeket, ne ide sirjatok hanem a zsepibe. Es tudjatok azt is, hogy amelyik kutya ugat az nem harap. Fehervari gyereknek meg uzennem, hogy Budapesten annyian, mint a ti hazai meccseiteken. Nincsen hangotok, parasztok... Palyan es a palyan kivul is... :)

   
 • 17papajozsi2016február19.22:48ÚjVálasz
  Idézet: Toto11
  Nem erdekel mar, csak a kifogas, csak a kifogas csak a kifogas!
  ...

  csak keressék a kifogásokat ........
  ki más is lehetett a hibás ?????????
  mint a játékvezetők...................

  Hajrá OLAAAAAAAAAAAAAAAAAAAJJJJJJJJJJJJJJ !!!!!!!!!
  Hajrá OLAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAJJJJJJJJJJJJJJ !!!!!!!!!!!

   
 • 16HajraBP2016február19.22:46ÚjVálasz
  Idézet: fehervari22
  Anyádat kellet volna ketrecbe zárni de még mielőtt a világra szart.
  ...

  +1

   
 • 15papajozsi2016február19.22:46ÚjVálasz
  Idézet: darius
  Szolnok szépen kipiheni magát holnap a Pécs ellen, majd egy kihajtott, félhulla Sopron/Körmend ellen ismét bezsebeli a kupát... Micsoda izgalmak
  ...

  a Soron meg ma pihent........
  mert egy gyenge,küzdelem nélkül nyert a ZTE ellen.......

  ez volt a sorsolás...........

   
 • 14HajraBP2016február19.22:45ÚjVálasz
  Idézet: Toto11
  Nem erdekel mar, csak a kifogas, csak a kifogas csak a kifogas!
  ...

  Meg sem hallgatom már a nagy pofád, a nagy pofád

   
 • 13fehervari222016február19.22:45ÚjVálasz
  Idézet: Toto11
  Gyozott a jobbik. Szokasos Dzunics-csapat, az ellenfelet zrikalja meccs kozben, kiakarja zokkenteni a ritmusabol. Nem sikerult.
  ...

  Anyádat kellet volna ketrecbe zárni de még mielőtt a világra szart.

   
 • 12sanyitata2016február19.22:43ÚjVálasz

  Gratulálok csapatunknak! Keservesen is, de sikerült a győzelem, Úgy gondolom a játékvezetők néha-néha oda-vissza tévedtek. Az utolsó 1 perc teljes bolondokháza volt. Fanyalgás, ha nem hagyunk ki annyi büntetőt, vagy jobban szdjük a lepettanót, akkor simább lett volna. De történt, ahogy történt, lényeg, holnap, és holnapután nyerni kell!
  Hajrá Olajka!

   
 • 11hajrabereny2016február19.22:42ÚjVálasz

  Csatlakozom az előttem szólókhoz. Undorító módon hozták fel a bírók 9 pont hátrányból a Szolnokot. Viccé vált az egész meccs. Adják át nekik a kupát, és lehet menni sörözni. Mást úgysem hagynak győzni.

   
 • 10Toto112016február19.22:41ÚjVálasz
  Idézet: HajraBP
  Mi volt benne az undorító?

  Az alba a vegjatekban sokat hibázott de a bírok is elég egyértelműen az olajnak fújtak! Na ez az undorító kedves barátom
  ...

  Nem erdekel mar, csak a kifogas, csak a kifogas csak a kifogas!

   
 • 9papajozsi2016február19.22:40ÚjVálasz

  red-black1 - akkor ez az egy nem jött be ......

  Hajrá OLAAAAAAAAAAAAJJJJJJJJJJJJJJJ !!!!!!!!!!

   
 • 8HajraBP2016február19.22:37ÚjVálasz
  Idézet: Toto11
  Gyozott a jobbik. Szokasos Dzunics-csapat, az ellenfelet zrikalja meccs kozben, kiakarja zokkenteni a ritmusabol. Nem sikerult.
  ...

  Mi volt benne az undorító?

  Az alba a vegjatekban sokat hibázott de a bírok is elég egyértelműen az olajnak fújtak! Na ez az undorító kedves barátom

   
 • 7darius2016február19.22:37ÚjVálasz

  Szolnok szépen kipiheni magát holnap a Pécs ellen, majd egy kihajtott, félhulla Sopron/Körmend ellen ismét bezsebeli a kupát... Micsoda izgalmak

   
 • 6gzus2016február19.22:36ÚjVálasz
  Idézet: szebe
  Nem tudom eldönteni, hogy a végén zelenyánszki, vagy a sporik voltak-e undorítóbbak :)
  ...

  a sporik legalább megpróbálták titkolni a szimpátiájukat, pont "jókor" engedtek el 3 vitatható szolnok faultot
  de zelenyánszki... nem is kell a tévé előtt ülni, ha kiabál tuti h a szolnok csinált valami szépet vagy az éppen aktuális ellenfél rosszat :)

   
 • 5Toto112016február19.22:32ÚjVálasz
  Idézet: szebe
  Nem tudom eldönteni, hogy a végén zelenyánszki, vagy a sporik voltak-e undorítóbbak :)
  ...

  Melyik meccset nezted, fotelhuligan? Adok zsepit.

   
 • 4darius2016február19.22:31ÚjVálasz

  Myles is egy vicc. Mikor dobja a triplát most őszintén??
  Sajnos ezzel kb. el is dőlt a kupa sorsa. Az Alba lett volna az egyetlen csapat, aki megverheti a Szolnokot.

   
 • 3Toto112016február19.22:31ÚjVálasz

  Gyozott a jobbik. Szokasos Dzunics-csapat, az ellenfelet zrikalja meccs kozben, kiakarja zokkenteni a ritmusabol. Nem sikerult. Az alba majmait ketrecbe kene zarni, foleg a spurlock koboldot, elet gusztustalan a jateka es meg autista is.

   
 • 2szebe2016február19.22:30ÚjVálasz

  Nem tudom eldönteni, hogy a végén zelenyánszki, vagy a sporik voltak-e undorítóbbak :)

   
 • 1Tik12016február19.22:30ÚjVálasz

  Ez jo meccs volt. Bár az Albának szurkoltam, hát majdnem

   

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!