MK: Hosszabbításos körmendi siker

Budapest - Óriási csatában dőlt el a második negyeddöntő.
 
 
 
 
 

MK: Hosszabbításos körmendi siker

Budapest - Óriási csatában dőlt el a második negyeddöntő.

Tudd meg gyorsabban a magyar kosárlabda legfontosabb híreit. Klikk és like a Facebook oldalunkat!


A Magyar Kupa második elődöntőjére a már bajnoki meccsen is látott légiós ötösével állt fel az Egis-Körmend, a Paks kezdőjében viszont három magyar helyet kapott, közülük Tóth Ádám szerezte az első kosarat. Channels és Dickerson pontjaival gyorsan fordított a Körmend, amely többször kihasználta, hogy rendezetlen volt támadás után a paksi védelem. Amikor viszont fel tudtak állni, jól védték a festéket, Duinker nem nagyon jutott dobáshoz. McKinney Dickerson feladását húzta látványosan a gyűrűbe, majd Robinson sapkázta le a Körmend erőcsatárát, akadt tehát szép megoldás, magasabb hőfokú volt a meccs az első negyeddöntőnél. Donald Robinson triplájával érte utol ellenfelét az ASE, aztán ismét ugyanő, majd Petty is jól tüzelt kintről, végül McKinney kibrusztolt kosarával a Körmend nyerte az igen pörgős első negyedet.

Gyors indulásokból körmendi kosarakkal és kapkodó játékkal kezdődött a második negyed, nem tudott meglépni Teo Cizmic csapata, viszont Tóth Ádám begyűjtötte második faultját a Paksban. Zónázott az MTE, ezzel hátul kompenzálva a kissé statikusabbá váló támadójátékát. Sok lett a hiba a játékban, de a játékvezetőknél is, "egészséges kupahangulat" uralkodott a nézőtéren egyik-másik ítélet után… Tóth Ádám zsákolásával ismét egyenlített az ASE, Dunn büntetőivel pedig fordított. Kintről rosszul dobott, a lepattanókat pedig nem tudta begyűjteni a körmendi csapat, Barnies megindulása és 2+1-e után nőtt a paksi előny. De a kiegyenlített első félidő végén Channels büntetőivel így is egyenlő volt az állás. Érdemes még megemlíteni, hogy a Syma-csarnok hatalmas beltere szemmel láthatóan nem ízlett a helyet nem ismerő játékosoknak, sok volt a „homály” vagy szimplán pontatlan dobás.

Fej-fej mellett folytatták a felek a második félidőben is, a kemény, brusztolós védekezés közben is mindig volt egy-egy villanás. Tóth Ádám fáradhatatlanul küzdött, gyűjtötte a pontokat és a pattanókat, ráadásul Dunn és Barnies is ráérzett a távolságra, tripláik után hat ponttal meglógott az ASE. Koncentráltan és pontosan támadott Schmidt Béla csapata, Dickerson dobásaival azonban zárkózott a Körmend. De Teo Cizmic így sem halogathatta az időkérést, amikor kilenc ponttal ellépett a Paks, magához kérte csapatát. Robinson egy támadó faulttal érte el a negyedik személyit, Channels gyorsan dobott is róla egy ziccert, de így is hét pontos paksi előnnyel ért véget a harmadik tíz perc.

Négy körmendi pont, és máris csak három volt közte a negyedik negyed elején, Barnies tempója nyugtatta kicsit a paksiakat, de továbbra is szoros és kemény volt a csata. Petty közelije két pontra hozta fel a Körmendet – ám a következő támadásnál a reklamáló Cizmic technikait kapott, a Körmend meg három pontot a fújás utáni büntetőből, aztán pedig lépéshiba miatt vették el a labdát a bírók a vasiaktól, nem igazán volt kibékülve a szurkolóik a három sporival. Az viszont nem a bírókon múlt, hogy Tóth Norbert odaajándékozta a megszerzett labdát az ellenfélnek, Dunn pedig triplát dobott belőle… A nagyjából negyven fős paksi tábor lelkesen ünnepelte csapatát, a nyolc pontos különbség komolynak tűnt – ám csak tűnt. Két körmendi tripla után, két perccel a vége előtt egyetlen duplányi volt a különbség. Sőt, Channels a fordításért emelte rá az újabb triplát, de a labda a gyűrű és a palánk közé szorulva beragadt… A Paks képtelen volt betalálni, a Körmend újra és újra mehetett az egyenlítésért, de egyszer sem tudták betuszkolni a labdát a gyűrűbe. Ugyanúgy, mint a múlt heti bajnokin Körmenden, az utolsó támadásig nyílt volt a meccs. Channels 20 másodperccel a vége előtt egyenlített – előtte videózás után sem tudták eldönteni a bírók, melyik csapaté legyen a labda – de a Paksnak maradt még ideje támadni. Dobásig viszont nem jutottak, jöhetett a hosszabbítás!

Három rontott támadás után Dickerson triplája volt az első kosár a ráadásban, majd Petty is szórt egy duplát, amire Kovács egy dudaszós hármassal válaszolt. Robinson kipontozódott, Channels viszont csak az egyik büntetőt dobta be. A válasz egy Barnies-tripla, emberről, 82-82! Nehezen fokozható izgalmak közepette Petty 2+1-ére Barnies remek egyéni alakítás után zsákolással válaszolt. Dickerson csont nélküli hármasa után a Körmend kezében volt a meccs és már csak 47 másodperc volt hátra, amikor Channels is feltette a labdát egy-egyezés után, hat pontosra növelve a fórt, minden eldőlt. Petty, Channels és Dickerson ellen nem volt orvossága a ráadásban a Paksnak – az Egis-Körmend 93-88-ra nyert és a Sopron ellen elődöntőzhet.

Schmidt Béla, az Atomerőmű SE vezetőedzője: Sokadik hosszabbításos meccsünket játszottuk az idén, sajnos most rosszul jöttünk ki belőle. Valahogy végig éreztem a csapaton, hogy nem vagyunk elég határozottak védekezésben és támadásban sem. Ez persze a körmendieket dícséri, fantasztikusan lefojtották a játékainkat, úgyhogy csak erőlködtünk. Bár volt olyan periódus, amikor úgy tűnt, elhúzhatunk, de nem tudtuk megtartani az előnyünket. Gratulálok a Körmendnek, teljesen megérdemelten nyert, sok sikert kívánok nekik a továbbiakra is.

Teo Cizmic, az Egis-Körmend vezetőedzője: Nagyon kemény mérkőzés volt, hatalmas csata. Egy részében rosszul játszottunk, de amikor kellett, rendben volt a védekezésünk, hiszen az utolsó negyedben csak nyolc pontot kaptunk. Nagy hullámhegyek és hullámvölgyek váltogatták egymást a meccsen, de én épp ezt szeretem, szerintem ettől szép játék a kosárlabda!

 
 

 

 
 • 52szaller2016február20.14:30ÚjVálasz
  Idézet: supka
  valaki tudna segíteni?
  hali ha én a meccset 158,5 pont alá tettem,és a rendes játékidőt figyelembe véve jó is a tipp viszont a hosszabításban már 158,5 föle a mentek a csapatok.
  ...

  Szia! Úgy tudom, hogy a rendes játékidő számít, de lehet, hogy ez csak akkor van így, ha döntetlent tippelsz. Célszerű lenne bemenned egy lottózba, ott valószínűleg felkészültebbek. :)

   
 • 51smallball2016február20.11:44ÚjVálasz
  Idézet: wind
  Ok! :)
  Csak arra reagáltam, hogy sokszor nem lehet mindenki a B középből ott egy ilyen meccsen.
  Vannak egyéb dolgai is a szurkolóknak. Paks, Szolnok Fehérvár sokkal közelebb van.
  Csak ennyi!!
  ...

  Na jó wind, tudod, hogy én nem gyűlölködésből kontrázlak meg ,de Sopron meg 220 km és olyan 60-70-en ott voltunk.Engem is nagyon meglepett,hogy alig voltatok... persze gratulálok! Nagyot küzdött az MTE, de ne hidd, hogy ma kevesebb elég lesz nektek ! ;-)

   
 • 50zizu102016február20.10:43ÚjVálasz
  Idézet: csocsa
  Ajánlom figyelmedbe a 4.hsz.-t!
  ...

  ez nem válasz a kérdésre....

   
 • 49alibaba2016február20.10:23ÚjVálasz

  ne autópályán, Hungárián végig dugóban, pisiszünetekkel jóval 2 óra fölött:-)

   
 • 48raptor2016február20.10:07ÚjVálasz
  Idézet: alibaba
  Google maps
  Körmend-syma 2 óra 46
  Paks-Syma 1 óra 49
  valóban hatalmas különbség
  ...

  Az előbbi valamiért neked ment, természetesen nem oda szántam, de ha már megszólítottalak, akkor nem tom te mit néztél.
  Útvonalterv:
  Paks-Bp 122km, 1óra12p, végig autópályán!
  Körmend-Bp 320km, 2óra 46p, ebből autópálya max. 100km!

  Szerintem így azért kicsit már más a leányzó fekvése, és világos, hogy ebből a szempontból nézve, a Körmend helyzete az összes résztvevő csapat közül a legrosszabb!

   
 • 47alibaba2016február20.10:00ÚjVálasz

  Én sajnos tisztán látom, hogy a Paks tegnap nem érdemelt győzelmet.
  (ez a közeljövőben az összes olyan meccsre vonatkozni fog, ahol Máté 5 percnél több játékidőt kap (nem Illés Mátéról beszélek))

   
 • 46alibaba2016február20.09:57ÚjVálasz

  biztos nekem akartad írni?

   
 • 45raptor2016február20.09:52ÚjVálasz
  Idézet: alibaba
  Google maps
  Körmend-syma 2 óra 46
  Paks-Syma 1 óra 49
  valóban hatalmas különbség
  ...

  Megállítható, visszatekerhető fajta Tv szolgáltatásom van, és a visszajátszás lassítását megállítva teljesen világosan látszott, hogy Barnies cipőjének orra teljesen rajt volt a vonalon!!
  Mint ahogy az is, amikor amikor Channels a védő pozíciót szabályosan elfoglalva teljesen egyértelműen, a no charge félkörön kívül állt, de mégsem belemenést ítéltek!
  Hogy mégis miért ítéltek másként?
  Hát néhányszor azt is láthattuk, a kommentátorok megrökönyödése mellett, hogyan is zajlottak ezek a "video bírózások"

   
 • 44alibaba2016február20.09:00ÚjVálasz

  Google maps
  Körmend-syma 2 óra 46
  Paks-Syma 1 óra 49
  valóban hatalmas különbség

   
 • 43alibaba2016február20.08:55ÚjVálasz
  Idézet: balldontlie
  Mert az szurkolás, hogy aaaaaaaaaseeeeeee vagy a let's go ase, let's go?
  ...

  szerintem jóval több volt
  De, ha annyi lett volna az akkor is jóval több volt, mint tegnap a körmendi oldalról jövő (max. mutogatás)
  ...ja, most nálatok lehet magyarázkodni a távolsággal és a munkanappal, másnál-máskor nem
  :-)

   
 • 42balldontlie2016február20.00:00ÚjVálasz
  Idézet: alibaba
  Az ország legnagyobb szurkolótábora kb 20 fővel képviselte magát, abból 8-an szurkoltak, mutogattak.
  ...

  Mert az szurkolás, hogy aaaaaaaaaseeeeeee vagy a let's go ase, let's go?

   
 • 41csocsa2016február19.23:33ÚjVálasz
  Idézet: zizu10
  egy kérdés amit még senki nem tett fel: a meccs vége volt egy szituáció amikor Barnies "hármast" dobott, egyértelmű hogy rálépett a vonalra....
  ...

  Ajánlom figyelmedbe a 4.hsz.-t!

   
 • 40zizu102016február19.22:55ÚjVálasz

  egy kérdés amit még senki nem tett fel: a meccs vége volt egy szituáció amikor Barnies "hármast" dobott, egyértelmű hogy rálépett a vonalra.... Csizmics ezért kért videóbírót, a bírók még így is hármasnak ítélték.... AKKOR MI A SZARNAK A VIDEÓ BÍRÓ?????

   
 • 39wind2016február19.22:43ÚjVálasz
  Idézet: csocsa
  Mindenben igazad van,de nullázásról ne beszélj!
  ...

  Ok! :)
  Csak arra reagáltam, hogy sokszor nem lehet mindenki a B középből ott egy ilyen meccsen.
  Vannak egyéb dolgai is a szurkolóknak. Paks, Szolnok Fehérvár sokkal közelebb van.
  Csak ennyi!! Amúgy is a pályán dőlt el, nem pedig azon, hogy éppen most hányan szurkoltak!!
  Holnap biztos többen leszünk ott! :))

   
 • 38csocsa2016február19.22:38ÚjVálasz
  Idézet: wind
  Péntek van pajti! Sokan még dolgoztak...és még 230km a táv!!
  Ne légy ennyire okos. A 8 szurkolóval is sikerült a Paksot lenullázni. :)))
  ...

  Mindenben igazad van,de nullázásról ne beszélj!

   
 • 37wind2016február19.22:19ÚjVálasz
  Idézet: alibaba
  Az ország legnagyobb szurkolótábora kb 20 fővel képviselte magát, abból 8-an szurkoltak, mutogattak.
  ...

  Péntek van pajti! Sokan még dolgoztak...és még 230km a táv!!
  Ne légy ennyire okos. A 8 szurkolóval is sikerült a Paksot lenullázni. :)))

   
 • 36alibaba2016február19.22:15ÚjVálasz

  Az ország legnagyobb szurkolótábora kb 20 fővel képviselte magát, abból 8-an szurkoltak, mutogattak. Míg a paksi tábor kb 80 °%-ban paksival volt tele kb 100 fő, nagy része (mondjuk fele) szurkolt is.

  Medve/ Béla pedig elbaszta alaposan.
  (Medvét 2 dl ihatatlan borra bárkinek odaajándékoznám)

   
 • 35egismte2016február19.22:10ÚjVálasz

  Bravó fiúk! Holnap ismét nyerni, bár az sem lesz könnyebb!

   
 • 34raptor2016február19.21:50ÚjVálasz

  Ma mindenképpen győzni kellett,
  és egy nagyon kemény mérkőzésen, ahol mindenáron győzni is akartunk,
  majd végül győztünk is :)
  Grat. a csapatnak!

  Kérdés mennyit vett ki belőlünk ez a meccs, de ha meg tudjuk ismételni, esetleg pontosítani is ezt a határozott, kemény nagyon kollektív játékot, akkor holnap simább lesz remélem.
  Meg persze azt is remélem, hogy a soproniak nem nyúlkálnak bele ebbe abba a hátralévő időben :)

   
 • 33csocsa2016február19.21:21ÚjVálasz
  Idézet: megamegmondo
  Pl.: Pécs csak a közelmúltból. Sajna nem sok hatással volt a meccsre. De a szerencse mellénk állt.

  Légyszi had ne kelljen megindokolni. Ha kint voltál, akkor láthattad.
  ...

  Nálam az elcseszés=vereség.(kint voltam.)Sőt több vidékin is,pl.:Kaposvár.Ott a végén azért egyben volt a társaság.Szurkoljunk!

   
 • 32wind2016február19.21:16ÚjVálasz
  Idézet: unter40
  Elnézve a körmendi kezdő ötöst, nem szólt a körmendiek részéről a riariahungária? :)
  ...

  Vajon melyik csapatnál tudnák ezt a kezdőötösnél énekelni???? Változott a világ (sajnos) változtak a körülmények.....

   
 • 31megamegmondo2016február19.20:56ÚjVálasz
  Idézet: csocsa
  Miért mostanában mikor cseszte el Béla???
  ...

  Pl.: Pécs csak a közelmúltból. Sajna nem sok hatással volt a meccsre. De a szerencse mellénk állt.

  Légyszi had ne kelljen megindokolni. Ha kint voltál, akkor láthattad.

   
 • 30csocsa2016február19.20:35ÚjVálasz
  Idézet: 11111
  Hát, ez karcsú volt. Béla megint elcseszte...no meg a jó öreg Dunn. Mi a szarért ültek a centerek? És a Robinson? A 2. félidőben csak az 1-1 ment támadásban.
  ...

  Miért mostanában mikor cseszte el Béla???

   
 • 29supka2016február19.20:32ÚjVálasz

  valaki tudna segíteni?
  hali ha én a meccset 158,5 pont alá tettem,és a rendes játékidőt figyelembe véve jó is a tipp viszont a hosszabításban már 158,5 föle a mentek a csapatok. Ilyenkor a tippem jó,vagy sem(véleményem szerint sajnos vesztes a tipp)

   
 • 28111112016február19.20:23ÚjVálasz

  Hát, ez karcsú volt. Béla megint elcseszte...no meg a jó öreg Dunn. Mi a szarért ültek a centerek? És a Robinson? A 2. félidőben csak az 1-1 ment támadásban. Dunn csak a labdával a kezében hajlandó megmozdulni támadásban. Fel sétált, megállt....leszűkítette a játékunkat. Hátul meg, mint mindig, baszik védekezni.
  Béla meg nem tud, ilyen meccseken pláne, hozzátenni.

   
 • 27fajoda2016február19.20:17ÚjVálasz

  Mit foglalkoztok ezzel/James11/, hogy ki mennyit dob és hogy kezd a Körmend???
  Nincs más amit kritizálni lehetne??
  Minden játékos a Körmend játékosa, a szabály erre ad lehetőséget - tehát ki kell használni!
  Azt hiszed, ha más csapatnak van vagy lesz 5 légiósa, Ő nem fogja ugyanezt a lapot meghúzni??
  Nincs ebben semmi rossz, most ilyen időt élünk - régen a színmagyar Körmend volt a sztár, most változott a világ és a lehetőségek! Ennyi és nem több!

   
 • 26James112016február19.19:32ÚjVálasz
  Idézet: unter40
  Elnézve a körmendi kezdő ötöst, nem szólt a körmendiek részéről a riariahungária? :)
  ...

  Nem szólt...de a magyar bajnokságba azért ritkaság ez a színlégiós felállás.
  Meg a ponteloszlás is elég egyoldalú a körmendi oldalon:
  Légiósok-Magyarok: 85-8

   
 • 25valiesgeza2016február19.19:11ÚjVálasz
  Idézet: megamegmondo
  Többek nevében is köszönöm!
  ...

  szivesen
  itt találtam
  http://kosarsport.hu/hirek/47318/el__ben_a_dont__kr__l

   
 • 24megamegmondo2016február19.19:07ÚjVálasz
  Idézet: valiesgeza
  http://livestream.com/ibsbroadcast/mkosz-zsirostiborferfikupa-1

  ...

  Többek nevében is köszönöm!

   
 • 23valiesgeza2016február19.18:55ÚjVálasz

  http://livestream.com/ibsbroadcast/mkosz-zsirostiborferfikupa-1

   
 • 22CSAK A PIROS-KÉK!2016február19.18:45ÚjVálasz

  Végig uraltuk a meccset, ezt simán hozhattuk volna.
  Holnap terveztük az utazást 5-fővel.
  Elmarad.
  Most már sajnos csak a bajnokságra kell koncentrálnunk.
  Egy pozitívum viszont volt a szurkolás.
  Remélem így nyomjuk majd a bajnokin, mondjuk már a Kecskemét ellen is.
  HAJRÁ ASE!

   
 • 21unter402016február19.18:44ÚjVálasz

  Elnézve a körmendi kezdő ötöst, nem szólt a körmendiek részéről a riariahungária? :)

   
 • 20egis2016február19.18:32ÚjVálasz

  Gratulálok a Paks edzőjének!
  Nem szidni...nem a körülményekre hivatkozni...elismerni!
  "sírni csak a győztesnek szabad"
  Példa a többinek!
  MTE!!!

   
 • 19adsl4653262016február19.18:31ÚjVálasz
  Idézet: megamegmondo
  Én sajnos nem tudtam elmenni a meccsre. Egyébként pár éve, amikor még rendes szurkolói mag volt, én rendre a B-középben álltam, és vidékre is kísértem a csapatot néhányszor.
  ...

  Ismerős érzés,amikor Alekszics volt az edző egy jópár ilyen meccsben volt nekünk is részünk.Ne csüggedj,egyszer lenn,egyszer fent.

   
 • 18adsl4653262016február19.18:29ÚjVálasz
  Idézet: sanyitata
  Ismerettség révén a paksiaknak szurkoltam. Szerintem nyerhető mecsset buktak el. Velük számoltam a döntőben.
  ...

  Várjál még a döntővel Sanyi bátyám,előbb verjük meg az Albát.Nem lesz az sima liba,azért jó lenne tévedni.

   
 • 17megamegmondo2016február19.18:26ÚjVálasz
  Idézet: csocsa
  Én nem esek neked,mert vesztes meccs után ilyen az ember hangulata,viszont Pakson is így kellene szurkolni!HAJRÁ ASE!!!
  ...

  Én sajnos nem tudtam elmenni a meccsre. Egyébként pár éve, amikor még rendes szurkolói mag volt, én rendre a B-középben álltam, és vidékre is kísértem a csapatot néhányszor. Sajnos egy vesztes meccset, amit úgy buktunk el mint ma, azt nagyon nehezen tudja megemészteni az ember, főleg akkor, ha annyira beleéli magát, mint én.

   
 • 16csocsa2016február19.18:23ÚjVálasz
  Idézet: megamegmondo
  Először is GRATULÁLOK A KÖRMENDNEK!

  Azt kell mondjam, hogy mi veszítettük el a meccset. Nem volt semmivel sem jobb a Körmend, sőt, a 3.
  ...

  Én nem esek neked,mert vesztes meccs után ilyen az ember hangulata,viszont Pakson is így kellene szurkolni!HAJRÁ ASE!!!

   
 • 15Toto112016február19.18:21ÚjVálasz

  A másik meg annyi, hogy szerintem ezt a meccset az ASE vesztette el, hozzáállásban azért voltak gondok, vezettek pár ponttal és a játékosok olyan már-már állapotban voltak, mintha már az elődöntőben lennének.

   
 • 14Toto112016február19.18:19ÚjVálasz

  Kívülállóként: a magyar játékvezetés egyik nagy hibája, természetesen a sok közül, hogy amelyik csapat vesztésre áll annak fújnak.

   
 • 13sordog2016február19.18:10ÚjVálasz

  Tv adja a meccset?

   
 • 12sanyitata2016február19.18:09ÚjVálasz

  Ismerettség révén a paksiaknak szurkoltam. Szerintem nyerhető mecsset buktak el. Velük számoltam a döntőben.

   
 • 11megamegmondo2016február19.18:09ÚjVálasz

  természetesen a "vége előtt 3 perc" alatt azt értem, hogy a 4. negyed vége előtt.

   
 • 10megamegmondo2016február19.18:07ÚjVálasz

  Először is GRATULÁLOK A KÖRMENDNEK!

  Azt kell mondjam, hogy mi veszítettük el a meccset. Nem volt semmivel sem jobb a Körmend, sőt, a 3. negyedben mi uraltuk a meccset, ott meg lehetett volna nyerni. Béla döntései szarabbnál szarabbak voltak. Érthetetlen volt, hogy Máté és Ákos mi a francért játszik ennyit a 4. negyedben, mikor támadásban és védekezésben is egy nagy NULLA volt mind a kettő. Ákos védekezésben főleg, miután megkapta a 4. hibáját, valamint az elmúlt időben sérüléssel és betegséggel küzdő (fáradt) Dunn volt még velük fent.., eközben a mai meccsen az eddig legjobban teljesítő játékosunk ül a padon, aki egyébként a kisemberek közül magasan a legjobb védőjátékosunk (Robinson) és 3 perccel a vége előtt jön csak vissza, ilyen hideg kézzel szinte lehetetlen jól beszállni. A másik, hogy a védekezésünk és lepattanózásunk egyik alappillére (Jani) is jegelve volt, pedig ha már támadásban neki sem ment, legalább védekezett volna az említett úriemberek helyett, de még Will is jó megoldás lett volna, aki Körmenden és Kaposváron meccset nyert nekünk a tripláival és a védekezésével. Béla nyilatkozatával nem értek egyet, csak hárítani akarta a felelősséget. Jó volt a Körmend, jár nekik az elismerés, de ilyet nyilatkozni, az eszem eldobom.. mi uraltuk a meccset, nem véletlenül mondta ezt az M4 stábja is (bár tudom ők is néha elég idióták..). De így ezt a regény leírva, nem is hibáztatom a játékosokat, hiszen tudjuk, hogy a magyarok egy meccs alatt is képesek extrából ótvarba átmenni és fordítva, valamint végig jól és végig szarul játszani. Ezt egy edzőnek kellene észrevenni, és ha már szarul megy nekik, akkor nem játszatni őket.

  Nemrég itt a fórumon a szolnoki kollégák ecsetelték, hogy előbb v utóbb elfogy a szerencsénk. Lehet, hogy ma jött el, de legalább nem a bajnokságban. Összességében jó lett volna egy éremmel hazautazni.

  Még egyszer gratulálok a Körmendnek!
  Továbbra is Hajrá ASE!

  ui.: Remélem ezek után nekem esnek a paksi kollégák, de aki nem szemellenző nélkül nézte, az tudja, hogy igazam van. Az utóbbi időben egész jól türtőztettem magam, de a mai produkció után nem tudtam elmenni szó nélkül.

   
 • 9lufi2016február19.17:55ÚjVálasz

  Nem volt itt bíró kérdés. Azt hittem simán behúzza az Atom. Nem elszórakozták,hanem elbaszták.

   
 • 8sopronilaci2016február19.17:52ÚjVálasz

  Gratulálok Körmendnek!

  Remélem holnap revansot veszünk a hazai alázás miatt! :)

  Hajrá Sopron!

   
 • 7denes2016február19.17:52ÚjVálasz

  Nem a bírókon múlt hanem az összeszedettebb csapat nyert

   
 • 6csocsa2016február19.17:49ÚjVálasz
  Idézet: quimby
  SZÉP VOLT!

  A bírói hármas pedig süllyedjen a föld alá. Ezt a mocskos pofátlanságot amit meg mernek engedni maguknak...kritikán aluli!
  ...

  Ne légy elfogult,mindkét oldalra bénáztak,de ez mindíg így van!Soxor már a küldéskor hülye mindhárom.Nem kellene ezzel ennyit foglalkozni!Már gratuláltam.HAJRÁ ASE!!!

   
 • 5nb-x2016február19.17:39ÚjVálasz

  De szép időkérések voltak Béla!!!

   
 • 4csocsa2016február19.17:36ÚjVálasz

  Gratulàció a Körmendnek,jól bírták idegekkel!(Ráadásul Barnies triplája is dupla volt!HAJRÁ ASE!!!

   
 • 3quimby2016február19.17:36ÚjVálasz

  SZÉP VOLT!

  A bírói hármas pedig süllyedjen a föld alá. Ezt a mocskos pofátlanságot amit meg mernek engedni maguknak...kritikán aluli!

  Egy vasat nem adtam volna győzelemért a második félidei játékvezetést látva.

  MTE!!!!!!!!!!!!!

   
 • 2wind2016február19.17:35ÚjVálasz

  Szuper!!! :))) Remélem még holnapra is maradt erőnk a Sopron ellen. Nagy meccs lesz...

   
 • 1darius2016február19.17:29ÚjVálasz

  Hatalmas gratula a Körmendnek! Végig nektek szurkoltam, meg úgy gondolom ellenetek több esélyünk van mint a Paks ellen, bár látva a hosszabbítást óriási csatára van így is kilátás. Remélem visszavágunk a múltkori vereségért. Dickerson és Channels óriásit játszott! Hatalmas gratula az egész csapatotoknak! Holnap győzzön a jobb!
  Hajrá Sopron!

   

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!