Pécsen nincsenek anyagi gondok

Pécs – A játékosok és az edzők is időben megkapták a fizetésüket.
 
 
 
 
 

Pécsen nincsenek anyagi gondok

Pécs – A játékosok és az edzők is időben megkapták a fizetésüket.

Tudd meg gyorsabban a magyar kosárlabda legfontosabb híreit. Klikk és like a Facebook oldalunkat!


Tegnap este a Kaposvár 88-57-re nyert a Lauber Dezső Sportcsarnokban a Pécs ellen. A lefújás után Csirke Ferenc, a hazaiak mestere így értékelt:

„Két dolog van most a fejemben. Az egyik tartozik a nyilvánosságra. Jelenleg egy B csoportos csapat szintjén vagyunk fizikálisan, mert a sérülések miatt nem tudunk megfelelően felkészülni. Van mélyebb probléma is, de ez nem tartozik a nyilvánosságra.”

Megkerestük a PVSK vezetőedzőjét, hogy mire gondolt pontosan tegnap este. Cáfolta, hogy anyagi gondokról lenne szó.

- Kicsit szerencsétlenül jött le a tegnapi nyilatkozatom. Azt, hogy mire gondoltam, továbbra sem szeretném elmondani a nagy nyilvánosság előtt, a klub belügyeként kezeljük, de azt hangsúlyozom, hogy nem anyagi gondokról van szó. A játékosok és az edzők is időben megkapták a fizetésüket - mondta Csirke a BB1.hu-nak.

 
 

 

 
 • 9LevKK2016február16.11:25ÚjVálasz
  Idézet: pallos
  Elképzelhető, hogy az "Olika" szurkolók"keltik a feszültséget a háttérben", hogy pártfogásukba vegyék kedvencüket.
  ...

  Hétvégén pont kettőt dobott :D

   
 • 8pallos2016február16.11:12ÚjVálasz
  Idézet: ahic
  Az esetleg nem lehet, hogy a puha pöcsű, védekezni képtelen Olika és a neki szúrkolók keltik a feszültséget a háttérben??!Mondván keveset játszik a kedvencük!!
  ...

  Elképzelhető, hogy az "Olika" szurkolók"keltik a feszültséget a háttérben", hogy pártfogásukba vegyék kedvencüket. Pedig egyáltalán nem érdemli meg, hiszen nem nagyon töri magát, mert ha játszik is, csak szabálytalankodni tud, de se leppatanóért nem megy, sem pedig nem dob triplát, ami az Ő dolga lenne, max egyet meccsenként, de van hogy semmit.

   
 • 7ahic2016február16.09:57ÚjVálasz

  Az esetleg nem lehet, hogy a puha pöcsű, védekezni képtelen Olika és a neki szúrkolók keltik a feszültséget a háttérben??!Mondván keveset játszik a kedvencük!!
  Csirkét szerintem hagyni kéne dolgozni, nem pedig a feszültséget szítani!!

   
 • 6LevKK2016február16.09:37ÚjVálasz
  Idézet: LevKK
  Meccsen is majdnem osszeverekedett a csapattarsaval Oliverrel..
  ...

  http://www.kepfeltoltes.hu/view/160216/5804_2_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

   
 • 5LevKK2016február16.09:33ÚjVálasz
  Idézet: pallos
  Hát a "fürdős@va" a Marko Popadic, állítólag Ő szokott állandóan veszekedni a többi csapattársával ha nem jól passzolják neki a labdát.
  ...

  Meccsen is majdnem osszeverekedett a csapattarsaval Oliverrel..

   
 • 4pallos2016február16.09:24ÚjVálasz

  Hát a "fürdős@va" a Marko Popadic, állítólag Ő szokott állandóan veszekedni a többi csapattársával ha nem jól passzolják neki a labdát. Nagyon hisztis és hirtelen felkapja a vizet származásánál fogva hiszen szerb. Szerintem ez lehet a csapaton belül a probléma, a széthúzó erő, amit nem akart megnevezni Csirke edző.

   
 • 3ahic2016február16.08:25ÚjVálasz

  Ki a fürdős@va???Nagyon érdekelne!Egyébként meg ezek az idióta, hatás vadász nyilatkozatoknak nem sok értelme van!Ha van probléma azt el kell mondani, ha meg nincs, csak egyszerűen gyenge a játék, akkor dolgozni kell egy kicsit többet, másként!!

   
 • 2profbasket2016február15.22:24ÚjVálasz

  Valószinű a fürdős kurw@ kihat a csapata teljesítményére

   
 • 1kirilenko812016február15.21:56ÚjVálasz

  Tisztelt Csirke úr! Bízzon jobban a fiataljaiban, szerintem az idősebb játékosokat megfelelően tudnák helyettesíteni a mérkőzések bizonyos időszakaiban.

   

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!