Perl megint kimaradt, focimeccsre ment

Olaszország – A Palermo bajnokiját tekintette meg az utolsó pillanatban nyerő Orlandina magyarja.
 
 
 
 
 

Perl megint kimaradt, focimeccsre ment

Olaszország – A Palermo bajnokiját tekintette meg az utolsó pillanatban nyerő Orlandina magyarja.

Tudd meg gyorsabban a magyar kosárlabda legfontosabb híreit. Klikk és like a Facebook oldalunkat!


Ahogy sajnos az elmúlt fordulókban, úgy most sem kapott lehetőséget a Capo d’Orlando játékosa, Perl Zoltán. Az olasz együttes keretéből ismét a magyar válogatott kosaras maradt ki – az alapszakasz huszadik fordulójában a Varese vendége volt a csapat.

Az Orlando szinte végig vezetett idegenben, de a hajrában fordított a Varese, azonban egy utolsó pillanatban esett kosárral mégis a vendégek nyertek 82-81-re.

Perl Zoltán vasárnap délután a kosárlabdát focira cserélte: a fiatal játékos Facebook-oldalának tanúsága szerint a Palermo–Torino olasz bajnokit tekintette meg a helyszínen. Honfitársának, a Palermóban játszó Balogh Norbertnek is szoríthatott a lelátóról, ám utóbbi fiatalnak sem volt szerencséje: csak a kispadról nézhette végig, ahogy csapata 3-1-re kikap.

 
 

 

 
 • 6kunka2016február15.15:53ÚjVálasz
  Idézet: sargahugggyy
  beszopta......még itthon sem volt senki de ő megmutatja...


  majd visszakullog...csak nem a filkoóba....az elég égő lenne...  vagy még mindig mehet paneltetejéről focit lesni.,......
  ...

  Kiváncsi lennék, ha szolnoki nevelés lenne, akkor is ilyen hangnemben nyilatkoznál-e róla.
  Ha Falcóba visszajönne, nem lenne égő, mi mindig szerettük és tárt karokkal visszavárjuk Zolit!
  Akkor is támogattuk, mikor elment, és ugyanúgy támogatnánk, ha visszajönne...

  Gondolom ismered a tékozló fiú történetét :-)

   
 • 5sargahugggyy2016február15.13:23ÚjVálasz

  beszopta......még itthon sem volt senki de ő megmutatja...


  majd visszakullog...csak nem a filkoóba....az elég égő lenne...  vagy még mindig mehet paneltetejéről focit lesni.,......jah má nem is kell simicskáék felhuuznak nektek egy stadiont...

   
 • 4hegylako2016február15.08:53ÚjVálasz

  Ha igaz hogy Varese helyett Palermoba utazott focimeccsre akkor azért elég komolytalan a klubja is és ő is.
  /L szezonja jól indult reméljük a folytatás is jó lesz de az ilyen amatőr dolgok hihetetlenek.

   
 • 3enis2016február15.01:13ÚjVálasz

  Majd megveszi Simicska Szolnokra, ott akár kezdő lehet az U20-ban, sőt ott van Sztojan, aki a válogatottban is számít rá. Ha nem, akkor még mindig megtanulhat úszni, és a Közgéppel Euroligában játszhat vízilabdát. Táplánszentkeresztről nem azért ment el, hogy oda visszamenjen. Majd a Váradi Kornél felvilágosítja.

   
 • 2profbasket2016február14.21:57ÚjVálasz
  Idézet: wayance23
  A Rundles-Butorac-Hallik trió helyére vissza lehetne hozni Zolit + egy magas embert igazolni és ha sok esélyünk nincs is már komolyabb eredményre azért szorosabb meccseket tudnánk játszani a...
  ...

  Azért az is beszédes számomra, hogy inkább elment focit lesni, minthogy a saját csapatának drukkolna..Nem vagyok benne feltétlen biztos, hogy Zoli jól érzi magát

   
 • 1wayance232016február14.20:58ÚjVálasz

  A Rundles-Butorac-Hallik trió helyére vissza lehetne hozni Zolit + egy magas embert igazolni és ha sok esélyünk nincs is már komolyabb eredményre azért szorosabb meccseket tudnánk játszani a hátralévő időszakba.
  De ez Zolinak és a válogatottnak sem jó, hogy az EB selejtezők előtt egy fiatal tehetségünk focimeccset néz a játék helyett.

   

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!