A Real Madrid ismét elvitte a trófeát

Székesfehérvár - A Szent István Kupa döntőjében nagy harcban verték a Stellazzurra Romát.
 
 
 
 
 

A Real Madrid ismét elvitte a trófeát

Székesfehérvár - A Szent István Kupa döntőjében nagy harcban verték a Stellazzurra Romát.

Tudd meg gyorsabban a magyar kosárlabda legfontosabb híreit. Klikk és like a Facebook oldalunkat!

A negyedik alkalommal megrendezett rangos U16-os torna, a Szent István Kupa fináléjának örökös résztvevője, a Real Madrid harmadszor is megnyerte a trófeát. A fináléban a vártnál nagyobb küzdelemre késztette őket az olasz Stellazzurra Rome, melyben Bobroczky Róbert a 229 centi magas center ezúttal nagyon sokat és hasznosan játszott.

A madridiaknak az utolsó percekig keményen kellett küzdeniük a győzelemért, végül ezúttal is erős centereik segítették őket a sikerhez. A végeredmény 80-71 lett, a torna MVP-jének megválasztott madridi Ngalamunule 16 ponttal és 17 lepattanóval volt a legeredményesebb játékos a döntőben.

A Szent István Kupa különdíjasai között a legjobb magyar játékos Dancsecs András, a torna legjobb edzője Váradi Attila lett, míg a házigazda Dávid Kornél Akadémia legjobbjának Heinrich Zsombort választották meg.

 
 

 

 
  • 1bbfan8410132016február14.23:17ÚjVálasz

    Kifelejtettétek a cikkből, hogy különdíjasként Somogyi Ádám bekerült a torna All-Star ötösébe, egyébiránt köszönjük az összefoglalókat!

     

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!