EK: Szolnoki Olaj KK - CAI Zaragoza

Szolnok - Győzelemmel búcsúzna Európától az Olaj, Milosevics ismét edzésbe állt.
 
 
 
 
 

EK: Szolnoki Olaj KK - CAI Zaragoza

Szolnok - Győzelemmel búcsúzna Európától az Olaj, Milosevics ismét edzésbe állt.

Tudd meg gyorsabban a magyar kosárlabda legfontosabb híreit. Klikk és like a Facebook oldalunkat!


Utolsó mérkőzésére készül az EuroCup 2015/16-os szezonjában a Szolnoki Olaj KK. A magyar bajnok hazai pályán fogadja a CAI Zaragozát az N-csoport 6. fordulójában. A két gárda januári találkozóját 88-60-ra a spanyolok nyerték.

Pór Péter, a Szolnok edzője: Nem foglalkozunk azzal, hogy a mi kezünkben is lehet a továbbjutók sorsa, egyszerűen csak szeretnénk szépen búcsúzni a sorozattól, természetesen a győzelem a célunk. A kinti mérkőzésen négyes és ötös poszton is domináltak a spanyolok – pontokban és lepattanókban egyaránt –, erre most jobban oda kell figyelnünk, de természetesen mezőnyben is remek játékosok alkotják a Zaragozát, így biztos, hogy nem lesz könnyű dolgunk. Milosevics már ismét edzésbe állt, az viszont csak holnap derül ki, hogy számíthatok-e ismét a játékára.

 
 

 

 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!