JP-TOP COP Jászberény - KTE-Duna Aszfalt

Jászberény - A Jászberény elindult felfelé, de a nemrég Körmendet is legyőző Kecskemétet sem szabad félvállról venni.
 
 
 
 
 

JP-TOP COP Jászberény - KTE-Duna Aszfalt

Jászberény - A Jászberény elindult felfelé, de a nemrég Körmendet is legyőző Kecskemétet sem szabad félvállról venni.

Tudd meg gyorsabban a magyar kosárlabda legfontosabb híreit. Klikk és like a Facebook oldalunkat!


Nem sikerült még egy győzelemmel közelebb lopóznia a mezőnyhöz a Jászberénynek a hétvégén, mivel a Körmend szoros meccsen legyőzte Szrecsko Szekulovics tanítványait. A Kecskemét simábban kapott ki a jó formában lévő Albától és lépéshátrányba került riválisaival szemben a play-offért való harc során, ezért életbevágóan fontos lenne egy győzelem a tavalyi ezüstérmesnek.

Szrecsko Szekulovics, a Jászberény vezetőedzője: - A szezon hátralévő részében minden hazai meccsünkön kötelező nyernünk, ha biztosan bent akarunk maradni. Jobb formába lendültünk az elmúlt hetekben és ha úgy tudunk játszani, mint a Szeged ellen, akkor ismét sikerülhet felülkerekedni ellenfelünkön. A Kecskemét nagyon jó csapat, nemrég a Körmendet is legyőzte, nem véletlenül. Mándoki Tamás sérült, az Achillesével bajlódik, a többiek viszont játszhatnak.

Borisz Maljkovics, a Kecskemét vezetőedzője: - A Jászberény az elmúlt néhány meccsen megmutatta, hogy elindult felfelé. A Szegedet megverték, a Körmendet pedig megszorongatták. Hazai pályán nagy önbizalommal játszhatnak majd, ezért jó mérkőzésre számítok. A mi részünkről a lényeg a győzelem, minden apró lehetőséget ki kell használnunk, ami előnyt adhat nekünk. Volt néhány betegünk a héten, de a már hosszabb ideje hiányzó Kovács Barnabáson kívül mindenki vállalja a játékot.

 
 

 

 

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!