Hanga korábbi csapata ellen győzött

Spanyolország - 23-6-os futással eldöntötte a meccset a Laboral.
 
 
 
 
 

Hanga korábbi csapata ellen győzött

Spanyolország - 23-6-os futással eldöntötte a meccset a Laboral.

Tudd meg gyorsabban a magyar kosárlabda legfontosabb híreit. Klikk és like a Facebook oldalunkat!


Korábbi csapata otthonában lépett pályára Hanga Ádám a spanyol első osztályú kosárlabda-bajnokság 15. fordulójában. A Manresa 6-8-as mérleggel a 10. helyről várta a találkozót, a Laboral 4. volt és 11-3-mal állt.

A Manresa 3-2 után 21-19-nél vezetett másodszor és utoljára, aztán (a hazaiak szempontjából) 6-23-as futást csinált a Laboral, ami lényegében el is döntötte a találkozót (a második negyedet 30-18-ra nyerték). A félidőre 49-37-es vendégvezetéssel mehettek a felek. A harmadik negyedben is csak 5 pontig jött fel a Manresa, az esélyesebb Kutxa magabiztosan tartotta előnyét és végül 85-76-ra nyertek.

Hanga Ádám ismét kezdőként kapott szerepet, csaknem 33 perc alatt 14 pontot szerzett, 6 lepattanót húzott le, 1-1 gólpassza és labdaszerzése, illetve 2 blokkja lett. Ez 20-as VAL-t jelent, ami csapata legmagasabbika volt.

 
 

 

 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!