Wright imád Magyarországon játszani

Szombathely - A Falco centere azt mondja, nagyon jó érzés olyan városban szerepelni, ahol az emberek megőrülnek a kosárlabdáért.
 
 
 
 
 

Wright imád Magyarországon játszani

Szombathely - A Falco centere azt mondja, nagyon jó érzés olyan városban szerepelni, ahol az emberek megőrülnek a kosárlabdáért.

Tudd meg gyorsabban a magyar kosárlabda legfontosabb híreit. Klikk és like a Facebook oldalunkat!


Pénteken este a Falco 73-69-re legyőzte a Körmendet a vasi rangadón. A hazaiak legjobbja 25-ös VAL-értékkel a kanadai center, Ryan Wright volt, aki 29 perc alatt 13 pontot dobott, 8 lepattanót szerzett, kiharcolt 6 faultot, szerzett 1 labdát és adott 1 blokkot.

- Ez egy nagyon komoly csata volt. Mindkét csapat hosszú szünet után érkezett, az első félidő nagyjából arról szólt, hogy visszarázódjunk a ritmusba. Egy kicsit edzőmeccs-szagú volt az egész. Ahogy az az eredményből is látszik, a védekezésen volt a nagyobb hangsúly. Mindig az a csapat nyer, amelyik jobban védekezik a másiknál, ma mi voltunk a jobbak. Bízom benne, hogy idén jobban teljesítünk, mint tavaly.

A pénteki volt Wright pályafutásának első vasi ragadója, kíváncsiak voltunk arra is, mit szólt a derbi hangulatához.

- Fantasztikus volt. Ez az egyik oka annak, hogy imádok Magyarországon játszani. A csapatok mellett mindkét szurkolótábor odatette magát, tényleg örülök, hogy egy olyan városban játszhatok, ahol az emberek megőrülnek a kosárlabdáért. Ez nagyon jó érzés.

A Falco centere minden második mérkőzését dupla-duplával zárja. Ezúttal két lepattanó hiányzott, de a lefújás után így sem volt csalódott.

- Igyekeztem én is kihozni magamból a maximumot. A védekezés nem ment rosszul, de a támadójátékom hagyott némi kívánni valót maga után. Egy kicsit „be voltam rozsdásodva”, de ez talán érthető is, hiszen hosszú volt a szünet. Megpróbálok a jövőben is sok pontot dobni, lepattanókat szerezni, és a csapat hasznára válni.

 
 

 

 
 • 5lassa2016január11.07:16ÚjVálasz

  Mellette hihetetlen fizikai ereje van! Edzésen a medicinlabdát az Aréna plafonjáig feldobja

   
 • 4hajramte2016január10.19:11ÚjVálasz
  Idézet: suns
  Érdekes, hogy az intelligenciáját emeled ki. Én inkább az alázatát szeretem; nem egy labdazsonglőr, de nagyon küzd mindig. Odateszi magát, hajt, űzi a többieket.
  ...

  A büntetőzést is majd megtanulja. De mindig olyan magasra felmegy meg amikor csak teheti, zsákolgat:D Erre értettem.

   
 • 3suns2016január10.17:16ÚjVálasz
  Idézet: hajramte
  Nagyon jól játszik, nagyon játék-intelligens játékos. Nagyon szimpatikus. Nem mostanában láttam ilyen centert a bajnokságban! Talán látom őt egyszer a Körmend mezében is:
  ...

  Érdekes, hogy az intelligenciáját emeled ki. Én inkább az alázatát szeretem; nem egy labdazsonglőr, de nagyon küzd mindig. Odateszi magát, hajt, űzi a többieket. Fegyelmezett játékos, mentalitása miatt az edzők álma. Hát ha még a büntetőzés is menne... :-)

   
 • 2hajramte2016január10.16:15ÚjVálasz

  Nagyon jól játszik, nagyon játék-intelligens játékos. Nagyon szimpatikus. Nem mostanában láttam ilyen centert a bajnokságban! Talán látom őt egyszer a Körmend mezében is:

   
 • 1kunka2016január10.16:11ÚjVálasz

  RYAN!!!!! Összetehetjük a kezünket, hogy ő a centerünk. Nagyon fontos a lepattanózása, nem egyszer ez döntötte a győzelem oldalára a mérleget.

   

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!