Új nevet és mezt kaptak a nyíregyháziak

Nyíregyháza - A Zalaegerszeg ellen már a Blue Sharks nevet viselik Szavicsék.
 
 
 
 
 

Új nevet és mezt kaptak a nyíregyháziak

Nyíregyháza - A Zalaegerszeg ellen már a Blue Sharks nevet viselik Szavicsék.

Tudd meg gyorsabban a magyar kosárlabda legfontosabb híreit. Klikk és like a Facebook oldalunkat!


A péntek kora esti csapatvideózás előtt Oláh István, a Nyíregyházi Kosárlabda Nonprofit Kft. ügyvezetője sajtónyilvánosan mutatta be, és adta át Nagy Krisztián csapatkapitánynak személyesen is az új, névvel is ellátott mezeket, amelyen már az új címer is feltűnik. Ennek vezérmotívuma a cápa, hiszen a csapat innentől a Nyíregyháza Blue Sharks, vagyis Kék Cápák megnevezés alatt fut. Így most már értjük az év eleje óta érvényben lévő csatakiáltást, amikor a „Nyíregy” vezényszóra úgy felelnek a játékosok, hogy „Cápa”- írja a szon.hu.

Ugyanakkor jelentette be az ügyvezető, hogy a klub és a NaturComfort Kft. együttműködése tovább folytatódik, melynek keretében a csapat gyógynövényes tartalmú készítményekhez jut.

 
 

 

 
  • 1zoli0072016január09.10:03ÚjVálasz

    Nekem ez a cápa dolog amerika majmolásnak tűnik, s elég vicces! Miért pont cápa? Az új ügyvezető haltenyésztő talan? :-)

     

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!