Atomerőmű SE - MAFC

Paks - Schmidt Béláék szeretnék megőrizni hazai veretlenségüket. Egyik legjobb játékosuk hiányzik a vendégeknek.
 
 
 
 
 

Atomerőmű SE - MAFC

Paks - Schmidt Béláék szeretnék megőrizni hazai veretlenségüket. Egyik legjobb játékosuk hiányzik a vendégeknek.

Tudd meg gyorsabban a magyar kosárlabda legfontosabb híreit. Klikk és like a Facebook oldalunkat!


A 12 forduló után holtversenyben éllovas Atomerőmű SE gárdája a MAFC-ot fogadja első 2016-os bajnokiján. Hazai pályán egyelőre nem kapott ki a paksi csapat, a budapestiek viszont - hazai pályájuk nem lévén - mindhárom győzelmüket az aktuális ellenfél csarnokában aratták.

Schmidt Béla, az Atomerőmű vezetőedzője: Mindenképpen győzelmet várok a találkozótól, szeretném, ha megőriznénk a hazai veretlenségünket. Ezzel együtt nem értékeljük alul a MAFC játékerejét. Mindhárom sikerüket idegenben szerezték, ebből kettő igencsak bravúrosnak számít, hiszen a ZTE-t és a Körmendet sikerült elcsípniük. Jó légiósokkal rendelkeznek, akik - amennyiben jó formában vannak - rendkívül meg tudják nehezíteni az ellenfél dolgát. Sokszor kovácsolnak előnyt maguknak a remek védekezésükből. Ettől függetlenül úgy érzem, esélyesei vagyunk a meccsnek és ezzel szeretnénk is élni. Sérültünk nincs, már a fiatalok is bekapcsolódhattak a munkába.

Garai Péter, a MAFC vezetőedzője: A legjobb négy közé tartozó csapattal játszunk, teljesen más céljaik vannak, mint nekünk. Ők a bajnoki címért vagy legalább döntőért küzdenek, mi pedig szeretnénk jövőre is első osztályúak lenni. Mind a magyar, mind a külföldi játékosállományuk kiemelkedő. Hazai pályán nagyon erősek. Igyekszünk a legtöbbet kihozni a saját játékunkból. Minden mérkőzés fontos a számunkra, de nem ez a legfontosabb az évben. Felszabadultan szeretnénk kosarazni, reméljük, jó hangulatú meccs kerekedik ki belőle, csakúgy, mint legutóbb, Sopronban. Smith nem játszik holnap, mindenki más igen.

 
 

 

 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!