Alig van már jegy a vasi rangadóra

Szombathely – Az már szinte most biztos, hogy közel háromezren ott lesznek este a Falco-Körmend derbin.
 
 
 
 
 

Alig van már jegy a vasi rangadóra

Szombathely – Az már szinte most biztos, hogy közel háromezren ott lesznek este a Falco-Körmend derbin.

Tudd meg gyorsabban a magyar kosárlabda legfontosabb híreit. Klikk és like a Facebook oldalunkat!


Ma este hat órától rendezik meg Szombathelyen a Falco-Körmend vasi rangadót. Ahogy az várható volt, idén is hatalmas az érdeklődés a mérkőzés iránt.

Arról már korábban beszámoltunk, hogy a vendégeknek küldött 500 belépő pillanatok alatt elfogyott. A hazai szurkolók szerdán és csütörtökön juthattak hozzá elővételben a jegyeikhez. Pichler Gergelytől, a Falco KC technikai vezetőjétől megtudtuk, már csak összesen körülbelül 400 darab belépő maradt. Az Aréna Savaria pénztárai ma délután 16:15-kor nyitnak ki, igyekeznie kell tehát annak, aki szeretne a helyszínről szurkolni kedvenceinek.

Mivel az Aréna Savaria – kosárlabda mérkőzéseken – hivatalosan 3200 néző befogadására alkalmas, az már most biztos, hogy – a bérletesekkel együtt – mintegy 2800 néző ott lesz este a szezon első El Clásicóján.

 
 

 

 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!