Sopron KC - Kaposvári KK

Sopron - A vendégek kettőzött erővel készülnek a találkozóra a Magyar Kupa miatt.
 
 
 
 
 

Sopron KC - Kaposvári KK

Sopron - A vendégek kettőzött erővel készülnek a találkozóra a Magyar Kupa miatt.

Tudd meg gyorsabban a magyar kosárlabda legfontosabb híreit. Klikk és like a Facebook oldalunkat!


Szombaton este a bajnokság 13. fordulójában a Kaposvárt fogadja a Sopron. A hazaiak 7-5-ös mérleggel a hatodik helyen állnak, míg a vendégek 5-7-es mutatóval a kilencedikek, így a Magyar Kupa nyolcasdöntő szempontjából nagy szükségük lenne egy idegenbeli győzelemre.

Sabáli Balázs, a Sopron vezetőedzője: Háromhetes szüneten vagyunk túl, ami abból a szempontból jó, hogy a külföldiek is haza tudtak menni karácsonyozni, és mindenki egy kicsit fel tudott töltődni. Ugyanakkor kiestünk a meccsritmusból, és elég vegyes volt a hét, amit edzéssel töltöttünk. Nem tudtunk mindig teljes értékű munkát végezni, Tóth Gergely korábbi sérülése még csak ezen a héten tette lehetővé, hogy komolyabb edzésmunkát végezzen, és Ruják is egy kisebb kézsérülésen van túl. A körülmények nem voltak a legideálisabbak, de remélem, hogy sikerült feltérképeznünk az ellenfelet. A kaposváriak az új edzővel eddig három mérkőzést játszottak, és biztos vagyok benne, hogy a szünetben bővítették a repertoárjukat, így számunkra is lesznek még új dolgaik. Arról sem szabad elfeledkezni, hogy Fodor Márton visszatérésével bővült a keretük, ennek ellenére hazai pályán természetesen győzelmet várunk. Van, aki nem százszázalékos, de mindenki keretben lesz nálunk.

Kmézics Zorán, a Kaposvár vezetőedzője: A Magyar Kupa-döntő szempontjából nagyon fontos számunkra ez a találkozó. Becsületesen készültünk, feltérképeztük a Sopront, amely egy rendkívül fegyelmezett, modern kosárlabdát játszó csapat. Tisztában vagyunk vele, hogy mennyire fontos mérkőzést kell szombaton játszanunk, és a játékosok is ennek tudatában remek hozzáállással dolgoztak a héten. Úgy megyünk Sopronba, hogy nagyon szeretnénk meglepetést okozni. Nagyon fontos lenne a bajnokság, és a kupa szempontjából is. Grebenár Péter valószínűleg még nem tud pályára lépni, az ujja már jobban néz ki, de a héten belázasodott. Fodor Márton ott lesz a keretben, előre nem tudom megmondani, hogy mennyit fog játszani, de nagyon fontos számunkra, hogy ott lesz velünk.

 
 

 

 
 • 5TokFilko2016január09.18:37ÚjVálasz
  Idézet: yaffar
  Jönnek kaposváriak idén is szépszámmal? Vagy idén már nem, mert nincsenek előkelő helyen? :/ :D
  SKC!
  ...

  Légy nyugodt, ha idén is összekerülünk a rájátszásba, akkor idén is leszurkolunk Titeket (is). Még Sopronban is, ahogy tavaly.

   
 • 4yaffar2016január09.15:06ÚjVálasz

  Jönnek kaposváriak idén is szépszámmal? Vagy idén már nem, mert nincsenek előkelő helyen? :/ :D
  SKC!

   
 • 3KKKfanta2016január09.01:32ÚjVálasz

  Sopron-Kaposvár mindig jó meccsek voltak! Idén talán erősebb a Sopron nah de azért kaposvár a maga összeálításában sem rossz ám már! Az új edzővel és Puljkoval rengeteget erősödtünk! jó mérkőzést, hajrá Kkk!!!!

   
 • 2SKC9992016január08.22:36ÚjVálasz

  Nyerni kell ha a felsohaz a cel...de nagyon nehez lesz, hasonlo a ket csapat!

   
 • 1jopper2016január08.15:17ÚjVálasz

  Mindenképpen be kell húzni!
  SKC!

   

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!