PVSK-PANNONPOWER - JP-TOP COP Jászberény

Pécs - Csirke Ferenc edzői pályafutása egyik legnehezebb meccséről beszél.
 
 
 
 
 

PVSK-PANNONPOWER - JP-TOP COP Jászberény

Pécs - Csirke Ferenc edzői pályafutása egyik legnehezebb meccséről beszél.

Tudd meg gyorsabban a magyar kosárlabda legfontosabb híreit. Klikk és like a Facebook oldalunkat!


A PVSK számára a februári kupadöntő miatt fontos az év első bajnokija, ha nyernek a hazaiak, jó eséllyel ott lehetnek a budapesti fináléban. Jászberényben a holtszezonban edzőváltás történt, érdekesség, hogy nem csak a csapatnak a második idei edzője Szrecsko Szekulovuics, hanem neki is a második idei csapata a Jászberény.

Csirke Ferenc, a PVSK vezetőedzője: Ugyanaz a jelszavunk, mint az elmúlt négy meccsen, nyerni kell. Lehet, hogy furcsán hangzik, de öt éves edzői pályafutásom egyik legnehezebb meccsére készülök. Ugyanis ez a második eset ennyi idő alatt, hogy fogalmam sincs, mit várhatok az ellenféltől. Az első is egyébként a Jászberényhez köthető, mert két éve is pont a mi meccsünk előtt cseréltek edzőt, csak akkor három nappal és nem három héttel a találkozó előtt. Persze, mindenki elvárja tőlünk a győzelmet hazai pályán, a tabella alapján - de ha jobban megnézzük, akár azt is mondhatnánk, két majdnem egyforma csapat találkozik. Játékosállományban a berényiek egyáltalán nem rosszak, a kezdő ötösük semmivel sem gyengébb, mint a tabella ötödik helyétől lefelé bármelyik csapaté. Számukra tulajdonképpen most egy új bajnokság kezdődik, ezért nem tudom, mire számítsak. Egyénileg is próbáltunk felkészülni a játékosaikból. Ugyanakkor nincs mese, nyernünk kell, a kupadöntő nagy motiváció a játékosoknak, hiszen szinte egy mini play-offba jutással érne fel.

Szrecsko Szekulovics, a Jászberény vezetőedzője: Nehéz mérkőzés lesz ez, mert a Pécs hazai pályán mindenkire veszélyes, nagyon erős csapat. Nem volt sok időnk együtt készülni, de úgy érzem, egyben van a csapatunk, megpróbáljuk azt játszani, amit tudunk. Meglátjuk, meglesznek-e az első eredményei a közös munkának, hogyan működik, amit elterveztünk. Nyomás nem lesz rajtunk, próbálunk egy jó meccset játszani. Szögi bokasérülés miatt nem játszhat, a többiek egészségesek. Sok pozitív visszajelzést kaptam a csapattól eddig, de idegenben így sem mi vagyunk az esélyesek. Tisztelem a pécsi csapatot, biztos, hogy maximális odafigyeléssel kell játszanunk, ha eredményt akarunk elérni ellenük.

 
 

 

 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!