Szolnoki Olaj KK - KTE-Duna Aszfalt

Szolnok - Nem lesz hiányzó egyik csapatban sem, Jarrod Jones ma este érkezik meg Szolnokra.
 
 
 
 
 

Szolnoki Olaj KK - KTE-Duna Aszfalt

Szolnok - Nem lesz hiányzó egyik csapatban sem, Jarrod Jones ma este érkezik meg Szolnokra.

Tudd meg gyorsabban a magyar kosárlabda legfontosabb híreit. Klikk és like a Facebook oldalunkat!


Pénteken este 18 órától a Kecskemét együttesét látja vendégül a címvédő Szolnoki Olaj a bajnokság 13. fordulóban. A hazaiak kedden az olasz bajnok legyőzésével hangoltak a találkozóra, amely a KTE számára rendkívüli fontossággal bír a Magyar Kupa döntőjének kvalifikációja miatt.

Pór Péter, a Szolnok vezetőedzője: A keddi meccs után nem sok időnk maradt, hiszen egy picit pihentetni is kellett a fiúkat. Videózással és taktikai dolgokkal foglalkozunk csütörtökön, pénteken pedig már jön a mérkőzés. A Kecskemétről tudjuk, hogy az előző évekhez képest a csapat zöme együtt maradt, és a korábbiakhoz hasonlóan nagyon szervezetten játszik, ebben rejlik csapatként az erejük. Mi szeretnénk ott folytatni, ahol kedden abbahagytuk, hazai pályán fogunk játszani, úgyhogy mindenképp győzni szeretnénk. Minden játékosunk bevethető állapotban van. Jarrod Jones úton van, csütörtök este érkezik meg, úgyhogy egyelőre nem tudom, hogy játszani fog-e.

Borisz Maljkovics, a Kecskemét vezetőedzője: Először is szeretnék gratulálni a Szolnoknak a nemzetközi sikereihez. Egy nagyon jó csapat otthonába látogatunk, amely ráadásul az utóbbi időben remek formában játszik. Mindenképpen az Olaj a találkozó favoritja, de megpróbáljuk a legjobb teljesítményt nyújtani. Szeretnénk egy kemény meccset játszani, és megmutatni a csapatunk karakterét. Elsősorban jó védekezést várok a játékosoktól. Nincs sérültünk, mindenkire számíthatok.

 
 

 

 
 • 4ferrro2016január08.12:28ÚjVálasz

  Vannak olyan mrccsek,amikor az egyik csapatnak minden beesik .Nem volt semmi edzőbuktatàsról szó.Akkor azon az estén a ZTE jobb dobószàzalékkal tüzelt,ràadàsul a tàmadóidő lejàrta előtt 1-2màsodperccel.
  Van ilyen.Persze utólag köszönet jàr nekik.

   
 • 3kacsapapa2016január08.11:04ÚjVálasz

  Azért a ZTE meccs más kategória volt emlékeim szerint. Ott buknia kellett az edzőnek. Bocs, hogy beleszólok. Szerintem sincs ma egy súlycsoportban a Szolnok és a KTE!

   
 • 2Still692016január07.22:53ÚjVálasz

  Soha SENKIT nem szabad lebecsülni. (Pl ZTE)..!!! Hajra OLAJ! Szimpatikus harcias jo csapat a KTE!

   
 • 1Csakakte2016január07.19:18ÚjVálasz

  Azt hiszem ez csak egy kis edzőmeccs !!!

   

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!