Megvan az Alba ötödik légiósa

Székesfehérvár - Lóránt és Myles korábbi csapattársával, tengerentúli erőcsatárral erősíti tovább keretét Braniszlav Dzunics.
 
 
 
 
 

Megvan az Alba ötödik légiósa

Székesfehérvár - Lóránt és Myles korábbi csapattársával, tengerentúli erőcsatárral erősíti tovább keretét Braniszlav Dzunics.

Tudd meg gyorsabban a magyar kosárlabda legfontosabb híreit. Klikk és like a Facebook oldalunkat!


Megvan az Alba Fehérvár ötödik, tengerentúli játékosa, Kenny Chery, Tristan Spurlock, Anthony Myles és Ryan Pearson után immár Judge Wally, teljes nevén Wallace Eugene Judge Jr. is a kék-fehérek kötelékébe tartozik. A 25 éves, 206 centiméter magasra nőtt, 113 kg súlyú kosaras Washingtonban látta meg a napvilágot, középiskolai tanulmányait Floridában, a Jacksonville-ben található Arlington Country Day-ben töltötte, egyetemi évei során pedig a Kansas, valamint a Rutkers nevű intézményben pattogtatott.

A tavalyi szezonban Anthony Myles és Lóránt Péter csapattársa volt az olasz élvonalbeli Pesaróban, a nyáron pedig az argentin Penarol együtteshez szerződött, de sok időt nem töltött a dél-amerikai együttesnél.

Judge Wally

A TLI-Alba opciós szerződést kötött vele, január végéig, ha addig nem győzi meg a szakvezetést, a klub következmények nélkül felbonthatja a kontraktust - adta hírül az albakosar.hu.

Dávid Kornél a Bb1 érdeklődésére a következőket mondta a játékosról: - Olyan embert kerestünk, aki nem feltétlenül pontgyáros, viszont jól védekezik, remekül lepattanózik, háttal a palánknak is jó, illetve a tiszta dobásokat elvállalja és megoldja. A négyes és ötös poszton is bevethető Judge Wally reményeink szerint ilyen típus. Argentin csapatából a hírek szerint a kevés játéklehetőség miatt távozott. Lóránt és Myles ismeri Olaszországból, jó véleménnyel vannak róla, reméljük, tud nekünk segíteni. A tervek szerint pénteken érkezik Magyarországra, a hét végi, Szeged elleni mérkőzésen még nem lép pályára.

 
 

 

 
 • 3warson2016január06.11:56ÚjVálasz

  Nem temetném a Csorvásit, mivel Wally Judge (nem pedig Judge Wally - hacsak nem honosítottuk egyből) egy leheletnyivel sem jobb nála. Eddig minden állomáshelyén csalódást keltően pocsékul játszott, főleg a gyengécske egyetemi csapataiban (ami a Kansas State és a Rutgers volt). Szóval a cikk írójának külön gratulálok, hogy amit lehetett azt sikerült hibásan leközölni, szándékosan sem mehetett volna rosszabbul. Ennek ellenére kivánom Wallynak, hogy itt cáfoljon rá az eddigiekre és tegye izgalmasabbá a bajnokságot!

   
 • 2ahic2016január06.09:45ÚjVálasz

  Szerencsétlen Csorvásinak reszeltek!Örülhet, ha lesz 2-3perce!!!Vagy lehet, hogy kölcsön adják!!

   
 • 1rasid2016január05.22:59ÚjVálasz

  Semmi hozzászólás. Ez érdekes. Én a helyetekben örülnék.

   

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!