Hatalmas berényi bravúr

Jászberény - Kapitulált a listavezető Paks. Bencze Tamás helyett Dejan Mladenovics meccselt.
 
 
 
 
 

Hatalmas berényi bravúr

Jászberény - Kapitulált a listavezető Paks. Bencze Tamás helyett Dejan Mladenovics meccselt.

Tudd meg gyorsabban a magyar kosárlabda legfontosabb híreit. Klikk és like a Facebook oldalunkat!


A sors furcsa fintora, hogy amikor Bencze Tamás rendelkezésére állt volna egy bővebb játékos keret – Szögi és Mladenovics felépült, Sonyák kölcsönbe Jászberénybe került –, akkor a vezetőedzőt ledöntötte lábáról az influenza. Mladenovics meccselt helyette, aki viszont így nem léphetett pályára. A házigazdáktól a műtét után rehabilitáción lévő Soós és Csabay, a vendégektől a lázas beteg Evans hiányzott.

A találkozó hárompontos párbajjal kezdődött. A hazaiaknál Horváth kétszer, a vendégeknél Dugat és Medve egyszer-egyszer célzott jól távolról. Három perc elteltével már 10-8 állt az eredményjelző táblán. Egészen a hetedik perc közepéig a házigazdák vezettek, ám ekkor Szabó kosarával 17-18-ra alakult az eredmény. Sőt, Tóth kétpontosa után már három ponttal ment a vendég együttes (19-22). A negyed hajrája viszont Horváth Ákos 2+1-ével kezdődött, melyre Szabó még válaszolt, ám az utolsó szó joga a frissen igazolt Sonyáké volt (26-24). Jó volt a játék az első negyedben, ám a szép megoldások mellett hibák is becsúsztak mindkét csapat játékába.

A szép számú és lelkes közönség nagy örömére, öt jászberényi ponttal kezdődött a második 10 perc (31-24). A folytatásban azonban keményített védekezésén az Atom, s ez nem ízlett a hazaiaknak. Körtélyesi vezérletével kilenc pontot szerzett egymás után a listavezető, s átvette a vezetést (31-33). Sőt, a 16. percben Jones kosara után már öt pont volt a vendégek előnye (34-39). Szögi kosarára Eilingsfeld zsákolt, majd Kerpel-Fronius kétpontosára is ő válaszolt. Két és fél perccel a félidő vége előtt még öt pont volt a különbség a csapatok között, ám a nagyszünetig már csak jászberényi pontok születtek, Dramicsanin és Horváth távolról talált be, míg Ware 2+1 pontot szerzett. A nagyszünetre így 47-43-as eredménnyel vonultak a csapatok.

Sportszerű játékot, nagy küzdelmet hozott az első félidő. A paksiaknak rá kellett jönni, hogy alaposan meg kell harcolniuk a győzelemért Jászberényben. A hazaiak ugyanis közönségük támogatása mellett mindent beleadtak, és méltó partnerei voltak a listavezetőnek.

A harmadik negyed is hárompontos dobópárbajjal kezdődött. Dugat, Dramicsanin, Körtélyesi, Horváth Ákos és Ware is betalált a hárompontos vonalon túlról. Közben Cseh is szerzett három pontot, s a 23. percben 59-51-re vezetett a berényi csapat. Ekkor Jones rázta meg magát, és gyorsan bedobott két duplát. Dramicsanin triplájára Dugat két duplája majd két jó büntetője volt a válasz, s máris 1 pontra csökkent a két csapat között a különbség (62-61). A 28. percben a vendégek legjobbja, Dugat talált be ismét távolról, s 66 pontnál együtt volt a két csapat. A hajrá ezúttal a vendégeknek sikerült jobban, Dramicsanin kosarát Kovács két büntetővel egalizálta, majd Dugat zsákolt (68-70).

A harmadik negyed végére tehát visszavette a vezetést a Paks, s ekkor az volt a nagy kérdés, hogy tud-e még egyszer fordítani a jászberényi csapat.

A záró negyed első három perce a kihagyott helyzetekről szólt. Horváth, Jones és Cseh tudott csak betalálni, ekkor 72-72 volt az állás. A következő vendég támadásnál egyszerre pattantak föl helyükről a hazai szurkolók. Bár úgy tűnt, hogy a labda Szabóról pattant az alapvonalon túlra, azt mégis a vendégek kapták meg. Jones és Körtélyesi egészen közeli ziccert rontott, míg a másik oldalon Horváth távolija a gyűrűből pattant a mezőnybe. Horváth nagyszerű passza után Cseh ismét vezetést szerzett a jászberényieknek (74-72), amit paksi időkérés követett. A negyed közepén az addig sportszerű találkozó majdnem kicsúszott a játékvezetők kezéből. Egy palánk alatti lepattanó labdáért Kerpel-Fronius és Tóth harcolt egymással. A játékvezetők Tóthnál mutattak személyi hibát, aki azt reklamálta, hogy Kerpel-Fronius könyökkel eltalálta őt. Hogy a dolog hatásosabb legyen, meg is fenyegette a hazai játékost. Tóthot Dramicsaninnak sikerült lecsendesítenie, a játékvezetők pedig furcsa ítéletet hoztak. Mindkét játékos technikai hibát kapott, s így Tóth a 34. percben ki is pontozódott. A folytatásban szerencsére már a játéké volt a főszerep.

Egészen elképesztő izgalmakat hozott a találkozó vége. Három és fél perccel a vége előtt úgy tűnt, hogy a hazaiak biztosan nyerik meg a találkozót, hiszen a fölösleges közjáték után Kerpel-Fronius triplájával már 83-76-ra vezettek. Dzunics mester időt kért, rendbe rakta csapatát, amely 70 másodperc alatt egalizálta az eredményt (85-85). Ekkor még 1 perc 3 másodperc volt hátra. Hibák itt, hibák ott, s 18 másodperccel a vége előtt, amikor a mezőny legkisebb embere, Szögi, kétszer is lepattanót szerzett a vendégek palánkja alatt, Dzunics mesternél elszakadt a cérna. A taktikai tábláját látványosan a földhöz vágta, amiért technikait kapott. Ezt Ware értékesítette is, majd a berényi 8-as két büntetője is jó volt (88-85). Tizenöt másodperccel a vége előtt Kovács a másik oldalon csak egy büntetőt értékesített (88-86), majd azonnal odaütöttek Dramicsaninnak. Ő viszont nem tette meg azt a szívességet a paksiaknak, hogy hibázzon (90-86). A hátralévő 14 másodpercben a paksiak támadhattak, de eladták a labdát, s így ért véget a találkozó.

A kosárlabda sportág nagyszerű propagandája volt ez a találkozó. Mindkét oldalon nagyszerű megoldásoknak tapsolhattak a szurkolók, de hibák is becsúsztak a játékba. Izgalmas, az utolsó percig kiélezett csatát vívott egymással a két együttes. Ha valaki betévedt volna a csarnokba úgy, hogy nem tudja, a két csapat hol áll a tabellán, azt gondolhatta volna, hogy felsőházi rangadót lát. A jászberényieket fantasztikus közönségük belehajszolta a sikerbe, persze ezért mindent meg is tettek. Ezúttal is bizonyították, hogy hazai pályán bárkit képesek legyőzni. A látottak alapján megérdemelten született meg ez a siker.

Dejan Mladenovics (a lázas beteg Bencze Tamást helyettesítette) FAIRIUM JKSE edzője: A fiúk a maximumot hozták ki magukból, s így tudtuk legyőzni a listavezetőt. Ezt a győzelmet a beteg vezetőedzőnknek, Bencze Tamásnak ajánljuk. Annak is örülünk, hogy az új névadó szponzorunk szerencsét hozott nekünk.

Braniszlav Dzunics, az Atomerőmű SE edzője: Gratulálok a hazai együttesnek, megérdemelten nyerték meg a mérkőzést. Jobb formában és lelkesebben játszottak.

 
 

 

 
 • 30szuadaal2015március01.13:18ÚjVálasz
  Idézet: pemete
  Óriási kalap lengetés a szomszédból! Szép volt fiúk, azért ezt a Paksot megverni nem semmi! Csak így tovább Szolnok megye!
  ...

  Köszönjük ! :)
  Hajrá Jászság!

   
 • 29pemete2015március01.12:05ÚjVálasz

  Óriási kalap lengetés a szomszédból! Szép volt fiúk, azért ezt a Paksot megverni nem semmi! Csak így tovább Szolnok megye!

   
 • 28csakazolaj2015március01.11:28ÚjVálasz

  Tóth Ádámot eddig sem az eszéért szerették Pakson sem...ettől még az egyik legjobb hazai ötös,aki a válogatottal is dolgozik rendesen nyaranta...ellentétben néhány hazai sztárocskával,ezt ne feledjük!
  Gratula Berénybe!
  Báne nyilatkozata sportszerű,nem tudom mit "tehetett" a pálya szélén,de nem erről híres szvsz.
  Nem kell ezt túllihegni,a Paksnak már oly mindegy az alapszakasz....

   
 • 27csakazolaj2015március01.11:23ÚjVálasz
  Idézet: SKC999
  Gratula JKSE-nek.
  ...

  A soproniak jó szokásuk szerint hozzák a betlit a bajnokság utolsó 10-12 fordulójában...Meszlényi óta így történik. A régiós bajnokságból pedig beszáll az Alba Volán,MKB Veszprém,Olaj és számos eu.-i csapat hazájában.Ez nyilván nem így lenne egy országban sem,ahol lenne megfelelő bajnokság...de NINCS! Gondolom ezen tények számodra sem jelentenek olyan újdonságokat,amiről eddig nem tudtál.
  Az Olaj miatt tavasszal meg fog telni 10-12 alkalommal néhány magyar csarnok,ahol Mi jelentjük az év meccsét.
  Ez sem jó?
  Mondj már egy jobb felállást!

   
 • 26pityesz2015március01.07:43ÚjVálasz
  Idézet: egyberenyi
  Nézd meg a stat.-ot barátom!
  JKSE: 33/13 a tripla. Paks: 19/7. A miénk 39%, a tiétek 37%. Ez a belenyúlás? Nekünk nincsen klasszikus 5-ösünk.
  ...

  Nem a százalékra gondoltam, hanem a darabszámra (6 tripla az már valami)! Különösen Ákosnak ment ma ez a műfaj. Különben teljesen mindegy, a tény az tény. Ha holtversenyben volnánk a Sopronnal meg a Kecsóval, akkor necces lenne, de remélhetőleg nem fog hiányozni ez a győzelem!
  Hajrá ASEEEE!!!! Most kell betlizni, később már kevesebb fér bele...

   
 • 25IntoA12015március01.00:38ÚjVálasz

  Gratulálok a Berénynek! Ez szép munka volt! Megverni az alapszakasz kiemelkedő legjobbját! Nagy kalap lengetés Ákosnak is! 22/15! Ez már az az igazi régi Áki, aki egymaga kivégzett több csapatott Olaj mezben! És grat a fiataloknak! Kiemelve a Kerpel-Froniust! Szépen hozta mai is az átlagát! Remélem töretlenül fog fejlődni tovább!
  A Paksnak pedig égető szüksége van egy jól játszó Körtére! Ma a régi önmaga volt. Remélem elkezd felfelé indulni...

   
 • 24hp122015február28.23:05ÚjVálasz
  Idézet: red-black01
  nem Norbert...
  ...

  Bocs, igazad van Tóth Ádám !

   
 • 23red-black012015február28.22:56ÚjVálasz
  Idézet: hp12
  Le a kalappal a jb-i fiúk előtt a küzdőszellemükért !
  ...

  nem Norbert...

   
 • 22hp122015február28.22:37ÚjVálasz

  Le a kalappal a jb-i fiúk előtt a küzdőszellemükért ! Félelmetes eneriákat mozgósítva és összetartva, nem egy-két extra teljesítménnyel, hanem valódi csapatmunkával tudtak meglepetés győzelmet aratni, ami már meglehetett volna a Sopron ellen is. Jobbulást Benze Tamásnak, jár neki a gratuláció, ahogy ezt a csapatot az emberi tényezőket is figyelembe véve összerakta és íme a "gépezet" most nélküle is tökéletesen működött, a tapasztalt játékosok (Mladenovics, Soós, Horváth Ákos, Dramicsanin) kispados és játéktéri vezérletével. A közönség buzdítás fantasztikus volt, kb. 8-900 -an lehettünk ( A BB1 nem említ nézőszámot, a másik portál 1100-at ír, az NS 600-at, az igazság a kettő között lehet).Ui: Tóth Norbert, ha akar valamit ettől a sportágvtól nem volna szabad így viselkednie.

   
 • 21kocek2015február28.22:20ÚjVálasz

  Gratula a csapatunknak! Mindenki extrát teljesített! Tóth Ádámnál nagyobb gyökeret rég láttam a pályán!
  Hajrá Jászberény!

   
 • 20szuadaal2015február28.21:54ÚjVálasz

  Hatalmas, és számomra még mindig hihetetlen meccs volt ez a mai..
  Egy olyan meccset nyertünk meg, amiről szerintem az égvilágon senki nem gondolta volna, hogy meg fogjuk... A bírói hármas undorító volt, de ma ők se fogtak ki rajtunk. A végjátékba mindenkinek egyszerre dobbant a szíve, hihetetlen extázis volt..Viszont amit Tóth leművelt a pályán - ráadásul az egyik régi csapattársával - az nem volt helyén való, pontosabban elég szánalmas volt.. Mindenesetre a mai győzelem egy hatalmas bravúr volt, a srácok nagyon odatették magukat,és ismét bebizonyosodott, hogy hazai pályán nagyon erősek vagyunk.. Jó lenne behúzni a NYKK és a KTE ellen itthon, meglátjuk milesz...Sonyák nagyon szimpatikus volt, jó helye lesz itt, jó hír hogy tovább bővült a kispadunk, és már vele többen is vagyunk, nem csak sűrűbben..Ja és a cserékről : kb. 7-8 játékossal nyertük meg a meccset, még az ASE kispadján ülő játékosok...
  Mindörökké JÁSZBERÉNY!!

   
 • 19egyberenyi2015február28.21:49ÚjVálasz
  Idézet: pityesz
  Ahogy a statisztikát nézem a triplákba nyúltatok bele ma nagyon, ennyi.. Amennyiben még nem tettem meg, akkor gratulálok. A győztesnek nem kell magyarázkodni!
  ...

  Nézd meg a stat.-ot barátom!
  JKSE: 33/13 a tripla. Paks: 19/7. A miénk 39%, a tiétek 37%. Ez a belenyúlás? Nekünk nincsen klasszikus 5-ösünk. Cseh Gyurinak, vagy Rasának kell a palánk alatt vitézkedni, de ez nem az ő posztjuk. Értelemszerű, hogy center nélkül többet kell kintről próbálkozni. És jól látod kevés az ...ics, és a ...vics is Berényben. Szerencsére. Mert tavaly hiába voltak, mégsem voltak a mi embereink. Most viszont van egy nálatok jegelt K. P. Balázsunk, egy rutinos. H. Ákosunk, egy pályán törött ujjal is meghaló Ádámunk, egy végre hazatért Cseh Gyurink, egy 4 éve nálunk játszó, már-már berényi Rasánk. És ezt szinte az összes játékosunkról elmondhatjuk. Egy dolgunk viszont biztos nincsen, ami nektek megvan. Mégpedig az a rahedli közpénz, amit az erőmű tol alátok. Mégis megálljuk a helyünket. Lehet hogy az alsóházban, aminél ez a csapat többre hivatott, de akkor is büszkék vagyunk rájuk. Ezek a mi fiaink, érdemes értük meccsre járni. Ma ők voltak a jobbak, mert nagyobb volt a szívük. Nektek pedig sok sikert a felsőházban!
  HAJRÁ JÁSZBERÉNY !!!

   
 • 18quimby2015február28.21:40ÚjVálasz
  Idézet: SKC999
  Gratula JKSE-nek.
  ...

  Ez a körmendi alsóházi csapat szépen elvert titeket pár hete. Kicsit vegyél vissza mert a Sopron jelenlegi teljesítménye mindenre ad okot csak nagy bizakodásra nem. Megint nem lesztek sehol és visszakerültetek oda ahova valók vagytok. ;) A soproni lufi kipukkadt...Sabáli pedig ebben a leggyengébb. Max. 6. hely a bajnokság vgén. Ennyire elég a csapatod. Csak figyelj jól.... ;)

  MTE!!!!

   
 • 17kaposbazska012015február28.21:32ÚjVálasz
  Idézet: pityesz
  Hát az azért finoman szólva is szégyen, ha egy mostanában nem elég veretes (remélem finoman fogalmaztam) csapat ellen nem bírjuk a feszültséget elviselni!:) Vicc volt ez......
  ...

  Nem nagy egy kicsit a mellény? :), a soproniak semmilyen tippmixről meg viccről nem beszélnek...érdekes....

   
 • 16kix51002015február28.21:04ÚjVálasz

  Hatalmas meccs volt!!!!
  Ilyen nem történik gyakran azért...
  A fiúk mindent bele adtak , extrát nyújtott az egész csapat!!!
  A Paksra külön grat Körtélyesinek és Dugatnak! Körtélyesi tartotta a kétes pillanatokban a csapatot meccsben, de Dugat távolról, emberen át való zsákolása nagyon durva volt... el sem akartuk hinni...
  Tóth Ádám meg szégyelje magát, nem profihoz méltóan viselkedett, ráadásul volt csapattársával, Kerpivel akart verekedni... (Gondoltam leírom,hogy aki nem volt ott az is tudjon ilyenekről)
  A lényeg hogy hazai pályán akárkit képesek vagyunk meglepni!!
  Hajrá JKSE!!!!

   
 • 15fatestapolo2015február28.21:04ÚjVálasz
  Idézet: pityesz
  Berényben meg kevés az ics..vics..azért vagytok, ahol vagytok?? Nézd a tabellát.....
  ...

  Rossz felé keresgélsz. Iróniának szántam, nem haragszom meg, ha nem értetted.

   
 • 14bp0012015február28.21:01ÚjVálasz

  Grat Berénybe, ez a forduló meglepetése! A kezdőötből mindenki 10 felett dobott...

  Érdekes eredmények születtek ebben a fordulóban.

   
 • 13pityesz2015február28.20:57ÚjVálasz

  Ahogy a statisztikát nézem a triplákba nyúltatok bele ma nagyon, ennyi.. Amennyiben még nem tettem meg, akkor gratulálok. A győztesnek nem kell magyarázkodni!

   
 • 12pityesz2015február28.20:54ÚjVálasz
  Idézet: fatestapolo
  Kevés a néger Pakson? Kellene igazolni a gyenge fehérek helyére? Sajna, vége az átigazolásnak....Vasárnapi edzés/ek/ jöhet a fiúknak. Akkor biztos lelkesebbek lesznek és a formájuk is felfelé ível!
  ...

  Berényben meg kevés az ics..vics..azért vagytok, ahol vagytok?? Nézd a tabellát.....

   
 • 11pityesz2015február28.20:52ÚjVálasz
  Idézet: egyberenyi
  Hatalmas gratuláció a CSAPATunknak!
  Ezt a győzelmet úgy tudtuk elérni, hogy finoman fogalmazva is lejtett ellenünk a pálya. De szerencsére nem ez döntött.
  ...

  Hát az azért finoman szólva is szégyen, ha egy mostanában nem elég veretes (remélem finoman fogalmaztam) csapat ellen nem bírjuk a feszültséget elviselni!:) Vicc volt ez......szerencsére nem fog hiányozni ez a meccs.....

   
 • 10fatestapolo2015február28.20:51ÚjVálasz
  Idézet: pityesz
  Háááát nem tudom...mindenesetre vicc!!!! Én is jót röhögtem:) Lényegesen gyengébb csapattól nem kaptunk még ki az idén.
  ...

  Kevés a néger Pakson? Kellene igazolni a gyenge fehérek helyére? Sajna, vége az átigazolásnak....Vasárnapi edzés/ek/ jöhet a fiúknak. Akkor biztos lelkesebbek lesznek és a formájuk is felfelé ível!

   
 • 9gulyasszabolcs2015február28.20:47ÚjVálasz

  Hát ez fantasztikus volt!!!

  Hétről hétre erőn felül teljesítünk, de ezt a győzelmet én megmondom őszintén nem vártam!! Hihetetlen odaadással játszott mindenki, aki pályára lépett, és habár a játékvezetés talán minden eddiginél rosszabb volt, ezt a sikert nem tudták tőlünk elvenni!!!!! Amit Branislav megengedett magának, azt talán még Ivkovics sem szokta, de ő megteheti büntetlenül, mert ő a Paks edzője... Vicc... Felháborító amit hétről hétre Berényben művelnek a bírók, és mindig a mi kárunkra történik mindez. Ma a Paksot ők tartották meccsben, de mint már írtam ezt nem bírták tőlünk elvenni. Én értékelem a játékosok teljesítményét, remélem lesz aki az övéket is értékeli.

  A hangulat pedig pazar volt, mondhatom talán ilyen még soha nem volt! Ilyet csak Szolnokon, Körmenden, Egerszegen lehet tapasztalni, még most is a hideg futkorászik rajtam... De ezek a játékosok meg is érdemlik ezt a közönséget!!!!

  Bencze Tamás sajnos ma nem lehetett velünk, jobbulást neki!!!!

  Hajrá Berény!!!!!!!

   
 • 8egyberenyi2015február28.20:39ÚjVálasz

  Hatalmas gratuláció a CSAPATunknak!
  Ezt a győzelmet úgy tudtuk elérni, hogy finoman fogalmazva is lejtett ellenünk a pálya. De szerencsére nem ez döntött. Csendben megjegyzem, hogy Dzunics alaposan elbaltázta a végét. Döntetlen állásnál támadhat 1 perc hátralévőnél a csapata, és erre sokadjára bedumál, amiért végre valahára megadják azt a technikait, amit már régen kellett volna. A két bünti ült, és mi jöttünk. Ilyet egy profi edző nem hibázhat. Köszönjük neki. Dugat és Körtvélyesi penge volt, utóbbi mindig a kritikus pillanatokban talált be. Volt egy-két gusztustalan történet is paksi játékosoktól, de ezt ne vesézzük ki. Nem bírták a feszültséget elviselni. Nálunk mindenkinek helyén volt a szíve. Nagy fegyvertény volt ez, de benne volt a csapatban. Nagyon megérdemelték ezt a sikert. Dejan edzőnk pedig talán nem is helyettesíthette volna jobban Tamást. Oda egy külön gratula.
  Szóval szép volt fiúk!
  HAJRÁ JÁSZBERÉNY !!!

   
 • 7rimo2015február28.20:38ÚjVálasz
  Idézet: SKC999
  Gratula JKSE-nek.
  ...

  Minden országban beszáll a regionális csapat.
  Az SKC nem leeresztett, hanem visszaesett. A Paks kikapott! Nem kaphat ki?? Tavaly a Szolnok a KKK-tól kapott ki. Ne másra kend a problèmáitokat.

   
 • 6SKC9992015február28.20:22ÚjVálasz

  Gratula JKSE-nek.
  Annyit hozzátennék, és ezzel nem a JKSE teljesítményét szólom le, hogy az egy vicc hogy a felsőházban nem viszik tovább az eredményeket a csapatok és ezáltal nekünk / Paksnak / Kecskemétnek már kb 3 meccse minden teljesen mindegy.. Ez hova vezet..: SKC leereszt teljeen / alsóházi csapatok kapnak "ajándék győzelmeket mint pl a Körmend fog jövő héten a Pakstól sztem..
  És akkor középszakaszban a felsőház nagyjából szinte 0-ról indul és miért.. mert a Szolnok csatlakozik.
  Ez így sztem nem jó - vagy a Magyar vagy az adria ligában játsszon a Szolnok, nekem mindegy, de ez így félmegoldás ami senkinek nem jó kivéve a Szolnokot. Nem őket szidom, mert amúgy tiszteletre méltól amit elérnek nemzetközi szinten, de ez így teljesen értelmetlen.

   
 • 5pityesz2015február28.20:20ÚjVálasz
  Idézet: franco
  Tippszmiksz.......
  ...

  Háááát nem tudom...mindenesetre vicc!!!! Én is jót röhögtem:) Lényegesen gyengébb csapattól nem kaptunk még ki az idén.

   
 • 4pityesz2015február28.20:18ÚjVálasz

  Most nézem, még "elméletileg" nyitott az első hely sorsa, de feltételezem, hogy szerdán hazai pályán a ZTE-től nem kapunk ki. Akkor meg is van az első hely a körmendi meccstől függetlenül... Hajrá ASEEEE!!!!!

   
 • 3franco2015február28.20:13ÚjVálasz

  Tippszmiksz.......

   
 • 2pityesz2015február28.20:01ÚjVálasz

  Azért érdekes, hogy az első négyből csak a Kecsó tudott nyerni, hajszállal. A Sopron és a Falco hatalmas égés, a mi mostani vereségünk sem dicső eredmény.......
  Hajrá ASEEEE!!!! Remélem ez csak vicc volt:)

   
 • 1xoklinosz2015február28.19:57ÚjVálasz

  Hogy mik történnek a héten a bajnokságban?
  Gratula az ASE csapatának az alapszakasz megnyeréséhez!
  Természetesen gratula a mérkőzés győztesének!

   

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!