Kész a 45. Göcsej Kupa mezőnye

Zalaegerszeg – Négy női, valamint nyolc férfi csapat részvételével szeptember 19-21. között rendezik a nemzetközi tornát.
 
 
 
 
 

Kész a 45. Göcsej Kupa mezőnye

Zalaegerszeg – Négy női, valamint nyolc férfi csapat részvételével szeptember 19-21. között rendezik a nemzetközi tornát.

Tudd meg gyorsabban a magyar kosárlabda legfontosabb híreit. Klikk és like a Facebook oldalunkat!


Idén 45. alkalommal rendezik meg Zalaegerszegen a Nemzetközi Göcsej Kupát, amelyen ezúttal is négy női, és nyolc férfi csapat vesz részt. A nagy tradíciókkal rendelkező torna szeptember 19-21. között lesz. Az eseményt szervező Villányi Antal honlapunk érdeklődésére elmondta, hogy a női mezőny már hamar kialakult, és még több csapat jelezte indulási szándékát, aminek természetesen örültek, de nem szerették volna bővíteni a létszámot. Hozzátette, a férfiaknál már nem volt ilyen egyszerű a helyzet, hiszen több tornát is rendeznek egy időben, ezért lehetőséget biztosítanak két B-csoportos csapatnak is. A férfiak mezőnyében ott lesz a szlovén hatodik helyezett Rogaska Crystal, aki az Olimpia Ljubljana visszalépése miatt vesz részt a nívós tornán.

45. Nemzetközi Göcsej Kupa

Időpont: szeptember 19-20

Női mezőny: PEAC-Pécs, UNIQA Euroleasing Sopron, UNI Győr, ZTE NKK

Férfi mezőny: Sopron KC, Egis Körmend, Jászberényi KSE, Zalakerámia ZTE-KK, MAFC, Rogaska Crystal (szlovén), Baja, Veszprém.

 
 

 

 
  • 1monday2014augusztus13.13:06ÚjVálasz

    Hát, a férfiaknál nem a legerősebb a felhozatal (MAFC, Baja, Veszprém). Hiányolok az elmúlt évekhez képest egy Falco-t, Kaposvárt, ASE-t...
    hajrá ZTE!

     

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!