Érettebb játékossá vált

Szolnok - Az év játékosának választott Horváth Ákos remek szezont zárt.
 
 
 
 
 

Érettebb játékossá vált

Szolnok - Az év játékosának választott Horváth Ákos remek szezont zárt.

Mint arról már korábban beszámoltunk, az MKOSZ Szakmai Bizottsága Horváth Ákost választotta meg az év játékosának. A Szolnoki Olaj játékosa meglepődött, de nagy örömmel fogadta a hírt. Saját elmondása szerint is sikeres idényen van túl, és reméli, hogy ez a teljesítmény a válogatott találkozókon is kitart.

- Az egyik csapattársam hívott fel, hogy engem választottak az év játékosának. Abszolút meglepődtem, nem számítottam rá, de természetesen nagyon boldog vagyok. Igazából nem tudom, milyen szempontok alapján döntöttek így, ha csak a csapattársaimat nézzük, akkor is eshetett volna másra is a választás, de még egyszer mondom, nagy örömmel tölt el, hogy nekem ítélték ezt a címet. Remek szezonon vagyok túl. Ha egyénileg nézzük, akkor sokkal érettebb játékossá váltam idén. A statisztikai mutatóim talán nem annyira kiugróak, mint az előző években, azonban a fontos meccseken talán nagyobb hasznára tudtam lenni a csapatnak. Ami a folytatást illeti, nem szeretnék a babérjaimon ülni. Már a válogatott találkozókon szeretnék olyan teljesítményt nyújtani, amivel elégedett lehetek. A nemzetközi porondon szerzett tapasztalat is segíthet abban, hogy a tavalyi kudarc után idén már sikeresebbek legyünk – mondta el Horváth Ákos a BB1.hu-nak.

 
 

 

 
  • 1csakazalba2012június10.20:13ÚjVálasz

    Nem vonom kétségbe Ákos tudását, de nálam az év játékosa cím egyértelműen Trotteré.

     

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!