Lehet, hogy nekem itt a vége?

Szombathely – Kálmán hezitál a folyatásról, mert nem arról álmodott, hogy egy 20 pontos zakó után akassza szögre a szerelést.
 
 
 
 
 

Lehet, hogy nekem itt a vége?

Szombathely – Kálmán hezitál a folyatásról, mert nem arról álmodott, hogy egy 20 pontos zakó után akassza szögre a szerelést.

Bár a döntőt végül 3-1-es összesítéssel elbukták, a második hely mindenképpen bravúros szereplésnek számít - vélekednek a Falcónál. Így gondolja a sárga-feketék 39 éves csapatkapitánya, Kálmán László is, aki a lefújás után azt mondta, az ő szemében a Falco az igazi győztes.

– A negyedik meccs sajnos nem tükrözte hűen, hogy a csapatunk miért is játszott döntőt. Nem valósítottuk meg azt, amit elterveztünk, 18-17-nél beragadtunk, lerohant minket a Szolnok és utána már nem tudtunk visszajönni, nem találtuk a ritmust. Próbálkoztunk, de nem mentek be az üres dobások sem, az Olaj pedig szinte mindenhonnan betalált. Akárki a pályán volt náluk, mindenki tudott új színt vinni a játékukba. Úgy gondolom, hogy a játékvezetők még 20 pontnál is őket segítették, úgyhogy nem volt reális ez az eredmény. Ennek ellenére én büszke vagyok a csapatra, mert a mai mérkőzésen is volt tartásunk. Biztos vagyok benne, hogy ha egészséges vagyok, teljesen más lett volna ez a párharc. De hát ilyen a sport, annak is örülnünk kell, hogy idáig eljutottunk. Erőn felül teljesítettünk, úgyhogy az én szememben mi vagyunk a bajnokok. Hiába avatták a Szolnokot bajnoknak, a Falco az igazi győztes.

– Decemberben 40 éves lesz. Hogyan tovább? Nekivág egy újabb szezonnak?

– Ezt még nem tudom, ez sok mindentől függ. Persze nem ilyen mérkőzés után szeretnék visszavonulni, hiszen nem arról álmodtam, hogy egy 20 pontos zakó után akasztom szögre a szerelést, de még az is lehet, hogy nekem itt a vége. Ez még a jövő zenéje. Még aludnom kell rá jó pár napot, hetet, de még az is lehet, hogy hónapot, aztán majd kiderül, hogy milyen motiváció dolgozik bennem. Úgy gondolom, hogy semmivel sem vagyok rosszabb, mint akik a pályán vannak, de lehet, hogy tényleg itt a vége – mondta a BB1.hu-nak Kálmán.

 
 

 

 
 • 18780002012június02.00:19ÚjVálasz

  Örök vesztes...

   
 • ideje lenne már leadni a szerelést könyöklacika,elég volt belöled böven te kretén csulás paraszt!!!viszlát!

   
 • Idézet: intoa
  Olvasd el még egyszer, mit is írt csakazolaj! Minden szava igaz és teljesen korrektül megfogalmazva.
  ...

  Köszi, de egyszer is elég volt!

   
 • 184csakazalba2012május30.21:24ÚjVálasz

  Nekem személy szerint nem a szívem csücske Lacika, de az vitathatatlan, hogy óriási játékosegyéniség, nélküle egyértelműen szürkébb lenne a honi bajnokság. Szóval én egyáltalán nem bánnám, ha még játszana 1-2 évet.

   
 • 183gultem2012május30.19:32ÚjVálasz
  Idézet: oneill
  Nem gondold komolyan kedves Kálmán László, hogy a bírók valóban a Szolnoknak segítettek! Azért, mert nem asszisztáltak a nevetséges színészi "könyöklacika" szereplésedhez.
  ...

  Vagy matyizni!! Na arra nagy szüksége lesz! Kérdés, akkor hogy bírja a könyöke.

   
 • 182csabcsi2012május30.14:16ÚjVálasz

  A témához még ennyit szólnék hozzá:

  http://www.youtube.com/watch?v=eePBeF196JE

  1:05-nél!!!Úgy látom,hogy nem tanított meg vazze...se téged,se a köcsögödet sem pedig a szurkolóitokat...

   
 • 181olajszurkolo2012május30.13:22ÚjVálasz

  Szerintem minden azzal kezdődik, hogy tiszteljük az ellenfelünket, legyen az bárki. Alap műveltség, hogy gratulálok az ellenfélnek, legyen az a győztes, vagy a vesztes. Ha nem kapjuk, ezt vissza azzal nem kell foglalkozni, mi megtettük, amit a tisztességes viselkedés megkövetelt. Az EC kupa FF-je után részünkről ment a gratuláció mindenki felé. Szurkolói részről nem volt EC csapatozás és nem volt szív csapatozás sem. Nem osztottunk ki magunknak saját aranyat, amit sehol sem jegyez senki sem. Tanulni mentünk oda és küzdeni. Fejlődtünk. Nagyon örültem a Paksnak, Olaj szurkolóként. Nekik is szurkoltam. Bár lenne a következő idényben plusz még egy akár kettő vagy több csapat Mo.-ról. Akár továbbjutásért is magyar csapatok játszanának, vagy helyosztón, vagy a döntőbben! Milyen szép is lenne.
  A légiós szabály már így értelmét veszítette. Nem csak mi, más is kijátssza. Ennyi. A szabály rossz. Át kell gondolni. A szándék, amiért létrehoztak az vitathatatlan. Egy ideig működött, most már nem. Az ügyes és irigylésre méltó, ha valaki a jog adta lehetőségekkel tud élni, a szabály pedig rossza, ha azt ki lehet játszani. Ez megtörtént és ragadós a példa. Az Olaj hamarabb ébredt és kihasználta. Más nem történt. A profi sportba egyszerűen nem lehet nemzeti érzelmet vinni, mivel egy ilyen gondolkodásra épülő csapat nemzetközi szinten egyszerűen halott. Máshol még rosszabb a helyzet légiós honosítás terén. Sajnos ez van. Lehet menni a világon immáron elfogadott megoldásokkal szemben, de annak csak az lesz a vége, hogy saját magunknak ártunk. Igen, anyagilag és kapcsolati tőke hiánya miatt nem minden csapat képes erre. De, a dolog alapja a pénz. Ezen lehet keseregni, de az nem old meg semmit. Ezek a szabályok, ebben kell jónak, jobbnak lennünk. Megváltoztatni nem tudjuk, sajnos.
  A légiós kérdés súlyát viszont úgy lehetne csökkenteni, ha az utánpótlás képzését gyökeresen megváltoztatnánk. Először is ki kellene ebrudalni a megélhetési edzőket. Szerintem jó lenne, ha legalább az angol nyelvet sikerülne beszélnie az edzőknek. (Igen Olaj szurkolóként írom ezt.) Akkor lehetőség lenn arra, hogy külföldi szakmai továbbképzéseken vegyenek részt, fejlődjenek. Mindehhez akkor is 5-10 évre szükség lenne, hogy kiteljesedjen ez a munka, eredmények tekintetében. Után pótlás szinten már vinni kellene a gyerekeket külföldi tapasztalatszerzésre, vagy legalább külföldieket kellene hívni edző meccsekre. Akár meg is lehetne teremteni egy ilyen tornát itthon, hiszen ilyen nem sok van, más országokban sem.
  Az edzők nemzetközi képzésére pedig kellene valamilyen lehetőséget találni. Természetesen ezzel párhuzamosan ezt meg kell tenni a bírókkal is, előbb utóbb ők is kipróbálhatnák magukat nemzetközi szinten.
  Ahol nemzeti érzelem szóba jöhet a sportban az a válogatott. Ott sincs különösebb gond 1-2 honosítással, hiszen más nemzet is megteszi. Annyira még nincs lehetőségünk, hogy ilyen gyökeresen akarjunk különbözni tőlük. Rossz ez, de el fog múlni. Addig élhetünk ezzel, amíg a fentebb említett hazai bajnokságerősítő, valamint az utánpótlás helyre tett képzésének gyümölcs be nem érik. Utána már hanyagolható lenne ez az eszköz. De az építő munkát el kell kezdeni, amihez idő kell, és mérhetetlen türelem. Többször képesek voltunk már maradandód letenni a magyar sport, hiszem, hogy itt is meg fog történni.
  Azt látom, hogy felesleges a múlttal foglalkozni, arra büszkének kell lenni!!!
  A mocskolódásnak semmi értelme sincs, a rollokkal foglalkozni úgy szint. Addig, amíg ezt tömegesen nem vesszük, észre addig itt lesznek. Sok értelmes gondolat is le lett már itt írva, de addig, amíg másról szól itt a fórumozás, az itt leírt jobbító hozzászólásoknak nem lesz semmi hatása. Ha tisztul a fórum, egyre többször, mondhatnám egyre „hangosabban” szólunk, hogy óriási gondok vannak és nagyon vissza fog ütni rövid időn belül, akkor talán lesz valami hatása. Ha nem akkor legalább megpróbáltuk, rajtunk nem múlott semmi.

   
 • 180forest2012május30.11:58ÚjVálasz
  Idézet: olaj4x4x1x
  Szerkesztő Urak!

  Elhiszem, hogy nagyon fájdalmas lehet szombathelyiként megélnetek azt, hogy nem TI nyertétek meg a 2011/2012-es BAJNOKI ARANYAT, hanem a SZOLNOKI OLAJ KK. csapata!
  ...

  like!!

   
 • 179olaj4x4x1x2012május30.11:33ÚjVálasz

  Szerkesztő Urak!

  Elhiszem, hogy nagyon fájdalmas lehet szombathelyiként megélnetek azt, hogy nem TI nyertétek meg a 2011/2012-es BAJNOKI ARANYAT, hanem a SZOLNOKI OLAJ KK. csapata!

  Azért szeretném javasolni, hogy a csapatok bemutatásánál bővítsétek a tudásbázist!


  SZOLNOKI OLAJ
  Legjobb eredménye: Háromszoros bajnok (1990/1991, 2006/2007, 2010/2011), négyszeres kupagyőztes (2001/2002, 2006/2007, 2010/2011, 2011/2012), Szuperkupa győztes (2011)
  * Négyszeres bajnok 2011/2012
  * EuroChallenge Final Four 2011/2012 (4-ik hely)


  Falco-SZOVA KC Szombathely
  * Erkölcsi győztes és képzeletbeli aranyérem 2011/2012


  Kössszike! Várom az Updetet!

   
 • 178oneill2012május30.10:14ÚjVálasz

  Nem gondold komolyan kedves Kálmán László, hogy a bírók valóban a Szolnoknak segítettek! Azért, mert nem asszisztáltak a nevetséges színészi "könyöklacika" szereplésedhez.
  Én azt mondom nem lettél volna sérült, ha az elmúlt 20 évedet nem könyökölted volna végig a kosárlabda pályán.
  Nem baktérium van a Te könyöködben, hanem már a csont sem bírja a sok "könyökölést".
  Vonulj vissza és öreg korodra talán még tudsz bal kézzel is szotyizni.

   
 • 177forest2012május30.00:16ÚjVálasz
  Idézet: olajkafolyam
  Magad írtad egy kis helyesírási hibával, hogy (semy- i) vagy, akkor mit akarsz itt valaki lenni, kérlek ne csináld???????
  ...

  Bagáry veréb petike te vén kommunista. Van pofád még idejönni te rossz alkesz. Hányszor kell még téged innen kidobni ???

   
 • 176intoa2012május29.23:02ÚjVálasz
  Idézet: hali79
  Szia!

  Szerintem igen,mert,ha jól tudom 11éve van Barcelonában:)

  Remélem egyébként nem hívják ,meg a Magyar válogatottba!

  Menjen a Spanyolokhoz!

  Nem a kedvencem,akkor finom voltam..
  ...

  Szia!

  A 11év sok, de semmit sem jelent. :)

  Hát igen, Áki hatalmas játékos még hatalmasabb szívvel és sportszerűséggel. Ezt hiányolja Kálmánból minden nem Falco szurker. Ákit nem csak elismerik, hanem becsülik is. Őt még soha nem láttam hevesen reklamálni, színészkedni és "miegymást" a pályán. Pályán kívül is végtelenül korrekt. Ez hiányzik Kálmánból, semmi más. Erről írt lentebb csakazolaj szurkertársam, hogy a cikkről is legyen szó.

   
 • 175semy2012május29.23:01ÚjVálasz
  Idézet: csakazolaj
  Hát nem tudom Laci...de elég nagy teljesítményű légkalapáccsal kezdted el lebontani,amit felépítettél...biztosan kell ez neked?
  ...

  110%-osan egyetértek Veled!Mondjuk Nekem soha nem volt szimpatikus se emberileg, sem pedig játék ügyileg!Világ életemben idegesített a játéka!De amúgy jó volt valamikor... :-D

   
 • 174hali792012május29.22:45ÚjVálasz
  Idézet: intoa
  Ja, utoljára a honosításról. Sok sportágban teljesen elfogadott, még itthon is. Talán Nagy Laci ismeri a spanyol himnuszt? ;)
  ...

  Szia!

  Szerintem igen,mert,ha jól tudom 11éve van Barcelonában:)

  Remélem egyébként nem hívják ,meg a Magyar válogatottba!

  Menjen a Spanyolokhoz!

  Nem a kedvencem,akkor finom voltam..:)

  Hajrá Falco!

  Üdv:hali79

  ui:Jó egészséget kívánok Horváth Ákos leendő gyermekének(és az anyának is),szerintem az egyik legszimpatikusabb Magyar(és egyben Szolnoki ) játékos is a mai mezőnyben!(jó lett volna,ha ellenünk rosszabb formáját hozza:).)Sok boldogságot nekik!

   
 • 173intoa2012május29.22:41ÚjVálasz
  Idézet: mindigazetellenfujnak
  Nem változott semmit, azért tart itt, ahol tart 40 évesen, mert állandóan győzni akar, és a mentalitása nem fogadja el az igazságtalanságot.
  ...

  Olvasd el még egyszer, mit is írt csakazolaj! Minden szava igaz és teljesen korrektül megfogalmazva.

   
 • 172intoa2012május29.22:38ÚjVálasz
  Idézet: hali79
  Szia!

  Az se lesz az ,ha másik csapat honosít játékost külföldről!(akár a Falco az ,akkor sem)

  Oldják fel,a légiós szabályt és kész.Ennyi.
  ...

  Ja, utoljára a honosításról. Sok sportágban teljesen elfogadott, még itthon is. Talán Nagy Laci ismeri a spanyol himnuszt? ;)

   
 • Idézet: csakazolaj
  Hát nem tudom Laci...de elég nagy teljesítményű légkalapáccsal kezdted el lebontani,amit felépítettél...biztosan kell ez neked?
  ...

  Nem változott semmit, azért tart itt, ahol tart 40 évesen, mert állandóan győzni akar, és a mentalitása nem fogadja el az igazságtalanságot.

   
 • 170intoa2012május29.22:37ÚjVálasz
  Idézet: hali79
  Szia!

  Az se lesz az ,ha másik csapat honosít játékost külföldről!(akár a Falco az ,akkor sem)

  Oldják fel,a légiós szabályt és kész.Ennyi.
  ...

  Nincsen baj a légiós szabállyal. Csupán a három kevés. Még ÖT csapatra való jó magyar játékos sincs, nem hogy 14 csapatnyi! Legyen korlátozás, de ésszel!

   
 • 169csakazolaj2012május29.22:11ÚjVálasz

  Hát nem tudom Laci...de elég nagy teljesítményű légkalapáccsal kezdted el lebontani,amit felépítettél...biztosan kell ez neked?
  Láttam a filmet rólad,nem akármilyen közegből jöttél,max respect,de az utóbbi hetekben mintha a Trabantban maradt volna a józan ítélőképességed.
  Egyszerűen gratulálni és feltenni a kezet,hogy jobb volt az ellenfél...esetleg nem lehet egy jó megoldás...?
  Érdemes elolvasni,meghallgatni mondjuk Báder véleményét a 3. meccs után Szombathelyen ill. Nikolov nyilatkozatát a tegnapi meccs után a Falco szurkolók elismeréséről...miután leköpdösték.
  Tényleg nincs egy józan ember ezen a fórumon,aki esetleg képes gondolkodni?
  Tényleg rendben van ez a nyilatkozat és arányos említett játékosok korrektségével?
  Az EC meccsen Obi nyilatkozta,hogy élmény volt a Besiktas irányítója ellen játszani.Itt esetleg valami kis szikra nem tudna kipattanni az ellenfél tisztelete című fejezetből.Hihetetlen,hová ereszkedik már a sportoló példaképeknél is a morál.
  Nagyon kérem,hogy a fröcsögők kíméljenek!
  Biztos vagyok benne,hogy kapok érdemi,értelmes véleményt is.
  Várom az első embert,aki reálisan lát.Remélem,nem kell egy hetet várnom.
  Szégyen,a magyar sport párhuzamosan követi a társadalom amortizációját...pedig nem erről szól.EZ lenne a PÉLDAKÉP modell???

   
 • 168hali792012május29.22:05ÚjVálasz
  Idézet: intoa
  Akkor a következő sem lesz "sportszerű" bajnokság. Vagy ha nem az Olaj honosít amcsit, akkor már nem olyan nagy probléma? ;)
  ...

  Szia!

  Az se lesz az ,ha másik csapat honosít játékost külföldről!(akár a Falco az ,akkor sem)

  Oldják fel,a légiós szabályt és kész.Ennyi.

  Nálam a honosítás kritériumai:
  -legalább egy nagyszülő Magyar állampolgár vagy (határon túli magyarok estén bizonyíthatóan magyar leszármazottak)
  -magyar nyelv legalább közép fokon való beszélése
  -minimum egyedül álló estén 10 év állandó itt tartózkodás,házasság esetén 5 év házasság után ne ,hogy színlelt legyen a dolog
  -Semmilyen kivétel nincsen nálam!Sem sport,sem más dolog,sem "államérdek" miatt
  (ha jégkorongba C csoport,akkor C csoport,ha kézibe világverseny nélkülünk,akkor ez van,stb.)


  Hajrá Falco!

  Üdv:hali79

   
 • 167desolator0052012május29.21:50ÚjVálasz
  Idézet: tuv91
  Büszke lehetsz az összevásárolt csapatodra. A vérciki az lett volna, ha elvesztitek ilyen csapattal. A szerénységet meg te sem ismered, ahogy a többi hasonló társad sem.
  ...

  Áruld már el mikor írtam olyan nagyon bántót ami miatt a "feketelistádra" kerültem?
  Én gratuláltam az éves teljesítményetekhez, ami közületek sokaknak nem sikerült!
  Na nem mintha zavarna a vagdalkozásod, csak kérdezem.
  Továbbra is tartom, hogy korszakalkotó nagyszerű játékos Kálmán, de a természete a frusztráltsága és kisebbségi komplexusa, arroganciája és alattomossága nem méltó egy ilyen játéktudáshoz.
  Ennyi, és igenis szánalmas amit nyilatkozott, mintha egy kisgyerektől elvennék a csokit!
  Nevetséges nyilatkozat egy 40 éves veterántól.....
  Hajrá Olaj!!!

   
 • Idézet: mebatovo
  Remélem, hogy olvasod, te utolsó szarcsimbók Táncolj Köcsög SilverCsulászló!

  I.
  2011-2012 MAGYAR BAJNOK és KUPAGYŐZTES + SZUPERKUPAGYŐZTES a SZOLNOKI OLAJ KK.
  Ezt vedd tudomásul te szar ganéj!
  ...

  Érdekes egy hely, ez a Szolnok. : DDD

   
 • 165intoa2012május29.21:34ÚjVálasz
  Idézet: hali79
  Szia!

  Még mindig nem ismerte el egy Szolnoki sem,hogy így nem volt sportszerű a bajnokság!
  Szerintem nem is fogjátok!
  ...

  Akkor a következő sem lesz "sportszerű" bajnokság. Vagy ha nem az Olaj honosít amcsit, akkor már nem olyan nagy probléma? ;)

   
 • 164hali792012május29.21:25ÚjVálasz
  Idézet: barro
  Nagyon jók ezek a HA Falco mesék! Már minden oldalról megnyertétek a bajnokságot csak a valóságban nem. Gondolkozz!
  ...

  Szia!

  Még mindig nem ismerte el egy Szolnoki sem,hogy így nem volt sportszerű a bajnokság!
  Szerintem nem is fogjátok!

  Neked igazad van és el is gondolkodtam:)

  Tényleg maradt volna ,akkor Obi,igaz és nincsen Mills tényleg jók lettetek volna Soós-al!
  Egy kategória Mills(aki szintén kiváló légiós) és Soós.Igazad van.
  Ő is szerzett volna 10 lepattanót és kb.:15pontot meccsenként-azt még lehet,de azt is kétlem-és neki is olyan jó lábmunkája lett volna védekezésnél,mint Millsnek...
  Igazad van:)

  Hajrá Falco!

  Üdv:hali79

   
 • 163semy2012május29.21:16ÚjVálasz

  Semmi értelme találgatni, hogy mi lett volna HA????????Ezen már senki nem tud változtatni!SEMMI ÉRTELME!MIÉRT NEM DOLGOZZÁTOK FEL, HOGY A SZOLNOK LETT A BAJNOK?!NAGYON NAGY SIKER, HOGY ELSŐK LETTETEK AZ ALAPSZAKASZBAN ÉS, HOGY BEJUTOTTATOK A DÖNTŐBE!DE MI MOST JOBBAK VOLTUNK ÉS MI NYERTÜNK!

   
 • 162barro2012május29.21:08ÚjVálasz
  Idézet: hali79
  Szia!
  ...

  Nagyon jók ezek a HA Falco mesék! Már minden oldalról megnyertétek a bajnokságot csak a valóságban nem. Gondolkozz! Ha nincs honosítás attól még OBI van csak nem igazolunk még egy alacsony idegenlégióst, Millst. Na így kérjük levezetni az újabb mesét hogy miért ti nyertétek meg a bajnokságot! Már alig várom jókat nevetek rajta. Na münchausen bárók tessék elkezdeni a mesét..........

   
 • 161bandi08042012május29.20:56ÚjVálasz

  Sziasztok!Emberileg a pályán kívül nem tudom milyen de sajna a játéka még jó ebben a magyar bajnokságban.Mondjuk én se szeretem őt se meg a csapatát sem.Hajrá Körmend!MTE

   
 • 160nyomasek2012május29.20:53ÚjVálasz
  Idézet: juice
  Te jó ég! Hova süllyed a hozzászólások színvonala!
  ...

  "LRX-"

   
 • 159nyomasek2012május29.20:40ÚjVálasz

  Ő is Körmendi volt? A naptárom meg a polc alján porosodik. Hol az igazság?

   
 • 158intoa2012május29.20:38ÚjVálasz
  Idézet: mebatovo
  Remélem, hogy olvasod, te utolsó szarcsimbók Táncolj Köcsög SilverCsulászló!

  I.
  2011-2012 MAGYAR BAJNOK és KUPAGYŐZTES + SZUPERKUPAGYŐZTES a SZOLNOKI OLAJ KK.
  Ezt vedd tudomásul te szar ganéj!
  ...

  Minden normális Olaj szurker nevében elnézést kérek az ennyire alja stílus miatt! Bár Kálmán ilyen játékos, DE lehet normálisan is leírni a véleményedet. Egy szint alá ne menjünk már! Vagy menj a foci oldalakra tombolni!
  Tisztelt szerkesztő urak! Ez már több, mint szabadna a fórumon megengedni!

   
 • 157szurker082012május29.20:35ÚjVálasz

  Heló!Én először gratulálnék a Szolnoknak idei teljesítményükért.És szeretném megköszönni a csapatomnak az ezüstöt nagyon jó szezont futott a Falco is.
  Nos a cikkhez vélemény:Itt Lacika a játéktudása hozzáállása a kérdés, azaz hogy egy ilyen szezon vagy szezonok után és ennyi idősen is számolni kell-e vele?Szerintem igen aki 40 évesen lefutja a fiatalokat az amerikaikat szerbeket az véleményem szerint fél teljesítménnyel is az lenne.Ebben a cikkben nem az a kérdés hogy mi a véleménye a Falco Szolnok, Körmend illetve Zalaegerszeg meccsek véleményéről illetve a döntőről.Én mind két csapatnak kívánom hogy sokat játszanak a döntőben.

   
 • 156irisz2012május29.20:29ÚjVálasz
  Idézet: mebatovo
  Remélem, hogy olvasod, te utolsó szarcsimbók Táncolj Köcsög SilverCsulászló!

  I.
  2011-2012 MAGYAR BAJNOK és KUPAGYŐZTES + SZUPERKUPAGYŐZTES a SZOLNOKI OLAJ KK.
  Ezt vedd tudomásul te szar ganéj!
  ...

  Kedves MeBaToVo!
  Eletemben meg nem olvastam ilyen vulgaris hozzaszolast.
  Gyulolkodo hangnem!Szegyellem magam,hogy egy nemzethez tartozunk!
  A szokeszleted minosit teged!
  Gratulalok a Szolnoknak!
  Hajra Falco!!!!

   
 • 155nebheperre2012május29.20:28ÚjVálasz

  I.Csulászló Magyar király,"korrekt"nyilatkozata után Szolnokra igazolt.Nem vonulok vissza arany nélkül,-mint mondotta!

   
 • 154intoa2012május29.20:28ÚjVálasz
  Idézet: olajkafolyam
  Itt van a fő elmebeteg, voltál mérkőzésen, mert nem láttalak a bárgyú képeddel együtt, pedig kiírtam a pólómra a nevem, de senkinek nem volt bátorsága közületek, még csak rám nézni sem...
  ...

  Gondolom, te is csuláztál és szitkozodtál a himnusz alatt, te vén komcsi! Nektek semmi sem szent! Veled együtt lejárt lemez a vén KÖNYÖKCSULALÁSZLÓ! ;)

   
 • 153hali792012május29.20:27ÚjVálasz
  Idézet: rimo13
  Egy kis adalék. Az olajban a külföldiek(Obi is) 104 percet voltak a pályán ez alatt 46 pontot dobtak. A falcoban ez 37 pont 60perc alatt. A magyarok Az olajban 96 pec alatt dobtak 56 pontot.
  ...

  Szia!

  Jó statisztika:)

  Csak ott a csúztatás,hogy addigra +20-al mentetek utána már szinte mindegy volt:)

  Pantelics alig játszott így egy Jarosevits mellett már Trepák is tudott ,mit kezdeni:)

  Szóval azért ez így nem egészen volt jó összehasonlítási alap.

  Szerintem mindenki tudja,ha nincsen honosítás még a döntő elérése is nehéz lett volna a Szolnoknak.
  Obi Trotter-az egyik legjobb légiós aki Mo.-on valaha megfordult.Szinte mindent bedob így két ember is kevés,hogy levédekezze-így nyílt tere pl.:Báder Marcinak is,mert sokszor többen léptek ki a jó 3-ast dobó embereitekre(elsősorban Obira).
  Ez volt a kulcsa a vereségünknek!

  Így mivel a Szolnok jobb egyéni képességekkel rendelkező játékosokból áll+ Obi honosítása nem volt esélyünk,de azért kíváncsi lettem volna mi van Obi nélkül..
  ..csak szimplán 3 légióssal+mondjuk Báder és Fodor Marci kezdővel.
  ..és arról meg se emlékezem,hogy szerintem Fodor marci 20 perc játék után kiszállna annyit faultól..és akkor már nincsen irányító(mint mondjuk nálunk Kálmán nélkül,Simon Lacival és még őt is kiszórják...),aki épkézláb ember.

  Na ezekbe érdekes lenne belegondolni.

  Tudom-Tudom nem szegtettek szabályt:)
  Papíron lehet,hogy nem.
  Nálam ez akkor is az.

  Egy példa:
  Autóverseny:Vannak kategóriák,mondjuk a szabály,hogy a kategóriába maximum 300lóerős autó indulhat.Ettől még lehet a márkája bármilyen(Ford,Ferrari,stb.),de nem lehet 500lóerős 300-ra "átfestve".

  Miattam lehetett volna 3 fő egyenként 10 millió dollárt kereső légiósotok az NBA-ből.
  Valószínű úgy is nyernétek,de csak 3 légiós lenne,nem "magyarba" bujtatott emberekkel nyernétek meg a bajnokságot.

  Viszont ezt senki sem akarja elismerni részetekről,hogy nem volt sportszerű a bajnokság idén!
  (már írtam régebben miattam 12 légiósotok is lehetett volna-ne érjen hátrány bennetek a nemzetközi színtéren -,de csak 3 lehetett volna a keretben.)
  Kíváncsi leszek ,mi lesz jövőre,ha nem lesz honosított játékosotok-szerintem lesz- és marad a 3 légiós szabály,ha így is nyeritek a Bajnokságot ,ÉN fogok elsőként Gratulálni hozzá Ígérem!

  Hajrá Falco!

  Üdv:hali79

   
 • 152juice2012május29.20:24ÚjVálasz

  Te jó ég! Hova süllyed a hozzászólások színvonala!

   
 • 151semy2012május29.20:11ÚjVálasz
  Idézet: olajkafolyam
  Bocsi Semy?
  ...

  Nem vagyok Én valaki!Én, Én vagyok!Csak jó lenne, hogy ha nem a kibaszott fikázásoktól, meg a szánalmas irígykedésről szólna a fórumozás!Meg, hogy ki milyen kemény, meg nyeszlett!Mindenki tud ugatni a fórumon, mindenki nagyon kemény!Mint az a divatosan molett fehér pólós vezérszurkoló Nálatok, aki tette-vette Magát, meg fesztiválozott!Tudta jól, hogy bevédik a seggét!Persze mindehol vannak ilyen semmirekellő emberek, nálunk is!Ha meg box van, akkor futás!

   
 • 150manoka672012május29.20:07ÚjVálasz
  Idézet: semy
  Te szerinted nagy vagy????????Én csak egy kis lelkisérült lurkót látok a nick-ed mögött, akit sokat bántottak!
  ...

  Nem kell foglalkozni itt egyes beírkálókkal. Nézz be szépen ide és rögtön látható lesz hogy vannak emberek mire gerjednek: http://forum.nyugat.hu/index.php?showtopic=1945

  Ott szépen látható lesz, hogy egyes emberek miben élik ki magukat.

  Egyébként tényleges felesleges itt már bármit is elolvasni, mert a színvonal egyre csak süllyed, a hozzászólásokat meg ne is említsem!
  Grat a Csapatomnak, hogy az idén mindent megnyert magyar szinten, és grat az EC beli szereplését. Gratula a Falconak a helytállásért és bajnoki ezüsthöz! Hajrá Olaj!
  Remélem az újságírói és hozzászólási színvonal jövőre emelkedni fog.

   
 • 149olajkafolyam2012május29.20:01ÚjVálasz
  Idézet: olajkafolyam
  Magad írtad egy kis helyesírási hibával, hogy (semy- i) vagy, akkor mit akarsz itt valaki lenni, kérlek ne csináld???????
  ...

  Bocsi Semy?

   
 • 148olajkafolyam2012május29.20:00ÚjVálasz
  Idézet: semy
  Miért majmozol Te ostoba?A Te viselkedésed hasonlít inkább egy beütésektől mentes, kisebbségi, bodza szedőhöz!
  ...

  Magad írtad egy kis helyesírási hibával, hogy (semy- i) vagy, akkor mit akarsz itt valaki lenni, kérlek ne csináld???????

   
 • 147semy2012május29.20:00ÚjVálasz
  Idézet: olajkafolyam
  Ezek szerint közületek a legértelmesebb fickó a ME Ba TO vo, mert ugyebár ő szolnoki ugye, ezután kérdem, milyen lehet a többi???? LACIKA A LEGNAGYOBB KIRÁLY.
  ...

  Szerintem told el a biciklit!

   
 • 146olajkafolyam2012május29.19:54ÚjVálasz
  Idézet: semy
  Itt éled ki Magad Te mosdatlan hülyegyerek!Miért általánosítasz?Veled ellentétben vannak olyan emberek, akiknek van értelmes és pozitív hozzászólása is!De Neked csak oltásaid vannak!
  ...

  Ezek szerint közületek a legértelmesebb fickó a ME Ba TO vo, mert ugyebár ő szolnoki ugye, ezután kérdem, milyen lehet a többi???? LACIKA A LEGNAGYOBB KIRÁLY.

   
 • 145tara2012május29.19:51ÚjVálasz

  Lacika azt csinálsz amit akarsz!!!Te ugy sem jelentesz ránk semmi veszélyt !!!!HAJRÁ OLAJ

   
 • 144semy2012május29.19:49ÚjVálasz
  Idézet: olajkafolyam
  Bocsánat ők találtak meg engemet, már vagy egy éve, nagy különbség ugye, és légy szíves ne szólj bele a nagyok dolgába, köszönöm. LACIKA A LEGNAGYOBB KIRÁLY.
  ...

  Te szerinted nagy vagy????????Én csak egy kis lelkisérült lurkót látok a nick-ed mögött, akit sokat bántottak!

   
 • 143semy2012május29.19:48ÚjVálasz
  Idézet: olajkafolyam
  Megint egy emberszabású jelentkezett, te majom CHAD Trotterhez képest hófehérke, ha véletlenül kórházba kerülne CHAD (amit nem akarok) ép oly fehérként jönne ki mint én, vagy te...
  ...

  Miért majmozol Te ostoba?A Te viselkedésed hasonlít inkább egy beütésektől mentes, kisebbségi, bodza szedőhöz!

   
 • 142olajkafolyam2012május29.19:47ÚjVálasz
  Idézet: semy
  Nevess csak!Hiszen Ti lettetek a bajnokok!Ráadásul Ti csalás nélkül értétek el ezt a szép aranyérmet!Ha Te akkora király vagy, akkor miért egy "nyeszlett szart" találsz meg Magadnak??????
  ...

  Bocsánat ők találtak meg engemet, már vagy egy éve, nagy különbség ugye, és légy szíves ne szólj bele a nagyok dolgába, köszönöm. LACIKA A LEGNAGYOBB KIRÁLY.

   
 • 141olajkafolyam2012május29.19:42ÚjVálasz
  Idézet: semy
  Sajnos Te is csak egy ostoba emberszabású valami vagy!Ezek szerint Timberlake-et is így jellemeznéd?
  ...

  Megint egy emberszabású jelentkezett, te majom CHAD Trotterhez képest hófehérke, ha véletlenül kórházba kerülne CHAD (amit nem akarok) ép oly fehérként jönne ki mint én, vagy te, ha csak te véletlenül nem vagy egy kissé beütéses, mert akkor ugyebár kétes az eset, meg vagy elégedve, rémélem. LACIKA A LEGNAGYOBB KIRÁLY.

   
 • 140semy2012május29.19:35ÚjVálasz
  Idézet: olajkafolyam
  Itt van a fő elmebeteg, voltál mérkőzésen, mert nem láttalak a bárgyú képeddel együtt, pedig kiírtam a pólómra a nevem, de senkinek nem volt bátorsága közületek, még csak rám nézni sem...
  ...

  Nevess csak!Hiszen Ti lettetek a bajnokok!Ráadásul Ti csalás nélkül értétek el ezt a szép aranyérmet!Ha Te akkora király vagy, akkor miért egy "nyeszlett szart" találsz meg Magadnak??????

   
 • 139olajkafolyam2012május29.19:32ÚjVálasz
  Idézet: intoa
  Hello pikoandromedafilkocola! Te már megint itt vagy? Voltál Szolnokon felpróbálni a második zakót? :))) Csulalacinak nem tetszett. Neked? :)))
  ...

  Itt van a fő elmebeteg, voltál mérkőzésen, mert nem láttalak a bárgyú képeddel együtt, pedig kiírtam a pólómra a nevem, de senkinek nem volt bátorsága közületek, még csak rám nézni sem, főleg te nyeszlett, azt hittem hogy mikor egy haver megmutatta a nyeszlett alakodat a fényképen rögtön elsírom magamat, röhej egy, két emberszabásúak vagytok a huk 72-l ha mellétek ütnék, akkor is megkékülne körülőtettek a levegő, mit esztek ti füvet, azt nem hiszem, mert akkor nagy marhák lenétek! No szevasztok, megyek és jól kinevetem magamat, mert már most is folyik a könnyein ha rátok gondolok. LACIKA TE VAGY A LEGNAGYOBB KIRÁLY.

   
 • 138fiqa2012május29.19:32ÚjVálasz
  Idézet: semy
  Itt éled ki Magad Te mosdatlan hülyegyerek!Miért általánosítasz?Veled ellentétben vannak olyan emberek, akiknek van értelmes és pozitív hozzászólása is!De Neked csak oltásaid vannak!
  ...

  Egy vén öreg f*sz, aki már éjszaka is 5x kel fel vizelni. :)
  Szánalmas nyugger...:)

   
 • 137rimo132012május29.19:28ÚjVálasz
  Idézet: hali79
  Szia!

  Valaki nem érti a kérdés lényegét,akkor szerintem ő a szánalmas,de én ilyeneket nem szoktam írni,mert ennél kulturáltabbnak tartom magam!Tehát nem vagy szánalmas!
  ...

  Egy kis adalék. Az olajban a külföldiek(Obi is) 104 percet voltak a pályán ez alatt 46 pontot dobtak. A falcoban ez 37 pont 60perc alatt. A magyarok Az olajban 96 pec alatt dobtak 56 pontot. A falco magyarjai másfélszer ennyi idő alatt kevesebbet dobtak 140 perc 47 pont. Itt volt a legnagyobb különbség. Tegnap nem az általad misztifikált külföldiek, hanem a magyarok között volt óriási a különbség. Amikor kellett volna a magyarok nálatok leálltak. Szabó az elején (5pec) dobott 10 pontot utána semmi. A többi 10 pont alatt maradt. Az olajban Báder, Horváth, Trepák 10fölött de még Fodor is annyi, mint Kálmán.
  Ezenkívül bevettük a bevehetetlen arénát. Mit csináljunk még, hogy elismerjétek, hogy a jobbik csapat nyert. Nem is köpködtünk.

   
 • 136csabcsi2012május29.19:27ÚjVálasz
  Idézet: hali79
  Szia!

  talán azért gondolja azt ,hogy a Falco a Bajnok,mert ti a szabály egyszerű kijátszásával végig elcsaltátok a bajnokságot..??
  ...

  120.hsz

  "talán azért gondolja azt ,hogy a Falco a Bajnok,mert ti a szabály egyszerű kijátszásával végig elcsaltátok a bajnokságot..??

  Szerintem igen,szerinte is,meg sok ember szerint is,kivéve az Olaj szurkolóit."

  Micsoda???Elcsaltuk???Mivel???
  Nem vertük ki 3 meccsen a Kecsót???
  Nem nyertünk 2-szer (teljesen simán) a roppant jó erőkből álló alba ellen???
  Nem nyertünk a falkó ellen 3 mérkőzést teljesen magabiztosan???
  Csak emlékeztetőül...65-78;101-74;102-84
  Melyik győzelem nem volt imponálóan magabiztos???

   
 • 135ksdng2012május29.19:25ÚjVálasz

  Szívem szerint összeereszteném az öreget (pikoandromédatökömtudjamimég) meg ezt a másik, igencsak intelligens MeBaToVo-t. :D Óriási showt hoznának össze. Egyik retardáltabb, mint a másik. :D

   
 • 134semy2012május29.19:23ÚjVálasz
  Idézet: olajkafolyam
  A Szolnok elmebetegei kirajzottak a diliházból, őszintén megmondom nem gondoltam volna, hogy ily mennyiségben vagytok, van egy oly gyanúm, hogy nektek nem is kosárpályát kell építeni a Nyerges...
  ...

  Itt éled ki Magad Te mosdatlan hülyegyerek!Miért általánosítasz?Veled ellentétben vannak olyan emberek, akiknek van értelmes és pozitív hozzászólása is!De Neked csak oltásaid vannak!Vertek a suliban, vagy molesztáltak a wc-ben?Ne itt inzultáljál másokat!

   
 • 133olajkafolyam2012május29.19:16ÚjVálasz
  Idézet: gultem
  Az ilyen nyilatkozat után nem tudok mást mondani: Nincs helyed sportpályán, nem vagy sportember!! Nyugodtan elhúzhatsz köpőlégy!!
  ...

  A Szolnok elmebetegei kirajzottak a diliházból, őszintén megmondom nem gondoltam volna, hogy ily mennyiségben vagytok, van egy oly gyanúm, hogy nektek nem is kosárpályát kell építeni a Nyerges lónak, hanem a börtön mellé egy diliházat, szépen meglesztek ott egymás mellett nagy szeretettben. LACIKA MEG A LEGNAGYOBB KIRÁLY.:-))))

   
 • 132semy2012május29.19:14ÚjVálasz
  Idézet: lama
  Németh lengyel bajnok és játszott szerbeknél és görögöknél és digóknál. Hány ezüst és bronz és kupa érem. Volt mikor ő volt a legjobb magyar játékos.
  ...

  Németh a legtehetségesebb magyar volt fény korában!Az első olyan volt, akinek a mozgása hasonlított egy kosárlabdázóéhoz!Nagyon toppon volt!

   
 • 131intoa2012május29.19:11ÚjVálasz
  Idézet: olajkafolyam
  Te emberszabású, se olvasni se írni nem tudsz, a nyolc éves unokám különben műveli ezt a műfajt, mint te az ezüsthátú, ha egyáltalán tudod miről van szó, igaz hogy nem emberszabású...
  ...

  Hello pikoandromedafilkocola! Te már megint itt vagy? Voltál Szolnokon felpróbálni a második zakót? :))) Csulalacinak nem tetszett. Neked? :)))

   
 • 130lama2012május29.19:11ÚjVálasz

  Most Hanga a legjobb és nagyon sokáig ő lesz ez nem kétséges. Én Láma Kálmán helyébe abbahagynám, mert mani az nem lesz.

   
 • 129semy2012május29.19:10ÚjVálasz
  Idézet: hali79
  Szia!

  Valaki nem érti a kérdés lényegét,akkor szerintem ő a szánalmas,de én ilyeneket nem szoktam írni,mert ennél kulturáltabbnak tartom magam!Tehát nem vagy szánalmas!
  ...

  Szia!

  Nem vagyok "gyengébb" Én értem, hogy mit szeretnél tudatni Velünk!Fodor Marci sajnos nem üti meg azt a mércét, amit már az Olaj képvisel!Sőt.... a padon ülők közül egyedül Gay az, aki "minőségi" cserének számít!Sokat fejlődött amióta itt van!Az, hogy éltünk a lehetőséggel és honosítottuk Trottert?Nem tudok róla, hogy a szabály tiltaná!Ez sport!Sajnos már semmi nem olyan, mint régen!A Világ sem ahol élünk!A csalás, az, amit a szabályzat tilt!Mindenki irígykedik, mert van egy kis pénz Szolnokon!Szeretnénk olyan csapatot építeni, amelyik a nemzetközi porondon is megállja a helyét!Sajnos a magyar utánpótlás iszonyatosan gyenge lett!Hidd el, ha lennének tehetséges fiatalok, akkor nem kellene ennyi légiós egy csapathoz sem!De mivel nincs, ezért csak így lehet felvenni a versenyt a külföldi csapatok ellen!Minden rossz indulatú szombathelyinek az a legfőbb problémája, hogy Trotter nem beszélt magyarul?!Szerintem ezért nem kéne bántani!Nem azt látták meg benne, hogy nagyszerű játékos!Sok "igazi" magyar megirígyelhetné azt az alázatot, amit Obi mutatott a pályán!!!!

   
 • 128lama2012május29.19:09ÚjVálasz
  Idézet: hali79
  Szia!

  Valaki nem érti a kérdés lényegét,akkor szerintem ő a szánalmas,de én ilyeneket nem szoktam írni,mert ennél kulturáltabbnak tartom magam!Tehát nem vagy szánalmas!
  ...

  Németh lengyel bajnok és játszott szerbeknél és görögöknél és digóknál. Hány ezüst és bronz és kupa érem. Volt mikor ő volt a legjobb magyar játékos.

   
 • 127gultem2012május29.19:07ÚjVálasz

  Az ilyen nyilatkozat után nem tudok mást mondani: Nincs helyed sportpályán, nem vagy sportember!! Nyugodtan elhúzhatsz köpőlégy!! Búcsúzóul csináltass magadnak egy aranyérmet, a szurkolók a 300 Ft-os buszjegy árából összedobják neked! Bajnok!!

   
 • 126hali792012május29.18:56ÚjVálasz
  Idézet: semy
  Te össze tudsz hasonlítani egy irányítót egy centerrel?Nagyon nagy király vagy!Nem Kálmán játéktudásával van gondja az országnak!Hanem, hogy emberileg egy nulla!
  Elcsalás?
  ...

  Szia!

  Valaki nem érti a kérdés lényegét,akkor szerintem ő a szánalmas,de én ilyeneket nem szoktam írni,mert ennél kulturáltabbnak tartom magam!Tehát nem vagy szánalmas!

  de gyengébbeknek mondok egy másik példát:
  Fodor Marci 3-szoros bajnok Kálmán Laci 1-szeres bajnok.
  Irányítok mind a ketten:)
  Szerintem Fodor Marci nem jobb,de ha szerinted igen akkor minden rendben van.
  Írhatnám ide Németh Istit is,mert ő is irányító volt fiatalabb korában,(attól függ hova kellett)ha jól tudom ő is 1-szeres bajnok,de szerintem sokkal jobb játékos,mint Fodor Marci!

  Persze a csalást mindenki elfogadta tőletek,az nem számított a bajnokságban.

  Amikor a Falco Bajnok lett 4 légiós lehetett-mindenkinek-,most 3 légiós volt a szabály ezt kijátszottátok!(most mások is próbálják követni-Bell,Hollis-remélem mi nem!)
  Legyünk inkább ötödikek,de sportszerűen,a szabályok kijátszását meg hagyjuk meg a többi csapatnak)!

  Hajrá Falco!

  Üdv:hali79

   
 • 125semy2012május29.18:53ÚjVálasz
  Idézet: tuv91
  Igazad van, de akkor a ti szurkolóitok se keltsék a feszültséget, mert abból alakult ki ez az egész és ezzel mindent el is mondtad.
  ...

  Nem tudok kezességet vállalni az összes szurkolónk helyett!De tény, hogy bosszantó a szombathelyiek negativitása és rohadt nehéz korrekten reagálni!A tegnapi meccsen folyamatosan inzultáltak a Falco szurkolók, utána meg sírtak, hogy mekkora parsztok vagyunk!Az meg, hogy köpködték az alattuk lévő szolnokiakat, meg a rendőröket, ráadásul pénzel dobálták is..... Az kritikán aluli volt!

   
 • 124lama2012május29.18:53ÚjVálasz
  Idézet: hali79
  Szia!

  talán azért gondolja azt ,hogy a Falco a Bajnok,mert ti a szabály egyszerű kijátszásával végig elcsaltátok a bajnokságot..??
  ...

  Kálmán azt nyilatkozta a sport tv-nek - Szolnokon nyerünk majd itthon és 3-1-el bajnokok leszünk. Most meg azt mondja, hogy bajnoknak érzi magát és nem gratulált a Szolnoknak. Valamelyik nyilatkozata hamis! Tudni kell veszíteni! Tanuljon példát Bádertől!

   
 • 123b0nyi2012május29.18:49ÚjVálasz
  Idézet: fiqa
  A kifogások jó része most is jön, hogy 3x kerültetek ki vesztesen a párharcból, hogy nekünk könnyű, és különben is...
  ...

  Nem kifogas, csak teny.
  Jobb csapatotok volt iden, ez eddig is vilagos volt, most a palyan is kiderult. Na es akkor mi van? Nem kifogas, hanem ok: tobb penz, ennel fogva kiemelkedo jatekoskeret. (Kis penz, kis foci... - regota igy van ez) Nezz csak ra a Kormend, Paks, Alba anyagi korulmenyeire, es nezz ra a mienkre. Tedd meg ugyanezt a jatekoskerettel. Baj, ha orulunk a sikerunknek? Nekunk ez a dontobeli vereseg faj ugyan egy kicsit, de nem ragodunk rajta, mert nekunk bizony siker, hogy idaig jutott a csapatunk.
  Vannak visszas hangok a csapatotok korul, nem konyokles, reklamalas vagy kopes szintuek. Sokaig nem lehet igy csinalni, ebben biztosak lehettek. Az aranyermetek mar tortenelem.
  Irod, utaljon titeket az egesz orszag es ne sajnaljon. Elobbi lassan tenyleg igy lesz, viszont a Falcot sem sajnalja senki (maximum nehanyan le). Nincs is miert, hidd el. Ezert az ezustert igazan nem kell :)

   
 • 122tuv912012május29.18:48ÚjVálasz
  Idézet: semy
  Az irígységetek váltja ki Belőletek, hogy kifogásokat kerestek....
  Pénz, bírók, Szalay és még sorolhatnám!Miért kell ez????
  Amúgy akkor ne nézzetek Barcelóna, Real Madrid....
  ...

  Igazad van, de akkor a ti szurkolóitok se keltsék a feszültséget, mert abból alakult ki ez az egész és ezzel mindent el is mondtad.

   
 • 121tuv912012május29.18:47ÚjVálasz

  2008 és 2012 között azért mégsem 21 év különbség van, mint 91 és 2012 között. Tudtommal mi 2008-ban lettünk bajnokok és az úgy 4 év 2012-höz képest, azóta nyilván gyengébb lett a forint és mindennek csak feljebb ment az ára, de annyira, hogy kétszer annyi legyen. :) Sebaj, öngól.
  Én meg inkább néznék egy változatos magyar bajnokságot, ahol minden évben más lesz a bajnok és élvezetes a szezon, mint hogy egy kirakatcsapat unalmas bajnoki győzelmeit nézzem. Ezzel egyébként csak népszerűségéből fog veszíteni a magyar bajnokság, hiába jó a magyar kosárlabdának.

   
 • 120semy2012május29.18:44ÚjVálasz
  Idézet: hali79
  Szia!

  talán azért gondolja azt ,hogy a Falco a Bajnok,mert ti a szabály egyszerű kijátszásával végig elcsaltátok a bajnokságot..??
  ...

  Te össze tudsz hasonlítani egy irányítót egy centerrel?Nagyon nagy király vagy!Nem Kálmán játéktudásával van gondja az országnak!Hanem, hogy emberileg egy nulla!
  Elcsalás?Nézd már meg a meccs statisztikákat!!!!Közötök nem volt a döntőhöz!A bírok bedobáltak minden meccsen 15-20 3-ast, szereztek minden meccsen 40-50 lepattanót, eladattak Veletek 20-30 labdát!!!!!Szánalmas vagy!

   
 • 119hali792012május29.18:40ÚjVálasz
  Idézet: csabcsi
  Az ilyen és az ehhez hasonló nyilatkozatokra semmi szükség a sportban...ez egyszerűen sportszerűtlen és ostoba!!!Mint a szombathelyiek többsége...
  ...

  Szia!

  talán azért gondolja azt ,hogy a Falco a Bajnok,mert ti a szabály egyszerű kijátszásával végig elcsaltátok a bajnokságot..??

  Szerintem igen,szerinte is,meg sok ember szerint is,kivéve az Olaj szurkolóit.

  A másik (ezt ide írom ,de nem a te hozzászólásodra megy):
  Sok ember okoskodik,hogy Kálmán Laci nem ért el semmit ,mert csak 1-szeres bajnok,kupát se nyert,stb-ez igaz-,de mivel ez csapatsportág egyedül nem lehetett bajnok és kupagyőztes se.
  Egyénileg minden statisztikai mutatója kiváló-idén is megnyerte a gólpassz kategóriát-. Többször lett az év játékosa,nem sorolnám a statjait.
  Arról,hogy sokszor gyengék voltak a társai,nem volt a klubnak pénze,,stb- nem ő tehet!
  Az ,hogy milyen a viselkedése,nem tartozik hozzá,a pályán legyen jó és nem kell a többi szurkolónak tetszenie!

  Egy kérdés mindenkihez:
  Trepák 3-szoros bajnok és 3-szoros kupagyőztes(minimum).
  Ő,akkor jobb játékos,mint Kálmán Laci???(szakmailag)
  Ha valaki szerint igen az inkább ne menjen kosárlabda meccsre többet:)!
  (de írhattam volna Polster nevét is vagy a mostani Szolnoki csapatban szereplő 2-szeres Bajnok Szolnoki fiatalét is,ha jól emlékszem Gaál)

  Továbbra is Hajrá Falco!

  üdv:hali79

   
 • 118piros7103212012május29.18:36ÚjVálasz

  Tisztelt szerkesztők, főszerkesztő!
  Szeretném, ha az olyan felhasználókat akik nyomdafestéket nem tűrő hangnemben írogatnak töröljék az oldalról! ( pl.: MeBaToVo nevű felhasználó ) Köszönettel!

   
 • 117semy2012május29.18:34ÚjVálasz
  Idézet: olajkafolyam
  Ez egy tökéletes megfogalmazás a honosítás ügyében, csak egyetlen egy kérdésem lenne?
  ...

  Sajnos Te is csak egy ostoba emberszabású valami vagy!Ezek szerint Timberlake-et is így jellemeznéd?

   
 • 116fiqa2012május29.18:29ÚjVálasz
  Idézet: tuv91
  Inkább saját magadon röhögj, hogy ilyen hülye vagy. Illetve gratulálok, hogy sikerült a lényeget kiragadni a hozzászólásomból, nem is vártam többet.
  ...

  Akkor szépen sorban okoska: :)

  I. EZ a fele sem volt a csapatunk költségvetése szar duma.
  Több okból is. Nem nemzetközi kupához lett tervezve az akkori csapatotok költségvetése.
  A 91-es bajnok csapatunk költségvetése töredéke a tiéteknek. Ez egy gyenge és f*sz érvelés. Minden többe kerül azóta, és (majdnem)minden sportágban így van.

  II. Ki a tagja a csapatnak jelenleg és ki volt, ez miért fontos? Nyerges sikert akar elérni,ehhez pénzt ad, és ehhez játékosok kellenek, nem lokálpatriótizmus. Legyetek büszkék az utánpótlásotokra, ami kiemelkedő, én meg élvezem a sikereket, igaz zsoldosok fogják szállítani de valahogy csak kibírom. :)Te meg bele tudsz valamibe kötni.:)

   
 • 115olajkafolyam2012május29.18:28ÚjVálasz
  Idézet: tomyboy72
  Semleges szurkolóként csak egy kis adalék:
  Kérelmet az nyújthat be, aki a kedvezményes honosítás következő (együttes) feltételeinek maradéktalanul megfelel...
  ...

  Ez egy tökéletes megfogalmazás a honosítás ügyében, csak egyetlen egy kérdésem lenne?
  melyik betűnek, illetve szónak felelt meg Trotter, talán egynek mint "ember", bár kinézésre mintha emberszabású lenne, a fa még mindig felette ágaskodik miről leugrott!

   
 • 114tuv912012május29.18:20ÚjVálasz

  Inkább saját magadon röhögj, hogy ilyen hülye vagy. Illetve gratulálok, hogy sikerült a lényeget kiragadni a hozzászólásomból, nem is vártam többet. :)
  Tudod a 2007-ben az Olaj lett a bajnok először is, másodszor pedig bajnokcsapatunknak a fele se volt az imádott csapatod jelenlegi költségvetése. Az összevásárlásról meg annyit, hogy nézd meg, ki volt ott a mostani, illetve a tavalyi csapatodból a 2009/2010-es szezonban.

   
 • 113fiqa2012május29.18:18ÚjVálasz
  Idézet: b0nyi
  A mocskolodasok jo resze akkor is jonne, ha Laci azt mondta volna: ez a Szolnok a legjobb, az NBA-dontoje csak elodonto, hogy ki jatsszon a Szolnokkal az igazi bajnoki cimert...
  ...

  A kifogások jó része most is jön, hogy 3x kerültetek ki vesztesen a párharcból, hogy nekünk könnyű, és különben is...:) Tehát inkább utáljon a fél ország (na jó akkor az egész), mint hogy sajnáljanak bennünket. :)

   
 • 112tomyboy722012május29.18:17ÚjVálasz

  Semleges szurkolóként csak egy kis adalék:
  Kérelmet az nyújthat be, aki a kedvezményes honosítás következő (együttes) feltételeinek maradéktalanul megfelel:
  - maga vagy felmenője magyar állampolgár volt vagy valószínűsíti magyarországi származását,
  - magyar nyelvtudását igazolja (ezt a kérelmet átvevő szerv ellenőrzi),
  - a magyar jog szerint büntetlen előéletű és büntetőeljárás nincs ellene folyamatban, és
  - honosítása nem sérti Magyarország közbiztonságát és nemzetbiztonságát.

  Az állampolgársági kérelem mellett a kérelmezőnek be kell nyújtani a születési anyakönyvi kivonatát és a családi állapotát igazoló okiratokat (házassági anyakönyvi kivonat, válást igazoló dokumentum, stb.), valamint a magyar származást igazoló dokumentumokat (például a felmenők születési anyakönyvi kivonatai, de lehet plébánosi/lelkipásztor igazolás vagy régi magyar okirat, például illetőségi bizonyítvány, iskolai bizonyítvány, katonakönyv, stb.). A magyar származás igazolásánál fontos, hogy a családi kapcsolat, azaz a leszármazás végig követhető legyen. Mellékelni kell még egy magyar nyelven, saját kézzel írt önéletrajzot és két darab igazolványképet (külföldön élőnek egyet).

   
 • 111semy2012május29.18:16ÚjVálasz

  Az irígységetek váltja ki Belőletek, hogy kifogásokat kerestek....
  Pénz, bírók, Szalay és még sorolhatnám!Miért kell ez????
  Amúgy akkor ne nézzetek Barcelóna, Real Madrid.... stb foci meccseket, ne nézzetek kézilabdát, igazából semmilyen sportot!Szép eredmény volt amit elért a Falco, de hajtsatok fejet a jobb csapat előtt, és ne a nevetséges és szánalmas kifogásokkal jöjjetek!

   
 • 110barcafan2012május29.18:16ÚjVálasz

  Ha már elemezgetünk ugye a 90-es években Szolnoknak nem volt semmi baja a Falcoval, de a Körmendnek bőven és valami miatt ( talán a színek azonossága ) egy közös ellenséget találtak a piros fekete csapatok a Falcoban.....Szombathelynek eredetileg csak a Zalaegerszeg a nagy "ellenség", ami a fociból jön és ehhez jött a féltékeny Körmend majd a már leír módon a Szolnok, ahol a "b" közép szerintem nem megy messze a sportszerűtlen szurkolásért. Bár ez utóbbi abból is jön hogy imádják régóta a kosárlabdát ezért fanatikusok lettek ( talán mert nem volt más sport a városban ez meg ráadásul eredményes és látványos is ).....szóval lehet gondolkozni ki miért és kit kedvel ill. nem kedvel....

   
 • 109fiqa2012május29.18:15ÚjVálasz
  Idézet: südkurve
  Ha már okoskodsz, akkor legalább tudnád, hogy 2007-ben az olaj volt a bajnok. Nem baj ha kiröhöglek ugye?
  ...

  Akkor pontosítok 2007/2008-as szezon bajnokcsapata. :)

   
 • 108b0nyi2012május29.18:15ÚjVálasz
  Idézet: juice
  Hát végigolvasva a hozzászólásokat néhány ember helyébe nem lennék büszke magamra, amilyen stílusban ír. Nyilván minden ember más és más, más stílust, értelmi szintet képvisel.
  ...

  A mocskolodasok jo resze akkor is jonne, ha Laci azt mondta volna: ez a Szolnok a legjobb, az NBA-dontoje csak elodonto, hogy ki jatsszon a Szolnokkal az igazi bajnoki cimert... Vannak, akiknek teljesen mindegy, mit mond vagy tesz.

   
 • 107Kuvasz2012május29.18:15ÚjVálasz

  Semleges szurkolóként annyit fűznék hozzá, hogy A Szolnokiakat megkérdezték mindegyik gratulált a Falco ezüst érméhez, viszont a Falcosok az aranyért nem gratuláltak a Szolnokiaknak, sőt Bencze Tamás mindenkinek megköszönte az idei évet csak a szurkolókat felejtette el megemlíteni.

   
 • 106südkurve2012május29.18:13ÚjVálasz
  Idézet: fiqa
  A te csapatod nincs összevásárolva? Dehogynem.
  Akkor? Mi a probléma? Csak nem az, hogy több pénz van most Szolnokon?
  A 2007-es Bajnok Csapatotok tagjai ziziért játszottak ugye?
  ...

  Ha már okoskodsz, akkor legalább tudnád, hogy 2007-ben az olaj volt a bajnok. Nem baj ha kiröhöglek ugye?

   
 • 105fiqa2012május29.18:11ÚjVálasz
  Idézet: b0nyi
  Meg sajat otleted sincs. :)
  ...

  De néha elkap az ihlet, de a válasz sokkal egyszerűbb...Lusta voltam. :)

   
 • 104juice2012május29.18:10ÚjVálasz

  Hát végigolvasva a hozzászólásokat néhány ember helyébe nem lennék büszke magamra, amilyen stílusban ír. Nyilván minden ember más és más, más stílust, értelmi szintet képvisel.:-D
  Annak meg külön örülök, hogy Kálmán Laci cikke ilyen népszerűségnek örvend és több klub szurkolói foglalkoznak vele. Úgy gondolom sokan azért teszik, mert irigyek. Ha bárki mélyen belegondol, nem sok olyan kosár játékost lehet felsorolni, aki közel 40 évesen is szívvel-lélekkel küzd, és játszik, nem is akárhogyan.
  Tehát Tisztelt ellenfél szurkolók, nyugodtan szidjátok, fröcsögjetek, nekünk akkor is Ő marad a Király. Sok klub szeretett volna ilyen játékost éveken keresztül vagy még most is.
  Az meg, hogy mit nyilatkozik, ne bántson titeket :-))))))
  Hajrá FALCO!

   
 • 103b0nyi2012május29.18:09ÚjVálasz
  Idézet: fiqa
  Kedves Szombathelyi (akinek nem inge...)!

  Attol mert elbuktatok a döntőben, méltósággal illene a vereséget viselni. A stilus maga az ember, mondtatok paran korabban. Igaz. Ratok is.
  ...

  Meg sajat otleted sincs. :)

   
 • 102fiqa2012május29.18:08ÚjVálasz
  Idézet: tuv91
  Büszke lehetsz az összevásárolt csapatodra. A vérciki az lett volna, ha elvesztitek ilyen csapattal. A szerénységet meg te sem ismered, ahogy a többi hasonló társad sem.
  ...

  A te csapatod nincs összevásárolva? Dehogynem.
  Akkor? Mi a probléma? Csak nem az, hogy több pénz van most Szolnokon?
  A 2007-es Bajnok Csapatotok tagjai ziziért játszottak ugye? Bele is rokkantatok anyagilag majdnem.
  Úgyhogy ezek ismeretében nem baj ha kiröhöglek ugye? :)

   
 • 101fiqa2012május29.18:03ÚjVálasz
  Idézet: b0nyi
  Kedves Szolnoki Trollok (akinek nem inge...)!

  Attol mert bajnokok, kupagyoztesek, szuperkupagyoztesek, EC-finalistak vagytok, meg nem kell a legyozotteket mindennek elmondani, lenezni.
  ...

  Kedves Szombathelyi (akinek nem inge...)!

  Attol mert elbuktatok a döntőben, méltósággal illene a vereséget viselni. A stilus maga az ember, mondtatok paran korabban. Igaz. Ratok is.
  Egy bajnoki döntős megadja az elismerést a győztesnek és nem a bírókra és a körülményekre fogja. Ellenfelét, aki legyozte (3x!), tiszteli, nem becsmérli. Ratok egyik sem igaz, még egy-két jatekosotokra sem. Ti sokkal messzebb vagytok Europatol, mint a földrajzi adottásgotok.
  Azt pedig hadd dontse el minden Olaj-szurkolo, hogy ertekeli csapata idei szezonjat. Amikor majdnem sikerult érmet szereznünk az EC-ben, (nem volt elég pénzünk megvenni azokat a bírókat is), amikor alapszakasz 3 helyéről kezdtük a rájátszást, amikor dontot jatszottunk, holott az Alba és a Falco ellen pályahátrányból kellett egyenlítenünk és nyernünk.. Az Olaj egy más dimenziót kezdett el. Ezért lehet utálni minket, de észre kell venni, hogy "más kávéház".

  A Falconak is egy jó tanács jövőre:

  Tobb alazatot ha jobb csapattól kaptok ki, és kevesebb arroganciát!!

   
 • 100tuv912012május29.17:59ÚjVálasz

  Büszke lehetsz az összevásárolt csapatodra. A vérciki az lett volna, ha elvesztitek ilyen csapattal. A szerénységet meg te sem ismered, ahogy a többi hasonló társad sem. Ja, és drága huk72 itt reagálnék a "80000 vérig sértett ember" hozzászólásodra, amit nyilván te sem gondoltál komolyan, mert értetted te, hogy mire célzok, de látod az ilyenekért mondom ezt, mint pl ez a szerencsétlen mebatovo, fiqa, desolator és társai. Remélem olvasod te is a hozzászólásokat. :) Amilyen gyűlölködés jön a szolnoki lelátókról a Falco felé, az azért kritikán aluli, holott nem hinném, hogy volt rá ok a múltban. Még a Falcotól független meccseken is! Aztán magyarázhattok, hogy mi szombathelyi szurkolók részéről ez kölcsönös, de sajnos, ez a következménye. Lehet gondolkodni, vagy magába nézni mindenkinek, aki persze erre képes és normális szurkoló. A bajnoki aranyhoz gratulálok az Olajnak, de a győzelmet illik szerénységgel is viselni. Ismét leírom, hogy tisztelet a kivételnek, mielőtt megköveznek...

   
 • 99b0nyi2012május29.17:47ÚjVálasz

  Kedves Szolnoki Trollok (akinek nem inge...)!

  Attol mert bajnokok, kupagyoztesek, szuperkupagyoztesek, EC-finalistak vagytok, meg nem kell a legyozotteket mindennek elmondani, lenezni. A stilus maga az ember, mondtatok paran korabban. Igaz. Ratok is.
  Egy bajnok kivivja az elismerest, nem elvarja. Ellenfeleit, akiket legyozott, tiszteli, nem becsmerli. Ratok egyik sem igaz, csak a jatekosaitokra. Ti sokkal messzebb vagytok Europatol, mint a csapatotok.
  Azt pedig hadd dontse el minden Falco-szurkolo, hogy ertekeli csapata idei szezonjat. Amikor majdnem sikerult visszahozni egy 43 pontos zako utan a kupaban valo tovabbjutast, amikor alapszakaszt nyertunk mindossze 3 vereseggel, amikor dontot jatszottunk, holott a Paks, Kormend es Fehervar csapatait kivetel nelkul elenk varta mindenki. Nekunk ez az ezust nagy siker, foleg ugy, hogy Falco nevelesuek is sokat letettek az asztalra. Persze, Szolnokon ezt nem erthetik, ott az aranyermen kivul masnak mar erteke sem lenne. Egy esetleges ezust a bajnoksagban (lett volna barki az ellenfel) hatalmas pofaraeses lett volna. Nem lett, de ez volt a papirforma (ne gyertek a palyaelonnyel...).
  Tobb alazatot a sikerek feldolgozasahoz!!

   
 • 98barcafan2012május29.17:44ÚjVálasz
  Idézet: flaci
  akármit ír többet ne reagáljünk rá, mintha itt sem lenne
  el kell felejteni a fickót
  ...

  Nem árt egy kis indirekt megrendszabályozás az ilyeneknek (ezt legalább nem érti)......meg lehet rajta szórakozni főleg hogy magasan elnyerte a mai nap bohóca címet:)

   
 • 97baba102012május29.17:43ÚjVálasz

  Vigyázz, egy ilyen depressziós nyilatkozat után nehogy magadat akaszd fel:)

  EzüstLaci - Muhahahahahah!

   
 • 96flaci2012május29.17:40ÚjVálasz

  akármit ír többet ne reagáljünk rá, mintha itt sem lenne
  el kell felejteni a fickót

   
 • 95fiqa2012május29.17:39ÚjVálasz
  Idézet: falco_nr1
  elbasztam, úgy mint te a csapatválasztást!
  ...

  Én nem basztam el a csapat választását.
  Igaz, hogy nem vagyunk erkölcsi győztesek, mint a fikások,és csulaci (egyszerűen csak taknyosra szopattunk benneteket tegnap) de nekem tökéletesen megfelel a pénzért megvett aranyérem! :)

  Csulackó kedvenc országa ezek után már biztos, hogy Argentína. :)

   
 • 94flaci2012május29.17:38ÚjVálasz

  nem vasi:) mindegy

   
 • 93barcafan2012május29.17:37ÚjVálasz
  Idézet: mebatovo
  De édes.... egy újabb fusztrált sárga geci! :) és még barcafun is! :) Nagyon szar lehet neked... menj vigasztalódjál anyád csöcsén kicsi csecsemő!
  ...

  Toljad koma ez még nem elég:)......de tedd fel a csörgő sipkádat is...bohóc:)

   
 • 92mebatovo2012május29.17:35ÚjVálasz

  SZOMBATHELYI CIGÁNYPARASZTOK, MI LETTÜNK A BAJNOKOK! TOKKAL, VONOVAL! MEGMONDTUK!

  ENNYI!!!

  OLVASGASSÁTOK! TANULMÁNYOZZÁTOK A MONDAT JELENTÉSÉT!

  HA HA HA HA HA HA HA!!!!

   
 • 91mebatovo2012május29.17:34ÚjVálasz
  Idézet: barcafan
  macskajancsi remélem minden egyes írásodnál összeér a szemöldököd:)....kb. annyi szürkeállományod van hogy a kanapén ülsz és a Tv-t bámulod.....de toljad még, csak ne legyen nagyon izzadtság szagú:)
  ...

  De édes.... egy újabb fusztrált sárga geci! :) és még barcafun is! :) Nagyon szar lehet neked... menj vigasztalódjál anyád csöcsén kicsi csecsemő!

   
 • 90mebatovo2012május29.17:32ÚjVálasz
  Idézet: flaci
  felétek lehet nem használják, de egy az apjuk=nagyon hasonlítanak
  ...

  Bocsi, de nem beszélem ezt a VAZSI nyelvi dialektust! A ratyi pároddal próbálkozz! Itt habzik a szája csak, hogy leszopjon téged vagy csulászlót!

   
 • 89barcafan2012május29.17:32ÚjVálasz
  Idézet: mebatovo
  jboateng és flaci!

  Melyikőtök áll a szopott fasz végén?!

  Mindegy is! :) Két ratyi! Egymásra találtatok! Kérjétek meg a buzi apátokat is, hogy szálljanak be hozzátok be egy partira!
  ...

  Szóval a TV-n ülsz és a kanapét bámulod:).....így helyes:)

   
 • 88barcafan2012május29.17:30ÚjVálasz
  Idézet: mebatovo
  jboateng és flaci!

  Melyikőtök áll a szopott fasz végén?!

  Mindegy is! :) Két ratyi! Egymásra találtatok! Kérjétek meg a buzi apátokat is, hogy szálljanak be hozzátok be egy partira!
  ...

  macskajancsi remélem minden egyes írásodnál összeér a szemöldököd:)....kb. annyi szürkeállományod van hogy a kanapén ülsz és a Tv-t bámulod.....de toljad még, csak ne legyen nagyon izzadtság szagú:)

   
 • 87pokolbol062012május29.17:30ÚjVálasz
  Idézet: bryant
  Nyugi egyszer elfogy a pénz:) majd akkor lesz sírás hidd el akkor majd egyik se fog itt irogálni...
  ...

  Az nektek is pofára esés lesz ,mert ugye TI NYERTÉTEK A BAJNOKSÁGOT!
  Már mint szerintetek mert minden Falcos bajnoknak tarja magát!
  HAJRÁ OLAJ!!!

   
 • 86flaci2012május29.17:29ÚjVálasz
  Idézet: mebatovo
  jboateng és flaci!

  Melyikőtök áll a szopott fasz végén?!

  Mindegy is! :) Két ratyi! Egymásra találtatok! Kérjétek meg a buzi apátokat is, hogy szálljanak be hozzátok be egy partira!
  ...

  felétek lehet nem használják, de egy az apjuk=nagyon hasonlítanak

   
 • 85bryant2012május29.17:28ÚjVálasz
  Idézet: falco_nr1
  Tisztelt szolnokiak!
  gratulálok a bajnoki címhez, de Azon gondolkodtatok már, hogy szolnok polgármestere, a magyar kosárlabdázók országos szövetségének (mkosz)-nek az elnöke 2010-től. érdekes.
  ...

  Nyugi egyszer elfogy a pénz:) majd akkor lesz sírás hidd el akkor majd egyik se fog itt irogálni:) Meg tudjátok mi a mondás a csúcsról csak visszaesni lehet;) egyszer az a pillanat is eljön majd akkor megnézzük hol lesznek ezek a kedves színvonalas kommentelők:)))))

   
 • 84falco_nr12012május29.17:27ÚjVálasz
  Idézet: fiqa
  Te skodálatos naffalkó szurkoló
  AZ edzőtök Bencze Tamás, te szerencsétlen és nem Csaba...:)

  Muhahahaha...ennyire lehet komolyan venni téged.

  Lúzer vagy mint a Csulackó! :)
  ...

  elbasztam, úgy mint te a csapatválasztást!

   
 • 83südkurve2012május29.17:25ÚjVálasz
  Idézet: mebatovo
  jboateng és flaci!

  Melyikőtök áll a szopott fasz végén?!

  Mindegy is! :) Két ratyi! Egymásra találtatok! Kérjétek meg a buzi apátokat is, hogy szálljanak be hozzátok be egy partira!
  ...

  Juj de kemény vagy brno, azt a mindenit neki :) Inkább olvass el egy könyvet

   
 • 82fiqa2012május29.17:24ÚjVálasz
  Idézet: falco_nr1
  ja és Kálmán Lászlónak, ti, szolnokiak még a cipőjét sem vihetnétek!
  ...

  Te skodálatos naffalkó szurkoló
  AZ edzőtök Bencze Tamás, te szerencsétlen és nem Csaba...:)

  Muhahahaha...ennyire lehet komolyan venni téged.

  Lúzer vagy mint a Csulackó! :)

   
 • 81mebatovo2012május29.17:23ÚjVálasz
  Idézet: südkurve
  Egy az anyjuk is :) Aki valószinűleg cigány, méghozzá a büdösebbik fajtából mert igen otthonosan mozog a családi szex terén
  ...

  jboateng és flaci!

  Melyikőtök áll a szopott fasz végén?!

  Mindegy is! :) Két ratyi! Egymásra találtatok! Kérjétek meg a buzi apátokat is, hogy szálljanak be hozzátok be egy partira! Hívjátok meg csulászlót is! Cipőstül, fűzőstül! ;) Aztán semmi buzulás!

  Jó bulizást! Aztán ne itt tessék beszámolni! :D

   
 • 80falco_nr12012május29.17:23ÚjVálasz
  Idézet: mebatovo
  Kinek kell a szaros-hugyos cipője te ganéj?!

  Arra, ott vagy te, hogy vigyed a cipőjét... talpnyaló gyagyás Todi! Addig nyaljad, amíg ezüstös nem lesz!

  nr1 :) Ne viccelődjünk már!

  ...

  mbatovo, akkor te a kormos talpúak cipőjét vinnéd?
  engem te ne nevezz ganéjnak, te alföldi, pórba fingó tuskó! nem mondtam rád semmilyen ócskaságot!

   
 • 79mebatovo2012május29.17:18ÚjVálasz
  Idézet: falco_nr1
  ja és Kálmán Lászlónak, ti, szolnokiak még a cipőjét sem vihetnétek!
  ...

  Kinek kell a szaros-hugyos cipője te ganéj?!

  Arra, ott vagy te, hogy vigyed a cipőjét... talpnyaló gyagyás Todi! Addig nyaljad, amíg ezüstös nem lesz!

  nr1 :) Ne viccelődjünk már!

   
 • 78forest2012május29.17:16ÚjVálasz
  Idézet: flaci
  Szerintem ez a Mebatovo ugyanaz,mint a Starobrno, ha mégsem akkor tuti egy az apjuk:)
  Kálmán Laci vitán felül ennyi idősen is bármelyik magyar csapatban min. 10-15 percig.........
  ...

  MI szeretnénk ha szolnokon 40percet játszana mindíg SILVERKÖNYÖKCSULACI-)))))szurkolunk neki.))))HAJRÁ OLAJ!!!!!!!

   
 • 77südkurve2012május29.17:15ÚjVálasz
  Idézet: flaci
  Szerintem ez a Mebatovo ugyanaz,mint a Starobrno, ha mégsem akkor tuti egy az apjuk:)
  Kálmán Laci vitán felül ennyi idősen is bármelyik magyar csapatban min. 10-15 percig.........
  ...

  Egy az anyjuk is :) Aki valószinűleg cigány, méghozzá a büdösebbik fajtából mert igen otthonosan mozog a családi szex terén

   
 • 76mebatovo2012május29.17:14ÚjVálasz
  Idézet: csabcsi
  TANULMÁNYOZZÁTOK,HOGY HOGY LETT BAJNOK A FALKÓ:

  http://195.56.77.56/n4/?hun_ply_1432

  u.i.:mutassátok meg Csulászlónak is!!!
  ...

  I. SilverTáncoljKöcsög Csulászló! -17VAL

  Hogy a picsába létezik, hogy nem -18VAL?!

   
 • 75falco_nr12012május29.17:14ÚjVálasz

  ja és Kálmán Lászlónak, ti, szolnokiak még a cipőjét sem vihetnétek!

   
 • 74falco_nr12012május29.17:13ÚjVálasz

  Tisztelt szolnokiak!
  gratulálok a bajnoki címhez, de Azon gondolkodtatok már, hogy szolnok polgármestere, a magyar kosárlabdázók országos szövetségének (mkosz)-nek az elnöke 2010-től. érdekes. mikor lett bajnok a szolnok? 2010/2011, illetve 2011/12. érdekes.
  Ezen kívül Magyarország 2 legnagyobb cége, (strabag és közgép) szponzorálja a szolnokot. szintén érdekes. még a legnaivabb ember fejében is megfordul, hogy a szolnok elég nagy hát szelet (pénzt, pénzt és pénzt) kap(hat). Nem véletlen tehát, hogy olyan játékosokat tud szerezni, igazolni, mint amilyenekkel rendelkezik. legyetek büszkék erre az eredményre. én nem lennék. sokkal büszkébb vagyok egy olyan csapatra, amely saját erőből jutott oda, ahol van. A 2. helyre. ti a troteretekkel, aki igazi multikulti, a gay-etekkel és a többi csoki játékossal további sok sikert. Egyedül Horváth Ákost tartom értelmes embernek a szolnoki csapatban. ÉS a két csapat edzői közül, számomra Bencze Csaba sokkal nagyobb érdemekkel rendelkezik. míg Pórnak minőségi játékosokból könnyű volt csapatot faragni, de egy olyan keretből, amit a bajnokság elején épp, hogy a 8 közé reméltek, bajnoki döntőt játszani sokkal nagyobb pozitívum és elismerés egy edzőnek.
  Verjétek a pénzes, milliós melleteket. nem nagy érdem...
  HAJRÁ FALCO, HAJRÁ SZOMBATHELY!!!
  U.I.: és egyébként bundás világban élünk... igaz Szalay Ferenc??? remélem a szolnoki buckalakók értik ;)

   
 • 73südkurve2012május29.17:13ÚjVálasz
  Idézet: mebatovo
  Még mindig a csicska anyáddal jössz, te sárga geci! Ott voltál tegnap?! Vagy éppen a buzi apád nyomta a púzodba te szerencsétlen senki!
  ...

  Miért vagy ilyen gyenge? Menj a Trotter után Szibériába aztán cidázd le :)

   
 • 72flaci2012május29.17:12ÚjVálasz

  Szerintem ez a Mebatovo ugyanaz,mint a Starobrno, ha mégsem akkor tuti egy az apjuk:)
  Kálmán Laci vitán felül ennyi idősen is bármelyik magyar csapatban min. 10-15 percig.........

   
 • 71mebatovo2012május29.17:12ÚjVálasz
  Idézet: sozo
  Azon csodálkozom, hogy egyáltalán ismered a billentyűzeten a betűket. De az is lehet, hogy te csak diktálod, más meg gépeli neked, aki azt sem fogja fel, mit mondasz...
  ...

  Vegyél be gyógyszer kicsi csíra! Feledékenységre idegnyugtatót.... mert tegnap bizony leszopott a SZAR filkó! :) Csak úgy ezüstözik a szombathelyi vitrin!

  2011-2012 MAGYAR BAJNOK és KUPAGYŐZTES + SZUPERKUPAGYŐZTES a SZOLNOKI OLAJ KK.

   
 • 70csabcsi2012május29.17:07ÚjVálasz

  TANULMÁNYOZZÁTOK,HOGY HOGY LETT BAJNOK A FALKÓ:

  http://195.56.77.56/n4/?hun_ply_1432

  u.i.:mutassátok meg Csulászlónak is!!!

   
 • 69pokolbol062012május29.16:59ÚjVálasz

  Nem tudom vette -é már valaki a fáradságot és megnézze ,hogy az agyon ajnározott Lacika milyen módon teszi a kezét fel amikor elismeri a befújt faultot?
  Jobb kéz fejmagasságig kinyújtva ,az ujjak szorosan összezárva .......igen ,ez egy sima karlendítés ,valaha egy II. világháborús őrült használta így a kezét .
  Lehet fikázni ,de ez az igazság.Papír aranyakat is csinálhattok magatoknak ,de a serlegre az OLAJ neve került fel ,már IV. alkalommal.
  Ja ,és az itt játszó légiósok ingyé játszanak ,kivéve a szolnoki légiósokat mert ők kapják a többiek fizuját is ........szánalmasak vagytok .Aki sérült miért is játszik? Lassan 1 hónapja hallani a Lacika SHOW-t ,nyilatkozik jobbra és balra ,de kit érdekel már.
  Még csak annyit ,hogy Pantelics a címert cibálta a mezén ,a Falco szurkolók és játékosok nem magyarok ,a pénzünk jó neki ?Ilyen kimutogatásért az annyira óhajtott idegen bírók már lezavarták volna a pályáról.
  Az első meccsen egy szurkoló magából kikelve és artikulált arccal szidalmazta Nikolovot , pedig akkor csak simán bedobta a labdát .Neki szabad volt? Beledumálni a Himnuszba .......igazi magyar virtus,gratulálok a bekiabálónak.
  Lacika, tiszteletem az eddigi pályafutásodhoz ,de már ideje szögre akasztani a cipőt és méltósággal befejezni!
  HAJRÁ OLAJ!

   
 • 68sozo2012május29.16:50ÚjVálasz
  Idézet: mebatovo
  sozo!

  GYAKOROLJAD TE IS!!! MERT MÉG MINDIG SAVANYÚ AZ EZÜST!!!

  2011-2012 MAGYAR BAJNOK és KUPAGYŐZTES + SZUPERKUPAGYŐZTES a SZOLNOKI OLAJ KK.
  ...

  Azon csodálkozom, hogy egyáltalán ismered a billentyűzeten a betűket. De az is lehet, hogy te csak diktálod, más meg gépeli neked, aki azt sem fogja fel, mit mondasz...
  Az a baj, hogy te azt sem fogod fel, miről is van szó, csak a saját hülyeségedet hajtogatod...

   
 • 67csabcsi2012május29.16:48ÚjVálasz

  Az ilyen és az ehhez hasonló nyilatkozatokra semmi szükség a sportban...ez egyszerűen sportszerűtlen és ostoba!!!Mint a szombathelyiek többsége...

  Amikor minden hozzáértő elmondta,hogy "más kávéház"!!!

  Erre ez a cserépedény azt nyilatkozza,hogy:
  "blablablabla...bírók...blablabla...a szívűnk...blablabla...mi vagyunk a bajnokok...mi vagyunk a legjobbak"

  Van egy rossz hírem!!!Nem ti vagytok a legjobbak és bajnoki arany sem a ti nyakatokban van...MI VAGYUNK A BAJNOKOK!!!Nektek meg megint csak az ezüst jutott!!! ;)

  "Hiába avatták a Szolnokot bajnoknak, a Falco az igazi győztes."by Csulászló
  Mitől vazze???Mert 1 meccset nyertetek???A másik három találkozón pedig momentumotok sem volt???
  Egyszerűen nem értem,hogy miért nem lehet csak annyit nyilatkozni,hogy "Gratulálok az Olajnak!Jobbak voltak,de büszke vagyok a saját csapatomra,mert remekül küzdöttünk...."

   
 • 66forest2012május29.16:46ÚjVálasz
  Idézet: forest
  Abban bízunk mi is hogy még lesz egy két éve és mégjobban lejáratja magát ez a sárgaripacsulászló.)))) Szolnokon meg külön "szurkolunk" majd neki-)))
  ...

  javítva:SÁRGARIPACCSULÁSZLÓ MADE IN FILKÓ!

   
 • 65forest2012május29.16:44ÚjVálasz
  Idézet: bryant
  Írhattok amit akartok meg lehet könyöközni:) elárulom nektek minden irányító a könyökével szokott helyett csinálni mikor betör a palánk alá... a játékosok szoktak reklamálni...
  ...

  Abban bízunk mi is hogy még lesz egy két éve és mégjobban lejáratja magát ez a sárgaripacsulászló.)))) Szolnokon meg külön "szurkolunk" majd neki-)))

   
 • 64bryant2012május29.16:40ÚjVálasz

  Írhattok amit akartok meg lehet könyöközni:) elárulom nektek minden irányító a könyökével szokott helyett csinálni mikor betör a palánk alá... a játékosok szoktak reklamálni... és mindenki követ el hibát amire nem büszke... amelyik szurkoló mint egy-két szolnoki meg csak a rosszat látja.. senki sem tökéletes ... És egyszer minden jónak végre szakad mikor a szolnoknak se lesz pénze ilyen minőségű játékosokra. Nah a témához én nem szeretném ha abbahagyná remek játékos amit ennyi idősen is bizonyított szerintem! Remélem a következő évet még elvállalja mert még egyértelműen itt a helye! Ha abba is hagyja Köszönünk neki mindent mert nagyon sokat tett a csapatért és büszkék vagyunk, hogy a mi játékosunk lehetett!!!!

   
 • 63forest2012május29.16:33ÚjVálasz
  Idézet: garrett27
  Közelítsük meg másfelől a problémát. Szidjuk a légiósokat, hogy sokan vannak, meg hogy elveszik a helyet a magyar fiatalok elől, stb. Szó sincs erről!
  ...

  ÍGY VAN!!!!!

   
 • 62mebatovo2012május29.16:28ÚjVálasz
  Idézet: sozo
  Az a baj, hogy lassan már több lesz az "ilyen" szolnoki, mint a normális, lásd még pl. Pirosfeketesereg, Chikaribakkara vagy mi a szösz...
  ...

  sozo!

  GYAKOROLJAD TE IS!!! MERT MÉG MINDIG SAVANYÚ AZ EZÜST!!!

  2011-2012 MAGYAR BAJNOK és KUPAGYŐZTES + SZUPERKUPAGYŐZTES a SZOLNOKI OLAJ KK.

   
 • 61forest2012május29.16:28ÚjVálasz
  Idézet: südkurve
  Nem csak a Panathinaikos nótáját, de még a Fradiét is nyomjátok? :)))
  ...

  Te biztos jobban tudod hogy kinek a nótája. Én csak személy szerint a csulászlóval van illetve azzal a pökhendi nyilatkozatával nem tudok békülni.Ha valakinek lehetne felvágni a játéktudása alapján az Trotter viszont őt gondolom megtanították a szülei az ellenfelet tisztelni ellentétben ezzel a kis sárgaripaccsal.

   
 • 60garrett272012május29.16:28ÚjVálasz

  Közelítsük meg másfelől a problémát. Szidjuk a légiósokat, hogy sokan vannak, meg hogy elveszik a helyet a magyar fiatalok elől, stb. Szó sincs erről! Ha a magyar gyerek tehetséges, akar és küzd, akkor bekerül a körforgásba. Hanga, Keller, Horváth Ákos, Kovács Ákos, Szanati, Körtélyesi és sorolhatnánk, ők odaértek. De egyet ne felejtsünk el, a kosárlabda nem öncélú valami. Kell a közönség, kell a szurkoló! A szurkoló pedig a az ember, aki mindezért FIZET! Fizet a szép játékért, a szép megoldásokért, a szép triplákért, a nagy zsákolásokért. Én sem vagyok kivétel, ezért járok ki a meccsekre. Ha ezt nekem a magyar gyerek produkálja, akkor azért fizetek, ha a légiós, akkor azért. De a pénzemért nem szerencsétlenkedő, tehetségtelen embereket akarok látni, csak azért, mert magyar. Ne legyünk álszentek, ez a pénzről és a látványról, no meg a szórakozásról szól. Az ostoba álmagyarkodást pedig el kell felejteni! Nálunk sokkal nagyobb ligák, más sportágakban is, igen jól elvannak a légiósokkal, mert a közönség a jó dolgokra kíváncsi. Szóval lehet játszani a népnemzeti hazai hőst, de akkor fél meg negyed házak előtt fognak folyni a meccsek. Ez kinek jó?

   
 • 59mebatovo2012május29.16:27ÚjVálasz
  Idézet: südkurve
  Madár. Olajkafolyamra meg a többi nevére is rászóltunk, elküldtük a picsába, és elnézést is kértünk miatta. Ti meg csak adjátok a lovat ez alá a csicska 13 éves alá.
  ...

  Még mindig a csicska anyáddal jössz, te sárga geci! Ott voltál tegnap?! Vagy éppen a buzi apád nyomta a púzodba te szerencsétlen senki!

   
 • 58sozo2012május29.16:27ÚjVálasz
  Idézet: rimo13
  Érdekes, hogy írod, hogy azért ilyen a szolnokiak megítélése, mert egy MeBaToVo így ír. Az olajkafolyammal pedig nincs bajod?!!!
  ...

  Az a baj, hogy lassan már több lesz az "ilyen" szolnoki, mint a normális, lásd még pl. Pirosfeketesereg, Chikaribakkara vagy mi a szösz...

   
 • 57südkurve2012május29.16:19ÚjVálasz
  Idézet: forest
  Rohadt ellenszenves és nagyképű nyilatkozat.
  ...

  Nem csak a Panathinaikos nótáját, de még a Fradiét is nyomjátok? :)))

   
 • 56südkurve2012május29.16:19ÚjVálasz
  Idézet: rimo13
  Érdekes, hogy írod, hogy azért ilyen a szolnokiak megítélése, mert egy MeBaToVo így ír. Az olajkafolyammal pedig nincs bajod?!!!
  ...

  Madár. Olajkafolyamra meg a többi nevére is rászóltunk, elküldtük a picsába, és elnézést is kértünk miatta. Ti meg csak adjátok a lovat ez alá a csicska 13 éves alá.

   
 • 55forest2012május29.16:18ÚjVálasz

  Rohadt ellenszenves és nagyképű nyilatkozat. Remélem nem hagyja még abba és a jövő szezonban mégjobban lejáratja magát/játéka alapján és emberileg/ ez a csulaci-))))Tényleg az jut eszembe róla amit tegnap skandáltunka sárgaverebeknek néha úgy kezdődik hogy sárga.....íííííí!!!

   
 • 54rimo132012május29.16:17ÚjVálasz
  Idézet: mebatovo
  Bizony! EZ SZOLNOK!

  4X BAJNOK CSAPAT 1X KUPAGYŐZTES, 1X SZUPERKUPAGYŐZTES!

  A 4-ik BAJNOKI CÍMÜNKET ÉPPEN A TEGNAPI NAPON SZEREZTÜK A fasszopó filkó ELLEN! Szaros silvercsulászló ellen!
  ...

  Javítás: nem 4-1-1, hanem 4-4-2. Már ennyit nyertünk. A falco:1-0-0 (ezért Ők a hatalmas nagy falco)

   
 • 53rimo132012május29.16:16ÚjVálasz
  Idézet: sozo
  Ezért ilyen a szolnokiak megítélése, köszönhetően ennek a "tokos-vonósnak"...:D
  Nyomjad csak tovább öcsisajt, egészen jól csinálod az értelmi szintedhez képest!
  ...

  Érdekes, hogy írod, hogy azért ilyen a szolnokiak megítélése, mert egy MeBaToVo így ír. Az olajkafolyammal pedig nincs bajod?!!!

   
 • 52südkurve2012május29.16:14ÚjVálasz
  Idézet: mebatovo
  Csicska... az anyád volt! Mikor az egyik túrátokon Cegléd mellett az egyik fiqás köcsög megszoptatta! ;)
  ...

  Nagyon gyenge :)

   
 • 51ferujoe2012május29.16:11ÚjVálasz

  A témához egy megjegyzés.Személy szerint én is utáltam Kálmán játékát, főleg mikor ellenünk dobott 30 pontokat.Hála istennek azért mostanra lelassult.Azt azért el kell ismerni jó kosárlabdázó.De most nem is ez a lényeg.A fő hangsúly a szabálytalanságain, egyes viselkedési megnyilvánulásairól szól.Ki tehet erről?Kálmán?Nem.Azok tehetnek róla, akik ezt engedték nekik.Ő róluk nem szól a fáma.Igen, a bírósporik.Ő neki mindent lehetett, elnézték neki, nem fújták be neki a szabálytalanságot.Említették Mészárost.Detto.Erről viszont nem ők tehettek, ők csak éltek-visszaéltek a felkínált kiváltsággal.Sportteljesítményét sajnos el kell ismerni, de a róla szóló problémákról más is tehetett, közrejátszott benne.

   
 • 50mebatovo2012május29.16:09ÚjVálasz
  Idézet: südkurve
  Csak azután irogatsz/regisztrálsz miután bajnok lett az olajka? Csicska :) ADRIA LIGA!
  ...

  Csicska... az anyád volt! Mikor az egyik túrátokon Cegléd mellett az egyik fiqás köcsög megszoptatta! ;)

   
 • 49desolator0052012május29.16:08ÚjVálasz
  Idézet: südkurve
  Ez Szolnok!
  ...

  Neked detto küldöm amit albapeet-nek

   
 • 48mebatovo2012május29.16:08ÚjVálasz
  Idézet: südkurve
  Ez Szolnok!
  ...

  Bizony! EZ SZOLNOK!

  4X BAJNOK CSAPAT 1X KUPAGYŐZTES, 1X SZUPERKUPAGYŐZTES!

  A 4-ik BAJNOKI CÍMÜNKET ÉPPEN A TEGNAPI NAPON SZEREZTÜK A fasszopó filkó ELLEN! Szaros silvercsulászló ellen! ;)

  Ez van! Ezt kell csipázni!

   
 • 47südkurve2012május29.16:07ÚjVálasz
  Idézet: mebatovo
  Mi az kiszopott a filkó... szarban a haza! Megint egy ezüst! Fusztráltak vagytok!

  Azért leírom, hogy lássátok és megjegyezzétek parasztok!
  ...

  Csak azután irogatsz/regisztrálsz miután bajnok lett az olajka? Csicska :) ADRIA LIGA!

   
 • 46sozo2012május29.16:06ÚjVálasz

  Ezért ilyen a szolnokiak megítélése, köszönhetően ennek a "tokos-vonósnak"...:D
  Nyomjad csak tovább öcsisajt, egészen jól csinálod az értelmi szintedhez képest! Nem gondoltam volna, hogy ilyen sokat kihozol magadból...

   
 • 45desolator0052012május29.16:04ÚjVálasz
  Idézet: albapeet
  Ezért "szeretjük" a Szolnokot és a szurkolóit. :)
  ...

  Mi pedig titeket azért mert egy város általánosítotok pár hülye miatt.
  Alig vártad hogy írhass valami gyalázót ugye? A mi örömünket nem rontod el úgyhogy kár erőlködnöd, és ezt mondd meg a kék "tesóidnak" is.
  :-) :-) :-)= albapeet

   
 • 44südkurve2012május29.16:02ÚjVálasz

  Ez Szolnok!

   
 • 43mebatovo2012május29.15:59ÚjVálasz
  Idézet: olajkafolyam
  Ezt az száj szagot éreztem tegnap a mérkőzésen teljes két órán keresztül, igaz az is, hogy az összes légy kipusztult a birka akolból. BB1 ki ne tiltsátok, had bűzöljön továbbra is ez az oldal.
  ...

  JÓL MONDOD!

  BERKICS LACIKA A KIRÁLY!!!

  '91-ben bajnokságot nyert gyeplabdában!

  De te akkor éppen apád faszán sarjadtál... sárga gecit szopogattál!

   
 • 42mebatovo2012május29.15:56ÚjVálasz
  Idézet: ksdng
  Látom vannak, akik itt fullba nyomják a kretént! :D Ugye, MeBaToVo?! (Gondolom a nagyon poénos kiírás után tokkal vonóval szeretnél "b**zni")
  ...

  Mi az kiszopott a filkó... szarban a haza! Megint egy ezüst! Fusztráltak vagytok!

  Azért leírom, hogy lássátok és megjegyezzétek parasztok!

  2011-2012 MAGYAR BAJNOK és KUPAGYŐZTES + SZUPERKUPAGYŐZTES a SZOLNOKI OLAJ KK.

  SZOMBATHELYI CIGÁNYPARASZTOK, MI LETTÜNK A BAJNOKOK! TOKKAL, VONOVAL! MEGMONDTUK!

  ui: olvassátok, újra, újra és újra!!!

  ;)

   
 • 41mebatovo2012május29.15:54ÚjVálasz
  Idézet: olajkafolyam
  MAJD HA TÖBB ESZED LESZ MEGÉRTED, ERRE AZ ESÉLY A NULLÁVAL EGYENLŐ.:-)))
  ...

  NÁLAD MÉG AZ EGYSEJTŰ PAPUCSÁLATKÁNAK IS TÖBB ESZE VAN! AKKOR, HOGY ÉRTSEN MEG TÉGED BÁRKI IS? FILKÓS SÁRGA GECI!!!

   
 • 40olajkafolyam2012május29.15:52ÚjVálasz
  Idézet: mebatovo
  BERKICS a KIRÁLY soha nem játszott Trotter ellen! Nem értem miőrl gagyorászol itt te szerencsétlen sárga geci!
  ...

  MAJD HA TÖBB ESZED LESZ MEGÉRTED, ERRE AZ ESÉLY A NULLÁVAL EGYENLŐ.:-)))

   
 • 39ksdng2012május29.15:51ÚjVálasz

  Látom vannak, akik itt fullba nyomják a kretént! :D Ugye, MeBaToVo?! (Gondolom a nagyon poénos kiírás után tokkal vonóval szeretnél "b**zni")

   
 • 38mololaj2012május29.15:51ÚjVálasz

  Mészáros Zalán után őt utálom a legjobban!!!! És már alig várom, hogy visszavonuljon...
  Valószínű azért, mert lehet hogy egy kiváló és tehetséges, jó kezű játékosok de a pályán művelt színészkedésük, aljasságuk, állandó reklamálásuk, stb, stb, stb... szerintem mindenkinék kiverték a biztosítékot!!!!
  Mi megmondtuk, Kálmán és Pantelics nem fogja bírni a hangulatot és elszáll majd az agyuk....így is lett...
  De, mindennek ellenére, ha reális nézem a dolgokat, még a mai magyar mezőnybe simán befér!!!!!

   
 • 37olajkafolyam2012május29.15:50ÚjVálasz
  Idézet: albapeet
  Ezért "szeretjük" a Szolnokot és a szurkolóit. :)
  ...

  Ezt az száj szagot éreztem tegnap a mérkőzésen teljes két órán keresztül, igaz az is, hogy az összes légy kipusztult a birka akolból. BB1 ki ne tiltsátok, had bűzöljön továbbra is ez az oldal.LACIKA TE VAGY A KIRÁLY!!!!!!!!
  És ki az a Berkics, tollaslabdázó????

   
 • 36komondor2012május29.15:38ÚjVálasz

  Nagyszerű beírások vannak. Remélem ez tart a holtidény végéig!

   
 • 35mebatovo2012május29.15:37ÚjVálasz
  Idézet: olajkafolyam
  "Tisztelt" szolnoki szurkolók, ne szeressétek a KIRÁLYT ez a ti magánvéleményetek, de megalázó szavak használattól kíméljetek meg egy akkora játékost, aki mellett hőn szeretett Trottertek...
  ...

  BERKICS a KIRÁLY soha nem játszott Trotter ellen! Nem értem miőrl gagyorászol itt te szerencsétlen sárga geci!

   
 • 34mebatovo2012május29.15:35ÚjVálasz
  Idézet: zozo007
  ZÁRT OSZTÁLY!!!
  ...

  Cupp! ;)

  Viseld te is méltósággal a "kiosztott aranyat", mint a viszket disznyók és a táncolj köcsög!

  Lehet bírózni is! :)

  Szeressük! :)

   
 • 33olajkafolyam2012május29.15:35ÚjVálasz

  "Tisztelt" szolnoki szurkolók, ne szeressétek a KIRÁLYT ez a ti magánvéleményetek, de megalázó szavak használattól kíméljetek meg egy akkora játékost, aki mellett hőn szeretett Trottertek, (aki már talán nincs is az országban)még másod hegedűsnek is gyenge, Magyarnak meg végképpen, imádjátok, szeressétek, nyaljátok a színes seggét és akkor kapjatok levegőt, mikor szellent egyet, a KIRÁLYTÓL meg el a szátokat, mert tőle még a szellentésére sem vagytok méltók, s ez vonatkozik azokra a szurkolókra is akik becsmérlik. KIRÁLY te döntsd el, hogy akarsz e boldogítani játékoddal bennünket, de abban biztos lehetsz, hogy a FALCO és még jó pár ezer szurkoló a pályán szeretne látni, mint játékos, és olyanoktól mentsen meg az isten, kit két hét alatt Magyarnak nyilvánítanak, ez rossz megoldás mindenkinek, de főleg a magyar kosárlabdának!!!

   
 • 32mebatovo2012május29.15:34ÚjVálasz
  Idézet: albapeet
  Ezért "szeretjük" a Szolnokot és a szurkolóit. :)
  ...

  Ni! egy zalbás! Szar mi? Tavalyi döntőért magatoknak kiosztott arany... most meg söprés! :)
  Sírjál! :)

   
 • 31zozo0072012május29.15:34ÚjVálasz
  Idézet: mebatovo
  Remélem, hogy olvasod, te utolsó szarcsimbók Táncolj Köcsög SilverCsulászló!

  I.
  2011-2012 MAGYAR BAJNOK és KUPAGYŐZTES + SZUPERKUPAGYŐZTES a SZOLNOKI OLAJ KK.
  Ezt vedd tudomásul te szar ganéj!
  ...

  ZÁRT OSZTÁLY!!!

   
 • 30zozo0072012május29.15:33ÚjVálasz
  Idézet: csaszolnok
  Kálmán erkölcsi értékrendje szerint nyilatkozott. Mi ezzel a baj? A négy meccsből kétszer az Olaj feltörölte a Falcóval a parkettát, egyszer pedig simán nyert Szombathelyen!
  ...

  Azért ne viccelj. Trotter a nagy magyar aki 3 éve azt sem tudta mi az a Magyarország, lehet azt hitte, hogy valami állat, meg szedte a gyapotot, most meg akkor ő a nagy magyar aki megmenti a magyar kosárlabdát? Hát nem. Biztos rengeteg kedve van játszani a válogatottba ezt lehetett látni tavaly is. Végig mosolygott örült, hogy válogatott lehet. Majd az oroszoknál is felveszi az állampolgárságot, aztán meg veregetheti a nagy magyar szívét. Amúgy azért mondjuk, hogy 2 légióssal jutottunk el idáig, mivel Jancikin sokat nem játszott ebben a bajnokságban, tehát sokat nem segített. Neki pedig az édesanyja magyar, és még most sem kapott állampolgárságot, bár jobb is jövőre úgy sem lesz itt.

   
 • 29b0nyi2012május29.15:31ÚjVálasz
  Idézet: mebatovo
  MODERÁLVA! TILTÁS ELŐTTI UTOLSÓ FIGYELMEZTETÉS!
  ...

  Ez lenne Szolnok? Ti itelitek el Lacit, hogy milyen emberileg, mikor meg a nyomaba sem ertek ti magatok sem? Ha kulonbek lesztek, talan lesz ra alapotok szidni ot, de addig...

   
 • 28albapeet2012május29.15:30ÚjVálasz
  Idézet: mebatovo
  Remélem, hogy olvasod, te utolsó szarcsimbók Táncolj Köcsög SilverCsulászló!

  I.
  2011-2012 MAGYAR BAJNOK és KUPAGYŐZTES + SZUPERKUPAGYŐZTES a SZOLNOKI OLAJ KK.
  Ezt vedd tudomásul te szar ganéj!
  ...

  Ezért "szeretjük" a Szolnokot és a szurkolóit. :)

   
 • 27mebatovo2012május29.15:28ÚjVálasz

  Tiltsatok! Leszarom!
  Az igazság, attól még az marad!

   
 • 26mebatovo2012május29.15:26ÚjVálasz

  Remélem, hogy olvasod, te utolsó szarcsimbók Táncolj Köcsög SilverCsulászló!

  I.
  2011-2012 MAGYAR BAJNOK és KUPAGYŐZTES + SZUPERKUPAGYŐZTES a SZOLNOKI OLAJ KK.
  Ezt vedd tudomásul te szar ganéj! Az ezüstödnek örüljél és dugd fel a seggedbe, aztán kend a hajadra te senkiházi faszkalap!

  II.
  Az idei évedet összefoglalom, hogy tudjad, hogy mekkora aljas tetű vagy! Könyökölsz! Más játékost köpködsz! Nem tudsz gratulálni a győztesnek, mert egy vesztes kis senki vagy 20év alatt sok sok sok sok sok sok sok EZÜST!!! Időkérésnél a saját játékosaidat elküldöd a kúrva anyjába! Ez vagy te! Szerencsétlen idióta félnótás!

  III.
  Folytasd csak! Kívánom!
  Nagyon fogunk várni Szolnokon! Megkapod az "aranyadat"! Illetve köszönteni fogunk, ahogy a nálad és a szombathelyi cigányparasztoknál szokás!
  Csak le ne sérülj a meccs előtt te köpködős sárga geci!

  IV.
  SZOMBATHELYI CIGÁNYPARASZTOK, MI LETTÜNK A BAJNOKOK! TOKKAL, VONOVAL! MEGMONDTUK!

  V.
  BERKICS A KIRÁLY!

  VI.
  A falusiak, a fasszopó albások... már évek óta tanulják a leckét! Idén benneteket is helyre raktunk! Ha nem értitek, akkor jövőre is megtesszük! Dögölj meg csulászló!

   
 • 25komondor2012május29.15:24ÚjVálasz

  Kálmán Lászlót lehet szeretni, lehet utálni, de az biztos, hogy a magyar kosárlabda élet egyik nagy alakja. Voltak sokszor sportszerűtlen cselekedetei, de mindig győzni akart. Ez nagyon becsülendő dolog. Aztán a klubhűsége is dicséretet érdemel. A folytatás az ő dolga, majd eldönti.

   
 • 24rimo132012május29.15:21ÚjVálasz
  Idézet: bryant
  Szerintem a kedves Szolnokiak foglalkozzanak a saját játékosaikkal de akkor kezdjük. 2 légiós a 4 ellen amiből sztem Pantelics nem volt extra csak Timberlake nektek meg 4 extra légiósotok volt.
  ...

  Carlos Perez kb 15-17 éve él Magyarországon. Készült vele egy riport film szinte semmit sem beszélt magyarul. Amúgy szerencsére nem nyilatkozik Obi sem magyarul. Mi lenne veletek, ha ez a támadási felület kiesne.

   
 • 23desolator0052012május29.15:20ÚjVálasz
  Idézet: mebatovo
  MODERÁLVA! TILTÁS ELŐTTI UTOLSÓ FIGYELMEZTETÉS!
  ...

  Erre mi szükség van?
  Nyertünk! Viseljük a méltósággal, ha már KL a vereséget nem tudja, akkor legalább mi tudjuk a győzelmet!!!

   
 • 22saliposz2012május29.15:18ÚjVálasz

  16-ra ment úgy látszik az kimaradt:)

   
 • 21saliposz2012május29.15:17ÚjVálasz

  UFF!
  Na nálad aztán a kultúra kicsapta a biztosítékot!

  Ezzel magadat sem helyezed magasabbra mint akiről a cikk szól:)!

  Egy kicsivel több tiszteletet a SAJÁT csapatod felé (mert az ilyen megnyilvánulásokkal őket is lejáratod) nem csak magad...

   
 • 20desolator0052012május29.15:16ÚjVálasz
  Idézet: bryant
  *És a csapatotokat
  ...

  * Real Madrid-hoz

   
 • 19bryant2012május29.15:16ÚjVálasz
  Idézet: mebatovo
  MODERÁLVA! TILTÁS ELŐTTI UTOLSÓ FIGYELMEZTETÉS!
  ...

  Gratulálok:)) Ebből is lejön mennyire vagytok értelmesek:) Mindegy remélem majd valaki törli ezt az értelmet sugárzó hozzászólásod:)

   
 • 18desolator0052012május29.15:16ÚjVálasz
  Idézet: bryant
  *És a csapatotokat
  ...

  * a mi játékosunkkal

   
 • 17szombathely97002012május29.15:15ÚjVálasz
  Idézet: mebatovo
  MODERÁLVA! TILTÁS ELŐTTI UTOLSÓ FIGYELMEZTETÉS!
  ...

  További szép napot kívánok!

   
 • 16mebatovo2012május29.15:10ÚjVálasz

  MODERÁLVA! TILTÁS ELŐTTI UTOLSÓ FIGYELMEZTETÉS!

   
 • 15bryant2012május29.15:08ÚjVálasz
  Idézet: bryant
  Szerintem a kedves Szolnokiak foglalkozzanak a saját játékosaikkal de akkor kezdjük. 2 légiós a 4 ellen amiből sztem Pantelics nem volt extra csak Timberlake nektek meg 4 extra légiósotok volt.
  ...

  *És a csapatotokat

   
 • 14bryant2012május29.15:04ÚjVálasz

  Szerintem a kedves Szolnokiak foglalkozzanak a saját játékosaikkal de akkor kezdjük. 2 légiós a 4 ellen amiből sztem Pantelics nem volt extra csak Timberlake nektek meg 4 extra légiósotok volt. Azt hiszem a cserepadról nem kell beszélnünk megint csak.. És a sok rossz akarónak üzenem akik leszemetezik a Lacikát foglalkozzatok a Trotterrel meg 100%-os magyar nyilatkozatával ami a magyar nép megcsúfolása ez rohadt nagy szégyen, hogy 2 éve van Magyarországon és 1 éve magyar állampolgár és nem tud elmondani 3 dolgot, hogy köszöni a szurkolóiknak a csapatnak az edzőnek és a stábnak ezt a sikeres évet ezzel foglalkozzatok ne ami játékosunkal!!!!!!!!!!!! ÉS a csapatokat a Relmadridhoz hasonlítom azt nem kell részleteznem miért....

   
 • 13saliposz2012május29.15:04ÚjVálasz
  Idézet: bb1plusz1
  Gratulálok a Szolnoknak, ebben a magyar mezőnyben tényleg ők voltak a legjobbak.
  Ugyanakkor nem tudok "rajongani" a csapatért, mert annyira idegen nekem.
  ...

  Kérdésem:
  Néztél EC meccseket? Mert ha igen akkor láthattad volna hogy bizony a francia, német,belga, török, orosz (hogy csak az Olaj ellenfelei közül válogassak) csapatokban is a légiósok vitték a prímet sőt volt nem egy olyan csapat ahol a kezdőben saját nemzetből nem is volt játékos. Ugyanakkor egy francia, német, török válogatottra nem feltétlenül a gyenge jelző jut eszembe először.

   
 • 12csaszolnok2012május29.15:03ÚjVálasz
  Idézet: zozo007
  Itt nem a Lacikát kéne szidni. Teljesen rendjén van amit mondott. Az Olajnak van/volt 4 légiósa nekünk 2. Harcoltunk, ameddig tudtunk. Lacika szerintem abba kéne hagyni.
  ...

  Kálmán erkölcsi értékrendje szerint nyilatkozott. Mi ezzel a baj? A négy meccsből kétszer az Olaj feltörölte a Falcóval a parkettát, egyszer pedig simán nyert Szombathelyen! Lacikátok a négy meccsből hármon játszott, elvileg tehát nem volt sérült. Hol gratulált az Olaj megérdemelt győzelméhez? Vagy csak a szerkesztő kivágta azt a részt?
  Ehelyett bírózik és egyéb kifogásokat keres!
  Az Olaj is és a Falco is három légióssal játszott - tudod ennyit engednek a szabályok -, nem értem az ezirányú felvetést (Jancsikint a Szombathelyen istenített Bencze Tomi választotta, vagy közben már honosítva lett, amiről lemaradtam).

   
 • 11monster2012május29.15:03ÚjVálasz
  Idézet: bb1plusz1
  Gratulálok a Szolnoknak, ebben a magyar mezőnyben tényleg ők voltak a legjobbak.
  Ugyanakkor nem tudok "rajongani" a csapatért, mert annyira idegen nekem.
  ...

  Ez mind szép és jó, de a tényen nem változtat: Kálmán László a pályán mutatott és a nyilatkozataiban tanúsított "ámokfutásaival" bizonyította, milyen ember.

  Azt pedig, hogy a magyar férfi válogatott mióta nem volt kint világversenyen, nem hiszem, hogy a légiósok számával kellene magyarázni. Ott volt egy nagyon jó generáció (Mészáros, Gulyás, Dávid és a többiek), akik képesek voltak kijutni. Lehet próbálkozni azzal, hogy a fiataloknak játéklehetőséget adunk, de mit ér az egész, ha mindezt belterjesen, magunk között csináljuk (merthogy ez nemzetközi szinten semmire nem lenne elég, az biztos).

  Nézzük meg Hanga Ádámot. Az utóbbi évek legtehetségesebb magyar játékosa. Kiment Spanyolországba, mivel kezdték? Izommal pakolták tele, mert nyeszlett volt oda. Emellett azt se felejtsük el, hogy Ádám egy olyan Albacompban játszott, ahol majd' minden évben magyar viszonylatban kimagasló légiósok pattogtattak. De ő akart fejlődni, tett érte, és szerintem fogjuk még őt látni az NBA-ben. Mentalitás kérdése az egész. Ez egy példa a feltörekvő magyarokra? Hol a többi?

  Lehet, te nem tudsz "rajongani" ezért az OLAJért (nem is kell), ettől még nekem ugyanúgy szerethető volt ez a csapat is, mint bármelyik eddigi. ALL-IN 2012! További szép napot!

  Hajrá OLAJ!

   
 • 10bb1plusz12012május29.14:50ÚjVálasz
  Idézet: monster
  Soha nem felejtem el, amikor az OLAJ 2007-ben bajnok lett, akkor a körmendi szurkolók azzal takaróztak, hogy náluk a kulcsjátékosok lesérültek...
  ...

  Gratulálok a Szolnoknak, ebben a magyar mezőnyben tényleg ők voltak a legjobbak.
  Ugyanakkor nem tudok "rajongani" a csapatért, mert annyira idegen nekem.
  Először azt hittem vicc, fricska, szarkazmus.
  Aztán rájöttem, a magyar kosárlabda tragédiája. Mégpedig azért tragédiája, mert ha így folytatódik, akkor soha nem lesz nemzeti válogatottunk.
  Trotter nyilatkozik. Angolul. Tessék mondani ő nem magyar állampolgár? Nem kellett ezzel kapcsolatosan valamiféle vizsga? Meg mondjuk egy eskütétel magyar nyelven.
  Ja, hogy már nem számít mert megy Oroszországba? Gondolom ott sem tanul meg oroszul.
  Sok a magyar bajnokságban ez a selejtes külföldi. Nagyon sok! Ugyanakkor itt van Kálmán. Még mindig az egyik legjobb magyar!
  Ez is mutatja ez a irány lenne a helyes, a magyar játékos, a magyar fiatal! Nem pedig ez a sok külföldön kiselejtezett, de nálunk még elmegy játékos.

   
 • 9zozo0072012május29.14:48ÚjVálasz

  Itt nem a Lacikát kéne szidni. Teljesen rendjén van amit mondott. Az Olajnak van/volt 4 légiósa nekünk 2. Harcoltunk, ameddig tudtunk. Lacika szerintem abba kéne hagyni. Csodálatos amit hétről-hétre művelt, de most még azt mondják, hogy méltósággal fejezted be. Jövőre lehet, hogy lesz egy rossz szezon, akkor meg nem igazi a visszavonulás.
  Falco!

   
 • 8monster2012május29.14:41ÚjVálasz

  Soha nem felejtem el, amikor az OLAJ 2007-ben bajnok lett, akkor a körmendi szurkolók azzal takaróztak, hogy náluk a kulcsjátékosok lesérültek, meg amúgy is a Szolnoknak zsoldoscsapata van (nálunk akkor volt 5 légiós, a Körmendnél 7 vagy 8, erről ennyit). Abban a párharcban a körmendiek kiosztották saját csapatuknak az erkölcsi aranyérmet, hiszen érezték, hogy a pályán nincs sok esélyük. Valami ilyesmit érzek most is. Az erkölcsi győztes a szívből, "ingyen" játszó Falco KC, amelyik nem tudott élni a pályaelőnyével, míg Kálmán László a kosárlabda alfája és omegája, csak hát szegény lesérült. A nyilatkozatával amúgy nemcsak saját magát minősíti, hanem csapattársait is (akik ez alapján olyan balf@szok, hogy nélküle nem tudnak meccset nyerni). Na látod, Lacika! Ezért utálunk mi téged. Egy arrogáns, pöffeszkedő macskajancsi vagy. Lehet, hogy a játéktudásod elismerésre méltó, de hogy emberileg nem érsz többet a körömpiszoknál, az is biztos. A legnagyobb király pedig nem te vagy, hanem egy másik László: BERKICS A KIRÁLY!

  Elnézést kérek minden normális szombathelyi szurkolótól, de ez a nyilatkozat sajnos ezt hozta ki belőlem!

  Hajrá OLAJ!

   
 • 7saliposz2012május29.14:35ÚjVálasz

  Szerintem a csúcs közelében kéne abbahagynia! (Ez most Kb. az volt)
  Már csak rombolni tudna a munkásságán.
  Mivel veszíteni nem tud emelt fővel jövőre sokkal többet rombolna a nimbuszán mint idén.
  A könyöke sem tudni hogy jön rendbe 40 éves kor táján már nem úgy gyógyulnak a sérülések mint 20 évesen.
  Talán amit el tudnék neki képzelni az a játékos/(segéd)edző poszt. Ha nagyon muszáj beszáll edzésen meg taníthatja a fiatalokat, adhat át a tapasztalatából.

   
 • 6rimo132012május29.14:27ÚjVálasz

  Amit, sok fiatal megjátszik, azt még 2-3 évig el tudja játszani. Amit mint sportoló felépített, azt már csak rombolni tudja. Mint ember (sportember) felépített viselkedésével már lerombolta. Megérdemelne egy olyan pozíciót, mint Halm vagy Tóth Zolika.

   
 • 5edward2012május29.14:26ÚjVálasz

  Ez aztán a sportemberhez méltó, szimptikus nyilatkozat! :))
  Senki semmit sem érdemel, csak az ő csapata, jobb a vesztes csapat, mint a győztes....:)
  És annyira szerény, hogy, ha ő egészséges(ŐŐŐŐ), akkor (az ő fejében vesztes:D) Szolnok nem is győz....:))
  Komolyan mondom, ennek a faszinak pszichiáterre van szüksége.

   
 • 4cindia692012május29.14:25ÚjVálasz

  A Falco szívből játszott (szinte végig 2 légióssal) míg a Szolnok 4 légióssal. Nekünk ti vagytok a Bajnokok! Hajrá Falco! Lacika neked még nem szabad abbahagynod!!!

   
 • 3desolator0052012május29.14:25ÚjVálasz

  "Hiába avatták a Szolnokot bajnoknak, a Falco az igazi győztes."
  Téged pedig az ilyen nyilatkozataid és szándékos könyököseid miatt fog mindenki utálni te sportszerűtlen majom!
  Mondjuk így, hogy nem gratulált egyrészről magáról állított ki szegénységi bizonyítványt, másrészt mi még-jobban örülünk, mert ami Kálmánnak b@ssza az agyát annak mi csak örülünk.
  Mégis hány évig akarsz még játszani? Bajnokként akarsz visszavonulni vagy mi? :-)))))))))))))))))

   
 • 2matt9992012május29.14:25ÚjVálasz

  Két esélyes a dolog, mert az biztos, hogy az idei szezon után még simán játszhatna jövőre is, de lehet, akkor meg össze jön egy 6.-ik hely. Az meg nem szép búcsú. Én azt mondom, jövőre meg kell próbálni egy kupa aranyat összehozni, és az méltó búcsú lenne, hiszen az még hiányzik :).
  Akár így, akár úgy döntesz, akkor is TE VAGY A LEGNAGYOBB KIRÁLY!!!!!
  HAJRÁ FALCO!!!!!
  KÖSZÖNJÜK LACIKA!!!!!!

   
 • 1bazo19822012május29.14:13ÚjVálasz

  A bírók minket segítettek és szerencsére Pantelics is velünk volt.

   

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!